×
Бизнес ЮГ София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

"Нефтохимик" спечели първото място в Областната група, но трудното тепърва предстои


"Нефтохимик" спечели първото място в Областната група, но трудното тепърва предстои
Пред тези момчета има и спортно-техническо изпитание - да отстранят поне два отбора в плейофите
26 Май 2024, Неделя, 20:00 ч.
Автор: Флагман.бг

За Трета лига ще са необходими поне 500 хил.лева

"Нефтохимик" взе шампионската купа в "А" областна група на Бургас, след като спечели и последния си мач - домакинството на "Ропотамо" с 2:1. "Зелените" доминираха през целия мач, но двата гола паднаха едва пред второто полувреме. Точни бяха Пламен Николов и Алекс Попов. Гостите отбелязаха от дузпа в последните минути на мача.

Медалите и купата връчи председателят на ОС на БФС Бургас Димитър Костов, а призът на привържениците за най-добър футболист за сезона отиде при капитана Светослав Славов. Той спечели най-много гласове в анкетата сред феновете на отбора.Нефтохимик завършва сезона като безапелационен победител с 20 спечелени мача и едва две равни срещи. Голова разлика на отбора е 70-9.

"Нефтохимик" постигна успеха с много млад отбор, пред който обаче тепърва предстоят изпитания. В следващите дни ще стане ясна и програмата за баражите за влизане в Трета лига. 8 отбора ще се борят за 2 места, а "Нафтата" ще трябва да отстрани поне два съперника в плейофите.

Ако спечели промоция, клубът ще трябва да осигури приличен бюджет от 500-600 хил.лева, за да сформира отбор, който да е на прилично ниво в третия ешалон. На този етап не е ясно откъде и как ще се намерят средствата, но ако се осигури финансиране, то догодина ще има градско дерби в Трета лига между "Черноморец 1919" и "Нефтохимик". "Акулите" изпаднаха злощастно преди седмица, но амбициите им са за незабавно завръщане сред професионалистите.

 


В категории: Спорт


Флагман.БГ Рачков дири артистични българи Рачков дири артистични българи 17/06/2024, Понеделник 14:40 0
28
Коментара по темата
28.
Бург
29.05.2024 13:30:47
0
2
Тото Джамбазов и Тодоров лимонадата. Продадоха що могат и сега са бизнесмени.
Това ръководство и на най-големите врагове не пожелавам.
27.
Pankara
28.05.2024 10:22:08
0
2
Кой шаран кой мазут и двата отбора имаме по 30 фена , на футбол в Бургас няма да има в близките още 50 - 60 години.
26.
До 25
27.05.2024 23:01:45
2
4
Не само таранка, ами и семкаджия. Много сте ми смешни всички чичаци живеещи на принципа “не знам как е, ама не е така” хахахаха.
Виждам боравиш с интернет, попрочети малко какво ще се прави в “подарената базичка”, пий една ракия, напсувай жената, па тогава седни да сипеш мъдрости за това как е било едно време и как са я сАсипАлИ тая държава.
Уж не се интересувал, а написал един роман глупости. Ама той чукча писател, не е читател. Тотални безполезници.
25.
Абсурди
27.05.2024 20:13:12
4
2
До 21
Таранка ще викаш на баща ти , стига да знаеш кой е де . Вчерашен лигльо , мамин сладък той , ще ми коментира годините , ха ха , ха, ей.
100% имам повече мачове на отбора , от новопръкнали се фенчета , които ми обесняват , за таранки и съм ходил много преди да се родят . Боли ме х... , за едните и другите вече . Разбирай зелени и сини , макар че черноморците показаха повече достойнство , развитие излязоха със чест от фалита си
Кое не е вярно бре младеж от написаното ? Кое ? Това не си е стария клуб , то си е ясно .
То не бяха припознавания , то не бяха преименувания , то не бяха нови клубове , то не бяха фенове идиоти уж ръководители , отвратихте хората от марката и ги прогонихте с изпълненията си . Лъгахте мазахте .
Кво ще ми развивате на игрището зад 24 блок е ? Какво ? Пълна аматьорщина , между блокове и детска градина и детски площадки ? Абсурди и половина . Вие няма да знаете , кво да правите и пак всичко ще се повтаря до откат , моето момче . Тези си ги говорете на вас си и си вярвайте . Щом окупирате спортния център и заграждате тревните площи , това показва , че до там ви е капацитета , таван , както казах , повече няма да се развитие ще си киснете в селските групи с тази подарена базичка , защото няма основа за надграждане , куца ви всичко , ми вие сте коне с капаци .... Някой като е инакомислещ , става таранка , маранка , говедо ... Това говори колко сте ограничени в някои неща . Който разбрал , разбрал
24.
до 22
27.05.2024 16:40:34
1
6
Шаран да пише за история и приемственост е висша форма на шизофрения и топ лицемерие. При все, че автентичния Ч-ц на Дражев още съществува документално, както и ПСФК-то също. Вие сте единствения отбор в България играл сам срещу себе си, като се засякоха новото ви дружество и дражевото. Вие сте клоуните на България Черноморец-Бургас-София, единствените играли цял сезон и завършили с отрицателен актив. Вашето дружество е от вчера, иначе 100 годишнина празнувахте! Обясняваш се за Атлетик и ПФК Бургас, а не казваш как вие с голямо охота приехте целия отбор и ДЮШ на Нефтохимик (не по желание на Нефтохимик), в едно със стадион Нефтохимик?
Жалки подлоги сте, вечно наведени, стадиона ви изглежда по-зле от Колизеума в Рим, но пък вие си играете цял сезон на Лазур и си плащате "поддъжката", няма проблеми. Сега, като Вагона хвърли кърпата ще ходите да се молите на зам.кметчето ви да ви спасява. И пак ще се наведете. НО кармата си е карма.
23.
До Цацата
27.05.2024 16:26:39
3
4
Цацич, сега като се иза*а под статията стана ли ти по-добре? Почувства ли се значим? Хахахах, жалко е да си цаца. А ето ти малко факти:
2002 г – Клубът става собственост на «Петрол Холдинг», променя името си на „Нафтекс“
2009 г – Клубът е разпуснат, като почти всички футболисти от представителния отбор и децата от ДЮШ преминават в новосъздадените клубове Черноморец ( ПМ ) и/ или Черноморец-Бургас ( Бургас ) .
– Със съдействието и на Община Бургас и строителна компания «Евробилдинг» , «ПФК Нафтекс“ се обединява с ФК „Атлетик“ и променя името си на « ФК Нефтохимик 1986″.
2014 г - ФК Нефтохимик изпада в Б група. След като не получава лиценз за участие в групата за шампионат 2014-2015 , собствениците преустановяват финансирането и клубът спира с развитието на мъжки футбол. В последствие отказва участие и във В футболна група.
- На 16.07.2014 група привърженици на отбора създават СНЦ “ Футболен клуб Нефтохимик Бургас 1962″, като основната цел е да се запази марката Нефтохимик и да се продължи съществуването на детско-юношеската школа. Постигната е договорка със собствениците на ПФК Нефтохимик новия клуб да получи нематериалните активи на клуба и така да се запази приемствеността между клубовете.
- През януари 2015 е обявено бъдещото обединение между ФК Нефтохимик Бургас 1962 и професионалния ПФК Бургас. Юни 2015 ПФК Бургас се преименува на ПФК Нефтохимик Бургас 1962, а сдружението СНЦ „ФК Нефтохимик Бургас 1962“ гласува влизането , като акционер в новосъздадения клуб.

Хайде сега прочети го пак 2-3 пъти, дай време на цацешкия мозък да го осмисли, прочети го пак и може би ще разбереш връзката.
НЕФТОХИМИК ЩЕ ГО ИМА, ДОКАТО ГИ ИМА ФЕНОВЕТЕ МУ!
22.
Атлетик и Мастер са ми нефтекс
27.05.2024 15:52:05
4
5
На 11 юни 2015 година ПФК Бургас / ФК Мастер е преименуван на нефтохимик Бургас 1962 ( Бургас)
Два пъти в рамките на пет години, от 2009 до 2014 година втори клуб променя името си на нефтохимик. През 2009 година това направи Атлетик 2007, тогава те заеха мястото във "В" група на готово . Сега отиват една стъпка по - нагоре заемайки мястото на ПФК Бургас.
СНЦ нефтохимик -Бургас пък беше създаден 2014 година като наследник на втория нефтохимик този , който игра в "А" група и обяви несъстоятелност с име ПФК нефтохимик 1962 и с много сериозни дългове , така новият клуб ще трябва избере друго юридическо име
Та на това ли му викате сливания е чалми зИлени ? На преименувания на чужди клубове , му викате сливания !? То даже ако бяха сливания , макар че не са , щяхте да сте егати и лудите мелези лек . Събрали цветовете на дъгата и минали под нея , направо взимайте знамето на дъгата , на онея извратените с меките китки и си го развявайте. Ще ви отива . Значи сливания викаш ? Значи тогва сте Нафтекс, Нефтохимик, Атлетик , Мастер , Планиница ...
Готови на всичко , даже и се и навеждат само и само да са в схемите , доброволно да се откажат от историята си и после да приказват , че били автентични . Северно македонски номера , но не може да заблудите хората
Та този пореден нефтохимик , от игрището е приемник на историята и традициите на Мастер Бургас. Факт
21.
До 18
27.05.2024 10:14:10
3
8
Таранка, пий си хапчетата, че си на възраст, от злоба да не ти се разхлопа сърцето.
Марката, емблемата и всички нематериални активи на Нефтохимик са на СНЦ още от времето на Филипов (преди това си бяха на ФК-то). Нищо не сме преименували, имало е сливания.
Спортния център се стопанисва видимо по-добре от клуба отколкото от общината - значително по-поддържан е, клуба вложи във фотоволтаици, ползва се от граждани и други клубове - има тенис, тенис на маса, бокс, ръгби, танци, йога и тн. Там домакински мачове играят и други футболни клубове. Пълно е с деца от сутрин до вечер. Нищо общо с вашия стадион-паметник на село.
А "застрояването" и "заграждането" на парка новата мантра ли е? Това са границите на имота, който винаги е бил със статут за спорт, а не за парково пространство. Просто на общината не са им се давали пари за цял терен. И от мен да знаеш, за да не се излагаш - футболно игрище също се води зелена площ ;).
20.
бургазлия
27.05.2024 08:11:16
2
14
чета коментарите и се ядосвам. мислех си, че бургазлии сме по-умни от софиянци, ама ядец. И при нас има боклуци. Кой какъв бил, откъде дошъл, къде играел. Абе хора, ние вместо да сме обединени, че да си върнем стадионите и да имаме футбол в Бургас, ние се чудим как да се караме. Спортната злоба, там на терена, с много голове, а не във форумите.
19.
do18
27.05.2024 07:54:19
7
7
chernomorets -koneliano psfc chernomorez chernomorez 919 koi ste vie be sini utrepki 6te qdete durvoto samo da vi sre6tnem nqkude
18.
Абсурди
27.05.2024 03:34:33
12
12
Кой нефтохимик е това под ред ? Това нещо от изкуственото игрище зад 24 блок няма нищо общо с истинския нефтохимик / Нафтекс .
Това нещо на което му викате нефтохимик е преименувания ФК Мастер / ФК Бургас , а по предния нефтохимик беше Атлетик 2007 , да не говорим за СНЦ та и Планиници .
Пълна аматьорщина с притенции и безочие да присвоите спортния център в комплекса и да оградите единственият останал парк там с огради да искате да го застроите . Кой позволява такова своеволие ? Да се застрояват зелени площи и да се окупира спортния център на комплекса ? Не , че и другите - черноморците са по - хубави , ама поне не се бутат по паркове и градинки . Това е да си го кажем както е . Пълен абсурд .
17.
до Pankara
27.05.2024 01:39:46
1
8
А вашето ръководство е за чудо и приказ. Само добри неща им се случиха на комедиантите, а и все по-добри ги очакват.
16.
до 15
27.05.2024 01:37:37
1
8
Предното по-добро ли беше?
15.
Pankara
27.05.2024 01:25:06
7
4
Пламен ще осигури бюджета , може и Йетел да помогне ,но с това ръководство нищо добро не ги чака
14.
до "Зелен фен"
27.05.2024 01:16:27
9
15
Ей, цаца, гледай си комедиантите Дембеле, Мембеле и македонеца и си сипИ още една ракия.
13.
Зелен фен
27.05.2024 01:02:25
15
10
За съжаление с такиво смешно и неможещо ръководството сме максимум втората половина на В гр.Изобщо не мислят за напред .Тачо се държи като чобанин на мачовете така че и треньора ни е на ниско ниво .Няма какво да се заблуждаваме.Поздрселенив за младите играчи все пак.
12.
Зелен фен
27.05.2024 01:02:23
14
12
За съжаление с такиво смешно и неможещо ръководството сме максимум втората половина на В гр.Изобщо не мислят за напред .Тачо се държи като чобанин на мачовете така че и треньора ни е на ниско ниво .Няма какво да се заблуждаваме.Поздрселенив за младите играчи все пак.
11.
Флегманиии
27.05.2024 00:30:21
5
10
Нефтохимик имат готов отбор за В група, няма какво да сформира тепърва отбор. Юношите станаха мъже. Максимум 3 нови по-опитни и доказано класни попълнения им трябват.
10.
Марин
26.05.2024 23:18:22
4
20
Поздравления за тези млади момчета напълниха ми душата. Поздрави на Тачката истински треньор и на Мишо от ръководството
9.
Сотир
26.05.2024 23:11:03
3
17
Стискам палци за Трета лига, завръщане на стадион Нефтохимик и намиране на спонсор на отбора, тези момчета и града ни го заслужават
8.
до Диян Георгиев
26.05.2024 22:38:39
0
16
И кой им пречи? От кой са искали да им помага? Показаха, че с добра организация и само със собствени юноши може.
7.
Диян Георгиев
26.05.2024 22:04:08
13
14
Зелените са на път да станат като ФК ,, ПАРИЧКА,, / почти секта... Все някой им пречи, друг не им помага всички са срещу тях....
6.
смЕх
26.05.2024 21:59:42
6
22
НА СТАДИООООНА ВСИЧКО Е ЗЕЛЕЕЕЕНО! Браво, малки шейхчета, така се прави! Радост е да гледаш децата на Бургас.
5.
Динамо
26.05.2024 21:21:29
6
5
До 3
Да го наредя на майка ти.
4.
taranka
26.05.2024 21:20:35
9
12
K**r za ShARANA , zam-kmeta ti da e taranka i da izpadnesh ,,,,hahahahahaha
3.
Ей
26.05.2024 20:35:34
2
18
Флагман,подлоги жалки,защо триете като нареждаме кмета
2.
*********
26.05.2024 20:30:13
0
0
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържа недоказуеми твърдения, касаещи конкретни личности.
1.
*********
26.05.2024 20:07:59
0
4
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържа недоказуеми твърдения, касаещи конкретни личности.
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Шофьорка с 2 промила удари 4 коли, задържаха я Шофьорка с 2 промила удари 4 коли, задържаха я Инцидентът е станал в рудоземското село Чепинци Обратното броене започна? Третата световна война избухва до часове?! Обратното броене започна? Третата световна война избухва до часове?! Новият Нострадамус даде ясна дата кога може да започне фаталният конфликт Много важен ден за село Варвара - започва чаканият с години ремонт на ВиК мрежата Много важен ден за село Варвара - започва чаканият с години ремонт на ВиК мрежата Модернизираната инфраструктура ще осигури по-чиста вода и ще намали честотата на прекъсванията на услугата, осигурявайки постоянно и надеждно водоснабдяване Украинецът обирджия не иска да ходи в затвора, щял да празнува днес рд на дъщеря си Украинецът обирджия не иска да ходи в затвора, щял да празнува днес рд на дъщеря си 46-годишният мъж бил професионалист, влязъл в имота на бургаското семейство чрез специални шперцове Преди прайда: Маймунска шарка в София Преди прайда: Маймунска шарка в София Заразеният не е пътувал извън страната Агент Купър от "Туин Пийкс" получи български армагани в Холивуд Агент Купър от "Туин Пийкс" получи български армагани в Холивуд Бургазлията Кирил Евтимон поканил Кайл Маклоклан у нас Защо "Величие" обявява война на националните телевизии Защо "Величие" обявява война на националните телевизии Започнем ли войната, ще бъде докрай! Единият е излишен, обяви полк. Николай Марков Рачков дири артистични българи Рачков дири артистични българи Актьорът е новият водещ на атрактивното музикално шоу „Пееш или лъжеш“ Наглост! Плащат се по 1700 лв. на търтеи у нас, ето каква е схемата Наглост! Плащат се по 1700 лв. на търтеи у нас, ето каква е схемата 4664 българи получават средно по 1664 лева обезщетения по европейски регламент в България Украинецът Юри задигна парите, часовниците и колекционерското уиски на бургаско семейство от жк. "Изгрев" Украинецът Юри задигна парите, часовниците и колекционерското уиски на бургаско семейство от жк. "Изгрев" 46-годишният чужденец живеел във Варна, в Бургас дошъл, за да краде - попаднал на "златна мина" с един удар
Милионерите в САЩ са повече от населението на България Милионерите в САЩ са повече от населението на България Те са се увеличили с 500 хил. за една година 17-годишна почина след "целувката на смъртта" 17-годишна почина след "целувката на смъртта" Ариана Рей Делфс от Флорида починала заради тежка инфекциозна мононуклеоза, причинена от вируса Епщайн-Бар ГЕРБ-СДС кани на срещи партиите по график ГЕРБ-СДС кани на срещи партиите по график Поредността е определена според електоралната тежест показана на последните избори Защо Даниел Бачорски е съсипан Защо Даниел Бачорски е съсипан Брат му е в комуна  Зеленски готов за мирни преговори още утре, ако Русия напусне Украйна Зеленски готов за мирни преговори още утре, ако Русия напусне Украйна  Конференцията за мир, която се проведе в Швейцария, приключи Бой на футболни фенове в Гелзенкирхен преди мача Англия - Сърбия, има задържани Бой на футболни фенове в Гелзенкирхен преди мача Англия - Сърбия, има задържани  Пострадали за няколко души Пари за Овена, любов за Близнаците, а Ракът да внимава с храната! Пари за Овена, любов за Близнаците, а Ракът да внимава с храната! Хороскоп за деня – 17 юни 2024, понеделник  Разярена пътничка се съблече и мина гола през летище Разярена пътничка се съблече и мина гола през летище  Персоналът в ступор Лошите мисли и чувства ли ни носят бедствията? Астролог зове да не обвиняваме ХААРП, а да се молим Лошите мисли и чувства ли ни носят бедствията? Астролог зове да не обвиняваме ХААРП, а да се молим Колкото по-бездуховно и неуважително подхождаме към по-напредналите в развитието си спрямо нас същества, толкова по-мощни ще са страданията и бедствията Актриса показа фигурата си по бански три седмици след раждането Актриса показа фигурата си по бански три седмици след раждането  Тя показва стегната фигура с плосък корем
Петър ВИТАНОВ, евродепутат: Петър ВИТАНОВ, евродепутат: Атмосферата в БСП е отровена Виц на деня Виц на деня - Прощавайте, къде е главният ви готвач?
- Отиде отсреща да хапне и веднага ще се върне!
Виц на деня Виц на деня Нарушител обяснява на катаджия:
- Бях под въздействия на психотропни същества...
- Казва се "вещества".
- Не, имам предвид жената и тъщата.
Статус във фейсбук Статус във фейсбук На оптимиста му харесва да живее. На песимиста му се налага.

Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори