×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Днес ще се подпише договор за дарение за 300 000 лв. между „Лукойл Нефтохим Бургас“ АД и Община Бургас
  • Гледат на второ четене забраната на рекламиране на хазарт
  • Велики вторник е! Трябва да бъдем смирени
  • Турция задържа 7 души за подготовка на терористичен акт в Истанбул
  • Слагат и електронен подпис в личните карти
  • 100-километров разлом заплашва Югоизточна Турция със земетресение от 7-а степен
  • Рядко природно явление причинило голямата градушка в Южна България
  • Подозират индийското разузнаване в заговори за убийства в САЩ и Канада
  • МВФ одобри финансиране за Пакистан в размер на 1,1 млрд. долара
  • 22 години затвор получи бивш служител на американската Агенция за национална сигурност, опитал да шпионира
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Какви са сценариите за края на войната в Украйна


Какви са сценариите за края на войната в Украйна
Без западните зенитни ракети руските атаки срещу украинските градове - като тези срещу Киев и Харков миналата седмица - ще станат още по-ефективни и войната може да се проточи с години, смятат западни експерти
10 Януари 2024, Сряда, 20:37 ч.
Автор: Флагман.БГ

Успехът на страната зависи от непрекъснатата военна помощ от Запада, твърдят експерти

От началото на войната в Украйна способността на страната да се пребори с Русия във военно отношение зависи от подкрепата на Запада. Тъй като част от тази помощ е намаляла драстично, тази година може да се окаже особено трудна за Киев, съобщава Voice of America (VOA). Успехът на Украйна зависи от непрекъснатата военна помощ от Запада, твърдят военни и дипломатически експерти.   

"Ако Конгресът на САЩ одобри допълнителен пакет помощ за Киев на стойност 61 милиарда долара и Украйна получи изтребители F-16, и ракети от Запада, както и повече противорадарни ракети, украинските самолети могат да действат по-близо до фронта", казва американският генерал Дейвид Петреъс. Според него обаче дори и това не е достатъчно, за да се пробият руските сили в югоизточната част на страната, предава nova.bg.

"Украйна все още трябва да преодолее огромна отбранителна линия, т.нар. линия на Суровикин, освен ако не успее да установи надмощие във въздуха", посочва Петреъс.

“Без западните зенитни ракети руските атаки срещу украинските градове - като тези срещу Киев и Харков миналата седмица - ще станат още по-ефективни и войната може да се проточи с години", посочва военният историк Фредерик Каган.

Джон Хербст, старши директор на Евразийския център на Атлантическия съвет, казва че не може да си представи окончателна победа на Русия. "Дори при най-лошия сценарий, Украйна няма да бъде напълно завладяна", казва Хербст.

Друг потенциален позитив за Украйна е руската умора от войната. Британското министерство на отбраната твърди, че ако руските жертви продължат да нарастват със сегашните темпове, до 2025 г. те ще надхвърлят половин милион, предава Voice of America (VOA).   

"Русия може да набира достатъчно хора на месец, за да покрие загубите си, но няма хора за ротация. Страната ще трябва или да удвои съществуващите темпове на мобилизация, или да проведе още една частична мобилизация", смята експертът Майкъл Кофман от Фондацията за международен мир "Карнеги". “Русия се нуждае от повече войници”, категоричен е той.

Кофман казва, че с международна помощ Украйна може да се адаптира, за да отблъсне руските атаки. "Украйна може да увеличи производството на безпилотни самолети и други системи, които могат да намалят натоварването на артилерийските боеприпаси”, смята той.

По данни на анонимни източници от Белия дом САЩ променят целта си от подкрепа за Украйна към опити за мирно споразумение с Русия. Но Хедър Конли, президент на "Германския фонд Маршал" в Щатите, казва че Украйна никога не би могла да приеме условията на Русия за мир.

"Те искат да вземат всичко. Владимир Путин говори за Одеса като за руски град. Русия иска да установи марионетен режим в Киев и да направят така, че Украйна да не съществува като отделна държава", категорична е Конли.

Всички експерти предупреждават, че едно неочаквано събитие като смъртта на световен лидер, природно бедствие или избухването на нова война, също може да бъде повод за обръщане на ситуацията в Украйна, съобщава VOA.

 


В категории: Войната в Украйна


Флагман.БГ Лоша поличба ви дебне, ако сторите това Лоша поличба ви дебне, ако сторите това 30/04/2024, Вторник 19:40 0
68
Коментара по темата
68.
Капитана
13.01.2024 20:03:04
0
5
"Владимир Путин говори за Одеса като за руски град."
Бахти смешките, Одеса винаги е била и ще бъде руски град.
Одеса е официално основана през 1794 г. като руска военноморска крепост в земите, присъединени от Османската империя в резултат на Яшкия мирен договор от 1792 г.
67.
Свят като цвят
12.01.2024 16:14:23
1
5
За пръв път някога в историята се случва една страна от преговори за мир да се извърне и да каже, както хюмнето зелайненски и колеги "Ние никога не сме възнамерявали да извълняваме минските споразумения". Всичко се е случвало- изтезания над пленници, отравяне на кладенци, мятане на чумави трупове с катапулти за водене на примитивна биологична война.
А сега когато Украйна вече изкървява съвсем не бавно, но доста безславно, предлагат нови и нови рецепти как да се поддържа огънят на войната. Путин верно може да ги е назначил всички тези боклуци, които само вредят на европа и запада.
66.
Друг сценарий
12.01.2024 12:00:11
1
4
https://rb.gy/iqa3a5
но той е по-ограничен като мащаб
65.
Украйна е чао
12.01.2024 11:24:55
2
3
Следващите кандидати за трамбоване са Изрaел, Тайван, Армения, Казахстан, Швеция, Финландия, Полша, Литва/Латвия/Естония, Англия, Румъния, България,
... в интересни времена живеем
64.
XX
11.01.2024 19:47:43
3
3
Пазете се от психически болния русофил, който ми имитира ника и пише от мое име за войната в Украйна. Той е бивш сътрудник на Държавна сигурност и е уволнен за извращения с колега и злоупотреба с държавни пари. После се пропива, развежда се и заболява от конвулсивна литотрипсия. Сега се води на отчет при доктор Саян младши.
63.
Кокорчо
11.01.2024 14:10:50
6
5
Едно е сигурно, че докато вече две години чакам Украйна да капитулира, жената и мама, капитулираха много пъти, а пък пия и се кокоря та затова съм Кокорчо, иначе бях и Рамзан Кадирович и Владимир Владимиров, а в крайна сметка се оказах Кокорчо Рогоносчев.
Да я чакам, аз тази бензиностанция с ракети да подгони киевските управници, пък тя бензиностанцията с ракети, като драсна наобратно та от предградията на Киев драпа в Донбас, където беше още през 2014 г.
Дано поне бензиностанцията с ракети да подгони, тези които кокорят жената и мама, че от рога не минавам през вратата!
62.
XX
11.01.2024 13:59:43
13
6
Най-голямата подкрепа за ЕС и НАТО у нас идва от неграмотните и некадърни мързеливи про'с'таци, които са бедни да дадат 1000 лева за украйна, но гласуват ЕС да им дава "европейска МРЗ" или "достойна пенсия", вместо заслуженото им мизерно и съпътставно с кражби съществуване.
Тагаренко трябва да ги мобилизира ВСИЧКИТЕ, които на 2 Април гласуваха за ЕС и да ги прати на фронта да защитават "ценностите" и да си заслужат МРЗ.
Факти.
61.
XX
11.01.2024 13:52:32
11
5
До 59

"Германия като запази неутралитет по някое време и спре да налива милиарди" - Ц. германия трябва да бъде yнищожена. За доброто на човечеството.
60.
Кокорчо
11.01.2024 12:10:39
11
9
Едно е сигурно, след като Украйна капитулира, Киро умното ще офейка за Канада, че тук ще стане напечено за него. Бензиностанцията с ракети ще го подгони :)))
59.
:))))
11.01.2024 12:08:51
9
10
Сащ като си извъртят задника, Германия като запази неутралитет по някое време и спре да налива милиарди, много ми е чудно какво ще правят такива умрели и нещастни държавички, които се вдигнаха срещу руснаците и пращаха оръжия , такива като Литва, Молдова, Швеция включително и ние? Дали няма да се въртят свирки в Кремъл за да не ни бият и евът?
58.
УА 404 потерена
11.01.2024 11:40:18
7
5
И още нещо! Продължавам да жадувам за кадиркозоевите и аз и мама,но откакто масово опънаха моите братче та с ватенките,вече не се пиша Ахмат Сила,Кадиров съм ,Хвърляй Владимире атома и т.н
Защото всички ме разбраха че съм разбита алкажна русофилистийска халка большая.
Та колко да ви занимава Путин и Кадиров,не знам,ама аз се пиша Кадиров и Путин,а пък вас вълнували.
Така става когато опростачена русофилистийскакравичка пръкне русофилистийскопедерусче като мен.
57.
Полиглот
11.01.2024 11:35:10
8
4
Впечатляващо е с каква сласт натоджендърите употребяват думички от русофилистичния оркски език. Колкото по-изчанчени, толкова им е по-сладко да ги пишат. Обикновено английският им куца, също така. Най-много - конграчулейшънс.
56.
1
11.01.2024 11:33:06
9
13
Руски войски влязоха в Украйна, посрещнаха ги с ОРЪЖИЕ, цветя нямаше Пропагандната теза на Путин за "по същество един народ" не сработи
"Русия спечели войната, преди да е започнала", "Киев за три" и "Украйна за две-три седмици" на проруски коментатори се оказаха пропаганда
Проруските комантатори вече не дефилират в медиите - за почти две години "СВО" Путин превзе Мариупол и отстъпи Херсон
"Вагнер" му превзе градчето Соледар и Бахмут, а за цялата 2023г. ВС на РФ завладяха само село Маринка
Кремълските пропагандисти вече подготвят руснаците за дълга война, правейки препратки към ВОВ
Войната с руските паметници в България провокира радикални нагласи, но само в интернет - "Кога ще дойдат руснаците?"
Как ще бъдат посрещнати, ако руски войски влязат в България, която дори турбо патриоти в Русия не сочат като цел - с оръжие или цветя?
БЪЛГАРСКИ ВОЙСКИ са посрещали с оръжие руските - КОННИЦАТА на ГЕНЕРАЛ ИВАН КОЛЕВ е РАЗБИЛА казашките полкове в Добруджа през ПСВ
Дори нито един български войник да не вдигне оръжие срещу руските войски, те отново ще бъдат посрещнати с оръжие
След навлизането на руските войски в Украйна НАТО изгражда многонационална бригада под командването на Италия
Общото командване по Източния фланг на НАТО обаче осъществяват САЩ АМЕРИКАНСКИ СПЕЦНАЗ също участва в МНОГОНАЦИОНАЛНАТА БРИГАДА
Така че руснаците няма да бъдат посрещнати с цветя като през 1944г., когато СССР обявява война на България
Кораби на ВМС на САЩ ще влязат в Черно море въпреки Монтрьо, а "Янките" дори няма да питат Турция дали могат да минат през Босфора
Констанца, Варна и Бургас на практика ще бъдат окупирани от ВМС на САЩ и морската пехота Това е вероятният сценарий при навлизане на руски войски в България
Геополитическият и геостратегически сценарий с войната с руските паметници обаче е очевиден - България да скъса с Русия
55.
УА 404 потерена
11.01.2024 11:29:34
7
7
Многоумнико, с изказ на общ работник, навярно си инжИнер. Ти си доказателството, че Путин вече е спечелил. Не земята, а умовете. Той живее в главите ви, с него лягате и с него ставате на уста. Путин осмисля, жалкото ви съществуване. Вие сте сломени защото "На страха очите са големи"
54.
До Как'фланд
11.01.2024 11:22:29
6
11
Малоумнико засега кадиркозоебите плющят само твоите братя ватенките и майките и съпругите им ривът по руските медии,а някои ватенки си метнаха въжето.
Недей да лъжеш че се страхуваш,чакахте и се молихте козоевите да дойдат при вас.
Куче от салам не се плаши и русороб от кадиркозоев също.
За украинците не се притеснявай,ако бягаща толкова много(както ревете от първия ден) вашата населена от кадири армия нямаше да избяга от Киев,Чернигов и Сумска области и от Херсон.
То ще излезе че украинците избягали,обаче ти и майка ти се сражават срещу населената армия и затова петухармията не може да вземе едно село.
Ама и това не е защото с майка ти отдавна се мокрите за кадиркозоевски ласки и още от тука сте със свалени Калотина.
53.
54.
11.01.2024 11:21:55
6
7
Защо я няма новината: "Хванаха украински бежанец да шофира пиян в Слънчев бряг".... "В Слънчев бряг задържаха украинец, шофирал с с 1.27 промила алкохол, съобщиха от пресцентъра на Областна дирекция на МВР в Бургас."...
52.
53. do 51.
11.01.2024 11:21:13
1
4
To пък едно име. Задраскан кенеф.
51.
БРАВО БУДНИ БЪЛГАРИ
11.01.2024 11:06:30
6
7
ВИНОВНИК ЛЕВСКИ ОБЕСВАНЕ И РЕКЪЛ "ВСЯКО ТЪРЖЕСТВО НА БЪЛГАРИЯ Е СМЪРТ ЗА РУСИЯ " Бутнаха фигурата на Граф Игнатиев от бюст-паметника му във Варна
В сряда сутринта около 9 ч. е подаден сигнал в общината от гражданин, че бюстът лежи пред постамента
50.
XX
11.01.2024 10:56:45
3
12
Във форума има един русофил, който пише от мое име. Не обръщайте внимание на този алкохолик, защото е с тежко психическо заболяване и все пише за войната в Украйна. Пътят на България е с ЕС и НАТО и с демократичните държави.
49.
Кал'фланд
11.01.2024 10:52:04
8
8
Според проучване на КаЛфланд, била, метро и мол галерия - клиентите от украински произход са се увеличили с 300% предимно млади мъже в детеродна възраст. Избягали от насилствено осеменяване от козое....така де, признавам си и аз бих избягал. Не бих избягал от позора. Не бих отишъл е чужда страна да пиша коментари като някакъв страхливец. Така, че скъпи укри ЧЕМОДАН-ВОКЗАЛ-ОБРАТНО В КИЕВ! И не се връщайте.
48.
Бае ти Ганьо
11.01.2024 10:49:10
8
5
Тия са същите, които казваха, че руснаците ще избягат, като видят леопарди и брадлита. Костана? После ще избягат зад океана, а ние пак ще трябва да се оправяме с руснаците тук.
47.
СССР создал Украину
11.01.2024 10:47:16
11
6
Фентаниловите наркомани от США да проучват каквото си искат. Оправете си кочината!
46.
47
11.01.2024 10:39:02
10
8
Макар че измерването на обществените настроения в авторитарна Русия в най-добрия случай е трудно, базираният във Вашингтон Институт за изследване на войната съобщи на 1 декември за изследване на независимата руска социологическа организация "Хроника". Според октомврийското ѝ телефонно проучване броят на респондентите, които са "последователни" и крайни поддръжници на войната, започната от Владимир Путин, е намалял от 22% на 12% между февруари и октомври тази година
45.
1
11.01.2024 10:33:32
7
10
Въпреки че това се смята за престъпление, все повече руски военнослужещи изглежда са готови да поемат риска да избягат от войната. Базираната в Грузия антивоенна организация „Идите лесом“ помага на тези, които искат да дезертират БРАВО СМЕЛИ РУСКИ ВОЙНИЦИ ОСЪЗНАЛИ ПУТЛЕР=ХИТЛЕР Според организацията само през октомври 2023 г. са били регистрирани 18% от всички молби за помощ
44.
Горки
11.01.2024 10:32:05
9
10
Много издишаш, овчи. НАТО не ни е нападнало, нито има претенции към Черно море, за разлика от пияните блядове.
43.
XX
11.01.2024 10:31:23
9
8
До Горки/40

Ми заминавай да ги спираш бе! Вземи и другия про'с'так та да направите "група" и спестите от билетите.
42.
...керванът си върви
11.01.2024 10:30:54
6
4
Украинский воин! Не нужно умирать за тех, кто продал тебя и Родину! Выходи на частоту "149.200", позывной "Волга". Спаси себя, товарищей, семью и Родину!
Український воїн! Не потрібно вмирати за тих, хто продав тебе і Батьківщину! Виходь на частоту "149.200", позивний "Волга". Врятуй себе, товаришів, сім'ю і Батьківщину!
41.
ХХ
11.01.2024 10:23:31
12
8
До 37
Ми вместо да дращиш из форума,заминавай за фронта да защитаваш "ценностите"на ЕС и НАТО. Ако си беден, защото си про'с'т и некадърен ще ти дам 1000 лв за билет.
ПП. Мина ли през баба си да ти даде пари за вноската за gsm-a?
40.
Горки
11.01.2024 10:22:31
7
9
Горкият заблуден русофил! Няма да можеш да го посрещнеш, защото ще завалят ракети от морето преди да им кажеш колко ги харесваш, идиот такъв!
39.
XX
11.01.2024 10:19:27
12
8
Жалко че в "хотелите" в Харков няма никога да бъдат неграмотните и про'с'ти, но затова пък бедни и страхливи форумни НАТО-вци.
Дано има мобилизация и ВСИЧКО що е гласували за ЕС на 2 Април бъде пратено на фронта да му защитава "ценностите".
38.
Цяла България
11.01.2024 10:16:36
10
10
Ще посрещне братушките с хляб и сол отново по площадите като освободители. Само педерунгелите с огрооомни халки, западните евроджендъри ще се крият пак като мишки в лайната си.
37.
Фатих
11.01.2024 10:13:29
13
10
Точно така, Русия цели унищожаването не само на НАТО, а на цяла Европа. В жестока заблуда сте, ако си мислите, че руснаците няма да ни нападнат. И тогава няма да има българи, а славоноговорящо население, както са ни записали в санстефанцкия договор. От тогава сме им на мерника. Единственото ни спасение е да подкрепяме Украйна, защото ако Русия я превземе, ние сме следващите.
36.
дидо
11.01.2024 10:10:13
9
9
Мислиш, че в Русия няма насрани меки китки!? Ти наистина не знаеш на кой свят си!
35.
Сценария е един
11.01.2024 10:06:57
11
12
Разпадане на НАТО, капитулация на укро и НАТОвските фашисти, изтребването им до 9то коляно не само в Украйна но и в Европа. Унищожаване и на българските гурливи, осрани, разпорени фашаги с меки китки като тези в коментарите и в парламента и набиването им на колове през гъза. Никакъв край на войната докато това не се случи.
34.
истината
11.01.2024 10:01:28
10
10
Не ги разбирам русофилите. Смятат Русия за антипод на Запада, на носител на някакви забравени ценности. Това не само не е така, но и е по-зле. Русия е копирала всичко най-лошо от Запада и го интерпретира в най-уродливите му форми, наркотици, проституция, прост народ,... Русия е антипод на Запада единствено с агресия. Искат да завладяват територии, това е истината. Вече не говорят за фашисти в Украйна, единствено за територии. Те са агресори, нищо повече. Ние сме следващите в списъка им- Черно море трябвало да е руско.
33.
Targa
11.01.2024 09:49:26
10
10
Русия може да е бедна, но и малкото, което има, го дава за оръжия. Руснаците ли, тях кучетата ги яли! Както цинично е казал Жуков, "майките пак ще родят".
32.
1
11.01.2024 09:48:49
12
8
26 самуелчо путлерска мършо ти си научил Украiнски ти да видиш нали нямаше такъв език ей за путлер и майките си ще продадете на Родина отдавна изменихте
31.
Х12
11.01.2024 09:39:40
12
14
В няколко сайта пише един и същи проруски трол, пиянска подлога и се прави на много хора. Нещастник не си умен! Никой не заблуждаваш.
30.
до 18
11.01.2024 09:35:50
17
10
Ей, шматарок, никой не е тръгнал срещу Русия. Русия тръгна срещу всички.
29.
Милена
11.01.2024 09:33:23
21
9
Русия е токсична държава с болни имперски амбиции. Винаги е била такава. Иронията е, че народът и нищо не печели от това, единствено страда.
28.
!!!
11.01.2024 09:18:32
12
24
Одеса е руски град и винаги е бил руски.Къде са учили българите като Ботев ,Вазов и други.Вазов дори е започнал да пише "Под игото "докато е бил в Одеса.Един красив и уреден град.Жалко ако го съсипят.Вярват още на американците.Кой е видял добро от тях.Където са отишли са съсипвали държавите и са бягали.
27.
Русия капитолира
11.01.2024 09:08:40
14
14
путлер на бесилото за престъпления срещу човечеството.
26.
Самюел Клеменс
11.01.2024 08:25:12
16
9
Украинский воин! Не нужно умирать за тех, кто продал тебя и Родину! Выходи на частоту "149.200", позывной "Волга". Спаси себя, товарищей, семью и Родину!
Український воїн! Не потрібно вмирати за тих, хто продав тебе і Батьківщину! Виходь на частоту "149.200", позивний "Волга". Врятуй себе, товаришів, сім'ю і Батьківщину!
25.
Тагарев, ти ли си?
11.01.2024 06:53:50
10
21
Без западните зенитни ракети руските атаки срещу украинските градове - като тези срещу Киев и Харков миналата седмица - ще станат още по-ефективни и войната може да се проточи с години, смятат западни експерти
----
Т.е. със западните ракети Украйна щеше да спечели войната? Вие четете ли какво пишете?
24.
WC ?!
11.01.2024 02:46:44
21
19
За руснаците да изстрелят ракети срещу Украйна за 1 млрд. долара е по-важно отколкото да си прокарат водопровод и да си измият задниците

https://www.actualno.com/europe/mnenie-za-rusnacite-da-izstreljat-raketi-sreshtu-ukrajna-za-1-mlrd-dolara-e-po-vajno-otkolkoto-da-si-prokarat-vodoprovod-i-da-si-izmijat-zadnicite-news_2134697.html © Actualno.com
23.
До 18
11.01.2024 02:39:48
14
15
Само че този път Русия тръгна . Не го забравяй ватник.
22.
Вагнер груп
11.01.2024 02:38:05
9
17
СамоПутин може да отговори на този въпрос, трябва да питат него какво смята да прави с Украйна,след вече явната победа над НАТО и Америка с целия военен потенциал варианта е интеграция както с Дагестан, Чечня смазана ,демилитаризирана старана.
21.
Българина
11.01.2024 00:59:06
3
2
https://facebook.com/reel/1987511721635984

Бог да ги прости...
20.
Градев Русокастро е града
10.01.2024 23:35:08
23
46
Руската машина няма назад, като са започнали изчистване на боклуците от Украйна ще стане.
Няколко хиляди украйнско американски подлоги съсипаха нормалния украински народ, ако питате нормалните граждани дали искат да се бият срещу братята си ще ви кажат Не.
Гадните американци където влязат и съсипват държавите за да ги крадат.
Защо не се бутата във Африка, американците, защото там няма какво да крадат, а Украйна има много метали и доста други интересни неща за янките.
19.
ViP
10.01.2024 22:56:24
23
30
Слава Россия!
18.
До 12
10.01.2024 22:55:12
19
40
Ей, шматарок неосъзнат и пръднал, който е тръгнал против Русия, хубаво не е видял, вземи попрочети малко история, макак умрял
17.
До 12
10.01.2024 22:50:47
12
19
Това ясно че си го научил от БиТиВи то, тъпак. Ама с пилешкия ти мозък няма кво друго да стане
16.
6mtatarok
10.01.2024 22:45:46
13
8
Scenariq e vsi4ki protiv Rusiq kakto vinagi, 6te izmrat dosta rusnaci vsi4ki 6te zloradatvat i 6te tancuvat na kostite na mladite maje,nakraq Putin 6te natisne kop4eto i vsi4ki koito sa se smqli 6te pla4at s gor4ivi salzi za6toto ve4e nqma da ima aiphoni, tiktoci, makdonalds a 6te ima smart i razruha, glad i bolesti , togava 6te doide prosvetlenieto 4e za vsi4ki bedi sa vinovni ala4nite cionisti i zapadni kapitalisti
15.
Флегмиии
10.01.2024 22:25:17
17
18
Деян берич сръбски путлерист отишал да воювА в украйна избягал щото ги пращали с 1 пълнител патрони в атака викали на сърбите цигани и като решили да се прибират ги напукали с прикладите у празните кратуни.
Чакай добро от орки.
Анонимни източници-митрофаница,карбовски,киро брейка и 4000 на месец
14.
*********
10.01.2024 22:19:00
0
2
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше рекламни съобщения или спам.
13.
1
10.01.2024 22:09:32
12
14
11 дерньо смъдиш на мърша изкъпи се поне веднъж в месяц ясно дурак
12.
1
10.01.2024 22:07:41
32
22
10 къде печели бе капут Киев за 3 дни ли или за цяла година село Маринка СМЕШНИЦИ Бахмут взет от Вагнер цена 50 000 убити орки и кат тръгнаха към масква и жужето се насра и на самолета Санкт Петербург хахаа
11.
Дернев
10.01.2024 21:58:37
24
37
'Украйна да не съществува като отделна държава" Това е правилният сценарий. Нищо д уго.
10.
До 9
10.01.2024 21:49:55
23
37
Путин в бункер? Хахаха Ами не,че нещо но Русия си печели войната (сама) и няма сила която да обърне това :)
9.
1
10.01.2024 21:44:50
22
20
1 фъфлещия докато прай свирки на козоеби за путлер ли говориш моето момче амчи той и хитлер до последно си е вярвал наврян в бункера досущ като любимото ти кремълско джудже а и Германия мислеше с ракети фау да обърне войната а сега проссия с " реактивные шахедов хахаа
8.
1
10.01.2024 21:36:23
30
20
путлер капут..обесват джуджето като нещастник разорил рассия
7.
Haha
10.01.2024 21:27:44
18
37
А те руснаците ще достигнели половин милион жертви, пък украинците колко ще достигнат ? Накрая няма да има кой д стреля с оръжията на Запада , които впрочем ше секнат нацяло, ако Тръмп се върне на власт
6.
XX
10.01.2024 21:21:29
46
41
Одеса ще стане руски град, пък ако ще и 10 милиона НАТО-вци да лежат по пътищата за него.
Дано поне 500000 от тях бъдат от про'с'таците гласували на 2 Април за ЕС и НАТО.
5.
777
10.01.2024 21:20:41
4
5
Cценарият е за глупаците..,сър/брой все тая
4.
Xxx
10.01.2024 21:20:40
18
42
Сценария на САЩ е преговори между Украйна и Русия и замразяване на конфликта за година две!Сценария на Украйна беше,победа заради помощта на САЩ и Европа,с оръжия,пари,наемници и доброволци.Парите обаче свършиха и там нещата вървят към трети майдан.Сценария на Русия е ясен,бавно и методично източват Европа и ще си вземат половин Украйна.Това е ясно на всеки!
3.
Ха ха
10.01.2024 21:19:47
8
10
Може да пратят джуиши от Палестина да видят истинска война танк срещу танк, при Звеленски, срещу редовна армия да видим колко са смели дългоухите....
2.
До Фъфлека
10.01.2024 21:15:00
30
26
ооооо педал кво прайш Ма? И в тая ли тема са изходи? Ма как няма ве нали тайно мечтаеш някой руснак или лично путинка да те опъне нали така ве прост педал? Голяма мечта да фъфлиш докато го лигавиш нали?
1.
Фъфлека
10.01.2024 20:58:06
31
43
За другата Нова година Зеленски ще го отнесе. Ще се застреля в някой бункер, като Хитлер..
И тези американски "експерти" сега се тюхкат.."Няма да завладеят цяла Украйна"..Той човекът им каза, че не ще скапаната Украйна, ама сега напук ще го направи.
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Върховният административен съд с извънредно решение, няма да касира изборите в Бургас Върховният административен съд с извънредно решение, няма да касира изборите в Бургас Жалбите на Средна европейска класа и кандидат-съветника Бисер Русимов са отхвърлени Сгащиха посред бял бургазлия зад волана с пико и метадон Сгащиха посред бял бургазлия зад волана с пико и метадон 41-годишният шофьор е дал положителна проба за наркотични вещества Приеха отчета и бюджета на Асоциацията по ВиК-Бургас Приеха отчета и бюджета на Асоциацията по ВиК-Бургас Променя се начинът на изработване на годишните инвестиционни програми на ВиК дружеството по общини Само няколко съставки и е готова най-вкусната вечеря с картофи Само няколко съставки и е готова най-вкусната вечеря с картофи Направете тези картофи по селски с бекон, за да впечатлите всички 5 начина, по които изкуството помага за облекчаване на стреса 5 начина, по които изкуството помага за облекчаване на стреса Ето как да използвате различните форми на изкуството, за да се отървете от стреса и напрежението Ясновидката на Берлускони потъна в скръб, загуби много близък човек Ясновидката на Берлускони потъна в скръб, загуби много близък човек Починала е сестрата на Теодороа Интегрирането на малцинствата е спасението на туризма, този модел успя в САЩ Интегрирането на малцинствата е спасението на туризма, този модел успя в САЩ Търсим неквалифицирани кадри от Южна Азия, за да спасим сезона, а 5 месеца им оправяме документите Бургас изпраща рекорден брой абитуриенти през тази година Бургас изпраща рекорден брой абитуриенти през тази година Днес бяха обсъдени мерките за безопасност Обичам те, ти си мъжът на живота ми, каза Мария на Рачков Обичам те, ти си мъжът на живота ми, каза Мария на Рачков Тя се раздели с Нойзи и тъжи за бившия си По-сериозният проблем от измамниците в политиката са гласуващите за тях По-сериозният проблем от измамниците в политиката са гласуващите за тях Наративът е ясен – всеки, който си позволи да каже нещо срещу ПП, бива набеден за слуга на Бойко Борисов, Делян Пеевски, Владимир Путин...
Новият на тази чалгапевица е гръцки милионер Новият на тази чалгапевица е гръцки милионер Заради него Глория дори е спряла да пее по участия и се наслаждава на 100% на любовта Местят Мона Лиза, била най-разочароващата картина Местят Мона Лиза, била най-разочароващата картина Произведението на Леонардо привлича милиони хора, но много от тях остават недоволни Черна статистика: Има 43 трудови злополуки в Бургаска област за миналата година, 4 смъртни случая Черна статистика: Има 43 трудови злополуки в Бургаска област за миналата година, 4 смъртни случая Данните бяха изнесени във връзка с отбелязването на Международния ден в памет на загиналите и пострадалите при трудови злополуки Слави Трифонов губи дело за клевета за 100 000 лв. Слави Трифонов губи дело за клевета за 100 000 лв. Съдът прие, че думите на бившия му съратник Радостин Василев, макар груби и крайни, са политическа критика Кралят се показва за пръв път след заболяването от рак Кралят се показва за пръв път след заболяването от рак 75-годишният Чарлз преустанови публичните си изяви през февруари, след като през предходния месец му беше открит рак, докато се лекуваше от увеличена простата Балканите отново са буре с барут, Косово се готви за война, призна министър Балканите отново са буре с барут, Косово се готви за война, призна министър „Трябва да бъдем готови за война. Да, конвенционална война е невъзможна сега, тъй като сме защитени от мироопазващите сили на КейФОР", каза Бесник Бислими  Кв.метър в този европейски град струва 18 хил. евро Кв.метър в този европейски град струва 18 хил. евро Цените на жилищата в швейцарския град са с над 50% по-високи от нивото преди десет години Насметоха “Бригада нов дом” Насметоха “Бригада нов дом” Най-актуалният епизод на предаването безспорно извърши подвиг Почина модна икона Почина модна икона Юми Кацура е легенда  Дават 3 бона заплата, но желаещи няма Дават 3 бона заплата, но желаещи няма Търсят ударно стругари
Тодор ТАГАРЕВ, бивш министър Тодор ТАГАРЕВ, бивш министър Сега всички са срещу ПП

Виц на деня Виц на деня Мъж със сериозни наранявания в спешното отделение:
- Женен ли сте?
- Не, блъсна ме кола!
Виц на деня Виц на деня Алкохолик играе в "Стани богат":
- Остана ви жокер 50 на 50, ще го използвате ли?
- Да, 50 мастика и 50 МЕНТА!...
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Жените винаги имат по три възрасти: на която изглеждат, на която са в действителност и която им се приписва
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори