×
Бизнес ЮГ София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Очакваме горещ уикенд
  • Отбелязваме Европейската нощ на музеите
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Зам. кметът на Царево Каридков си урежда частна улица


Зам. кметът на Царево Каридков си урежда частна улица
Община Царево хвърли вината за фалшивия кадастър върху екскмета на Ахтопол Бисер Колев (вляво), оказа се обаче правен от бащата на сегашния зам.кмет Васил Каридков (вдясно) - Георги Каридков
14 Февруари 2012, Вторник, 18:01 ч.
Автор: Боряна ТЕНЧЕВА

 Още баща му Каридков - старши през 1999 година променил кадастралния план на Ахтопол

Зам.кметът на Царево Васил Каридков се опитва да прокара улица до жилищна сграда, която строи, за да стане леснодостъпна и така да поскъпнат апартаментите в нея. Новият строеж се намира в квартал „Лазур” в южния град Ахтопол и стана повод за шумен скандал днес. В процеса на проправяне на  новата улица се стигна до обвинения, оправени от сегашните управляващи Царево начело с кмета Георги Лапчев, че кадастралният план на Ахтопол е фалшив. От администрацията съобщиха, че докато действали по изработване на Подробен устройствен план за удължаване на улицата, в дирекция „Устройство на територията” се натъкнали на неправомерна корекция върху копието на графичната част на действащия Застроителен и регулационен план. Това съобщение е разгласено в сайта на Община Царево, разпратено е и до медиите. „Без наличие на правно основание са нанесени линии с молив, вследствие на което всички имоти попадащи в кв.37 са увеличени за сметка на предвидените по подробният устройствен план улица и зелени площи. Тази неправомерна корекция е послужила за основа на одобрената през 2006г. кадастрална карта”, се казва в съобщението на администрацията на кмета Лапчев.

 

Цялата вина е хвърлена върху бившия кмет на Ахтопол Бисер Колев като дори е посочено, че от направената фалшификация се е облагодетелствала съпругата му  – Стоянка Колева. Според новите общинари тя е успяла да закупи от Общината 253 кв. метра дворно място вместо 170 кв. метра съгласно договора и за отстъпено право на строеж от 1987 година. „Към преписката за покупка има приложена и заверена, от съответните длъжностни лица, скица с невярно съдържание. Община Царево ще предприеме съответните законови мерки по отстраняване на „грешката” в кадастралната карта на Ахтопол, както и ще сезира компетентните органи за проверка относно евентуалното наличие на престъпление от общ характер, свързано с поправката на официален документ – графичната част на Подробен устройствен план на Ахтопол и издаването на официален документ от общинска администрация Царево с невярно съдържание – скица от 30.09.2005г”, се казва в съобщението от новата кметска пресслужба, оглавявана от Кирил Дапчев.

Скандалът за фалшивия кадастрален план обаче е на път да стане още по-грандиозен, защото въпросната промяна, за която алармират от Община Царево в момента, всъщност е направена от бащата на настоящия зам. кмет Васил Каридков – Георги Каридков, когато е бил кмет на Ахтопол през 1999 година, а общината се е управлявала от Стоян Йовнов. „Тогава се правеха промените на парцелите в кв. Лазур, защото кадастралният план не беше осъвременяван от 1984 година. Направените през 1999 година промени бяха решени на срещи с хората, нямало е възражения по тях, нямало е жалби. Никой не е пипал нищо след това и аз си пазя документи точно за такива случаи”, каза бившият кмет на Ахтопол Бисер Колев. Той живее в района, където избухна скандала и според внушенията на Общината е един от 7 – те местни жители, които са се облагодетелствали, тъй като промените са увеличили парцелите им.

Оказва се обаче, че сред 7-мината е и сестрата на Васил Каридков – Радостина.

„Не се притеснявам от съобщението на Общината, защото след промяната, направена по време на Георги Каридков – нищо не е променяно”, добави Колев.


В категории: Царево


36
Коментара по темата
36.
без думи
14.03.2012 19:17:27
0
0
БРАВО! АФЕРИМ! МАШАЛЛА! г-н КМЕТЕ
Хаиде да повторим занятието и да хвърлим отново прах в очите на избирателите.Първия път изпрати протежета да търсят вилата на Петко Арнаудов в Етрополе. Да преследваш лични амбиции с наши пари-меко казано не е коректно но за "каозата" ще се направим,че гледаме леко в страни.Но да има възможност за инвестиция от 4 милиона евра за пристанището и Вие г-н Кмете с такова безхаберие да отминете това нямам думи.Проява на такова втрещаващо нехайство,в толкова трудно време,в тази бедна община,...Защо седиш на този стол г-н Лапчев,а защо ли аз гласувах за тебе и защо се събирахме и убеждавахме и другите,че гласуваме за носителя на нови идеи и просперитет на Царево. Такива хора като Георги Лапчев се оприличават с ГЕРБ използващи протекцията на ръководството от около изборите и еуфорията малко след тях.Тук тънките горски номерца не вършат работа,напротив.На стола на кмета трябва да седи човек с много по сериозни качества от" желание за промяна"Човек с такива качества и доказан професионален опит и организаторски способности е г-н Ангел Цигуларов.Той е доказан бизнесмен с обаятелен характер гъвкав и пробивен,човек от народа в стил" Бойко Борисов".Ако той беше кмет тези пари за пристанището щеше вече да са наши.
Защото избори идват и си отиват и пак идват. Избирателите могат да бъдат убедени предизборно ,че нещата ще се случат,а след това.....
В Странджанският край има една много сполучлива и показателна за случая приказка :-"Ще им свирим търновската "
35.
777
18.02.2012 03:19:34
1
1
Само човек, завършил не повече от основно образование, може така нагло да си купи предизборен клип с общински пари и то в края на мандат. Това НЕ МОЖЕ да е Арнаудов!!! В грешка са нещо. Гяволът не е толкоз черен, а пък и не се знае кой е по-голям гявол ;). Че може да е свил нещо, може, човешко е, но едва ли ще да е толкова явно, той не е толкоз глупав. Вярвам седмица и нашите красавци ще си тръгнат с посрани дупета от поредната интрига :D А иначе лично като цяло не харесвам много много стила на писане на Бесове, НО са единствената опозиция за властта в Царево и затова ги подкрепям и благодаря за което! Защото власт без опозиция е еквивалентна на робство и самозабравяне. Но не мога да разбера някои хора, които ги мразят и псуват през цялото време, а продължават да ги четат...
34.
ами да
17.02.2012 13:13:59
7
3
Това е най-малкото нещо, което е направил идолът ви Арнаудов, големите далавери са покрити по най-хитрия начин - с решение на общинския съвет

След 4 години ще оценявате, трайте си малко!!!
33.
а това?
17.02.2012 13:12:12
6
4
Какво трябва тогава да означава това :

Бившият кмет на Царево платил с общински пари предизборния си клип, сезирана е Районната прокуратура

петък, 17 февруари 2012

Бившият кмет на Царево Петко Арнаудов е платил собствен предизборен клип с общински средства, това съобщиха от пресцентъра на общината. Общинската админстрация в Царево счита, че извършеното е закононарушение, за което е сезирана и Районната Прокуратура за проверка по случая. На 29 август 2011г. в края на своя мандат, бившият кмет на Община Царево Петко Арнаудов сключва договор за изработка на рекламен клип на общината. Поръчката е възложена на „Арт Код Ентертейнмънт”АД, представлявано от телевизионната звезда Тончо Токмакчиев. Оказва се, че въпросният клип обаче не е рекламен за Община Царево, а е предизборен агитационен клип на Петко Арнаудов, използван многократно в медийното пространство по време на предизборната му кампания.
32.
Vergo
17.02.2012 10:31:33
7
7
"Нищо не казвате за това :"Ами в центъра на квартал Василико - кооперация построена от Каридков на отстъпено право на строеж на Галина Вълева, а на партера магазин на Радостина." И да направя едно пояснение за Галина Вълева , тя е Гл.експерт Общинска собственост Царево !!! "

haplivi usti zavistlivi ?!? shto vse drugite sa vi v ustite, aman ot zavisnici kade govorehme za politika izvednaj otidahme na feodalni temi ?
pliuite se hapete se, samo ne klevetete... vapreki 4e toq sait celiq e "kleveta" - gledaite si v kupankite... a saita :D xax nqma da komentiram pod vsqkakva kritika e
31.
съветник
16.02.2012 23:12:57
2
1
Снежке Берберова,напиши отново коментарите си
30.
Снежка Берберова
16.02.2012 21:02:08
3
10
Лошата медиа е като въглена – ако не те опари, ще те очерни:)))))))))!!!
29.
Снежка Берберова
16.02.2012 20:44:50
6
4
аееееееее БЕСОВЕ, докога ще сте поръчков сайт, айде публикувайте ми двата коментара от вчера, да се убедя че не сте !!! Явно публикувате само това, което ви отърва!
28.
iaz i toi
16.02.2012 13:33:15
4
4
човек има една една уста, един стомах и един гъз. не можеш да налапаш повече
27.
667
16.02.2012 10:54:49
2
10
Нищо не казвате за това :"Ами в центъра на квартал Василико - кооперация построена от Каридков на отстъпено право на строеж на Галина Вълева, а на партера магазин на Радостина." И да направя едно пояснение за Галина Вълева , тя е Гл.експерт Общинска собственост Царево !!!
26.
До автора на статията
15.02.2012 22:55:12
15
7
Ако имате претенции, че сте журналист, добре е да се ограмотите поне малко. Дори заглавието е с грешка. А в текста има над 50 грешки.
25.
те
15.02.2012 22:05:19
0
17
Аз искам да кажа за тоз Каридков син, който е копие на алчния си баща,които беше един кмет за посмесище-ходи,ходи из града подрязва рози и дръвчета сякаш не беше кмет а работник озеленяване,а сега сина му алчен,безкруполен и долен лъжец,който успя да влезе в власта,ахтополци си го знаят какво представлява и не го избраха за техен кмет, но сега успя-жалко....
24.
2888
15.02.2012 20:47:00
2
12
DO prof. Ти където си далеч от истината и изобщо не си ЗАПОЗНАТ РЕАЛНО с проблемите на града, и се появяваш като прелетните птици изобщо нямаш право на мнение!!! Не коментирай, защото се излагаш. Смешен си! Трябва да знаеш, че шайката изобщо не е победена,защото сега набира сили. ЗНАЙ- БИЛИ СМЕ И ЩЕ БЪДЕМ!!!
23.
ттт
15.02.2012 19:49:59
4
25
Господи, колко хубаво е написано това за свършване по скоро мандата на Георги Лапчев.Как всички го искаме това момченце изгоря в тази община.Тя почти стана детска градина.Събрани младоци нищо не знаещи само перещи се като петли,самочувствие,фасони без покритие.Та какво искаме ние от Скулиев който е избран за председател на Общински съвет,една минута не стои в Общината,а си гледа адвокадската работа в кантората.От време на време през деня току го видиш да притичва като напикано дете от кантората към общината и ще си помислиш,колко бърза ще я свърши.Смешник!!!Същият перко наумов и Ангел Цигуларов.Вървят като хамави из площада и до общината мислят си за далаверите,а на кмета с нищо не помагат.Аз не гласувах за тях но ми е жал за Гошо Лапчев,че го дърпат на долу в пропастта.Жал ми е за всичко което направи Арнаудов за тази община,че ще бъде съсипана.Дано по скоро да изберем други управници.
22.
7d
15.02.2012 17:18:06
4
20
Гербаджиите са некадърни и некомпетентни, за съжаление има и такива хора в Царевска община и не можем да се правим, че не съществуват. На всичкото отгоре бездарниците крадът идеите на другите хора и ги представят за техни. Проблема обаче е, че те така са научени да печелят с лъжа, шуробадженащина и измама още от ученическите си години. Също така са избутали образованието си и малкото с диплома за нещо си сред тях. Лошото е че не са се постарали да получат качествено образование и ето това е резултата, който лъсна като гол гъз на месечина след изборите. Язък, това са пропиляни възможности но темата е много тежка и не ми се навлиза в нея.

За тоя цръв Каридков въобще няма да коментирам, колкото по-скоро го разкарат от управлението толква по-голям шанс има Мона Лиза да направи една-две години мандат.

Хайде със здраве!
21.
до номер 18
15.02.2012 16:55:40
3
13
които и да си научи правописа. пък ако си от екипа на общината жалко, много неграмотност
20.
Снежка Берберова
15.02.2012 16:24:21
7
1
до БЕСОВЕ
защо не ми побликувате коментара?, или ги подбирате ?!!!
19.
7777
15.02.2012 16:12:40
2
12
Ако жените им пишеха е добре, но това са хора, незаслужено уволнени заради тях, но че вие сте некомпетентни товае факт и не може да го оспорите.ЖАЛКИ СЛУЖБОГОНЦИ!!!!!!!
18.
do mesten
15.02.2012 15:37:17
15
5
Nito biudjeta e copy - paste, nito Karidkov e zam. kmet po turizma hahahaha
ako vashia bog Petko Arnaudov raboteshe na polovina kolkoto Karidkov i imashe akul napolovina kolkoto na Lap4ev - oshte shteshe da e kmet. AMA NE E ! Izvoda si go napravi sam
A i nqma kak da haresvat zam. kmeta sled kato v tozi evtin sait pishat samo jenata na Petko Arnaudov i jenata na Stoi4o Atanasov - to ne sum i o4akval to4no te da go haresat
17.
mesten
15.02.2012 15:07:08
0
17
Мислех, че приемането на културия календар на общината копи пейс е няакква грешка - една съветничка каза, че са допуснати технически грешки, ще вразуми днешните управляващи, но, че и бюджета за 2012 ще е формирам на същия принцип, е богу ми не съм вярвал. Ако погледнете в страницата на общината ще видите,че че и за бюджета е копи пеис, дори годините не са променени
16.
mesten
15.02.2012 14:43:24
2
20
Каридков е някакво недаруземенение. Може ли месния феодал / разбирай собственик на магазини/, за които и РПК не може да претендира да е зам.кмет по туризма?Защо прокаратурата не се самосезира и да разбере как той и фамилия се сдобиха с тези имоти. / и не само с тях/
15.
7777
15.02.2012 14:38:08
0
4
не мога да си представя, че си толкова глупав.Крадеца вика дръжте крадеца.
14.
namesten
15.02.2012 13:44:49
15
0
Стига тихи вопли.
Разбрахме ви колко много сте социални и мислите доброто на града,та сега сте се умислили как да омаскарите и новата управа. Оставете ги да си вършат работата хората.Какво сте го захапли г-н Каридков,коментарите срещу него са все от едни и същи хора.
Ех таз човешка завист .
13.
mesten
15.02.2012 13:06:39
0
17
до проф. и софия
да тука са са простаци и пр. за някои пиари.но тези не знаят ли ли, че шайка са новите управляващи/ защото нещо ги обединява / и това са интересите/.По интернер да ги бяха търсили такива интерсчии нямаше да ги намерят.Но това е живота.
12.
добронамерен
15.02.2012 13:01:40
2
20
Лапчев, спри го този Каридков, някои части му вонят.С него ще стигнеш само до дъното
11.
do 7777
15.02.2012 11:27:10
19
4
Ти ли ревеш точно за тротоарно право бе ?
И какво общо има сестрата на Каридков...казваш окупира,все едно е извършила престъпление,наемайки магазини и работейки с тях . Ти в нещо обвиняваш ли я ? Ербап ли си ?
Или си мълчиш и не си чувал за това как се даваха на непознати преди местата по централната част...още от зимата се плащаше кеш на невероятния специалист Н. или чрез още по великолепния кадър А.
Така по-евтино ли беше ???
10.
70 sofia
15.02.2012 10:16:10
18
9
Много сте интересни с тези заключения.."това и в софия го знаят". София ви е голям критерии май за селския акъл . И знаете,че и там знаят за слабостта на Лапчев.Ама много сте информирани,сигурно всеки ден сте в София и ближете раните да не кажа нещо друго на Б.Б. или Цв.Цв. :)
Я стига глупости...много е рано да се дава каквато и да е оценка за управлението на ГЕРБ в Царево. Изборите бяха октомври, до края на годината се работи по старата рамка и бюджет,през новата година тепърва предстои да се приеме нов бюджет и едва към края на 2012 да се даде краткосрочна оценка за ефективността му . Цялостна оценка силен/слаб е нелепа няколко месеца след изборите.
Г-н Лапчев,личен апел,моля ви в най-скоро време излезте в медиите на пресконференция и съобщете на гражданите какво заварихте реално и по документи, какво се случва с проектите на П.А. за които се биеше в гърдите и още говори глупости . Моментът е особен и може да не е подходящ във вашите виждания , но иначе рискувате гражданите да му вярват отново . Кажете им истината за десетките недоразумения които се случват и ходят из общината...
9.
07
15.02.2012 08:27:50
4
24
Каридков старши беше един от най слабите,крадливи и смешни кметове в Ахтопол,за децата му по добро мнение няма.Тези хора просто не трябваше да се допускат във власта,тъй като алчноста им диктува преди всичко що е отговорност.Лапчев,избрал си не подходящ момент на лидерство,пък и не ти е в гена заложено.Поне за сега си най слабия кмет от ГЕРБ,това вече и в София го знаят !!!!!
8.
prof.
15.02.2012 08:21:09
26
7
Много долна провокация към г-н Каридков младши .
Лека полека се опитват да клатят новата власт.
Абе да питам само ония играч Бисер Колев и неговите покровители от общинския център...последните промени като са правени от Каридков Старши,вие 13 години сливи или имахте в устата или злато пред очите,та не видяхте,че има грешка или нещо нередно ? Брей че хитроумно се опитвате да се измъкнете...ама изглеждате глупави,и ти другарю Колев и вие другари покровители. Изпуснахте кокалчето и засвирихте заедно една песен .
Каридков,дръж се. Действай с размах в новата работа. Гражданите ви избраха,шайката която сега плюе навсякъде,е победена,но трябва да не и се дава да диша в течение на много години,за да може тая община да си стъпи реално на крака и да има възход,видим,не само по документи и по статистики/стъкмистики.
г-н Лапчев, от тук нататък се пригответе само за подобни удари,целящи да ви обтегнат отношенията с Каридков,Цигуларов,Скулиев,Костадинов.
7.
/////
15.02.2012 06:19:31
5
27
Хахахахха,това е само прегледа,най-лошото тепърва предстои!!! До края на мандата на г-н Каридков -щетите ща са непоправими!!! Да ви е честито на всички,които им се доверихте!!!
6.
gndhvbnrga
15.02.2012 00:35:41
3
27
много е зле положението,ама сами си го натресахте с тез управляващи.честито
5.
22
14.02.2012 22:53:17
3
22
Най-неприятният човек на Ахтопол и на общината вече.Да ни е честит.
4.
777
14.02.2012 22:44:28
3
25
Лапчев не се е доверил. По-скоро отгоре са му наредили. Все пак за да си кмет си има условия. Лапчев е точен, но няма опит с такива хищници които са нагоре по хранителната пирамида, затова й не гласувах за него, защото знаех какво щеше да се случи. Но... парите си казаха думата в изборите... Дано по-скоро му свърши мандата - и за нас по-добре и за него !!!
3.
7777
14.02.2012 22:31:05
3
24
Лапчев,как можа да се довериш на това подло и подмолно същество-Каридков,като го направи и заместник кмет.При него винали личния интерес е водещия.Знаеш ли какво ще се случи в началото на лятото,когато хората,които ползваха тротоарна площ в центъра на града разберат за двойно увеличения наем на кв.м. за да искарат някой лев за зимата - и вероятно много от тях ще се откажат защото ще плащат непосилни такси.А отказването на хората е главната цел на Каридков - така ще се отвори свободен достъп до магазините на другата му сестра - Пепа,която успешно окупира 3 обекта в идеалния център на Царево(А какво ще кажеш за рекламата на строителната му фирма на последната страница на общинския вестник.Има ли конфликт на интереси?
2.
667
14.02.2012 19:04:48
4
29
Ами в центъра на квартал Василико - кооперация построена от Каридков на отстъпено право на строеж на Галина Вълева, а на партера магазин на Радостина. А бе идилия голяма ,честни и почтени хора няма що!!!
1.
66666666
14.02.2012 18:48:41
3
30
Най- после блесна истинския Каридков.Крушатане пада по-далеч от дървото.Честито на Лапчев.
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Още през май дадоха старт на сезона, очаква се ръст на туристите Още през май дадоха старт на сезона, очаква се ръст на туристите Прогнозите на ресорното министерство много добри 69-годишният Начо от Винарско щял да става бизнесмен, като пласира оръжие на черния пазар 69-годишният Начо от Винарско щял да става бизнесмен, като пласира оръжие на черния пазар Синът му Борис го издал в полицията за нелегалното снаряжение   6 неща, които показват, че ще сме успешни в живота 6 неща, които показват, че ще сме успешни в живота Любопитните хора задават въпроси, защото който пита, получава и отговори 5 сигурни признака, че той все още не е забравил бившата си 5 сигурни признака, че той все още не е забравил бившата си Ако той постоянно проверява профилите на бившата си в социалните мрежи, харесва публикациите ѝ или дори ги коментира, това е ясен показател Тези зодии са най-големите флиртаджии на зодиака Тези зодии са най-големите флиртаджии на зодиака Ето кои са те  Продаде ли Пламен Янев на частник културното наследство на Созопол? Продаде ли Пламен Янев на частник културното наследство на Созопол? Доскорошният областен управител от ПП „Продължаваме промяната” е възложил оценка на земята, което значи, че е било въпрос на дни да се реализира сделката Добата от жк. "Изгрев" крещя на ченгета от Пето РУ: Ще ви изкормя, ще ви отрежа главите Добата от жк. "Изгрев" крещя на ченгета от Пето РУ: Ще ви изкормя, ще ви отрежа главите 40-годишният агресор си изпати жестоко за заплахите към служителите Президентът Румен Радев даде старт на Лято 2024 от Несебър Президентът Румен Радев даде старт на Лято 2024 от Несебър Кметът и екипът му са свършили тук страхотна работа, дано повече български общини изглеждат така, каза държавният глава Синдикалист: Лъжа е твърдението, че ще отпаднат студентските такси Синдикалист: Лъжа е твърдението, че ще отпаднат студентските такси След проведената среща между синдикатите и кабинета е подписано постановление за 39 милиона лева Почина майката на Веско Маринов Почина майката на Веско Маринов Прочутият музикант отложи концертите си, потъна в скръб
Роберт Фицо е бил опериран за втори път Роберт Фицо е бил опериран за втори път По-рано днес полицията претърси дома на заподозрения за атаката срещу словашкия премиер Путин заяви, че Русия няма да превзема Харков Путин заяви, че Русия няма да превзема Харков Руските въоръжени сили постигат напредък всеки ден   Катастрофа с участието на бившия сръбски президент Катастрофа с участието на бившия сръбски президент Няма пострадали САЩ готови да наложат санкции на Китай заради визитата на Путин? САЩ готови да наложат санкции на Китай заради визитата на Путин? Не може едновременно да сте и със Запада, и с Москва, обявиха от Държавния департамент Пекин и Москва укрепват връзките си на фона на засиленото руско настъпление в Украйна Пекин и Москва укрепват връзките си на фона на засиленото руско настъпление в Украйна Двудневното държавно посещение на Путин в страната, която е сред най-големите съюзници на Русия, идва в момент, когато въоръжените сили на Москва засилват настъплението си в Харковска област в Североизточна Украйна Заради Олимпиадата нощувка в хотел в Париж струва около 411 евро Заради Олимпиадата нощувка в хотел в Париж струва около 411 евро Тази цена е ниска, по-рано нощувките струваха до 699 евро средно Байдън срещу Тръмп в директен дебат на 27 юни Байдън срещу Тръмп в директен дебат на 27 юни Готов за мошеника Джо, коментира бившият президент Той бе най-привлекателният илюзионист, но днес го обвиняват в сексуално насилие над непълнолетни Той бе най-привлекателният илюзионист, но днес го обвиняват в сексуално насилие над непълнолетни Дейвид Копърфийлд в продължение на десетилетия тормозил 16 жени, които тогава били непълнолетни, се казва в обвинението Това се случва на почти всеки тийнейджър, а може да говори за страшна болест Това се случва на почти всеки тийнейджър, а може да говори за страшна болест Тя мина през Ада, докато майка й подозираше, че всичко се дължи на възрастта й Гардовете на Фицо действали като аматьори? Ген. Коджейков с мрачна прогноза за Европа заради мигрантите Гардовете на Фицо действали като аматьори? Ген. Коджейков с мрачна прогноза за Европа заради мигрантите Ако има втора атака някъде отзад, премиерът на Словакия щеше да бъде доубит, коментира бившият началник на българската национална служба за охрана 
Доц. Наталия КИСЕЛОВА Доц. Наталия КИСЕЛОВА Промените в Закона за хазарта не бяха приети по правилата на Конституцията Виц на деня Виц на деня - Имам чувства към теб!
- Наистина ли? Какви?
- Чувствам че ми лазиш по нервите!
Виц на деня Виц на деня - Геле, чух оти у вазе ти миеш прозорците.
- Ааа, я мием и подо.
- А жена ти?
- Е па она е голема, она сама си са мие...
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Щастието е като пръднята... ако е твое, притеснява другите.
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори