×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Лазаровден е - обичаи и традиции
  • Правителството смени шестима областни управители
  • Седем доживотни присъди и 1794 години затвор за терористката от Истанбул
  • Май идва с ниски температури
  • Закрити са всички стари общински депа за отпадъци у нас, ЕК прекрати наказателната процедура
  • В Пловдивско задържаха участници в измамна схема в размер на 173 хил. лв.
  • Тестват първата в света персонализирана иРНК инжекция срещу меланом
  • Земеделците трябва да сезират за засегнатите от градушките площи в 10-дневен срок
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Първо правителството, после другото – от това няма да отстъпим, обясни Борисов


Първо правителството, после другото – от това няма да отстъпим, обясни Борисов
"Няма държави на регулаторите, няма държави на прокурорите, няма държави на съдебните съвети. Това са второ, трето, четвърто, пето – следва от избора на правителството."
13 Март 2024, Сряда, 09:29 ч.
Автор: Лъчезар ЛИСИЦОВ (снимка-архив: Авторът)

Подигра се на Тодор Тагарев, давайки отново да се разбере, че иска смяната му

Бойко Борисов изрази раздразнение от приоритетите на "Продължаваме промяната - Демократична България" (ПП-ДБ) във връзка с преговорите за правителство. Лидерът на ГЕРБ коментира темата пред парламентарни репортери тази сутрин. Той отново подчерта, че от името на партията му преговорите води Мария Габриел, която се очаква да бъде номинирана за министър-председател. Срещите между ГЕРБ и ПП-ДБ текат официално от събота, но до момента в публичното пространство не е съобщавано дали е постигнато нещо конкретно.

След въпрос някакви отстъпки на ГЕРБ налагало ли се е вече да правят, Бойко Борисов каза: "Аз мисля, че един процес на договаряне на правителство изисква отстъпки и от двете страни, така че последното, което трябва да бъде отсъдено, е от Мария Габриел. Тя ще работи с тези хора и аз съм убеден, че не трябва да обръщаме държавата с краката нагоре. Във всички правови държави се провеждат парламентарни избори и на тях политическите партии поемат своята отговорност. Няма държави на регулаторите, няма държави на прокурорите, няма държави на съдебните съвети. Това са второ, трето, четвърто, пето – следва от избора на правителството. Така е във всички държави. Аз не съм чул някъде да се провеждат избори и да се говори, че министрите нямат значение, че кабинетът е без значение, а всъщност били важни другите работи. Не! Политическата отговорност се води от политическите партии и от това ние не отстъпваме."

Сблъсъкът в случая произлиза от настояването на ПП-ДБ приоритетно да бъде приет ясен механизъм за качествен избор на членове на регулаторите и на органите в съдебната власт. Съпредседателят на парламентарната група на "Продължаваме промяната - Демократична България" Кирил Петков наскоро заяви, че изборът на членове на регулаторните органи е по-важен от състава на Министерския съвет. 

Иначе, в изявлението си днес пред репортерите Бойко Борисов направи опит да се подиграе на военния министър Тодор Тагарев, като така отново даде да се разбере, че иска неговата смяна

Лидерът на ГЕРБ благодари на ПП-ДБ, че пазят мълчание за преговорите. Според него има варианти двете страни да се разберат, но и да не се разберат. 

Гледайте тук:

 


В категории: Политика


14
Коментара
Флагман.БГ За втори шанс: Слагат такса матура За втори шанс: Слагат такса матура 27/04/2024, Събота 20:20 3
14
Коментара по темата
14.
До 11
13.03.2024 15:40:19
2
2
Брей, за лайна говориш, а ти опръска чак тавана !
С две думи твои, можеше да кажеш, да гласуваме само за Боко, или пък ако не гласуваме още по-добре !
Защото в подобно блато такива като теб най-много виреят...
Със подарените обществени поръчки, с крилото на силния над себе си ...Така лесно се прави бизнес и се поучават другите !
За твое сведение, по целият свят точно недоволните , мрънкащите , един ден са вземали сопите и са движили света напред !Помитайки този "един човек", който са считали за виновен!
На Запад са го правили по-често , отколкото на Изток ! Това е и една от причините сега да мрънкат по-малко!
Не че и те напълно са спрели, както си мечтаеш,но темата е много по-сложна и не е за теб!
13.
До 11
13.03.2024 14:41:00
1
1
Кажи го на тея дето гласуват за ГРОБ, ППДБ, ДПС! Питай ги защо така правят? Нали силата е в нас? Народа избра и постави определени политически сили на челните места. Еми те тея дето ни управляват са представителна извадка на това което пращаме в парламента! И явно колегата #11 много обича да сипва храна с факти. Аз ще му кажа, че от както вкараха “не подкрепям никой”, само това посочвам в бюлетината за гласуване!
И тъй като няма алтернатива, подканвам всички имащи право на глас да отбележат точно този вот в бюлетината следващия път.
12.
Мечото
13.03.2024 13:51:55
1
3
Какво първо правителство Давай бъди ги всичките пред камерите да видим за какви договорки става въпрос не се ебавайте с хората.Защо правите всичко задколистно Изкарайте всички разговори Пред камери да видят хората за какво става въпрос.
Не знам този беден народ Защо не вземе държавата своя ръце да вземе всичките пари от олигарси от мафиоти.Народе не разбирате ли че те решават вашето бъдеще на закрити врати и обсъждат само техните банкови сметки.
11.
колко сте прости
13.03.2024 13:50:24
8
4
И елементарни "коментиращите"!! Да катализираш собствената си некадърност,неграмотност,простотия,злоба,алчност,мързеливост в един човек.И той ВЕЧНО да ти е виновен за всичко.А ти овчице стоиш и блееш по цял ден колко си ощетена..Жалки и прости коментиращи.Сякаш нищо не зависи от вас.Така ще е .Докато живота ви минава играете ролята на вечни жертви.И на мрънкащи.КЪДЕ?! Във Флагман!? Боже,колко прост народ!
Лейте си злобата.ТУК! Ще се оправите-на Путкин ден
Овча,селска рая-много сте активни в злобата и да плюете,но истината е,че капацитета ви е толкова-на овце. И явно го осъзнавате с овчия си мозък,затова сте и толкова злобни.
Колко сте смешни-горките те...жертвички-обрали ги,осрали ги,мъчат се,нямали какво да ядат,да се топлят...
Научете се,че сте част от обществото! И зависи от вас всичко.Не да скимтите тука по цял ден(докато "работите") и по цяла вечер(на ракии,масури или ленти)
Живота ви е отражение на ВАС самите .Но като човек е прост -така е: Ще скимти и лае,ще злобее и то къде!? Във Флагман ,разбира се! Хахаха
Ще ми отговаряте ли??
Знам,че най-простите,с най -много претенции кълват и злобеят най-много.Аре да ви видим (отново) какво можете! (видяхме как си чупихте краката за виденов,царя,комунягите като цяло,радев,пп, слави(забравих и ония янев, сидеров и т.н)
Иначе сте много отворени
Яжте л@йна
Овча рая
10.
Бойко не е в час
13.03.2024 12:28:12
2
12
Щом като друг води преговори от страна на Герб, защо се въртите все около тоя тип? На него се стараят да му сдъвчат и опростят всичко станало през деня, белким хване нещо.
9.
МАГА-РЕВ
13.03.2024 11:47:54
1
16
Тикво непоръбена, не ръкавици, а знаеш ли колко хора живеят без отопление защото не могат да си го позволят, заради твоето управление на хаоса и далаверите? Атези олигофрени около него които се хилят като пачи, на фронта.
8.
овцете взеха да блеят
13.03.2024 11:43:08
6
5
Хахаха
Прости,злобни,селски овце
7.
ХАХАХАХАХАХХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХА!!!!!!!!!!!!!!!!!
13.03.2024 10:33:53
2
24
На селския хитрец ТОЛУПА не му са приоритет РЕФОРМИТЕ В ДЪРЖАВАТА защото при една реформирана съдебна система може да се озове при бай Ставри !!!!!!!!!!!!!!!! Важни са му министрите за да поддържат СТАТУКВОТО НА "КОЙ " И КРАЖБИТЕ ОТ БЮДЖЕТА .
6.
7
13.03.2024 10:25:52
4
14
капут копейкин кога
5.
Айде бее
13.03.2024 10:19:14
3
27
“Няма държави на регулаторите, няма държави на прокурорите, няма държави на съдебните съвети.”

Ами България е държава точно на тея помиари, които пускат мафиоти, мутри(като теб тикво), убийци на пътя и по улиците, “невинни” политици и свободно някои заподозрян да емигрира.
Пак се обърка Боче, опитай пак!
4.
Някой
13.03.2024 09:57:45
7
47
Този шизофреник не знае ли защо имаше правителство? Иначе го чакаха Магнитски и Кьовеши. Неговите 12 години управление миришат на кражби, далавери, завзети бизнеси, джуджета, нотариуси, хазартни далавери и Гешев. Това остави след себе си Боко.
3.
Бай х0й
13.03.2024 09:55:50
6
45
Дано влезеш по-скоро в "магнитски".
2.
Сандо
13.03.2024 09:50:53
6
43
Редно е да няма държава на политиците,да няма държава на мутрите,да няма държава на джуджетата.А какво докара батко плажовете ги държат мутрите,джуджетата държат съда,американците държат Батко а той държи нас
1.
Този циркаджия
13.03.2024 09:46:01
7
49
Нали беше казал,че отиваме на избори.Или пак през час извърта дирника.
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
9 качества на мъжа, в който си струва да се влюбите 9 качества на мъжа, в който си струва да се влюбите Ето кои са те, запомнете ги, дами Полицията на крак, отвлечен е синът на полицейски началник Полицията на крак, отвлечен е синът на полицейски началник Под тревога се вдигна Главна дирекция Национална полиция, СДВР и областна дирекция на МВР-Кюстендил 10 неща, които всяка жена заслужава от мъжа до себе си 10 неща, които всяка жена заслужава от мъжа до себе си Връзките са вълнуващи и не могат да са изцяло безоблачни, но могат да ни карат да си казваме, че има смисъл да продължаваме с партньора, когато... Според зодията: Как да се преборите с пролетната умора? Според зодията: Как да се преборите с пролетната умора? Начини да се измъкнете от летаргията най-бързо Рецепта за козунак със сушени плодове по стара бабина рецепта Рецепта за козунак със сушени плодове по стара бабина рецепта Страшно вкусен  Социален център – Бургас с благотворителен щанд на Флората Социален център – Бургас с благотворителен щанд на Флората Там може да намерите сувенири - картини с декупаж и батик, книгоразделители, поставки за чаши, предмети от глина и др. Партньорът ви ще е доволен: За да подобрите сексуалния си живот, трябва да подобрите храненето си Партньорът ви ще е доволен: За да подобрите сексуалния си живот, трябва да подобрите храненето си Водещи диетолози споделят какво трябва да купите и ядете в навечерието на важна среща или гостуване СЕК напуснали ПП-ДБ заради ГЕРБ, но Бачийски се отказа от вота на 9 юни СЕК напуснали ПП-ДБ заради ГЕРБ, но Бачийски се отказа от вота на 9 юни Започваме създаването на ново надпартийно обединение, което да бъде базирано на ценности, каза той За втори шанс: Слагат такса матура За втори шанс: Слагат такса матура Таксата ще се плаща за всеки изпит, на който зрелостникът реши да се яви повторно Как да засилим метаболизма си преди лятото Как да засилим метаболизма си преди лятото Може да ви помогне за отслабване, подобряване на енергията и общото здравословно състояние
Злато и сребро за България от Европейското по бокс за жени Злато и сребро за България от Европейското по бокс за жени  Светлана Каменова стана шампион, а Златислава Чуканова - вицешампион Втори шанс: Известна порно актриса прескочи трапа, засега Втори шанс: Известна порно актриса прескочи трапа, засега Лекарите не са обнадеждени за състоянието й, нямат надежда за подобрение Откриха над 200 кг кокаин в щайги с банани в супермаркети в Германия Откриха над 200 кг кокаин в щайги с банани в супермаркети в Германия По цени на улицата стойността на разкритата пратка е повече от 10-15 милиона евро Съобщиха извънредна новина за Чарлз Трети Съобщиха извънредна новина за Чарлз Трети Публичната програма ще започне във вторник с посещение на център за лечение на болни от рак, където Чарлз и Камила ще се разговарят с пациенти и медици В коя страна официално забраниха домашните работи В коя страна официално забраниха домашните работи Правителството на министър-председателя Доналд Туск иска модернизация на образователната система Путин отива на визита в Китай през май Путин отива на визита в Китай през май Носи на Си книга на руски революционер Часовникът на най-богатия пасажер, загинал на „Титаник“, се продава на търг Часовникът на най-богатия пасажер, загинал на „Титаник“, се продава на търг Бизнесменът Джон Джейкъб Астор загива на 47 годишна възраст, когато „Титаник“ потъва през 1912 г. Съпругата му се спасява Трус разлюля Гърция - на 30 км от България Трус разлюля Гърция - на 30 км от България Епицентърът е до Петрич Макрон предупреди, че Европа не е безсмъртна Макрон предупреди, че Европа не е безсмъртна Европейският континент не инвестира достатъчно в иновации, не успява да защити промишлеността си и да засили военните и отбранителните си способности, каза френският президент Кой каза, че ергенът Алек е беден? Часовникът му струва 7 бона Кой каза, че ергенът Алек е беден? Часовникът му струва 7 бона Скъпата швейцарска марка „Baume et Mercier” блести на ръката му
Делян Пеевски Делян Пеевски Кирил Петков е пудел, който драска на вратата на Борисов Виц на деня Виц на деня - Сащо, ти защо не ме взимаш никъде със себе си?
- Вземам те!
- Къде... Нито на кафе, нито на кино, нито на гости?
- Мими, аз винаги те нося в сърцето си!
Виц на деня Виц на деня - Здравей красавице, имаш ли си гадже?
- Ние с теб сме женени от две година бе!
- Опаа, обърках чата.
Статус във фейсбук Статус във фейсбук За да върви семейния живот, трябва не да се редят мебелите по фен-шуй, а да се спи по Камасутра!
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори