×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Лазаровден е - обичаи и традиции
  • Правителството смени шестима областни управители
  • Седем доживотни присъди и 1794 години затвор за терористката от Истанбул
  • Май идва с ниски температури
  • Закрити са всички стари общински депа за отпадъци у нас, ЕК прекрати наказателната процедура
  • В Пловдивско задържаха участници в измамна схема в размер на 173 хил. лв.
  • Тестват първата в света персонализирана иРНК инжекция срещу меланом
  • Земеделците трябва да сезират за засегнатите от градушките площи в 10-дневен срок
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Трябва да се подготвим за момент, в който ще бъдем заплашени от Русия, смята премиерът


Трябва да се подготвим за момент, в който ще бъдем заплашени от Русия, смята премиерът
Вече няколко пъти политици на много високо ниво в Русия - и Путин, Медведев и Захариева, отправяха директни заплахи към различни държави, каза тази вечер акад. Николай Денков
17 Декември 2023, Неделя, 19:59 ч.
Автор: Флагман, снимка: Флагман

Мария Габриел трябва да е следващият министър-председател, настоя той

България трябва да се подготви за момент, в който може да бъде заплашена, не непосредствено. Така премиерът Николай Денков коментира дали очаква Русия да атакува страната ни. Според него точно заради тази възможност трябва да инвестираме във въоръжените си сили и да участваме в съвместни обучения, и ако го направим България няма да бъде заплашена.

"Вече няколко пъти политици на много високо ниво в Русия - и Путин, Медведев и Захариева, отправяха директни заплахи към различни държави. Но окупираха Грузия, Крим, Донбас, заплашват Молдова. Виждаме, че има проблем. Крайно време е да си отворим очите и ушите, и да разберем, че има имперска риторика, която не е позволена през XXI век", посочи Денков.

Очевидно е, че това в Украйна е за завземане на територия, смята премиерът. Същото се случвало и в Грузия.

Денков изтъкна, че националният интерес е интегриране в Европа и тези страни, които могат да ни защитят от чужда агресия, а това е НАТО. Той обаче се оплака, че "толкова пъти бил нападан от президентската институция, но си замълчавал", бил отговорил само един два пъти. Смятам, че всички трябва да се опитаме да върнем добрия тон, добави премиерът.

Ако бе работил парламентът в четвъртък и петък, нямаше да имаме това изказване на Виктор Обран, защото таксата за пренос на газ щеше да е премахната, заяви премиерът във връзка с ветото, което Унгария постави за приема ни в Шенген.

"Това, че не работи НС, пречи да се вземат важни въпроси", смята той. И обяви, че с Унгария имали предварителни разговори, били ги уверили, че в петък таксата ще падне и Унгария не била направила подобни заявки за вето, то станало факт, след като София не е спазила обещанието си.

"Надявам се в понеделник да мине и, ако Унгария следва това, което е казала, този проблем ще отпадне", оптимист е той за падането на ветото.

Да се порадваме малко, ветото на Нидерландия м.г. ни попречи да влезем в Шенген, то не падна лесно, доста работа бе свършена, коментира той добрите новини по напредъка ни с Шенген.

"Тази промяна започна с миналото редовно правителство, за съжаление бе прекъсната от служебното правителство. Марк Рюте каза, че вярва на Кирил Петков. Теми като Шенген имат технически изисквания, но става въпрос и за доверие", настоя той. Според него Унгария зависи твърде много от руския газ и било съмнително дали може да взима самостоятелни решения. Но Денков имал уверението, че премахнем ли таксите, изчезва и ветото.

С Австрия проблемът бил различен заради многото нерегистрирани мигранти. Но се работело по варианти за отпадането, дори и на етапи. Не трябва да сме заложници на конюктурни ситуации от типа има ли избори или няма в една страна, настоя премиерът пред Нова тв.

На въпрос за отношенията с (не)коалиционните партньори от ГЕРБ, Денков подчерта, че са имали много ясно споразумение, че Мария Габриел ще е следващият премиер.

"Държим на това споразумение, следваме го и не виждаме защо трябва да се променя. Много добре работим с нея по отношение на външната политика, тя е много активна, По отношение на Шенген тя работи с Австрия и ЕНП, както и Борисов, и е важен натискът и по тяхна линия. Мария Габриел трябва да е следващият министър-председател", настоя той.

"Блокада пред банката не трябва да има. Това не е конституционен начин да се обсъждат важни въпроси. Няма как да защитаваш конституцията, ако използваш тези неконституционни методи", заяви той за бойкота в парламента, атакувайки опозицията, макар и управляващото мнозинство да повтори блокадата в петък. Премиерът отбеляза, че работата на парламента се блокира от 3 партии по различни причини.

"Нямат позитивна посока, Само искат да пречат. Не казват какво да се направи, нещо положително", каза Денков. И изтъкна, че са вкарали много социални мерки, дори такива на БСП.

Денков отново настоя, че демонтажът на Паметника на Съветската армия се извършва, както е монтиран - на части. Тези фигури са много тежки, трябват специални кранове, следват се технологичните правила, настоя премиерът.

Демонтирането било законно. Спряно е, докато се изчисти казуса, ще изчакат и "движението на съда".

"Опитват се да го бавят, но този паметник трябва да отиде на друго място - в Музея на социалистическото изкуство. Не му е мястото там", каза той. И разказа как от кампуса на Софийския университет до Ректората често минавал покрай паметника и виждал "войник с автомат, който гледа строго към СУ".

"Тази асоциация ме тормози от много години и се чувствам разтоварен, че този символ изчезва", каза премиерът.

"Паметникът има своята пропагандна стойност, няма културна. Издиган е, когато България е изпуснала шанса да е демократична държава", смята премиерът. Според него страната ни е изпуснала шанса да е като Гърция, защото била окупирана от Русия.

За конституционните промени той настоя, че това не са текстове, измислени от трима души. Те са предложени и обсъдени от Венецианската комисия, съгласувано е с ЕК и "не са измислица на трима човека".

Министър-председателят коментира и казуса с неизлъченото интервю на руската посланичка Елеонора Митрофанова по БНР, срещу което публично възропта депутатът от ДПС Делян Пеевски.

"Не трябва да се месят нито посланици, нито политици, за да решават какво ще се представя в радио или телевизия. От друга страна, едно национално радио и телевизия трябва да имат ясни правила какво е позволено и не. Бюджетът плаща заплатите, трябва да сме сигурни, че като даваме тези пари има стандарти, те са ясни публични и се спазват", заяви той. Не трябвало да има политически натиск над медиите.


В категории: Политика


Флагман.БГ За втори шанс: Слагат такса матура За втори шанс: Слагат такса матура 27/04/2024, Събота 20:20 4
55
Коментара по темата
55.
ЧОЧО
21.12.2023 14:11:54
0
1
ТАКЪВ.ОТЯВЛЕН.СОРОСО
ИДНЕСЪМ.ВИЖДАЛ.ПРИ.ТОВА
ПРЕМИЕР.АЙ.ШИКИРИЗ
54.
СТЕФОТО
21.12.2023 14:06:48
1
1
ТОВА.ЛЯТО.СТЕ.ДУХАС.ЦУРКИ.В
СОЗОПОЛ
53.
1
20.12.2023 15:16:38
1
3
Поредния НАТОВСКИ близач.
52.
ТБС
20.12.2023 00:15:25
1
3
Плъхът да се страхува от нас, въпреки че не му остава много.
51.
Защо Денков трябва да лъже?
18.12.2023 21:15:42
3
7
Грузия нападна руските войски в независима Абхазия в деня на откриване на олимпиадата в Китай! Руските войски отвърнаха на нападението и за 3 дни разбиха "грузинската армия на НАТО", която се въоръжаваше от България, както и сега Украйна, но без военни договори между НАТО и Грузия/Украйна/, защото страна с неустановени граници (Грузия, Украйна) не може да кандидатства в НАТО и да стане член на НАТО.
Крим, Донбас, Луганск, Запорожие са федеративни републики със свой Парламент, в състава на Украинската федерация, като Крим по своята конституция можеше след референдум да се оттегли от федерация Украйна. Според подписаните Мински споразумение, това трябваше да бъде възможно и с останалите републики в Украинската федерация. Затова след референдумите в Крим, Донбас, Запорожие, те се оттеглиха от Федерация Украйна и станаха част от Руската федерация с решение на Руския Парламент.
В момента Украйна води завоевателна терористична война на територията на Руската федерация!
Защо България призна отделянето на Косово от Сърбия без референдум, а само с решение на Парламента, и то с "Парламент" съставен от косовски криминални престъпници, издирвани от Международния съд в Хага? Но сега не признава отделянето на Крим, Донбас, Луганск, Запорожие?
50.
Денков е неграмотен по политически теми
18.12.2023 21:06:48
1
7
Този химик от БАН е съвсем неграмотен по политически теми, по-добре да не говори нищо!
Или поне ако говори, да обясни с какви пари от заплата в БАН, си е купил жилище на ул.Козяк до Американското Посолство, както и с какви пари Тагарев си е купил 5 апартамента в София?
49.
Денков ....
18.12.2023 18:54:25
1
6
Нали знаеш че Русия влезе ли в наша територия лично ние ще те издирим и ще ти резним простата американско-канадска грава от кръста,както и навсеки идин американски депутат
48.
seahorse
18.12.2023 18:00:14
0
5
управете сихаресвам,не харесвам,защото ми манипулирате вота . Всеки път ли трябва да се правите на разсеяни. Така не се прави журналистика !
47.
45
18.12.2023 15:11:09
0
3
Ми да са гласували бе тапет. Като не искаш да упражниш правото си на глас - спираш да бъдеш фактор в уравнението.
46.
До 31
18.12.2023 09:33:40
4
19
Вече две години,Русия източва Европа :) Милиарди евро потъват в Украйна,във вид на оръжие и пари.Европа колкото и да не ти се вярва,обедня ;) От както започна “войната” цените в Европа са скочили драстично :)
45.
Да 20
18.12.2023 09:23:44
1
10
85% евроатлантически избиратели,от общо 30% гласували в страната :)
44.
До 2
18.12.2023 09:16:15
2
21
Мен,НАТО те пази,колкото вълк пази стадо овце.Имаше една визита на Байдън,в Полша,та там той каза за Источна Европа“вие сте фронта”!Чакай да те пази някой,наивник! Плюс това,член 5 на които всички разчитате,дава право на членките на НАТО да помагат на нападнатата държава,дори и с военни действия,НЕ ГИ ЗАДЪЛЖАВА! Така,че малко се съмнявам НАТО да влезе в бой заради нас :) Русия не е Югославия :)
43.
До 41
18.12.2023 09:09:51
3
17
Само откровен дебил,може да си помисли,че на Русия и дреме за НАТО ;) Особено в този момент,в който по голямата част от въоръжението на НАТО,замина за скрап в Украйна.Отделно,факта,че Европа обедня,и то много.Моли се да не се сблъскат НАТО и Русия,че ние сме фронтовата линия ;)
42.
Scrooge McDuck
18.12.2023 09:07:45
4
20
Чист продажник. Задминава Стамболов. Универсалното сапунено блокче изми Тиквата и Шишкебапа, а се наведе на Галя от Посолството тотално. Пълен срам.
41.
XX
18.12.2023 08:56:59
10
4
До 24

"Само много кух дибил може да вярва че уроспия ще нападне НАТО." - че то тва Денков го казва на про'с'таците дет на 2 Април гласувахТЕ за ЕС и НАТО. Такива сте си. Факт.
40.
Венеролог
18.12.2023 08:08:40
24
5
Кутев ви го каза, за една болест, предавана по полов път . Русофилството проказата на обществото. Най-яростни в омразата си към нормалните са прекараните. Гледайте форума...
39.
1
18.12.2023 07:30:55
34
9
БРАВО АКАДЕМИК ДЕНКОВ!КОПЕЙКАДЖИИ РОДООТСТЪПНИЦИ БЕСНИ ДЖУКИ БРЬЙЗГИ БЯССС ХАХАА
38.
Мечката затъна в Донбаската кал
18.12.2023 07:12:40
16
15
Петоколонники, свободата дойде! Няма вече да стоите в сенките! 33 години не ви ли стигат?
37.
Пенчо
18.12.2023 07:11:57
3
19
Подготовката е поза Г, друго не знаете
36.
ЦАР ИВАЙЛО
18.12.2023 06:48:47
6
38
ХАХАХАХА СТРАХ ТРЕСЕ МИШОЦИТЕ ПУТИН ВАС МРАЗИ НЕ НАС РАЗБЕРЕТЕ ГО ВИЕ СТЕ ПЛЪХОВЕ ЗА ЦЕЛИЯ СВЯТ ВИЖТЕ УНГАРИЯ И ПОЛША...
35.
Гюро
18.12.2023 05:43:41
8
48
Този академичен плъх знае ли,че това дето продаваме и подаряваме на Украйна е пряко
насочено срещу Русия?
Може и да не знае?Жалък молец!
34.
Иван
18.12.2023 04:44:35
9
38
Вие в парламента,и компания като дойдат Руснаците ще ва дерат живи....
33.
Красньй Пролетарий
18.12.2023 03:09:55
13
45
Денков! Трябва да те рэзстрелят публично посред бял ден на някое кръстовище в София ! Мръсен долен гном !
32.
ТБС
18.12.2023 00:11:00
6
29
Плъхът за не напълни гащите? Реално е по-запрашен от нас, данъкоплатците, на пък винаги може да се надява да го спасят господарите му.
31.
Старата песен
17.12.2023 23:03:41
31
12
На нов глас! Русофилите като достойни пациенти на кремълската психушка, вече две години воюват с НАТО и унищожиха стотици хиляди натовска армия, и едновременно се притесняват да не влязът във война с НАТО. Ако вече воюваш с някого, може ли тепърва да влезеш във война срещу него?
Психодиспансера в Карлуково 4ти километър, почива.
30.
Заплахата си ти
17.12.2023 22:29:34
12
58
Смотан и тъп химик...Откъде те изкопаха бе Денков....ти си неповторим дебил
29.
*********
17.12.2023 21:43:45
2
19
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше вулгарни, нецензурни или обидни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.
28.
Странно
17.12.2023 21:42:40
10
41
Физиономията на войника от паметника най-малко може да се нарече "строго гледаща"!
Е, за някои с гузна съвест може и да изглежда така !
Ако човек е достатъчно комплексиран и гузен, може и изражението на детето да му се вижда заплашително или строго...!
27.
Ами
17.12.2023 21:39:24
7
43
Ако продължавате да джафкате , наистина един ден може да им писне ...
И да стане както стана със Зеленски!
Проблема е, че вие ще се издухате надалеч ,по островите, а ние ще останем тук!
В това отношение Зеления е по-курназ от вас макар че него пък никой няма намерение да го убива!
26.
Сотир Пъндев
17.12.2023 21:29:47
8
48
Ама защо трябваше изобщо да се стига дотам със заплахи от Унгария пак да ставамв за резил оред всички като НА ПЪРВО МЯСТО вие продажни плазмодии я гласувахте тая такса, какво си миете ръцете сега бе скопени червеи такива. Вие малоумни ли сте бе, надрусани с тъпня, олигофрени, да го тура на майките ви, във война ще ни вкарате за едното нищо, ще ви избесим напролет урунгели.
25.
То
17.12.2023 21:28:56
6
26
То с това управление и аналният секс ще изпитание за всички който не са от тяхните те тяхните са свикнали Ой ЛЕНА ЛЕНА ЛЕНА МАГДАЛЕНА ХАХАХХА
24.
Айде пак
17.12.2023 21:26:03
35
16
Денчооо тва Радко кухото ли ти го каза?
Те заплахите на уРоспия край нямат та НАТО ли не побеждаваха, та 1000 пъти Америка ли не унищожаваха, обаче чакат НАТО да спре помоща за Украйна, а в САЩ да дойде на власт Тръмп. Тя уРоспия цъфна и върза и спретна дълга позиционна война с Украйна. И края на войната не се вижда.
https://youtu.be/u_xCrl6R-bY?si=BxoFUOy60PxvGukR
Само много кух дибил може да вярва че уроспия ще нападне НАТО.
Те с една Украйна потънаха в Донбас и Запорожие а Путин лекичко се поизпусна та потвърди онези 340 000 руски загуби за които уж украинците лъжеха.. Ама хич бееее 22 месеца най-големия въоръжен конфликт след втората световна.. И руските военни сами казват че Украйна е Афганистан, Приднестровие, Двете Чеченски войни, Абхазия и Грузия, взети заедно и умножено 10 пъти.
Денчоффф има руска песен за войната
"Мама ето не Афган, ето не Грузия, ето даже не Чечня, ето Украина"
Денчооофффф великата чочолинармия затъна в брутална патова война със Украйна а пък ти и Радкото може да очаквате че уроспийката ще нападне и Галактиката.
23.
ХХ
17.12.2023 21:21:41
20
19
До 14

"... ще избягате с 200 при най-малката опасност и ние обикновените хора ще ви берем гайлето ..." - при това напълно заслужено. Спомни си как Тиквата ви каза лани на европеидните про'с'таци, че само мачкане заслужавате.
22.
XX
17.12.2023 21:19:53
23
10
До 8

НАТО праща войници. Даже такива в момента на редовна служба в натовските армии (германия).
21.
ХХ
17.12.2023 21:18:16
21
7
До 6

Пий си хапчетата да се успокоиш, про'с'так неграмотен!
20.
XX
17.12.2023 21:16:13
21
21
До 4

"ПЕДЕРАСТ НЕЩАСТЕН
ЧУЧЕЛО ПРОДАЖНО
МЕКОТЕЛО ПОРЪЧКОВО
В ЗАТВОРА.МАМИЦАТА ТИ ПРЕДАТЕЛСКА" - на 85 те % евроатлантически избиратели oт 2 Април ли го казваш това?
19.
ХХ
17.12.2023 21:14:11
32
29
До 2

"НАТО ни пази , стига сте плашили народа . В Румъния и в България има натовски бази ." - не бъркай окупацията с пазене, про'с'так неграмотен!
18.
XX
17.12.2023 21:13:04
22
44
До 1

"По-голямо недоразумение от този плъх с американска каишка на врата за министър-председател не сме имали." - ц. От години имаме критична маса про'с'таци гласуващи за ЕС и НАТО и ревящо срещу резултатите от това си гласуване.
17.
Премиерине
17.12.2023 21:11:49
11
52
Русия винаги воюва със СЪСЕДИТЕ си !
Най-често с тези, които първи започват да дрънкат оръжие край границите й!
Никога не воюва на другия край на света , както прави една друга "велика държава"!
Така казва историята, не аз!
16.
ХХ
17.12.2023 21:10:54
20
38
Едно време бяхме "заплашени" от САЩ, сега сме "заплашени" от Русия....
Който го е страх да не ходи в гората да бута мечката. Само пълен про'с'так би го направил.
15.
Браво!
17.12.2023 20:57:15
53
16
Много силен премиер не като банкянското недоразумение.
14.
Мишок
17.12.2023 20:54:25
8
64
Ологофрен, ще избягате с 200 при най-малката опасност и ние обикновените хора ще ви берем гайлето от събаряне на паметници и на всичките ви золуми. Да ви го наврът в гъза съборения с пушката.
13.
WEW
17.12.2023 20:54:21
15
11
UTRE KATO VLEZE PUTIN I BLOKIRA LETISTETO NA BURGAS I SOFIA I VECHE NIKUDE NE MOJE DA IZLETITE STE VIDITE KOLKO PRIATNO STE VI STANE. HAHAHAHA. AZ GI POMNIA TEZI GODINI, NIKUDE NE PUSKAHA HORA DA PUTUVAT. ZATOVA BUDETE GOTOVI DA BRANITE SVOBODATA SI. SEGA VI DAVAT DA STE GRAJDANI NA CELIA SVIAT.
12.
Кортеза Мензис
17.12.2023 20:52:16
36
8
Прав е за съжаление
11.
WEW
17.12.2023 20:51:42
13
6
VUV MOMENTA IGRATA E TAKAVA CHE KOITO NAI SE PRAVI CHE STE GO ATAKUVAT POLUCHAVA NAI MNOGO PARI OT EVROPEISKIA SUYZ, POLSHA SE PRAVI NA LUDA, FINLANDIA SE PRAVI NA LUDA, ESTONIA SE PRAVI NA LUDA, I SAMO ZA DA IM DAVAT BUSINESS I INVESTICII. NEKA MALKO I NIE DA SE NAPRAVIM.
10.
Слушам Путин, не глпупостта на медузата
17.12.2023 20:43:21
8
56
„Цялата организация на НАТО не може да не разбира, че Русия няма причина, никакъв интерес – нито геополитически интерес, нито икономически, нито политически, нито военен – да воюва със страните от НАТО“, каза Путин.
9.
Помориец
17.12.2023 20:36:56
67
19
Прав е. Руските кукувци не се знае какво ще им дойде на акъла. Трябва да сме подготвени
8.
до 5
17.12.2023 20:33:10
13
37
Украйна не е член на НАТО , затова НАТО не може да се намеси в Украйна ,може само да изпраща оръжия и техника бе армия .
7.
За съжаление е прав
17.12.2023 20:31:28
77
17
Кремълският режим е опасен за нормалните държави.
6.
WW
17.12.2023 20:27:36
27
7
PROSTETE NA CHOVEKA. TOI TRIABVA DA GOVORI TAKA ZA DA NI DADAT NESTA KOITO DOSEGA NE NI DAVAHA ZASTOTO IMAHME PRESTUPNI TIPOVE KATO BORISOV. CHOVEKA NAROCHNO GOVORI TEZI NESTA EVROPA NAISTINA DA SE POCHUSTVA CHE IMA ZAPLAHA, NIE MNOGO DOBRE ZNAEME CHE NIAMA TAKAVA ZAPLAHA, NO PO TOZI NACHIN NASHITE POLITICI STE SPECHELIAT PARI ZA GRANICITE ZA BEZPLATNO ORUJIE ZA ARMIATA. DENKOV ZNAE MNOGO DOBRE CHE IMAME PERFEKTNI OTNOSHONIA, NO TAKA SE GOVORI TUK VECHE NIE TRIABVA DA RAZBIRAME TUNKOSTITE NA POLITIKATA. SUSTO TOVA E DOBRE ZA DA MOJE DA NAKARAME LUKOIL DA SE MAHA OTTUK I DA SPRE PERIODA NA KRADENE NA NARODA. SLED TOVA STE GO NACIONALIZIRAME, NO PREMIERA TRIABVA DA GI IZGONI PO NIAKAKUV NACHIN. PROSTETE NA CHOVEKA, TOI TRIABVA DA GO KAJE TOVA ZASTOTO TAKA SE IGRAE POLITIKA. PUTIN SUSTO NI ZAPLASHVA VUPREKI CHE NIKOGA NIAMA DA NI NAPADNE ZA DA DURJI NEGOVITE HORA V IGRATA.
5.
do 2
17.12.2023 20:22:49
18
77
видяхме ги нато и америка какво направиха в украйна показаха си реално колко могат , могат единствено да воюват със страни от африка който са въоръжени с оръжия останали от втората световна ;) и подготовка в пустинята
4.
всеобщо мнение
17.12.2023 20:20:12
21
88
ПЕДЕРАСТ НЕЩАСТЕН
ЧУЧЕЛО ПРОДАЖНО
МЕКОТЕЛО ПОРЪЧКОВО
В ЗАТВОРА.МАМИЦАТА ТИ ПРЕДАТЕЛСКА
3.
Ххаахах
17.12.2023 20:16:33
11
96
Тоя жмульо е същия като Плювналиев - мъж на жена си. Ми аз доколкото успявам да проследя великите ви тъпизми, останах с впечатлението, че сме готови, ако Русия ни заплаши. Всичко документално е изрядно - дадохме пари и имаме изтребители (на хартия), даваме пари за бронетранспортьори (и те са на хартия), абе въобще...хартиена коалиция.
2.
мен
17.12.2023 20:12:36
60
36
НАТО ни пази , стига сте плашили народа . В Румъния и в България има натовски бази .
1.
Жалка картинка
17.12.2023 20:12:15
20
114
По-голямо недоразумение от този плъх с американска каишка на врата за министър-председател не сме имали.
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
9 качества на мъжа, в който си струва да се влюбите 9 качества на мъжа, в който си струва да се влюбите Ето кои са те, запомнете ги, дами Полицията на крак, отвлечен е синът на полицейски началник Полицията на крак, отвлечен е синът на полицейски началник Под тревога се вдигна Главна дирекция Национална полиция, СДВР и областна дирекция на МВР-Кюстендил 10 неща, които всяка жена заслужава от мъжа до себе си 10 неща, които всяка жена заслужава от мъжа до себе си Връзките са вълнуващи и не могат да са изцяло безоблачни, но могат да ни карат да си казваме, че има смисъл да продължаваме с партньора, когато... Според зодията: Как да се преборите с пролетната умора? Според зодията: Как да се преборите с пролетната умора? Начини да се измъкнете от летаргията най-бързо Рецепта за козунак със сушени плодове по стара бабина рецепта Рецепта за козунак със сушени плодове по стара бабина рецепта Страшно вкусен  Социален център – Бургас с благотворителен щанд на Флората Социален център – Бургас с благотворителен щанд на Флората Там може да намерите сувенири - картини с декупаж и батик, книгоразделители, поставки за чаши, предмети от глина и др. Партньорът ви ще е доволен: За да подобрите сексуалния си живот, трябва да подобрите храненето си Партньорът ви ще е доволен: За да подобрите сексуалния си живот, трябва да подобрите храненето си Водещи диетолози споделят какво трябва да купите и ядете в навечерието на важна среща или гостуване СЕК напуснали ПП-ДБ заради ГЕРБ, но Бачийски се отказа от вота на 9 юни СЕК напуснали ПП-ДБ заради ГЕРБ, но Бачийски се отказа от вота на 9 юни Започваме създаването на ново надпартийно обединение, което да бъде базирано на ценности, каза той За втори шанс: Слагат такса матура За втори шанс: Слагат такса матура Таксата ще се плаща за всеки изпит, на който зрелостникът реши да се яви повторно Как да засилим метаболизма си преди лятото Как да засилим метаболизма си преди лятото Може да ви помогне за отслабване, подобряване на енергията и общото здравословно състояние
Злато и сребро за България от Европейското по бокс за жени Злато и сребро за България от Европейското по бокс за жени  Светлана Каменова стана шампион, а Златислава Чуканова - вицешампион Втори шанс: Известна порно актриса прескочи трапа, засега Втори шанс: Известна порно актриса прескочи трапа, засега Лекарите не са обнадеждени за състоянието й, нямат надежда за подобрение Откриха над 200 кг кокаин в щайги с банани в супермаркети в Германия Откриха над 200 кг кокаин в щайги с банани в супермаркети в Германия По цени на улицата стойността на разкритата пратка е повече от 10-15 милиона евро Съобщиха извънредна новина за Чарлз Трети Съобщиха извънредна новина за Чарлз Трети Публичната програма ще започне във вторник с посещение на център за лечение на болни от рак, където Чарлз и Камила ще се разговарят с пациенти и медици В коя страна официално забраниха домашните работи В коя страна официално забраниха домашните работи Правителството на министър-председателя Доналд Туск иска модернизация на образователната система Путин отива на визита в Китай през май Путин отива на визита в Китай през май Носи на Си книга на руски революционер Часовникът на най-богатия пасажер, загинал на „Титаник“, се продава на търг Часовникът на най-богатия пасажер, загинал на „Титаник“, се продава на търг Бизнесменът Джон Джейкъб Астор загива на 47 годишна възраст, когато „Титаник“ потъва през 1912 г. Съпругата му се спасява Трус разлюля Гърция - на 30 км от България Трус разлюля Гърция - на 30 км от България Епицентърът е до Петрич Макрон предупреди, че Европа не е безсмъртна Макрон предупреди, че Европа не е безсмъртна Европейският континент не инвестира достатъчно в иновации, не успява да защити промишлеността си и да засили военните и отбранителните си способности, каза френският президент Кой каза, че ергенът Алек е беден? Часовникът му струва 7 бона Кой каза, че ергенът Алек е беден? Часовникът му струва 7 бона Скъпата швейцарска марка „Baume et Mercier” блести на ръката му
Делян Пеевски Делян Пеевски Кирил Петков е пудел, който драска на вратата на Борисов Виц на деня Виц на деня - Сащо, ти защо не ме взимаш никъде със себе си?
- Вземам те!
- Къде... Нито на кафе, нито на кино, нито на гости?
- Мими, аз винаги те нося в сърцето си!
Виц на деня Виц на деня - Здравей красавице, имаш ли си гадже?
- Ние с теб сме женени от две година бе!
- Опаа, обърках чата.
Статус във фейсбук Статус във фейсбук За да върви семейния живот, трябва не да се редят мебелите по фен-шуй, а да се спи по Камасутра!
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори