Агнешко и калкан на една цена в Бургас преди Великден, кое предпочитате?
Преди Великден сергиите на пазара са заредени със свежи зеленчуци за Вашата салата, но и с прясна риба, която хората, които не ядат месо, могат да добавят към празничната трапеза
Агнешкото месо на пазара „Краснодар“ в Бургас се разграбва много бързо 10 дни преди Великден, установи репортерска проверка на Флагман.бг. Цената за килограм е 22 лв., а месото е доставено главно от карнобатските животновъди, които са известни в цяла България с добре гледаните животни и качеството, които предлагат.
„Наравно се купуват плешка, бут и ребра, няма как да кажем кое повече. Още сутринта транжираме целите агнета и за часове се разпродават“, споделят търговци.
Следете месото да е с розов цвят, гладка текстура и със син печат, което доказва произход България, съветват от Областната дирекция по безопасност на храните.
Преди Великден сергиите на пазара са заредени със свежи зеленчуци за Вашата салата, но и с прясна риба, която хората, които не ядат месо, могат да добавят към празничната трапеза. Пресният калкан например е между 20 и 30 лв. за килограм, което е абсолютно нормално за вкусната черноморска риба.
Така агнешкото преди Великден и калканът са на една цена, кое ще предпочетете, е въпрос на вкус.
„Клечка кибрит“ на дует Paradox не гори, а пламти на върха на БНТ2
Кристиано Роналдо и разбитото Ferrari - инцидентът, който може да промени всичко
Мис Андреа „надебеляла“ за една нощ
Кой поръча Митко Маймуняка и защо убийството още не е разкрито
Цял регион е пред екокатастрофа, голям язовир е на път да пресъхне
Спортно училище „Юрий Гагарин“ отличи своите шампиони за 2025 г.
Вечеряйте между 17 и 19 ч. през зимата, за да сте здрави
Ромина скъса с русото: Вече е фатална брюнетка
Важна новина за тези, които планират да направят инвестиции в имоти
Общински съветник от СДС стана председател на БСП - Видин
Откриха паметник на Левски в Италия
Уникално представление отбелязва 100 години на Георги Парцалев
