×
Бизнес ЮГ София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Основателят и лидер на форума в Давос Клаус Шваб се оттегля
  • Руски дронове поразиха енергийни обекти и оставиха на тъмно Сумска област
  • Русия показа новите коли "Волга", които всъщност са изцяло китайски
  • Подобрява се състоянието на жената, пострадала при катастрофата на входа на Аксаково с автомобил на НСО
  • Прокурорската колегия освободи апелативния прокурор на София Радослав Димов и го награди
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Да пея рап ли? Не съм хващал микрофона от 7 години


04 Септември 2012, Вторник, 15:01 ч.
Автор: Боряна ТЕНЧЕВА

Рано е да кажа дали ще ставам депутат, очаквам да се оцени колко работим в МГЕРБ и дали заслужаваме

Тодор  Йосифов беше преизбран за областен лидер на младежката организация на ГЕРБ. Членовете на структурата са гласували за него единодушно, което на практика означава, че той тръгва със стабилна подкрепа за подготовката на парламентарните избори и вероятно ще има място в бъдещата листа с кандидат-депутати и то на избираемо място. Възможността Йосифов да прекрачи прага на парламента отново стана причина в публичното пространство да се завъртят от негови врагове събитията от преди три години, когато младежът беше избран за депутат, но се оттегли след грандиозен скандал, че е бил раппевец. Тогава той се отказа от парламента, а днес заяви, че не е държал микрофон като певец от 7 години, а има амбицията да подготвя кадри, които да са способни да пробиват във всички нива на властта.

 

 - Г-н Йосифов, преизбран сте за лидер на МГЕРБ, идват парламентарни избори и това означава, че ще изнесете основната тежест. Какви са амбициите ви?

- Още е рано за парламентарните избори, амбициите ми като лидер на МГЕРБ е да подготвям структурата за провеждането им. Вотът ще е много важен за нашата партия. Моята задача е да разширяваме организацията, както сме го правили винаги досега. Целта е да подготвим общинските структури, каквито имаме в цяла Бургаска област. Трябва да обучим младежите, да създадем подходящи кадри. Аз това съм правил от 2006 година досега. Дадоха ми още един мандат, за да се подготвим още по-добре.

- Имате ли хора, за които ще настоявате да намерят места в листата с кандидат-депутати?

- Винаги сме имали подходящи кадри. Създаването им е била една от нашите цели, за което провеждаме семинари, обучения. Имаме хора за всичко, но още е много рано да се говори за подредба на листи. Номинациите ще бъдат чак другото лято.

- Самият Вие ще се кандидатирате ли за депутат, като се има предвид скандала, който гръмна преди три години за миналото ви на раппевец, след което напуснахте Народното събрание преди клетвата си? Очаквате ли нова такава атака?

- За мен няма никакво значение какво се случи след предишните парламентарни избори. Все още е много рано да ви отговоря на въпроса дали ще бъда номиниран.

- Но вашите лични нагласи какви са?

- За мен е рано, не съм мислил по този въпрос, имаме друга работа за вършене сега.

- Приключихте ли с рапа вече? Излязохте ли от ръководството на музикалната компания Gangsta Gangsta PRODUCTION?

- Не, Gangsta Gangsta PRODUCTION се управлява освен от мен и от още няколко души. Това е нещо много хубаво, тъй като толерира млади хора в областта на изкуството. Вие знаете как беше спретнато всичко преди няколко години, вярвам, че хората сами могат да преценят ситуацията. Gangsta Gangsta PRODUCTION е музикална компания, която си има в момента изпълнителен директор, който е на 18 години. От седем години аз и Берданков (б.р. общинския съветник Антон Берданокв) не сме заставали зад микрофона и не пеем, не защото си мислим, че на някой може да не му харесва, а защото каквото сме имали да кажем на публиката ни с музика – вече сме го изпяли. Общо взето сме изпята песен.

- Но тогава бяха гръмки заглавия във вестниците, вероятно ще бъдат изровени и догодина?

- Това беше скалъпена история. Хората се убедиха през последните три години  нашата организация какво прави за младите хора. Ние наистина работим и смятам, че никой няма да се върже на същия номер.

Имаме да подготвим хора, защото изборите не са само номинации, а и сериозна работа.


В категории: Власт , Политика


Флагман.БГ Задържаха близо 400 г наркотици в Софийско Задържаха близо 400 г наркотици в Софийско 23/05/2024, Четвъртък 18:24 0
Флагман.БГ Вдигат паметник на гларуса във Варна Вдигат паметник на гларуса във Варна 23/05/2024, Четвъртък 16:54 0
22
Коментара по темата
22.
Бацата
09.09.2012 11:00:22
2
7
Я, това не е ли моя приятел, който твърдеше, че мрази демокрацията, защото не му харесва другите около него да имат собствено мнение? Или май се въздържа от такива приказки в публичното пространство :D
21.
Истина
09.09.2012 09:01:28
2
5
Случайно, прав си, всичко се върти около тези хора, а на другите членове на МГЕРБ, просто им хвърлят прах в очите, млади хора, не ставайте членове на МГЕРБ и МЛАДЕЖКИ ГЛАС, всичко там е вързано, само ще ви използват, а когато не сте им нужен, ще ви захвърлят
20.
Случайно...
09.09.2012 00:45:35
1
2
Антон Берданков е съседа му от долния етаж. "Националния изпълнителен съвет на МГЕРБ" - Галя Василева е сестра му на Йосифов, с която дели една стая. Христина Недева, Камелия Димитрова и Ники Василев са сред първите 10 члена на МГЕРБ и абсурд да предпочетат някой по-способен, но не сигурен. Емо Костадинов е рапър, с който Йосифов пееше преди 10 години... работата е ясна - "НАШИ ХОРА"
19.
от бургас
08.09.2012 14:38:13
1
4
Не сме разбрали какво точно е изработил този момък,с кого се бори,за какво се бори и какво е спечелил.МГЕРБ ,както се води, е напълно непопулярен и даже неизвестен сред младите хора,това е нов вид номенклатура и "ковачница на кадри",люпилня за бъдещи политици,които са деца,внуци и приближени на сегашните.Момчето си ръководи музикалната компания и очевидно вече се изживява като важен фактор в обществото.И не пука от никакви скандали,което си е направо арогантност.
18.
GROB i mladegite
06.09.2012 20:56:48
2
5
ТЕ НЕГРАМОТНИТЕ КОМЕНТАРИ СА С ОЦЕНКИ ВСЕ в МИНУС !

А това гейче, ако знае как му се радват б РЦЗ-то и какво му мислят ако го барнат насаме, милата му дебилна сестричка няма да го отмени.
Потрай още осем месеца очилатко, те тогава ще хванеш пак микрофона, но откъм кабела .....
17.
на предходния
05.09.2012 22:57:32
7
2
Умния човек може и да няма определено мнение. Профанът – винаги си има. Че и на всичкото отгоре си имаме и неграмотен профан!
16.
BUM MADA FACK na PREDHODNITE
05.09.2012 20:48:55
2
12
BUM-MADA-FAKA .... NA YOSIFOV v USTATA. HA-HA-HA, EGATI I PARTIINATA PROPAGANDA OT PLATENI GERBERI. IZLEZTE NA ULICATA I POPITAITE VSEKI PETI SRE6TNAT MLADEG, KOI E .... T.YOSIFOV i VSI4KI SHTE VDIGAT RAMENE . EGATI I TYPANITE STE STANALI VSICKI OTKAK VI KUPIHA GERB i PROMIHA MOZACITE VI .. AKO VAOBSHTE STE IMALI TAKAV DE ....
15.
do N8
05.09.2012 14:16:11
11
4
Господине, Вие , абсолютно отговаряте на приказката за гроздето и лисицата,като не могла да го достигне казала"То е кисело" Като чета коментара Ви имам чувството, че май имате лична омраза , може би вие сте от онези господа от 90`те години , възпяти във въпросната песен! Моите поздравления за такива хора, като г-н Йосифов, който надига глава и казва истината без да го интересува какво ще си мислят такива като вас! Браво на момчето!
14.
face of
05.09.2012 12:49:57
13
3
Хейтъри, не Ви ли омръзна да плюете по маладите хора в българия! Време е вече да спрем да коментираме Йосифов като бивш рапър, вярвам че и на хората им е дотегнало а и това прави ли го лош човек, НЕ!. В миналото като такъв той си е свършил добре работата. Сега вече е лидер на мл. организация на ГЕРБ и доказа, че не напразно е получил доверието на гласоподавателите на предишните избори. Със времето натрупа повече опит, знания и по-добра подготовка ,качества които го правят по силен и успешен в бъдещето. Пожелавам му успех!
13.
Бургаска дама
05.09.2012 12:46:34
18
3
Г-н Тодор Йосифов е пример за един млад и енергичен човек. Той е основател и не само човекът, който изгради от основи структуратана МГЕРБ в Бургас и с негова помощ на национално ниво. Тодор е пример за подражание на много младежи от нашия хубав град и от цялата страна. С неговият хъс за работа и неспирен енергиен заряд води след себе си младото поколение към развитие. Пожелавам му успех в тази не лека задача, все така бъди един достоен лидер за младите хора. И винаги ще има хора, които да завиждат на успехите му!
12.
Burgas
05.09.2012 12:07:25
17
4
Йосифов управлява най-силната младежка организация в България.Пожелавам му успех и все така да помага на младите хора.
11.
Чауша
05.09.2012 11:54:38
15
4
Младите хора трябва да бъдат подкрепяни, така както Йосифов и хората му подкрепят младите не само в Бургас. Евала и само напред, важно е, че имате подкрепата на обществото!
10.
6877
05.09.2012 11:46:57
8
6
момчета не им обръщайте внимание това е оня дебелак от скат така че напред
9.
Веселина
05.09.2012 11:21:45
10
3
Уф, пак малоумници от бкп-комсомола набор под 62 са влезли да пишат коментари, злобеещи над поредния млад човек... Заради Вас младите бягат от България... Какви измишльотини и глупости пишете тук, САМИ НЕ СИ ВЯРВАТЕ на простотиите... Вижте какво е направил екипа на ГЕРБ последните години, не само в Бургас, а и в страната - може да си злобеете колкото искате към техните хора, но случващите положителни неща са ФАКТ. И това което е направил и прави Йосифов заедно с младежите също са ФАКТИ и помагат на младите много повече, отколтото малоумните коментари тук, ставате смешни - особено че от 8 коментара поне 6 ги е писал един и същи човек, личи си по изразните средства - смешни сте...
8.
д-р ФЛЕКС
05.09.2012 10:25:36
7
15
Катя КАСАБОВА пак е лизала задниците от ГЕРБ за милостиня .
то не бе измислената PR статия за МИМЕТО НИКОЛОВ и 13-те депутатски места, то не бе лизане на МГЕРБ и вуйчовото племенниче ЙОСИФОВ-БУМ МАДА ФАКА което много се трудело през уикендите на в.з."Боровете", кв.Банево, върху опустошаването на количества алкохол и то в компания на сестра си -общ.съветник и Берданков-общ.съветник. Боклуците от запойте още си стоят натрупани срещу вилата им построена върху земя отнета насила от собствениците и преотредена 1981г. за ползване от БКП на родата му.
Та се труди ваш Йосифов-БУМ МАДА ФАКА, че и за политиката се е напънал ......

Защо ли ги коментираме този и вуйчо му МОМАТА !?? Цял Бургас е свидетел че не стават и само кършат МЕКИ КИТКИ .... Айде ходете си в Преображенци(Надър) и се правете на "политици"ь ама и вазелинец си вземете, че там резаците много обичат МОМИЧКИ с очилца и меки китки.
7.
нормален бургазлия
04.09.2012 21:21:46
16
8
мен Тодор Йосифов ме кефи и е видно, е отговаря без притеснение на неудобни въпроси. Браво, дръж се и да не ти пука, просто си върши работата
6.
BB
04.09.2012 18:15:11
4
11
А бихте ли обявили имената на тези хора, които ще номинирате, или са обществена тайна, държа да отговорите на коментара ми!!!
5.
Kritka
04.09.2012 18:00:06
13
7
О , Боже мой, какви глупави и прости хора има в България, по-голямата част от умните хора избягаха, заради такива като коментиращите тука, срам за България сте! Сигурна съм, че някой ви плаща да плюете, малкото млади и амбициозни хора които са тук, браво на момчето, че се бори и продължава без да се обръща! А вие коментатори не сте нищо по-вече от "добичета" ,с липса на всякакви кадърности и умения, в едно ви бива в живота ви "да плюете"! Бъдете щастливи!
4.
ха ха
04.09.2012 17:21:22
6
23
ей пишлеменце,ако не беше вуйчо ти ,щеше да пееш още глупостите си.
А микрофона ще го хванеш след изборите и като се махне Фафлата ха ха , дано се отървем от вас и от тъпотиите ви, смотльо
3.
лентичка
04.09.2012 17:09:49
4
10
ора, сопрете се малко, станааме састезателки по удожествена гимнастику, отънеха ни талиите, ще сменяме съчетанията...
2.
Бур-газзззз
04.09.2012 16:24:05
6
18
Не знам моето момче, дали твоите началници са видели колко работиш, ама веке сите са нагледаааааме, колко големи абдали и крадци сте това ГЕРберастите!
Оти са не мааанете от тая земя, и не се скриете негде, что веке ке ми писне и ке вземаме дренковицата тенка и като ша ви подкарам, та усвета ше ойдете!
1.
surbina
04.09.2012 15:53:02
5
15
Со лицо маж,со дупе жена.
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Училището не трябва да е само сбор от уроци, изпитвания, оценки, а свят, в който учениците умеят да се забавляват Училището не трябва да е само сбор от уроци, изпитвания, оценки, а свят, в който учениците умеят да се забавляват Не можем да заменим ролята на учителя с робот, но в много от предметите дигитализацията навлезе  Жена почина в зъболекарски кабинет Жена почина в зъболекарски кабинет ИА „Медицински надзор“ назначи проверка по случая Разследват полицай, предлагал секс на 13-годишно момиче Разследват полицай, предлагал секс на 13-годишно момиче Униформеният е временно отстранен, след като в социалните мрежи е публикуван скандален клип Банките затягат ипотечното кредитиране Банките затягат ипотечното кредитиране От АББ отбелязват още, че банковата система у нас се характеризира с високи нива на капиталова адекватност Популярните бургазлии, които изпращат абитуриенти своите деца от Випуск 2024 Популярните бургазлии, които изпращат абитуриенти своите деца от Випуск 2024 Сред тях има бъдещи лекари, прависти, криминалисти и IT специалисти За екипа ми няма задна скорост, отсече Иван Гешев и представи листата на КП „Граждански блок” в Бургас За екипа ми няма задна скорост, отсече Иван Гешев и представи листата на КП „Граждански блок” в Бургас Партии в България няма, те са търговски дружества, които целят само едно - търговия с власт и влияние, каза лидерът на Коалицията Акад. Николай Денков, ПП-ДБ: За 3 години напреднахме 3 пъти по-бързо, отколкото за 12 г. с ГЕРБ и Борисов Акад. Николай Денков, ПП-ДБ: За 3 години напреднахме 3 пъти по-бързо, отколкото за 12 г. с ГЕРБ и Борисов Делян Пеевски и Бойко Борисов "дръпнаха ръчната спирачка" на държавата и затова отиваме на избори. България може да се управлява и без ГЕРБ, категоричен е доскорошният премиер След няколко часа скандали: СОС няма решение за рестарта на лифтовете на Витоша След няколко часа скандали: СОС няма решение за рестарта на лифтовете на Витоша Скандалът започна, след като преди дни собственикът им обяви, че и последният работещ доскоро лифт на Витоша- Симеоновският, окончателно спира работа Стана ясно кой е самоубиецът, скочил от Моста в Бургас Стана ясно кой е самоубиецът, скочил от Моста в Бургас Стойчо Ст. решил да сложи край на живота си  Нов скандал в СОС - Прошко Прошков изкара извън нерви съветниците от ПП/ДБ и "Спаси София" Нов скандал в СОС - Прошко Прошков изкара извън нерви съветниците от ПП/ДБ и "Спаси София" Спорът се разрази около приватизационния договор с “Витоша ски”
Русия мести едностранно границата си в Балтийско море, за сметка на Литва и Финландия Русия мести едностранно границата си в Балтийско море, за сметка на Литва и Финландия Настоящите географски координати, установени от Съвета на министрите на СССР през 1985 г., „не отговарят напълно на сегашното географско положение“, твърдят авторите на проекта Той задмина по богатство майка си Той задмина по богатство майка си Имението Сандригам и замъкът Балморал са най-ценните активи Рейтингът на Джо Байдън се срива Рейтингът на Джо Байдън се срива Падна до най-ниското си равнище за последните две години Руски дипломат размаха пръст на ЕС, Брюксел ще си върне това, което възнамерява да "открадне" Руски дипломат размаха пръст на ЕС, Брюксел ще си върне това, което възнамерява да "открадне" Кирил Логвинов коментира плана за подаряване на Украйна печалбите от замразените руски активи  Украйна загуби и Клещеевка, а от Генщаба заговориха и за „маневри“ край Покровск Украйна загуби и Клещеевка, а от Генщаба заговориха и за „маневри“ край Покровск Руски дронове поразиха енергийни обекти и оставиха на тъмно части от Сумска област. Очаква се и там настъпление на окупаторите Телецът може да спечели много пари, а Овенът да се пази от досадници и насилници! Телецът може да спечели много пари, а Овенът да се пази от досадници и насилници! Хороскоп за деня – 22 май 2024, сряда Руснаците окупират Бали и на местните това не им харесва Руснаците окупират Бали и на местните това не им харесва Местен курорт беше преименуван на шега на "Новата Москва", но опасенията от колонизация не са на майтап Коя е хитовата прическа на Лято 2024 Коя е хитовата прическа на Лято 2024 Бретони и рошави коси за непринудена, но разкошна визия Почина известен журналист Почина известен журналист Погребението ще бъде от 14 часа утре на гробищата на "Рогошко шосе" Ердоган възмутен от "Евровизия", конкурсът бил заплаха за семейните ценности Ердоган възмутен от "Евровизия", конкурсът бил заплаха за семейните ценности На такива събития станало невъзможно да срещнеш нормален човек, казва турският президент
Министърът на образованието Галин ЦОКОВ като Соломон: Министърът на образованието Галин ЦОКОВ като Соломон: Всички зрелостници ще получат точките от проблемната задача в матурата по БЕЛ Виц на деня Виц на деня - Разделихме се с жената!
- Вземи бутилка, да "удавиш" мъката!
- Не става!
- Защо, пари ли нямаш?!
- Пари има, мъка НЯМА!...
Виц на деня Виц на деня -Както казва Кобилкина: Има два вида рускини - вменяеми и невменяеми.
По време на с*ксове едните викат "в меня", а другите - "не в меня".
Статус във фейсбук Статус във фейсбук 9. Наистина харесвам обувките си. Удобни са, когато тъпчеш хората.
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори