×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Лазаровден е - обичаи и традиции
  • Правителството смени шестима областни управители
  • Седем доживотни присъди и 1794 години затвор за терористката от Истанбул
  • Май идва с ниски температури
  • Закрити са всички стари общински депа за отпадъци у нас, ЕК прекрати наказателната процедура
  • В Пловдивско задържаха участници в измамна схема в размер на 173 хил. лв.
  • Тестват първата в света персонализирана иРНК инжекция срещу меланом
  • Земеделците трябва да сезират за засегнатите от градушките площи в 10-дневен срок
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Президентски шамар за управляващите! Радев ги обвини, че изнасилват Конституцията и ни спират за Шенген


Президентски шамар за управляващите! Радев ги обвини, че изнасилват Конституцията и ни спират за Шенген
Управляващите все още държат обяснение за ощетяването на националния интерес и за саботирането на пълноценната ни европейска интеграция, заяви президентът Румен Радев
Ключови думи: Шенген, Румен Радев
22 Декември 2023, Петък, 08:20 ч.
Автор: Михаил ДИМИТРОВ

Това е толкова зловонно, че миризмата стига и до онези, които търсят всеки повод да ни спрат за пълноценно интегрирана в Европа, каза държавният глава  

Съвсем доскоро лидерите на ПП-ДБ се надпреварваха да тръбят, че ГЕРБ и ДПС са корупция, мафия и задкулисие и затова лидерите им трябва да бъдат държани далече от властта, ако искаме да бъдем демократична държава, пълноценно интегрирана в Европа.  Днес те управляват заедно, изнасилват Конституцията и щели да ни спасяват от корупцията, каза пред медиите президентът Румен Радев преди заминаването си за Косово, където ще е по покана на президента Вьоса Османи-Садриу.

„Това е толкова зловонно, че миризмата стига и до онези, които търсят всеки повод да ни спрат за Шенген“, добави той.

Той изтъкна, че заради нелепата политика на управляващите се декапитализира „Булгартрансгаз“. 

Според него политиците от т.нар. сглобка не вкарват и една стотинка в бюджета, но за сметка на това ни злепостави като ненадежден партньор в Европа.

„За съжаление (б.а. отменят таксата за руския газ) не е в резултат на самоосъзнаване, а на дипломатически скандал и натиск от страна на Унгария. Управляващите все още държат обяснение за ощетяването на националния интерес и за саботирането на пълноценната ни европейска интеграция, за което предупредих веднага и дадох на Конституционния съд“, заяви Радев. 

„Призовавам управляващите, въпреки че загубиха два месеца с тази преграда, която сами издигнаха, поне в оставащите дни до Нова година да ни гарантират пълноценното приемане в Шенген“, подчерта той.

„С много дипломация, усилие и конкретни резултати по време на служебното правителство ние успяхме да постигнем конкретен ангажимент за октомври. За съжаление този импулс не бе развит, а (б.а. управляващите) сами си издигаха бариери по този път“, заяви държавният глава. 

„Политическото лицемерие има висока цена и тя не се плаща от политиците, а от гражданите и от бизнеса“, добави той.

„С промените в Конституцията мнозинството очевидно изпълнява поредният етап от онзи сценарий ... от записа на „Продължаваме промяната“, който много бързо се забрави. Явно апетитът им за власт не се побира в Конституцията и тя трябваше да бъде пренаписана, но мисля, че тези промени неизбежно ще доведат до кризи“, каза Румен Радев, след като бе попитан как ще работи с партиите от „сглобката“, след като му орязаха правомощията във връзка със служебните кабинети.


В категории: Политика


Флагман.БГ За втори шанс: Слагат такса матура За втори шанс: Слагат такса матура 27/04/2024, Събота 20:20 4
22
Коментара по темата
22.
Иван
22.12.2023 18:36:23
0
1
Господин президен имах ви доверие,но вече ви нямам никакво доверие.ПРЕДАТЕЛ....
21.
Абдал Ал Сабах Иб Се Рахат
22.12.2023 14:59:25
1
6
Кой беше този , че не мога да се сетя? А да сега се сетих , този беше онзи , който си вдигна юмручети на площада .Създаде хаос в държавата ( за да се опита отдалечи България от АУРОПАТА ) Със служебните правителства правеше същото ....,но него влияние БИТТТИ .Да е жив и здрав човечеца , да си доизносва зелените чорапи ( той има поне 2-3 мешки зелени чорапи ) още и толкова.От него друго не желаем и не очакваме.
20.
Сдружение “Против Всички”
22.12.2023 14:13:50
3
1
Не харесвам - Радко, Боко, Кирчо, Делянчо П., РистЮ и други.
Ама Радко като е толкова отворен защо не си направи собствена партия? Да се кандидатира за Мин председател, да спечели изборите и после да видим как ще управлява?
Аз знам какъв ще е резултата от неговото управление! Той ще е същия като тея некадърници които ни управляват през последните 34г.
Управия няма!
Закривай.
19.
До 12
22.12.2023 13:34:19
1
3
калкулиращата пача дето толкова много знае и всичко и е ясно а не знае как да напусне "планетата затвор" пак дрънка глупости. Присмива се на християните че вярвали в спасителя но само дрънка за сатанисти и сатана което е християнско. Ако вярваш у сатаната куха лейко значи верваш и у исис. То бива да си толкоз куха само сатанисти бафомети и кво ли не ти се привиждат. Може би понеже бафомет/сатаната са с голям....рог и затова ти е фетиш. Мечтаеш си как ще се нанижеш на него че само на всеки си пост само за сатанисти дрънкаш. Айде ходи си дрънкай "истините" за света и вселената с другите дебили дето си мислят че земята е плоска
18.
Я напишете
22.12.2023 13:04:16
0
4
Деса радева какво е писала на томова кой се държал пкато селски кмет
17.
Ха ха
22.12.2023 12:41:10
3
13
Без да изненада никого Радев за пореден път пусна обичайната си политическа пръдня.
16.
Чарли
22.12.2023 11:37:04
3
17
Селски идиот, със самочувствие и амбиции за гении..
15.
Мдааммм
22.12.2023 11:16:02
1
22
Малко е.Трябваше да закрият тая длъжност Президент,напълно безполезна със сума ти администрация на високи заплати.Безполезници,та дори и вредни...за 30 години едно голямо Нищо-две нули-Кенеф!!!
14.
Мдааммм
22.12.2023 10:32:41
3
23
Льотчика със зелените чорапи да влезе в час...Нидерландския парламент е гласувал с мнозинство да влезем в Шенген и по въздух и по суша и по вода.Остава Австрия,и след като любимеца му Путин намаза ските на ОМВ от Рассия и това скоро ще стане...Кръв пик* Тоа,ИМПИЙЧМЪНТ драги!
13.
Някой
22.12.2023 10:14:55
5
25
Аве този няма ли да спрете да го показвате и цитирате всеки ден Неговите пълномощия са да е обединител, да раздава медали и да чете Коледното послание.Може и вето да слага което няма никаква стойност Няма право на политически изяви.Той обаче с помоща на москва завзе цялата власт и управлява противоконституционно. Институцията президент е без никакво политическо значение в една парламентарна република В Германия в италия хората виждат техните президенти толкова рядко Че даже много хора не му знаят името.
12.
до Пешо
22.12.2023 09:55:01
16
8
Точно това се случва! И този гнусен, зрелищен и провокиращ сатанински ритуал беше не само съвсем умишлен, но и нагласен по време. А канибалското пиршество беше точно на зимното слънцестоене - голям "празник" на сектата на смъртта. От друга страна, по това време на годината, често и на самата Сатурналия, пардон "Коледа", винаги се инсценират събития развалящи настроението на будалите които пък си мислят че се е родил някой който ще ги спаси. Поредният пример е и в Чехия в момента.
11.
до 10
22.12.2023 09:00:35
10
18
Много гости минаха през диванчето на Слави но точно тези двамата без никакъв управленски и административен опит бяха посочени от Румен Радев за служебни Министри.
Отгоре на всичко заради Кирил Петков бе прегазен закона за двойното гражданство.
И той поименно бе споменат от Байдън в негова реч.
Тези неща без управлението на кариерата му от ЦРУ не се случва !
На толкова тъп човек да се дава толкова власт и той да се държи толкова безпардонно.
Същински Пеевски.
10.
до АнализаторА
22.12.2023 08:53:05
9
23
Успешния бизнесмен Кирчо и великия финансист Кокорчо бяха възхваляване и поканени в шоуто на Слави преди някои да е чувал за тях . Слави се опитваше да привлече млади българи получили западно образование към своята партия , но УВИ ! Тези млади велики специалисти не му се вързаха . И шоумена и неговите подчинени сценаристи превърнаха Кирчо и Кокорчо в герои на жалките си скечове . Младоците успяха да надхитрят не само Радев , а и Учиндолския Славчо
9.
Пешо
22.12.2023 08:43:50
24
21
Може да не го разбирате сега, но това, което в момента се случва тук, се случваше преди 20 години в Украйна. Целта беше да се дразни Русия, докато на оня дребен диктатор му избият чивиите и скочи на война. Същият сценарий се развива тук. Пак от ЦРУ, пак по същия начин с марионетки като Радев, Кирчо/Кокорчо и т.н. Нарязването на ПСА е важна част от този план - можеше паметника да го махнат цял без много шум, но "някой" нареди да се махне шумно и брутално, за да дразнят Путин. И понеже разни баламурници не разбират какво точно правят, или просто знаят че като стане зле, ще си избягат в Америката, затова упорито вървим към конфликт и тук.
8.
До 6
22.12.2023 08:42:56
15
33
Фактите са че подкрепя Путлер а прикритието е че е НАТОВски генерал. Ако това не го виждаш жалко за теб.
7.
Глас народен
22.12.2023 08:40:56
13
41
Къв шамар, кви пет лева. Този вече е изпята песен. Гледаха му на кафе и му биха дузпата и къвто се сетите там израз. Разединителят е време да си ходи. Ще бъде запомнен от народа че го разедини и тотално разби обществото.
6.
до 4
22.12.2023 08:39:46
25
10
Той БУКВАЛНО Е, НАТОвски генерал !
Това е безспорен ФАКТ !
Пенсиониран Генерал на войска от НАТО !
Също както и Генерал Янев.
Това са факти и те не зависят от анализатори и мнението на този или онзи и този факт не може да бъде променен от изразени позиции на Радев.
5.
Плъха Денков
22.12.2023 08:39:41
27
18
За тортата с човешки останки
ПИРЪТ НА КАНИБАЛИТЕ = ф а ш и с т и
http://skandalno.net/пирът-на-канибалите-197727/
.
4.
До псевдо анаал изатора
22.12.2023 08:35:05
15
31
Другарю Анален затор, ако Радев беше наистина НАТОВски генерал нямаше да има "вдигнат юмрук" и призив за спиране на помощта за Украина. И да не забравяме НАТОВския генерал беше избран с гласовете на подкрепящата Путлер БСП
3.
до 1
22.12.2023 08:32:44
0
29
T.е. Румен Радев са го поставили в роля на "полезен идиот".
Човек ентусиаст, прави неща в които вярва но резултата е обратен и е такъв какъвто са го замислили изначално сценаристите му.
2.
Е на тва е
22.12.2023 08:31:10
13
41
На Радев му се искаше да продължи да управлява със служебни правителства но политиците узряха и му затвориха кранчето. Естествено сега ще плюе партията която подкрепи. Времето му изтича.
1.
АнализаторА
22.12.2023 08:29:43
19
22
Радев, зачена Кирчо и Кокорчо.
Кой беше чувал за тях преди от американското посолство да му ги посочат?

Румен Радев е НАТОвски генерал, Триморец, но е толкова объркан в това какъв е.
Объркан човек и в личен и в обществен план.

Настоящата власт е монтирана от ЦРУ благодарение на Румен Радев.

България ни я подготвят за следваща Украйна.
И там преди войната домъкнаха от цял свят хора, дадоха им за един ден украинско гражданство и стана това, което виждаме днес.
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
9 качества на мъжа, в който си струва да се влюбите 9 качества на мъжа, в който си струва да се влюбите Ето кои са те, запомнете ги, дами Полицията на крак, отвлечен е синът на полицейски началник Полицията на крак, отвлечен е синът на полицейски началник Под тревога се вдигна Главна дирекция Национална полиция, СДВР и областна дирекция на МВР-Кюстендил 10 неща, които всяка жена заслужава от мъжа до себе си 10 неща, които всяка жена заслужава от мъжа до себе си Връзките са вълнуващи и не могат да са изцяло безоблачни, но могат да ни карат да си казваме, че има смисъл да продължаваме с партньора, когато... Според зодията: Как да се преборите с пролетната умора? Според зодията: Как да се преборите с пролетната умора? Начини да се измъкнете от летаргията най-бързо Рецепта за козунак със сушени плодове по стара бабина рецепта Рецепта за козунак със сушени плодове по стара бабина рецепта Страшно вкусен  Социален център – Бургас с благотворителен щанд на Флората Социален център – Бургас с благотворителен щанд на Флората Там може да намерите сувенири - картини с декупаж и батик, книгоразделители, поставки за чаши, предмети от глина и др. Партньорът ви ще е доволен: За да подобрите сексуалния си живот, трябва да подобрите храненето си Партньорът ви ще е доволен: За да подобрите сексуалния си живот, трябва да подобрите храненето си Водещи диетолози споделят какво трябва да купите и ядете в навечерието на важна среща или гостуване СЕК напуснали ПП-ДБ заради ГЕРБ, но Бачийски се отказа от вота на 9 юни СЕК напуснали ПП-ДБ заради ГЕРБ, но Бачийски се отказа от вота на 9 юни Започваме създаването на ново надпартийно обединение, което да бъде базирано на ценности, каза той За втори шанс: Слагат такса матура За втори шанс: Слагат такса матура Таксата ще се плаща за всеки изпит, на който зрелостникът реши да се яви повторно Как да засилим метаболизма си преди лятото Как да засилим метаболизма си преди лятото Може да ви помогне за отслабване, подобряване на енергията и общото здравословно състояние
Злато и сребро за България от Европейското по бокс за жени Злато и сребро за България от Европейското по бокс за жени  Светлана Каменова стана шампион, а Златислава Чуканова - вицешампион Втори шанс: Известна порно актриса прескочи трапа, засега Втори шанс: Известна порно актриса прескочи трапа, засега Лекарите не са обнадеждени за състоянието й, нямат надежда за подобрение Откриха над 200 кг кокаин в щайги с банани в супермаркети в Германия Откриха над 200 кг кокаин в щайги с банани в супермаркети в Германия По цени на улицата стойността на разкритата пратка е повече от 10-15 милиона евро Съобщиха извънредна новина за Чарлз Трети Съобщиха извънредна новина за Чарлз Трети Публичната програма ще започне във вторник с посещение на център за лечение на болни от рак, където Чарлз и Камила ще се разговарят с пациенти и медици В коя страна официално забраниха домашните работи В коя страна официално забраниха домашните работи Правителството на министър-председателя Доналд Туск иска модернизация на образователната система Путин отива на визита в Китай през май Путин отива на визита в Китай през май Носи на Си книга на руски революционер Часовникът на най-богатия пасажер, загинал на „Титаник“, се продава на търг Часовникът на най-богатия пасажер, загинал на „Титаник“, се продава на търг Бизнесменът Джон Джейкъб Астор загива на 47 годишна възраст, когато „Титаник“ потъва през 1912 г. Съпругата му се спасява Трус разлюля Гърция - на 30 км от България Трус разлюля Гърция - на 30 км от България Епицентърът е до Петрич Макрон предупреди, че Европа не е безсмъртна Макрон предупреди, че Европа не е безсмъртна Европейският континент не инвестира достатъчно в иновации, не успява да защити промишлеността си и да засили военните и отбранителните си способности, каза френският президент Кой каза, че ергенът Алек е беден? Часовникът му струва 7 бона Кой каза, че ергенът Алек е беден? Часовникът му струва 7 бона Скъпата швейцарска марка „Baume et Mercier” блести на ръката му
Делян Пеевски Делян Пеевски Кирил Петков е пудел, който драска на вратата на Борисов Виц на деня Виц на деня - Сащо, ти защо не ме взимаш никъде със себе си?
- Вземам те!
- Къде... Нито на кафе, нито на кино, нито на гости?
- Мими, аз винаги те нося в сърцето си!
Виц на деня Виц на деня - Здравей красавице, имаш ли си гадже?
- Ние с теб сме женени от две година бе!
- Опаа, обърках чата.
Статус във фейсбук Статус във фейсбук За да върви семейния живот, трябва не да се редят мебелите по фен-шуй, а да се спи по Камасутра!
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори