×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Честваме паметта на свети Сава Стратилат
  • Пикът на коклюша у нас се очаква до края на май
  • Свещеникът, отслужил панихида в памет на Навални, е отстранен за три години
  • "Сиела Норма" е единственият кандидат по обявената обществена поръчка за осигуряване на машините за предстоящите избори 2 в 1 на 9 юни
  • Увеличава се с 30% заплащането в детското и училищно здравеопазване
  • Нова руска атака срещу Харков, шестима души са ранени
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Георги Лапчев гони Михаля в Севлиево, откри вила на художника Петко Арнаудов


Георги Лапчев гони Михаля в Севлиево, откри вила на художника Петко Арнаудов
Кметът Георги Лапчев се закле на 1 ноември м.г., време е да покаже какво е свършил за 100 дни, защото той управлява Царево, а не Петко Арнаудов
17 Февруари 2012, Петък, 15:40 ч.
Автор: Боряна ТЕНЧЕВА

За царевския кмет тази седмица най-важни са клипа на общината и улицата на заместника му Каридков

Кметът на Царево Георги Лапчев тази седмица буквално изуми публиката чрез разпространените от пресслужбата си съобщения, от които става ясно, че най-значимите събития в южната морска община са договор за нейната реклама на стойност 4 200 лева и работата по проправяне на улица до сграда на заместника му Васил Каридков в Ахтопол. На фона на потопа, залял Царево  преди десетина дни, на отнесеното пристанище, растящото недоволство сред родители на ученици в Ахтопол заради лошата реакция на администрацията по време на студовете, както и като се има предвид, че във вторник предстои гласуване на бюджета, е направо учудващо как им хрумва на новите общинари да се занимават с незначителни акции, целящи да очернят предшествениците им.  В стремежа си да удостоверят значимостта на заниманията си, управляващите подчертават, че „находките им” за извършени закононарушения са пратени в прокуратурата. Толкова са се улисали в постигането на тази цел, че дори не усещат как попадат в собствения си капан.

Това обаче бледнее пред "грандиозната" акция, ръководена лично от кмета Лапчев, която е толкова смехотворна, че се разнася като градска легенда в Царево. Управляващите старателно проверили в имотния регистър каква собственост има бившия кмет Петко Арнаудов след три мандата кметуване, за да го разобличат в злоупотреба с власт. Срещу името на Арнаудов те се натъкнали на голяма вила в Севлиево. Смятайки, че е намерил нужното доказателство за облагодетелстването на предшественика си, Лапчев натоварил свои пратеници да посетят града, който се счита за един от бързо напредващите  градове в началото на прехода, за да проверят имота и да го заснемат. Подготвял даже пресконференция.  Емисарите останали обаче поразени, като разбрали, че набелязаната къща не е собственост на царевския бивш кмет Петко Арнаудов, а на друг човек със същото име – художник, живеещ във вътрешността на страната, който изобщо няма нищо общо с морските ширини.

Очевидно г-н Лапчев забравя, че от близо половин година той е кметът. И е по-нормално да помисли, че изтичат първите 100 дни от управлението му и е редно да напише какво е свършено или започнато през това време – нови проекти, идеи, програми, вместо да обикаля страната и да рови документи, за да търси Михаля.


В категории: Царево


Флагман.БГ Кои храни ни причиняват кариеси Кои храни ни причиняват кариеси 24/04/2024, Сряда 20:00 0
37
Коментара по темата
37.
намерен
14.03.2012 19:11:49
0
0
БРАВО! АФЕРИМ! МАШАЛЛА! г-н КМЕТЕ
Хаиде да повторим занятието и да хвърлим отново прах в очите на избирателите.Първия път изпрати протежета да търсят вилата на Петко Арнаудов в Етрополе. Да преследваш лични амбиции с наши пари-меко казано не е коректно но за "каозата" ще се направим,че гледаме леко в страни.Но да има възможност за инвестиция от 4 милиона евра за пристанището и Вие г-н Кмете с такова безхаберие да отминете това нямам думи.Проява на такова втрещаващо нехайство,в толкова трудно време,в тази бедна община,...Защо седиш на този стол г-н Лапчев,а защо ли аз гласувах за тебе и защо се събирахме и убеждавахме и другите,че гласуваме за носителя на нови идеи и просперитет на Царево. Такива хора като Георги Лапчев се оприличават с ГЕРБ използващи протекцията на ръководството от около изборите и еуфорията малко след тях.Тук тънките горски номерца не вършат работа,напротив.На стола на кмета трябва да седи човек с много по сериозни качества от" желание за промяна"Човек с такива качества и доказан професионален опит и организаторски способности е г-н Ангел Цигуларов.Той е доказан бизнесмен с обаятелен характер гъвкав и пробивен,човек от народа в стил" Бойко Борисов".Ако той беше кмет тези пари за пристанището щеше вече да са наши.
Защото избори идват и си отиват и пак идват. Изирателите могат да бъдат убедени предизборно ,че нещата ще се случат,а след това.....
В Странджанският край има една много сполучлива и показателна за случая приказка :-"Ще им свирим търновската "
36.
gagta
28.02.2012 17:43:14
0
7
Господин Лапчев гледайте и се учете какво првят другите кметове не като вас!
35.
gagata
28.02.2012 17:41:28
0
2
Кметът Маноев подписа договора за 24 млн. лв. за водния цикъл

20.01.2012
41 коментара | коментирай

Кметът Румен Маноев подписа днес в Министерството на околната среда и водите, който е управляващ орган на оперативна програма „Околна среда”, договора за изпълнение на дейностите по Интегриран инвестиционен проект за воден цикъл на град Козлодуй. Проектът е на стойност почти 24 милиона лева, като съфинансирането, което трябва да осигури общината, е 8%. Всъщност това е първият 5-годишен период от големия воден проект за града, който е с 25- годишен срок на изпълнение и е на стойност 110 милиона лева. Сега започва ново изграждане на канализация и водопроводи или подмяната им на местата, където съществуват стари такива, изграждане на препомпвателни станции, преливници и довършване на вече завършената в груб строеж градска пречиствателна станция за отпадни води. Срокът за изпълнение на всички дейности е 45 месеца.
„Това, което включва договорът оттук насетне е избор на изпълнител на инженеринг на водопровод и канализация, довършване на пречиствателна станция, избор на изпълнител на управление на проекта, одит на проекта, надзор, публичност и т.н. "Надяваме се това, което сме натрупали като опит до сега, да е достатъчно за това предизвикателство и да се справим с ангажиментите, които сме поели”, коментира веднага след подписването Румен Маноев.

20 януари 2012 г.
34.
оги
28.02.2012 17:21:14
0
5
"Основна характеристика на слабия лидер е да се заобиколи с посредствени хора и подмазвачи, които да не изпъкват над него за да може той да остане лидер. Слабия управник е този, който прави хората си по-глупави от него. В този ред на мисли всяко едно управление в България е слабо през последните 70 години, но сегашните нямат равни"
33.
kkkk
24.02.2012 18:17:10
14
6
Предлагам този сайт да бъде забранен вече, така както триченето на кучета в Бродилово.Кой Ви плати пак на Вас бе смешници да пишете такива простотии и колко пари Ви дадоха.Незнам кой там Ви е редактор на новините и този, който ги публикува, ама сигурно е с начално образование.Така ли се представя новина, дори и да е вярна. Ми че то дете на 2годинки ще разбере, че някой ви е диктувал какво да пишете.Пище ли се михале и ей такива простотии:"е направо учудващо как им хрумва на новите общинари да се занимават с незначителни акции, целящи да очернят предшествениците им"- от тук си личи кой защитавате, а за предстоящи прокети, инвенстиции къде питате, то 12год.нямаше нищо та за 5 мес. ли да има.Излагате се.
32.
каракутльо
23.02.2012 22:13:20
3
9
НОВА ТУРИСТИЧЕСКА ДЕСТИНАЦИЯ- ПОКАЗВАНЕ ИМОТИТЕ НА ПЕТКО АРНАУДОВ, КОИТО КОПОИТЕ НА ЛАПЧЕВ ОТКРИХА, ГОЛЯМ ХИТ НА ТУРИСТИЧЕСКАТА БОРСА
31.
до № 30
23.02.2012 17:40:30
0
12
Не ни интересува къде какви пари дава кмета.Въпроса беше за това,че хората в общината нямат никаква информация за това,което е ново и се случва в общината.Освен за новоназначени общинари и за разместването им по стаи и етажи ,нищо друго не знаят гражданите на Царево.А може би е време да дадате малко информация за детските градини и ясли.Правителството прие нов закон за образованието- от 3год.приемане за обучение.Как ще реагира общината-имаме ли и ще имаме ли база за това.Къде можем да получим информация какви лекари и кога идват в мед.център,за да не ходим до Приморско и Бургас.Наближава сезона ще се прави ли каталог на тур.обекти в общината - за всичко това бихме попитали кмета,но няма къде.Ако пишем на този сайт,това е защото се дава възможност на всички да публикуват мнението си и мислим,че на този сайт просто спокойно можем да кажем каквото мислим,без опастност за цензура или избирателно публикуване.
30.
до царевец
23.02.2012 10:41:09
15
3
Обясни, че не разбрах как точно е обезличена общината? Като Лапчев отказва да дава безумни пари на СКАТ за да го отразяват - така ли? Или като си спести още по-безумни пари за да може Катя Касабова да пише срещу него - ами като и е толкова акъла. Не ви ли прави впечатление къде излизат негативните статии за Община Царево, за Лапчев, за Каридков и за всички - В БЕСОВЕ ! защо? това обаче не го мислите - няма смисъл, нали :))
29.
ясновидец
23.02.2012 05:33:26
2
10
разбрахте ли сега за какво беше борбата - за службичката, за бонусчето, за телешката пържолка, много началник, много специалист, малко работник, много вожд, малко индианец-честито, да работи ачо цигуларя и да плаща данъци
28.
до царевец
22.02.2012 19:20:57
1
13
Прав си царевец, какъв бюджет! Преписан бюджет от предишни години.Самите съветници показаха незаинтересованост. Не ти ли направи впечатление че на сесията никой не взе отношение . Пълно безразличие. Гласуват и те не знаят за какво. Ще има сеири....
27.
царевец
22.02.2012 16:02:12
1
14
ей заспахте ли,никой ли не го интересува какъв бюджет се прие и за какво ще се харчат парите.Безличен бюджет,безлична опозиция,хаотична администрация пълно мъртвило.Така ще е братя царевци.Дори и телевизия скат,която информира за бюджетите на другите общини, не каза нищо за бюджета на Царево,защото просто нямаше какво да каже.Дерзай кмете!За 4 месеца успя за обезличиш общината.
26.
Lapchew2
20.02.2012 20:25:42
0
0
za Gorskiq Carewski sega Velew? Broite li mu stotinkite?
25.
Замунда банана бенд
20.02.2012 14:06:52
1
0
Хубав съм бей
Хубав прекрасен прекрасен
Хубав хубав
Ооооо да
Ооооо да
Ооооо да
Ооооо да

От как съм се родил от хубостта ми тъй голяма
побъркало са всички татко, кака, батко, мама
припадао от радост изпадало в захлас
и идавали мадами по света и у нас
говорили за мени из цялата страна
родил съм се нито петнайсет кила
и няма от тогава по цялата земя
друг като мени с такава красота

ей съм много хубав да
съм страшно хубав йе
съм тъй прекрасен
съм тъй красив
съм най-приятен
най уникатен
от ден на ден съм по-съвършен

минало години пораснао съм голям
и всичкото банана мога сам да изям
колкото съм хубав толкова и силен
на всичкото отгоре съм най-сексапилен
съм умен, съм готин, съм оригинален
от всичките хора съм най-идеален
хубав, хубав хубав да хубав
хубав, хубав хубав най хубав

Слънцето изгрява сутрин, за да ме види
вечер го изпъждам да си отиди
и птичките пеят специално за мени
и всички жени са от мени пленени
съм умен, съм готин, съм оригинален
от всичките хора съм най-идеален

в света съм единствен, но великолепен
за толкова хубост още нямате степен
защото съм най най най най най най
съм много хубав да
съм страшно хубав йе
съм тъй прекрасен
съм тъй красив
съм най приятен
съм уникатен
от ден на ден съм по-съвършен
от ден на ден съм по-съвършен

musicidol.btv.bg
24.
3a3fg
20.02.2012 13:45:07
0
7
Има една поговорка "Село невидело , като видело полудело."
23.
до политолог
20.02.2012 13:07:03
0
13
Ти луд ли си бе, да хващаме горските от гората един по един да ги учим тепърва като предния. Малко по-сериозно, да са учили на времето не сега. Ама то да учиш трябва да имаш и акъл. Сега не правят нищо а им плащаме по 500 лева заплати, отделно осигуровки, здравни и каквито си там разходчеа измислят. С тея пари едно 10'000 всеки месец само да се обслужват "съветници" може да се прави нещо за града и селата наоколо.
22.
от созопол
20.02.2012 11:24:33
1
21
Абе царевци /царвули меки/ и той като нашия кмет си ходцка по уйкенди,само че вашия под предтекст че прави проверки на бившия,а се оказа на безплатен СПА хотел в Банско по случай откриването състезанията на световната купа по ски.Той и неговата група беше разпозната от нас созополлии,които се пързаляхме с найлонови чували тъй като незнаем да караме ски.
21.
21769
19.02.2012 22:05:21
0
29
Аз за разлика от повечето пишещи тук съм с добри впечатления от Вас - Лапчев. С времето си промених мнението.Но ГОСПОДИН ЛАПЧЕВ, докога трябва да Ви подсещам за КОЗАР(КРАВАР, СЕЛТАК, БЕСЕН - това са са само част от никовете му) и отношенията му с първия етаж.Разберете, на първия етаж мирише от НЕГО.Носи се вонята от миризмата МУ на гнилоч И ПОЧТИ ВСЕКИ ДЕН носи бълхи и кърлежи. И ако си мислите, че на Вас това не Ви прави лош имидж, просто грешите. Вече се носят слухове,че от него всичко зависи и Ви върти за неговите неща както му скимне.Ще Ви подхлъзне, както направи и с Арнаудов!
20.
На Мона Лиза анализатора
19.02.2012 20:56:43
0
23
Браво, много съм радостен, че Лапчев стана кмет на Царево, даже съм и окончателно щастлив! Който е недоволен да дойде лично на мен да се оплаче, ще го успокоя с 50 грама гроздова венозно! Такъв хубав кмет, честен, спретнат и напарфюмиран. Да им е честит на всички царевци, да ги радва поне 8 години , че и повече ако може! Хак им е, щото си го избраха. То народа е казал "Човек каквото сам си направи, и Господ не може да му направи"! Хак им е на гласоподавателите, сега нека да са на въртележката. Щото Петко не им харесваше - може да е свестен, но си е един обикновен Петко! Друго си е кмета да е лъснат като един Лапчев!
19.
до краварче
19.02.2012 19:51:15
1
16
такова ви е генчето, само неук човек може да плюе така, ама то и бойко псувал на майка в разград, но никоя телевизия не го показа, ходи с промит мозък
18.
политолог
19.02.2012 19:47:11
2
11
до оставката - никакви оставки колега, трябва тези момченца и момиченца да пораснат, поне няколко мандата да изкарат, да се научат, то иначе лесно да се плюе и приказва
17.
yXoTo
19.02.2012 18:27:15
18
5
Абе селтаци не съм фен на Лапчев ама как така набързо забравихте поразиите които сътвори Пътко АрнаудоФ??? Че ако започна тука няма да ми стигне мястото да ги опиша !
16.
Кравар
19.02.2012 18:24:08
20
8
Борянче я си кажи колко парички ви цака петко говното за платените ви статиики ? ? ?
15.
ОСТАВКАТА
19.02.2012 09:57:35
1
27
Смях, вече ни се сме е цяла България сигурно, бахти нщастието излязоха това поколение "политици" в Царево. Според мен единствения правилен ход който може да вземе Мона Лиза сега е да си подаде оставката и всички подгласнички 7-9 ли съветника са кой ги брои като бълхи са. Оставка докато още може да излезе от калта щото сле доще 100 дни няма измъкване.
След това хващайте влака и за Севливо всички гербаджий.
14.
адвокат
19.02.2012 09:40:45
13
16
Касабова, ще ми изядете хляба бе. Всяка втора статия във този сайт е в защита на Петко Арнаудов и плювки срещу новия кмет.
13.
симеон
18.02.2012 19:21:29
0
13
Но повечето скиори софиянци не могат да си позволят Банско дори с намалените цени. И овчедушно, без протести посрещат безобразието, което са му спретнали Цеко с благосклонното съдействие на Фандъкова.
Кметицата и общинският съвет, с мнозинство от ГЕРБ, имат власт да преразгледат договора за приватизация на ски съоръженията на Витоша.
Вместо това правителството на същия ГЕРБ даде близо 4 млн. лева на същия Цеко Минев да организира на Банско състезания на световната купа по ски.

И софиянци продължават да блеят и да са благодарни на общината, ГЕРБ, Фандъкова и лично на любимия премиер Борисов. Те, като компенсация за затворената снежна Витоша, са им оставили да се пързалят и прескачат в преспи сняг по самите улици на града.
Пък за разбити улици, тротоари, шахти, релси, застрояване на зелени площи и т. н. по-добре дума да не става. Това се възприема като своеобразен чар на София.
Софиянци кротко хрупат под благия поглед на овчаря, който им строи магистрали, спортни зали и ги стриже до кожа. - калояне, калояне какво ги чака царевчани...
12.
Калоян
18.02.2012 18:32:36
5
5
Какъвто беше бившият кмет, такива бяха и кандидатите - без полезен ход за избирателите и на тези избори.
11.
Горски
18.02.2012 18:09:00
7
1
Юнак Странджански, ЮНАК. Те така се бори ламята. А ябълките?
10.
до муй чуй дуй
18.02.2012 09:48:59
0
25
детската градина скоро ще се опомни, но така е като се слуша и гледа много бтв и физкултурници се промиват мозъци
9.
психиатър
18.02.2012 09:39:14
1
28
хора,лапчев не ви ли прилича на бивш комунистически лидер, който като вземе някакъв пост започва да се оглежда някой да не му изтегли килимчето, костадинов, цигуларов успокойте го момчето, никой не иска властта в момента, ние комунистите затова я дадохме, защото има световна криза и е зле положението, като се оправят нещата пак ще си я вземем, а може и сами да ни я дадете, защото така ще е наредено
8.
каракутльоа
18.02.2012 08:04:01
0
26
а така,всеки ден по една кирлива риза и по един имот му вади на п. арнаудов та да види той. а пък дали е вярно това което пишеш тебе какво те интересува. той да си го доказва,че не е вярно нали. да четат хората та белким не забележат, че в общината нищо не се прави.община приморско ще бъде финансирана за изграждане на пречиствателна станция, а на вас кой проект ще ви финансират. изпрати си пиара при ваня атанасова да го ограмоти малко, да нае се излага, че излага и тебе. чули бе мона лиза
7.
царевец
17.02.2012 22:27:07
0
27
беже,боже, това ли е стила новото управление,което всички очаквахме в лицето на Лапчев(Искахме промяна на статуквото,а то какво се получи- мръсно,долно ,гадно махленско поведение на клюки,интриги,клевети.Изминаха 100 дни доверие кмете, които искаше от нас гражданите на Царево.Какво ще ни покажеш - нови проекти, нови инвестиции, нови работни места. ЧАКАМЕ ОТЧЕТА ТИ!
6.
хохо
17.02.2012 19:59:56
0
25
това истина ли е, та то е като виц
5.
tetra nova
17.02.2012 19:53:39
0
25
боже, боже, тия защо не идат на психиатър, може и да се оправят.Кой ги избра боже?
4.
въпрос
17.02.2012 19:18:17
0
23
както тръгнаха след бойко, така тръгнаха и след симеон, така ще тръгнат и утре след някой друг, като им наредят, така тръгнаха навремето всички комунисти да стават, нищо ново под слънцето, службогонци
3.
ченге
17.02.2012 19:11:34
0
19
като са възпитавани в любов към съветската армия какво да измислят миличките, бате бойко малко ли го образовахме в симеоново и него, жадни за власт
2.
1111
17.02.2012 16:38:39
0
48
лапчев, а знаеш ли че арнаудов си е купил място и на луната. С чии пари ще командироваш някого да провери какво е построил тами да го фотографира? С нашите, нали? Ще ви потърсим сметка ако продължавате така, защото вота ни отива за сега на вятъра. И за какво ви избрахме?
За........................??????????????????????????
1.
страничен
17.02.2012 16:37:08
0
38
браво на управляващите, много са заети наистина да разследват п. арнаудов, нямат друга работа комай или не знаят какво да направят за да оправдаят некъадърното си управление.за тази работа не се иска само стъклен поглед от горе а и работа . ама се иска и акъл, които те нямат, експертите са им на ниво
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Шеф Ангелов напусна Хелс китчън Шеф Ангелов напусна Хелс китчън Топ готвачът бе доведен до отчаяние от безсилието на двата отбора 8 фрази, които показват, че мъжът не уважава жените 8 фрази, които показват, че мъжът не уважава жените Да кажеш на една жена, че говори глупости или да я репликираш с: „Това, което казваш, няма смисъл“, е като да хвърлиш граната в разговор – тя непременно ще избухне Тези 7 съвета ще върнат щастието в живота ви Тези 7 съвета ще върнат щастието в живота ви Помогнете на другите, когато можете Три зодии отварят нова страница в живота си, вижте кои са те Три зодии отварят нова страница в живота си, вижте кои са те Водолеят трябва да теглите черта в отношенията си с близък човек Скандално военно учение на САЩ още преди 20 години показа, че война с Иран ще доведе до катастрофа Скандално военно учение на САЩ още преди 20 години показа, че война с Иран ще доведе до катастрофа Асиметричната война е вид конфликт, който Щатите доказано не са способни да водят Такива пържени филийки не сте яли, рецептата е испанска Такива пържени филийки не сте яли, рецептата е испанска Стават много вкусни Само опитните домакини слагат това във водата за миене на прозорците Само опитните домакини слагат това във водата за миене на прозорците Това лекарство премахва петна по дрехите, избелва спалното бельо и ефективно премахва мръсотията от прозорците Парламентът спасява летния сезон със спешни промени в закона за чужденците Парламентът спасява летния сезон със спешни промени в закона за чужденците Депутатите с амбиции да ги гласуват на две четения на ръба на правилата ПП-ДБ се явява в стеснен формат за изборите на 9 юни, „Волт“ остава в коалицията ПП-ДБ се явява в стеснен формат за изборите на 9 юни, „Волт“ остава в коалицията Остават четири партии, не са включени нови субекти след отцепването на "Зелено движение" и СЕК Помните ли как Черната Златка си проправи път към славата Помните ли как Черната Златка си проправи път към славата Малцина помнят участието й в риалити формат преди 15 години
Президентът на РСМ Пендаровски – ЕС отряза всички искания на българите, освен едно незначително Президентът на РСМ Пендаровски – ЕС отряза всички искания на българите, освен едно незначително Вписването на българите в Конституцията с още 12 народи не е никаква опасност за нас, каза той Без жена съдия на Евро 2024, шеф: Това е лош сигнал Без жена съдия на Евро 2024, шеф: Това е лош сигнал Ръководителят на френските съдии бесен от липсата на Стефани Фрапар Тръмп нарече американската икономика безполезна, а САЩ - бунище Тръмп нарече американската икономика безполезна, а САЩ - бунище Настоящият американски лидер Джо Байдън, е най-лошият президент в нашата история, казва още Доналд Тръмп Задържаха руски заместник-министър на отбраната, разследват го за корупция Задържаха руски заместник-министър на отбраната, разследват го за корупция "Днес е хубав ден", заяви Мария Печих, която е правела разследвания от името на Фонда за борба с корупцията ФБР бие тревога заради "ТикТок", чрез мрежата Китай щял да шпионира 170 млн. американци ФБР бие тревога заради "ТикТок", чрез мрежата Китай щял да шпионира 170 млн. американци Приложението принадлежи на компанията "БайтДенс", която има задължения към китайското правителство, каза Кристофър Рей САЩ ще започнат да изпращат нови оръжия на Украйна още тази седмица САЩ ще започнат да изпращат нови оръжия на Украйна още тази седмица Помощният пакет на стойност 95 милиарда долара бе подкрепен от 79 сенатори, а 18 гласуваха "против" Зеленски благодари на американския Сенат за помощта за Украйна Зеленски благодари на американския Сенат за помощта за Украйна За Киев са предвидени 60,84 от 95-те милиарда долара помощ, за да може украинските сили да продължат борбата си с Русия Одобриха помощта за Украйна, Израел и Тайван, но Карлсън очаква парите за Киев да бъдат откраднати Одобриха помощта за Украйна, Израел и Тайван, но Карлсън очаква парите за Киев да бъдат откраднати Правителството на САЩ току-що открадна от руски граждани без съдебен процес 8 млрд. долара, коментира скандалният US журналист Два военни хеликоптера се сблъскаха във въздуха, 10 човека са загинали Два военни хеликоптера се сблъскаха във въздуха, 10 човека са загинали Едната летателна машина е захванала ротора на другата, преди и двете да паднат на земята и да се разбият Защо Джъстин Бийбър целуна сина на Уил Смит Защо Джъстин Бийбър целуна сина на Уил Смит Двамата са в топли отношения от години
Бойко Борисов Бойко Борисов Осъждам и не подкрепям поведението на журналисти или хора, които влизат в НС да се държат по подобен начин с който и да я депутат Виц на деня Виц на деня За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?
Виц на деня Виц на деня - Скъпа, трябва да ти призная нещо. Аз съм далтонист.
- Скъпи, и аз трябва да ти призная нещо. Не съм от Перник, а от Нигерия!
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Пазете Земята! У целийо Космос само тук вариме рикия...


Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори