×
Бизнес ЮГ София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

НФСБ: България ще застане на подсъдимата скамейка в Хага заради Иван Костов


НФСБ: България ще застане на подсъдимата скамейка в Хага заради Иван Костов
Декларацията е приета на Политически съвет на НФСБ в петък, в присъствието на Валери Симеонов и Данчо Хаджиев (отляво надясно) и осъжда целия парламент, заради термина "етническо прочистване"
14 Януари 2012, Събота, 15:09 ч.
Автор: Бесове.бг, снимка: архив

Новата патриотична партия осъди приетата от НС, по искане на Иван Костов, декларация като предателство спрямо тракийските бежанци

Днес ръководството на партия Национален фронт за спасение на България призова гражданите да подкрепят започваща протестна подписка срещу приета от Народното събрание миналата седмица декларация, квалифицира Възродителния процес като етническо прочистване и предупреди, че за този акт България може да бъде изправена на подсъдимата скамейка в Хага. Ето какво се казва в протестния документ, разпространен от председателите на НФСБ Валери Симеонов, Данчо Хаджиев и Валентин Касабов:

Декларация на партия

НАЦИОНАЛЕН ФРОНТ ЗА СПАСЕНИЕ НА БЪЛГАРИЯ  

На 11-ти януари 2012 г. Народното събрание на Република България гласува Декларация, която нанесе болезнен удар върху националните интереси на нашата държава. Този документ  съдържа срамна квалификация, която може да изправи България на подсъдимата скамейка на Международния трибунал в Хага.  Твърдението, че на наша територия, през 90-те години на 20 век,  е извършено етническо прочистване, е невярно и вменява тежка вина на българската държава и народ .  То поставя България в една група с престъпленията в Босна, Косово, Руанда и Судан, където имаше граждански войни, съпроводени от   етническо прочистване,   довело до десетки хиляди човешки жертви.  Фактът, че до днес няма  никакви международни решения и документи, обвиняващи България в  етническо прочистване или дискриминация, говори за  абсолютната правна несъстоятелност на Декларацията.

  Широко известен е националният нихилизъм и готовност за обслужване на интересите на чужди държави, които демонстрират привържениците на Иван Костов и т.нар. „Синя коалиция”. За огромно съжаление, тази антибългарска Декларация бе подкрепена и от парламентарните групи на  ГЕРБ,  БСП, ДПС и част от независимите депутати, с което срамното решение събра почти пълно мнозинство при гласуването.

С приемането на тази Декларация, Народното събрание извърши историческо престъпление, като прехвърли отговорността за действията на диктаторския режим в комунистическата държава върху съвременна демократична България – страна, член на Европейския съюз. Това ясно показва, че пъпната връв между днешната власт и стария комунистически строй не е прерязана.

Политическите, правните и икономическите последици от тази Декларация ще бъдат понесени  не само от нас, но и от следващите поколения българи, които дори не са чували за т. нар. „Възродителния процес”.  

НАЦИОНАЛНИЯТ ФРОНТ ЗА СПАСЕНИЕ НА БЪЛГАРИЯ категорично осъжда приетата в Народното събрание Декларация. Това е политически акт на слугинаж, който обслужва новите имперски амбиции на Турция и усложнява  евентуалното обезщетяване  на потомците на тракийските бежанци съгласно клаузите на Ангорския договор от 1925 г. Нещо повече: съществува реална заплаха изселниците в Турция да предявят претенции към България за икономически обезщетения, които ще изплащат   българските граждани, а не управляващите, подписали Декларацията.

Призоваваме всички родолюбиви българи да протестират и се включат в подписката срещу поредното историческо предателство и национално самоунижение, извършени от най-висшия орган на държавната власт – Народното събрание!  

ДА ПРЕБЪДЕ БЪЛГАРИЯ!

Валери Симеонов, Данчо Хаджиев, Валентин Касабов   съпредседатели на партия  НФСБ      

В категории: Опозиция , Политика


Флагман.БГ Над 46 000 зрелостници се явяват на втора матура Над 46 000 зрелостници се явяват на втора матура 20/05/2024, Понеделник 07:08 0
13
Коментара по темата
13.
НОНА
27.01.2012 19:50:27
1
7
НИКОЙ НЕ ГИ Е ГОНИЛ НЗСЕЛНИЦИТЕ , НАПРОТИВ ТЕ РЕШИХА ДА НИ НАПУСНАТ И НИ ГЛЕДАТ СЕИРА КАК ЩЕ СЕ СПРАВИМ БЕЗ ТЯХ ! ТУРЦИТЕ ВИНАГИ СА БИЛИ С ПРЕДИМСТВО ДОРИ И СЕГА ПРЕД БЪЛГАРИТЕ ! ТАЗИ ДЕКЛАРАЦИЯ Е АНТИБЪЛГАРСКА ! КОГА ТУРЦИЯ ЩЕ НИ СЕ ИЗВЕНИ ЗА 500 ГОДИШНОТО РОБСТВО ЗА БЕЖАНЦИТЕ В ОДРИНСКА ТРАКИЯ , ЗА КЛАНЕТАТА И ЗАТРИВАНЕТО НА ТОЛКОВА НАРОД ИЗБИТ ОТ ТЯХНИТЕ ПРЕДШЕСТВЕНИЦИ ! ПРЕСТАНЕТЕ ДА НИ ВМЕНЯВАТЕ ВИНА , ЗА НЕЩА КОТО НЯМАМЕ ВИНА ! И НАКРАЯ , АКО БАЙ ТОШО ГО Е НАПРАВИЛ -ТО Е ЗАЩОТО ТЪРЦИТЕ В БЪЛГАРИЯ ЗАПОЧНАХ ДА ПРОВЕЖДАТ СУМАТИ АТЕНТАТИ , ЕДИН ОТ КОИТО ВЛАКА -ВЗРИВЕН НА ГАРА БУНОВО ! СТИГА НАЩИТЕ УПРАВНИЦИ СА СЕ НАВЕЖДАЛИ НА ТУРЦИЯ ! ЗАЩО ПРОДЪЛЖАВАТЕ ДА НИ ТУРЦИЗИРАТЕ ,КАТО НИ НАТРАПВАТЕ - ТЕЗ МРЪСНИ ТУРСКИ ФИЛМИ ! БЕЗСРАМНИЦИ ! КОГА В ТУРЦИЯ ЩЕ ПОКАЗВАТ ТАКА БЪЛГАРСКИ ФИЛМИ ! ПОВРЪЩА МИ СЕ ОТ ПРЕДАТЕЛИ !
12.
do 10
18.01.2012 11:41:44
2
2
qvno si mnogo zdrqsten komonis ,no gledai tvoito dype dane istarve che 6te bade srma kati kacha zapisa ,kak te praskat odzad,togava mi pi6i
.
11.
до 10
17.01.2012 18:40:04
5
0
Явно си голям юнак и затова ти предлагам да пробваш да гихвърлиш тия от НФСБ в Белене.Първо си вземи вазелин за да не те боли много като ти заврат простата зелка в задника , защото май така щке стане . Същото сде отнася и до останалите щатни плювачи , мекерета на дпс ,дсб герб и други бандитски структури .
10.
do NFSB
17.01.2012 17:50:54
1
7
to veche nema frontbe koraba e potanal mn.odavna ei takiva katovas lapachi zatriha radosta na bqlgarskiq narod horata trebva dase ispravqt i da postavqt edno novo nachalo trebva nova partiq samo ot mladi hora ,i vas dave hvarlqt v belene................
9.
polux
15.01.2012 14:44:31
0
1
СЪТРУДНИЦИ НА ДС - има няколко имена от СКАТ !?!!

http://bg.wikipedia.org/wiki/Сътрудници_на_Държавна_сигурност

П.С. Молч модераторите да не търкат ако може :)
8.
бургазлия
15.01.2012 06:43:51
0
4
така както сме я подкарали, скоро в учебниците по история ще четем, че в България е имало османско присъствие, вместо турско робство, немско сътрудничество и руска взаимопомощ.
7.
реалист
14.01.2012 19:10:19
3
8
Че кой ги брои тези за сливи, че толкова на серизно са се взели. Сериозно, сериозно та чак в сайта на съпругата на съпредседателя ги отразили.
6.
СКАТ
14.01.2012 18:34:46
0
2
Хайде че наближават избори ,трябва ни подкрепа да се докопаме до властта и ще му разкажем играта на оня палячо Болен Сидеров!
5.
Емил
14.01.2012 16:49:19
5
1
Драго май ти си малоумник
4.
ИВАН
14.01.2012 16:45:09
4
10
ПОЗОР ЗА ТЕЗИ КОИТО СА ГЛАСУВАЛИ ЗА ТАЗИ ДЕКЛАРАЦИЯ
3.
Драго
14.01.2012 16:41:03
6
10
Боже, след тази статия Костов започна да ми става симпатичен. Щом малоумниците на СКАТ са набъркани, значи човекът е читав.
2.
денка
14.01.2012 15:57:40
5
12
тез ли са новите патриоти ,малииииииииии гергино
1.
Кирил Илиев
14.01.2012 15:42:18
1
12
От 20 г държавата сеуправлява от българофоби,крадци и спекуланти.Най големият им грях е ,че отнеха мечтите и надеждите на обикновените хора за нещо по добро
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Защо злодеите, които пребиха афганистанец и карат жена му да го зареже, още са на свобода Защо злодеите, които пребиха афганистанец и карат жена му да го зареже, още са на свобода В края на март мъжът бе удрян с метални пръти в София, а по съпругата му хвърляха камъни  Ако ПИН кодът ви е такъв - имате проблем, сметете го незабавно! Ако ПИН кодът ви е такъв - имате проблем, сметете го незабавно! Изcлeдoвaтeлитe aнaлизиpaxa 3,4 милиoнa ΠИH ĸoдa, изтeĸли oнлaйн и ycтaнoвиxa, чe тaзи ĸoмбинaция пpeдcтaвлявa пoвeчe oт 10% oт изпoлзвaнитe Тя е дъщеря на една от най-известните българки и имаше доста състоятелни мъже до себе си, но днес... Тя е дъщеря на една от най-известните българки и имаше доста състоятелни мъже до себе си, но днес... Днес е близка единствено с мениджъра на майка си - Евгени Боянов Протест на таксиметровите шофьори в София Протест на таксиметровите шофьори в София Кметът Терзиев не е отговорил на исканията им нито за среща, нито за връщане на закритите стоянки Дават по 300 лева на стотици хиляди българи, ето как може да ги получите Дават по 300 лева на стотици хиляди българи, ето как може да ги получите Половината от средствата се получават след отпускането на помощта, а остатъкът – в началото на втория учебен срок Депутатите се събират извънредно утре заради пенсиите Депутатите се събират извънредно утре заради пенсиите Искането за заседанието в парламента е заради съмнения сред някои политици, че дохотие на старите хора ще бъдат актуализирани с 10, а не с 11% Над 46 000 зрелостници се явяват на втора матура Над 46 000 зрелостници се явяват на втора матура Над 20 хиляди ученици от професионални гимназии ще защитават дипломен проект Недялко Момата - най-бруталният килър в българската история, който убиваше за удоволствие Недялко Момата - най-бруталният килър в българската история, който убиваше за удоволствие Eксперти твърдят, че Момата е бил социопат, но не е имал психически разстройства Херо е фаворит за треньор на Спартак Варна Херо е фаворит за треньор на Спартак Варна Той вече се е срещал със собственика на варненци Павлин Николов Бургаски бос на алуминиевата дограма закъса, ЧСИ продава базата му Бургаски бос на алуминиевата дограма закъса, ЧСИ продава базата му Стaвa дyмa зa пpoизвoдcтвeнaтa бaзa нa ĸoмпaниятa зa дoгpaми и фacaдни peшeния "Kpyпaл" EOOД
Ебрахим Раиси загинал? Хеликоптерът на президента е изгорял напълно Ебрахим Раиси загинал? Хеликоптерът на президента е изгорял напълно Няма признаци на живот в останките, съобщи ръководителят на иранския Червен полумесец Всички в Холивуд говорят за тяхната раздяла Всички в Холивуд говорят за тяхната раздяла Бен Афлек и Дженифър Лопес са пред развод, а мнозина смятаха, че ще остареят заедно Всеки трети сърбин мрази ЕС Всеки трети сърбин мрази ЕС Увеличава се броят на тези, които не искат страната им да е част от Европейския съюз Иран мобилизира "всички възможни ресурси" в издирване на президента, шансовете му обаче намаляват Иран мобилизира "всички възможни ресурси" в издирване на президента, шансовете му обаче намаляват Осем линейки и дронове също са част от спасителните усилия Топ 5 енергийни места в България Топ 5 енергийни места в България ма земи със силна и лековита енергия, за които хората разказват, че там компасите се побъркват, а часовниците спират Военен камион удари автомобил на АМ „Тракия” Военен камион удари автомобил на АМ „Тракия” По чудо инцидентът се размина без жертви Спасителните отряди все още издирват президента на Иран Ебрахим Раиси Спасителните отряди все още издирват президента на Иран Ебрахим Раиси Вътрешният министър на Иран Ахмед Вахиди заяви, че ще отнеме време да бъде открит хеликоптера заради гъста мъгла Още един инцидент с кораб в Черно море Още един инцидент с кораб в Черно море Вчера службите в Румъния не коментираха причината за инцидента и не разпространиха информация за вероятен сблъсък Падна хеликоптер с президента на Иран Падна хеликоптер с президента на Иран Инцидентът е станал близо до Джулфа, град на границата с Азербайджан С морков и тояга започва нова мобилизация в Украйна С морков и тояга започва нова мобилизация в Украйна Предвижда се и стимули за военнослужещите като парични премии или пари за покупка на жилище или автомобил, които според някои политически наблюдатели Украйна не може да си позволи
Доц. Наталия КИСЕЛОВА Доц. Наталия КИСЕЛОВА Промените в Закона за хазарта не бяха приети по правилата на Конституцията Виц на деня Виц на деня - Имам чувства към теб!
- Наистина ли? Какви?
- Чувствам че ми лазиш по нервите!
Виц на деня Виц на деня - Геле, чух оти у вазе ти миеш прозорците.
- Ааа, я мием и подо.
- А жена ти?
- Е па она е голема, она сама си са мие...
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Щастието е като пръднята... ако е твое, притеснява другите.
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори