×
Бизнес ЮГ София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

5-звездният "Зорница сендс" на кума на Румен Овчаров край Св.Влас пак на тезгяха за 16,682 милиона


5-звездният "Зорница сендс" на кума на Румен Овчаров край Св.Влас пак на тезгяха за 16,682 милиона
По време на Тройната коалиция бизнесът на Георги Георгиев процъфтяваше
Ключови думи: зорница сендс, продажба
15 Май 2024, Сряда, 13:45 ч.
Автор: Флагман.Бг

Взискатели по делото са Община Несебър, ТД на НАП-Бургас и Първа инвестиционна банка

5-звездният хотел „Зорница Сендс“ в Свети Влас отново е изваден на публична продан от частния съдебен изпълнител Ивелина Божилова, става ясно от сайта на ЧСИ. Цената, от която ще започне наддаването е 16 682 400 лева. Точно година по-рано бе направен първи опит за продажба на хотела, тогава за него искаха 16,901 млн.лева.    

Взискатели по делото са Община Несебър, ТД на НАП-Бургас и Първа инвестиционна банка.

„Зорница Сендс“ е собственост на „Хелт енд Спа холидейс“ ЕООД, което се свързва със столичния бизнесмен Георги Георгиев.

Комплексът се намира в местността Козлука – между Елените и Свети Влас и отвори врати през 2006 година, когато предизвика фурор. Освен страхотната база и местоположение мениджмънтът залагаше и на тематични вечери с интересни програми, а кухнята бе страхотна.

Това не е първият обект на Георги Георгиев, който е обявен за продажба заради дългове. Преди време ЧСИ се опита да продаде и интересен имот за 17 млн.лева в Слънчев бряг – на метри от плажната ивица.

Георги Георгиев е популярен столичен бизнесмен, който е известен в публичното пространство с близостта си с бившия енергиен министър Румен Овчаров, който му е кум.

Георгиев развиваше впечатляващ бизнес при управлението на Тройната коалиция (2005-2009), а чрез „Пиринска туристическа компания“ реализира няколко мащабни проекти. Чрез дъщерна фирма на това дружество построи и стопанисва „Зорница Сендс“.

Интересна подробност е, че сайтът за резервации Booking продължава да предлага стаи за предстоящия летен сезон. В момента двойна стая с частичен изглед към морето може да бъде резервирана за средата на юни на промоционална цена – 879 лева вместо 1149 лева за 4 нощувки, ол инклузив. В сайта обаче хотелът е обявен за 4-звезден.

Хотелът притежава и пречиствателна станция, за която ще се наддава отделно. Стартовата цена е 348 800 лева.


В категории: Бизнес


7
Коментара по темата
7.
1
15.05.2024 16:37:09
0
6
Това на снимките ли е 5 звездния БАСЕЙН ХА ХА.. а че на въпросния "бизнесмен" бизнесът е разцъфтявал докато определени хора са били на власт подсказва на всеки с повече от две мозъчни клетки че това е била поредната перачница на пари с поставени лица(бизнесмени).
6.
Бат
15.05.2024 15:50:37
1
4
Бат Бойко да го лапа за какво са му тея милиарди
5.
Йнбй
15.05.2024 14:53:55
0
11
Хотела отвори още 2003 година под име Теодора бийч. Само че собствениците фалираха и Георгиев го купи и го обнови. Сложи му ново име , на името на новата си жена Зорница, която беше преди това манекенка и даде на нея да го управлява .))
4.
путкин
15.05.2024 14:50:39
0
15
4 звезден и беше пълен дроб още като отвори...
3.
Бангия
15.05.2024 14:49:42
0
13
Бачкал съм там.5звезди, колкото аз съм ядрен физик.И плаж няма, помня как вкараха в морето 50 роми да вадят камъните
2.
haha
15.05.2024 14:03:13
1
22
Само в България такава дупка може да се води 5 звезден хотел
1.
Янко
15.05.2024 14:03:05
0
14
К*ра ми Янко
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Пари и любов за Девата, а Везните да се пази от измамници! Пари и любов за Девата, а Везните да се пази от измамници! Хороскоп за деня – 11 юни 2024, вторник  Истините за секса, които жените след 30-годишна възраст знаят Истините за секса, които жените след 30-годишна възраст знаят Увереността е най-секси Страховете на много жени, които отблъскват мъжете Страховете на много жени, които отблъскват мъжете Да бъдеш страхлив през цялото време излъчва изключително стресираща и напрегната личност 4 зодии мъже, които са много, ама много твърдоглави 4 зодии мъже, които са много, ама много твърдоглави Ето кои са те  Рецепта за млечна разядка с тиквички и картофи Рецепта за млечна разядка с тиквички и картофи Свежо лятно предястие Несебърското барби Ивелина Прунова празнува ЧРД сред супер лукс в Кан Несебърското барби Ивелина Прунова празнува ЧРД сред супер лукс в Кан Латиномузиканти й пели на ухо Happy birthday, а наздравици се вдигали с Дом Периньон Победителката от "Хелс китчън" Алекс Гърдева заговори за политика Победителката от "Хелс китчън" Алекс Гърдева заговори за политика Финалистката от Ергенът 1 има свое мнение за Народното събрание Кои са отличниците от изборите в Бургаско Кои са отличниците от изборите в Бургаско Жечо Станков затвърди лидерската си позиция в ГЕРБ, няколко изненади при ПП-ДБ Социологическата слепота и новите "бели рицари" в политиката ни Социологическата слепота и новите "бели рицари" в политиката ни Да не бъде уловен изобщо вотът за партия "Величие", която по всяка вероятност ще влезе в Народното събрание, сериозно излиза от рамките на статистическата грешка „Военна полиция“ разкри опити за измами с мними имоти на Министерството на отбраната „Военна полиция“ разкри опити за измами с мними имоти на Министерството на отбраната На потенциални купувачи са предлагани имущества в София с фалшиви договори за собственост
Хърватия, Литва и България с най-ниска активност на евровота Хърватия, Литва и България с най-ниска активност на евровота Белгия води, следвана от Люксембург и Малта Kaĸ щe ce oтpaзи нa xopaтa пъpвoтo нaмaлeниe нa лиxвитe нa EЦБ Kaĸ щe ce oтpaзи нa xopaтa пъpвoтo нaмaлeниe нa лиxвитe нa EЦБ Бaнĸaтa нaмaли ocнoвния лиxвeн пpoцeнт нa цeнтpaлнaтa бaнĸa дo 3,75% Тя е драг кралица и се оказа шеф на секция за евровота в Испания Тя е драг кралица и се оказа шеф на секция за евровота в Испания Облечена като травестит, Питита ръководи гласуването в Испания Възход за крайнодесните в Европа, но ЕНП увеличава мнозинството си Възход за крайнодесните в Европа, но ЕНП увеличава мнозинството си Най-голямо сътресение предизвикват изборните резултати във Франция Лидерите на сензацията на вота проговориха Лидерите на сензацията на вота проговориха Ще осветим процеса, по който се правят законите и как се изпълняват, каза полк. Марков Става мазало: 24-годишен инфлуенсър от Кипър влиза в Европейския парламент (ВИДЕО) Става мазало: 24-годишен инфлуенсър от Кипър влиза в Европейския парламент (ВИДЕО) В първата си реч след обявяването на данните той заяви, че е било постигнато "чудо" не само в Кипър, но вероятно и в света ТикТок политикът: Кой е Жордан Бардела - 28-годишният лидер на крайно десните във Франция ТикТок политикът: Кой е Жордан Бардела - 28-годишният лидер на крайно десните във Франция Той има 1,2 млн. последователи в ТикТок След съкрушителното поражение: Макрон разпуска парламента на Франция, обяви предсрочни избори След съкрушителното поражение: Макрон разпуска парламента на Франция, обяви предсрочни избори Решението го е взел след резултатите от евровота ЕНП с най-много депутати в ЕП, "Зелените" отбелязаха огромна загуба ЕНП с най-много депутати в ЕП, "Зелените" отбелязаха огромна загуба Губят цели 24 места Шенген се отдалечава - крайнодесните печелят евровота в Австрия Шенген се отдалечава - крайнодесните печелят евровота в Австрия Това са първите европейски избори след излизането на Великобритания от ЕС
Николай СЛАТИНСКИ Николай СЛАТИНСКИ Ако Европа не направи така, че Русия да загуби войната, Голямата европейска война няма да ни се размине Виц на деня Виц на деня Пиян мъж се доближава до полицай.
- Господин полицай, колко цицини имам на главата?
- Три.
- Значи още три стълба и съм вкъщи.
Виц на деня Виц на деня На младини - правиш с*кс - появяват се деца.
В зряла възраст - тъкмо се наканиш да правиш с*кс и се появяват децата.
Статус във фейсбук Статус във фейсбук В семейството трябва да има баланс и хармония. Тя истеричка, той непукист!
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори