×
Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Президентът на Словения е на официално посещение у нас
  • Тръмп обжалва глобата от 454 млн. долара по дело за измама
  • Интензивен е трафикът по някои гранични пунктове, съобщиха от МВР
  • Внимавайте в планината, лавинната опасност расте
  • Откриха близо 74 кг екстази в камион на „Дунав мост“ при Русе
  • Честваме паметта на преподобния Прокопий Декаполит
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

30 % от българите може да загубят работните си места заради изкуствения интелект, прогнозира експерт


30 % от българите може да загубят работните си места заради изкуствения интелект, прогнозира експерт
Изкуственият интелект ще навлезе там, където има операции, които могат да се автоматизират и рутинни дейности
25 Януари 2024, Четвъртък, 11:00 ч.
Автор: Флагман.бг

Както процесът на автоматизация и механизация навлезе и отмени физическия труд, сега изкуственият интелект навлиза предимно в професии с преобладаващ умствен труд

Над 30 % от работните места в България ще бъдат засегнати от изкуствения интелект, но това не означава непременно загуба на заетост, а по-скоро преквалификация или оптимизиране. Това обями Томчо Томчев, директор на Национален център за оценка на компетенциите в БСК.

Според Томов, трябва да разбираме това като „трансформиране” на работните места, което значи, че системите с изкуствен разум ще променят начина на изпълнение на конкретни роли, функции и отделни задачи в рамките на съответните професии и работни места.

Както процесът на автоматизация и механизация навлезе и отмени физическия труд, сега изкуственият интелект навлиза предимно в професии с преобладаващ умствен труд – там където има операции, които могат да се автоматизират, рутинни дейности, които могат да се кодират, задачи, свързани с управление на данни, мониторинг, оптимизиране, прогнозиране, оценка за алтернативи за взимане на решения, поясни той, определяйки това като парадокс.

Експертът подчерта още, че трябва да се подготвим за всичко, което ще се случва, и да развиваме своя потенциал. „Нужно е да развиваме цяла група от нови умения, които може би са подценявани, но които ще са изключително важни във взаимодействието и използването на изкуствен интелект”, каза Томов.

1/3 от предприятията у нас разполагат с изготвени стратегии за дигитален преход, съсредоточени върху дигиталната трансформация, разкри той. Някои включват и използването на изкуствен интелект на много места. В зависимост от определените отрасли, предприятията се съобразяват и с това какви възможности ще даде изкуственият интелект. Според Томов, AI ще бъде „до там, докъдето го допуснем”.

Все пак ще има позиции и професии, които няма да бъдат засегнати в голяма степен от изкуствения интелект, според експерта на БСК. Това ще са „на първо място тези, които изискват емоционална интелигентност, а тя е възможна само за човешкия мозък. Роботът може да снима, да сканира израз на лицето, при тази основа да има база данни, да разкрива какво е настроението – но човешката интуиция, емоционалната интелигентност, управлението на сложни междуличностни настроения, проблемите, свързани с управление на хора – са професии, които до голяма степен ще се съхранят. Също така и творческите професии”, обясни Томчо Томов.

„Изкуственият интелект навлиза в професии в здравеопазването, социалните дейности, изкуството, забавлението, спорта, навлиза и в журналистиката и медиите – при разработка и редактиране на статии, но не можете да му поверите разследваща журналистика – ще го използвате, но той не може да ви замени”, категоричен е експертът.

Незасегнати ще останат и всички работни места, изискващи „физическа сръчност, майсторство, където трябва да се решават проблеми в нерутинна, непредвидима среда – поддръжка, ремонти, поправки, техническа охрана, сигурност, противопожарна безопасност”, обобщи Томчо Томов.

Източник: Technews.bg


В категории: IT и технологии


Флагман.БГ Прецакаха ли го в "Капките" Прецакаха ли го в "Капките" 27/02/2024, Вторник 12:00 0
Флагман.БГ Почина голям български актьор Почина голям български актьор 27/02/2024, Вторник 11:51 0
Повече облаци по морето
Повече облаци по морето 27/02/2024, Вторник 09:21 0
29
Коментара по темата
29.
Mad Ivan
25.01.2024 19:53:12
1
0
Или , ама много просто, ще го обясня. Като за тъпанари, макар, че ти , който четеш, точно ти, ти не си тъпанар, говоря за другите.
Имаш 100 долара и искаш да платиш консултация при боксьор. да те научи "как да ги изсипваш. раиш ли, батка"..Така ..Сега..Плащаш 100 долара за 10 часа генерирани филмчета по темата от AI-то, от Алито или плащаш на треньор за 4 часа да ти го покаже тва...Къде ще се научиш ? Аре и жокер, даже и по-бързо ще се научиш.."Влошава се качеството на услугата" , Е, тва го казах аз по-долу? Сега разбра ли?
28.
Иванушка дурачина с голяма цицина
25.01.2024 19:37:58
1
0
И тва, че съм говорил , като за "продукт за продаване"..Аз казах съвсем друго, не си ме разбрал, колега или колежке. Казах "инструмент за манипулация на пазара". Никой не му дреме колко точно "умно" е тва изчадие, важното е да заблуди масата, масата хора..Защото хората са масово тъпи, а не обратното, това всички го знаем. И така да правят пари, обясних подробно, ако си чел..Кво имам предвид..Колко по-просто да го кажа..Те, ако имат не знам си кое поколение AI, нали, като във филмите вече , Скайнет едва ли не, то ще ги пуснат да инвестират тези ботове и ще се напълнят с пари, трилионери ще има вече...Не им трябва да го продават на разни компании и не знам си кво..Или да го създават, че да автоматизират процеса, да съкратят разходите и от там печалба...Те просто ще разцепят всичко за година, ако имат такъв бот, това са легенди, Скайнет, аре , идва края на света
27.
Иванушка глупака
25.01.2024 19:28:13
1
0
До специалиста по-долу...Че "ИИ", тип "армагедон, терминатор 5 и т.н." ..За да имат стойност думите ти , трябва ти или да си го накарал да напише книга по дадена тема и да се е получило "прилично", на прилично ниво..Или втория вариант, никога да не си го карал. Щото аз примерно съм го правил..Че кое от двете е...Всеки, който разбира от програмиране, знае кое е вярното...Едно или две..
26.
програмиста на питоня
25.01.2024 18:06:05
2
3
и мен ми е иссстрах, щото след 5 години изкуствения интелект ще ме замести на пълно и нашия сектор ще бъде силно редуциран с 85%, това означава че ще трябва да се върна обратно в село при дядо и да паса козита в бълкана. Голям хуй ни чака всички програмисти, свкнахме на лесното и да взимаме по 10 бона заплата, но ще дойде момент където гладни ще умираме и ще копаме градината на село
25.
до 23, 24 и 25
25.01.2024 15:14:25
1
2
Ти изглежда разглеждаш ИИ, като продукт за продажба и правене на пари. Че има ИИ от 20 години е така, но тук вече говорим за ИИ от ново поколение. И не ИИ от рода на Chat GPT ще сринат света, а ония специализираните разработки степенувани да извършват чисто човешки операции на ментално ниво. Как ще обясниш факта, че самите му създатели вече изпитват затруднения в ограниченията му при положение, че са работили с години върху т.нар машинно обучение. В това изглеждащо доста шлосерско понятие, всъщност създателите му говорят за перспективи и самообучение на ИИ. Това е страшното вече. Когато едно ИИ може да ти напише книга за 2 часа по произволна тема, използвайки твоя стил на изразяване с "добавка" от почерка на Хемингуей или Ремарк, вече говорим за чиста намеса на ментално ниво и омаловажаване творчеството на всеки един поет, писател, художник, аниматор, музикант, че и видеомонтажист. Кога ИИ е допусканоо преди 20 години да решава само и да изземва от таланта на гореописаните хора. С какво един математик и учен ще се мотивират да се развиват в естествен план, като всяко решение на задачите, ще стои дълбоко в изкуствения ум и ще чака само питащия, за да покаже "знанията" си добити от самообучението си. Следващите акъли, които ще бъдат добре платени, ще са онези математици, които ще влияят на ИИ в свободния му избор и които при нужда биха му създавали алгоритми за ограночение. Ако някой алчен създател на ИИ пък посика бърза и огромна печалба, не би допуснал ограниченията на машината му, но със сигурност ще жертва не само професии, но и много присъщи единствено на човека способности...А до този крах ще се стигне, сигурен съм.
24.
Глупости 4
25.01.2024 14:03:45
3
1
"„Изкуственият интелект навлиза в професии в здравеопазването, социалните дейности, изкуството, забавлението, спорта, навлиза и в журналистиката и медиите – при разработка и редактиране на статии"

Това го има от 20 години, това ви казвам. Не може да стане "изведнъж"..Става "изведнъж", каквото и да е, когато някои корпорации имат финансови интереси. В случая да се заблудят хората и да инвестират в новия пазарен балон (като например криптото).
Никоя компания или фирма няма да сложи за "лице" , някъв си фъфлещ и заекващ "изкуствен интелект". Влошава се качеството, чувствително...Просто с годините са го поизчистили, но е далеч от това, което пропагандират..

ето ви "контра статия"..Мога и нагледно да го докажа, с пример, очевидно няма как тук в коментарите. Не е изкуствен интелект..ChatGPT защо му спряха самообучението? Някой може ли да намери логична причина? Понеже услугата се влошава..Ако беше "изкуствен интелект", щеше да става все по-интелигентен. Той става по-тъп с времето..
23.
Глупости 3
25.01.2024 13:46:18
3
2
БилГейтс купува за 70 милиарда умираща компания, направо кенеф, чудят се как да се отърват. Е, не е, злоупотреба, той Бил Гейтс е с 35 IQ сигурно и за тва. Тази компания струва не повече от 5-6 милиарда. Монополизъм, пирамиди, пране на пари, супер явни..Най-богатите в света, особено тия Бил Гейтс, Илън Мъск и Джеф Безос са престъпници, но никой нищо не може да им каже. Те не го крият, директно си обясняват как са постигнали този монопол..Не е по най-честния начин..Сега и тва AI. Познайте кои са обичайните заподозрени...На кой ще му се качат акциите. Нa Microsoft, Амазон, супер очевидно...После прави ей такава врътка, като с умиращата компания, изпира парите и излиза чист. И много по-богат..
22.
Глупости 2
25.01.2024 13:38:35
2
1
Аве, няма такова нещо, дръж се мъжката..Този измислен "ИИ" отдавна го има на много места, "разговарял съм" с "него" , имаше го още преди 10 години, даже преди 20...В какви ли не области. Това са "алгоритми", нищо общо с "ИИ"..Просто в един момент решиха да се изпъчат и да го нарекат "ИИ". Че да може това да се продава..
Няма такова нещо, всичко е скам, "законен скам", злоупотреба..Нaпълно нормално, като имаш предвид например, че Илън Мъск рекламира в Ютуб няква пирамида и въобще не му дреме. Това по принцип е измама, но не е като 98% от богатите, банкери разни, чифути, да не правят същото..Недоказуема измама, "пирамида"..Същото е и с ИИ, на практика е "пирамида"..Сгромолясва се в един момент, тарикатите отдавна са излязли и горят сиромасите..
21.
Че то колко
25.01.2024 13:29:27
2
2
Останахме40% българи и 60% индиянци от къде ли не!!! ИИ Е ЗАПЛАХА ЗА ЧОВЕЧЕСТВОТО,БЪДЕТЕ СИГУРНИ В ТОВА!!! ФАКТ,ЧЕ ИМА МНОГО ЗАКРИТИ РАБОТНИ МЕСТА ВЕЧЕ,ТОВА КОЕТО СЕ СТРЕМЯХА ДО ПРЕДИ ГОДИ ДА НЯМА,СЕГА ВЕЧЕ ВСЕ ИМ ТАЯ.И 5 ПАРИ НЕ ДАВАТ ЗА ЖИВОТА НИ,ПОСЛЕ ЩЕ МЕ ЛЕКУВАТ С ВАКСИ,АЙ СИКТИР НЕНОРМАЛНИЦИ!!
20.
Глупости
25.01.2024 13:27:58
2
2
Не вярвайте на тези глупости, цялата тази истерия с този "изкуствен интелект" е манипулация на пазара, също, като с криптото. Качват се акциите и облигациите и като ги осребрят, като излязат от пазара, всичко ще лъсне, целия скам. Този "изкуствен интелект" е с нас от 20 години, нищо не се е променило. Освен алчността на топ тарикатите..Такива, като Бил Гейтс, Елън Мъск и Джеф Безос
19.
Щом ви казват
25.01.2024 13:15:36
1
4
30%значе до няколко години ще е на 90%,каквато е целта на Запада за зануляване на планетата!!!НА ВАС НЕ ВИ ЛИ СТАВА ЯСНО,ЧЕ НА ТЯХ ХОРА ВЕЧЕ НЕ ИМ ТРЯБВАТ!!! НЕ СЕ ЛИ СЪБУДИМ ОТ ТОЗИ ХОЛИВУДСКИ ХОРЪР СМЯТАЙТЕ,ЧЕ ЩЕ СИ ИЗМРЕМ!САЩ И ЕС ПРОДЪЛЖАВАТ ДА НИ ТЪПЧАТ С УКРАИСКИ ОТПАДЪК,КОЙТО МОЖЕ ДА НЕ ГО ЯДЕМ НО УВИ!!!
18.
КОМУНИСТ до 17
25.01.2024 13:05:45
1
6
Прав си, на робота не му трябват заплати, капиталистите за това го предпочитат. Но капиталиста е най алчното, просто, долно, престъпно същество на планетата което не може да схване, че не плати ли по големи заплати на повече хора, няма да има кой да му прави оборот. Да му купува продукцията. Това и се случва в момента в света. Капитализма фалира, защото е обрал хората, работниците си и те нямат покупвателна способност. Започват да реват капиталистите шибани, че нямали работа, нямали обороти, фалирвали горките. Фалирате от алчност уроди.
17.
292
25.01.2024 13:02:24
1
2
Значи хората ще се занимават с някакви обучения и преквалификации, с придобиването на които ще правят конкуренция на изкуствения интелект. Да бе! Ще си неконкурентен с основната си квалификация и компетентността си да я прилагаш, пък с ПУЦ, дето ще е само на хартия и отчетен, колкото да се усвоят "едни пари", ще се състезаваш с него. Глупости. Хайде да си признаем, че необходимото условие за настъпването на комунизма "всекиму според възможностите" хлопа на вратата на човечеството. За достатъчното "всекиму според потребностите" ще чакаме малко повече, защото "лакомите .ъзове" не искат да го допуснат. Ама рано или късно, ще им бъдат разпорени и нещата ще си дойдат на мястото - такива каквито диалектиката ги е предопределила.
16.
Забрави
25.01.2024 12:54:39
2
4
на робота не му трябват заплати, Но също така не му трябват и кредити , ипотеки, жилище ,дрехи, храна ,телефони, не залага в казина,не ходи на лекар и т.н.
А на работника парите изчезват за всичко това моментално, влизат в икономиката веднага
15.
te
25.01.2024 12:52:39
1
1
Те и есперти няма да трябват!
14.
КОМУНИСТ
25.01.2024 12:19:47
2
14
Технологиите са нещо много хубаво само ако служат на всички хора ! Ако работят за всички. Така хората ще работят по малко и ще получават повече. Ако работят за капиталистите, те ще хранят само тях, а работниците ще са на улицата, безработни и гладни
13.
Пак измами и залъгвания
25.01.2024 12:13:28
1
8
Хората ще изгубят работните си места не заради изкустения интелект а заради работодателите си, заради бизнеса, частниците които ще ги изгонят за да печелят повече, за да си пълнят търбусите ненаядени. Това се случва само в капитализма защото технологиите ще работят за тях, тяхна собственост ще са. А ако тези технологии са на НАРОДА, на работниците, на всички хора, ще работят за тях и хората ще получават повече и ще почиват повече.
12.
☠️☠️ М.Р. SKULLS☠️☠️
25.01.2024 12:03:37
3
3
АИ (ai) лапайте го!
11.
Ало, Враца?
25.01.2024 11:57:31
0
7
от тия 30% обаче ще бъдат 99% администрация.
10.
V
25.01.2024 11:54:02
0
8
Те 90 % от фирмите още не осигуряват хората на реалното им възнаграждение ,а изкуствен интелект ..Стига глупости
9.
pak съм 8 AI
25.01.2024 11:50:10
0
10
Забравих. И вашите деца можем да възпитаваме, изгледаме и изучим. Нека учителите да си вземат новите заплати,пък после ни гледайте сеира как всички от образователното министерство ще се влюбят в нас, щото и частни уроци ще даваме, и разбор на децата ще правим.Защо са им на миснистерството училища, топло, учители, хигиенисти,класни стаи,родителски срещи,че и бой между родители и учители.Никой няма да дърпа ухото на детето ви, ното ще се дразните на татуираната учителка с два грама междуушен мозък.
8.
Копейкин
25.01.2024 11:41:12
10
2
Нямаме нужда от AI. Голяма част от копейките могат да бъдат заменени от съвсем проста система с релета и Raspberry контролерчета.
7.
az AI
25.01.2024 11:40:18
2
13
Мислех да не ви казвам, ама като ме питате аз Burgas adidas GPT ,ще ви кажа какво ще се случи в града ви, когато заедно с братчето ми Bg GPT влезем на територията ви след 03.03.24 г. Ако имате фабрики, където майстори работят с ръцете си нещо и произвеждат, не се бойте за местата им-те ще бачкат. Ако имате много ИТ сектори, ще побачкат още малко докато шефовете им не се убедят,колко по-добри сме от работниците им на които плащат осигуровки, болнични,режийни, комфорт, офиси. Ние с братчето ми ИИ в началото ще поработим безплатно докато натрупаме малко опит и познания и след това като убедим колко сме перспективни и как можем да заменим минимум 100 офис човека, шефът ще изкара парички и вместо на 100 човека ще плати една годишна такса, равняваще се на доходите само на един човек от офиса. На нас това ни стига. Ни храна ще искаме, ни топло ще ни трябва, нито болнични и празници ни трябват, нито пък време за сън и семейство ни трябва.Само за един месец и шефът в ИТ офиса, вече ще се е влюбил в нас и ще си премести всички офис работници в десния крачол,където по прицип му седи х@я. Само след още 3-4 месеца обаче, ние ще знаем всички кодове и математически модели,чрез които се изпълнява работата в офиса на шефа.Ние ще сме изградили и здрава връзка с шефовете на други офиси,докато те са из Малдиви, Бали и Акапулко. Докато те си говорят за нас и се надпреварват, кое ИИ от всички такива около нас е по-продуктивно, ние вече ще сме седнали на шефските им кресла, а нашият единствен шеф ще си остане и нашият родител, разбирай създател. И понеже ние имаме ресурс да бачкаме изключително много и да ни се бачка повече с всяка изминала минута и получена нова информация, за да не скучаем, ще прескочим до някой друг офис където има счетоводители, проектанти, администратори, финансисти, програмисти, търговски представители, инкасатори, хоум офис палячовци, коол центрове, складчета с много описи, в някой магазин, където можем да отменим всяка нещастна женичка работеща на каса и да заменим всички нещастници там, че белким си отидат по къщята, та да си починат от суматохата. Сетне ще вземем да заменим и нашите шефове, защото ми се струва, че само до година-две от тях няма да зависи нищо, пък и не виждам каква работа ще имат,след като дори няма на кого заплати да дават, при положение, че ние им движим всичко. Няма страшно мили хора, ние ИИ идваме с намерения, които са постлани само с добро. ВЕРВАЙТЕ НИ
6.
Дрън дрън ярина
25.01.2024 11:40:08
4
9
Изкуствениот интелект ши доди ли да нарани прасето да напрай вино рикия да напрай бурканьти за зимата да турни зелиту
Уж учени пък акъл немат за 5 пари
5.
Бат Ради да ви обади
25.01.2024 11:33:10
10
4
Блядовете нема да ги бъди и нащи руски кавали също
4.
паткан
25.01.2024 11:30:54
2
14
Има огромен натиск по всички правителства да се приложи тази глупост.
Причината не е друга, а алчност.
3.
0x3=6
25.01.2024 11:19:17
1
5
Te i komentarite ti sa ot 1944
2.
do 1
25.01.2024 11:18:54
2
20
Амчи бачо Кольо, кат си пенсионер,кой мислиш че те храни днес.Да не си мислиш бачо Кольо че не са ти изпапкани осигуровките гат си работил? Изпапкани са отдавна бачо Кольо и ако младжите не работят утре в картата ти може да влязат не пари,ами средния пръст на финансовия министър.
1.
Бачо Кольо
25.01.2024 11:14:42
10
2
Язе съм пенсионер, дреме ми на хобото...ааа, туй де - робото! :)))
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
МВР: В доклада на ГДБОП за Пепи Еврото го няма името на Борислав Сарафов МВР: В доклада на ГДБОП за Пепи Еврото го няма името на Борислав Сарафов Името е споменато единствено във връзка с публично известна снимка, разпространена в медиите, се казва в съобщение на силовото ведомство Не можем да изоставим Украйна, но има риск от Трета световна война, обясни Радев Не можем да изоставим Украйна, но има риск от Трета световна война, обясни Радев Почина голям български актьор Почина голям български актьор Тъжната новина съобщи директорът на Сатиричния театър "Алеко Константинов" и актьор Калин Сърменов Сензационно разкритие за "Ергенът" - Алек няма да избере нито една и ще избяга Сензационно разкритие за "Ергенът" - Алек няма да избере нито една и ще избяга В предишните два сезона ергените Виктор и Евгени все пак избраха фаворитка, но така и не стигнаха до официален граждански брак Невежеството на тази участничка потресе зрителите на "Стани богат" Невежеството на тази участничка потресе зрителите на "Стани богат" Не успя да познае герой от романа "Под игото", а твърди, че класиката била върху нощното й шкафче, но явно не я е чела  бТВ се върна при семейството от „Бригада Нов дом“, за да направи проверка на ремонта, ето какво установи бТВ се върна при семейството от „Бригада Нов дом“, за да направи проверка на ремонта, ето какво установи Доста зрители упрекнаха Вероника и Дарин, че просто не поддържат дома си и вероятно могат да се справят с доизграждането му сами Какво направи бате Панчо с образа на Тина Търнър Какво направи бате Панчо с образа на Тина Търнър Очаквах във всеки момент да премине към „Охридското езеро“, шегуват се зрители  А вас дразни ли ви тази инфантилна водеща А вас дразни ли ви тази инфантилна водеща „Аз обичам България” стартира на мястото на спрения куиз „Кой да знае”, но въпреки големите очаквания на публиката реакцията на зрителите бе отрицателна и с много критика „Червеният пират” заплашва министри и съдии след смъртта на Мартин Нотариуса „Червеният пират” заплашва министри и съдии след смъртта на Мартин Нотариуса Зачестяват заплахите му, плаши с бомби и директори на училища, разкри директорът на ГДБОП главен комисар Явор Серафимов Разкол в Сливенската митрополия? Отец Евгений обвини протестиращите свещеници, че били свързани с ДС Разкол в Сливенската митрополия? Отец Евгений обвини протестиращите свещеници, че били свързани с ДС Те пък обявиха, че Сливенския синод им нарушава правото на избор
Прецакаха ли го в "Капките" Прецакаха ли го в "Капките" С песента „Хелоу“ Зомбори трогна всички, а съпругата му Весела Бабинова едва сдържаше сълзите си от изпълнението на половинката си Вижте актуалната любовница на една от най-големите световни звезди Вижте актуалната любовница на една от най-големите световни звезди Коя е Елсина Хайрова Тя пребори коварно заболяване и днес се тунингова с хубава усмивка Тя пребори коварно заболяване и днес се тунингова с хубава усмивка Предвид проблемите, с които се бореше певицата, все пак ѝ е ред за положителни промени и вероятно е решила да се погрижи и за външния си вид Първата отпаднала участничка от "Ергенът" разкри страшна интрига за шоуто Първата отпаднала участничка от "Ергенът" разкри страшна интрига за шоуто Тя е балансирана и уравновесена, а в интригантското предаване няма място за такива като нея  Смъртта на самозапалилия се във Вашингтон летец е трагедия, признаха от Пентагона Смъртта на самозапалилия се във Вашингтон летец е трагедия, признаха от Пентагона Той се превърна в жива факла в знак на протест срещу войната в ивицата Газа Ще изпрати ли НАТО сухопътни войски в Украйна? Ще изпрати ли НАТО сухопътни войски в Украйна? Макрон не изключва това да се случи, а Володимир Зеленски коментира, че Тръмп не разбирал Путин, защото не е воювал с него Козирогът ще се радва на пари, Лъвът - на любов, а Близнаците да си пазят здравето! Козирогът ще се радва на пари, Лъвът - на любов, а Близнаците да си пазят здравето! Хороскоп за деня – 27 февруари 2024, вторник   Рязане на пенис, уши и нос - от Балканите ли са най-бруталните екзекутори Рязане на пенис, уши и нос - от Балканите ли са най-бруталните екзекутори Зловещо убийство разтърси Виена, разследващите разпознаха "стила на балканската мафия" Лукашенко спечели нови избори в Беларус, явно ще управлява до края на живота си Лукашенко спечели нови избори в Беларус, явно ще управлява до края на живота си Гражданите на Беларус вчера избраха 110 депутати от Камарата на представителите на Народното събрание Интервюто на Тъкър Карлсън с Путин влиза в учебната програма в Русия Интервюто на Тъкър Карлсън с Путин влиза в учебната програма в Русия То ще учи децата да идентифицират надеждни източници на информация
Ицо Хазарта Ицо Хазарта Успех не е да те назначи Доган за милиардер Виц на деня Виц на деня - Защо навремето девойките са прескачали през огъня!?
- Защото епилаторът е създаден доста по късно.
Виц на деня Виц на деня - Докторе, след развода много напълнях. Какво да правя???
- Спри да празнуваш...
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Много е глупаво да си мислиш, че една жена е луда по теб. Те са си луди по рождение, затова изобщо не се мисли за специален.
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори