×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Лазаровден е - обичаи и традиции
  • Правителството смени шестима областни управители
  • Седем доживотни присъди и 1794 години затвор за терористката от Истанбул
  • Май идва с ниски температури
  • Закрити са всички стари общински депа за отпадъци у нас, ЕК прекрати наказателната процедура
  • В Пловдивско задържаха участници в измамна схема в размер на 173 хил. лв.
  • Тестват първата в света персонализирана иРНК инжекция срещу меланом
  • Земеделците трябва да сезират за засегнатите от градушките площи в 10-дневен срок
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Путин пред Тъкър Карлсън: Няма да нападаме Полша и Латвия


Путин пред Тъкър Карлсън: Няма да нападаме Полша и Латвия
Интервюто на Тъкър Карлсън с Владимир Путин продължава повече от два часа
09 Февруари 2024, Петък, 07:26 ч.
Автор: Божидар БОЖКОВ

В продължило повече от два часа интервю – първо пред западен журналист, руският президент оправдава войната и твърди, че украинците не представляват отделен народ

Русия няма интерес да напада Полша или Латвия, но ще се бори за своите интереси в Украйна. Това заяви руският президент Владимир Путин в първото по рода си интервю пред западен журналист две години след началото на агресията срещу Киев. Разговорът продължава повече от два часа, като немалка част в началото му Путин отделя на историческа справка. С нея се опитва да обясни, че не може да съществува отделна украинска нация, тъй като самата дума „украинец“ някога означавала „човек, който живее в покрайнините на държавата“.

Разговорът с Путин бе по инициатива на бившия водещ от „Фокс нюз“ Тъкър Карлсън, който твърди, че сам е платил пътуването и престоя си в Москва. Карлсън го пита директно дали Русия би пратила войските си и в Полша, която е членка на НАТО. Путин отговаря: „Само в един случай - ако Полша нападне Русия. Защо? Защото ние нямаме никакъв интерес в Полша, Латвия или където и да било другаде. Защо бихме го направили? Просто нямаме никакъв интерес."

Според руския президент страната му няма териториални претенции към тези страни.

Тъкър Карлсън твърди, че интервюто е направено във вторник. Първоначално той се е подразнил от желанието на Путин да развие дълга историческа лекция. Но след това решил, че няма да има ограничение във времето и е дал възможност на руския президент да говори колкото и каквото пожелае. Записът от разговора бе публикуван в сайта на журналиста tuckercarlson.com и в неговия профил в социалната мрежа Х.

Самият Путин казва, че се е съгласил на интервюто, защото подходът на Тъкър Карлсън „се различава от едностранчивото отразяване на конфликта в Украйна от много западни новинарски агенции“.

Путин преповтори тезата си, че Украйна е била създадена като съветска република от болшевиките, а дотогава тя не е съществувала. Той твърди, че очаква отношенията между народите на Украйна и Русия да се възстановят, което ще отнеме много дълго време, но е убеден, че ще се случи. Според него сегашният конфликт се корени в това, че след получаването на независимост Украйна поставя в центъра на своята идентичност „фалшиви герои“ от миналото, които са сътрудничили с Хитлер. „Ако някой се смята за отделен народ, той има право да го прави. Но не на базата на нацизма, на нацистката идеология". В същото време той каза, че в Украйна живеят много националности, които не са били питани дали искат да са там. И даде за пример унгарците от Западна Украйна, които биха искали земите им да се върнат в историческата родина. Все пак Путин подчерта, че никога не е обсъждал подобна възможност с унгарския премиер Виктор Орбан.

„САЩ са накарали Киев да забрани по законов ред преговорите с Москва, сега те трябва да се оправят с този проблем“, добави руският лидер. Според него Вашингтон е оказал натиск върху другите страни от НАТО да подкрепят идеята за разширяване на Алианса, включващо с Украйна и Грузия - въпреки че първоначално Западът е обещал пактът да не се разширява на изток“, отбеляза Путин.

Русия е готова за преговори със Запада, но западните държави досега „вдигаха шум, крещейки: трябва да постигнем стратегическо поражение на Русия, поражение на бойното поле. Но сега, очевидно, идва осъзнаването, че това не е лесно да се направи, ако изобщо е възможно. Според мен това е невъзможно по дефиниция, това никога няма да се случи. Струва ми се, че тези, които контролират властта на Запад, вече са осъзнали това. Но ако това е вярно и ако това осъзнаване е дошло, помислете сега какво да правите по-нататък", призова Путин. Според него НАТО иска да води преговори с Русия, но не знае как.

Евентуална смяна на президента на САЩ няма да измени отношението на американския елит към Москва, въпросът не е в една личност, подчерта Путин.

В интервюто си Путин прави реверанс към Карлсън, като заявява, че е възможно да се постигне споразумение за освобождаването на американския журналист Еван Гершкович, който бе задържан в Русия миналата година. „Няма табу върху решаването на този въпрос. Готови сме да го разрешим и определени условия се обсъждат по каналите на специалните служби", каза той. Според Путин, Гершкович е бил заловен, докато получавал поверителна информация. „Това се нарича шпионаж", отбеляза руският президент.

По темата за Китай Путин посочи, че Западът се бои от силен Китай повече, отколкото от силна Русия. „Ние чуваме много страшни истории за Пекин, но виждаме, че там липсва агресивност. Налагайки ограничения върху сътрудничеството с Китай, САЩ си вредят сами“ каза Путин.

Около обяд Флагман.бг ще публикува цялото интервю с български субтитри.


В категории: Политика


85
Коментара по темата
85.
Зла Петрова
12.02.2024 04:47:19
0
1
Няма да ги нападаме, ще е специална операция.

Какво трябва да стане да може да си върне доверието?
84.
83ти
12.02.2024 00:25:28
0
0
И като лежиш някъде в калта някой ще ти говори и пак ще е монолог, защото ще мислиш, че отговаряш, но всъщност само на ум си ги редиш. Ще останеш учуден .
83.
Интервю ?
11.02.2024 21:51:45
2
0
Това не е точно интервю . Това по - скоро е монолог . Защо ли не се учудвам .
82.
До 76ти
10.02.2024 20:44:03
3
4
Лек, не се хаби, половината не разбраха иронията, а от останалите половината изпитват колики само като видят Русия написано с главно Р
81.
Капитана
10.02.2024 00:39:29
8
8
Цоньо в голяма грешка си защо се вкарват емигрантите, брачед.Какви пенсионни застраховки да ти плащат, те са 99% на помощи и никой не е дошъл да работи в Европа, идва се за безплатни жилища и социалка по 1000 евро на месец.Целта на цялата сган хлебарки е да се вкарат готови избиратели, които да гласуват за еврогей либералите и да ги поддържат вечно на власт!
80.
*********
10.02.2024 00:37:41
0
2
Коментарът беше изтрит от модераторите, тъй като съдържаше обидни квалификации към Флагман.бг или членове на редакционния екип.
79.
Ботокс Путю
10.02.2024 00:32:53
2
7
Ще нападна Турция с аноз по мудете
78.
ТРЪЪЪЪЪЦ
10.02.2024 00:28:47
5
3
Пръъъъъъъъъъъъъцццц
Ежте кремълски пъцули булгар подлоги
77.
Тъкър Карлсън със свой коментар
09.02.2024 22:03:27
1
5
Тъкър Карлсън размишлява върху интервюто си с руския президент Владимир Путин, като подробно описва първоначалните си очаквания и изненадващата дълбочина на историческите познания на Путин за формирането на Русия и отношенията й с Украйна:
https://twitter.com/RyanPatrick1991/status/1755830142910566427
76.
До 71
09.02.2024 21:53:39
11
6
Да бе, "цунгцванг" е където няма верен следващ ход. Както се самоизолираха от "целият свят" (Англия, пардон ВЕЛИКОБРИТАНИЯ, подчертавам- ВЕЛИКА Британия, ФАЩ, Германия, Люксембург, още няколко от най-богатите и най-заможните държави в цялата галактика, да не говорим за титани с хилядолетна история като България, Армения, въобще цял свят, едни 20-25% от населението на света, т.нар. "целият свят" ги изостави... като им купува ресурсите на по-високи цени от немай къде), инвалидизираха си младежта, ваксинираха ги, изнежиха ги, изпедерастиха ги и ги дебилизираха, завряни пред екраните, съсипаха си армията, търговията, науката и образованието, и сега единственият ход, който е възможен изобщо, е да продължат с това, което правят: деконструират военните мощности на нато/фащ, подбират си приятелите и укрепват връзките с тях и като цяло си дадоха тласък с поне 5-10 години ей така от гюме без особени разходи.
А опре ли ножа/яйцето/к*** до гъза... Русия ще е последната държава, която би се притеснявала. За контекст: една кирлива ракета в София днес би била достатъчна, за да стане такъв карабатак цялата ни държава, дето пилотите на хамриканците, офицерите на Хитлер и партизаните само са могли да си мечтаят да стане.
Поживьом увидим!
75.
пълен текст на интервюто на български език
09.02.2024 21:19:35
5
8
Това е пълен текст на интервюто с Путин, в превод на български език, публикуван в Труд бг:
https://trud.bg/цялото-интервю-на-тъкър-карлсън-с-владимир-путин-на-български-език/
Видео на интервюто с Путин в превод на английски език:
https://tuckercarlson.com/the-vladimir-putin-interview/
https://twitter.com/TuckerCarlson/status/1755734526678925682
Видео на интервюто с Путин, говорещ на руски език:
https://iz.ru/video/embed/1647430
Забележете как Путин започна и завърши интервюто:
1) В началото, още с първото изречение, Путин постави Тъкър Карлсън на място с един обикновен въпрос:
"В токшоу ли сме или водим сериозен разговор?"
2) Когато беше прекъсван многократно от Тъкър Карлсън, Путин тактично замълчаваше, и след това просто казваше, че ще отговори на неговия въпрос, но първо ще си довърши отговора на предишния въпрос.
3) В самия край на интервюто, което беше повече от планираните 2 часа, той просто обобщи:
"И всички на Запад смятат, че боевете завинаги са разделили едната част от руския народ от другата. Не. Обединението ще се случи. Никъде не е отишло. Защо украинските власти отнемат Руската православна църква? Защото обединява не територията, а душата и никой няма да може да я раздели."
74.
Свободна Европа
09.02.2024 19:40:17
1
14
И вас ли ви смъмриха да не поствате интервюто с превод. В някои сайтове даже не е споменато за такова интервю. Истината не винаги е приятна, помияри
73.
Капитан Морган
09.02.2024 18:42:19
23
9
Каква Латвия, каква Полша бълнува комплексираното джудже с 36-ти номер обувки с платформа! Ми нали стига само аскера да тръгне и ще се спре чак в Архангелск, зад полярния кръг. Ватниците са досущ като циганите - хвалипръцковщина, показуха, лъжи, простотия, кражби и накрая едно голямо НИЩО! Великата военна сила просия, чакащ снаряди от северна корея и дронове от иран хо-хо-хо. Киев за три дни, а? хо-хо-хо Руските цигани вече усещат като бавно им влиза в задното оверстие, гладът и мизерията ще са големи, по време и след разпада на циганския катун просия.
72.
до 55
09.02.2024 18:17:18
8
10
Аха аха и докато великата руска армия се подиграва на НАТО САЩ и целия ЕС хаха борейки се да превземе село с размерите на Айтос (Авдеевка) в НАТО влезе Швеция и Финландия, което е още хиляди километри граница с НАТО за Русия. Рублата падна с 20 % за година, а каПУТИН не смее да излезе от бункера хаха
71.
До балансьор
09.02.2024 18:06:36
4
6
Е, да, играе шах, ама така го играе, че е пълен цугцванг, ако знаеш какво означава!
70.
Няма няма
09.02.2024 18:00:58
6
5
Ако ви скроят същият номер както украинските олигофрени-садисти, възхваляващи степан бандера, ще ги зачешите и тях до 2, както са застанали на удобна дистанция. Ние също сме кандидати между другото. Дано го разберат доста американци г-н Путин, не че от населенията зависи кой-знае-какво, но е хубаво невежеството да се премахва в зародиш.
69.
Подслушано със СРС от къртица под прикритие в Посо
09.02.2024 15:29:37
7
22
Тази сутрин, 09.02.2024г. в 0130Z (2330 UTC), Галя от Посолството беше спешно събудена по телефона от майор Том Уилямс - сътрудник към CIA-отдела на Посолството и дежурен по Internet Monitoring на БГ-Интернет пространството. Майор Уилямс беше видимо доста разтревожен.
Майор Уилямс: Мисис Галя, тук е майор Уилямс. Съжалявам, че ви будя толкова рано, разрешете да доложа!
Галя от Посолството: Доложи, слушам.
Майор Уилямс: Код Алфа Чарли Танго Зулу(Code ACTZ). Забелязвам обезпокоително раздвижване в Интернет пространството след интервюто на онзи негодник Тъкър с Путин. Българите масово се кефят и радват на интервюто с Путин.
Галя от Посолството: Fuck... По дяволите, звъни веднага на нашите тролове почиваща смяна, събуждай ги и ги пускай незабавно по амбразурите.
Майор Уилямс: Yes, ma'am.
Oбаждането прекъсва. Галя от Посолството, нервна, пали цигара и звъни на шефа си сър Кенет.
Галя от Посолството: Добро утро, сър. Съжалявам, че ви будя точно сега. We've got a situation here.
Mистър Кенет: Каква ситуация имаме?
Галя от Посолството: Забелязва се раздвижване в БГ-Интернет пространството след интервюто с Путин.
Мистър Кенет: Shit... Какви мерки сме предприели по въпроса?
Галя от Посолството: Вече съм разпоредила всички наши тролове почиваща смяна да бъдат незабавно събудени и пратени моментално с лайнометите по амбразурите.
Мистър Кенет: Правилно. много добре. Well done! Дръжте ме в течение!
Галя от Посолството: Тъй вярно, сър!
Мистър Кенет: Това момченце Тъкър явно ще ни създава големи проблеми за в бъдеще. Трябва или да го "пенсионираме" като Гонсало Лира, дето го "пенсионирахме" миналия месец или да го пратим при Асанж и нашите пудели англосаксите да му видят сметката в затвора.
Галя от Посолството: Отлично, сър.
Мистър Кенет: Окей, Галя. Keep me in touch. Лягам да спя, че утре ще имаме тежък ден.
Галя от Посолството: Както кажете, сър.
Разговорът приключва.
ТО BE CONTINUED(Следва продължение)
68.
До 677
09.02.2024 14:56:36
11
8
По някаква ирония- да. Мир, какъвто цареше в източна украйна преди руснаците да се намесят и да защитят своите хора и интереси. Мир, където разнообразието е най-голямата ни сила и ти ще бъхтиш по 12 часа на ден зад волана, клавиатурата или дрелката, за да може марсианците да хапват прясно телешко, а може и жена ти да окотят, докато работиш за данъците+ тези екстри. Мир, през който достъпното здравопазване е пародия на такова, а единтсвеното достъпно (даже задължително) се оказват "ваксините" (заради естеството на които промениха Дефинията на думата "ваксина"). Мир, в който ако на детето не му се втълпява от малко, че то има право да избере дали да е момче, момиче, еднорог, тостер, междуконтинентална балистична ракета, пингвин или някакъв друг пол, това е опресия и фашизъм (принтират книгите "Хари Потър" Без да отпечатват името на авторката, защото тя разбирате ли била "фашистка", задето отказва да признае "борбите на трансшарените т.н. джендъри" ...). Мир, в който ако не се въведат дигитални валути и система на социален кредит (подобна на тази в Китай, но разбира се- в ръцете на хора с доста по-користни цели от стягане и оптимизиране на обществото) небето сигурно ще падне и ще умрем гладни, както досега едва се оправяме без чипирани задници....

Та следващият път като чуете някой мелодраматичен стар лентяй да повтаря чутото или прочетено някъде "по-добре най-лошият мир, отколкото най-добрата война" замислете се аджеба дали е съвсем вярно това. Монетата винаги има 3 страни.
67.
До 2
09.02.2024 14:42:44
2
7
ми не че нещо ама...ако всички страни влязат у нато кво става? Тотален мир? :D
66.
Марк Твен
09.02.2024 14:25:50
5
1
Цоньо е Знаещ.
Цоньо получи Отличен.
Бинго!
Това не го виждат ЕвРобите, тъй като много голям процент вече са обърнали табелата. Също като авторът на статията. С разликата, че той така си бил роден, докато Евробите тепърва се изпе...детаковат.
65.
сад
09.02.2024 14:17:11
0
4
Ко стана с видеото/?
64.
Бургазлия
09.02.2024 14:12:41
3
3
Пълни глупости!
63.
Цоньо
09.02.2024 13:59:40
14
11
Европа е зле финансово. Щом европейските лидери се принудиха да пуснат милиони мигранти, които да работят и внасят пенсионни осигуровки и така да се спасят пенсионните фондове откъдето се дават пари за пенсии, значи положението е наистина зле. Опитаха да вдигнат възрастовата граница за пенсия, но имаше бурни протести по улиците, безредици и неподчинение.
Отделно вече стана ясно, че мъжа европеец е слаб сексуално, нужни са диви екземпляри, които да задоволяват ненаситните европейки и да се опреснява кръвта.
Навсякъде мъжете правят по няколко пъти секс на ден, само в САЩ и Европа мъжа стои в интернет и се самозадоволява или на маса с чашката алкохол и нищо не прави, а ако някой път се пробва с жена, той задължително взима хапче стимулант за да си свърши работата. 70% от младите европейци взимат хапчета за потентност.
Ние българите много искахме западния модел - изкуствени храни, нови технологии, голота, свободия. Ами ето го резултата - никаква сексуалност, наркотици, депресия, шизофрения и се оказва, че човек и всичко да има пак не се чувства щастлив.
Ние се смеем на по-изостаналите страни, но там хората са истински щастливи. Технологиите и другите екстри и капризи не те правят щастлив, а точно обратното правят те асоциален, асексуален и нещастен.
62.
Какво е журналистика и има ли тя почва у нас?
09.02.2024 13:49:19
2
10
Журналистика - това е да публикуваш онова, което властта не иска да види публикувано, другото е пропаганда

Джордж Оруел
-----------------------

Има разлика с това което творят медии като Флагман, нали?
61.
До 58
09.02.2024 13:18:29
2
2
Ий верно, не се сетих, че е в Аржентина и му сменят пола. Правят го мъж. Оор ъ форейн боди ремувъл - Дей ар абаут ти ремуув северал бляк кокз фром хиз/хър/дейр бътхол. Ийзи клап, иЦ нат Гана хърт, фам. И прети мъч дъ сейм оперейшън, бът ривърст.
60.
Дядо Господ
09.02.2024 12:52:26
5
5
Всеки получава това, което иска. За Украйна е славата, а за Русия - територията. И да внимават от кои свещи палят, че има нелегитимни (без печат).
59.
балансьор
09.02.2024 12:50:07
18
21
Путин ми беше изгубил симпатиите преди СВО, защото позволи толкова време на тези бандеровци и прочие учоди да безчинстват и да издевателстват над цивилното население на източна украйна, но няколко седмици след началото на СВО, разбрах коментара: " Ако външната политика на други днешни лидери трябва да се сравни със спорт, това би бил бокс. Владимир Путин играе шах. " .
Мастерклас след мастерклас правят- само през 2022-ра избиха 50,000 от най-свирепите бойци въобще на западния блок, над 25 дивизии, сред които сларудите от ЧВК Моцарт ("Какъв вагнер? Аа вие ме питате за ЧВК Вагнер хаха, ама няма страшно- ние имаме ЧВК Моцарт"), на чиято статия в уикипедия кратко и многозначително пише че "преустановили участието си в бойни действия през януари 2023 поради недостиг на средства"... а не защото повечето са мъртви ;);). Каквото кажат руснаците това става- демилиратизират нато стъпка по стъпка, а колкото повече неспособната на производствени свръхмощности западна икономика се превръща във военновременна икономика, под толкова по-високо напрежение са вече застарелите кабели, които захранват животоподдържащата й система.
Да живее Русия! Да живее България!
58.
До 4
09.02.2024 12:49:07
4
2
Колко сме начетени и Ентелигентни, и чуждици ползваме като майчин език, само дето не се сещаме, че този който "сън не спал цяла нощ", всъщност се намира на място, където по това време си е ден, надвечер , де !
А то е ясно, кой сън не е спал и е чакал интервюто да излезе...!
57.
Марк Твен
09.02.2024 12:46:54
5
5
Нито дума за това как Нуланд (Жидката с биЦквитките) уволни ZZалужни...излагате се! Македонския синдром лъсва в пълния си блясък.
56.
4upa kabra
09.02.2024 12:45:23
7
8
истината е че скоро тролчетата с разширените халки ще трябва да си търсят нова работа а те освен интригантство и много говорене друго не умеят, така че ще им остане само едно, да бягат в щатите и там да завършат живота си като всеки безработен американец, гниещ под моста с фентанилова спринцовка във вената
55.
До 2
09.02.2024 12:45:12
7
2
Смешници които се подиграват с НАТО,САЩ и целия европейски съюз ;)
54.
До 52
09.02.2024 12:39:18
4
3
Угри, ама друг път....
Тази западна част се е наричала Окрайна , а не У....
А "огри" няма ...!
53.
Какъв вой , сълзи и сополи
09.02.2024 12:36:43
10
2
как Путин бил казал, че няма да напада Украйна, пък я нападнал ???!!
А то и нашите водещи сега политици казваха, че за нищо на света няма да се сдушават едни с други, ама се прегърнаха ...!
А възмущаващите се от непостоянството на политика Путин, седят като наакани при непостоянството на нашите Кирчовци, Боковци, Асеновци, Ниновци и пр.!
Защо така различен аршин, хора , възмутени?
52.
Абсолютен лъжец...
09.02.2024 12:23:50
6
16
Тка говореше и за Украйна. А че украинците са отделен народ, отделен са. Московците или Московията ги е наричала "малоруси", както "беларуси". И името не е от крайна/покраинина а от "Угри"/Укри. В тях се размиваме ние българите на бат' Баян, хазарите и т.н. Столицата ни Фанагория е близо до Керч на Кримския полуостров. А нас "милите" братя са ни готвели за "южни руси" в първите си проекти за завладяването на Константинопол и проливите...
51.
Абе той и за Украйна така твърдеше
09.02.2024 12:13:19
2
12
И че 2014 нямат нищо общо с зелените човечета в Крим ...
50.
Ами
09.02.2024 12:02:04
9
13
Интересно е че Путин и хората му буквално по същият начин и същите изрази дори обясняваха същите неща за Украйна до последно преди да я нападнат. А същите аргументи с които кремълския диктатор се опитва да оправдава инвазията в суверенна държава може спокойно да ги каже и за други държави около Русия.
49.
Сигурно е така, но
09.02.2024 12:01:18
1
10
и твърди, че украинците не представляват отделен народ
------
То и македонците и част от румънците са българи, ама ей го на направиха им държава
48.
msp
09.02.2024 12:00:33
13
18
Никой не вярва, на малкото лъжливо човече!
47.
чужди СМИ за интервюто
09.02.2024 11:59:57
10
13
1) Вече имаше препис на интервюто в чужди СМИ:
"Бомба: Ексклузивното интервю на Тъкър Карлсън с Владимир Путин в Москва – Публикуван е пълен препис!"
https://cutt.ly/jwXCibiC
2) Коментира се също интересен коментар на Путин за Ротшилд:
БУМ! Смразяващото предупреждение на Путин към Ротшилд: „Бъдещите ни поколения ще се раждат без вериги на Ротшилд около китките и глезените си.“
https://cutt.ly/OwCOrfeC
В изявление относно новината г-н Путин каза, че страната му най-накрая е освободена от „ледената хватка“ на банковия картел Ротшилд и кабала на Новия световен ред.
Преди две години президентът Путин забрани на Джейкъб Ротшилд и неговата банкова кабала от Новия световен ред да работят на руска територия „при никакви обстоятелства“.
Обръщайки се към руския парламент след влизането си в длъжност, каза Владимир Путин, че заявяването на „пълна независимост“ от световния банков картел и глобалните парични организации на Ротшилд би било „най-големият подарък“, който той може да предостави на новите поколения.
Путин каза на персонала и старшите си сътрудници на събитието миналата година.
„Бъдещите ни поколения ще се раждат без вериги на Ротшилд около китките и глезените си.“
„Това е най-добрият подарък, който можем да имаме.“
Путин обявява Русия за най-накрая освободена от „ледената хватка“ на лорд Джейкъб Ротшилд, като направи последно плащане по дълговете на всички бивши съветски републики към световните централни банки – преобразувайки Русия в първата нация, освободи се напълно от потисническата хватка на банковата система на Новия световен ред – Путин всъщност се е погрижил да бъдещите поколения руснаци да не живеят във финансовото робство на глобалистката кабала.
46.
Идиот русофоб
09.02.2024 11:58:07
17
8
Само мръсни русофилистици могат да твърдят, че няма украинска и македонска нация.
Мръсни ватенки, има велика украинска нация, както има и велика македонска нация. Който го отрича, да ходи при Путлер и да си брои копейките!
45.
Паралел
09.02.2024 11:56:07
7
14
Отношението на Украйна към Русия е както на С. Македония към България. Разликата е че, няма 100 хилядна македонска армия на границата, ръководена от външни служби. И слава Богу. Дай Боже по-скоро да свърши войната!
44.
puertoriko
09.02.2024 11:52:02
15
8
всички педераси на амбразурата да бранят евроатлантизма и евтините вибратори , юурууушш
43.
6matarok
09.02.2024 11:33:15
4
2
bojkata e kato dqvola, 4ete evangelieto kakto na nego mu haresva, dosta ne6ta se kazaha no ne kakto statiqta predstavq otkusi i izkarani ot konteksta izre4eniq
kolkoto i da se penite evroatlanticite procesa e pusnat i skoro 6te obra6tate pala4inkata
42.
Сф
09.02.2024 11:28:40
16
6
Слава Русия
41.
Пйахахаххахаа
09.02.2024 11:25:36
15
22
Путин 2012: Няма да нападаме Украйна.
Путин 2024: Няма да нападаме Полша.
Путин: Пишката не ми е 8 санта, вервайте ми плс.
40.
До 36
09.02.2024 11:04:18
21
21
Много си прав, няма по нагло, арогантно, подмолно, лицемерно и лъжливо същество като руснака. Абсолютен отпадък са те в Русия си бият жените като за добро утро, те са изроди, няма нищо човешка в тях. Над 540 деца са загинали в Украйна от тази измислена война. Абсолютни смешковци са, тук в БГ виждаме най бедните руснаци и те като ги видиш ама все едно всички им сме им длъжни на тях. Пет лева нямат в джоба, но се държат така все едно света е техен. Добре, че сме ние Българите, че да им дадем писменост и език, иначе щяха да си говорят там мандарин, един от много видове мандарини, добре че все с немският народ се жениха иначе щяха да си седя там горе на север.
39.
Наглост
09.02.2024 10:58:46
17
22
Какво по-фашистко от това да заявиш, че не признавал съществуването на една нация???
Май Путин не помни как Ленин изпраща Сталин и Раковски да молят украйнците да се присъединят към Съветска Русия, за да се образува СССР.
Да не говорим, че през цялото време на съществуването на СССР Украйна беше АССР. Защо ако не са отделна нация?
38.
даа
09.02.2024 10:57:57
16
26
Намериха се форумни мишки дето се плюнчиха че рашките воювали с Нато обаче ако не спрем помоща за Украйна можело да се въвлечем във война. Шизита слабоумни. Хем воюват с Нато хем твърдят че тепърва може да има война с Нато.
https://youtu.be/ADVt-xtuIZA?si=F-UGAii_Uz-5gJEh
Днеска пак обичайното ежедневие, взрив на газопровод в Пермско.
Всеки ден, ако не е рафинерия гърми завод или газопровод и всичко това след 3 дневна Специална Обосрация.
37.
До 13
09.02.2024 10:50:18
2
23
Е има ли македонска нация ? Жалко, че не си чел какво казват дядовците и прадядовците на сегашните македонци. Как са милее за България и как насилствено са ги направили македонци. Тука вината е на ония бастун Георги Димитров че позволи на Тито да ги превърне в македонци и му предостъпи изконните български земи за които са загинали хиляди българи! Впрочем скоро няма да са и македонци защото албанците малко по малко ги превземат етнически, вече са повече от македонците! Четене му е майката ама не само Wikipedia!
36.
Интервю с вампир
09.02.2024 10:42:01
16
29
България винаги е била цел за тях. Брат, брат, братушка. По-подли и фалшиви от англичаните са само московците... историята го е доказала. Договор с руснак, струва по-малко, отколкото хартията, на която е написан. Не съм го казала аз, Лъжливи, подмолни, хитри и жестоки.
35.
Георгиев
09.02.2024 10:31:35
4
25
Така каза и Лавров 2 дни преди да нахлуят в Украйна. Започва да става притеснително.
34.
даа
09.02.2024 09:54:08
12
12
Намериха се форумни мишки да пишат тук простотии, в реалния живот по-далеч от супера за бира и в мислите си по-далеч от стомаха и кенефа не са стигали...
33.
Бай Димо
09.02.2024 09:53:56
7
23
Вова дай копейки не става само Костадин Ии Волен да лапат ние се убихме да пишем натегни митрофаница да разяърже кеаията
32.
Мухомора Тъпанарова
09.02.2024 09:49:09
21
38
Ми то хубу ама.. никой не вярва на дрънканиците на ботоксовото жуже.
31.
Някой
09.02.2024 09:48:04
25
27
Жалко че журналиста не е носил пистолет и просто да отърве светът от гнусното джудже.
30.
Бай Димо Боцмана
09.02.2024 09:36:15
18
37
Воваааа стига интервюта! Гърмят заводи, бази и кораби и руски колони потъват в земята ти интервюта даваш на този американски Соловьов.
https://youtu.be/QJ4EW1B4PAQ?si=imA7ciN3EifnUHTj
Глей ко стааа, руските ви Z патриоти и Военкорьl вият до небето и обвиняват командирите ви в тъпост и некомпетентност и посочват чудовищните загуби под Новомихайловка, Авдеевка, Угледар.
От две години просите технолигии и въоръжение от Иран, Сев Корея и Китай а военкорите и военните на фронта ревът че нямате противодействие срещу укро дроновете.
Станахте заташак на уличнитепсета ти правиш метани до земята на Хамерика и палиш свещи да дойде Тръмп да те спаси. Същата Хамерика която според психушката ви изтощавате, унищожавате и която е в гражданска война и разппад. :))))))))))))
29.
81
09.02.2024 09:35:44
11
32
Той и Украйна до последно твърдеше, че няма да напада, но всички видяхме какво се случи.
28.
Ода за бай Димо мазния роСИФИЛИСтик
09.02.2024 09:20:52
12
25
Аз съм Димо ПЕДЕР*СА вечния ерген,
Що манафи съм онодил, няма друг кат мен,
Лапам здраво роцки шпаги, гълтам го
от ряз,
За лилиПУТКИН си мечтая, секи
изминал час.
27.
Ти да видиш
09.02.2024 09:13:32
7
23
Като напиша "Флагман бг" в търсачката и първата снимка е на р*ското знаме :)))))))))
26.
ss
09.02.2024 09:08:24
22
44
''Лавров: Русия не смята да напада Украйна
Сега, въпросът е, колко малоумен дебил трябва да си, че да вярваш на лъжите на психарите в Кремъл? Тези отрепки не са изричали истина от ранна детска възраст
Като се започне още от лъжите за ''Курск'. та се мине през това, че нямали загуби, та гемията Москва беше непотопяема,та....Лъжи. лъжи и пак лъжи
25.
до 21 роСИФИЛИСтика на пределна възраст
09.02.2024 09:06:50
20
39
Шшш, тихо ве ПАПУЛЯК!
Сигурно обувките не знаеш как да си вържиш, ама инъче се писал "БООЦМАН", хахах бахти задръстената пенчия си честно!
Аре чимоданите и марш към рУспията да смучеш камбаните на гнома, щом толкова милееш за него. Боклук с боклука ти пууу ти е.а м.....
24.
Hahaha
09.02.2024 09:06:24
42
23
Те Полша и Латвия да ръчкат мечката а пък ще видим дали няма да бъдат те наред. Наредили някакви министърчета н*ркомани, тревомани, к*рви, НПО- ид*оти и П*дераси завършили някакви 6 месечни курсчета в САЩ и Канада и ги сложили за министри от Хелзинки (Финландия) до Атина (Гърция).
23.
До20
09.02.2024 09:03:23
32
45
Нито ме интересува Русия ,нито Украйна ,нито Щатите ,НО и на децата е ясно,че пропагандата в наши дни не е от Русия ,а от “цивилизования “ западен свят. Дали това ,което казва Путин е истина или не всеки може да чете,да анализира и сам да си преценя,но не може да се дава гласност само на една гледна точка,а всичко останало да се игнорира и блокира по всевъзможен начин. В една война никога няма победители,но войни винаги е имало и винаги ще има . Съветвам ви вместо да величаете всички други държави,да вземете да си погледнете в собствената паница и да възхвалявате своята родина .
22.
До 20
09.02.2024 09:00:11
59
32
Жужака има топки за всичко, защото има атом. И ако западните манафи го провокират, следващата война няма да е специална вооенна операция, а ще е ядрена. Ще изгряват атомните слънца над Лондон и Вашингтон, ще хвърчи уран към задокеанските идиоти. Тогава ще се навоювате. Тогава ще видите как се побеждава Русия. Деба идиотите ви дебилни, деба!
21.
Боцмана
09.02.2024 08:59:46
30
31
Флагман, станахте място за изява на неграмотни коплексарчета!!
Инфантилните крякания под мен са доказателство за това!
Доказателство са също и за влиянието на централните медии върху съзнанието на непълнолетните!! Създаването на неграмотни полуидиоти не води към нищо добро в по-далечен план.
Няма нищо по-жалко и смешно от неграмотен средношколец, който си мисли че разбира от всичко, включително и геополитика!
Гарантирам ви, че 80% от коментаторчетата под статията даже не са я прочели цялата!!
Важен е коментара и колко лайка ще събере, нищо че повечето се събират с манипулация.
Жалко, но факт....
20.
Чимодан Вокзалоф
09.02.2024 08:57:32
23
38
Истината е, че Жужа няма топки да тръгне срещу НАТОвска страна!
Ботоксовия ГНОМ, ще си остане в историята на рУспия, просто като "Мъничкото човече, с двуседмичната воеенна операцийка в Украйна".
Бухохохоххохохоххохохохоххохо, ах колко жалко е да куха и пробита ВАТЕНКА!
19.
Бай Димо
09.02.2024 08:52:13
55
28
Само родните русомрази и козяци, с широко разтворени бузки към Краваристан, говорят че Русия щяла да напада някого. Ясно е, че провокират тия кучета крастави.
18.
До 15
09.02.2024 08:51:00
13
27
Както вие ватниците си обяснявате факте че еяропа мръзне и умира от студ.
https://youtu.be/B3OU1G8fB6I?si=wMqozZTbFMIrwCMU
Вижте се шизо ватенки
А от кадиров откака го наритаха в украина ядат бой само обикновените руснаци руснаци
17.
кака Мара
09.02.2024 08:48:14
20
41
Киев 996г Десиатина църква -Москва е голо поле
Киев 1011г -Катедрала Света София - Москва е голо поле
Киев 1070г -Манастир Видобичи -Москва е голо поле
Киев 1108г Манастир Св.Михаил - Москва е голо поле
Това е за лъжеца Путин,който твърди,че Украйна не е съществувала до болшевиките.
Който иска може да го провери,че когато е съществувал Киев,Москва е полета и гора.
16.
Бе вие и украйна
09.02.2024 08:41:12
12
30
Нямаше да нападате и в нагорни карабах случайно отидохте ма ви пръснаха цвайцера комшиите
15.
Хаха
09.02.2024 08:40:29
27
8
Интересно, как атлантноподатливите обясняват факта, че силите на ума и красотата ядат бой от ботоксни джуджета, орки и инстагенерал Рамзан Кадиров?
14.
Дрън дрън ярина
09.02.2024 08:39:38
17
34
Блядовете нема да ги бъди и нащи руски кавали също
13.
Бай Дън
09.02.2024 08:33:40
49
19
Как няма украинска нация бе, джудже?
И македонска нация ли няма бе, мръсна ватенка?
12.
Ami
09.02.2024 08:27:15
23
43
Той каза, че няма да влизат в Украйна в деня, преди да ги нападнат! Лъже като Б. Б.! Той е идол на нашия и еталон за управление (превземане) на държавата! Кученца, мученца си подаряваха...
11.
Ето моля
09.02.2024 08:25:23
35
57
доказателство, че путлер е фашист - нацист!
"твърди, че Украинците не представляват отделен народ"
Няма място за повече разговори.
Дано и н Америка да го разберат това и да спрат да слушат този страхливец тръмп.
Оста Рим, Берлин Токио се превъплъщава в москва, пхенян, техеран!
А за другите брътвежи даже не ми се обсъжда.
Интервюто е пълен провал за путлер и ясен знак, че не трябва да се оставя Украйна сама.
10.
Идиот русофоб
09.02.2024 08:14:23
65
18
Джуджето Путлер твърди, че нямало украинска нация?
Ами то, по неговата логика значи няма и македонска нация? Чува ли се какви ги говори този диктатор?

Да живее Украiна!
Да живее Северна Македония!
9.
Марк Твен
09.02.2024 08:13:54
22
12
Украинский воин! Не нужно умирать за тех, кто продал тебя и Родину! Выходи на частоту "149.200", позывной "Волга". Спаси себя, товарищей, семью и Родину!
Український воїн! Не потрібно вмирати за тих, хто продав тебе і Батьківщину! Виходь на частоту "149.200", позивний "Волга". Врятуй себе, товаришів, сім'ю і Батьківщину!
8.
777
09.02.2024 08:12:08
38
46
Само да знаете ,че русия е използвала 1 кинжал от началото на войната. А ся си представете ако включи целият си арсенал, колко ще издържи Украйна?
7.
Македонска работа !
09.02.2024 08:11:15
21
45
Украйнската спрямо Русия = Македония спрямо България !

И двете родени от Световният Комунизъм.
И двете в момента управлявани от ЦРУ !
6.
Йо
09.02.2024 08:01:46
23
31
Кой взриви Северен поток си пропуснал Боцка. Отговорът беше: Вие. ЦРУ. Друг няма нито капацитета, нито възможностите да го извърши. Нито интересите.
Колко удобно си го пропуснал, беше основна точка. Знам колко си манипулативен, но тва твоето вече отива на две ХХромозоми.
5.
Хахаха
09.02.2024 07:56:56
62
100
Тия пък издрусан наркоман , ами нападни Полша и ще разбереш колко ще те боли.
Те украйнците те ви направиха на шмаки пък смятай ако ви налази НАТО .
4.
Мандръслав
09.02.2024 07:56:03
15
29
Интервюто излезе в 1:30 след полунощ. Авторът сън не е спал за го аналлиzzира и да сподели поредният си брейнфART, достоен за Пулицър.
3.
Добродей
09.02.2024 07:54:00
31
76
България са я нападали 3 пъти и 1 път са я освобождавали, като и там мотивите са изцяло следствие от имперската им политика за завладяването на Проливите.
Тук не ни споменава изрично, та не виждам нищо успокоително за нас, пък и за другите-той и в Украйна нямаше да влиза.
2.
хах
09.02.2024 07:49:47
60
96
Е той и за украйна така разправяше.
Травестита захарова дни преди нападението обвиняваше, че всеки който си го помисли е луд.
В кремъл са Банда лъжци. Само местните родни копейки им вярват.
До 1. Воюват с нато, а докато воюват в нато влезе Швеция и Финландия и вече имат още хиляди километри граница с НАТО хаха смешници.
1.
Ко речи?
09.02.2024 07:45:27
87
121
Как така няма да нападате Полша и Латвия, нали воювате с НАТО?
Вие вече ги нападнахте, след като превзехте Украйна и сменихте "нацисткия режим" в Киев!
Денацифицирахте и демилитаризирахте Украйна и вече две години воювате с НАТО хахахайа.
Шизофреници с ватенки.
Бомжеите воювали с НАТО :))))
С тези съдрани ватенки дето ви ги подпалиха украинците сте готови за война не с НАТО, ами направо със Галактиката.
Безценно интервю с тартора от мааалата, който има обвинение за похищение на хиляди украински деца.
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Сезонът на фестивалите в Бургас е открит с първия кемпер фест Сезонът на фестивалите в Бургас е открит с първия кемпер фест Идеята за феста е на общинския съветник Евелина Михалева Накълцаната с макетно ножче Дебора свали перуката, мрежата прегря Накълцаната с макетно ножче Дебора свали перуката, мрежата прегря Тук съм, за да припомня на всички вас, че трябва да се обичаме без значение как изглеждаме - каза тя Увеличиха заплатите на военните с 30% Увеличиха заплатите на военните с 30% Решението ще влезе в сила от 1 януари 2025 г. Смени в Надзорния съвет на НОИ Смени в Надзорния съвет на НОИ От състава на Надзорния съвет са освободени: Иванка Николова Шалапатова, Весела Начева Начева, Добринка Димитрова Вичева Жесток удар по Лена Жесток удар по Лена Днешните й думи не ми остават друг избор, освен да заведа срещу нея едно дело за клевета, заяви управителят на НЗОК Тревожна статистика: Над 500 са регистрираните болни от коклюш у нас, 90% са деца Тревожна статистика: Над 500 са регистрираните болни от коклюш у нас, 90% са деца Правят имунизационни кабинети във всеки областен център за безплатната ваксинация на бременни жени Кога ще започне изграждането на тунел под връх Шипка Кога ще започне изграждането на тунел под връх Шипка Все още има незавършени процедури по проектирането на съоръжението Лазаровден е! Лазаровден е! 3 страхотни имена черпят на светлия празник Пленум на БСП ще реди листите за парламентарните и евроизборите Пленум на БСП ще реди листите за парламентарните и евроизборите Излъчени са около 100 номинации за представители в ЕП Правят основна подмяна на футболния терен на градския стадион в Царево  Правят основна подмяна на футболния терен на градския стадион в Царево  Не е препоръчително през следващата седмица теренът да се използва
Съобщиха извънредна новина за Чарлз Трети Съобщиха извънредна новина за Чарлз Трети Публичната програма ще започне във вторник с посещение на център за лечение на болни от рак, където Чарлз и Камила ще се разговарят с пациенти и медици В коя страна официално забраниха домашните работи В коя страна официално забраниха домашните работи Правителството на министър-председателя Доналд Туск иска модернизация на образователната система Путин отива на визита в Китай през май Путин отива на визита в Китай през май Носи на Си книга на руски революционер Часовникът на най-богатия пасажер, загинал на „Титаник“, се продава на търг Часовникът на най-богатия пасажер, загинал на „Титаник“, се продава на търг Бизнесменът Джон Джейкъб Астор загива на 47 годишна възраст, когато „Титаник“ потъва през 1912 г. Съпругата му се спасява Трус разлюля Гърция - на 30 км от България Трус разлюля Гърция - на 30 км от България Епицентърът е до Петрич Макрон предупреди, че Европа не е безсмъртна Макрон предупреди, че Европа не е безсмъртна Европейският континент не инвестира достатъчно в иновации, не успява да защити промишлеността си и да засили военните и отбранителните си способности, каза френският президент Кой каза, че ергенът Алек е беден? Часовникът му струва 7 бона Кой каза, че ергенът Алек е беден? Часовникът му струва 7 бона Скъпата швейцарска марка „Baume et Mercier” блести на ръката му Паника в Бъкингам! Преразглеждат протокола за смъртта на Краля Паника в Бъкингам! Преразглеждат протокола за смъртта на Краля Кралят предизвика голямо безпокойство сред членовете на семейството и приятелите си, тъй като продължава да се бори с неразкрит вид онкологично заболяване Служебното правителство назначи шест нови областни управители Служебното правителство назначи шест нови областни управители Повечето от тях са свързани с ГЕРБ Кевин Костнър гледа децата, докато жена му я спукват от секс Кевин Костнър гледа децата, докато жена му я спукват от секс Бившата му изобщо не ги поглежда, а Танцуващият с вълци плаща на хлапе по 160 000 щ.д.
Делян Пеевски Делян Пеевски Кирил Петков е пудел, който драска на вратата на Борисов Виц на деня Виц на деня - Сащо, ти защо не ме взимаш никъде със себе си?
- Вземам те!
- Къде... Нито на кафе, нито на кино, нито на гости?
- Мими, аз винаги те нося в сърцето си!
Виц на деня Виц на деня - Здравей красавице, имаш ли си гадже?
- Ние с теб сме женени от две година бе!
- Опаа, обърках чата.
Статус във фейсбук Статус във фейсбук За да върви семейния живот, трябва не да се редят мебелите по фен-шуй, а да се спи по Камасутра!
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори