×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Лазаровден е - обичаи и традиции
  • Правителството смени шестима областни управители
  • Седем доживотни присъди и 1794 години затвор за терористката от Истанбул
  • Май идва с ниски температури
  • Закрити са всички стари общински депа за отпадъци у нас, ЕК прекрати наказателната процедура
  • В Пловдивско задържаха участници в измамна схема в размер на 173 хил. лв.
  • Тестват първата в света персонализирана иРНК инжекция срещу меланом
  • Земеделците трябва да сезират за засегнатите от градушките площи в 10-дневен срок
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Технически подготвени сме за ядрена атака, ако ни предизвикат, убеден е Путин


13 Март 2024, Сряда, 13:40 ч.
Автор: Флагман.БГ

Ако САЩ изпратят войски в Украйна, това ще се счита за значителна ескалация на войната, предупреди руският президент

„Ако САЩ извършат ядрен опит, то Русия може да направи същото“, обяви президентът на Русия Владимир Путин в интервю за руски медии.

Той уточни, че страната му е готова от военно-технологична гледна точка за ядрена война, но засега никой не бърза за това. „Оръжията съществуват, за да ги използваме. Ние имаме наши собствени принципи“, допълни Путин.

Ако САЩ изпратят войски в Украйна, това ще се счита за значителна ескалация на войната, предупреди още руският президент, съобщи btvnovinite.bg.

В интервюто Путин заяви, че Русия няма намерение да се бърка в предстоящите избори за президент на САЩ и ще работи с този лидер, който бъде избран.

Руският президент подчерта, че Доналд Тръмп, когато е бил президент, го е критикувал. И обяви отново,  че симпатизира на настоящия президент на САЩ Джо Байдън.

Путин коментира и членството на Финландия в НАТО и каза, че при това положение Русия ще разположи военни на границата със страната. „Ние нямахме военни там, но сега ще имаме. Там нямаше системи за унищожение, но сега те ще появят“, подчерта руският президент.

Той определи присъединяването на Финландия и на Швеция към Алианса като „безсмислена стъпка“.

На 15-17 март в Русия ще се проведат президентски избори и е почти сигурно, че Путин ще бъде преизбран за шести мандат.




Флагман.БГ За втори шанс: Слагат такса матура За втори шанс: Слагат такса матура 27/04/2024, Събота 20:20 0
24
Коментара по темата
24.
Всичко е много по-просто
14.03.2024 11:28:16
0
1
Всичко е много по-просто, ядрено оръжие не е необходимо. Просто с техните тухли по тяхната глава! Великобритания е остров, тяхната банкова система на Ротшилд е основа на тяхното господство над света. Добре, взривиха Северен Поток, срежи им всички банкови оптични кабели! Един месец да не работи банковата система на фамилията Ротшилд и с тяхното банково господство е свършено и те са out от света! Не са необходими никакви ядрени бомби, просто с техните тухли по тяхната глава!
23.
!!!
14.03.2024 02:18:57
0
0
Украинското издание "Страна" цитира командирът на батальон от 3-та украинска щурмова бригада полковник Петър Горбатенко, който казва: Руската армия технологично е много добре снабдена, имат много сериозна техника, модерни оръжия и снаряжение. Тя е много по-сериозен противник от повечето армии в света. Тя е втората най-силна армия в света. Безсмислена е медийната пропаганда да ги представяме като идиоти, защото това означава че ние самите сме идиоти.
Полковник Горбатенко, както и други украински комендири, съветват украинците да не гледат 24-часовото пропагандно предаване "Телемаратон" , въведено с указ от Володимир Зеленски. В него изявления дават само хора от партията на Зеленски, забранено е за опозиционни лидери и репортажите и новините излъчвани по него са внимателно подбрани и предварително съгласувани със Зеленски.
В Украйна доверието към новините на Телемаратон е спаднало от 75% на 38% - заяви украинския изследовател Алексей Ковжун, според който новините, които се представят там, крайно противоречат на информацията от официалните фронтови сводки на военните.
За ситуацията в Украйна, медиите в България както и в Европа от 2 години представят само това, което се излъчва по украинския Телемаратон. Все още има много европейци, които се доверяват на различни източници и са напълно дезинформирани за случващото се в Украйна, но и все повече хора започват да осъзнават, че официалната информация всъщност е тотална дезинформация!
22.
До 20
13.03.2024 19:55:08
1
0
добре че българите сме по добре? Необразовани злобни вярващи в конспирации и прости "лидери" - пример избирането на чалгаря. Жалко за хората в Русия има толкова много творци правещи красиви и хубави неща. Като цяло творчеството им е много по добро от това в Щатите. Ама и те като нас не случват на управници
21.
Путлер капут
13.03.2024 17:32:49
2
5
Бил технически подготвен хаха като танка Армата дето угасна на парада.
Тези криворуки негодняи колко дефектни ракети и бомби изсипаха върху гражданите си че в Ейск изтребител се заби в блок и уби 50 човека.
Тези пиянки малоумни нищо чудно адрената им ракета да се изсипе върху тях.
Това са прости негодяи от векове насам най-добри в избиването на собствения си народ.
20.
До 17 гейцмана
13.03.2024 17:14:53
4
9
Според самите руски официални статистики пък, 20% от руснаците нямат вътрешна канализация.
66% от селските райони нямат централна канализация. Тъй че братчед, рашките пак са по-зле от нас, въпреки огромните земни ресурси с които разполагат.
Също от самите руски статистики, руснаците са най-спинозните в сравнение със западните държави.
Също и най-алкохолизираните.
И още, и още, и още... Тия цифрички можеш самичък да ги намериш из руските държавни сайтове и нотки.
Останалото са просто мокри ватнически сънища на шофьорчетата и общаците като теб, милеещи да ги спаси някой диктатор от мизерията. Само че такива като вас под диктатура, още повече ви шиб?т отзад, и точно такива мързеливци като вас са първите които бъдат линчувани под един такъв строй, просто защото сте безполезни утайки на обществото.
19.
Самюел Клеменс
13.03.2024 16:43:29
3
0
Няма нужда от ядрени оръжия, за да се справи с територийка управлявана от Комедиант. От "СЛУГА на народа" до СЛУГА на посолството. Какъв възход! Но си остава слуга...поддръжниците му също ще си останат такива. Слугинаж.
18.
ЦПЗ
13.03.2024 16:37:22
4
4
Гадната зараза. Уникални уроди , мислят само за война и за нищо друго. Да воюват или да настройват други да се бият едни с други, те отзад. Пак за война.
17.
Боцмана до 12
13.03.2024 16:23:20
9
4
Когато навършиш пълнолетие ще разбереш, че не всичко е черно и бяло в този свят!
И не всичко можеш да научиш от телефончето!
По официални данни в България 14% от населението е с външни тоалетни, а близо 1% нямат въобще!!
Ако някоя празна кратунка, като теб, се осланя само на тази информация без преки наблюдения върху цялата картинка нали се сещаш колко глупости може да наприказва!
Ясно ми е, че тук сте събрани само непълнолетни комплексарчета, но просто ми е скучно!
16.
Путле капут
13.03.2024 16:18:31
4
6
Технически си едно ку-ку..
15.
Марг Двен
13.03.2024 15:35:22
5
7
Ко нъ занимавате с тоя анекдот.Те укрите и днеска удариха по цяла Русия Нефтозаводи и аеродром и така е всеки ден. Аре у лево тоя лузър! По руските ТК е пълно с видеа как руските доброволци нахлули от Украйна, унищожават техника и има взети в плен военни от путиновата армия. Рускиня снима танк на който е знамето на Евро съюза,танка минава покрай дома и ,и жената се чуди какво става.
Реве на Тръмп,на Папата,на турския президент да му ходатайстват.
Територията му разграбден двор,нахлуват доброволци с танкове,летят дронове и удрят наред.
Да седне на една от ракетите си и да я скрие,че генералите му са.мултимилионери и децата им и те,и никога няма да тръгнат да мрът заради страхливия гном.Не че той не е милиардер. Този оцапан гном да си стои в бункера.
14.
Иво
13.03.2024 15:23:20
5
8
Технически сте гола вода, Роскосмос не може и 1 ракета да изпрати в космоса. Ако обявят $10 млн. награда killPutin няма да излизаш от бункера.
13.
Марг Двен
13.03.2024 15:14:33
2
2
Очакваме поредната лятно контра-филе-офанзива на хунтата. Може да са слаби, но са упорити. Идем на Работине ю-хуу.
12.
До 6
13.03.2024 14:56:19
6
13
Русия дали е бананова държава? Ами зависи. Ние бананова държава ли сме? Защото въпреки огромните ресурси с които разполага Русия, средностатистическия руснак е по-беден от средностатистическия българин. Това като сравним официалните руски статистики, които обикновено не са от най-обективните.
Дали са бананова държава? Ами зависи. Според НСИ от 3 милиона българи в чужбина, само 900 са избрали Русия за по-добър живот. Повтарям. От 3 милиона българи, само 900 живеят в Русия.
Мен ако питаш, извън Москва и Санкт Петербург, Русия не е бананова държава, ами е по-зле от банановите държави. Защото с ресурсите които разполагат, стандарта трябваше да им е като в Норвегия.
11.
Боцмана
13.03.2024 14:48:28
12
12
Капитане, нищо ми няма много съм добре. Пишех се Ахмат Сила, Хвърляй Владимире атома, Нинова е икона, Радев достоен генерал, Обичам те Рамзане,Вечна слава на Бай Тошо, бой по укрофашагите и др.
Любимите ми телевизии са БСтв и Тв Алфа, но нищо ми няма.
Гответе се за мибилизация, защото както много пъти съм писал натовските жертви са към 1 милион и в ЕС има мобилизация, след като преди това ЕС загина и замръзна и милиони избягаха да живеят в Русия.
За Русия мога да ви кажа че е Рай, въпреки че по-долече от Ямбол не съм ходил и руския език ми е чужд, колкото и китайския.
Ахмат Сила!
10.
до 6
13.03.2024 14:43:47
6
6
Погледни коментар 5 - гугъл транслейта е играл, това е някоя украинка или бивш мъж, украинец.
9.
Не е на добре работата
13.03.2024 14:43:14
11
2
Той Путин от началото на войната си повтаря че може да ползва ядрени оръжия, най - лошото е че този каквото каже го върши.
8.
Капитана
13.03.2024 14:39:07
5
9
Тоя Боцман ли е,боцкан ли е,защо не бъде освидетелстван и да си взема антидепресантите,или да е с осмирителна риза-омръзна ни с неговите простотий и неграмотност.
7.
Краварина
13.03.2024 14:35:32
5
10
Владкеееее,наведена Ердоганке,продължавай да цункаш краварския,нищо че ти барнаха 300 милиарда държавен резерв и ти кастрираха Северен Поток 2, нищо че всеки път като ти потъне кораб или падне самолет обвиняваш краварите че са пряко замесени! Плащай си миличка и цункай краварския за да не дадът самолети и ракети ,че с малкото остаряло което дадоха ти изтрепаха половин милион армия. Плащай си миличка че така изгони и победи НАТО и краварите,че кадировци обладаха армията ти изотзад и станааааа джендърско ватническа любовчийска история. Смятай ако наще трикраки афроамериканс солджърс ви го подадът отпред и става Натовско Кадировско чеверме на което,Владко се въртят твоите ватническонасилени войни.
Тихичко Владко тихо ханъм Ердоганова!
6.
Боцмана
13.03.2024 14:31:23
14
6
Флагман, тези дебили които дрънкат под всяка статия за Русия, смятайки я за бананова държава, истински профили ли са??
Лично аз смятам, че чак такива олигофрени няма!!!
Но може да бъркам....
5.
5
13.03.2024 14:28:58
5
9
путкин плаши гарги скоро ще обесят уродливо джудже
4.
Марк Твен
13.03.2024 14:27:47
12
6
Рашките са били в Берлин, но ЕвРоБиТе никога не са стъпвали в Москва. От наполеоново време се пънат, но толкова си могат. Желание имат, капацитет - нулев. Учете история, за да не станете LGBT форумни плъхове.))))
3.
ХАХА
13.03.2024 14:08:10
5
19
То и за Берлин за три дни, Лондон за пет бяхте технически подготвени ама на ..НАТО се разшири с още 2000 км обща граница с Русия.
2.
Краварина
13.03.2024 14:07:28
17
7
Каква ядрена атака, те "великите сили" ги е страх един самолет да изпратят на Украйна, или поне една ракета с по-голям обсег, за какви ядрени ракети говорим? Всички са напълнили гащичките. Канцлерът на Германия ходи с памперс сутрин, обед и вечер - призовават го да прати ракета Таурус, той милия трепери, сънува как Путин го бие с пръчка по гол задник и му показва малка ракета която всеки момент ще му е тикне в тъмното място :) . Макрон пък зове да се пратят войници, ами изпрати бе женчо, защо само призоваваш с думи. Още утре изпрати 10 000 франсета, не е нужно да чакаш 60 държави да се съгласят. То дотогава Украйна няма да я има докато пратиш нещо, страхливец малък.
1.
Пйахахаххахаа
13.03.2024 14:04:55
7
17
Колкото беше подготвен за 3-дневната специална операция, която е в 750-ния си ден и вчера отпразнуваха че са превзели селце с 18 къщи.
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Партньорът ви ще е доволен: За да подобрите сексуалния си живот, трябва да подобрите храненето си Партньорът ви ще е доволен: За да подобрите сексуалния си живот, трябва да подобрите храненето си Водещи диетолози споделят какво трябва да купите и ядете в навечерието на важна среща или гостуване СЕК аут от ПП-ДБ заради ГЕРБ, но Бачийски се отказа от вота на 9 юни СЕК аут от ПП-ДБ заради ГЕРБ, но Бачийски се отказа от вота на 9 юни Започваме създаването на ново надпартийно обединение, което да бъде базирано на ценности, каза той За втори шанс: Слагат такса матура За втори шанс: Слагат такса матура Таксата ще се плаща за всеки изпит, на който зрелостникът реши да се яви повторно Как да засилим метаболизма си преди лятото Как да засилим метаболизма си преди лятото Може да ви помогне за отслабване, подобряване на енергията и общото здравословно състояние Гордост за Бургас! Весела Славева с национално отличие Гордост за Бургас! Весела Славева с национално отличие След приза "Студент на годината 2022" отличничката спечели и първо място за „Ландшафтен архитект на годината 2023“ Шок за „акулите“! Реми с Лудогорец II ги закопава в битката за спасение Шок за „акулите“! Реми с Лудогорец II ги закопава в битката за спасение Със спечелената с голяма мъка точка от мача в Бургас футболистите на „Черноморец“ не успяха да дръпат в битката със Спортист, а им предстои дерби в Своге Дезинформационна кампания внушава, че учебник по български рекламира еднополовите бракове Дезинформационна кампания внушава, че учебник по български рекламира еднополовите бракове Фалшивата новина е споделена близо 300 пъти за няколко часа, придружена е от злостни коментари Лъжливи туроператори с почивки за празниците плъзнаха в нета, не се връзвайте Лъжливи туроператори с почивки за празниците плъзнаха в нета, не се връзвайте От Министерството на туризма са провели за ден 8 автобуса за Турция, 2 от тях не са имали редовни документи за превоз на пътниците Държавата плаща 12 млн. лв. за "златната локва" на границата Държавата плаща 12 млн. лв. за "златната локва" на границата Кабинетът "Главчев" тихомълком е гласувал щедра компенсация на фирмата, спечелила десетки милиони от такса "дезинфекция" Бум на фалшивите банкноти, ето как да ги разпознаем Бум на фалшивите банкноти, ето как да ги разпознаем Един от най-разпространените начини за разпознаване на фалшиви банкноти е водният знак
Втори шанс: Известна порно актриса прескочи трапа, засега Втори шанс: Известна порно актриса прескочи трапа, засега Лекарите не са обнадеждени за състоянието й, нямат надежда за подобрение Откриха над 200 кг кокаин в щайги с банани в супермаркети в Германия Откриха над 200 кг кокаин в щайги с банани в супермаркети в Германия По цени на улицата стойността на разкритата пратка е повече от 10-15 милиона евро Съобщиха извънредна новина за Чарлз Трети Съобщиха извънредна новина за Чарлз Трети Публичната програма ще започне във вторник с посещение на център за лечение на болни от рак, където Чарлз и Камила ще се разговарят с пациенти и медици В коя страна официално забраниха домашните работи В коя страна официално забраниха домашните работи Правителството на министър-председателя Доналд Туск иска модернизация на образователната система Путин отива на визита в Китай през май Путин отива на визита в Китай през май Носи на Си книга на руски революционер Часовникът на най-богатия пасажер, загинал на „Титаник“, се продава на търг Часовникът на най-богатия пасажер, загинал на „Титаник“, се продава на търг Бизнесменът Джон Джейкъб Астор загива на 47 годишна възраст, когато „Титаник“ потъва през 1912 г. Съпругата му се спасява Трус разлюля Гърция - на 30 км от България Трус разлюля Гърция - на 30 км от България Епицентърът е до Петрич Макрон предупреди, че Европа не е безсмъртна Макрон предупреди, че Европа не е безсмъртна Европейският континент не инвестира достатъчно в иновации, не успява да защити промишлеността си и да засили военните и отбранителните си способности, каза френският президент Кой каза, че ергенът Алек е беден? Часовникът му струва 7 бона Кой каза, че ергенът Алек е беден? Часовникът му струва 7 бона Скъпата швейцарска марка „Baume et Mercier” блести на ръката му Паника в Бъкингам! Преразглеждат протокола за смъртта на Краля Паника в Бъкингам! Преразглеждат протокола за смъртта на Краля Кралят предизвика голямо безпокойство сред членовете на семейството и приятелите си, тъй като продължава да се бори с неразкрит вид онкологично заболяване
Делян Пеевски Делян Пеевски Кирил Петков е пудел, който драска на вратата на Борисов Виц на деня Виц на деня - Сащо, ти защо не ме взимаш никъде със себе си?
- Вземам те!
- Къде... Нито на кафе, нито на кино, нито на гости?
- Мими, аз винаги те нося в сърцето си!
Виц на деня Виц на деня - Здравей красавице, имаш ли си гадже?
- Ние с теб сме женени от две година бе!
- Опаа, обърках чата.
Статус във фейсбук Статус във фейсбук За да върви семейния живот, трябва не да се редят мебелите по фен-шуй, а да се спи по Камасутра!
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори