×
Бизнес ЮГ София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Мъжете от тези три зодии са най-заклетите ергени


Мъжете от тези три зодии са най-заклетите ергени
Ключови думи: мъже, зодии, ергени
26 Май 2024, Неделя, 21:43 ч.

Не всички мъже си мислят за сериозни връзки или пък (пази Боже) брак.  Не само това. Излезе, че сред зодиакалните знаци има такива, които са нищо на света не искат някой да ограничава свободата им и затова именно сред тях най-често има ергени.

И така - ето ги и зодиите на мъжете, които са заклети ергени.

Водолей
Те наистина са верни само за себе си. За такива хора е много трудно да разбереш дали те обичат или не. Да, мъжете от тази зодия са много красиви и нежни гаджета, но много внимавайте. Може като нищо след години връзка да научите, че е имал или има и сега любовница. Те не се стремят да легитимират връзката си. За тях това е излишно, най-вече защото не бързат. Но жените просто жадуват да получат печат и подпис в гражданското при вида на един красив Водолей. И да - такива мъже са наистина впечатляващи и привличат големия интерес от противоположния пол, но дори и присъствието на деца не може да ги задържи на едно място. Ако децата на Водолея се появят твърде рано - те дори могат да се откажат от тях, защото не чувстват желание да се натоварят с това бреме. Но след тридесет години те могат съзнателно да станат бащи, но дори и това не гарантира, че Водолей ще остане в семейството. Те могат сами да избират ролята на „идващия“ баща или съпруг, понякога търсейки в семейството си. Никой от роднините или приятелите не може да повлияе на това поведение на Водолея. Дори и да започне да живее с някого, след известно време той ще изчезне без разбираема причина, ще измисли много бизнес пътувания и какво ли още не. Затова не се опитвайте да измислите начини да задържите такъв мъж. Просто го приемете такъв, какъвто е.

Стрелец
Мъжете от тази зодия не са против семейството, но постоянно отлагат този въпрос за най-доброто време. Те са доста небрежни в ролята на съпруг или глава на семейството. Ето защо жената ще трябва да поеме главната отговорност върху себе си – и за вземането на решения, и за живота им като цяло. Но, внимавайте – мъжете от зодия Стрелец може да откаже да легитимира връзката или дори да се отдалечи от семейството, ако му се стори, че животът е загубил предишните си цветове. За да стане верен спътник на Стрелеца - жената ще трябва да положи усилия, за да гарантира, че ежедневието им е много позитивно, разнообразно и дори забавно. Трябва да е готово, че ще има много гости в къщата им, че ще трябва да пътуват много със съпруга си или да чака дълго време докато му стане законна половинка. Също така често се случва обвързаният Стрелец да продължава да живее сам и да кани любимата си да го посети само когато е удобно за него, като се има предвид. Но не всяка свободна жена ще изтърпи такъв „гост” във връзката си. Ако любимият ви, който е зодия Стрелец, започне да ревнува, то той много бързо ще си намери куп причини бързо да промени приоритетите си и ще намери друга любов за себе си. Той не обича да оправя нещата и няма да тича след жена. Просто изчакайте момента, докато се появи друга любов.

Близнаци
Те не са любители на монотонен и банален живот. Въпреки че те сами няма да направят нищо, за да го разнообразят. За тях е по-лесно да предадат тази задача на партньорката си и да видят как ще се справи тя с нея. Може да има няколко взаимоотношения паралелно и да накара всяка жена да си мисли, че е единствената, обичана и незаменима. В същото време мъжете Близнаци могат да твърдят, че са лудо влюбени в избраните от тях жени, което винаги шокира близките и приятелите им. Но въпреки тази им наклонност те са магнит за жените. Тези мъже не се отличават с нежност или внимание към половинката си, а дори напротив – може да бъдат арогантни и жестоки. Често жените грешат, като вярват, че могат да променят Близнаците. Не е така. Такъв човек няма да се промени – никога! Но, ако срещнат харизматична, упорита и независима жена, която не иска да се омъжи за него на всяка цена, то мъжът Близнак може да остане с нея доста дълго време. Най-важното за него е, че неговата любима има достатъчно сили и търпение, за да „пропие” целия му живот. / jenata.blitz.bg


В категории: Хороскоп


Флагман.БГ Рачков дири артистични българи Рачков дири артистични българи 17/06/2024, Понеделник 14:40 0
1
Коментара по темата
1.
ZODIAC
27.05.2024 04:33:07
3
5
Точно в десетката....вярно е......!!!
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Преди прайда: Маймунска шарка в София Преди прайда: Маймунска шарка в София Заразеният не е пътувал извън страната Агент Купър от "Туин Пийкс" получи български армагани в Холивуд Бургазлията Кирил Евтимон поканил Кайл Маклоклан у нас Защо "Величие" обявява война на националните телевизии Защо "Величие" обявява война на националните телевизии Започнем ли войната, ще бъде докрай! Единият е излишен, обяви полк. Николай Марков Рачков дири артистични българи Рачков дири артистични българи Актьорът е новият водещ на атрактивното музикално шоу „Пееш или лъжеш“ Наглост! Плащат се по 1700 лв. на търтеи у нас, ето каква е схемата Наглост! Плащат се по 1700 лв. на търтеи у нас, ето каква е схемата 4664 българи получават средно по 1664 лева обезщетения по европейски регламент в България Украинецът Юри задигна парите, часовниците и колекционерското уиски на бургаско семейство от жк. "Изгрев" Украинецът Юри задигна парите, часовниците и колекционерското уиски на бургаско семейство от жк. "Изгрев" 46-годишният чужденец живеел във Варна, в Бургас дошъл, за да краде - попаднал на "златна мина" с един удар Всяка домакиня ще си навлече голяма беля, ако не знае значението на тези символи Всяка домакиня ще си навлече голяма беля, ако не знае значението на тези символи Знаете ли, например, че кетчупът трябва винаги да е в хладилника Най-популярните графити артисти в България с уникален проект в община Царево Най-популярните графити артисти в България с уникален проект в община Царево В село Лозенец вече няколко сгради са изрисувани с тематични графити, посветени на морето и лятото Мъж плаши с бомба, ако не излекуват майка му Мъж плаши с бомба, ако не излекуват майка му Звъннал на спешния телефон в полицията Двоен ръст на разкритите нарколаборатории в страната Двоен ръст на разкритите нарколаборатории в страната За престъпления, свързани с нелегалната миграция, са задържани общо 224 незаконно пребиваващи чужденци
Милионерите в САЩ са повече от населението на България Милионерите в САЩ са повече от населението на България Те са се увеличили с 500 хил. за една година 17-годишна почина след "целувката на смъртта" 17-годишна почина след "целувката на смъртта" Ариана Рей Делфс от Флорида починала заради тежка инфекциозна мононуклеоза, причинена от вируса Епщайн-Бар ГЕРБ-СДС кани на срещи партиите по график ГЕРБ-СДС кани на срещи партиите по график Поредността е определена според електоралната тежест показана на последните избори Защо Даниел Бачорски е съсипан Защо Даниел Бачорски е съсипан Брат му е в комуна  Зеленски готов за мирни преговори още утре, ако Русия напусне Украйна Зеленски готов за мирни преговори още утре, ако Русия напусне Украйна  Конференцията за мир, която се проведе в Швейцария, приключи Бой на футболни фенове в Гелзенкирхен преди мача Англия - Сърбия, има задържани Бой на футболни фенове в Гелзенкирхен преди мача Англия - Сърбия, има задържани  Пострадали за няколко души Пари за Овена, любов за Близнаците, а Ракът да внимава с храната! Пари за Овена, любов за Близнаците, а Ракът да внимава с храната! Хороскоп за деня – 17 юни 2024, понеделник  Разярена пътничка се съблече и мина гола през летище Разярена пътничка се съблече и мина гола през летище  Персоналът в ступор Лошите мисли и чувства ли ни носят бедствията? Астролог зове да не обвиняваме ХААРП, а да се молим Лошите мисли и чувства ли ни носят бедствията? Астролог зове да не обвиняваме ХААРП, а да се молим Колкото по-бездуховно и неуважително подхождаме към по-напредналите в развитието си спрямо нас същества, толкова по-мощни ще са страданията и бедствията Актриса показа фигурата си по бански три седмици след раждането Актриса показа фигурата си по бански три седмици след раждането  Тя показва стегната фигура с плосък корем
Петър ВИТАНОВ, евродепутат: Петър ВИТАНОВ, евродепутат: Атмосферата в БСП е отровена Виц на деня Виц на деня - Прощавайте, къде е главният ви готвач?
- Отиде отсреща да хапне и веднага ще се върне!
Виц на деня Виц на деня Нарушител обяснява на катаджия:
- Бях под въздействия на психотропни същества...
- Казва се "вещества".
- Не, имам предвид жената и тъщата.
Статус във фейсбук Статус във фейсбук На оптимиста му харесва да живее. На песимиста му се налага.

Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори