×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

ИТН и „Възраждане“ се отказаха от саботажа на НС, нахвърлиха се с обиди и напуснаха залата


ИТН и „Възраждане“ се отказаха от саботажа на НС, нахвърлиха се с обиди и напуснаха залата
Част от опозицията смени тактиката на бунта си срещу властта
19 Декември 2023, Вторник, 10:29 ч.
Автор: Лъчезар ЛИСИЦОВ (снимка: Авторът)

Лидерът на БСП Корнелия Нинова им обясни, че не се прави така

“Има такъв народ“ (ИТН) се отказаха от намерението си да саботират заседанието на Народното събрание (НС) при обсъждането на промените в Конституцията. Вместо това председателят на групата на ИТН Тошко Йорданов се нахвърли с обиди срещу мнозинството, като ги нарече "сборище на морални деградирали нещастници", „боклуци“, момиченца от ПП-ДБ и обясни, че те са "като мъже с вагини". 

Йорданов призова "всички нормални хора" да напуснат залата. Председателят на НС Росен Желязков пък го наказа със забележка и порицание. 

След това думата взе Костадин Костадинов от „Възраждане“. Той се присъедини към акцията на ИТН, като обяви, че и те напускат залата. Костадинов нарече неколкократно мнозинството „башибозук“, както и "коалиция между башибозук и фашисти". Той се закани да сезират Конституционния съд за поправките в основния закон. 

Според него вчера пленарната зала била поругана от един "развилнял се башибозук". Това предизвика възгласи на изумление от част от народните представители, които напомниха от място, че всъщност "Възраждане" са предизвикали безредиците, вадейки кабели от тонколоните. 

Костадинов после уточни, че говори за "башибозука на ДПС", като в него обаче влизал и башибозукът на ГЕРБ и ПП-ДБ, макар и по-неравнопоставено. Той отново обвини мнозинството в "корупция, беззаконие и антибългаризъм". 

Лидерът на БСП Корнелия Нинова пък нападна ИТН и „Възраждане“ за бойкота им с напускане на залата. 

Не се прави така. Защо внасяте свои предложения за промени между първо и второ четене, а напускате, вместо да ги защитите, обърна се Нинова към ИТН и "Възраждане". БСП били последователни срещу поправките в Конституцията, като те не внесли свои проектопромени. Обаче щели да участват в обсъждането в зала. 

Днес тече пленарният дебат и гласуването на промените в основния закон на второ четене. 

По неясни причини около сградата на Народното събрание (НС) има голям брой полицаи. Те са на всички входове към парламента и проверяват влизащите дали имат допуск за влизане. 

Гледайте заседанието тук:

 


В категории: Политика


Флагман.БГ Акула изяде крак и ръка на турист Акула изяде крак и ръка на турист 28/04/2024, Неделя 09:17 0
12
Коментара по темата
12.
Гошко до 11
19.12.2023 19:22:57
2
0
Не се притеснявай, не си само ти дебил!!!
Доста сте....
11.
Гошко Тъпото,
19.12.2023 16:29:45
0
4
знаем те , ти си единственият Бургазлия който на 100 % си му ходи прякора . Навремето е било благородно начинание да се толерира селския идиот , а Българите преди да има паметници на окупатор сме били известни с обноските си в Европа.
И , да ,умерено смешно ми е . Все пак съм на мнение ,че трябваше по бавно да се демонтира МОЧА . Така щеше да се отвлича вниманието на …хората със специални потребности,да ви наречем поне 5-6 месеца .
10.
Гошко до 8
19.12.2023 15:08:06
6
0
Цена на природния газ в
момента:
151 $/MWh в България
44 $/MWh в Сърбия
66 $/MWh в Унгария
82 $/MWh в Гърция
Всички купуваме от Газпром
експорт. Другите купуват
директно. Ние през
Продължаваме промяната!!!


Още ли ти е радостно а, дебил??!
9.
Smith
19.12.2023 12:55:23
2
14
Чалга-партиите на бакшиши, сервитьорки, тираджии, сотаджии и дребни дилъри се държи като трол в парламента. Ама няма лошо, не ми пречат цирковете на белокосия циганин от Максуда. Техния електорат ще понесе най-тежко щетата от задаващата се криза.
8.
До Боцмана
19.12.2023 12:44:32
2
11
Недей много зна , ми отивай да си разбъркаш боята , че е слънчево и да сте боядисали бока до кофитайма . Не е работа на магарето кой за кво се радва .
7.
Боцмана
19.12.2023 11:58:46
22
6
Като гледам как редовите дебили под мен се радват на Кокорка, НАЙ-ПРОСТИЯ КИРИЛ и всичката друга тиня, ми става ясно защо чакат баба са им даде левче за баничка сутрин!!!
6.
КурНЕли
19.12.2023 11:57:00
4
11
Синчето на Курнелия е заложник зад океана, затова при тази нелепа жена има пълно разминаване между думи и дела.

ИТН вчера се бяха покрили.
5.
Молим
19.12.2023 11:23:38
1
11
експерта ХХ да вземе отношение !! Стига се е правил на обиден , цирк има да се играе !!!
4.
начи,ей тъй като стани
19.12.2023 11:21:38
4
14
Колко им разправяхме на тия у София , че колкото повече време се демонтира МОЧА , толкова по - забавни перформанси ше има и наживо и по разни радио коптори . Аматьори , вместо да гледаме цирк Копейка , сега трябва да се провокира Мунчо , примерно , щото #show must go on !
3.
*********
19.12.2023 11:21:06
2
7
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото не беше по темата на материала, за който се отнася.
2.
Забрана на въZраждане !
19.12.2023 11:04:02
11
27
.
1.
Капитан Хой
19.12.2023 10:57:35
10
32
Агониалното квичене на русодебилските партии.
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Страшна статистика: Всеки пети е под линията на бедност Страшна статистика: Всеки пети е под линията на бедност Тя е била 637,92 лева миналата година Пълен обрат с отвлечения син на полицейския шеф Пълен обрат с отвлечения син на полицейския шеф 22-годишният младеж сам загубил средствата и излъгал за посегателството 9 качества на мъжа, в който си струва да се влюбите 9 качества на мъжа, в който си струва да се влюбите Ето кои са те, запомнете ги, дами Полицията на крак, отвлечен е синът на полицейски началник Полицията на крак, отвлечен е синът на полицейски началник Под тревога се вдигна Главна дирекция Национална полиция, СДВР и областна дирекция на МВР-Кюстендил 10 неща, които всяка жена заслужава от мъжа до себе си 10 неща, които всяка жена заслужава от мъжа до себе си Връзките са вълнуващи и не могат да са изцяло безоблачни, но могат да ни карат да си казваме, че има смисъл да продължаваме с партньора, когато... Според зодията: Как да се преборите с пролетната умора? Според зодията: Как да се преборите с пролетната умора? Начини да се измъкнете от летаргията най-бързо Рецепта за козунак със сушени плодове по стара бабина рецепта Рецепта за козунак със сушени плодове по стара бабина рецепта Страшно вкусен  Социален център – Бургас с благотворителен щанд на Флората Социален център – Бургас с благотворителен щанд на Флората Там може да намерите сувенири - картини с декупаж и батик, книгоразделители, поставки за чаши, предмети от глина и др. Партньорът ви ще е доволен: За да подобрите сексуалния си живот, трябва да подобрите храненето си Партньорът ви ще е доволен: За да подобрите сексуалния си живот, трябва да подобрите храненето си Водещи диетолози споделят какво трябва да купите и ядете в навечерието на важна среща или гостуване СЕК напуснали ПП-ДБ заради ГЕРБ, но Бачийски се отказа от вота на 9 юни СЕК напуснали ПП-ДБ заради ГЕРБ, но Бачийски се отказа от вота на 9 юни Започваме създаването на ново надпартийно обединение, което да бъде базирано на ценности, каза той
Байдън уж на шега: Аз съм възрастен мъж и се кандидатирам срещу 6-годишен Байдън уж на шега: Аз съм възрастен мъж и се кандидатирам срещу 6-годишен Протест посрещна президента на САЩ преди вечерята с кореспондентите   Злато и сребро за България от Европейското по бокс за жени Злато и сребро за България от Европейското по бокс за жени  Светлана Каменова стана шампион, а Златислава Чуканова - вицешампион Втори шанс: Известна порно актриса прескочи трапа, засега Втори шанс: Известна порно актриса прескочи трапа, засега Лекарите не са обнадеждени за състоянието й, нямат надежда за подобрение Откриха над 200 кг кокаин в щайги с банани в супермаркети в Германия Откриха над 200 кг кокаин в щайги с банани в супермаркети в Германия По цени на улицата стойността на разкритата пратка е повече от 10-15 милиона евро Съобщиха извънредна новина за Чарлз Трети Съобщиха извънредна новина за Чарлз Трети Публичната програма ще започне във вторник с посещение на център за лечение на болни от рак, където Чарлз и Камила ще се разговарят с пациенти и медици В коя страна официално забраниха домашните работи В коя страна официално забраниха домашните работи Правителството на министър-председателя Доналд Туск иска модернизация на образователната система Путин отива на визита в Китай през май Путин отива на визита в Китай през май Носи на Си книга на руски революционер Часовникът на най-богатия пасажер, загинал на „Титаник“, се продава на търг Часовникът на най-богатия пасажер, загинал на „Титаник“, се продава на търг Бизнесменът Джон Джейкъб Астор загива на 47 годишна възраст, когато „Титаник“ потъва през 1912 г. Съпругата му се спасява Трус разлюля Гърция - на 30 км от България Трус разлюля Гърция - на 30 км от България Епицентърът е до Петрич Макрон предупреди, че Европа не е безсмъртна Макрон предупреди, че Европа не е безсмъртна Европейският континент не инвестира достатъчно в иновации, не успява да защити промишлеността си и да засили военните и отбранителните си способности, каза френският президент
Делян Пеевски Делян Пеевски Кирил Петков е пудел, който драска на вратата на Борисов Виц на деня Виц на деня - Сащо, ти защо не ме взимаш никъде със себе си?
- Вземам те!
- Къде... Нито на кафе, нито на кино, нито на гости?
- Мими, аз винаги те нося в сърцето си!
Виц на деня Виц на деня - Здравей красавице, имаш ли си гадже?
- Ние с теб сме женени от две година бе!
- Опаа, обърках чата.
Статус във фейсбук Статус във фейсбук За да върви семейния живот, трябва не да се редят мебелите по фен-шуй, а да се спи по Камасутра!
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори