×
Бизнес ЮГ София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Bild: Западът заплашил да остави Украйна без ракети "Пейтриът" след атака по цел в Русия
  • Олимпийският рекордьор в овчарския скок Тиаго Браз отпадна за игрите в Париж това лято заради допинг
  • Времето днес, прогноза за сряда, 29 май: Отново краткотрайни валежи с гръмотевици
  • Гари Конил беше назначен за нов премиер на Хаити вчера
  • Русия вдига данъците на богатите
  • Ремонт променя движението по АМ "Струма"
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Опел блъсна възрастна жена на кръговото до хотел „Мираж“


Опел блъсна възрастна жена на кръговото до хотел „Мираж“
Младата жена, блъснала пешеходката, беше изпаднала в шок, докато полицията отбиваше движението на кръговото за да мине линейката
10 Август 2012, Петък, 10:10 ч.
Автор: Бесове.бг, снимки и видео: Добромир ДОСКАЧАРОВ

Това е поредният инцидент, който показва колко е опасно за пешеходците да пресичат тук


Лека кола "Опел" с млада жена зад волана блъсна 77-годишна жена, докато се опитваше да пресече до кръговото кръстовище срещу хотел „Мираж“ в Бургас преди минути. Това е поредният инцидент с пешеходец тук, тъй като на този тип кръстовища, на които няма светофар, хората са принудени да притичват между връхлитащите автомобили. Жената се опитала да премине ул. Янко Андонов.

Тя е жива, но ранена и беше откарана току-що с линейка в спешното отделение на МБАЛ – Бургас. Заради произшествието движението бе спряно и за минути се образува гигантско задръстване от светофарите пред МБАЛ - Бургас до колелото.




В категории: Бургас


Любовен хороскоп за юни
Любовен хороскоп за юни 28/05/2024, Вторник 20:59 0
16
Коментара по темата
16.
изпатил си на същото място
11.08.2012 11:51:23
7
6
50 метра по- надолу има пешеходна пътека, да беше слязла там дъртата да пресича, сега съсипва психически младото момиче и себе си, естествено, че пешеходката е виновна!!!!!!!!!!!!
15.
Знаещ
11.08.2012 11:38:26
5
5
Горката шофьорка. Не стига че е толкова трудно а се включиш в кръговото от тази страна, заради постоянния трафик от към болницата. ами като има и малка възможност да минеш ще изскочи някоя баба или дядо без да се оглеждат изобщо!
14.
шофьор и пешеходец
10.08.2012 23:20:36
1
7
хора, моля ви, вижте нормално какво се случва на това кръгово, има момент, когато наистина, дори и с минимална скорост - не виждаш хората. Вижте и шофьорката, която е изпаднала наистина в ужас жената. Това е изпитание и за пешеходци, и за шофьори
13.
Istinata
10.08.2012 20:27:04
5
11
инцидента е на пешеходна пътека. Шофьорката е виновна.
12.
Въпроси
10.08.2012 20:16:48
3
11
1. Колко от шофьорите карат с 40 през това кръгово?
2. Колко от шофьорите знаят, че на всяко кръстовище, дори и да няма нарисувана пешеходна пътека, пешеходците имат право да пресичат?
3.Колко от нападащите тук пешеходците са чели през последните години ЗДП и правилника към него?
4. Колко от писалите тук ако се придвижват, например от Пикадили към Миража, ще отидат до най-близкия подлез и после обратно до Миража? Сметнете си колко е разликата във времето и един възрастен човек дали е възможно да го направи!? Или да им забраним да излизат от къщи?
5. Колко от писалите тук ще се закълнат категорично, че спазват правилата и с това подпомагат войната по пътищата да спре?
6. Колко от Вас могат категорично да заявят, че никога няма да им прещрака нещо и няма никога да тръгнат да се разхождат по средата на някоя улица?
7. Колко от писалите тук и колко от шофьорите осъзнават, че шофират в НАСЕЛЕНО МЯСТО и от всякъде може да им изкочи нещо, пък било то и куче? ТОВА КРЪСТОВИЩЕ НЕ Е В ПОЛЕТО ИЛИ НА МАГИСТРАЛАТА...
11.
toi
10.08.2012 20:06:26
6
8
Не мога да си обясня с какъв акъл пресичаш кръгово в час пик.
10.
харпун
10.08.2012 16:58:12
5
10
ами има подлез на 50 метра,кръговото по средата на сезона е доста натоварено , а тия баби пресичат каде им падне ,не мисля че шофъора е виновен
9.
desi
10.08.2012 16:44:18
4
5
mario kato nqma nablizo kade da prese4e6 i si na 77 godini i trqbva da varvi6 300 metra do podleza i posle 300 metra obratno do mqstoto na koeto otiva6 za edin vazrasten 4ovek e mnogo tova razstoqnie da ne govorim 4e i stulbi trqbva da ka4va v podlezite v civilizovanite strani ima pe6ehodni svetofari kato iska da mine pe6ehodeca go natiska i kolite spirat i vsi4ki se saobrazqvat oba4e v bg ne sme dorasnali
8.
БУРГАС
10.08.2012 16:38:59
3
5
И на двете кръгови, тряБва да има светофари!!! Нищо по-сигурно няма от светофара, а кметът ги намаха всичките и остави ония сигналните.
Да не говорим, че до Мираж има и очертани пешеходни пътеки.
ОСвен това, при тоя трафик, трябва да се форсираш, за да влезеш в кръговите, защото се чака доста!
7.
semi sl
10.08.2012 15:09:32
0
9
Вярно, че много бързо карат там в Бургас. С 80-90 км в час няма как да заковеш на място с 12 годишна кола. Внимавайте как карате ейй.
6.
`koko
10.08.2012 15:06:09
1
8
Много смело излизат- вярно е. Но 80% от родните "шофьори" не стига че знаят това, че баби и деца излизат от всеки храст и на всякъде а и настъпват още газта.. та като излезе нещо да е на 100% ударено. Визирам славейковските батки с голфовете и астрите и меденруднишките бекове с вектри и разни други счупентии двуцевки. Маалко по леко.
5.
Бай Евлоги
10.08.2012 15:01:14
5
11
В Бургас трябва навсякъде да се поставят предупредителни табели "ВНИМАНИЕ ИЗСКАЧАТ ПЕШЕХОДЦИ"!
На Стефан Стамболов между новата поща и механото има 3 пешеходни пътеки, пред механото има и подлез но пешеходеца си знае да изскача като нинджа на пътя...
Накрая вината остава в шофьорите?!?
4.
Ivan MIhov
10.08.2012 14:30:10
3
10
Извинявам се, но разни пешеходци особено баби пресичат все едно са безсмъртни и очакват да спреш и да направиш верижна катастрофа след себе си!
3.
Работещ
10.08.2012 12:00:34
6
16
Има си подлез и то доста достъпен на зала Младост и пешеходна пътека на Пикадили. Всеки ден ги гледам накацали до храстите и изкачат изведнъж пред колите. В 90% от случаите са възрастни хора. Не им ли е мил живота?
2.
Марио
10.08.2012 11:03:01
8
11
Не е нужен светофар,просто не трябва да се пресича там.Ако питате мен ще държа отговорен за инцидента пешеходеца и ще има санкции.Тогава няма да пресичат като изоглавени!!!
1.
пенсионерка
10.08.2012 10:34:02
4
6
На пресичащите към х-л Мираж е нещо ужасно това място от давна. Спешно трябва да се регулира със светофар това място, СПЕШНО !!!
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Лошо! Моралният кодекс на спасителите в Бургас забрани голите жени Лошо! Моралният кодекс на спасителите в Бургас забрани голите жени Забраната за монокини се спазва първо, защото плажуващите така дами разсейват спасителите и те не могат да си вършат работата, и второ - защото плажът е пълен с деца и не е прилично Младеж преби майка си, докато тя шофира Младеж преби майка си, докато тя шофира 19-годишният е задържан до 24 часа в РУ - Монтана Ексклузивно! Флагман разкри коя е следващата булка от сватбата на Мани - звезда от Плейбой е! Ексклузивно! Флагман разкри коя е следващата булка от сватбата на Мани - звезда от Плейбой е! Марина Байчева очаква втората ѝ рожба да се появи на бял свят през лятото, бебчето е плод на любовта ѝ с щастливеца Жоро Строят нова спортна зала в бургаския жк „Меден рудник” за 1.8 млн.лв. Строят нова спортна зала в бургаския жк „Меден рудник” за 1.8 млн.лв. Обществената поръчка вече е в ход, очаква се да бъде избран изпълнител до края на юни Ужас на Централна гара: Два влака се помляха, има много пострадали (СНИМКИ) Ужас на Централна гара: Два влака се помляха, има много пострадали (СНИМКИ) Топ бисерите от матурите по БЕЛ: След покръстването си княз Борис възприел титлата кмет Топ бисерите от матурите по БЕЛ: След покръстването си княз Борис възприел титлата кмет Вижте още фрапиращи изцепки на зрелостниците  Не е шега! СЕМ разследва "Ергенът" за дискриминация на жени по възраст Не е шега! СЕМ разследва "Ергенът" за дискриминация на жени по възраст Сигналът е подаден от българска платформа, бореща се за равенство между половете и заставаща срещу всички форми на насилие срещу жените Незабравимо 5G лято с 20 000 MB бонус в предплатените пакети Free2Go от Vivacom Незабравимо 5G лято с 20 000 MB бонус в предплатените пакети Free2Go от Vivacom Предимства на предплатените пакети са, че няма такса при презареждане и включват мегабайти в роуминг за пътувания в чужбина Поморие бе част от Националното шахматно турне „Асеневци“, с надслов „Развиваме естествения интелект“ Поморие бе част от Националното шахматно турне „Асеневци“, с надслов „Развиваме естествения интелект“ Близо 140 деца изпълниха градинката до НЧ „Светлина 1939“ в квартал „Свети Георги“ Кървав ужас на бал! Банда непълнолетни налагат абитуриенти Кървав ужас на бал! Банда непълнолетни налагат абитуриенти На родителите на непълнолетните лица са съставени актове за административно нарушение
Сметоизвозване ли? Северна Корея праща балони с фекалии и боклук към южната съседка Сметоизвозване ли? Северна Корея праща балони с фекалии и боклук към южната съседка От години южнокорейски пък активисти изпращат балони с блистовки към Северна Корея, критикуващи нейните лидери и USB памети с клипове на Kей-поп музика Защо всички в Италия са срещу Мелони Защо всички в Италия са срещу Мелони Битката е всички срещу един Знаете ли колко струва къщата на Кевин от "Сам вкъщи" Знаете ли колко струва къщата на Кевин от "Сам вкъщи" Запазено е стълбището, по което Кевин се спускаше с шейна Жена се натъкна на нещо зловещо в дома на братовчедка си (СНИМКИ/ВИДЕО) Жена се натъкна на нещо зловещо в дома на братовчедка си (СНИМКИ/ВИДЕО) В една от стаите тя видяла малка врата, която се намирала на височина метър от пода Светът скърби: Почина един от най-известните рокаджии (СНИМКА) Светът скърби: Почина един от най-известните рокаджии (СНИМКА) Ингъл бе вокалист и органист на групата, която е основава през 1966 г., и изпява 17-минутния им хит „In-A-Gadda-Da-Vida" Превърнаха резиденцията на президента в хотел Превърнаха резиденцията на президента в хотел Състои се от 6 просторни стаи, от които се разкрива зашеметяваща гледка към природата Унгария е блокирала 41% от решенията на ЕС за Украйна Унгария е блокирала 41% от решенията на ЕС за Украйна Въпреки натиска Будапеща ще продължава да блокира военната помощ за Украйна   Макрон притеснен от възхода на крайната десница, била зъл вятър Макрон притеснен от възхода на крайната десница, била зъл вятър Заедно трябва да изградим нова концепция за обща сигурност, каза той 300 000 души без ток в САЩ след торнадо и бури 300 000 души без ток в САЩ след торнадо и бури  През уикенда лошото време отне живота на най-малко 23 души Ирландия, Норвегия и Испания признаха палестинската държава Ирландия, Норвегия и Испания признаха палестинската държава Израел веднага обяви, че отзовава своите пратеници в Дъблин и Осло
Владимир Путин към страните от НАТО Владимир Путин към страните от НАТО Трябва да сте наясно с какво си играете! Виц на деня Виц на деня - Скъпа, взех детето от детската градина.
- Браво, и... как ще го кръстим, защото нашето вече ходи на училище?
Виц на деня Виц на деня Блондинка в автосервиз.
Монтьорът и казва:
- Имате късо съединение.
- Е хубаво де, що не го удължите тогава....
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Никога не се задоволявай с това, което могат и другите!
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори