×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Роберт Фицо дойде в съзнание след тежката операция
  • Ето какво време ни очаква днес
  • Откриват мащабен форум на Google в София
  • Радев ще удостои с Почетния знак на президента изявени български дейци
  • Путин пристигна в Китай на държавно посещение
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

ГЕРБ води с 9,5 %, ПП-ДБ дори не са сигурни за второто място


ГЕРБ води с 9,5 %, ПП-ДБ дори не са сигурни за второто място
ГЕРБ ще имат 70-72 депутати в следващото НС, ПП-ДБ, "Възраждане" и ДПС - по около 40
29 Април 2024, Понеделник, 20:30 ч.
Автор: Флагман.бг

Други партии- по-малки, различни, от тези споменатите, които са парламентарно представени, съвкупно получават близо 8%

ГЕРБ-СДС са с над 9% преднина пред ПП-ДБ, ДПС се нарежда на трето място. Това са данните от проучването на "Екзакта Рисърч Груп", финансирано със собствени средства и проведено в периода от 11 - 18 април, които бяха представени в аудиокаста на "Фокус“ от Лилия Йорданова, собственик и управител на социологическата агенция.

"Делът сред гласуващите на ГЕРБ-СДС е 25,9%. Електоралният дял на ПП-ДБ е 16%, на ДПС е 14%, на "Възраждане“ е 13,8%. БСП има електорален дял от 9,6%, а "Има такъв народ“- 5,2%.

Други партии- по-малки, различни, от тези споменатите, които са парламентарно представени, съвкупно получават близо 8% - по-точно 7,7%", каза Йорданова, базирайки се на данните. Според проучването хората, които ще гласуват с "не подкрепям никого" са 7,4%.

Твърдите електорати на основните партии ще изнесат битката на предстоящите избори. В тази битка, ГЕРБ-СДС ще влязат с безспорна преднина, която трудно може да бъде преодоляна. Такива са електоралните нагласи към 18 април 2024 г. според данните от национално представително изследване на "Екзакта", проведено в периода от 11 до 18 април чрез пряко интервю „лице в лице" сред 1020 пълнолетни българи в 70 населени места на страната. Изследването е финансирано със собствени средства на "Екзакта" като част от изследователската й програма.

Под въпрос е подреждането от 2 то до 4 – то място, тъй като резултатите в настоящото изследване не просто са близки, но и се вместват изцяло в размера на статистическата грешка при подобни проучвания. Предвид процесите вляво е трудно отсега да се прецени дали БСП има някакви шансове да се приближи до водещите партии. При тези данни изглежда реалистично ИТН да влязат в следващия парламент. 

На фона на растящото разочарование от политиците и политиката, немалка част от протестния вот отива при Възраждане, но предстои да видим дали партията на К.Костадинов ще успее да опази за себе си този протестен вот от новите политически субекти в ляво и в дясно, които се целят именно в него.

Данните към момента показват, че поне една нова формация има шансове да попадне в следващ парламент. И тъй като има нови политически субекти и в ляво, и в дясно, още на старта на кампанията ще търсим отговор на въпроса на чия страна са шансовете.

Към 18 април декларативната активност за парламентарния и за европейския вот се движи между 45% и 47%, но предвид ниската активност от последните години, е разумно прогнози да се правят в самия край на кампанията.

Засега измерваме малко по-ниска декларативна активност за евровота, което е очаквано предвид досегашното участие на българите на евроизбори . Формулата „избори 2:1" ще се опита да коригира това и да повиши доколкото е възможно електоралната активност на евроизборите. 

От данните на изследването на "Екзакта" става ясно, че ГЕРБ води с 9,5% пред ПП-ДБ. ГЕРБ получава 25,9 %, а "Промяната" 16,4%. Трети са ДПС с 14%. Следват ги "Възраждане" с 13,8%, след тях са БСП с 9,6%, а ИТН са с 5,2%. Така отговарят на въпрос "За коя политическа партия/коалиция ще гласувате на предстоящите на 9 юни т.г. парламентарни избори" интервюираните.

Общественото мнение за политическата ситуация в страната

- 78% от интервюираните подкрепят формулата „2 в 1", по която ще се провеждат предстоящите избори.

- Разочарованието на българите от политическите събития през последните месеци, се оказва определящо за начина по който сега те гледат на политическата ситуация у нас. 91% от интервюираните споделят мнението, че повечето българи са отвратени от политическите събития у нас напоследък.

- Две трети от участвалите в изследването очакват активността на предстоящите избори да е по-ниска от тази на последните парламентарни избори от април 2023 г., когато тя беше около 41%. 20% пък допускат, че сега активността може да е по-висока, като така мислят по-често жители на малките градове и хора на средна възраст.

- 45% са убедени, че ГЕРБ по-скоро печели от това, че се отива на предсрочни парламентарни избори, а онези, които не споделят подобно мнение, са двойно по-малко. 9% твърдят, че ПП-ДБ по-скоро печелят от отиването на предсрочни парламентарни избори, а 56% не мислят така.

- В рамките на коалицията ПП-ДБ регистрираме известно нарастване на симпатиите към ДБ и почти пропорционално свиване на тези към ПП. ДБ разширяват влиянието си сред младите избиратели и сред столичаните.

- Към 18 април, 38% от българите вярват, че е възможно след изборите на 9 юни ГЕРБ-СДС и ПП-ДБ да си партнират под някаква форма. Според 26% подобно партньорство е невъзможно, а цели 37% не знаят какво да очакват от тези две коалиции след вота.

Евроориентациите на българите в навечерието на евровота

Към 18 април 67,5% от българите подкрепят членството на страната ни в ЕС, а една трета не го подкрепят. 20 години след влизането ни в НАТО, 54% одобряват членството ни, а неодобряващите са малко над 40%. През последните години Екзакта мери одобрение на членството ни в ЕС от около и малко над 70%, а подкрепата за членството на страната ни в НАТО е в рамките на 56% - 57%. Понастоящем членството ни в ЕС е одобрявано най-вече от българи на възраст под 50 години, от висшисти, от столичани и от жители на големите градове. Подкрепа изразяват повечето избиратели на ПП-ДБ, ГЕРБ-СДС и на ДПС, както и две трети от тези на ИТН. Неодобрението към ЕС е по-висок дял от одобрението сред избирателите на БСП и на Възраждане.

Неодобряващи членството ни в НАТО има по-често сред възрастни и нискообразовани хора и сред жители на малки населени места. Силно негативни нагласи към НАТО регистрираме сред избирателите на БСП и на Възраждане. Неодобряващите членството ни в НАТО сред симпатизантите на ИТН са малко повече от одобряващите го.

30% от българите заявяват, че редовно гласуват на евроизбори. 45% твърдят, че понякога гласуват, а 25% посочват, че досега не са гласували на евроизбори. Тези данни са близки до официалните на ЦИК за евровота от 2019 година, когато активността беше около 33%.

По-често заявяват, че редовно гласуват на евроизбори образовани и заможни млади хора и жители на големите градове. Предстоящата кампания може да се опита да мобилизира онези, които твърдят, че не гласуват редовно – те са на възраст между 30 и 60 г. и живеят в градовете на страната.


В категории: Политика


Флагман.БГ Ето какво време ни очаква днес Ето какво време ни очаква днес 16/05/2024, Четвъртък 08:02 0
Путин пристигна в Китай
Путин пристигна в Китай 16/05/2024, Четвъртък 07:03 7
32
Коментара по темата
32.
Ива
30.04.2024 09:54:00
1
4
Флагман, каня ви в Сливен и по селата наоколо, за да видите и ЗАСНЕМЕТЕ колко лесно и пред всички се продават и купуват гласове. Главорезите на ГЕРБ И ДПС си бачкат заедно, а гласът върви между 60-100 лв. МВР нехаят и изобщо не им пука. БОРИСОВ И ПЕЕВСКИ СА ЗА ЗАТВОРА !!!!!!!!!!
31.
Слепzи с очи
30.04.2024 09:17:05
0
2
Данс не видя, как руските агенти взривяват складове с боеприпаси на българска територия. Данс не видя как тези агенти тровят български бизнесмени. Данс не видя, какво върши Пеевски, та се наложи САЩ да им обяснят че той е корумпиран в огромни мащаби. Данс не видя, как руските агенти от ГРУ, влизат като у дома си през кеят на Доган в Росенец. Данс не видя чувалите с пари, които се пренасяха от банката на Маджо. Данс не видя как Божков тегли милиони в ликиди, за да ги занесе на Влади Горанов. Данс не видя и пак не видя и пак не видя. Да, ама ДАНС видя каква огромана заплаха за националнта сигурност е Кирил Петков, който не бил излязъл по правилата от едно НПО. Данс само забрави да ни каже, какво е спечелил Кирил от това. Ами така както онези кнтрабандисти, заловени от Данс, ама без да ни покаже контрабандата. Нещастни посткомунистически наследници на комунистическата държавна сигурност.
30.
Карма
30.04.2024 02:32:31
17
16
Единствения стабилен и съществен елемент в българската политика, който има значение е ГЕРБ. Всичко друго е талаш. Необолшевишката сган , начело с Р.Радев, измисли изчегъртване, премоделиране, опандизване, сатанизиране за 1 човек, а сега му скимти в краката и моли за прошка. Сега ще правят, каквото каза Любо Пенев...
29.
Бургас
30.04.2024 02:05:46
10
5
Дано има повече адекватни хора, които да гласуват за МЕЧ, единствено Радостин Василев се осмилява, да им говори истините в очите на тия подлоги.
28.
Вафлички и храсти
30.04.2024 01:55:38
3
10
Най-тъжните избиратели са на Христо Иванов. Гласуваш за него, получаваш Гнома, пак гласуваш за него получаваш Сандов, пак гласуваш за него , на ти Асен, Сапуна и Бони и Клойд. От многото приказки за Промяна се докараха дотам всяка от главите да не може да мине 4 % . Далеч на второ място чалгапитеците на Гъдуларя. Да целуват ръка на Борисов и да му слизат от гърба, че даде на всички, каквото искаха - на Киро-Корал, та Асен -МФ, на Кюфтето , реформа на Конституцията и прокуратурата. Дай на простака, каквото желае и му гледай спира, обаче сметката я плаща народа. Време е да идват сериозни хора.
27.
рязане на опашката от гущера
30.04.2024 01:39:31
2
21
Миналото лято по същото време внезапно умря удавен в собствения си кладенец известният столичен адвокат Джингов. Също сочен за баща на Промяната. Именно в неговата кантора работят младшите адвокати Лена Бориславова и Никола Минчев, когато извършват бруталната измама с фалшиви подписи в полза на клиента им Кирил Петков. Адвокат Джингов, в чиято кантора е извършено престъплението умира близо до мига, в който ДАНС и Прокуратурата се захващат с фалшификациите. Колко удобно за замесените му бивши подчинени?! Ами, ако Джингов е разбрал и е бил готов да ги разобличи още в началото на порочната Сглобка. Асен Джингов умира на 29 май миналата година, после се ражда уродливата Сглобка след срещите на Алексей Петров с Петков и Борисов от 1 май нататък, когато в същия ден гърмят по Гешев, на 11.08. 2023 е образувано досъдебното производство за измамата на Лена, Киро и Никола Минчев, с 5 дни по-късно ликвидираха Трактора. Всички убийства, екзекуции и гърмежи стават в гората над София – Драгалевци, Бистрица, Железница.
26.
ТБС
30.04.2024 01:17:07
16
5
Тъжното е, ме гербопитеците пак ще са първи, всички знаем защо. Трагично е, че имбецилите, които радостно подскачаха с ПП/ДБ направиха гербопитеците желани. Бай хуй ги използва , за всичко вредно, което нямаше смелост да предложи сам. Сектантите с претенции си повярваха, ме са велики, още се правят, че са. Гербопитеците винаги са били в коалиция с ДПС, колко трябва да сте малоумни и да не го виждате. Остава въпросът, ще ли бай хуй отново да вкара педерастите в парламента, за прокарване на останалата част от геноцида? Бай хуй винаги си вкарва резервна хартийка, в случай на недостигащи гласове.
25.
Това са последни издихания на ПП-ДБ
29.04.2024 23:19:13
9
28
Такъв невъзпитан и неграмотен потрес няма и никога не е имало в България! Колкото и продажните телевизии да ни представят черното за бяло и добро, и неграмотното за много компетентно.ПП/ДБ са недоговороспособни. Те са конфликтни, нахални до безобразие, досадни с невъобразимите си претенции, при това без основание, те са непредсказуеми и психиатрични.
Тези ПП-ДБ живеят в измислен, кристален сват, където те и само те са носители на светлината и кристалите!
24.
Хо хо хо
29.04.2024 23:16:39
5
26
Евнусите дето пазят харема ППДБ малките булки на Шишо еничарчето пряко се включват в ефира. До сега са пили кафе с вазелин в скута, бяло сладко с кристали, излъчват щастие и яростно изригват.
23.
Един от вас
29.04.2024 23:09:41
16
5
Важното е Възраждане да не вземат повече от 10%. Другото ще се оправи в последствие
22.
До 17
29.04.2024 23:06:37
9
10
Браво НАБОРКЕ!!....В допълнение,едва ли ще те разберат младите....както не могат да разберат ,че 35 г ги управлява изроденото потомство на бай Тошовите ,,съратници" и мазните им свиркаджии (мафия).... затова вместо да си оправят родната къщичка....избраха да слугуват в чужди къщи...от страх...от страх... защото оправянето на СОБСТВЕНАТА къща,ще е обагрена в червено....
21.
АЛООО КАЗАХА ЛИ ВИ ГО
29.04.2024 23:05:00
6
12
"Неодобряващи членството ни в НАТО има по-често сред възрастни и нискообразовани хора и сред жители на малки населени места"
20.
ХАХАХАХАХАХХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХА!!!!!!!!!!!!!!!!!
29.04.2024 23:00:47
14
5
ДО 19 КО РЕЧИ ИЗБИРАТЕЛЯ БИЛ ОБЪРКАН аааааааа???????КОЙ ИЗБИРАТЕЛ ХАХА ПЛАТЕНИЯ НЯМА КАК ДА СЕ ОБЪРКА . СЛЕД ИЗБОРИТЕ ЩЕ ИМА ""ПИРОВА ""ПОБЕДА НА БУЦИ И ГУЦИ ХАХА !!!!!!!!!!ИНТЕРЕСТНО КАК ЩЕ УПРАВЛЯВАТ С ОПОЗИЦИЯ КАТО ПП ДБ ХАХАХА !!!!!!!!ГЛЕДАЙТЕ КАК ЩЕ СЕ СРИНАТ
19.
А ве,
29.04.2024 22:47:31
16
6
медии,разбирам ...че няма кой да ви забрани да си пишете тия шамански прогнози(напротив...плащат ви)...ама направете един път изключение НЕ ГИ ПИШЕТЕ един път преди ИЗБОРИ..и без това избирателя е объркан...но по важното е да не объркате електронната стъкмистика!!
18.
Володя от Сибир
29.04.2024 22:45:57
6
14
Ушати маймуни щом са в листата на изражденците като Пепи Волгата всичко е наред.
Джуджето с ватенката.
17.
до 9
29.04.2024 22:40:00
19
20
Крайно време е да разбереш, че по-малко зло няма. Всички, до един, са абсолютно еднакво зло! Нищо чудно даже тези които смяташ за по-малко зло да те изненадат и да се окажат по-голямо. Всъщност, най-често така става. Не може да не си забелязал, че дъното става все по-дълбоко след всяко следващо ново зло.

Колко народ си мислеше (мислеХМЕ!) навремето, че бай Тошо е зло, а сега го търсим със свещ! Понеже западната полянка ни се струваше толкова по-зелена и миришеше на хубаво. Лично си спомням колко бях впечатлена от чудните, шарени, лъскави списания и уханните мостри на парфюми в тях. По-късно ни оставаха очите и в най-обикновените павилиончета в Гърция, защото наистина тук нямаше особен избор и цареше известна сивота. Нямаше шаренийки. Има обаче една известна книга: Тревата е най-зелена върху септичната яма! Нямаш представа колко беше вярно това. Защото когато "събориха" комунизма в Източния блок, всъщност го акселерираха в САЩ и Западна Европа (дотогава това там се е правело съвсем тихичко, бавничко и незабележимо дори за тях, камо ли за нас), за да могат после всички тези страни да се слеят, като първо се понижи значително стандарта на САЩ и Западна Европа, което усилено се прави в момента.

Аз не съм скачала по площадите, защото още тогава, въпреки че нямах и молекула от информацията която ми е минала през очите до момента, някакво инстинктивно шесто чувство ми казваше, че нищо хубаво не ни чака. Все пак, колкото и невежи да бяхме и да нямахме достъп до никаква информация която други умни хора са имали на запад, беше си ясно дори и тогава, че перейстройката на Горби (да се пържи в ада дано!) и свалянето на бай Тошо си бяха режисирани и планирани събития, като всички останали събития в световната история, и никой алтруист и месия нямаше да се появи и благородно да започне да ни подобрява живота и да материализира "светлите хоризонти" които ни обещаваше бай Тошо. Само като се замислиш за секунда каква е дефиницията на думата "хоризонт" и ти става ясно, че не се очаква да се стигне до него... И не знам защо будалите по цял свят се вдъхновяват от думата "промяна"... Та някой да е казал, че ще е положителна?! Сигурно защото надеждата трябва да умре последна... Ако не е това заблуждение, трябва направо да си копаем дупките в гробищата...
16.
Фара
29.04.2024 22:38:20
16
8
Тези соц.проучвания имат за цел да накарат все повече хора да гласуват за ПП ДБ .
Колкото повече дават преднина на ченгетата-комунисти , толкова повече народа ще се мобилизира да измете ГЕРБ ДПС!
15.
Дебилът от банкя
29.04.2024 22:29:17
11
10
Колко прост треа да си за да сложиш Владко от магнитски водач на 24 МИР.
14.
Р. Р.
29.04.2024 22:16:48
6
15
Болшевиките отпадъци са назад в класирането, макар на определени копейки да им се иска да бъдат като Висарионович .
Дрънкат, звънкат, краднат и офейкат леви шайби, либерални стратегии.
Коста от изражденците, яхна вълната на недоволството от ваксините, присвои субсидиите , нека балъците да чакат да ги спасява.
13.
Йосиф
29.04.2024 22:04:35
20
4
ПРОПУСНАЛИ СТЕ ПАРТИЯ МЕЧ!!! ЩЕ ИМА ИЗНЕНАДИ!!!
12.
възмутена
29.04.2024 21:45:31
12
7
Глупости! Платената агенция! Мартен ли даде ход!
11.
Никога повече гр0б!
29.04.2024 21:42:38
17
16
Коалиция магнитски се задава на хоризонта. Ще ни се смеят всички в Европа.
10.
Щом го пише тук значи не е вярно
29.04.2024 21:38:30
12
10
Хора,светлите сили дишат във врата на политическата мафия.
Да ги издухаме на 9.6.
Промяна!
За България!
9.
Жълтопаветен Еврогейпарадчик
29.04.2024 21:32:40
20
7
Истинската утайка гласува за ГЕРБ , ППДБ или ДПС! Останалите са по малкото зло!
8.
Опа
29.04.2024 21:28:41
15
9
Драпат, драпат...за свадба ГЕрБ ДПС. Време е,че презряха. Ама не им достигат...Късия ще помогне. И Дългото.
7.
Гласувайте за нас и ще получите дядо Прас
29.04.2024 21:25:23
8
12
Важното е ГЕРБ + ДПС да имат 121. Опозицията не ме интересува.
6.
Сандо
29.04.2024 21:25:22
12
7
Дайте нещо за новите играчи -старите хиени не са ни интересни вече едвали ще надскочи некой от споменатите 15%
5.
Rtfу
29.04.2024 21:02:28
9
21
Жълтите книжки отиват надолу.
Учат се още , училището за бавно развиващи се, тези от Харвардските курсове после в канала, дъното на тинята. Киро Олигофрена не харесва това...
4.
Baro
29.04.2024 20:57:04
19
6
Някой ще плати данък "изпиране". Хак да му е!
3.
Гербаджия
29.04.2024 20:49:56
12
11
ППДБ ги бихме, а още не е почнал предшзборния месец и службите ни имат още много материал срещу тези аматьори. Затова българи умната - на изборите фърляйте за нас - ГЕРБ-ДПС.
2.
Калъф интернешънъл
29.04.2024 20:48:29
17
8
Първан ли го прогнозира? Тези се рутят, и след 30 дни разликата ще бъде поне 15%. Гърмят бомби, плъховете бягат, машинки няма ...туй беше, но и това е повече , отколкото заслужаваха съселите
1.
Бургазлията
29.04.2024 20:44:51
27
16
Значи със сигурност коалицуята ГЕРБ ДПС няма да имат толкова , но ПП и ДБ ще са по-напред , защото просто народа е отвратен от ченгета,комуняри,шапкари,дс агенти и прости милиционери .
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Стряскаща статистика! Над 1 млн. българи нито учат, нито работят, нито чакат помощи Стряскаща статистика! Над 1 млн. българи нито учат, нито работят, нито чакат помощи Средностатистическият профил на неактивните у нас е жена на 56 години, със средно образование, която живее в град Ще спрат ли бунта на ректорите с обещаните 39 млн. лева? Ще спрат ли бунта на ректорите с обещаните 39 млн. лева? Още 184 млн. лева трябват за заплати, каза проф. Миглена Темелкова Прогноза за лято 2024: Сезонът ще е по-добър от миналогодишния Прогноза за лято 2024: Сезонът ще е по-добър от миналогодишния Първите туристи у нас пристигнаха на 2 май и са от Великобритания Средната заплата нарасна, ето колко става Средната заплата нарасна, ето колко става В кои сектори увеличението е най-голямо и в кои най-малко Важен пост за кмета на Царево Важен пост за кмета на Царево Марин Киров е избран за представител на Регионалния съвет в Комитета по наблюдение на Програмата за морско дело, рибарство и аквакултури Стана ясно бил ли е пиян Кристиян Енмекчиян по време на катастрофата Стана ясно бил ли е пиян Кристиян Енмекчиян по време на катастрофата Сметната палата поиска проверка на две министерства от АДФИ Сметната палата поиска проверка на две министерства от АДФИ Одитни доклади са изпратени по компетентност и на други органи за сведение или за предприемане на съответни действия Тя е на 52 и е първата българка в „Плейбой“, кърти с перфектна фигура Тя е на 52 и е първата българка в „Плейбой“, кърти с перфектна фигура Общата любимка на братя Аргирови буди завист у 20-годишните, с дъщеря ѝ са като близначки Близо 50 000 дружества и еднолични търговци от Бургаска област вече обявиха доходите си пред НАП Близо 50 000 дружества и еднолични търговци от Бургаска област вече обявиха доходите си пред НАП Повече от 46 000 граждани от региона подадоха годишните си декларации в срок до 30 април Каруца се вряза в камион на кръговото в Айтос, конят Виктор е тежко пострадал Каруца се вряза в камион на кръговото в Айтос, конят Виктор е тежко пострадал Сблъсъкът е само с материални щети, но състоянието на кончето е критично
Кой е виновен за стрелбата срещу Фицо? Атентаторът бил радикализиран старец Кой е виновен за стрелбата срещу Фицо? Атентаторът бил радикализиран старец Напрежението е къкрило като в тенджера под налягане, коментира  Милен Керемедчиев Путин пристигна в Китай Путин пристигна в Китай Надява се да задълбочи стратегическото партньорство между двата най-мощни геополитически съперника на САЩ Простреляният премиер на Словакия дойде в съзнание след дълга операция Простреляният премиер на Словакия дойде в съзнание след дълга операция Полицаи са застанали до входа на болница "Рузвелт" в словашкия град Банска бистрица, където беше опериран Роберт Фицо Предците на Хомо сапиенс са ловували с бягане на дълги разстояния Предците на Хомо сапиенс са ловували с бягане на дълги разстояния Книгите, посветени на праисторията, показват множество илюстрации на групи ловци, въоръжени с копия, приближаващи бавно към плячката, или обкръжили капан Пожар унищожи 22 яхти Пожар унищожи 22 яхти Местни медии казаха, че някои собственици са скочили в морето, за да избягат Мъж спипа жена си, че го трови ВИДЕО Мъж спипа жена си, че го трови ВИДЕО На кадрите се вижда как Мелъди Фелисиано Джонсън доближава кафемашината и изсипва вътре пликче с неясно съдържание Гърция забрани мобилните телефони в гимназиите Гърция забрани мобилните телефони в гимназиите Целта е да се ограничи психическият тормоз в училищата Путин: Русия е готова за преговори за решаването на конфликта с Украйна Путин: Русия е готова за преговори за решаването на конфликта с Украйна Путин подкрепи плана на Китай за мирно уреждане на кризата в Украйна И проститутките ще стават хорат, ще имат социални придобивки И проститутките ще стават хорат, ще имат социални придобивки Ще имат социални придобивки като право на пенсия, отпуск по майчинство и трудов договор Катастрофа с частния самолет на Доналд Тръмп Катастрофа с частния самолет на Доналд Тръмп
Доц. Наталия КИСЕЛОВА Доц. Наталия КИСЕЛОВА Промените в Закона за хазарта не бяха приети по правилата на Конституцията Виц на деня Виц на деня - Учителката пита ученик:
- Кажи ми, какво знаеш за Луи 16-ти?
- Отрязали са му главата г-жо.
- Друго?
- Друго не са му рязали.
Виц на деня Виц на деня - Започнах работа в администрацията!
- Какво по-точно?
- И аз не мога да ти кажа...
Статус във фейсбук Статус във фейсбук По-добре да хвърлиш букета, отколкото да го гушнеш...
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори