×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Днес ще се подпише договор за дарение за 300 000 лв. между „Лукойл Нефтохим Бургас“ АД и Община Бургас
  • Гледат на второ четене забраната на рекламиране на хазарт
  • Велики вторник е! Трябва да бъдем смирени
  • Турция задържа 7 души за подготовка на терористичен акт в Истанбул
  • Слагат и електронен подпис в личните карти
  • 100-километров разлом заплашва Югоизточна Турция със земетресение от 7-а степен
  • Рядко природно явление причинило голямата градушка в Южна България
  • Подозират индийското разузнаване в заговори за убийства в САЩ и Канада
  • МВФ одобри финансиране за Пакистан в размер на 1,1 млрд. долара
  • 22 години затвор получи бивш служител на американската Агенция за национална сигурност, опитал да шпионира
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Проф. Близнашки: Държавата от 4 г. е във фаза на агония. Най-добре е да има избори


Проф. Близнашки: Държавата от 4 г. е във фаза на агония. Най-добре е да има избори
Виждаме странни формули за управление – последно беше „сглобката”, коментира бившият служебен премиер
13 Април 2024, Събота, 19:34 ч.
Автор: Флагман.бг

Виждаме странни формули за управление – последно беше „сглобката", коментира бившият служебен премиер

„Винаги има опасност от подкопаване на доверието в институциите. Но тя е в действие, на дневен ред е от доста време. Казвал съм, че в продължение на близо 4 години държавата ни се намира в една фаза на агония. Това е една мъчителна драма. Виждаме странни формули за управление – последно беше „сглобката" и какво ли не". Това заяви в предаването "Офанзива с Любо Огнянов" бившият служебен премиер проф. Георги Близнашки в отговор на въпроса има ли опасност от подкопаване на доверието в институциите на фона на скандала с бившия главен секретар Живко Коцев и избора на Калин Стоянов за служебен вътрешен министър.

Той напомни, че „за да управляваш, трябва да си спечелил изборите". „Демокрацията по дефиниция е управление на мнозинството. Като не си спечелил изборите – какви реформи ще правиш? Затова е по-добре да има избори - политическите партии да се явят пред избирателите и да ги убедят в своята правота и визия за бъдещето на страната, отколкото тази безкрайна агония да продължава отново и отново", категоричен е той.

На въпрос трябва ли да отпадне следствената тайна от законодателството – предложение, което се оказа препъни камък за подписването на споразумение между ПП-ДБ и ГЕРБ-СДС - той отговори:„Категорично не. Предварително е ясно, че това ще бъде повод за множество злоупотреби. Отиваме към най-страшното възможно явление, а именно политизиране на съдебната система. Това е ефектът от външното вмешателство във вътрешните работи на България. Политизирането на съдебната система противоречи на всички тенденции в рамките на ЕС. Но у нас всичко се политизира. Виждате, че целия дебат около тази криза се върти около вътрешния министър. Ние все още сме в онези далечни времена, в които премиерът най-често е бил и вътрешен министър, защото така се гарантира, че партията му ще остане на власт", подчерта проф. Близнашки.


В категории: Политика


16
Коментара по темата
16.
До 14
14.04.2024 16:34:48
0
2
До къде ни докараха, а, да си искаме пак тези, които крадат по-малко ?!
15.
Тоя ли беше
14.04.2024 16:32:40
0
0
При неговото служебно правителство , когато преброиха 6 милиона и 600 хиляди гласоподаватели (по списъци) , а цяла България по това време беше 6 милиона и 500 хиляди?!
14.
я
14.04.2024 11:29:22
0
1
Да Близнашки не е света вода ненапита но казва някои верни неща Това че трябва да управлява партията която е спечелила изборите щом хората са гласували повече доверие на някой да управлява значи искат него не отстъпваме властта и то цялата на Кирчовци Хасанчовци Лорери и един куп политическа измет Стига вече опити с живота ни Преминахме през социализъм развит комунизъм дойде новото време и нашата надежда за по добър живот и какво червената сган пак се облажи с приватизацията за жълти стотинки вкараха борците и стана мазало Преживяхме и този период при Борисов имаша катаклизми но да си кажем честно живота ни някак се успокои нямаше инфлация Е че се крадеше сигурно но в рамките на поносимото и най важното се строеше България имаше авторитет в Европа дойде промяната и всичко се разруши кражби лъжи и нас не ни е страх Ама това е най обидното за хората значи ти можеш като си се домогнал до властта да си крадеш спокойно и не те е страх плюете в очите на хората боклуци не ви искаме повече отивайте там от където дойдохте на майната си
13.
с.Близнак
14.04.2024 01:01:03
1
7
На тоя прякора е ЛИЗАШки
12.
с.Близнак
14.04.2024 01:00:43
1
5
На тоя прякора е ЛИЗАШки
11.
Лизашки
14.04.2024 00:03:40
1
7
Рядко противен толуп!
10.
Загрижен сънародник
13.04.2024 22:04:32
2
4
Син, лилав, бял, кафяв, не виждате ли че човекът е с торбички под очите? Дай Боже да се оправи и да не го подяждат, така действа принципа "разделяй и владей"- днес този човек умира от глад пред очите ни, утре може да е св. Бойко или Кирцата... Колко мъка има по света :(
9.
Диалектически материализъм
13.04.2024 21:38:17
2
16
Обсебени от брутален шуробаджанашки феодализъм , виртуозни конформисти, паразитна клиентела и техните наследници . Родов строй баджанаци , кумове, кумци, зетьове и братовчеди .
"Манифест на сюрреализма" замъгленото мислене от кристали и алкохола подтиска добрите сили ПП /ДБ + БКП и се отразява негативно на артистичното изразяване.
8.
200%- ов
13.04.2024 21:19:58
14
14
Толуп...
Машина за фикалий
Не се учудвам че черноморието е замърсено
7.
От
13.04.2024 20:30:40
2
16
Работническо - селската власт, остана само селската....на всякъде в София мирише на оборска тор, жълтите павета станаха кафеви
6.
Мафията си има лице БСП-ПП-ДБ
13.04.2024 20:24:16
5
28
Приятелят на Живко Коцев и Бойко Рашков със снимките с пудела и пачките, арестуваният за контрабанда Стефан Димитров – е бил кандидат за депутат от … БСП! Явно по това време баща и син Мариян и Стефан Димитрови, освен близки с Бойко Рашков и ПП, са били гъсти и с БСП. Дотолкова близки с тясното ръководство, че синът Стефан е получил последното място в листата, за да играят с преференции и купен вот покрай Капитан Андреево и митничарските гласове. Стари трикове, които правят всички партии у нас.
5.
Бургазлията
13.04.2024 20:18:22
24
22
Мръ$€а комунистическа подлога.
Толкова е гнусен тоя , че всеки път ми се повдига . Дебела мазна свин£
За трийсет и пет години не са се мръднали ит политиката и властта и сантиметър . Алчни комуняри
4.
Ханко Брат
13.04.2024 20:10:16
20
7
Този модел на управление не работи!
3.
Селянинът
13.04.2024 20:00:14
27
11
Ямболският цървул, тъпата фуражка
Направи всичко. Той, лично той унищожи много повече от престъпника, той и убиец Борисов.
Ето за това казвам, да не се допускат селяни в управлението на страната.
От тиквата-до зеленият чорап, селската фиба курнелия и доган, та стигнеш до гадното копеле Цветен Йовчев
2.
---
13.04.2024 19:57:00
5
20
И ти си същият престъпник. Външното вмешателство не е от сега, то е още от преди Костов да разбие вратата на парламента. Но такива като теб Близнашки си траеха и се облизваха за постове и след това. Не е нужно да си политизиран "професор" за да знаеш че Марин Райков е роден в САЩ. Същият "служебен" като теб. Който започна да дава постове на Тагарев. Съдебна система пък отдавна няма. Ако имаше поне щеше да бъдат закрити ППДБ като ОПГ. Спонсорите им избягаха в Дубай и ги търсят с Интерпол. Престъпниците щели съдебна реформа да правят, ти да видиш. И излиза някакъв нарочен за професор като другите такива политикан в конфликт на интереси и дрънка постфактум. Току виж му измислили пак някой пост.
1.
А бе
13.04.2024 19:56:18
16
26
Другарю комунист Близнашки, тя държавата ни от над 30 години е в колапс. Ти с дебелата си гуша и задник недей да лъжеш ами върни откраднатото.
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Ето защо хипермаркетите не спират да ни мамят Ето защо хипермаркетите не спират да ни мамят Търговците не само не спират със злоупотребите в надпреварата си да удрят клиентите с измислени промоции и разлики между цифрите на етикета и сумите Посрещаме Възкресение Христово без чадър, а на Гергьовден не празнувате на поляната! Посрещаме Възкресение Христово без чадър, а на Гергьовден не празнувате на поляната! До 13-14 май времето ще е с много динамика, каза климатологът проф. Георги Рачев Тя има номер като на Васил Божков и често приема негови обаждания Тя има номер като на Васил Божков и често приема негови обаждания „Имате грешка!“, отвръщала всеки път блондинката, когато по неволя приемала обаждания за Васил Божков Митничари спипаха цигари за 18 000 лева, скрити в хлябове Митничари спипаха цигари за 18 000 лева, скрити в хлябове Печалбата на контрабандиста щеше да е 100 %, ако го бяхме пуснали да мине границата, каза шефът отдела за борба с наркотрафика при Митница Русе Иво Поаков Щангите ни аут от Олимпиадата, ако не платим днес, Коджабашев на крачка от голям провал Щангите ни аут от Олимпиадата, ако не платим днес, Коджабашев на крачка от голям провал Новият президент на федерацията не успява да намери решение на кризата  Тази вечер имаше силно изригване, очаква ни нова магнитна буря до часове Тази вечер имаше силно изригване, очаква ни нова магнитна буря до часове Обикновено смущенията, породени от нея, влияят неблагоприятно на възрастните и на хората със слаб имунитет Великденски намаления в Триа Сити Център (СНИМКИ) Великденски намаления в Триа Сити Център (СНИМКИ) Тук ще откриете най-удобният начин да сте с модерна и ефектна визия през настъпващите топли месеци Има бизнесмени от туризма, които плачат - ще фалират, защото нямат работници Има бизнесмени от туризма, които плачат - ще фалират, защото нямат работници Сезонът на хотелиери и ресторантьори на път да се опропасти, твърди Веселин Халачев, председател на организацията „Обединени Бизнес Клубове” Взеха Тиграта на 27-годишен софиянец, хванаха го да шофира на пико в жк. „Меден рудник“ Взеха Тиграта на 27-годишен софиянец, хванаха го да шофира на пико в жк. „Меден рудник“ Мъжът е задържан за срок до 24 часа Хотелите ни по морето претъпкани за Великден Хотелите ни по морето претъпкани за Великден Слънчев бряг и Златни пясъци са най-търсените курорти за празника, Несебър и Поморие не им отстъпват
Ислямисти скандират "Аллах Акбар" по улиците на Хамбург, искат Халифат в Европа Ислямисти скандират "Аллах Акбар" по улиците на Хамбург, искат Халифат в Европа Според германските власти събитието е организирано от човек на име Рахим Боатенг, който е свързан с „утвърдена екстремистка група“ "Мюслим Интерактив" Арестуваха кандидат-президент в САЩ Арестуваха кандидат-президент в САЩ Каналът „Фокс нюз“ съобщи, че Стайн е задържана заедно с около сто души по време на протест Забравете всичко, което знаете - 37 градуса вече се счита за висока температура Забравете всичко, което знаете - 37 градуса вече се счита за висока температура Преди близо 150 години немски лекар анализира температурата на 25 000 пациенти и заключва, че нормалните стойности са 37 градуса Украйна губи и Работино, Русия се кани да превземе Харков през май Украйна губи и Работино, Русия се кани да превземе Харков през май Четирима загинали при удара по замъка на Хари Потър в Одеса Съветски гаубици на Саддам Хюсеин ще спасяват Украйна Съветски гаубици на Саддам Хюсеин ще спасяват Украйна Британска компания доставя в Украйна съветските самоходни оръдия “Гвоздика” и “Акация Тази статистика е шокираща - всеки четвърти в България е над 65 години, парите за пенсии... Тази статистика е шокираща - всеки четвърти в България е над 65 години, парите за пенсии... Близо половината от средствата за изплащане на пенсиите вече не идват от осигуровки, а от данъци 100-километров разлом заплашва Югоизточна Турция със земетресение от 7-а степен 100-километров разлом заплашва Югоизточна Турция със земетресение от 7-а степен Според учените по тази разломна линия от дълго време не са ставали земетресения и няма регистрирани данни за такива в миналото, но... Почина известен футболен треньор Почина известен футболен треньор Като треньор е шампион на Украйна и носител на Купата на страната с Динамо (Киев) Apple възнамерява да въведе изкуствен интелект в iPhone Apple възнамерява да въведе изкуствен интелект в iPhone Apple обаче все още не е приела взела окончателно решение дали да осъществи сделката с OpenAI или с Alphabet Арестуваха Жерар Депардийо, разпитват го за сексуално посегателство над две жени Арестуваха Жерар Депардийо, разпитват го за сексуално посегателство над две жени Според една от жените той я е докосвал по интимните й части без нейно съгласие през 2014 г. на снимачната площадка
Тодор ТАГАРЕВ, бивш министър Тодор ТАГАРЕВ, бивш министър Сега всички са срещу ПП

Виц на деня Виц на деня Мъж със сериозни наранявания в спешното отделение:
- Женен ли сте?
- Не, блъсна ме кола!
Виц на деня Виц на деня Алкохолик играе в "Стани богат":
- Остана ви жокер 50 на 50, ще го използвате ли?
- Да, 50 мастика и 50 МЕНТА!...
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Жените винаги имат по три възрасти: на която изглеждат, на която са в действителност и която им се приписва
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори