×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Искате да работите в Джъмбо? Първо вижте какви заплати дават 


Искате да работите в Джъмбо? Първо вижте какви заплати дават 
Ключови думи: джъмбо, позиции, заплати
12 Декември 2023, Вторник, 11:25 ч.
Автор: Флагман.бг

Компанията предлага позиции както за постоянна работа, така и само за уикенда

Флагман.бг продължава с поредицата за възнагражденията в големите компании у нас. Гръцката верига Джъмбо е следващата, в която направихме проверка в платформа за търсене на работа и персонал. Компанията е обявила няколко свободни позиции в различни градове, като заплатите, които предлага, варират между 850 и 2070 лв. – в зависимост от града, в който се намира обектът, както и работното време. 

В София, независимо от позицията, персоналът на пълно работно време, получава 2070 лв. Така заплатите както на касиера, така и на помощника му, са 2070 лв. Толкова взимат и складовите работници 

Брутната заплата на помощник магазин-касиер в Русе например е 1700 лв. Продавач- консултант в Стара Загора получава 1700 лв. А персонал обслужващ магазин в Града на липите за събота и неделя - 850 лв., в София служителите на същата позиция получават 1035 лв. Работата е подходяща за студенти, които са свободни през уикенда и искат да изкарат допълнителни приходи. 

Инспектор, качество на продукти в Стара Загора получава 1765 брутна заплата, а складови работници в Пловдив взимат по 1750 лв. 

Хигиенист в София получава 1920 лв. на месец (бруто).
 


В категории: Животът


Флагман.БГ Главчев смени още 6 областни управители Главчев смени още 6 областни управители 29/04/2024, Понеделник 12:01 1
7
Коментара по темата
7.
Еми
25.01.2024 10:40:54
1
0
Лъжа! Договор на 1000 лв. Неприятно място за стресиращ шошинг и стресираща работа. Тертипа им на работа тотално те разболява със неприятната си работна атмосфера-силен и неравномерен звук по радиото,аларми със стряскащ и неприятен звук на касите,лощо осветление,неприятна работна среда,липса на кислород -това са част от ежедневният труд там-Мол Пловдив Плаза-няколко пъти ми прилошаваше заради запрашеност и задух,силен звук. И още нещо тея от тази компания заблуждават с обявата ,а в реалност дори злоупотребяват с труда на хората/поради текучество на персонал работиш и като докер-а там течение,тежък физ,труд,нищо съвременно и модерно..Позициите не си отговарят,нитои възнаграждението. Бъгава система на касава зона,а клиентите постоянно се оплакваха ,цитирам: ЗАЩО НЕ ВИЖДАМ КАКВА Е СУМАТА ПО СМЕТКАТА МИ ! ТЕЗИ КАСОВИ АПАРАТИ СА ЗАБРАНЕНИ В ЦЯЛ СВЯТ <НО ЯВНО В БЪЛГАРИЯ ТОЗИ ГРЪЦКИ РАБОТОДАТЕЛ СИ ПОЗВОЛИ ТОВА НАРУЩЕНИЕ. ОКАЗА СЕ ,ЧЕ БЯХ СКЛЮЧИЛА ТР.ДОГОВОР С ЛИЦЕ /НЯКАКВА ГОСПОЖА СЪС СЕДАЛИЩЕ В СОФИЯ/ ТАЗИ ЖЕНА Е БЕЗ НИКАКВИ ЛИЧНИ ДАННИ И ИНФОРМАЦИЯ ЗА НЕЯ/САМО ИМЕ И АДРЕС/. ДОРИ НЯМАМ ИМЕЙЛ,ВРЪЗКА И ТЕЛЕФОНЕН КОНТАКТ, НИШЩО! ТАЗИ ЖЕНА МИ СЪБРА МОИ ДАННИ /КОПИЕ НА ЛИЧНА КАРТА ,ДОРИ ОТПЕЧАТЪК ОТ ПАЛЕЦ/биометрични данни/ РЕДНО Е ПРИ ПОСТЪПВАНЕ НА РАБОТА ДА СЕ ЗАЩИТЯТ ДАННИ И ДА Е ВПИСАНО ЗА ВЗЕМАНЕТО НА ПРЪСТОВ ОТПЕЧАТЪК. АЗ ЛИЧНО НЕ СЪМ СЪГЛАСНА И НЕ ГО ЗНАЕХ. РАЗБРАХ ГО ВПОСЛЕДСТВИЕ.ОТВРАТИХ СЕ БУКВАЛНО! Управителката е без нужните качества за такова позиция/ниво.
6.
Кари
03.01.2024 21:45:55
1
0
В Джъмбо в София,парите са малко да и за 8ч.раб.ден почивката е половин час-не разпокъсана-след 4-5ч.По закон е 1ч.и по договор заплата 1000лв.иначе другото било бонуси ;)
5.
Б
13.12.2023 14:57:14
1
5
А за Бургас Джъмбо нищо не пише. Тук се работи почти за без пари!
4.
ХАХАХАХАХАХХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХА!!!!!!!!!!!!!!!!!
12.12.2023 14:17:48
1
7
Ми ко го е еня управителя за работниците той нали си взема процент от оборота . Неговата работа е да натиска персонала да работи ""нема пари действайте "".
3.
Джъмбо Бургас е НАЙ ????????????????
12.12.2023 14:09:38
1
22
ОБОРОТНИЯ МАГАЗИН ОТ ВЕРИГАТА В БЪЛГАРИЯ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!НО ЗА ТОВА ПЪК С НАЙ НИСКИ ЗАПЛАТИ НА ПЕРСОНАЛА !!!!!!!!!!!!!ОТ КОЙ ЗАВИСИ ?????????????????ОТ УПРАВИТЕЛЯ КОЙТО Е ПРЕВЪРНАЛ ПЕРСОНАЛА В БЕЛИ РОБИ !!!!!!!!!!!!И ОТ РОБСКОТО САМОСЪЗНАНИЕ НА ПЕРСОНАЛА КОИТО НЕ СИ ТЪРСЯТ ПРАВАТА !!!!!!!!!!!!"""Където има говеда има и КАСАПИ"""!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
2.
Хитлер набира персонал
12.12.2023 13:37:51
0
14
Не, не искаме. Нормалните хора не ходят само за заплата на работа. Затова и този който се е принудил след месец два напуска.
1.
BB garanted
12.12.2023 12:19:41
1
39
Без да чета докрай мога да обобщя ,че Бургас е дъното :)
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
ГЕРБ с 10 депутатски мандата в предстоящите избори за 50-ото НС от Бургас? Да, да ГЕРБ с 10 депутатски мандата в предстоящите избори за 50-ото НС от Бургас? Да, да Прогнозата на Флагман.бг е, че оттук може да изпратим трима министри и двама зам.-министри Българинът от "Хари Потър" залюби доста невзрачно, но секси чужденка, ето коя е Българинът от "Хари Потър" залюби доста невзрачно, но секси чужденка, ето коя е Нашенецът я пази в тайна Коклюшът е лятно заболяване, скоро няма да отшуми Коклюшът е лятно заболяване, скоро няма да отшуми Доц. Кунчев: Бременните да се консултират с лекарите си Главчев смени още 6 областни управители Главчев смени още 6 областни управители Кабинетът сменя управителите на областите Ловеч, Русе, Силистра, Сливен, област София и Софийска област Ученичка от Бургас реши да премине на червен светофар , попадна в болница Ученичка от Бургас реши да премине на червен светофар , попадна в болница Момиченцето получило охлузване на лявото коляно Орязаха добавката за Великден на хората с увреждания Орязаха добавката за Великден на хората с увреждания Не им се полагало след като ползвали и помощта "личен асистент" Пробутаха семпъл бивш министър в бургаската листа на ПП-ДБ, изтикаха трети Димитър Найденов Пробутаха семпъл бивш министър в бургаската листа на ПП-ДБ, изтикаха трети Димитър Найденов Изненадващото решение е на ръководството на „Да, България“ Зоват Димитър Главчев да спаси хотелиерите в Слънчев бряг, като пусне гастербайтерите от Непал Зоват Димитър Главчев да спаси хотелиерите в Слънчев бряг, като пусне гастербайтерите от Непал Не е нужно министърът на туризма да обикаля със слънчевите очила студията и да обяснява как прогнозата за времето трябвало да е хубава, каза Пламен Дотов Скандалът с фалшифицираните документи се заплита: Кирил Петков забърка и Пашата Скандалът с фалшифицираните документи се заплита: Кирил Петков забърка и Пашата Атанас Русев звънна на баща ми ядосан да му каже да махна Пашата от списъка с 19-те души за разследване от прокуратурата, твърди съпредседателят на ПП И тази певачка легна под ножа, клъцна си носа И тази певачка легна под ножа, клъцна си носа Новият  дует на Десита и Галин е с над милион гледания за седмица
Apple възнамерява да въведе изкуствен интелект в iPhone Apple възнамерява да въведе изкуствен интелект в iPhone Apple обаче все още не е приела взела окончателно решение дали да осъществи сделката с OpenAI или с Alphabet Арестуваха Жерар Депардийо, разпитват го за сексуално посегателство над две жени Арестуваха Жерар Депардийо, разпитват го за сексуално посегателство над две жени Според една от жените той я е докосвал по интимните й части без нейно съгласие през 2014 г. на снимачната площадка Намериха 700 000 евро в багажа на пътници на летището Намериха 700 000 евро в багажа на пътници на летището Двама братовчеди искали да ги изхарчат в Турция 4-месечно бебе загина заради торнадото в Оклахома 4-месечно бебе загина заради торнадото в Оклахома Пет са жертвите, а ранените са десетки 14 чуждестранни наемници убити в Николаев, а ген. Сирски призна за отстъпление от ключови позиции 14 чуждестранни наемници убити в Николаев, а ген. Сирски призна за отстъпление от ключови позиции Бившият американски разузнавач Скот Ритър пък прогнозира, че до есента новото US оръжие в Украйна ще бъде унищожено, а Донбас ще стане руски Стрелецът омагьосва с чар, а Везните да не се занимават с интриганти и досадници! Стрелецът омагьосва с чар, а Везните да не се занимават с интриганти и досадници! Хороскоп за деня – 29 април 2024, понеделник Тя танцува с рокля с 3 000 камъка в Денсинг старс Тя танцува с рокля с 3 000 камъка в Денсинг старс Ефектните сценични тоалети са проектирани специално за всеки състезател, създадени са за конкретната хореография и осигуряват пълна свобода на движението, каза стилистката на предаването Августина Маркова-Тути Стена рухна върху АМ "Струма" и затрудни прибирането към София Стена рухна върху АМ "Струма" и затрудни прибирането към София Движението се отклонява през Владая и се е образувала колона от автомобили "Денсинг старс" заприлича на Море от любов, тези двамата май ще станат двойка "Денсинг старс" заприлича на Море от любов, тези двамата май ще станат двойка Това обаче очевидно няма да се случи точно сега Това не е дядката от квартала, а легендарният Агент 007 Това не е дядката от квартала, а легендарният Агент 007 Пиърс Броснан вече е на 70 години 
Делян Пеевски Делян Пеевски Кирил Петков е пудел, който драска на вратата на Борисов Виц на деня Виц на деня - Сащо, ти защо не ме взимаш никъде със себе си?
- Вземам те!
- Къде... Нито на кафе, нито на кино, нито на гости?
- Мими, аз винаги те нося в сърцето си!
Виц на деня Виц на деня - Здравей красавице, имаш ли си гадже?
- Ние с теб сме женени от две година бе!
- Опаа, обърках чата.
Статус във фейсбук Статус във фейсбук За да върви семейния живот, трябва не да се редят мебелите по фен-шуй, а да се спи по Камасутра!
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори