Арестуваха боксьора Суслеков, буйствал в „Макао” и не искал да плаща
Полицаите го откарали в бургаския отрезвител, глобен е със 100 лева
Най-добрият бургаски треньор по бокс Радослав Суслеков беше арестуван вчера в ранните часове в заведение „Макао” в бургаския комплекс „Зорница”.
Носителят на
бронзови медали от Световните първенства, известен още като охранител на Пламен
Дишков – Кела се черпел в бара със своя приятел Николай Иванов. Видимо пияни
двамата отказали да платят сметката и скочили на бой на собственика.
Боксьорът продължил
да буйства и пред дошлите на място полицаи. Двамата авери били настанени в
бургаския отрезвител, като им е съставен акт по Указа за борба с дребното
хулиганство. В съдебно заседание, състав на Бургаски районен съд е постановил
спрямо Радослав и Николай глоби в размер на по 100 лв.
Радослав Евгениев
Суслеков е български боксьор, състезавал се в категория до 63,5 кг.
Носител на бронзови
медали от Световните първенства по бокс Берлин, Германия-1995 и Вейле,
Дания-1996 година.
Участник на
Олимпийските игри в Атланта 1996 година, като приключва своето участие още в
първи кръг, където губи от боксьора от Иран - Бубак Мохими.
Бургазлията е известен сред приятелите си с лошото си пиянство. След няколко чашки редовно скачал на бой.
Живот след смъртта: Жена видя Рая, срещна загубеното си дете и се върна да разкаже
Русе грее с 900 метра празнична светлина и нова коледна магия
Лекари без договор, пациенти без сигурност – защо бюджетът за 2026 е решаващ
Открит опасен микроорганизъм в мляко за кърмачета, изтеглят партиди от пазара
Властта се срива, Радев излиза напред
Откраднаха коледна елха от района пред училище в Радомир
Протест в Смолян срещу фотоволтаична централа: Жителите се опасяват за домовете и гората
Как евтините китайски дрехи заляха Европа
Въпросът остава: Кои са били хората, стреляли по деца в Сараево, като на сафари?
Тези хора да забравят за джинджифил, въпреки че се води суперхрана
Нова горивна схема затяга коланите: Бензинът в Иран вече не е даденост
Всички правим тази грешка: Тези ястия, стават по-здравословни, но чак на следващия ден
