×
Бизнес ЮГ София Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Вижте какво цар Фердинанд, който продал България на французите за каца със злато, завеща на сина си!


Вижте какво цар Фердинанд, който продал България на французите за каца със злато, завеща на сина си!
100 000 български войници са умрели заради цар Фердинанд в мините на Алжир. 100 000 български войници са умрели заради цар Фердинанд в мините на Алжир. Народът е крава, която трябва да се дои до изтощение, пише монархът на Борис III
29 Май 2024, Сряда, 22:00 ч.
Автор: Иван ТРЕНЕВ, снимки: bulgarianhistory.org и bg.wikipedia.org

След като разбира, че ще бъде детрониран, монархът прави примирие с французите в Солун

Цар Фердинанд продал България на французите за каца със злато. Преди да абдикира обаче, монархът написал писмо на сина си Борис Трети, в което сравнява българският народ с крава, която трябвала да се дои до изтощение. В посланието си до новия владетел Кобургът му дава съвети как да се отнася с поданиците си. Това става ясно от писмото, което е в Държавен архив (страници 21,21,24,26  ССДИА).

Ето какво пише цар Фердинанд към Борис Трети:

„Ти трябва да държиш нишките на цензурата и колоните на Вестниците, които да изтъкват ежедневно твоето превъзходство и да подбират фотографически снимки и епизоди, които те представят във внушителна въшност и царско достойнство. Разпореди дори до най-затънтените паланки да се величае само твоята особа и да ти се приписват божествени качества.

Ти трябва да разделиш народа на две категории, неравни по численост, но еднакви по важност. Първата категория съставена от хора, които са подчинени на същата фикция като теб, че работят уж да осигурят щастието на всички.

Некадърни да изкарват прехраната си наче, тези хора са навикнали да зимат голям пай от хляба, който иначе печели целият народ. Втората категория са тези, които с ума и ръцете си създават богатството и разкоша. Тя е торът на държавната нива: за да е охолно на по-малкото трябва да страдат по-многото. Трябва да бъдеш в добри отношения с хората от първата категория. вземай за там младежи из народа, поотракани, но мързеливи да работят и ги настанявай на държавната трапеза. Техните бащи и роднини, облагодетелствани чрез произволите на администрацията ще бъде твоя най-здрав щит.

Народът величае винаги най-долните хора, хайдуците, развратниците, престъпниците, лъжците, изнудващите, на такива поверява той своята съдба. Помагай над тях да се обогатяват, така ще успееш да уредиш и твоите частни работи. Позволи на гешефтарите и вагабонтите да бъркат в държавната хазна и чрез спекулации на гърба на народа да се обогатят. Така те ще се превърнат в твои доверени кучета, които ще лаят срещу всекиго, но не и против теб.

А българският народ е крава, която трябва да се дои до изтощение. Колкото по-ниско пада в патериално и нравствено отношение един народ, толкова по-сигурен е неговият водач.

Фердинанд Първи
Съвети към сина си
1918г.

Фердинанд продава „Солунското примирие“ срещу една каца злато (два тона злато) през 1918 г. Това се е случило след Владайското въстание, когато българските войски искат отговорност от Фердинанд за националната ни катастрофа. България печели битката при Дойран, където генерал Владимир Вазов и българската войска се бори със седем пъти по-многобройна армия от страна на англичани, французи и гърци, наброяваща 75 000 души – но е разпокъсана териториално по-късно. Фердинанд разбира, че ще бъде детрониран и в Солун прави примирие с французите, като срещу една каца злато, маскирана като каца със сирене (любимото сирене на царя) , натоварена на една волска кола с два чифта волове, докарана до двореца в София. Начело на бунта на войниците е великия Райко Даскалов, който обявява в Радомир република.

През 1915 г. Стамболийски обявява на Фердинанд пред министрите, че „ако загубим войната – не само короната, но и главата ще ти хвръкне“. За тези приказки Фердинанд праща Александър Стамболийски в затвора. Когато войниците излизат на въстание срещу Фердинанд през септември 1918 г – Стамолийски е пуснат от затвора с молба да ги осмири!

По време на войнишкото въстание 150 хилядна войска на България е предадена и „продадена“ от Фердинанд за една каца злато на солунското пристанище на французите, като пращат българските войници в мините на Алжир, където 100 000 българи са избити и умират. Успяват да се върнат по-малко от 50 000 българи. Това поредно и брутално предателство на Фердинанд над българите и българската държава, последиците след Ньойски договор – трябва да бъдат помнени и заклеймени!

Днес трябва да се даде равносметка защо се връща саркофага с тленните останки на Фердинанд в България, след като той е предизвикал две нацонални катастрофи на България! Мислете!
 


В категории: Ретро Флагман


Андреа призна, че няма мъж
Андреа призна, че няма мъж 26/07/2024, Петък 19:59 2
Миле Китич пие като смок
Миле Китич пие като смок 26/07/2024, Петък 19:39 2
56
Коментара по темата
56.
цитирано от Стефан Цанев, Български хроники
31.05.2024 01:37:43
1
6
Всичката информация, цитирана тук, се основава на книгата на Стефан Цанев, Български хроники.
Книгата проследява историята на България от основаването й, но много от написаното е художествена измислица и "фактите" там не се основават на доказателства.
Трябва ли да вярваме на всичко написано там?
55.
До 64 Бургазлията кювлията
30.05.2024 20:13:27
3
7
Името Кирил е гръцко и произлиза от думата kirios - господар, господин. Името Методи е гръцко и произлиза от думите meta hodos - скитащи.
54.
Бургазлията
30.05.2024 18:01:17
5
4
ДО : 39 ХХ
Как византиец значи грък ве ...ми във империята са живеели и гърци , турци, арменци, сирийци , евреи , българи , славяни...как определи , че точно гърци са били ?Даже и тогава са си държали на рода си и от кой край на империята са
53.
АБПФК
30.05.2024 13:08:07
1
23
Много хора направиха кариера покрай Мони Кобурга комарджията, щеше да оправя държавата за 800 дни заедно с чалмите . Царските юпита не оправиха държавата, а собственото си финансово благополучие. Както Харвардските измамници с шмекерлък откраднаха от държавата много кеш по пътя на Коприната заедно с Фигуранта.
Паси, Лорер изобщо не им пука за православието и държавата, култовата реплика на Паси- Майната му на православието.
Държавата го е хранила цял живот, той се подиграват с преобладаващата част от хората дето изповядват православието. Дядото Фердинанд виновен за две национални катастрофи в България, е тачен от туземците охранени на държавната трапеза. После полуграмотните партизани от ЦК на БКП седнаха в царския трон и се помислиха за богоизбрани.
52.
Гробьо Гробев Гробаренко
30.05.2024 12:38:58
3
7
Слава на България! Заровете все що помяр намерите, свързан с България и го заровете "най-сетне". Да докараме и от Африка и Азия тела, да изградим крематориуми, захранвани с вятърни мелници и солари и въобще едно голямо гробище да учредим.
51.
Курчо
30.05.2024 12:29:46
5
18
Най големият педераст е СОЛОМОН ПАСИ.ТОЙ ДОВЕДЕ ЦАРЯ В БЪЛГАРИЯ.ДА ХОДИ СЕГА ДА НЕ СЪДИ ЗА ПАРИ.ДА ИМ ГО НАХАКАМЕ И НА ДВАМАТА.ЮРУШШШШ.
50.
До 47
30.05.2024 12:14:57
2
7
Гей ,научи се да пишеш на български, виж си коментарите с правописни грешки, никой не ти чете глупотевиците. Отивай на остров Капри , до началото на Първата световна война изключително популярен сред богатите гейове палячо, смешник, шматка неграмотна.
49.
Всъщност
30.05.2024 12:11:01
3
7
Е казал на сина си да прави това, което всеки един бг политик е правил! Така че нищо ново, нито пък е чак такъв демон! Да бе единствен, щеше да е добре! Всъщност темата с погребението е от чисто частно правен характер! Частна церемония, погребение в частни гробища! Но какво да кажем за националния каскет, комуто при живея беше издигнат паметник в Правец и къщата му стана музей? Доколкото знам на Фердинанд паметник в държавата няма! Така че "експертите" по история да кажат Б след А!
48.
MT
30.05.2024 10:57:35
7
1
Успокойте се, либералки.
Сикиша ви се трупа и е неизбежен.
47.
д0 40 и 42
30.05.2024 10:55:21
13
8
КРИВИЯ Кобургски нос тип кука (като на Азербайджанския президент Йлхам Алиев) е наследство от Арменско-кавказки горски ЕВРЕЙски род КОХАРИ(на иврит Планински,Горски)
КОХАРИте са арменски гарски евреи мигрирали и установили се в Австро-УНГАРИЯ и днешна Словакия занимавяли се с лихварство и черна магия с помоща на която натрупали огромно състояние с което си КУПИЛИ земи и Благородническа тигла лично от Австрийския императар и негавия финансов.министър.(По същия начин днес някой странджански селянен с баща борец търговец ня газ да купи пост Министър на Енергетиката с-у 500 К дадени ня бшвш МВРминистър)

Само след няколко дни на италианския о-в КАПРИ ДСагент '"Антена" Мултивдовицата Дарина Павлова жени синчето си
Освен бившо хомосиксуално сборище о-в КАПРИ е бил лятня резиденция на няколко РИМски императори
46.
тяа
30.05.2024 10:47:30
18
22
Гнусна копейкаджийска статия ! Тея глупости само в масковската история може да ги пише, русодебии неграмотни. "Великият" райко даскалов е предател, оглавил шайка страхливи дезертьори от българската армия за да прави държавен преврат ......и това по време на война.
45.
*********
30.05.2024 10:34:07
8
7
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше вулгарни, нецензурни или обидни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.
44.
Ха ха ха
30.05.2024 10:32:14
16
19
По-голяма, нагласена и мега тъпня не бях чел скоро. Конспираторите само това чакат - да поемат "официална" информация.
Хора, вместо да си "конспирарате" по цял ден, за да знаете повече и най-вече истината - потърсете информация от истински източници.
Не виждате ли колко са нагласени даже и самите думи, които са използвани. Това е подигравка!
43.
До 41
30.05.2024 10:27:13
19
14
ЮКакви журнаристи са служителите в двете, българоезични американски тв у нас, бтв и нова тв ?
Къде ги видя тези "журналисти".

Пропагандни рупори на колониалните ни господари !
С такова умиление и възторг разказваха за фердинанд все,едно ни е накой местен светец.

Браво на Президентството, че отсвири това позорище в стил Симеон-Хасан и Китин Муньос в езно с пияндето Калина.
42.
P.S.
30.05.2024 10:21:49
5
43
Фердинанд бил чест и дискретен посетител на остров Капри, превърнат в ловно поле на богатите европейски хомосексуалисти. А в книгата си
"Български хроники" Стефан Цанев разказва следната невероятна история: " Разказват , че Стамболов, веднъж отишъл в двореца, пошепнали му многозначително, че князът е в банята с двама ординарци, голи голенички , направили си древногръцко влакче: Фердинанд по средата , Свилен отпред, отзад Сюлейман. Ординарците като видели Стамболов побягнали. Стамболов си разпасал каиша и започнал да налага голия Фреди. Фреди крещи: " Как смееш да биеш княза български?". Какъв български княз си ти - вика Стамболов и плющи с каиша, кога те оножда турски манафин , а аз те доведох в България, аз ще те изгоня , ей така гол ще те гоня от София до Лом пред очите на целокупния български народ, ще те кача на парахода и гол ще те изхвърля на виенското пристанище, мамка ти педерастка ".
41.
Тошко
30.05.2024 10:18:10
9
29
ВЧЕРА ЖУРНАЛИСТИТЕ КАЗВАХА ЧЕ ЦАРЯ ГО ПОГРЕБВАТ В РОДИНАТА.МРЪСНА НЕМСКА ТОВАР.КАКВА РАДИНА МУ Е БЪЛГАРИЯ.
40.
Марк Твен
30.05.2024 10:07:13
10
23
Сакс-Кобург-Готи
Нагло-Саксонци
Плодове на инцест и кръвосмешение нямат почва у нас.
Погледнете само Хабсбургите - толкова криви и грозни яхудски мутри. Тези човекоподобия нямат място в България. Който се чувства поданик на тази монархия, чемодан-вокзал-там-квото-беше.
39.
До ХХ
30.05.2024 09:55:43
24
5
Кирил и Методи са византийци, това значи гърци. Първообразът на българската азбука е написан от руски скит - Етикус Иструс.
38.
do 2
30.05.2024 09:45:38
5
18
Как КОЙ е наредил
2те прасета БОКО и Шиши изгрухтели от "царската"кочина НДСВ
Корполентния Феномен Пеевски член на младежкото НДСВ
а Бойко личен охранител и член НДСВ
37.
цар Б.Борисов
30.05.2024 09:45:07
3
3
То винаги има на кой да се дупи народа, че после и светило го правят.
36.
A За Бай Тошо ?!?!????
30.05.2024 09:40:34
17
16
А Тодор Живков колко катастрофи предизвика ?! 3 пъти България е на прага на фалит - 1960, 1977, 1987 . Над 30 тона злато са дадени на СССР, за да ни спасяват.... Ама то да се чете ИЗБИРАТЕЛНО историята е много лесно. После не се сърдете, че Цар Фердинанд ни е нарекал КРАВИ - АМИ ТАКИВА СМЕ СИ !
35.
На кой му липсват шалварите?
30.05.2024 09:39:30
15
8
Преди Фердинанд Тополовград е бил в Турция. Явно някой мрази Фердинанд, че е преместил Тополовград в България.
34.
BundesNachtriechtienDiendt
30.05.2024 09:39:00
2
10
ДС ЗАДкулисието гогви да направи бъдещи управници 2те НЕзакoни чааветa на БОКО -ЕМА Йовчева от мис Бикини(живееща в Истанбул и явно учеща там Турски) и момченцето на НИГЕРИЙката журналистка Кари от БОЙКО ,третия резервен вариант е Марокано-ЕВРЕЙско испано омешанато чааве Симеон-Хасан Сакскобургота
ДС ЗАДкулисието ще ги направи я КМЕТ на СОФИЯ(като Васко ухото)
я ПРЕЗИДЕНТ кaто приличащия на бай Тошо и родата на Кобургите с КРИВ нос РУМЕН РАДЕВ
я министър.председател като еврейна Станишев ,външен министър като мароканския еврей-смоленски помак Соломан ПАСИ
или шеф на Пристанище Бургас като сина на ДСагент и кмет Йоан Костадинов
33.
!
30.05.2024 09:32:57
7
38
Исторически Фердинанд и фамилията НЕ са българи, а набедени владетели. В днешно време царе и князе в България няма. Не ме интересува какво е било желанието на Фердинанд.... нито на сина му, внука му, или правнуците му! Опитват се да го реабилитират поради някакви измислени причини. Истината е, че тези хора нямат място в нашата страна. Те дори български не говорят. Време е да се престане в тези щения и да си тръгват.
32.
1303
30.05.2024 09:28:16
9
35
интересно,кой гойко е наредил военен самолет да носи костите на този педал в България и с какви пари
31.
Хахаха
30.05.2024 08:57:38
8
9
Палячовци за какво му е каца за златоро тогава са имали коли. Колкоро до сиренето щото у бг няма кой да прави сирене
30.
ХХ
30.05.2024 08:40:36
22
17
Ако се окаже, че Иван Тренев е русчо Тренев, всякакви коментари са излишни, след като според същия славянската азбука се оказа руска, а Кирил и Методи се оказаха гърци.
29.
До 28
30.05.2024 08:16:46
13
31
Бай тошо успя обаче да подари златният ни резерв на ссср
28.
Не знам
30.05.2024 07:47:22
27
36
за Фердинанд, ама бай тошо, селският бек, щеше да подари България на ссср, като 16 република.
Това поне е документирано.
Това предателство, което направиха "комунистите", никой не го е правил!
27.
ТРАКИЙСКИ БЕЖАНЕЦ
30.05.2024 07:42:41
14
54
Фердинанд е СЪСИПНИКЪТ на България !
Немец, католик, бисексуален, чужд на българският ни народ !
Продал се първо на руският цар срещу злато (балканската война).
После става съюзник на Османската империя и воюва срещу сърби, румънци и руснаците, отново срещу ДОЖИВОТНА РЕНТА,ОБЕЩАНА МУ И ИЗПЪЛНЕНА от немците.

ДВЕ НАЦИОНАЛНИ КАТАСТРОФИ !
Мечтата за Сан Стефанска България,е погубена заедно със Източна тракия, Беломорска Тракия, Македония и Източна Добруджа !!!

Ние от Бургас сме НАСЛЕДНИЦИ НА ХОРАТА, ЧИИНчТО СЪДБИ, тракийските бежанци, СА БИЛИ ПОГУБЕНИ(ПРОДАДЕНИ) ОТ ФЕРДИНАНД !

Ценител на парите, същият, като внукът му Симеон Сакскобурготев.

И съдбата на този проклет за българите род е ясна.
26.
Републиканец
30.05.2024 07:33:57
4
40
Цитат от книга:
Ето какво пише за Фреди лейди Паджет , съпруга на британския посланик в София по това време:
" Фердинанд носи гривни и пудри лицето си. Спи с розови нощници от тънка коприна ,поръбена с валансиенска дантела като леля Асена. Физиката му е толкова деликатна, а нервите толкова чувствителни, че ползва услугите на женски лекари". Обратните забежки на българския монарх дори намират място в романа на Марсел Пруст " По следите на изгубеното време " . Там неговият герой Шарлю твърди, че България става съюзник на Германия в Първата световна война заради хомосексуалното влечение на Фердинанд към кайзера Вилхелм.
25.
Бургазлията
30.05.2024 06:50:54
25
24
Автор: Иван ТРЕНЕВ
Срам ме е , че този се има за историк и българин
"Великият Райчо Даскалов" ..тва само закоравял комунист може да го казва , а държанието и писанията му на Тренев са по привични за северномакедонец .
24.
Тракийски
30.05.2024 06:21:27
6
39
Много интересно. Предвид развоя на събитията сякаш изглежда, че цар Борис трети не е чел това писмо, но пък БКП и всички съвременни политически партии са добре запознати със съдържанието му.
23.
Свако 1
30.05.2024 06:18:10
20
7
Наистина убава статия , ама абсолютно нищо не разбрах.
22.
Поправка
30.05.2024 05:59:38
7
30
Не за Съединението, а за Независимостта го хвалят, макар че и за това няма голям принос. Просто си е приписал заслугите, защото е държал колоните на Вестниците
21.
дебили бургас
30.05.2024 05:58:26
20
15
Нали знаете че това "писмо" не съществува. И преди Бабикян е имало подобни измислици.
20.
Флегми
30.05.2024 05:53:26
6
17
Хахахахахахахахахахахахахахахахаха Направо ги закръглете на 1 млн. в алжирски мини.
19.
"Хвалят
30.05.2024 04:52:07
5
31
Фердинанд за Съединението"
Ъ, кой тва? Искайте си петте пари от учителите си по история. Но преди туй вижте там кой тоз Батенберг, кой тоз Петко Каравелов, уточнете си годината, в която е извършено Съединението... и чак тогаз вече можете да си изясниге в кой точно виенски бардак се е подвизавал Фердинанд по това време.
18.
Вреденщайн
30.05.2024 03:25:55
11
43
След освобождението не е било необходимо да търсят цар, а трябваше да отхвърлят монархията и щяхме да сме по-добре. Хвалят Фердинанд за Съединението, обаче с двете му национални катастрофи ни е разказал играта
17.
Бикът Фердинанд (анимационен филм)
30.05.2024 03:22:30
7
58
Ченето ми висна като чух по ТВ новините, че искал да бъде погребан в родината му... Коя му е родината? Надали е България!
16.
Какво сте очаквали?
30.05.2024 02:49:10
9
44
Какво сте очаквали от европендел докаран от български такъв?
15.
Ферди Мравката
30.05.2024 02:42:17
4
48
„Ти трябва да държиш нишките на цензурата и колоните на Вестниците, които да изтъкват ежедневно твоето превъзходство и да подбират фотографически снимки и епизоди, които те представят във внушителна въшност и царско достойнство.
-----
Ей сега ми стана ясно как и защо Шиши стана медиен магнат по времето на Монката Две
14.
до 11
30.05.2024 00:17:20
7
38
"1 ден марокано-еврейско-испанското Симеон-Хасан ЩЕ стане ПРЕМИЕР,ПРЕЗИДЕНТ"

Въобще не бих се изненадала ако това стане! Ти някога да си очаквал дядо му да те оправя?
13.
Вярно
30.05.2024 00:14:51
4
44
Както Алеко К. е описал в Бай Ганьо какъв ние морала и битието, така и това писмо разкрива образа на политиците и преди и сега....,,и едните и другите са маскари..."
12.
;победа и здраве
29.05.2024 23:55:37
6
60
Кепето каквито и да ги напише, пак няма да му се размине. Нещата са много по зле от написаното и всички ги знаем. Естествено глашатаите на толерастията сега обявяват че тоя ПЕДЕРАСТ е преоткривал сексуалноста си през годините. Нищо подобно : КЪДЕ ГО НАМЕРИХА ПЪРВОНАЧАЛНО? В един ебалник ако не знаете. Срам и позор е да го погребват в България. ТАКА - ДА СЕ ПОСТЪПИ С НЕГОВИЯ ГРОБ КАКТО ТОЙ НАКАРА ДА СЕ ОТНАСЯТ С СТАМБОЛОВИЯ. А НЕГОВИЯ КУЧИ СИН ДА СЕ РАЗСТРЕЛЯ! РЕКОХ
11.
Пусть всегда будет Солнце
29.05.2024 23:43:52
6
71
Всичко е вярпо без 100.000 българи загинали в мини в АЛЖИР
А ве Флагман Алжир е на 2000км по въздух от България и как 100.000 души са пленени а после пратени до Алжир дя копат в мини във век на слабо развит транспорт
Ударихте гъз@ в тавана с тия 100.000
Да плениш и откараш с кораби 100.000 души в Алжир е невъзможна логистична задача при тава скъпо струваща
Иначе тоя НЕ заслужава почести а 2 ТОНА свински фекали на гроба му
бая народ е загинал за рахата му ошото че Дъртия Кобург(унгарски еврей Кохари) си ВЪОБРАЗЯВА че 1 ден марокано-еврейско-испанското Симеон-Хасан ЩЕ стане ПРЕМИЕР,ПРЕЗИДЕНТ или поне външен менистър Втори Соломон ПАСИ ма НЕМА да познае
10.
учехме по история
29.05.2024 23:37:42
4
68
че Фердинанд е виновник за две национални катастрофи.Сега ще се учи,че останките му са пренесени в държавата,която е съсипал и са погребани с почести.Какво е направил,просто ще се омаловажава и пропуска.И не забравяйте,че историческа наука е имало и преди 1944 година.Четете и научете как е оценен приносът на Фердинанд.
9.
Хахаха
29.05.2024 23:24:08
70
40
Отдавна не бях чел съветска пропаганда ХАХАХАХАХАХАХА
8.
до 6
29.05.2024 23:03:33
43
12
И това ли според теб е най-важното в статията? Напомня ми за препирните каква марка са колите когато се обсъжда нещо далеч по-съществено. Ако беше споменат номера на обувките на Фердинанд, сигурно той щеше да стане предмет на спорове.
7.
До 1,4,5.
29.05.2024 22:59:31
14
25
Истината не е за всеки ! Трябват дадености за да бъде разбрана, а те не се срещат сред много хора.
6.
Поръчкова статия
29.05.2024 22:51:19
11
42
През ПСВ има общо пленени около 70 000 българи.Пръснати между англичани ,французи,италианци,руснаци,сърби и гърци.Само пленниците които са при сърбите и гърците има по нехуманно отношение.По голямата част от военнопленниците до 1920 са освободени.Флагман проверявайте си статиите по добре,не настройваите с лъжи читателите.
5.
haha
29.05.2024 22:41:31
26
51
По-големи бисери не бях чел , скоро ще спирам да ви посещавам убитата медия хаха ако може така да се нарече!
4.
Хахахаха
29.05.2024 22:22:46
48
38
Глупости на търкалета. И лошия мат'рал вярва..
3.
Интересно четиво...
29.05.2024 22:15:50
14
53
Накратко: нищо ново под слънцето! Остава да гадаем дали пренасянето на останките на Фердинанд тук в съчетание с тази информация само цели да ни натрие носовете или е поредният сатанински ритуал с някакво друго тъмно предназначение. Между другото, подобно изказване са направили и евреите за САЩ и постигат целта си много успешно. Същото се отнася и до всяка друга "държава". Хубаво беше да си умрем без да разберем в какъв свят живеем, като толкова други поколения преди нас, но нямахме този късмет...
2.
ХХ
29.05.2024 22:13:39
78
71
Хубава статия. Но про'с'таците нищо няма да разберат.
1.
оффф...
29.05.2024 22:07:57
38
68
Флагман БЛАГОДАРЯ, че сте посочили "Иван ТРЕНЕВ" - когато го прочетох, разбрах, че тази измишльотина няма да я чета
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Шофьори, внимавайте! Дръзки крадци дебнат дали заключвате колите си в Бургас, двама вече изгоряха Шофьори, внимавайте! Дръзки крадци дебнат дали заключвате колите си в Бургас, двама вече изгоряха Близо 6 хиляди лева откраднали двама хитри бандити, но полицаите ги спипали Димчево става Палма де Майорка с най-луксозния си голф курорт в света Димчево става Палма де Майорка с най-луксозния си голф курорт в света Не в изкуствени водни басейни, а направо в Мандренското езеро тузарите ще разгръщат ударната зона на понтони Васил Киричев след сигнал до Флагман: Атака от конкуренцията е, защото съм успешен Васил Киричев след сигнал до Флагман: Атака от конкуренцията е, защото съм успешен Такъв случай с починал човек от жк. "Братя Миладинови" няма, никой не ми давал пари без да издам фактура, всичко е клевета, твърди управителят на погребална агенция „ВиваСват“ Ляв народен фронт ще обедини след броени часове над 15 партии за предстоящите избори Ляв народен фронт ще обедини след броени часове над 15 партии за предстоящите избори Очаква се левият блок по образец на Франция да приеме декларация   Това са кифличките на баба Станка за чудо и приказ Това са кифличките на баба Станка за чудо и приказ Тази рецепта е безотказно вкусна и лесна, няма да съжалявате ако пробвате! Явор Бахаров проговори за пиянска случка в Бургас Явор Бахаров проговори за пиянска случка в Бургас Аз ли съм единственият човек на тази земя, който е отишъл на купон, или съм единственият, който, след като се е почерпил, е задрямал на чист въздух на пейка, пита актьорът Поморийската художничка Нели Тодорова представя самостоятелна изложба в Бургас Поморийската художничка Нели Тодорова представя самостоятелна изложба в Бургас На нея ще бъдат показани различни по стилове и тематика картини, както и такива, непоказвани досега – съкровени и искрени Лиxвeнитe paвнищa и пo ĸpeдититe, и пo и дeпoзититe y нac ce ĸoлeбaят Лиxвeнитe paвнищa и пo ĸpeдититe, и пo и дeпoзититe y нac ce ĸoлeбaят Taĸa или инaчe, въпpocнитe ĸoлeбaния ca тoлĸoвa мaлĸи, чe ca пoчти нeзaбeлeжими ca oтдeлния ĸлиeнт, дoĸoлĸoтo нe влияят нa paзмepa нa внocĸитe пo oбcлyжвaнeтo нa дългa мy Ще се обърне в гроба: Вижте  какво се случва в замъка на Косьо Самоковеца Ще се обърне в гроба: Вижте какво се случва в замъка на Косьо Самоковеца Оказва се, че имотът на покойния контрабанден бос е много апетитна локация за куп звезди Нова измама в чалга средите, ползват името на Глория, за да опъват бръчки Нова измама в чалга средите, ползват името на Глория, за да опъват бръчки Фалшиви кадри обикалят социалните мрежи, създадени са чрез изкуствен интелект
Арестуваха българи за оскверняване на Мемориала на Холокоста в Париж Арестуваха българи за оскверняване на Мемориала на Холокоста в Париж Престъплението е станало на 14 май Могат ли смъртоносните вируси Шандипура и Нипа от Индия да стигнат до България Могат ли смъртоносните вируси Шандипура и Нипа от Индия да стигнат до България И двата могат да предизвикат енцефалит, като първият е опасен за децата, а другият засяга както малките, така и големите Бриджит Бардо скочи на Ердоган, ето какво писмо му написа Бриджит Бардо скочи на Ердоган, ето какво писмо му написа 89-годишната актриса призова да бъде оттеглен проектозакон за бездомните кучета Средната заплата в Сърбия вече е 855 евро Средната заплата в Сърбия вече е 855 евро В Белград средната заплата е 1075 евро, в Нови Сад - 982 евро, в Ниш - 813 евро Ад край бреговете на Филипините! Танкер с 1,4 млн. литра мазут потъна Ад край бреговете на Филипините! Танкер с 1,4 млн. литра мазут потъна Успяхме да спасим 16 от 17-те членове на екипажа, един от които е в неизвестност, заяви министърът на транспорта Джо Байдън: Време е да предам щафетата Джо Байдън: Време е да предам щафетата Американският президент каза, че се оттегля от кампанията в усилието си да защити демокрацията, поставяйки настрана личните си амбиции Арестуваха в Бодрум терорист, сложил бомба в колата на офицер в Москва Арестуваха в Бодрум терорист, сложил бомба в колата на офицер в Москва  При атентата вчера пострада и съпругата на руският военен  Гърците пропищяха: Туризмът излиза извън контрол Гърците пропищяха: Туризмът излиза извън контрол Броят на пристигащите през 2024 г. ще надхвърли миналогодишния рекорд от 35 милиона, което почти сигурно ще донесе още повече приходи от туристи след 10-процентно увеличение от 2023 г. спрямо 2022 г. Сравниха смяната на пола при деца с нацизма в интервю с Мъск Сравниха смяната на пола при деца с нацизма в интервю с Мъск Тези „хора“ трябва да бъдат вкарвани в затвора заради престъпленията си, смята милиардерът Полицай застреля жена, можела да го залее с вряла вода Полицай застреля жена, можела да го залее с вряла вода Байдън прати съболезнования на близките на чернокожата Соня Маси
Асен ГЕНОВ, анализатор Асен ГЕНОВ, анализатор Ваканцията на депутатите ще засили отвращението на хората Виц на деня Виц на деня Една жена се гледа в огледалото и казва на съпруга си:
- Чувствам се дебела и грозна, и сбръчкана. Имам нужда от комплимент.
- ОК, зрението ти е перфектно!
Виц на деня Виц на деня В аптеката:
- Може ли 20 презе*ватива?
- А торбичка ще желаете ли - пита аптекарката?
- Е, тя не е чак пък толкова грозна!
Статус във фейсбук Статус във фейсбук - Прощавайте, защо сините сливи са червени?
- Защото са зелени!
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори