×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • САЩ обявяват днес нови поръчки на оръжия за Украйна за 6 млрд. долара
  • Вдигат заплатите на военните с 30%
  • Възстановяват движението по АМ "Тракия" в платното за Бургас между 20 и 21 километър
  • Петима служебни министри се явяват на последния парламентарен контрол
  • Путин отива в Китай през май
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Гребенаров сдаде властта на 19-годишната Диана и спокоен замина за София


Гребенаров сдаде властта на 19-годишната Диана и спокоен замина за София
Диана Стоянова проведе оперативка, след което Гребенаров тръгна за столицата
19 Март 2012, Понеделник, 15:16 ч.
Автор: Бесове.бг

Студентката със замах назначи заместници, имаше и подготвен пълен екип

Областният управител днес сдаде властта и повери за ден стола си на студентката по право Диана Стоянова. Тя пък със замах си назначи не само заместници, но и пълен екип от млади кадри. Те превзеха областна управа като част от националната инициатива „Мениджър за един ден” на Фондация „Джуниър Ачийвмънт България”, която дава възможност на ученици от цялата страна да преживеят един реален работен ден като представители на бизнес средите, държавните институции и неправителствените организации.  С включването си в инициативата Областна администрация Бургас изразява подкрепа за реализацията на младите хора в Бургас и желание за добро партньорство с младежките организации, казаха от администрацията на губернатора Гребенаров.
Диана Стоянова на практика заместваше губернатора, който веднага след посрещането на учениците замина на работна среща в София. За да й помага в изпълнението на служебните ангажименти младата дама си назначи за заместник Анамария Коева - дванадесетокласничка от Математическата гимназия и позната на бургазлии с дебютната си стихосбирка „От покрива на дъгата”. Осемнадесет годишната ученичка от Английската гимназия Гергана Попова оглави специализираната администрация, поемайки отговорната задача да контролира дейността на Дирекция "Административен контрол, регионално развитие и държавна собственост". Да обогати знанията си в сферата на политиката, организацията и отговорностите на държавната власт в инициативата се включи и седемнадесет годишният Емил Соколов, който към настоящия момент участва в проект на младежката организация „Iovolo”, която цели именно да направи политиката, държавното управление и администрация по интересни за младите хора. Емил през целия ден отлично изпълняваше задълженията си като директор на дирекция „Административно – правно обслужване, финанси и управление на собствеността”.

Работният ден стартира с оперативка, по време на която членовете на политическия кабинет в лицето на заместник областните управители Златина Дукова и Атанас Терзиев, директорите на дирекции и началниците на отдели запознаха младежите със структурата и дейностите  в администрацията. Обсъждане на юридически казуси, съгласуване на документи, участие в културни събития бяха част от задачите за понеделник, които учениците трябваше да изпълнят. Под тяхно ръководство премина и координационната среща на Областния екип, работещ по Националната кампания „Да изчистим България за един ден”, която ще се проведе на 12 май 2012 година.

“Много съм впечатлена от работния ден, който изкарах в Областна администрация. Това, което видях като работа и атмосфера със сигурност не съвпада с предрасъдъците на повечето хора относно държавните институции. С удоволствие бих се върнала за по-дълго тук”, каза Диана Стоянова – областен управител на област Бургас за един ден.


В категории: Власт , Политика


7
Коментара по темата
7.
созополският
25.03.2012 19:17:19
0
0
ГЕРБ -Созопол-метресите на всички властиллл
6.
роза
25.03.2012 13:03:01
0
0
Аз съм царицата на цветята ,затова слушайте Гребенаров е пич ,сао дето згафи с бонусите
5.
Зюмбюл
22.03.2012 08:38:01
1
2
Какво го коментирате, тази шушумига Гребена. Та той отдавна е политически труп и в момента е просто на изживяване на поста си до края на мандата си. Каквото успее още да открадне ЗА СЕБЕ СИ, това ще му е. Всички рано-рано го разкриха що за "достоен и стойностен човек" е. Колкото до Рейзи мога да кажа, че и двамата са един дол дренки, само че Рейзи е директен, докато Гребенаров е един долен, злобен и подмолен тип/ все пак това е работил цял живот - доносник/. Вече двамата се прегърнаха и са от един отбор. Колкото и да не ти се иска, Минзухаре, Борисов беше при Рейзи. Това е факт и го видяха с очите си, ако не други, поне сто и петдесетте служители на общинската администрация. Освен и те да халюцинират, а?
4.
Минзухар
21.03.2012 22:06:33
5
6
Ха, ха. Кокичета и карамфили не знам кой ви е излъгал, че Борисов е бил в Созопол, но щом така се чувствате по-добре, Вярвайте си и продължавайте да лижете гъза на Рейзи, защото само това можете и не се занимавайте със СТОЙНОСТНИТЕ хора (подчертавам отново като г-н Гребенаров), защото сте под достойнството им. Ако такива думи не сте срещали досега в живота си отворете тълковен речник и си ги обяснете.
3.
Кокиче
21.03.2012 21:17:55
2
4
Абе, Минзухар, как не ти се счупи някой клавиш на клавиатурата, докато пишеше думите "стойностен и достоен човек", свързани с доносника Гребенаров? Който и да попитате в Созопол, а и не само там, надали ще ви каже нещо положително за това лице. Той е един комплексар, поставен на едно постче/макар и за кратко/, изливащ злобата си към всеки, който не му лиже г.за. Просто един жалък тип. Колкото до посещението на Борисов, фактите са си факти - Гребенаров пътува за "работна среща" в София, а пък Министър-председателя за Созопол, при Рейзи. Типично в хейтърски/Гребенаров/ стил, Минзухаре обиждаш всеки, с различно от твоето мнение. Стой си в сектата на Муун, пардон Гребенаров, и си живей в своя, нереален свят.
2.
Минзухар
21.03.2012 17:37:59
4
2
Карамфилке, Карамфилке нещо май не си познала за посещението на Борисов при Льольото Рейзи. Такива като теб ще си останат нещастни и винаги плюещи срещу хората. Гребенаров е стойностен и достен човек, а не жалък като теб.
1.
Карамфилка
20.03.2012 22:12:28
2
1
Ей, скоро не бяхте писали за този Льольо. За какво ли ще ходи в София? Да си подава оставката ли? Надали! Той няма толкова сили и себеуважение. Докато Гребенаров пътува за София, Премиера пък отива на крака при кмета на Созопол и бъдещ общински ръководител на ГЕРБ, Рейзи! Хахаха!
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Трескава подготовка за откриването на "Флора 2024" Трескава подготовка за откриването на "Флора 2024" Не пропускайте да направите цветна обиколка на Лазаровден в Морската градина, официалното начало е от 11 в събота 4 знака, че имате нужда от спешна промяна в живота си 4 знака, че имате нужда от спешна промяна в живота си Понякога всичко, от което се нуждаем, за да се почувстваме пълноценни, е промяна на средата Имаше ли секс в „Ергенът“ Имаше ли секс в „Ергенът“ Ако нещо се е случило, то е станало, докато Валерия и Алек са били в морето 4 златни съвета как да запазите достойнството си при раздяла 4 златни съвета как да запазите достойнството си при раздяла Независимо дали раздялата ви е била приятелска или изпълнена с нараняване и предателство, прошката е от ключово значение, за да продължите напред с достойнство Зодиите, които са най-големите манипулатори, бягайте от тях Зодиите, които са най-големите манипулатори, бягайте от тях За една от тях никога не бихте предположили Рецепта за печено халуми с боровинково сладко Рецепта за печено халуми с боровинково сладко Изключително лесна, но толкова вкусна и ефектна рецепта Изхвърлете веднага тези неща от дома си - носят безпаричие Изхвърлете веднага тези неща от дома си - носят безпаричие Ето как да привлечете благополучие в живота си с помощта на фън шуй Тя беше хищната хиена на поп фолка, отказвала е 17 предложения за брак Тя беше хищната хиена на поп фолка, отказвала е 17 предложения за брак Изпълнителката Петра твърди, че 60 са новите 30 Търси се начин да омаскарят Йеротей, за да не стане митрополит, гневни са миряни Търси се начин да омаскарят Йеротей, за да не стане митрополит, гневни са миряни Назначена е ревизия, която вероятно няма да установи нищо, но ще сложи петно върху службата му в поморийския манастир Вижте какви празници предстоят в селата около Бургас Вижте какви празници предстоят в селата около Бургас Ще се провеждат великденски концерти и събори 
Макрон предупреди, че Европа не е безсмъртна Макрон предупреди, че Европа не е безсмъртна Европейският континент не инвестира достатъчно в иновации, не успява да защити промишлеността си и да засили военните и отбранителните си способности, каза френският президент Кой каза, че ергенът Алек е беден? Часовникът му струва 7 бона Кой каза, че ергенът Алек е беден? Часовникът му струва 7 бона Скъпата швейцарска марка „Baume et Mercier” блести на ръката му Паника в Бъкингам! Преразглеждат протокола за смъртта на Краля Паника в Бъкингам! Преразглеждат протокола за смъртта на Краля Кралят предизвика голямо безпокойство сред членовете на семейството и приятелите си, тъй като продължава да се бори с неразкрит вид онкологично заболяване Служебното правителство назначи шест нови областни управители Служебното правителство назначи шест нови областни управители Повечето от тях са свързани с ГЕРБ Кевин Костнър гледа децата, докато жена му я спукват от секс Кевин Костнър гледа децата, докато жена му я спукват от секс Бившата му изобщо не ги поглежда, а Танцуващият с вълци плаща на хлапе по 160 000 щ.д. В този ресторант подаряват бутилка вино, ако не докосвате телефона си В този ресторант подаряват бутилка вино, ако не докосвате телефона си Заведението се намира във Верона Забравете за банани, ябълки и други подобни на Евро 2024 Забравете за банани, ябълки и други подобни на Евро 2024 Няма да може да вкарвате плодове по време на първенството Ето защо Алек гледаше Мария с такова презрение Ето защо Алек гледаше Мария с такова презрение Алек Младенов изправи на нокти Мария Чекмарьова Хотели по морето може да не отворят през лятото, никой не иска да им работи за малко пари Хотели по морето може да не отворят през лятото, никой не иска да им работи за малко пари Приетите от вчера от парламента промени в Закона за чужденците в България няма да спасят сезона Открита бе въздействащата фотоизложба „Лазари в Еркеч“ Открита бе въздействащата фотоизложба „Лазари в Еркеч“ На събитието присъства кметът на община Поморие Иван Алексиев
Делян Пеевски Делян Пеевски Кирил Петков е пудел, който драска на вратата на Борисов Виц на деня Виц на деня - Сине, тъп си като тази маса! - казва бащата и чука по масата.
- Тате, някой чука, да отворя ли?
- Остави, аз ще отворя.
Виц на деня Виц на деня В кабинета на психолога:
- Имате ли в рода си хора с психични отклонения?
- Имам един братовчед, той разрежда виното с лимонада...
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Бог не може да следи за всеки, затова е създал съседите!


Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори