×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Митко Пайнера изрита Галена от компанията, свали всичките й песни


15 Януари 2024, Понеделник, 13:27 ч.
Автор: Флагман.бг

Музикалната компания изтри певицата от сайта си, не рекламира и участията й

Фолкпевицата Галена и музикална компания "Пайнер" са се разделили! Това упорито се коментира в музикалните среди, след като изпълнителката крещящо отсъства от проектите на чалга гиганта.

Проверка показа, че името на Галена е изтрито от списъка с изпълнители на "Пайнер". Там могат да бъдат открити имена като Преслава, Анелия и Милко Калайджиев, но единствената певица на буквата "Г" в каталога е примата на фолка Глория.

От музикалната компания са спрели да обявяват и предстоящите участия в нощни заведения на Галена. Това фолкпевицата вече го прави на личната си страница във Фейсбук, където става ясно, че има планирани 15 изяви през януари.

През последните дни циркулират слухове, че Галена е започнала да работи с композитора Йорданчо Василковски-Оцко, който има собствена музикална компания и преди години напусна "Пайнер" със скандал. Не е ясно дали Галена сама е решила да се раздели с "Пайнер", или най-голямата музикална компания у нас е прекратила отношенията си с изпълнителката от Смядово. За развод между Галена и "Пайнер" се заговори още през 2021 г., когато се появи информация, че договорът на певицата е изтекъл и тя отказва да го поднови. Но това така и не беше потвърдено, пише България днес. Около Нова година се появиха сигнали, че нещо се случва между двете страни, след като изпълнителката не беше включена в официалния календар на фирмата за 2024 г.

В минали издания на календара Галена беше сред основните имена, но този път е изхвърчала от титулувания списък. Не става ясно защо смядовската певица е извън елита на чалгата, което още повече провокира въпроси сред фолкфеновете какво се случва с нейната професионална кариера. Галена е откритие на "Пайнер" и беше част от фирмата от началото на музикалните си изяви през 2003 година.

Галина Генчева от Смядово, преди да стане Галена, започва кариерата си под сценичното име Галя и през 2003 г. записва първата си песен, озаглавена "Можеш ли". През пролетта на 2005 г. излиза клипът към песента "Дъждовно реге", а през лятото представя песента си "Екстаз", следват песните "Шефът", "Чужди" и "Харесвам те". Стартира 2006-а с клип към песента "Чупката", която се превръща в първия й хит. На 21 май 2006 г. на музикалният пазар се появява първият й самостоятелен албум, носещ нейното име.

Истинска слава смядовчанката натрупа, след като в интернет се появи нейно порно във вана и след това всяка нейна песен мигновено ставаше хит. Галена е двукратна носителка на отличието "Певицата на годината" (2010 и 2013 г.), но точно заради тази статуетка е свързвана с един от най-големите скандали в чалгата. Дългогодишното й приятелство с Преслава прекъсна заради напрежение коя да бъде номер 1 и дълги години двете не си говореха, макар в началото на кариерите си дори да бяха съквартирантки.

Едва през миналата година Преслава и Галена си простиха и отново имат нормални отношения. Ако напускането на Галена от "Пайнер" бъде потвърдено официално, това ще е поредното голямо име, което си тръгва от музикалната компания. Това вече сториха ДесиСлава, Камелия, Константин, Андреа, Есил Дюран, Емилия, Нелина, Магда и други. Досега нито Галена, нито "Пайнер" са коментирали евентуалната раздяла.


В категории: Лайфстайл


Флагман.БГ Акула изяде крак и ръка на турист Акула изяде крак и ръка на турист 28/04/2024, Неделя 09:17 0
3
Коментара по темата
3.
Източника кърти ....
15.01.2024 15:03:34
0
4
"Пишат от "България днес"... голям смях сте флегмите. Великият провинциален сайт, цитира никому неизвестния сайт на една Пепелянчова дето от компаньонка на ВИС-2 през 90 години днес се подвизава като пенкелер концесионерка, цветарка, парти шефка, недвижими имоти брокер, журналайка, фитнес дама. Ма много яко звучи да цитираш "нищото", като източник на достоверна информация. Това е като на проститутка, да закачиш бадж журналист и да я титулуваш медиен издател.
2.
Време е
15.01.2024 14:41:45
1
6
ето вече спокойно може да се впусне в порно бизнеса. Има опит ;)
1.
ВЪЙ
15.01.2024 13:35:13
3
11
Голяма драма ей.....ама пак ще си остане гадна чалгарка,
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Пълен обрат с отвлечения син на полицейския шеф Пълен обрат с отвлечения син на полицейския шеф 22-годишният младеж сам загубил средствата и излъгал за посегателството 9 качества на мъжа, в който си струва да се влюбите 9 качества на мъжа, в който си струва да се влюбите Ето кои са те, запомнете ги, дами Полицията на крак, отвлечен е синът на полицейски началник Полицията на крак, отвлечен е синът на полицейски началник Под тревога се вдигна Главна дирекция Национална полиция, СДВР и областна дирекция на МВР-Кюстендил 10 неща, които всяка жена заслужава от мъжа до себе си 10 неща, които всяка жена заслужава от мъжа до себе си Връзките са вълнуващи и не могат да са изцяло безоблачни, но могат да ни карат да си казваме, че има смисъл да продължаваме с партньора, когато... Според зодията: Как да се преборите с пролетната умора? Според зодията: Как да се преборите с пролетната умора? Начини да се измъкнете от летаргията най-бързо Рецепта за козунак със сушени плодове по стара бабина рецепта Рецепта за козунак със сушени плодове по стара бабина рецепта Страшно вкусен  Социален център – Бургас с благотворителен щанд на Флората Социален център – Бургас с благотворителен щанд на Флората Там може да намерите сувенири - картини с декупаж и батик, книгоразделители, поставки за чаши, предмети от глина и др. Партньорът ви ще е доволен: За да подобрите сексуалния си живот, трябва да подобрите храненето си Партньорът ви ще е доволен: За да подобрите сексуалния си живот, трябва да подобрите храненето си Водещи диетолози споделят какво трябва да купите и ядете в навечерието на важна среща или гостуване СЕК напуснали ПП-ДБ заради ГЕРБ, но Бачийски се отказа от вота на 9 юни СЕК напуснали ПП-ДБ заради ГЕРБ, но Бачийски се отказа от вота на 9 юни Започваме създаването на ново надпартийно обединение, което да бъде базирано на ценности, каза той За втори шанс: Слагат такса матура За втори шанс: Слагат такса матура Таксата ще се плаща за всеки изпит, на който зрелостникът реши да се яви повторно
Байдън уж на шега: Аз съм възрастен мъж и се кандидатирам срещу 6-годишен Байдън уж на шега: Аз съм възрастен мъж и се кандидатирам срещу 6-годишен Протест посрещна президента на САЩ преди вечерята с кореспондентите   Злато и сребро за България от Европейското по бокс за жени Злато и сребро за България от Европейското по бокс за жени  Светлана Каменова стана шампион, а Златислава Чуканова - вицешампион Втори шанс: Известна порно актриса прескочи трапа, засега Втори шанс: Известна порно актриса прескочи трапа, засега Лекарите не са обнадеждени за състоянието й, нямат надежда за подобрение Откриха над 200 кг кокаин в щайги с банани в супермаркети в Германия Откриха над 200 кг кокаин в щайги с банани в супермаркети в Германия По цени на улицата стойността на разкритата пратка е повече от 10-15 милиона евро Съобщиха извънредна новина за Чарлз Трети Съобщиха извънредна новина за Чарлз Трети Публичната програма ще започне във вторник с посещение на център за лечение на болни от рак, където Чарлз и Камила ще се разговарят с пациенти и медици В коя страна официално забраниха домашните работи В коя страна официално забраниха домашните работи Правителството на министър-председателя Доналд Туск иска модернизация на образователната система Путин отива на визита в Китай през май Путин отива на визита в Китай през май Носи на Си книга на руски революционер Часовникът на най-богатия пасажер, загинал на „Титаник“, се продава на търг Часовникът на най-богатия пасажер, загинал на „Титаник“, се продава на търг Бизнесменът Джон Джейкъб Астор загива на 47 годишна възраст, когато „Титаник“ потъва през 1912 г. Съпругата му се спасява Трус разлюля Гърция - на 30 км от България Трус разлюля Гърция - на 30 км от България Епицентърът е до Петрич Макрон предупреди, че Европа не е безсмъртна Макрон предупреди, че Европа не е безсмъртна Европейският континент не инвестира достатъчно в иновации, не успява да защити промишлеността си и да засили военните и отбранителните си способности, каза френският президент
Делян Пеевски Делян Пеевски Кирил Петков е пудел, който драска на вратата на Борисов Виц на деня Виц на деня - Сащо, ти защо не ме взимаш никъде със себе си?
- Вземам те!
- Къде... Нито на кафе, нито на кино, нито на гости?
- Мими, аз винаги те нося в сърцето си!
Виц на деня Виц на деня - Здравей красавице, имаш ли си гадже?
- Ние с теб сме женени от две година бе!
- Опаа, обърках чата.
Статус във фейсбук Статус във фейсбук За да върви семейния живот, трябва не да се редят мебелите по фен-шуй, а да се спи по Камасутра!
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори