Хит в ресторантите - панирано кисело мляко
Вижте как се приготвя
Необходими продукти:
цедено, гъсто кисело мляко - 500 г;
галета - 100 г;
яйца - 3 бр.;
черен пипер - 1 щипка;
сол - 1 ч.л.;
брашно - 150 г;
пресен копър - 1/2 ч.л.;
чесън - 3 скилидки.
Начин на приготвяне:
Разбъркайте цеденото кисело мляко със сол, черен пипер, пасиран чесън и копър. С лъжичка грабвайте от сместа и пускайте да се оваля в брашното, оформяйки внимателно.
След това потопете в разбити яйца, галета и пак яйца. Пускайте да се пържат на маслена баня до апетитна коричка, пише gotvach.bg.
Украински войници превърнаха BMW 7-Series в мобилна ракетна установка
Лионел Меси получи часовник за 1,1 милиона долара
Грешката, която качва разхода на гориво през зимата с до 2 литра на 100 км
Четвърти цвят на светофара: бъдещето на трафика с автономни коли
ЕК отстъпва от забраната на ДВГ, но с нови условия, които може да убият автомобилната индустрия
Празниците насаме: как да превърнем самотата в грижа за себе си
2026: Годината, в която Близнаци, Везни и Водолей спират да отлагат съдбата си
Предсрочните избори (не)избежни – 22 март или 5 април са най-вероятните дати
2025: Рекордна година за златото - поскъпване, търсене и интерес от българските инвеститори
Мария Цънцарова не е освободена от работа
РИОСВ потвърди: Производството на „Кроношпан“ е в екологичните норми
Игнажден чука на вратата: Вярвания, ритуали и как да посрещнем късмета
