×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Жена прави страстен секс с бащата на гаджето си, но после...


Жена прави страстен секс с бащата на гаджето си, но после...
Ключови думи: кръшкане, изневяра
10 Февруари 2024, Събота, 20:40 ч.
Автор: Флагман.бг

Допуснах най-голямата грешка в живота си, признава 28-годишната дама

Младата жена изневери на гаджето си с баща му и забременя, а сега не знае кой от двамата е баща на нероденото й дете. На шокиращия случай гласност даде The Sun. 

"Направих най-голямата грешка в живота си и правих секс с бащата на приятеля ми. Сега съм бременна и не зная кой от тях е бащата на детето", започва апела си за помощ тя. 

"Моят партньор е на 29 години, а аз съм на 28 години. Заедно сме от три години. Винаги съм се разбирала добре със семейството му и когато той отиде да учи за полицай, родителите му ме поканиха да живея при тях, за да не съм сама", споделя още дамата. 

Тя добавя, че веднага се вписала в обстановката и започнала да помага с домакинските задължения и пазаруването. 

"След месец започнах да забелязвам, че баща му ме наблюдава доста често, а когато ме погледнеше, усещах пеперуди в стомаха си.

Свекърва ми работи на странни смени като болногледачка и един ден установих, че прекарвам доста време с бащата на приятеля си. Тъй като последният ми липсваше ужасно много, незнайно защо започнах да си фантазирам за баща му.

Една петъчна вечер бяхме сами в къщата, а по телевизията даваха доста секси филм. Беше ми странно да го гледам с него, имах чувството, че сме двойка.

Когато стана време да си лягам, минах през банята и след това отидох в стаята си, надявайки се той да ме последва. Не можах да заспя и когато чух шум пред вратата си, станах да проверя какво се случва.

Пред мен стоеше свекър ми. Без никакво колебание го издърпах вътре и правихме страстен секс. Но веднага щом приключихме, магията сякаш изчезна и започнах да съжалявам жестоко, че изневерих на приятеля си.

На следващия ден говорихме с баща му и се разбрахме, че повече никога няма да позволим това да се случи. Изглежда и той се чувстваше толкова зле, колкото и аз. Но сега открих, че съм бременна и не мога да съм напълно сигурна кой е бащата. Не зная какво да правя", посочва в заключение тя.

Смайващите признания на младата жена шокираха мрежата. Мнозина я осъдиха за стореното, но тя отчаяно търси помощ!

Отношение по темата взе и експерт. Ето какво посъветва специалистът 28-годишната жена:

"Първо, трябва да решите дали искате да продължите тази бременност, преди дори да решите дали да споделите притесненията си с приятеля си или баща му. Ако сте решена да задържите бебето, може да направите ДНК тест след раждането, за да разберете кой е бащата.

Въпреки това, ако решите да родите това дете, имайте предвид, че може да стане така, че да го отгледате сама. Защото дори и да се опитвате да скриете изневярата, този вид семейни тайни често излизат наяве по един или друг начин.

Имате да обмисляте много неща и със сигурност би било полезно да обсъдите възможностите си със някой", категоричен е специалистът. /jenata.blitz.bg


В категории: Животът


10
Коментара
10
Коментара по темата
10.
отврат
11.02.2024 22:40:02
1
3
парцали!!
9.
hh
11.02.2024 22:30:00
1
3
не е излишно да й носиш кутия цигари, бутилка вино или бучка сладко, както и дюнер кебаб, но като цяло често може и без, както каза 8ми
8.
h
11.02.2024 19:11:05
1
8
На англичанка текне ли и чорбата, край. Докато мъжа и е нощна, могат да я минат 10 човека за вечерта. И нашите не са много примерни, но малко от малко подбират. Англичанките само се одупват и изобщо не и пука кой ще мине.
7.
Пюююю
11.02.2024 10:55:52
4
10
Чудо големо,се същия ген ще има детето от мъжка страна
6.
Черно фередже
11.02.2024 06:22:09
3
22
Ако не син, брат ще има...после, като й направи свое, този ще му е чичо.
5.
РАЗПРАВЯЙ ГИ НА ФИЛАНКИШИЯТА
11.02.2024 04:19:12
7
19
ДО 3
Аз от чужденци,в това число и британци лошо не съм видял,ама от българите по-мръсно и долно племе няма,да го знаш от патил...Пък за морала,да не говорим,живея в Пловдив и виждам ,какво става между колеги семейни при това,плющят се като невидели,случвало ми се е и на мен,със семейна дама ,да си имам авантюра,така,че ни ми разправяй,че британците били боклуци.....
То и БГ-ето ,навремето я изрисуваха като к****ф на картата на Европа,а не Англия или друга държава,за която там се сетиш....
Ти си прави сметката,какъв е имиджа на България и за нас като нация,навън в чужбина......
Щото ние си мислим,че всички,нации и народи са боклуци и помияри,били такива и онакива,пък ние сме най ,,умни,можещи и знаещи,,(в кавички)....ама и те си мислят същото за нас.....
4.
мнение
11.02.2024 00:08:08
3
19
Голям акъл дава този експерт-тъпак ,няма що !Не казвай нищо ,ако искаш и обичаш момчето си и се остави на съдбата .....Кажеш ли първо ще бъдеш отхвърлена ,второ прогонена и живота ти ще се преобърне,заради една необмислена импулсивна нагонска грешка,за която и двата вече с бащата съжалявате.
3.
Рахата
10.02.2024 22:19:55
8
22
Прочете ли на английски редовете какво казва Касиус Дио* (не било Цезар) за тези спесимени бритонците още през 200 и някоя година? Просто този негов цитат е най-сбитият формат, описващ какви гнусни диваци са били прадедите на днешните англичани/уелшчци и някои от съседите им. Надали има други такива гнусни същества извън латинска америка и "острова". А иначе за кръшкането- да, то хем боли, хем сърби и какво да правят жениците- плющят са, докато омалеят
2.
БЪДИ РАХАТ
10.02.2024 21:54:50
5
21
И Ганките( от Ганьо) не падат по-долу....хеле пък семейните....мале...мале...

до Цезар
1.
Цезар
10.02.2024 20:52:00
7
21
От лайната кръв не става

https://rb.gy/sdfbwm

Преди почти 18 века го е казал от лични наблюдения, така че това са си нормални особености за племето бритонци.
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Страшна статистика: Всеки пети е под линията на бедност Страшна статистика: Всеки пети е под линията на бедност Тя е била 637,92 лева миналата година Пълен обрат с отвлечения син на полицейския шеф Пълен обрат с отвлечения син на полицейския шеф 22-годишният младеж сам загубил средствата и излъгал за посегателството 9 качества на мъжа, в който си струва да се влюбите 9 качества на мъжа, в който си струва да се влюбите Ето кои са те, запомнете ги, дами Полицията на крак, отвлечен е синът на полицейски началник Полицията на крак, отвлечен е синът на полицейски началник Под тревога се вдигна Главна дирекция Национална полиция, СДВР и областна дирекция на МВР-Кюстендил 10 неща, които всяка жена заслужава от мъжа до себе си 10 неща, които всяка жена заслужава от мъжа до себе си Връзките са вълнуващи и не могат да са изцяло безоблачни, но могат да ни карат да си казваме, че има смисъл да продължаваме с партньора, когато... Според зодията: Как да се преборите с пролетната умора? Според зодията: Как да се преборите с пролетната умора? Начини да се измъкнете от летаргията най-бързо Рецепта за козунак със сушени плодове по стара бабина рецепта Рецепта за козунак със сушени плодове по стара бабина рецепта Страшно вкусен  Социален център – Бургас с благотворителен щанд на Флората Социален център – Бургас с благотворителен щанд на Флората Там може да намерите сувенири - картини с декупаж и батик, книгоразделители, поставки за чаши, предмети от глина и др. Партньорът ви ще е доволен: За да подобрите сексуалния си живот, трябва да подобрите храненето си Партньорът ви ще е доволен: За да подобрите сексуалния си живот, трябва да подобрите храненето си Водещи диетолози споделят какво трябва да купите и ядете в навечерието на важна среща или гостуване СЕК напуснали ПП-ДБ заради ГЕРБ, но Бачийски се отказа от вота на 9 юни СЕК напуснали ПП-ДБ заради ГЕРБ, но Бачийски се отказа от вота на 9 юни Започваме създаването на ново надпартийно обединение, което да бъде базирано на ценности, каза той
Байдън уж на шега: Аз съм възрастен мъж и се кандидатирам срещу 6-годишен Байдън уж на шега: Аз съм възрастен мъж и се кандидатирам срещу 6-годишен Протест посрещна президента на САЩ преди вечерята с кореспондентите   Злато и сребро за България от Европейското по бокс за жени Злато и сребро за България от Европейското по бокс за жени  Светлана Каменова стана шампион, а Златислава Чуканова - вицешампион Втори шанс: Известна порно актриса прескочи трапа, засега Втори шанс: Известна порно актриса прескочи трапа, засега Лекарите не са обнадеждени за състоянието й, нямат надежда за подобрение Откриха над 200 кг кокаин в щайги с банани в супермаркети в Германия Откриха над 200 кг кокаин в щайги с банани в супермаркети в Германия По цени на улицата стойността на разкритата пратка е повече от 10-15 милиона евро Съобщиха извънредна новина за Чарлз Трети Съобщиха извънредна новина за Чарлз Трети Публичната програма ще започне във вторник с посещение на център за лечение на болни от рак, където Чарлз и Камила ще се разговарят с пациенти и медици В коя страна официално забраниха домашните работи В коя страна официално забраниха домашните работи Правителството на министър-председателя Доналд Туск иска модернизация на образователната система Путин отива на визита в Китай през май Путин отива на визита в Китай през май Носи на Си книга на руски революционер Часовникът на най-богатия пасажер, загинал на „Титаник“, се продава на търг Часовникът на най-богатия пасажер, загинал на „Титаник“, се продава на търг Бизнесменът Джон Джейкъб Астор загива на 47 годишна възраст, когато „Титаник“ потъва през 1912 г. Съпругата му се спасява Трус разлюля Гърция - на 30 км от България Трус разлюля Гърция - на 30 км от България Епицентърът е до Петрич Макрон предупреди, че Европа не е безсмъртна Макрон предупреди, че Европа не е безсмъртна Европейският континент не инвестира достатъчно в иновации, не успява да защити промишлеността си и да засили военните и отбранителните си способности, каза френският президент
Делян Пеевски Делян Пеевски Кирил Петков е пудел, който драска на вратата на Борисов Виц на деня Виц на деня - Сащо, ти защо не ме взимаш никъде със себе си?
- Вземам те!
- Къде... Нито на кафе, нито на кино, нито на гости?
- Мими, аз винаги те нося в сърцето си!
Виц на деня Виц на деня - Здравей красавице, имаш ли си гадже?
- Ние с теб сме женени от две година бе!
- Опаа, обърках чата.
Статус във фейсбук Статус във фейсбук За да върви семейния живот, трябва не да се редят мебелите по фен-шуй, а да се спи по Камасутра!
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори