×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Кампанията ще бъде безмилостно черна, Сглобката се разведе по най-скандалния начин


Кампанията ще бъде безмилостно черна, Сглобката се разведе по най-скандалния начин
Атаката в тези месеци между доскорошните партньори е толкова тежка, че трудно след изборите ще надежди за сглобяване
26 Април 2024, Петък, 14:31 ч.
Автор: Диана ДАМЯНОВА*

Ако в тази кампания изнасянето на мръсно бельо не престане, това ще гарантира рекордно ниска избирателна активност

Тази кампания ще бъде безмилостна – безмилостно дълга, защото всичките вече са в кампания и безмилостно черна, защото доскорошното семейство смята да се разведе по най-скандалния от скандалните начини – като си извади цялото мръсно бельо на показ.

От една страна, под контрола на този, който владее службите, ще изтича /навярно още/ следствена и друга информация, която да убеждава гражданите, че случките с пудели и пачките са в центъра на работата на ПП. 

И вероятно, поне до изборите, няма да получим официално потвърждение на снимките. Срещу това ПП /забележете ДБ е извън този пикчър/ ще вика ама те и другите /не само любимият им Живко Коцев/ се познават и имат снимки с контрабандистите, ама защо тези снимки не излизат /по Денков, б.а./. А дали тези лица действително са контрабандисти, ще разберем /ама може и да не разберем/ след изборите.

Другата характеристика на развода по български е тоталното изопачаване на фактите. От двете страни! С често припяване и от третата, дето е била в брачното ложе.

Твърдения като това, че другия път ще бъдем с ГЕРБ само при ясно разписани ангажименти и срокове, напълно, ама напълно не отговарят на въпроса, защо аджеба не го направихте предишния път, ами се скрихте зад думата СГЛОБКА, както и зад твърдението че това си е било чисто ваше правителство.

Декларациите на Борисов, че „край, ама не не, пълен край” от своя страна само представляват заплаха, която никой, поне на този етап не приема сериозно.

Напротив, след тези заклинания по време на кампанията, които са му очевидно необходими за да си споява редиците, след това ще трабвяа да омекне и „в името на България” пак ще се сглоби.Всички думи и от двете страни на семейството „в труден развод” нямат никаква собствена тежест.

Третият в ложето пък от своя страна, размахва пуделите като знаме и твърди, че същите пудели ще застанат на оградата на Борисов. Грозно, но картинно.

Безпощадна ще бъде кампанията и защото ще трае не един, а два месеца. Шумните сбирки на ГЕРБ-привърженици, където се ръкопляска дирижирано /има и диригент/ при влизането на вожда и окултните срещи с активисти на ПП, които разказват за безбройните успехи на Денков и огромните пробиви на Асен Василев, са стилистика на която може да се сложи спокойно оценка 3 минус. Но, това са измислили и това ще правят!

Тук ДБ напълно липсва, вероятно осъзнало , че в „шибани моменти” мълчанието е злато.

Какво обаче смята да реши българският избирател, кой на каква позиция ще постави е въпрос от миналото, през кампанията, та чак до бъдещето. И ако в тази кампания заклинанията продължават, а изнасянето на мръсно бельо не престане, това ще гарантира рекордно ниска избирателна активност, както и пробив на някой, който в момента не е в сметките на социолозите.

Защото в политическото пространство няма вакуум. Има редовно гласуващи хора и бидейки отчаяни от последните години и отвратени от настоящата лексика и събития, те могат да дадат надеждите си на някой друг.

А да останат надежди за сглобяване е много важно, защото за съжаление само и единствено партиите от сглобката /от сега съществуващите/ могат, при това с огромни компромиси помежду си, да разрият кочината на съдебната власт и службите. Повтарям, само заедно и само с огромни компромиси.

Затова си мисля, че клетвите на ПП от телевизора, както и тези на Борисов пред микрофоните, не помагат на бъдещата сглобка, но пък широко отварят вратите на бъдещ кабинет на НАЦИОНАЛНОТО СПАСЕНИЕ. Няма да е за първи път да ни СПАСЯВАТ. Обикновено резултатът е много много самоспасителен – спасителите стават неземно богати за кратко време.

Или пък Главчев ще стане най-дълго управлявалият премиер на България за последните 4 години. Или пък ще се произнесе Конституционният съд и това ще сглоби разглобеното и съедини несъединимото.

И въобще, вървим към обхващане на необхватното. Последното е цитат по Прудков /които са двама/, но Найо (Найо Тицин, пиарът на "Продължаваме промяната", б.р) преди да го сложи в устата на Кирил, да го накара да го прочете, че с „Майстора и Маргарита” малко тъпо се получи.Завършвам с това, че олиото вече е разлято…. Найо ще ме разбере, навярно.

Но все още можем да не стъпим на трамвайната линия. Иначе трамваят ще ни разчлени /разглоби/ завинаги.

*Диана Дамянова е считана за създател на "Продължаваме промяната", тя бе първият пиар стратег, който буквално изгради от нищото политическия образ на Кирил Петков и Асен Василев. Впоследствие напусна разочарована от процесите в партията 


В категории: Политика


Батето се оказа пророк
Батето се оказа пророк 06/05/2024, Понеделник 14:00 0
15
Коментара по темата
15.
Просто Киро е невероятно тъп
26.04.2024 21:08:59
1
5
Лети перушина! Кирил Петков вика Пеевски без гардовете му, за да се бият в Парламента!
Българският парламентаризъм достигна ново дъно в тинята. Кирил Петков заплаши Делян Пеевски с бой в кулоарите на Народното събрание, ако дойде без гардовете си. Причината: Пеевски го нарече “пуделче и булка на Бойко” пред мисирките и го направи за посмешище.
“Кирето пак е шмръкнал няколко магистрали… щял да пребие Пеевски, щот казал, че Кирето е пуделче от кучкарника на Борисов в Банкя .
С тези суми Петков заплаши приятеля си Пеевски, с когото довчера се кълняха във вечна обич и взаимна любов.
Смени тоя дилър бе Кире! Призовават го в социалните мрежи.
Киролай де Сицилианс третата булка на зеленото чорапче дето го набута в политиката , после се разведе и пристана на чалгари, левичари и чалмари. От скут на скут накрая пиха кафе с вазелин 9 месеца само и само да са във властта . Шавливи булки излязоха тези от промяната.
14.
ТБС
26.04.2024 20:51:15
0
8
Така е, крадците имат какво да делят- откраднатото от нас. Развеждат си грозно, злобно, до съсипване. Ето за такива уроди гласувате, което не свенят да прикрият долната си същност, уродливостта, грозното си съществувание, докато паразитират върху вас. Развеждат за ваша сметка. Пак си ги изберете, да им плаката цирковете, да сте бедни, подигравани, тъпкани, осмивани и ограбвани.
13.
КОЙ управлява герб
26.04.2024 18:49:01
0
3
...
12.
кои
26.04.2024 18:41:51
1
6
Кои ще са тези луди от ДПС които ще гласуват за Пеевски след неговия мутренски речник и в устата му само думи като делкане кеш разкешване и др такива
11.
Хахааааа
26.04.2024 17:58:31
0
4
Някой вярва ли на този "развод " ???
10.
Kojcho
26.04.2024 17:45:06
1
10
Делянчо пое Герб на ръчно управление.
9.
Az
26.04.2024 15:55:34
15
4
ГРОБ,ПП ДБ ДПС-В ЗАТВОРА
ВЪЗРСЖДАНЕ Е ПОБЕДИТЕЛ
ТОВА Е ЕДИНСТВЕНОТО СПАСЕНИЕ ЗА
БЪЛГАРИЯ
ВЪН ОТ ТЕРОРИСТИЧНАТА НАТО И ЕС
8.
До 6
26.04.2024 15:48:13
0
9
Ако бях трол, щях да цъкам минуси в несвяст под коментарите ти..
И да допълня - може да приложиш още една оптимизация... Достатъчно е да боядисаш само ръцете на Рашков. По този начин ще боядисаш яйцата (поне на тези, които ужким имат) на половината ПП-ДБ, защото така сериозно ги е хванал там, че независимо от издънките му, продължават да го защитават като Матросов на амбразурата...
А дали коментарите ми са просташки... Сатирата не е за всеки простак, така че е нормално така да реагираш.
7.
троловете
26.04.2024 15:41:01
8
12
Троловете на ГЕРБ същите простаци като Главатаря си
6.
троловете
26.04.2024 15:36:50
8
13
Троловетр на ГЕРБ лесно се разбират кои са - по просташките коментари.
5.
до 2
26.04.2024 15:24:52
3
14
Подкрепям, обаче да боядисаме и тези на Простото... Ефектът ще е две в едно (времената са трудни и трябва да се спестява от всичко) и по този начин ще се боядисат и тези на баджанака Миро. А ако боядисаме и тези на Спецов.... сещаш се за ефекта.
4.
оо
26.04.2024 15:09:54
9
8
О тази Диана когато се появи възможност за оплюване на ПП веднага се включва
3.
Арабела
26.04.2024 14:46:59
0
21
Убавци.Долни мъжки курви.
2.
Отец Кироc0955
26.04.2024 14:40:28
6
21
Приятели от цяла България! Има предложение! За Великден да боядисаме яйцата на престъпниците Боко Тиквата-Борисов и на Делян Магнитски-Пеевски! Навръх празника да ги сборим и да видим кой е по-голям бандит! Да стане ясно кой е тартор и кой слуга! Внимание! Дали няма да победят тези на Ахмед Доган-Сокола и на скритите кукловоди от СИК и ДС?
1.
Glasuvam za
26.04.2024 14:38:51
3
8
VELICHIE na polkovnika i Ivelin.
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Може ли да познаете чия сестра е тази красавица Може ли да познаете чия сестра е тази красавица Блондинката побърза да уточни, че не говори за децата си, защото все още не е станала майка и не е раждала Идва краят на Капките, призна продуцентът Идва краят на Капките, призна продуцентът Шоуто все още е лидер в телевизията, но рейтингът му спада с всяка измината година Румен Радев намекна, че може да наложи вето на Закона за хазарта Румен Радев намекна, че може да наложи вето на Закона за хазарта Бързото законодателство не винаги води до желания резултат", лаконичен бе държавният глава  Батето се оказа пророк Батето се оказа пророк Секретарката на Иван Славков проговори 13 години след смъртта му След 2 ракии: Пияната Дебора имала ясновидски способности След 2 ракии: Пияната Дебора имала ясновидски способности В детството си Дебора Иванова била убедена, че по някакъв начин има силата да предизвиква предстоящите събития само с мисълта си и поради тази причина дълго време била измъчвана от непоносимо чувство за вина Вижте как Бургас почете Свети Георги Победоносец Вижте как Бургас почете Свети Георги Победоносец Днес официално бе открит и сезонът на остров „Света Анастасия“ Венцислав Мутафчийски още умува защо за COVID-19 в Китай се действало толкова строго Венцислав Мутафчийски още умува защо за COVID-19 в Китай се действало толкова строго Не намерих отговор, има нещо, което не знаем, сподели генералът „Храбри“ и „Смели“ ще пазят границата, адм. Емил Ефтимов заговори за заплахи в Черно море „Храбри“ и „Смели“ ще пазят границата, адм. Емил Ефтимов заговори за заплахи в Черно море Той уверява, че българската армия не е статична и стои стабилно на югоизточния фланг на НАТО Веселба до извора с лековитата вода в Поморие, където жена се спаси от рак Веселба до извора с лековитата вода в Поморие, където жена се спаси от рак За чудото разказа игуменът Паладий, а кметът Иван Алексиев сподели, че се надява Илия Луков да зарадва хората с песните си Започва Светлата седмица Започва Светлата седмица С това се поставя завършек на великденския празничен цикъл
Мъжките цици на Азис се оказаха дефектни Мъжките цици на Азис се оказаха дефектни Имплантите му имат собствено мнение  Вижте в какъв скандал се забърка тази звезда от Ергенът Вижте в какъв скандал се забърка тази звезда от Ергенът Освен че подпитва мъжете за стандартните неща, тя открито отправя намеци към тях, кара ги да лазят по земята, та дори пъшка в нечии ръце Емилия ми се натискаше, твърди този режисьор Емилия ми се натискаше, твърди този режисьор Режисьорът извади някои пикантерии от кухнята на попфолка в подкаста „При Тото“ Зверска гавра с Натали Трифонова в „Денсинг старс” Зверска гавра с Натали Трифонова в „Денсинг старс” Пред очите на цяла България в шоуто на Би Ти Ви синоптичката показа най-добрият танц за вечерта, спечели максималните 40 точки от журито и въпреки това беше изпратена на елиминация и за малко не отпадна Рачков се изпусна, стана ясно колко пари взема Фънки от Капките Рачков се изпусна, стана ясно колко пари взема Фънки от Капките Най-колоритният арбитър в предаването, Димитър Ковачев – Фънки , прибира по 6 бона на лайф Голямата подмяна е факт! Европейските народи капитулираха пред мигрантското нашествие Голямата подмяна е факт! Европейските народи капитулираха пред мигрантското нашествие Никъде по света, освен в Европе, лидерите не се радват на факта, че скоро народите им няма да са мнозинство в собственште си държави САЩ изпраща армия в Украйна, ако падне Киев? САЩ изпраща армия в Украйна, ако падне Киев? Бившият командир на батальона „Айдар“ Евгений Дикий коментира, че битката в Часов Яр е за целия Донбас и призна, че положението на ВСУ е лошо Огромен пожар в Берлин, трети ден гори военен завод Огромен пожар в Берлин, трети ден гори военен завод Бившият анализатор на ЦРУ Лари Джонсън пък прогнозира, че руснаците ще търсят оръжията, дадени на Украйна, докато не ги унищожат Секс на изхвърлен на улицата диван Секс на изхвърлен на улицата диван Двойката се била отдала на любовни ласки, без да обръща внимание на минувачите Кървава драма почерни Белгород, боец застреля шест свои колеги Кървава драма почерни Белгород, боец застреля шест свои колеги Военнослужещият, който дошъл в Русия от Донбас, убил и командира си
Левон ХАМПАРЦУМЯН Левон ХАМПАРЦУМЯН Нещото, което регулира цените да бъдат пазарни, са конкуренцията и контролът. Това, че цените са по-високи, показва институционална слабост Виц на деня Виц на деня - Скъпи, ако умра ще си вземеш ли друга жена?
- Не, първо ще си почина малко...
Виц на деня Виц на деня Ако една жена не помни къде си е оставила ластика, това въобще не означава, че е забравила какво си и казал преди 6 месеца, в 15:05! Статус във фейсбук Статус във фейсбук Когато я видях си пожелах да остарея с нея! Но нямах предвид за две години...
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори