×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Лазаровден е - обичаи и традиции
  • Правителството смени шестима областни управители
  • Седем доживотни присъди и 1794 години затвор за терористката от Истанбул
  • Май идва с ниски температури
  • Закрити са всички стари общински депа за отпадъци у нас, ЕК прекрати наказателната процедура
  • В Пловдивско задържаха участници в измамна схема в размер на 173 хил. лв.
  • Тестват първата в света персонализирана иРНК инжекция срещу меланом
  • Земеделците трябва да сезират за засегнатите от градушките площи в 10-дневен срок
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Българите в Одеса обезверени, младите мъже свършват и нямало кой да ги замени на фронта


Българите в Одеса обезверени, младите мъже свършват и нямало кой да ги замени на фронта
Има много войници, които се върнаха без крайници, разказва българката Марина Лозовенко, която е общински съветник в Oдеса
02 Януари 2024, Вторник, 08:19 ч.
Автор: Флагман.Бг

Ракетните удари им провалиха празниците

Оръжието и военните на Украйна намаляват, а населението вече се чувства изоставено. Това каза пред бТВ българката Марина Лозовенко, която е общински съветник в Oдеса.

„Свършват се младите мъже, които могат да воюват. Има много войници, които се върнаха без крайници. С тези хора трябва да се работи, а на фронта няма кой да ги замени. Това е най-страшното“, подчерта тя. 

„В момента има масирана атака над Киев. Стоим скрити вкъщи. Така мина и Нова година. Нова година прекарахме в коридора“, споделя жената. 

„В Одеса нямаше големи атаки с дронове. Преди Нова година имаше с ракети. Разрушенията бяха по къщи и апартаменти – няма военни бази. Нямам бомбоубежище вкъщи. Крием се между две стени“, добави тя.

„Не виждаме край на тази война. Най-страшното е, че свикваме да живеем във войната, а животът върви. Готвихме се за празници. Сега трябваше да излезем на работа, но сега е много опасно и не бива да се излиза“, изтъкна Лозовенко.

„Само в Одеса за Коледа имахме четирима загинали, а 16 души са в болници. Това е само в Одеса за четири дни. За нападанията следим в Телеграм“, добавя тя.

„Усилиха звука на предупредителната система. Ако има опасност, звъня на родителите си, защото те не гледат в Телеграм. И в Лвов имаше нападение. Сега, докато говорим, дойде съобщение, че Киев е под масиран обстрел“, каза още българката. 
 


В категории: Войната в Украйна


51
Коментара
Флагман.БГ За втори шанс: Слагат такса матура За втори шанс: Слагат такса матура 27/04/2024, Събота 20:20 0
51
Коментара по темата
51.
До 48
15.01.2024 09:54:55
0
0
А така! Мисли позитивно! хахахах охлюв
50.
Само Локо
03.01.2024 19:35:18
1
5
И в Одеса рушат паметници! Паметникът на основателката на града Екатерина Велика на едноимения площад вече е демонтиран! И там и тук тези, които им посегнаха и разрушиха, ще носят камъни за новите паметници! За Одеса е повече от сигурно!
49.
Геро
03.01.2024 19:22:42
1
5
Няма нация без език! Русия им даде територия, но с езика се озориха! Този полско-руски, който наричат украински език много прилича на сръбско-българския в съседна нам държава!
48.
P.Tanev
03.01.2024 13:25:38
3
2
Така посрещнах 2024 година с Киев. Не, не отидох на море или на почивка. Реших, че е важно да дойда тук.

Безсънна нощ във ваната. Звуци на дронове, стотици ракети, треперене на стени. Експлозии. Разпознаване на телата, търсене на документи и останали почти изгорени вещи.

Първо — като гражданин на Русия, всичко, което виждам сега, ме кара най-малкото да се срамувам от режима, който се представя от името на страната, в която съм се сформирал като личност. Те са същите врагове за мен. Надявам се някой ден да успеем да разбием тази вредна за целия континент система, въпреки целия скептицизъм.

Второ — като гражданин на България и на Европейския съюз ще продължа да се боря за справедливата подкрепа за Украйна в борбата срещу терора в стените на политическите структури на ЕС. Защото това всъщност е нашата обща борба срещу опасното влияние на режима в Кремъл. Това е стратегически интерес за самата България, затова моите възгледи са най-патриотични в този контекст.

Не съм военен специалист, но от самото начало разбирах, че войната ще е дълга. Войната ще бъде на изтощение. Имам какво да разказвам, но положение тук е наистина много тежко. И знам и виждам със сигурност, че Украйна се нуждае от повече противовъздушна отбрана, за да защити цивилното население. България има достатъчно резерви да ги осигури, аз ще настоявам за това.

Застъпничеството в подкрепа на Украйна е наша отговорност пред бъдещите поколения на млади българи и европейци с идеята да защитим проекта за обединена, мирна и просперираща Европа. И искам хората да знаят, че България ще подкрепя тях, колкото трябва. Затова съм тук.

Каквото и да говорят, Украйна спечели мястото си в Европейската общност с най-ценното - с кръвта си.

Дръжте се и не допускайте никакво униние! Да си унил сега е голямо престъпление срещу себе си.
47.
1
03.01.2024 12:10:37
1
1
Великобритания призова за подготовка за дълга война в Украйна и прекратяване на военната помощ на САЩ

2 януари в 10:17 ч

Войната в Украйна няма да приключи през 2024 г. с победа за Украйна или Русия, защото и двете страни нямат жива сила или оръжия, достатъчни за голям пробив на бойното поле, казаха служители на британското разузнаване пред The ​​Times.

„2024 г. няма да донесе големи оперативни успехи – едва ли ще има голям пробив тази година“, съгласи се източник от британското правителство.

Според него един от пътищата към победата на Украйна е чрез отслабването на Путин и неговата армия до такава степен, че руският лидер в крайна сметка да капитулира.

Независимо от „прага на болката“ на Путин, той няма да може да поддържа войната безкрайно, подчерта събеседникът. Ето защо според него е необходимо военният конфликт в Украйна да се удължи до 2025 г. и след това, за да се тества решимостта на Путин да се бие по-нататък и да се „обвини неговия блъф“.

Така, според прогнозата на британското министерство на отбраната, Русия може да загуби 500 хиляди души убити и ранени във войната срещу Украйна до 2025 г., ако загубите останат на сегашното ниво.

Освен това решимостта на Путин може да бъде повлияна от високите военни разходи, които достигат почти 40% от всички разходи на федералния бюджет на страната.

В същото време, докато залага на времето, за да победи Путин, Европа трябва да бъде подготвена САЩ да спрат да подкрепят Киев, предупреждава събеседникът.

Според него Путин разчита на пристигането на Доналд Тръмп в Белия дом, който ще се опита да блокира помощта.

„Може ли континентална Европа да си позволи да намали помощта само защото Тръмп казва, че няма да има повече щатски долари? Мисля, че мнозинството разбира, че не може да се позволи на Путин да спечели, тъй като последствията за европейската сигурност ще бъдат сериозни“, обясни източникът.

Според представители на Запада Украйна може да продължи да заема сегашната си позиция без помощта на САЩ.

„Много по-лесно е Украйна да остане в отбрана, способна да защити постигнатото, отколкото да премине в настъпление... Мисля, че сме доста уверени в дългосрочен план“, каза западен служител пред репортери.

Досега обаче страните от ЕС не са успели да се споразумеят за четиригодишен пакет от финансова помощ за Украйна на стойност 50 милиарда евро поради ветото на Унгария.

За да заобиколят блока от Будапеща, 26 страни от ЕС могат да използват „План Б“ и под своите гаранции да позволят на Европейската комисия да заеме до 20 милиарда евро на пазара, за да предостави краткосрочни заеми на Киев, пише Financial Times.

Нека припомним, че според източник от Nikkei Asia Путин е казал на китайския лидер Си Дзинпин през март 2023 г., че Русия ще воюва срещу Украйна „поне 5 години“.

Въпреки сегашната безизходица на фронта, където нито една от страните няма достатъчно сили за дълбок пробив, Кремъл очаква да протака войната поне до 2026 г., отбелязват още източници от западното разузнаване пред Bild.

Според тях Путин разчита на намаляване на западната подкрепа за Украйна и разработва нов средносрочен военен план.
46.
ХХ
03.01.2024 10:32:34
3
6
ДО 45

"...щеим изпратим от България целия политически боклук" - Ц. Ще им пратим като за начало 40-50 000 про'с'така гласували за ЕС и НАТО на 2 Април.
45.
Родолюбец
03.01.2024 09:05:06
4
5
Свършват фашистите в Украйна щеим изпратим от България целия политически боклук Кадиров и щеим се зарадват
44.
Българин
03.01.2024 08:58:28
2
4
Българския народ прецени чеса ненужни и безполезни политическия боклук и прави дарение на фашиска Украйна пушечно месо
43.
*********
02.01.2024 16:33:38
0
0
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържа недоказуеми твърдения, касаещи конкретни личности.
42.
До 27
02.01.2024 15:33:07
3
18
Много ми е интересно Украйна на какво и кой разчита?Ако Русия “разчита” на дроновете на Китай и Иран,питам те на какво разчита Украйна?На дарения от 30 държави,за милиарди евро!На малоумници като нас,които буквално се обезоражиха,за да пратят оръжия на Украйна!И тъпаци като теб,пишат,че Русия е за срам!Ами момче,че тя Русия направи за смях цяла Европа и САЩ,щото две години с армия над милион души,не можаха да победят бедната Русия :)
Между другото,според една американска медия,убитите украинци са над милион!
41.
До 7
02.01.2024 15:23:46
4
17
Аз вчера по БТВ чух,че в Украйна се води украинско контранастъпление,смях!Те опитите за такова,приключиха преди повече от два месеца,но БТВ изкарва Украйна победител н тази война!
40.
ХХ
02.01.2024 15:07:29
5
16
Въобще не ми пука за украйна.
Оюе по-малко, за някакви измислени про-украински "българи" в одеса.
39.
Тони
02.01.2024 15:07:24
14
3
Братя русофили!Да се изнесем от този еврокенеф,вече и Дон Кадиров и Маша Захарова и Лавров ни наричат предатели. Кадиров Дон заяви че за нас предателите русофили предали Русия и никога не заминали натам и не научили родния си руски език,няма да има нежно освобождение,както кадиркозоебите освобождаваха руските войничета. Дон Кадир каза че за нас,майките и жените ще има хард програма.По-добре сами да отидем там и да оставим близките си тука. Ако трябва ще целувами някои части от кадировското тяло,и може да ни се размине,а,ако,не,поне ще поемем хард програмата само върху себе си.
38.
ХХ
02.01.2024 15:02:20
3
6
До 7

"Кому са нужни такива неадекватни на Истината "телевизии" ?" - на про'с'таците дет на 2 Април гласуваха за ЕС и НАТО.
Други въпроси?
37.
ХХ
02.01.2024 15:00:47
3
8
До 4

"Ние, Евро-Атлантиците на България, ще изпратим професионални, високоплатени доброволци за първа кръв." - така и трябва!
Правителството получи на 2 Април ясен мандат да евроинтегрира неграмотните про'с'таци и да слугува на Брюксел и Вашингтон.
Факт!
36.
ХХ
02.01.2024 14:58:23
3
3
До 2

"Това означава, че това правителство става все по-неуместно." - много си е уместно, след като изпълнява това за което гласуваха 85те % про'с'таци у нас. Дано още тази зима започне мобилизация на про'с'таците, които гласуваха за ЕС, за фронта в Украйнаи там да им дадат бленуванте 'европейски МРЗ'.
35.
ХХ
02.01.2024 14:54:46
3
4
ДО 2

"В България стана неудобно дори да се пита кой носи отговорността. Обективно, отговорността е колективна, тя е деперсонализирана. Колективна дейност на политическия елит." - нормално за ЕС, за който 85те % неграмотни про'с'таци гласуват.
Факт.
34.
ХХ
02.01.2024 14:53:19
4
7
ДО 2

"Това е абсолютно унизително и опасно за България, тези хора наистина не се съобразяват с нищо, освен със своите господари в посолството." - тези хора изпълняват това, за което бяха избрани от 85те % про'с'таци като теб - евроинтегрират ви.
33.
ХХ
02.01.2024 14:51:56
4
9
До 2

"Ако е вярно, че България се е съгласила на въздушен Шенген срещу приемане на афганистанци и сирийци, това е свинщина!" - Ц. Това е ЕС, за който гласуваха 85те % неграмотни про'с'таци като теб.
32.
Тони
02.01.2024 14:38:02
3
13
Унгария не изпраща нищо,а унгарците в украйна не страдат,а нашите управници деноношно се грижат за украйна,а българите страдат?
31.
Ганьо
02.01.2024 14:35:11
5
17
Интересно, българските НАТО-джендъри на какво разчитат? Че ще им се размине? Че ще избягат с откраднатото? Или наистина си вярват?
30.
лъжливото овчарче
02.01.2024 14:07:12
4
17
Ей този Зеленски, голяма беля направи,как можа да се хванеш с тези кравари.
29.
Някои изтрещяха
02.01.2024 13:53:18
4
16
Ракетните удари им провалиха празниците
----
Какви празници по време на война?
28.
Спиди Гонзалес
02.01.2024 13:25:56
13
6
В России всегда бьlли две бедьl: Дураки и дороки,однако когда смотришь на дороги,понимаеш что дороги они-меньшая беда.Если бьl в Росси не бьlли таких дураков как Спиди Гонсалес,Россия не бьlла бьl страной дураков.Россия бьlла бьl процветающей страной.
Почему в Болгарии,есть настолько много людей как Спиди Гонсалес,ето непонятная вещ?
27.
До Дебила 26
02.01.2024 13:20:32
24
8
500 000 са руските свине наторили земята в Украйна, а още толкова ранените и осакатени!!! Великата армия вторая в мире голям го яде и всички видяха каква жалка пасмина със стари съвеЦки боклуци са тия дето щели да вземат Берлин за 3 дни и да стигнат Ла манша за седмица... Малоумната пропаганда вече не минава, всички ги видяха какви са жалки нещастници гладни и скъсани, разчитащи на Иран и Северна Корея за оръжия, дронове и боеприпаси!
26.
Спиди Гонзалез
02.01.2024 12:42:19
8
29
А уж официално жертвите са към 30-40 хил.а младите е мъже свършили. Със сигурност жертвите са не по-малко от 500 000 но по вероятно да са около 1.2 милиона.
Фашисткият режим на Зеленски подкрепян от неолибералните соросоиди от управляващата демократическа партия в САЩ, извършиха буквално геноцид над милиони, унищожиха цяла една страна и тласкат целия свят към самоунищожение!
25.
Me
02.01.2024 11:49:04
16
25
Надолу има идиот, дето вика "Слава на Шенген". Ебати роба, да слави договор, нещо дето не е нищо. Не е лесно да си проЗд.
24.
До 22
02.01.2024 11:23:40
3
42
Една украинка, която работи тук, в наша фирма, през ноември си ходи в Украйна, в Одеса за да си урежда някакъв имотен въпрос!
Когато се върна ни описа как в Одеса ресторантите, баровете , заведенията и театрите си работят, а тя самата дори ходила на концерт някакъв!
Когато я попитахме ами нали там война, бомби, това -онова, тя отговори, да гърмят там някъде извън града, в покрайнините, ама то там имало някакви складове...!
Абсолютно безгрижие!
Отиде с една кола,върна се с друга...!
23.
До "Ххс"
02.01.2024 11:13:19
5
5
Ама, дечко, ти сериозно ли вярваш на тези компютърни анимации в Ютуба ?
Всеки посредствен програмист на игри ще ти произведе тези кадри за 15 минути!
22.
bazar.bg
02.01.2024 11:11:40
2
17
Ами Финансовия министър на Израел -Бецалел МОСТРИЧ да им "купи" мъже за пушечно месо(Световния Банков Елит са Украински юдеохазари(евреи))
Бецалел Мострич по произход УКРАИНЕЦ от гр.Мострич Украина
21.
До 19
02.01.2024 11:03:38
1
36
Тука сте прав на 100%,но има "малка" подробност. Не е нужно да идват в България. В Украйна, областите които са далеч от фронта и единствената заплаха са въздушните атаки, отдавна си живеят, все едно няма война. Срещу подкуп се избягва мобилизация(те никога не са обявавяли пълна мобилизация), срещу подкуп си работят дискотеки, барове и всичко е фул. Всеки който иска може да влезе и види, че най-голямото разделение скандали е, че завърналите се от фронта се възмущават, че тези в тила въобще са забравили за войната и си живуркат, строят и т. н Даже докато чакат помощ от вън, гласуват и отпускат огромни средства за пътища, инфраструктура, дори нов стадион по време на война, за да може да се краде.
За пример и скандал е Община Киев, заделила за военна помощ по-малко от 1% от бюджета. И така е навсякъде. Влезте и гледайте колко пътища, мостове, тротоари и т. н са построени през 2023г. В България със сигурност не е построено толкова. Темата е номер 1 защото самите военни и роднините им недоумяват как е възможно по време на война да възстановяваш за милиарди инфраструктура. По евро медиите също има много критики за тази наглост, докато има война и чакаш помощ от чужбина.
От началото на войната, шефа на киевската полиция е построил курортен комплекс, чиято груба оценка е 15 милиона евро. Пълно е с такива примери.
Шефа на националната им полиция се оказа женен за рускиня чийто брат е голям престъпен бос в Русия и въпросния шеф има много снимки от гостуванията при шурето си. Дали са пропуснали да го вербуват Руските служби? Човека кара Мазерати, а има още 5 коли автопарк все скъпи и, въпреки скандала, не го махнаха от поста. Там е корупция, същата като в Русия, и се краде даже по време на войната.
20.
До 13
02.01.2024 11:00:32
3
13
Ти пиеш ли си хапчетата кретен
19.
До 18
02.01.2024 10:48:37
7
39
А ти влез и задай статиите от 2014 -2016 година за Донецк, Луганск, "Горловската мадона", "Алеята на ангелите", за да видиш по какво са стреляли тогава ВСУ , за да спрат сепаратистите!
Казваш , много отдавна било и забравено, а?!
Е,да, ама ония дечица сега щяха да са на по 15-16 години, а те са в гробовете !
И сега ВСУ го правят, оня ден стреляха по центъра на Белгород!
Еднопосочното и едногънково мислене е по-опасно от простия и пияния !
18.
Ъъъъъ
02.01.2024 10:37:00
4
57
Свършвали младите украинци, които да се бият на фронта ли ?
Ами техните наборни служби да дойдат в Лидъла на Созопол и за 3 часа ще наберат един полк здрави, млади и червендалести украински младежи,които пазарят в несвяст там всеки ден!
А ако им конфискуват и автомобилите, всеки от които е с мощност по-висока от един БТР, ще си оправят и моторизираните бригади и въобще няма да им трябват американските трошки от Виетнамската война !
17.
17
02.01.2024 10:17:33
11
16
БЪЛГАРИЯ ЕВРОПА АМЕРИКА ИЛИ МУХОНАСРАНСК СИБИР ОРКОСТАН ИЗБОР ЯСЕН
16.
15
02.01.2024 09:43:57
35
10
Гледайте този видеоклип във Facebook
https://www.facebook.com/groups/bolgari.za.ukraine/permalink/3094213857377292/?sfnsn=mo&ref=share БЪЛГАРИ В ОДЕСА ПЕЯТ УКРАЙНА НАЦИОНАЛЕН ХИМН "ЧЕРВОНА КАЛИНА" ДОКАТО УКРАЙНА ПВО СВАЛЯ ШАХЕДИ БРАВО ХРАБЪР НАРОД
15.
1
02.01.2024 09:43:11
5
3
14.
1
02.01.2024 09:41:12
35
29
флегми путлерска пропаганда
13.
Ставаме свидетели на опит
02.01.2024 09:35:25
68
49
Да се унищожи цяла една горда нация от фашисткия кремълски режим.
Украйна,България е с вас !
12.
???
02.01.2024 09:34:07
21
19
Благодарим ви сайтчето, но ние битли рудофилистиите имаме една молба!
Две години вече ни давате надежди, първо че "пада" Киев(още влизам и чета статиите ви от тогава и получавам сърбеж) после че превзимат Донецка област, Харков, после писахте за десант и превземане на Одеса, после в унисон с Кремъл повтаряхта че трябва мир, защото свършили мъжете в Украйна(и това вече човече от година.
Много вврвам на вас и Кремъл и ви обичам, но тука в ЦПЗто с колегите пациенто си задаваме логични въпроси, защото диагнозата е едно, а глупостта, друго.
Че кой подгони руцката армия и я върна в Донбас и Запорожие, при чоложение, че избихте милиони натовска и украинска армия, а в Украйна не е проведена пълна мобилизация? Защо нашата велика армия не може да вземе едно село?
Унищожихте дори и пицариите щабове на нато и лелките в кухнята-натовски генерали под прикритие на готвачки.
И всичко това при положение че укрите се обстрелват сами от първия.
Защо ни излъгахте онзи ден че ООН осъдило Украйна, а никъде в никоя медия, дори в Русия няма такава информация?
Обичаме ви, но не ни подвеждайте, ние сме болни, но не винаги потомствено прости!
Молим ви вас, Митрофанова, Радев, Путин и другите светии, кажете на украинците да се предадът!
Даже и пациентите тука в клиниката, се възмущават, че вие навън сте по-зле от нас. Как защо?
Ами даже и да си болен, но не потомствено прост, е ясно че едната страна сяда на преговори, като загуби на бойното поле!
С ИПСО и прости хора, война не се печели, нито с милиарди за джорналисти по цял свят. Предайте на Русия и нашия Путин, да превзема Одеса, ей на, жената според вас казва че няма мъже, какво чака Русия няма ли разведка, защо избягаха от Николаев и околията, защо потъва Черноморския флот, а нашата Русия 100 ракети 5 жертви. Ей на и Кинжалите им свалят от сума ти време.
Ама не ги били сваляли, те и на мама гащите не падаха, ама я кръстиха Общата преди 40 години. То си има закони на природата.
11.
Ох
02.01.2024 09:22:43
5
19
На бате кой ши оправа укранките бре
10.
Чимодан Вокзалоф до 2
02.01.2024 09:20:06
60
52
Аве роСИФИЛИСтично ГОВЕДО,
Когато правиш copy-paste на нещо, пиши и източника ве ПОМИЯР роZоРОБски!
Относно дъртия заклет СИФИЛИСтик ВацеФ, какво да кажа!?
Човека цял живот е "ял" големия БАХУР на така наречените "братушки", (думата е иронично обръщение, което руските войници употребяват по време на руско-турската война към южните славяни), а сега когато роZката СГАН се одръпва от нашаите земи, този боклук както и останалите клетници, ревът на умряло за матушките. Ах горките завалии, как ли ще преборят мъката, че сибирските ОКУПАТОРИ няма да могат да дерибействат в страната ни!

роZпия КОНЕЦ!
пУтлер МЪРТВЕЦ!

СЛАВА НА БЪЛГАРИЯ!
СЛАВА НА ЕС!
СЛАВА НА НАТО!
СЛАВА НА ШЕНГЕН!
СЛАВА НА БРАТСКА УКРАЙНА!
9.
!
02.01.2024 09:12:37
23
59
Идвали си млади хора без крайници? И се вайкате, че нямало други да пуснете във центрофугата? А що. не натисните зеления да седне да преговаря, а? Щот не е само джуджето, което не иска! Праховият ви президент също поставя условия преди да започнат преговорите. Вместо да се вайкате по телевизии си свършете работата като общество! И стига ни занимавахте с регионални проблеми!
8.
И зрител и слушател на Россия 1
02.01.2024 09:12:15
11
51
Това отдавна НЕ СА телевизии , приятелю а средства за масова пропаганда в интерес на посолството.
Истинските телевизии у нас са демократично забранени ( Руските) .
Само за сравнение , в НРБ никой официално НЕ Е забранявал чужди телевизии ...
А радиата като Свободна Европа например , все пак можеха да се слушат , макар и с доста смущения ( нещо доста характерно за късовълновият радио обхват ) ...
7.
зрител
02.01.2024 09:05:52
18
90
Днес е първият работен ден за 24г.
От днес има рязък скок в цената на водата у нас и вече е двойно по-скъпа от колкото в пустиният Израел.

От днес всички самоосигуряващи се и всички работодатели ще внасяме по високи такси на държавата.

На този фон американските тв у нас :
- бтв - украйна и бомбардировките на Русия. В Одеса за седмица загинали 4.
Газа е изравнена със земята избити са хиляди ДЕЦА. МЪЛЧАНИЕ !

- Нова тв - Христо Грозев от САЩ. Колко зле е Путин и колко руснаците обичат Навални.

Кому са нужни такива неадекватни на Истината "телевизии" ?
6.
Като идват без крайници
02.01.2024 09:05:29
15
68
Тази подла кучка да не си бърка отзад, ами да и светне лампичка, че нещата не се случват. Вместо да пращат още хора на месомелачката да провеждат преговори и да се приключва.
5.
???
02.01.2024 09:05:04
12
65
Четирима загинали за 4 дни. Я да видим Израел колко араби уби за това време. А защо има Израел, има Украйна, а няма Палестина?
4.
Тагаренко
02.01.2024 08:57:16
32
46
Чухве ви !
Ние, Евро-Атлантиците на България, ще изпратим професионални, високоплатени доброволци за първа кръв.
Само да се върнат управляващите от семействата си в чужбина и с остена ще подкараме местните добичетата.
3.
Четете и ще знаете
02.01.2024 08:53:12
36
59
Одеса ето Русский город !
А който не вЕрва да чете Христо Ботев .
Той е учил в Одеса , но никъде в творчеството му не фигурира измислената от Ленин дума Украйна .
Русия обаче е споменавана често ...
2.
Старата вещица Геополитиката
02.01.2024 08:44:20
38
33
Има няколко тенденции, които ще се разгръщат през идващата година – упадъкът на политическата система и на системните партии, невъзможността на правителството да управлява, както досега. И разбира се, геополитическият вектор, който изисква България да е готова да воюва през 2024 г. През следващата година тенденциите от тази година ще се разгърнат, докато станат очевидни за всички. Ако е вярно, че България се е съгласила на въздушен Шенген срещу приемане на афганистанци и сирийци, това е свинщина! Това е абсолютно унизително и опасно за България, тези хора наистина не се съобразяват с нищо, освен със своите господари в посолството. Защото това засяга много дълбоко националната сигурност. Възможен вариант, следствие от това решение е да не може да се живее вече в България. Да се създадат около София гета, където български гражданин няма да може да отиде, защото ще е опасно. На българите се готви смъртоносна клопка. В България стана неудобно дори да се пита кой носи отговорността. Обективно, отговорността е колективна, тя е деперсонализирана. Колективна дейност на политическия елит. Той е от окупационен тип, държи се с населението като с подчинен народ. - С позволението на двойно гражданство за депутати и министри българският политически елит ще стане по-зависим от външни решения. Двойното гражданство ни очаква. Знае се, че в много части по света, където управляват американските посолства, е приета практика държавният глава и значима част от политическия и управленски елит да са хора с двойно гражданство. Това дава възможност за директно управление на политическия процес по ръчния метод.



В България аз предвиждам да има една вълна от украински граждани, които ще имат време да подадат заявка за българско гражданство и оттук – нататък като двойни граждани ще могат да станат и депутати, и други от управлението. Втората възможност е двойногражданствени български турци да дойдат и да обслужат проекта на Доган за превръщане на ДПС в първозначима политическа партия. Не, никаква стабилност в никакъв смисъл не може да се очаква за идващите няколко години. По-скоро ще продължи тенденцията от тази година – че управлението ще бъде турболентно. Тази турбулентност идва от вече очевидния факт, че българският политически дневен ред е геополитически. Войната е турбулентен процес. Ние ще зависим от турбуленцията на високата геополитика, там нещата вече са се подредили. Ние навлизаме все по-дълбоко в геополитическия дневен ред на Балканския полуостров и на войната на украинска територия.Това означава, че това правителство става все по-неуместно. Казах вече – то залага на пропагандни удари, а не на реален управленски процес. То ще има задача в един военно-временен процес – когато стане необходимо, което е много вероятно, България да участва във война НАТО – Русия. Защото в момента конфликтът НАТО – Русия е фактически, но не е юридически. Когато се премине от фактическо в юридическо състояние, България ще бъде принудена от днешните управляващи да се ангажира със съответните действия. И тогава ще стане ясно каква е истинската природа на това правителство. Сега то изчаква докато стане необходимост да се изпълняват заповедите на Пентагона – вкарването на България във война с Русия – с доброволци, в „коалиция на желаещите“ (в нея България ще бъде от първите, ако не и първа).
1.
:)
02.01.2024 08:44:15
30
43
няма лошо колкото по малко мъже толкова по малко конкуренция, а от там ще паднат и цените и притенциите на курвите
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Партньорът ви ще е доволен: За да подобрите сексуалния си живот, трябва да подобрите храненето си Партньорът ви ще е доволен: За да подобрите сексуалния си живот, трябва да подобрите храненето си Водещи диетолози споделят какво трябва да купите и ядете в навечерието на важна среща или гостуване СЕК аут от ПП-ДБ заради ГЕРБ, но Бачийски се отказа от вота на 9 юни СЕК аут от ПП-ДБ заради ГЕРБ, но Бачийски се отказа от вота на 9 юни Започваме създаването на ново надпартийно обединение, което да бъде базирано на ценности, каза той За втори шанс: Слагат такса матура За втори шанс: Слагат такса матура Таксата ще се плаща за всеки изпит, на който зрелостникът реши да се яви повторно Как да засилим метаболизма си преди лятото Как да засилим метаболизма си преди лятото Може да ви помогне за отслабване, подобряване на енергията и общото здравословно състояние Гордост за Бургас! Весела Славева с национално отличие Гордост за Бургас! Весела Славева с национално отличие След приза "Студент на годината 2022" отличничката спечели и първо място за „Ландшафтен архитект на годината 2023“ Шок за „акулите“! Реми с Лудогорец II ги закопава в битката за спасение Шок за „акулите“! Реми с Лудогорец II ги закопава в битката за спасение Със спечелената с голяма мъка точка от мача в Бургас футболистите на „Черноморец“ не успяха да дръпат в битката със Спортист, а им предстои дерби в Своге Дезинформационна кампания внушава, че учебник по български рекламира еднополовите бракове Дезинформационна кампания внушава, че учебник по български рекламира еднополовите бракове Фалшивата новина е споделена близо 300 пъти за няколко часа, придружена е от злостни коментари Лъжливи туроператори с почивки за празниците плъзнаха в нета, не се връзвайте Лъжливи туроператори с почивки за празниците плъзнаха в нета, не се връзвайте От Министерството на туризма са провели за ден 8 автобуса за Турция, 2 от тях не са имали редовни документи за превоз на пътниците Държавата плаща 12 млн. лв. за "златната локва" на границата Държавата плаща 12 млн. лв. за "златната локва" на границата Кабинетът "Главчев" тихомълком е гласувал щедра компенсация на фирмата, спечелила десетки милиони от такса "дезинфекция" Бум на фалшивите банкноти, ето как да ги разпознаем Бум на фалшивите банкноти, ето как да ги разпознаем Един от най-разпространените начини за разпознаване на фалшиви банкноти е водният знак
Втори шанс: Известна порно актриса прескочи трапа, засега Втори шанс: Известна порно актриса прескочи трапа, засега Лекарите не са обнадеждени за състоянието й, нямат надежда за подобрение Откриха над 200 кг кокаин в щайги с банани в супермаркети в Германия Откриха над 200 кг кокаин в щайги с банани в супермаркети в Германия По цени на улицата стойността на разкритата пратка е повече от 10-15 милиона евро Съобщиха извънредна новина за Чарлз Трети Съобщиха извънредна новина за Чарлз Трети Публичната програма ще започне във вторник с посещение на център за лечение на болни от рак, където Чарлз и Камила ще се разговарят с пациенти и медици В коя страна официално забраниха домашните работи В коя страна официално забраниха домашните работи Правителството на министър-председателя Доналд Туск иска модернизация на образователната система Путин отива на визита в Китай през май Путин отива на визита в Китай през май Носи на Си книга на руски революционер Часовникът на най-богатия пасажер, загинал на „Титаник“, се продава на търг Часовникът на най-богатия пасажер, загинал на „Титаник“, се продава на търг Бизнесменът Джон Джейкъб Астор загива на 47 годишна възраст, когато „Титаник“ потъва през 1912 г. Съпругата му се спасява Трус разлюля Гърция - на 30 км от България Трус разлюля Гърция - на 30 км от България Епицентърът е до Петрич Макрон предупреди, че Европа не е безсмъртна Макрон предупреди, че Европа не е безсмъртна Европейският континент не инвестира достатъчно в иновации, не успява да защити промишлеността си и да засили военните и отбранителните си способности, каза френският президент Кой каза, че ергенът Алек е беден? Часовникът му струва 7 бона Кой каза, че ергенът Алек е беден? Часовникът му струва 7 бона Скъпата швейцарска марка „Baume et Mercier” блести на ръката му Паника в Бъкингам! Преразглеждат протокола за смъртта на Краля Паника в Бъкингам! Преразглеждат протокола за смъртта на Краля Кралят предизвика голямо безпокойство сред членовете на семейството и приятелите си, тъй като продължава да се бори с неразкрит вид онкологично заболяване
Делян Пеевски Делян Пеевски Кирил Петков е пудел, който драска на вратата на Борисов Виц на деня Виц на деня - Сащо, ти защо не ме взимаш никъде със себе си?
- Вземам те!
- Къде... Нито на кафе, нито на кино, нито на гости?
- Мими, аз винаги те нося в сърцето си!
Виц на деня Виц на деня - Здравей красавице, имаш ли си гадже?
- Ние с теб сме женени от две година бе!
- Опаа, обърках чата.
Статус във фейсбук Статус във фейсбук За да върви семейния живот, трябва не да се редят мебелите по фен-шуй, а да се спи по Камасутра!
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори