×
Бизнес ЮГ София Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Облаци, но без дъжд по морето, идеално е за плаж
  • 66-годишен чешки турист се удави в Приморско
  • Интензивен трафик по граничните ни пунктове3 часа Интензивен трафик по граничните ни пунктове
  • Пожарът в Гърция до нашата граница продължава да гори
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Ивелин Михайлов имал план как България да стане 40 млн.души, а той да лети в Космоса


Ивелин Михайлов имал план как България да стане 40 млн.души, а той да лети в Космоса
Хората имат нужда от водач, който да върви напред и когото да следват, смята Ивелин Михайлов и посочва сам себе си за този водач
16 Юни 2024, Неделя, 21:00 ч.
Автор: Флагман.бг

Изградил е необичайно селище в Неофит Рилски, наподобяващо на мормонска секта 

Идеологът на изборната сензация "Величие" Ивелин Михайлов е странна птица. Той е създател на т.нар. Исторически парк в с. Неофит Рилски и според различни публикации управлявал активи за стотици милиони. Основателни са съмненията за произхода на средствата му. Едни смятат, че управлява руски капитали, други - че сам разказва легендата за себе си, за да привлече инвеститори в Историческия парк, който бил "Понци схема".

Днес бТВ излъчи репортаж от емблематичното място, наричано люлка на "Величие". През последните 5 години стотици хора от цялата страна и чужбина им се доверяват не просто с гласа си, а и спарите си, бъдещето си ... и ги последват в село Неофит Рилски. Там е събрана първата представителна извадка на електората на „Величие“. Селото е известно с мегапроекта „Исторически парк“. Но още по-впечатляваща от парка е общността млади хора, преселили се да живеят тук. Да създават семейства и деца. Те са не просто жители, а инвеститори и общност.

Те са млади, образовани, живели в чужбина. Тях ги информират алгоритмите на социалните мрежи. Те не вярват на традиционните медии, на традиционната медицина, приемат свободата си да пътуват за даденост. Имат фантазии за миналото и вярват, че истинската заплаха за тях е храната в западните вериги магазини, фармацевтичната индустрия и загубата на традиционните ценности. Вярват в билки, наричания и ритуали. Не припознават западният свят като свободен. Не виждат и заплаха от изток. Докато избират бъдещето, те живеят в приказката за миналото, която някой красиво пише и стои за тях.

Имат си и водач. Ивелин Михайлов - Създателят.

„Родом от София съм. И преди две години се преместих със семейството си в Неофит Рилски“, казва пред bTV Александра Бешевлиева.

„Тук ми се отразява добре, защото си има хора, които са подобни на нас“, споделя Марина Иванова.

„Тук дойдох заради средата, тук се запознах с моя мъж. Моят съпруг. Той пък е дошъл тук от София. Но не сме се познавали преди. Тук се запознаваме, тук се влюбваме, тук правим дете“, обяснява Кристина Капитанова.

„Решението да дойда да живея тук е от 2019 г. Аз виждам потенциал в това нещо и съм решил да се включа с някаква сума в „Исторически парк“. Те се купуват дялове. Като всяко едно АД. Проектът не разпределя печалби. Защото той е стартов етап. Смятам, че за такъв проект изисква малко повече време. Не съм търсил печалби, не мисля, че толкова бързо може да стартира една толкова огромна машина“, казва Ивайло Иванов.

Истински старите къщи в селото изчезват една след друга, а на тяхно място се строят нови - но антични, средновековни, от Първото и Второто българско царство. Величието е във фантазията за миналото.

Стилът на населеното място наподобява Скопие, но за разлика от македонските антични сгради от гипсокартон, тук фантазията за историята се създава със значително по-качествени строителни материали.

Ивелин Михайлов е движещата сила на проекта за село Неофит Рилски.

В селото останките от реалността и сивотата на социализма се заменят с фантазии и възстановки от Възраждането, Античността и Средновековието.

Колко красива да е историята се решава днес. Култ и убежище в миналото, в което можеш да фантазираш за величие.

Членовете на тази общност не са просто инвеститори. Те изповядват идеология. А начело на тази идеология е Създателят. Ивелин Михайлов говори от големи плазмени екрани в селската кръчма и проповядва как да оправим България. Как да живеем здравословно.

Култ към всичко българско. Култ към миналото. Чуждото е заплаха, ако идва от развития свят. Чуждата храната е вредна. На пиедестал в средата на заведението е книгата за Създателя.

Първите редове на красивото луксозно издание за Създателя четем за тежкото му детство, свързано с баща насилник, изоставяне и бедност, както и политическите му възгледи: „В детските ми години страната се управляваше от комунистическата партия и НРБ беше силна държава. Улиците и тротоарите бяха чисти, младите уважаваха възрастните. Тогава със съжаление мислех, че Господ ме е създал във време, когато всичко е уредено и аз няма какво да направя за страната си. България беше толкова силна, че смятах за невъзможно това да се промени. Но моето време все пак дойде.“

В края на книгата за Създателя Ивелин Михайлов разказва за своя план как населението на България ще стане между 30 и 40 милиона. Разкрива каква ще е и неговата роля за бъдещето на България: „Хората имат нужда от водач, който да върви напред и когото да следват. Ако в даден момент се появи някой по-добър, с удоволствие ще отстъпя мястото. Никога не съм искал да съм водач. Полковник Марков има желание да е в политиката, аз съм връзка между политиката и хората, да отида по места да ги видя тези и да предам информацията към хората“, обясни Михайлов.

Има ли Ивелин Михайлов план да създаде Народна република, както пише в книгата.

Ивелин МИХАЙЛОВ: Нямам пирамида, а правя бизнес по учебник, аз мога да кажа, че съм един от най-добрите бизнесмени в България и в Европа

Г-н Михайлов, имате ли план да възстановите Народна република България?

-Това няма как да се върне в днешно време, всеки един човек, който си го мисли, е наивен. В комунизма гладни не сме оставали никога, по времето на Прехода ние сме оставали без нищо какво да ядем.Баба веднъж дойде, една жена ѝ беше дала два буркана свинска мас. С два буркана свинска мас и два хляба. И съм спал винаги на студено. И съм нямал дрехи, с които да изляза и се е налагало всеки ден да се бия заради престъпността навън. Нулева престъпност преди, нулева...

-Мащабите на строителството в Неофит Рилски са впечатляващи и трудно могат да се оценят на по-малко от стотици милиони евро. Откъде идват тези пари?

-Добрата организация. Питайте най-големите фирми в България за колко могат да го направят това нещо.

-Как точно се финансират проектите в Неофит Рилски.

-Аз правя бизнес по учебник, аз мога да кажа, че съм един от най-добрите бизнесмени в България и в Европа. Аз съм принуден да се защитавам.

-Инвестициите, които се случват в селото? Кой плаща за това нещо?

-Имах си клиенти, аз правя къщата, продавам, инвестирам печалбата в „Исторически парк“".

-Там всичко е свързано с миналото, а как си представяте бъдещето?

-Аз бъдещето си го представям да летя в Космоса. Директно ви казвам.

 

 


В категории: Политика


Снимаха наследника на Ferrari LaFerrari
Снимаха наследника на Ferrari LaFerrari 22/07/2024, Понеделник 16:13 0
79
Коментара по темата
79.
Флод
19.06.2024 15:35:07
0
2
Тоя не е наред с главата!!! 40 милиона може да станем -да ,то само цигани се въдят
78.
Мдаа
19.06.2024 06:34:22
0
8
Сциентолози, които колкото и да се правят, че нямат общо, издават книги по сциентология, правят срещи със сциентолози, които разясняват какво е сциентология, правят бизнес със сциентолози, ползват техни методи на въздействие и други такива успешни начинания, като основата е пари, пари и пак пари. Нещастният повърхностен българин много кълве на подобни измами!
77.
УФФФ
18.06.2024 21:27:00
2
9
И аз имам план НАП и Прокуратурата най-после да се размърдат и такива мошеници да са задълго на топло, а не в Парламента!
76.
Стойчев
18.06.2024 12:18:50
4
4
И щял да носи памперси не за 80-100 кг., а 100-140 с разширение в задната част
75.
Теофан
18.06.2024 12:17:14
2
16
Странна общност , странни водачи , странен Хелекторат ! Инвестиции за милиони без съпътстващ печеливш бизнес . От къде идват тези сериозни парични потоци ? Млади хора строят къщи на които не са собственици , защото всичко се плаща от Водача . От големи екрани в кръчмата и домовете се слушат проповедите на Водача и не се гледат " вражески" телевизии . Носталгия по " народната република" в която нито един от тези млади хора не е живял . Какво се случва ? И то пред очите ни!
74.
Няма Значение
18.06.2024 11:27:18
13
6
"Величие" получиха доверие от хората и ще бъдат в парламента. Все още не са се заклели в парламента, тепърва ще видим как ще се държат там, какво ще предлагат, с кои партии ще дискутират и т.н. но от 9 юни насам само хейт и хейт. Е това не мога да го разбера, и естествено ще предположа че е целенасочено. Кой пък толкова много не ги харесва и все едно го е страх? То за 15 годнини ако съберем какво е написано за Пеевски, който само в Бояна има 15 къщи и 1 хотел, и 10 % няма да има от това което се пише и коментира за този човек от 9 юни насам. Голяма звезда ще го направите, да си знаете.
73.
....
18.06.2024 09:38:45
5
7
Жалка медия никаква обективност ,всички целувате ръка на дебелия .Нищо след време жалките ви редакторчета ,ще изпаднат там където им е мястото.Взимайте пари докато можете ,че иначе нищо не става от вас!
72.
Справедлив
18.06.2024 08:25:46
1
9
Тоя да ни би да е братовчед на Мъск ?
71.
Донка Маринова
18.06.2024 06:32:24
12
9
И вашата медия изхвърлям от списъка. Долнопробна пропаганда. Продължавайте да си мислите, че свестен човек ви чете...Жалко.
70.
neobox
17.06.2024 21:34:09
6
4
От,1989 насам.Ако всички,управлява ли,бяха съгради, ли това,което тези хора,са направили ли,сега щяхме,да сме ......... как мислите.
69.
ДуПиСе
17.06.2024 20:25:14
4
12
Следващият който ще се супи на Доганя за парче от баницата! Хайде на бас!
68.
*********
17.06.2024 20:03:38
2
5
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше вулгарни, нецензурни или обидни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.
67.
ТОДОР
17.06.2024 19:36:02
3
18
И ТОЗ ГОНИ ДЯВОЛА КАТО ВСИЧКИТЕ ИЗМИСЛЕНИ ПАТРИОТИ МЕНТЕ ГОРКО ТИ НАРОДЕ БИ КАЗАЛ ЛЕВСКИ
66.
До 54 Недялката
17.06.2024 17:52:46
4
25
"Истина е ,че всичко което идва от запад е вредно. " каза Недялка използваща западна операционна система и западен интернет със западни кабели или сателити хахаха
Не е лесно да си тъп
65.
Дд
17.06.2024 16:58:14
4
31
Тоя яко го хапе щъркела по кратуната
64.
Andrey Mirchev
17.06.2024 16:45:15
13
9
Пак цялата ви статия е пълна с внушения... И нищо съществено...
63.
Фекрет Стораро
17.06.2024 15:22:50
6
35
Справка, която може да проверите свободно в търговския регистър.
Исторически парк АД за 2022, понеже за 2023 още не са готови данните. Така - Печалба 0,00 лв., Загуби 6 108 000 лв., задължения 15 337 000 лв, 1 809 000 лв заеми. Това е само от една от многото фирми на измекяра михайлов
62.
Капитана
17.06.2024 15:18:47
35
14
Боргашки боклуци, повечето от вас на вързано куче хляб не могат да дадат и не сте построили и една къщичка за кучета, обаче лаете срещу човек, който е построил проект по-голям от Трапезица и Плиска взети заедно!
61.
Овчарова
17.06.2024 14:35:46
15
41
Не е читав човека в главата.Лекувайте го!
60.
Нора Христова
17.06.2024 14:34:43
4
32
Поредният кьорфишек! Или "гледам и не вярвам на ушите си"!
59.
Барон Мюнхаузен
17.06.2024 14:33:33
8
17
А откъде са парите на Киро и Чекмиджан, тях няма ли да ги проверят.
58.
ОцелялОтСДС-Чумата
17.06.2024 14:22:45
5
28
Много хора смятат,че просто не е у ред и не го слуша глЪвЪтЪ, но аз мисля, че е голям шмекер, на който мястото му е при Бай Ставри.Но като се има предвид болшинството от наглеци в Парламента,които са над 2/3-ти,е обяснимо защо и той е там.
57.
Недялка Василева
17.06.2024 14:10:27
3
17
Аз не приемам нищо за чиста монета,аз живея по тези правила,сама си проивеждам на 80% храната,но има неща които не мога и трябва да закупя но внимателно ги подбирам.Не зная как ще е за в бъдеще но за сега ползвам услугите на билките растящи в градината , не бих желала да живея в общност и някой да ми задава темите за деня ,дори и да е за мое добро.Да му мислят младите,ние нашия живот почти го изживяхме но има какво да се желае още и мога с ръка на сърце да кажа ,че живяхме достойно и може би в най спокойното време.
56.
сигурно
17.06.2024 13:58:32
7
37
Тотално луд с луди последователи
55.
до 54
17.06.2024 13:41:46
2
14
Твоят проблем се дължи на това, че приемаш всичко казано за чиста монета. Това е проблем за всички добри, но наивни хора. Те си въобразяват, че мошениците и продажниците изразяват действителните си мисли и намерения, а това е просто абсурдно и доказано всеки път, дори в рамките на един човешки живот, освен ако не си идеалист на 18 години и не си запушваш ушите когато по-възрастните ти го обясняват! Празнословието, особено предизборното празнословие, не означава абсолютно нищо. Дори твоето мнение да се припокрива на 100% с нечии празни приказки, материализирането на тази "идеология" е единствено в сферата на мечтите ти.
54.
Недялка Василева
17.06.2024 13:00:08
14
11
Моето мнение не се препокрива на 100% с един вид идеологията на последователите на Ивелин,прави са хората ,че в супермаркетите се продават само отрови , химия и най некачествените храни произведени на запад ,които тровят и разболяват българският народ.Време е всеки които има малко дворче ,малка градинка независимо къде се намира тя да започне сам да си произвежда поне част от храната.Фармацевтичната индустрия и тя е за това създадена ,да ни разболява,трови и убива и държи в зависимост,а зависимият човек е роб.Не зная хората при Евелин дали сами си отглеждат храната ,но ще е хубаво ако и това правят.Не ми харесва,аз лично имам такова усещане ,че живота в общността им е като в секта нещо като Бялото братство.Но всеки сам за себе си решава.Истина е ,че всичко което идва от запад е вредно.
53.
до 48
17.06.2024 12:54:10
1
9
Сигурно са заимствали идеята за населението от модерния напоследък тук Непал. ;-) Погледни непалската територия и население!
52.
Нико
17.06.2024 12:53:14
1
34
Не знам колко умен трябва да си за да се вържеш на подобни приказки! Той дори да лъже неумее! Приказките му за миналото са по- елементарни и от на селска клюкарка! А за филиите с мас победи и Боко! Много хора е завлякал и очаквам скоро да си бие камшика! Колкото до парка? Излъгах се преди година да отида! Пълна пародия и бутафория! Одират кожата като цени,а виждаш един елементарен дислиленд! Защо не реставрира истински паметници като Плиска,Преслав? Отдавна има стъпки и начини за реставрация,които защитават паметника от елементарното и бутафорията
51.
007
17.06.2024 12:37:24
3
25
Just another idiot.
50.
Решетников
17.06.2024 12:37:02
4
46
Този е по- смешен и от сидеров и копейката взети заедно! Много народ ще завлече! А после държавата ще им е виновна!
49.
Кирчо Умното
17.06.2024 12:32:40
8
26
Не съм привърженик на пк. Марков и повече ми се струва на барон Мюнхаузен. Този юнак също нещо ми прилича на усмихнат( като Софиански) изпечен далавераджия НО Защо бе такава истерия, защо всички скачат срещу тях като че ли се страхуват. Не се ли усещат че колкото го плюят толкова повече им помагат. Същото става като със плюенето по Русия и Путин. Колкото повече се клейми Русия и се величае ЗЕЛЕНСКИ и фашизираните му убийци толкова повече болшинството от българите са против соросоидните, американската деменция и войнственият мушморок гей макрончо. Запомнете всичко забранено и охулвано привлича
48.
Афганистан
17.06.2024 12:19:50
3
31
Това че са секта си е техен проблем и на техните фенове. Но идеята за България със 30 милиона население си е идиотска без коментар. Територията на България предполага 5-6 милиона българи макс, не антибългари. В момента над 95 % от Българите са собственици на земята си и имотите си. Това докарва бяс у враговете на България, но враговете да вървят по дяволите, където им е мястото !
47.
Илон Мъск
17.06.2024 11:27:43
5
10
Аз изобретих електрически автомобил, вече лятят ел. самолети. Но скоро някой може да полети в космоса с елекроракета. Напред към светлото бъдеще другари под знамената справедливия капитализъм.
46.
исторически парк
17.06.2024 10:15:51
2
28
ей бърчет намалете таксата за вход в този исторически парк.С тия такси ти летяща чиния ще си купиш скоро.
45.
Гошо
17.06.2024 10:14:25
41
8
Най-великия човек на света! Величие!
44.
до 30
17.06.2024 10:06:22
3
13
Ох, бай Сорос, и аз неуморно обяснявам същото, но файда няма... Футболните запалянковци не могат да проумеят, че абсолютно всеки който е издигнат като опция за "избиране" НЕ Е и никога няма да бъде човек на народа! Те искат да си се дърлят за любимите си отбори, точно както са ги програмирали и манипулирали... Поне този проблем не е локален обаче. Навсякъде е така.

Той има 2 обяснения: 1) наивност, невежество и незаинтересованост; 2) феноменът "надеждата умира последна". Но второто е разбираемо... Истината е толкова грозна и отчайваща, че никой не желае дори да си я представи, камо ли да я приеме. Много по-лесно е да си заровиш главата като щраус в пясъка, а и си неизмеримо по-щастлив. Иначе изпадаш в депресия и имаш желание да почнеш да си копаеш дупката... В този смисъл, масата не е за осъждане. Въпреки че не го разбира, простолюдието по този начин всъщност се самосъхранява. Само по този начин могат да намерят сили да продължат да пълзят като хлебарки в този чудовищен свят и да се размножават, докато не ги настъпят и смачкат окончателно.
43.
Ь
17.06.2024 10:06:08
7
18
Заслужаваме си съдбата драги сънародници. Ние сме първенци в това да акаме върху всичко.
42.
Noname
17.06.2024 09:52:06
4
16
Прасета в космоса.
41.
Бял рицар милиционер евреин
17.06.2024 09:33:12
2
11
Шалом гоим шалом дайте пари.
40.
герБКП
17.06.2024 08:44:07
14
13
Хунтата на герп и чук е за затвора!
39.
35
17.06.2024 08:39:41
6
20
"Хората" спят от 30 години и нямат план дори да си изметат пред къщите.
38.
111
17.06.2024 08:35:23
15
40
Мошеник-секта
37.
Хах
17.06.2024 08:23:34
12
45
Тези, които страдат от мания за Величие са за едно друго място, не за парламента!
36.
хихи
17.06.2024 08:10:24
31
20
Не са само милковците, основно ГРОБаджии са тук коментиращите, тях най-много ги боли. "По квиченето ще ги познаете." ПП-ДБилите обикновено още спят принцеските, те милите по това време си лягат. АйТи АйНеСи да си в тоя живот.
35.
И хората имат ПЛАН,
17.06.2024 08:07:15
15
40
как да изпратят такива "величия" на м@ЙНАТА СИ ОЩЕ НА СЛЕДВАЩИТЕ ИЗБОРИ, КОИТО ЩЕ СА СЪВСЕМ СКОРО !!!
34.
Симотеки
17.06.2024 07:50:23
5
32
Симонмилковците са се превъзбудили. Ощееее! Ощееееееее! Още можете.
33.
Пусть всегда будет Солнце
17.06.2024 06:54:25
20
18
Начи Македонската бутафория в Скопие въобще НЕ е от гипскартон а си е баш бая БЯЛ МРАМОР и струва колосалните 1,2 МИЛИАРДА $
32.
С И С
17.06.2024 06:42:17
17
66
Тези МАЛОУМНИЦИ пият ли си хапчетата редовно!?Щял да ходи в космоса!!!Ти и сега си там заедно с ГЛУПАЦИТЕ които ви вярват.
31.
Фара
17.06.2024 05:47:53
15
65
Ходил съм в Бутафорния парк .
Истината е че са положили много труд да сътворят всичко и е грандиозно , но ....нещата като се вгледаш в детайлите въобще не показват българщина . Всичките реквизити, доспехи,оръжия,дрехи ,восъчни фигури са изключително копие на викингски и богатирски . Единственото което се приближава до българщината са тримата царе изградени един до друг с впечатляваща височина и детайлно изобразени .
Когато ходих платихме близо 200 лв. за входа , а даже нямаше гид , който да на насочва и обяснява.
Страшно много пари струва изграждането на макети,крепости,езера и т.н , само с изпиране на милиони евро може да се случи това .
30.
Бачо ви Сорос
17.06.2024 05:12:29
23
10
Вие нали знаете,че аз залагам и на двете страни.Както имам подопечни демократи и републиканци,така контролирам нещата и в България.Имам си мои хора в Герб,ППДБ,ДПС,а сега спретнах и Величие-то на Сорос,за да имам мои хора и сред патриотичните бунаци,така че няма защо да се изненадвате,че влязоха толкова лесно.На последните избори за кмет на София и двамата кандидати бяха от мойте хора.Така ще бъде и занапред с демократичния избор,който имате.
29.
Божков лайв
17.06.2024 01:04:05
8
35
От векове в българското стопанство (власт) се подвизават всевъзможни акцентирани личности, психопати, неврастеници, крайни утописти и откровени криминални типове ...явно Историята не може да се задвижи без щипка ЛУДОСТ. Нормалния човек живее в битово-кухненското си битие, всякаш ИЗВЪН голямата история, голямата картинка...лудите, те да са живи! Бъде те здрави..
28.
To
17.06.2024 00:23:37
17
68
Тоз говори пълни глупости.Какво значи бизнес по учебник.Или в учебника чише как да лъже хората.Явно е психопат
27.
Анастасия
17.06.2024 00:09:44
12
56
Прилича ми на сектата Анастасия !!!
26.
Сту
16.06.2024 23:40:35
9
55
Някой знае ли тоя от къде си купува? Явно е много качествено.
25.
Може
16.06.2024 23:34:47
24
78
Да накара всички жени от групичката си да раждат през година! Като ги оправят всички мъже в селото! Ще се увеличи поне раждаемостта по места! Много ми е интересно: тези като не признават съвременната медицина, дали раждат в болница или у дома? И още ми е интересно- децата им в килийно училище ли ходят или в светско? С гъши пера ли пишат? Изобщо наясно ли са каква е била средната продължителност на живота през средните векове? Да са чували за чума? А дали биха консумирали месо от гората, пълно с трихинелоза? Определено трябва да вдигнат прага за влизане в НС на 6 процента! 90.000 човека, облъчени от един с ментални проблеми ги вкараха в НС! Следващият път може да влезе и някоя баячка!
24.
Фантастика
16.06.2024 23:20:39
14
57
Самопровъзгласили се за фелдмаршали, Тяхно Величие, хаджи доктори на всички науки. Повелители на всички животни на земята и на рибите във водата, Завоеватели и победители на Империята в Космоса, кавалери на ордените на Жартиерата и за бойни заслуги . Оттогава те са главнокомандващи на армиите на Галактическата империя и дясната ръка на Дарт Вейдър (роден Анакин Скайуокър Марков) от кинопоредицата Междузвездни войни.
23.
Ми да!
16.06.2024 23:08:36
7
56
То има план! Българите ставаме 2 млн и отваряме вратите за индийци, узбеки непалци и филипинци,! Може и 400 млн да станем!
22.
До 19
16.06.2024 23:06:22
16
71
Боцмане, винаги си на филията маслото! Без да познавам лично нито марков нито Ивелин, съм запознат с делата им! Човек който е любител на оръжията явно е съмнителен! Освен това прочети смисъла на понятието секта! А най интересното е, че човек, който е със съмнителни способности за сериозен бизнес, иска да оправя бг! Поредния! А другия се има полковник макар че е уволнен дисциплинарно като подполковник! Несериозно е! Както и избирателите му! Управление на държава не се извършва с мечове, щитове и шаржове на битки! Интересно ми е как ще приемат тези двамата в Европа! Палячовци като Коцето и Сидеров!
21.
grob
16.06.2024 22:48:19
9
34
SSSEEEEEEEKTAAAA-DDDDDDDDAAAAANNNSSSSSSSS- КАДЯ -СА ?!!!
20.
Rtf
16.06.2024 22:31:04
18
57
Във ВъZраждане даваха сандвичи със сирИнИ, а с луканка - само с връзки за близки до Ръководството. Какво ще дават във Величие?
Пръжки с лук? Все пак воини на светлината и титани на сирИнИ не даянят.
19.
Боцмана
16.06.2024 22:30:40
61
47
Познавам Ивелин лично! Това пасквилче, което сте написали може да мине единствено пред плиткоумната аудитория под мен!!
Намерете си сериозна работа, тук не ви се получава!!
18.
msp
16.06.2024 22:25:13
6
68
Филиите с мас, са си на бат Бойко! Измисли нещо с лютеница примерно...
17.
Waco, TX
16.06.2024 22:19:28
18
47
След неизвестната на повечето секта на смъртта, в чийто безпощадни ръце се гърчи цялото човечество откак свят светува, навряха във властта и очевадна и обикновена измамническа секта... Не че е по-различна от останалите "партии", но е по-налудничава дори и на повърхността. Кога ще се свършат най-после окончателно тези издевателства и перверзии, че не се търпят вече!
16.
Хахаха
16.06.2024 22:14:46
17
81
Психясълите Величие - Левски и Ботев били назначени герои, а възрожденците ни - въшльовци.
Величаво мий. Замириса на зелени чорапи. Да сменят хапа, че тези пици с кристали ги удря здраво в кухите манерки.
15.
Фекрет Стораро
16.06.2024 22:13:55
20
72
първо да върнат всичките фирми свързани с него задълженията си към държавата които са около 20 милиона. После да говори, за космоси и разни :) А флагман, не ви ли е срам да давате сцена на тоя измамник, по-добре пуснете снимките на документи на Симон Милков да видат всички къв измекяр е тоя михайлов.
14.
оффф...
16.06.2024 22:10:09
14
65
Познавайки Флагман, заглавието звучи сякаш се опитват да го направят смешен.

Ако внимателно слушате думите на самият Михайлов обаче ще разберете, че той си е такъв
13.
боклуци мръсни
16.06.2024 22:10:06
13
43
само да попитам бургазлии:
видяхте ли какъв бъркоч е тази медия fagman?!
12.
Падение
16.06.2024 21:57:54
25
66
Гадни продажни типове, за които гласуват миячите на чинии и таксиджии в западна европа
11.
Психо
16.06.2024 21:57:53
11
61
Социалната утопия прерастна в политическа. Ганьо веднага налапа въдицата. Той обича красиви неща без значение колко са истински. Откакто през 1995 г цяло Русе се събра на летището да чака кацането на конкретен извънземен е ясно, че българина може да бъде будалкан и манипуран с лекота. Сега затова помагат алгоритмите на социалните мрежи. Ганьо не се усеща как с харесването на 1-2 снимки започва да му се предлага съдържание, което оформя "изборите" му. И той си мисли, че мисли. Гласува на контра за извън системни играчи всеки път щото им "вярва" и все някой друг му не виновен, че не се усеща, че сам копае все по-надълбоко ямата в която седи.
10.
Психо
16.06.2024 21:57:51
11
65
Социалната утопия прерастна в политическа. Ганьо веднага налапа въдицата. Той обича красиви неща без значение колко са истински. Откакто през 1995 г цяло Русе се събра на летището да чака кацането на конкретен извънземен е ясно, че българина може да бъде будалкан и манипуран с лекота. Сега затова помагат алгоритмите на социалните мрежи. Ганьо не се усеща как с харесването на 1-2 снимки започва да му се предлага съдържание, което оформя "изборите" му. И той си мисли, че мисли. Гласува на контра за извън системни играчи всеки път щото им "вярва" и все някой друг му не виновен, че не се усеща, че сам копае все по-надълбоко ямата в която седи.
9.
Лоши артисти
16.06.2024 21:54:43
18
52
Тоя е същия малоумник като тулупа дето щял да изправи държавата..

"Януари, февруари, март ще изправя държавата на задни гуми".
8.
АНАЛизатор
16.06.2024 21:52:21
5
50
40 милиона не е ли малко много!
7.
АНАЛизатор
16.06.2024 21:48:15
13
83
Ай стига ве! А аз си мислех, че не съм добре!
Ее, тоя ме успокои!
6.
Тоз е чисто луд
16.06.2024 21:23:49
16
92
Ба' мааму тоз вярно е изперкъл
5.
*********
16.06.2024 21:20:13
0
4
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото не беше по темата на материала, за който се отнася.
4.
Пю
16.06.2024 21:07:32
101
27
Ивелин е велик мъж.
3.
Фара
16.06.2024 21:05:10
17
91
Комуна секта!
Яко се перат пари там и то на известни български политици и олигарси
2.
jk
16.06.2024 21:04:20
18
46
toz e lud, az sum normalen za tova si iskam boiko i peevski.
1.
Сарая
16.06.2024 21:03:25
12
56
Пич ти Иб3ш ли са ????
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Екшън пред заведение! Мъж удари с бутилка уиски 16-годишно момче Екшън пред заведение! Мъж удари с бутилка уиски 16-годишно момче Непълнолетният е настанен в болница - с рани по носа и главата Дъщерята на футболната легенда Камата отново е пред олтара, вече е Стоичкова-Трайкова Дъщерята на футболната легенда Камата отново е пред олтара, вече е Стоичкова-Трайкова Мика и любимият й са подписали в тесен кръг Забравен сак блокира района на летището Забравен сак блокира района на летището Полетите не са засегнати 62-годишна надрусана шофьорка блъсна 2-годишно дете и избяга 62-годишна надрусана шофьорка блъсна 2-годишно дете и избяга Детето е транспортирано в болница Джигит качи мацка в колата си и се хвали с мощно шофиране (ВИДЕО) Джигит качи мацка в колата си и се хвали с мощно шофиране (ВИДЕО) Той шофира с над 230 км/ч в тунел "Железница" Кошмарно е движението по пътя Карнобат-Айтос Кошмарно е движението по пътя Карнобат-Айтос Магистралата бе затворена заради разсипан чакъл и трафикът се отклонява по вътрешния път Ето кой ще е служебен премиер, ако мандатите са неуспешни Ето кой ще е служебен премиер, ако мандатите са неуспешни Във всички случаи предсрочните избори отиват най-малко началото на октомври, смята Пламен Киров 13-годишно момче блъсна с електрическа тротинетка дете в Несебър след заплахи 13-годишно момче блъсна с електрическа тротинетка дете в Несебър след заплахи Връхлетял е с триколката умишлено, макар че не се познават със сина ми, каза Александър Иванов Два вертолета на армията гасят пожара във Воден Два вертолета на армията гасят пожара във Воден 440 служители са в готовност да се включат в битката с огъня, каза министърът на обраната ген. Атанас Запрянов Летящи политици над злочести хорица - България гори Летящи политици над злочести хорица - България гори А че техника липсва е факт, макар в предишния кабинет са осигурени пари за над 300 пожарни автомобила
Злобни и невъзпитани: първа акция на победилите във Франция крайнолеви глобалисти Злобни и невъзпитани: първа акция на победилите във Франция крайнолеви глобалисти Депутатите на Новия народен фронт нарушиха вековна парламентарна традиция Снимаха наследника на Ferrari LaFerrari Снимаха наследника на Ferrari LaFerrari Колата все още е покрита с камуфлажно фолио Полска евродепутатка към Урсула фон дер Лайен - мястото ви е в затвора, не начело на ЕК Полска евродепутатка към Урсула фон дер Лайен - мястото ви е в затвора, не начело на ЕК Вие сте отговорна за всяко изнасилване, нападение и трагедия, причинени от притока на нелегални имигранти, каза в лицето й Ева Заянцковска-Херни Мошеникът Джо Байдън не е годен за президент, а Харис ще я победя още по-лесно, зарече се Тръмп Мошеникът Джо Байдън не е годен за президент, а Харис ще я победя още по-лесно, зарече се Тръмп Той се изкачи до президентския пост само чрез лъжи и фалшиви новини, коментира кандидатът не републиканците Доналд Тръмп вреден за Европа и НАТО? Надежда Нейнски очаква жена да го бие Доналд Тръмп вреден за Европа и НАТО? Надежда Нейнски очаква жена да го бие Ще е израз на комплекс това да следим какъв ще е изхода от американските избори, за да наредим собствения си политически живот, призна тя И семейство Клинтън застана зад Камала Харис И семейство Клинтън застана зад Камала Харис Бил и Хилари се надяват вицето на Байдън да е номинацията на демократите за президент Зеленски не е във възторг от оттеглянето на Байдън, но уважава решението му Зеленски не е във възторг от оттеглянето на Байдън, но уважава решението му Той съобщи, че Украйна е подсилила своята противовъздушна отбрана с още една система "Пейтриът", доставена от Германия Тръмп нямал представа как да сложи край на войната в Украйна Тръмп нямал представа как да сложи край на войната в Украйна Това разкри негов бивш съветник по националната сигурност Камала Харис била луда смешница, но най-подходяща да смени Байдън Камала Харис била луда смешница, но най-подходяща да смени Байдън Трудно ми е да повярвам, че демократите на конгреса така глупаво ще се самоубият, коментира пък политологът Дмитрий Евстафиев Подводни течения носят Тръмп към Белия дом, но глупаците от ЕС ще пълнят каца без дъно Подводни течения носят Тръмп към Белия дом, но глупаците от ЕС ще пълнят каца без дъно Вицето на чичо Дончо е върл противник на войната в Украйна и салфетката се носи на повърхността, но бедна България ще дава по 50 млн. евро 
Николай ДЕНКОВ Николай ДЕНКОВ Пеевски се опитва да бъде единствения деребей в държавата Виц на деня Виц на деня - Брат, аз оставих с 10 кинта повече.
- Брат, аз оставих с 20 кинта повече!!!
Сервитьорката:
- Не стигат 315 лева.
Виц на деня Виц на деня - Искам да ти кажа нещо, но ме е срам!
- Наистина ли? Аз също! Хайде да го кажем заедно, 3-2-1...
- Обичам те!
- Имаш сопол на носа...
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Избягвайте целувките по тъмно. Не всичко което има бузи е лице...
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори