×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Разследват двама за съучастие в убийството на Пейо Пеев


Разследват двама за съучастие в убийството на Пейо Пеев
Те са подпомогнали бруталните Красимира и Габриела, прикрили са следи и са укривали веществени доказателства
27 Януари 2024, Събота, 15:00 ч.
Автор: Флагман.БГ

Проверява се дали и кой е помогнал за укриване на тялото

Възможно е да има нови арести по случая с убийството на 44-годишния Пейо Пеев. Това обяви за NOVA главният секретар на МВР Живко Коцев. Разследващите са категорични за вината на двете обвинени жени - съпругата и тъщата на Пеев. Сега се проверява дали и кой е помогнал за укриване на тялото.

Пред NOVA главният секретар на МВР Живко Коцев заяви, че поне още двама души са в полезрението на полицията и в момента се разследват от органите на реда. Става дума за хора от обкръжението на съпругата на Пейо Пеев - Габриела и нейната майка - Красимира. В тази връзка Коцев обясни, че лицата се разследват като евентуални помагачи на авторите на престъплението, проверява се дали те са укривали веществени доказателства и за заличаване на следи, предава nova.bg.

По отношение на кадрите от видеокамери, запечатали момента на убийството на Пейо Пеев, главният секретар ги описа като шокиращи и брутални.

Припомнямe, че Пеев първо е бил удушен, а след това тялото му е транспортирано до гориста местно, недалеч от хижа "Алеко". Той е бил преместен на пасажерското място, а колата е била опожарена.

"Има други лица, които се проверяват за съпричастност към самото деяние. По-скоро като форма на помагачество, като подпомагане на дейността по укриване на веществени доказателства, заличаване на следи, но за самото авторство нямаме подозрения на кръга на проверяваните лица. Това са лица, които са свързани с Красимира, майката на Габриела и самата Габриела, заяви Живко Коцев, главен секретар на МВР.

 


В категории: Крими


5
Коментара по темата
5.
ръй
28.01.2024 12:50:09
0
0
ръу
4.
Р
27.01.2024 22:08:15
0
6
Не мога да си представя да оставиш сами посреднощ две деца, едното от който 4 месечно. И тия щом са се оженили защо не живеят заедно..баси филмите
3.
До 2
27.01.2024 19:39:25
1
11
Какво сте се хванали за бащата на убития. Човекът е проследил сина си до блока и Пейо явно е излязъл от колата и се е качил горе. Нормални притеснения на родител, който никак не е сигурен в отсрещната страна. Какво да прави още човека долу, няма да чака цяла вечер, затова си е тръгнал. Пейо му е написал, че всичко е наред. Случилото се не е станало веднага. Жалко, че не е решил да остане повече, но... Първоначално излезе инфо, че "съпрузите" са се скарали горе в апартамента. Разговорът е можело да продължава и 15-30-60 мин. Достатъчно му е тежко сега и чувства вина, че не е останал повече време, за да предодврати ужаса.
Предвид, че горе е имало две малки деца, вероятно са слезли уж да си довършат разговора и спора, за да не се будят децата от шумовете. Интересното е, че и Красимира слиза с тях, тук вече с цел, мисля, че е ясна каква е с оглед на случилото се. Фактът и че майката СЪЩО влиза в колата, говори за планиране. Планирали са го, само са чакали удобния момент.
Те са доста доминантни и контролиращи личности и двете, явно действията на Пейо са излязли извън техния контрол и затова нещата са ескалирали до убийството.
2.
А за бащата на убития
27.01.2024 17:36:03
16
3
липсва всякаква информация. Нали го беше проследил? Какво е правил? Седял е и е гледал докато убиват сина му? Да не се окаже тази история доста по-шокираща отколко е към този момент? Прокуратурата много удобно мълчи и пуска на час по лъжичка. Първосигналните захапват и започват да правораздават. Появява се някакъв и предоставя снимки на семейството от камера, която вероятно е незаконна. Прави предположения и лепи епитети. Оказва се, че проверката установява, че няма кой знае какви нарушения. Този съсед пред цяла България каза, че се страхува от две жени, които са арестувани. Прекалено съмнително започва да изглежда всичко! Сякаш обществото изля гнева си, натвори някаква история, и изпусна парата. Следва ракийка и салатка за да заспи със спокойна съвест, че участва в държавните дела. Има нещо много гнило в цялата тази история!
1.
валци
27.01.2024 16:34:24
1
23
И според мен почти е сигурно , че са имали съучастници поне един и то мъж . Това престъпление е подготвяно не за ден-два , а от месеци . 2 жени да удушат мъж , дори и неочаквано да е ''малко'' трудно. От друга страна може да прехвърлят топката на други и двете майка и дъщеря да излязат на свобода . Както знаем веднага след задържането пуснаха под домашен арест мъжа на убития . А майката и дъщерята не са случайни , майката е била 30 години дипломат , а дъщерята , мисля че е била кандидат за депутат . Каквото й да е дано осъдят виновните наистина справедливо . А за това престъпление би трябвало да е доживотен затвор .
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
6 съобщения от мъжа, които разкриват, че е лудо влюбен във вас 6 съобщения от мъжа, които разкриват, че е лудо влюбен във вас Ето кои са те  5 отблъскващи грешки по време на целувка 5 отблъскващи грешки по време на целувка Обърнете най-голямо внимание на лошия дъх Утре е важен ден за бургаското Барби, следва 37-а вливка... Утре е важен ден за бургаското Барби, следва 37-а вливка... Медици масово отказват да й поставя повече филъри в устните заради опасността от некроза Най-големите скандалджии в зодиака Най-големите скандалджии в зодиака Скандалите и свадите с тези зодии са вързани в кърпа Рецепта за агнешко с кисело мляко Рецепта за агнешко с кисело мляко Един от шедьоврите на българската кухня Акула изплува на плаж в Бургас (СНИМКА) Акула изплува на плаж в Бургас (СНИМКА) От близко заведение са съдействали, за да бъде върната акулата обратно в морето Експерти дават съвети как да спрем да мислим прекалено много и да се тревожим Експерти дават съвети как да спрем да мислим прекалено много и да се тревожим Тревожността е бич на нашето време и психолозите обръщат все повече внимание на преодоляването ѝ Условна присъда за Васил, хванат с пико и коноп на паркинг в жк. „Лазур“ Условна присъда за Васил, хванат с пико и коноп на паркинг в жк. „Лазур“ 37-годишният бургазлия бе спипан с дрогата миналото лято до блок 13 в комплекса Тази тв водеща се прояви с нов гаф в ефира, заекна и не успя да прочете текста си Тази тв водеща се прояви с нов гаф в ефира, заекна и не успя да прочете текста си Цънцарова вече не се справя добре със задачите си  Майката на тази силиконка категорична: Преди пластичните операции беше по-красива! Майката на тази силиконка категорична: Преди пластичните операции беше по-красива! Екатерина отглежда дъщеря си след загубата на татко й - ливанеца Абдул Гани. Той бил банкер и тъкмо на него двете жени дължат охолния си живот
Марихуаната става нискорисков наркотик в САЩ Марихуаната става нискорисков наркотик в САЩ Досега спадаше към категория едно, включваща хероин, екстази... Пациентка отиде на преглед, оказа се умряла Пациентка отиде на преглед, оказа се умряла Жената останала в шок, била "мъртва" от месеци Ето какво ще ядат спортистите на Олимпиадата в Париж Ето какво ще ядат спортистите на Олимпиадата в Париж Разкриха какво ще включва менюто им Бунт в "Икеа" и "Метро" Бунт в "Икеа" и "Метро" Германският синдикат "Ферди" (verdi) започна общонационална стачка в секторите на търговията на дребно и едро в Германия Млада жена не можеше да забременее - оказа се, че тя е мъж заради рядък синдром Млада жена не можеше да забременее - оказа се, че тя е мъж заради рядък синдром Тя отишла на консултация при гинеколог, който след обстоен преглед ѝ казал, че биологично те не може да се нарича жена Трансферна бомба на Острова - ще играе ли Салах в Саудитска Арабия Трансферна бомба на Острова - ще играе ли Салах в Саудитска Арабия Египтянинът изкара седем сезона в Ливърпул и за това време успя да спечели Шампионската лига, Световното клубно първенство, ФА Къп, Суперкупите на Европа и Англия, две Купи на лигата, както и Висшата лига Американските войски се изтеглят от Африка Американските войски се изтеглят от Африка Нигер заменя западните сили в страната с руски Цените в еврозоната продължават да се стабилизират Цените в еврозоната продължават да се стабилизират Европейската централна банка ще намали лихвените проценти през юни Всеки ден тя пиеше чай с мляко, докато накрая.... Всеки ден тя пиеше чай с мляко, докато накрая.... Виетнамката често пропускала обяда или вечерята и ги заменяла с любимата си сладка напитка Задържаха 40 медицински служители при разследване в интензивни отделения за новородени Задържаха 40 медицински служители при разследване в интензивни отделения за новородени Мрежата от около 300 души е работила с 20-процентна комисиона и е прехвърляла бебета от интензивните отделения на държавни към частни болници
Тодор ТАГАРЕВ, бивш министър Тодор ТАГАРЕВ, бивш министър Сега всички са срещу ПП

Виц на деня Виц на деня Тази година финансовите институции ще отпускат кредит "Великден" - за агнешко, козунаци и яйца!

Виц на деня Виц на деня Син споделя в писмо до майка си:
- Мамо, роди ти се внуче, обаче жена ми нямаше кърма и го дадохме на една негърка да го храни, и то за една седмица взе че почерня!
Отговор на майката:
- Сине, да ти призная едно време като те родих и аз нямах кърма и те хранех с мляко от кравата, но виждам, че чак сега са ти поникнали рогата...
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Германец на почивка в България разпозна старото си Ауди, което преди 25 години беше предал на вторични суровини.

Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори