×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Тези зодии никога не трябва да четат хороскопите си


15 Февруари 2024, Четвъртък, 18:20 ч.
Автор: Флагман.бг

Сред зодиакалните знаци има скептични хора, които не вярват в предсказанията и в това, което се отнася до техния хороскоп

Знаете ли, че четенето на хороскопи е противопоказно за някои хора. Всъщност влияят ли хороскопите върху живота ни? Със сигурност оказват някакво влияние. Но тази гледна точка не се споделя от всички представители на зодиакалния кръг. Нещо повече, за някои зодиакални знаци четенето на хороскопи е противопоказно! 

За това разказва експертът Елена Миф - психолог, експерт в областта на физиогномиката, астролог и таролог. 

Скептични знаци 

Повечето хора се интересуват поне малко от астрология и периодично поглеждат в хороскопа си, за да научат нещо за себе си или за предстоящи събития. За тях астрологията действа едновременно като терапевт и житейски гуру, който открива нови възможности за действие в настоящето и планиране на бъдещето. 

Сред зодиакалните знаци обаче има скептични хора, които не вярват в предсказанията и в това, което се отнася до техния хороскоп. Те смятат астрологията за псевдонаука и я осмиват по всички възможни начини. 

Козирогът не вярва в астрологията без никакво обяснение. За представителите на този знак астрологията е неразбираема и неразумна наука. По природа Козирозите са рационалисти и анализатори и предпочитат трезвите изчисления и аргументите пред емоциите. Ако нещо не изглежда логично в техните очи, те смятат тази информация за невярна и ненужна. Просто им е трудно да работят с това, което не са в състояние да разберат. 

Освен това Козирогът е човек на графиците, разписанията, списъците със задачи и рутината, а астрологията някак си не се вписва в неговия премерен и планиран живот. Той не вярва в хороскопи и дава приоритет на това, което е важно за него - Козирогът изобщо не иска да изследва нещо ново и нетрадиционно. 

Въпреки собствения си скептицизъм обаче, Козирогът понякога все пак се обръща към предсказанията. Но не за да следва препоръките на астролозите, а по практически причини: той се надява да овладее инструмент, който предсказва и обяснява странното човешко поведение. И чрез него да повлияе на хората. 

Телец 

Телецът е по-земен знак от всички останали. А това означава, че той предпочита реалистичния и практичен подход към ситуациите, вместо да вярва в подредбата на звездите на небето. Ако Телецът се чувства зле или преживява трудни моменти, той няма как да ги обясни с ретроградния Меркурий. 

Освен това хората от този знак са адски упорити. И ако Телецът е казал, че астрологията е глупост, то той упорито ще се придържа към мнението си. Няма смисъл да се опитвате да промените становището му. Така или иначе това няма да се получи. 

Може да се каже, че Телците не вярват на астролози, тъй като са много самоуверени хора. Те са на мнение, че съдбата им зависи единствено от тях самите и никой хороскоп не може да се вмести в определен стандарт на такива уникални личности. Придържайки се към принципа "не се подчинявай на правилата на звездите", Телците четат хороскопите и правят обратното. Така те още веднъж подчертават абстрахирането си от астрологията. 

Източник: Woman.bg

Везни 

Причината, поради която Везните се отнасят скептично към хороскопите, не е пълното неверие, а защото тази наука е доста противоречива за тях. Везните са скептични хора. И въпреки че се отличават с толерантност към другите и случващото се, те постоянно търсят рационалната страна на всичко. В астрологията тя не се открива. И тогава се проявява двойствената природа на Везните: вместо да говорят за пристрастията си към тази наука, представителите на този знак просто започват да поставят под съмнение цялата астрологична информация, доказвайки, че в нея липсва логика и затова тя прилича на измислица. 

Освен това Везните не вярват в моделите на поведение. Те са убедени, че хората взаимодействат помежду си благодарение на интуитивното възприятие, психологията и мотивацията. И че успехът и неуспехът зависят от упоритостта, практическите умения и наличието на умения за общуване. Смятат осреднените прогнози в хороскопите за ненадеждна информация - в крайна сметка всички хора са различни и действат въз основа на обстоятелствата, възпитанието, образованието си и други. Ето защо те щателно проучват и записват всяко несъответствие в астрологичните прогнози. За Везните това е въпрос на принцип. 

Скорпион 

Един от аспектите на астрологията, в който на Скорпиона му е много трудно да повярва, е, че всичко в света може да се промени поради движението на планетите и другите небесни тела. Скорпионът винаги е бил и все още е скептик и предпочита "черно-белите" факти. Ако нещо няма смисъл за него или ако трябва да се рови в информацията, за да се извлече зрънце истина, той става незаинтересован. 

Астрологията изисква анализ и обмисляне, а представителите на този знак предпочитат единствено да има ясен отговор "да" или "не". Връзката между планетите и човека за тях не е очевидна и затова информацията от хороскопите се отхвърля като ненужна. 

Скорпионите активно се присмиват и съдят другите, които слушат и вярват на астролозите. Въпреки това, подобно на Козирозите, те не искат да пропуснат инструмента за влияние и предсказване. Затова понякога прибягват до помощта на звездите. 

Твърде податливи знаци 

Отношението към хороскопите с общо изразена тенденция при представителите на различните знаци е разнородно. Има хора, които приемат всичко присърце. 

Рак 

Ракът се доверява твърде много на звездите. Дотолкова, че изгражда делата си в съответствие с препоръките на астролозите. Животът обаче е непредсказуем и често поднася изненади, при това невинаги приятни. Ето защо сляпото следване на прогнозите може да доведе до грешки. Не е необходимо Ракът да се ориентира изцяло по хороскопите - напротив, дори си струва да се отнася към тях с доза хумор. 

Дева 

Девата също така не е желателно да възприема отблизо информация за предсказанията на звездите. Представителите на този знак имат богато въображение и вътрешна сила: в случай на неблагоприятна прогноза те започват да си представят ситуации и обстоятелства с всичките им възможни последици и по този начин си навличат много неприятности. 

Риби 

За Рибите е важно да подобрят собствения си живот и този на близките си. След като прочетат благоприятен хороскоп, тези хора започват да си фантазират колко добре ще се получи всичко, какви успехи ще постигнат и какво ще могат да си позволят благодарение на това. Толкова по-мъчително е за тях да слязат от небето на земята: ако плановете на Рибите не се осъществят, те просто потъват. 

Но има и индивидуални хороскопи, а тук те са съвсем друг въпрос. Такива прогнози се изчисляват за конкретен човек въз основа на неговите лични параметри - място, дата, час на раждане и т.н. И те са изненадващо точни!

източник: Woman.bg


В категории: Хороскоп


Кой просълзи шеф Ангелов
Кой просълзи шеф Ангелов 28/04/2024, Неделя 16:23 0
0
Коментара по темата
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Тя създаде най-големия скандал в българското кино, а днес напуска страната разочарована Тя създаде най-големия скандал в българското кино, а днес напуска страната разочарована Звездата от сериала „Откраднат живот”, която се изявява успешно и като художничка ще учи анимация в престижна академия, за която от написаното от нея става ясно, че не е в България Кой просълзи шеф Ангелов Кой просълзи шеф Ангелов Говори участник от звездния отбор в шести сезон на горещото кулинарно риалити Слави ме уволни, защото родих, убедена е тази актриса Слави ме уволни, защото родих, убедена е тази актриса Михова поясни, че със Слави Трифонов имат две раздели Кирил Петков за фалшифицираните от Лена документи: Кьорфишек на ДАНС! Кирил Петков за фалшифицираните от Лена документи: Кьорфишек на ДАНС! Неверните обстоятелства са били нужни, за да се изчисти от всякакъв вид конфликт на интерес ЦИК заличи партия "Атака", Волен Сидеров не успя да събере 2500 подписа ЦИК заличи партия "Атака", Волен Сидеров не успя да събере 2500 подписа Формацията няма да участва на предстоящия вот Сложи всички в малкия си джоб, една от песните му удари 115 млн.гледания Сложи всички в малкия си джоб, една от песните му удари 115 млн.гледания Заснемането на клипа "Хабиби" на Азис струвало само 1400 лева „Възраждане“ – Бургас регистрира листата за парламентарните избори „Възраждане“ – Бургас регистрира листата за парламентарните избори Водач в нея отново е заместник-председателят на Народното събрание и заместник-председател на „Възраждане“ Цончо Ганев Тази кола се размаза при тежка катастрофа Тази кола се размаза при тежка катастрофа Инцидентът е на околовръстното в София  Ще поскъпнат ли горивата преди празниците Ще поскъпнат ли горивата преди празниците В краткосрочен план са възможни леки колебания в стойностите на колонките, може би ще са 2-3 стотинки нагоре или 2-3 стотинки надолу Той се провали като тв водещ в бТВ, но сега е на път да се провали и като мъж Той се провали като тв водещ в бТВ, но сега е на път да се провали и като мъж Дали ще приеме сериозно обвързване с гаджето си Боряна Братоева, която иска дете 
Стена рухна върху АМ "Струма" и затрудни прибирането към София Стена рухна върху АМ "Струма" и затрудни прибирането към София Движението се отклонява през Владая и се е образувала колона от автомобили "Денсинг старс" заприлича на Море от любов, тези двамата май ще станат двойка "Денсинг старс" заприлича на Море от любов, тези двамата май ще станат двойка Това обаче очевидно няма да се случи точно сега Това не е дядката от квартала, а легендарният Агент 007 Това не е дядката от квартала, а легендарният Агент 007 Пиърс Броснан вече е на 70 години  Три от кифлите на "Ергенът" цъфнаха в "Денсинг старс" и едва не провалиха всичко Три от кифлите на "Ергенът" цъфнаха в "Денсинг старс" и едва не провалиха всичко Клетите гости на предаването, което се излъчва на живо всеки вторник, съжалиха многократно, че са се паднали именно до тях Байдън уж на шега: Аз съм възрастен мъж и се кандидатирам срещу 6-годишен Байдън уж на шега: Аз съм възрастен мъж и се кандидатирам срещу 6-годишен Протест посрещна президента на САЩ преди вечерята с кореспондентите   Злато и сребро за България от Европейското по бокс за жени Злато и сребро за България от Европейското по бокс за жени  Светлана Каменова стана шампион, а Златислава Чуканова - вицешампион Втори шанс: Известна порно актриса прескочи трапа, засега Втори шанс: Известна порно актриса прескочи трапа, засега Лекарите не са обнадеждени за състоянието й, нямат надежда за подобрение Откриха над 200 кг кокаин в щайги с банани в супермаркети в Германия Откриха над 200 кг кокаин в щайги с банани в супермаркети в Германия По цени на улицата стойността на разкритата пратка е повече от 10-15 милиона евро Съобщиха извънредна новина за Чарлз Трети Съобщиха извънредна новина за Чарлз Трети Публичната програма ще започне във вторник с посещение на център за лечение на болни от рак, където Чарлз и Камила ще се разговарят с пациенти и медици В коя страна официално забраниха домашните работи В коя страна официално забраниха домашните работи Правителството на министър-председателя Доналд Туск иска модернизация на образователната система
Делян Пеевски Делян Пеевски Кирил Петков е пудел, който драска на вратата на Борисов Виц на деня Виц на деня - Сащо, ти защо не ме взимаш никъде със себе си?
- Вземам те!
- Къде... Нито на кафе, нито на кино, нито на гости?
- Мими, аз винаги те нося в сърцето си!
Виц на деня Виц на деня - Здравей красавице, имаш ли си гадже?
- Ние с теб сме женени от две година бе!
- Опаа, обърках чата.
Статус във фейсбук Статус във фейсбук За да върви семейния живот, трябва не да се редят мебелите по фен-шуй, а да се спи по Камасутра!
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори