×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Защо свалиха шоуто на Николаос Цитиридис? Вкарали го в помия с чалгари и „звезди“


Защо свалиха шоуто на Николаос Цитиридис? Вкарали го в помия с чалгари и „звезди“
В случая с шоуто на Николаос Цитиридис е виновен не водещият
25 Ноември 2023, Събота, 11:00 ч.
Автор: Венци МИЦОВ

Той бе свежа глътка въздух сред мухлясалия свят на втръсналите до смърт телевизионни селебритита

Свалянето на шоуто на Додо Цитиридис от ефира на бТВ беше, поне според мен, отдавна предизвестено.

Работил съм доста време в различни телевизии и знам, че когато започнат да ти местят слота, да ти намаляват времето и така нататък, това предвещава краят.

В случая с шоуто на Додо обаче виновен не е водещия, защото, според мен, той бе свежа глътка въздух сред мухлясалия свят на втръсналите до смърт телевизионни селебритита.
Проблемът е в бТВ. 

 

БТВ взеха млад стендъп комик с доста сериозен журналистически бекграунд - готова формула за остро шоу - и го вкараха в една корпоративна помия, в която чалгарите и “звездите” от сериали и риалитита на самата телевизия бяха сигурно 70 процента от всички гости.

И така, вместо да създадат продукт, който всички да искат да гледат, бТВ създадох късно вечерно допълнение към недъгавата си напоследък програмна схема.

Това е тъжно. Защото в предаването работеха читави хора, бендът беше добър, а Додо е явление - познавам го от времето, когато беше съвсем младо момче и бачкаше в Офнюз. И когато беше основния отразяващ вандалските изстъпления на Волен в НАТФИЗ.

Въпросът “а сега накъде” не е към Додо Цитиридис. Той вече е име, може много неща и тепърва, според мен, ще покаже напълно себе си.

Въпросът е към бТВ - сега накъде? Към поредната ви пластмасова телевизионна постановка? В която пак ще каните едни 10 човека постоянно, до откат - докато всички останали спрат напълно да гледат телевизия?

И с това свършвам. Едно време, докато бях бендлидер и ководещ в едно шоу на една отдавна несъществуваща телевизия, румънските ни шефове все ни казваха - “искаме врачки, плеймейтки и поп-фолк певици”. Това беше рецептата за успех.

Телевизиите са тъпи, защото масовият вкус е такъв. Ако искате “умни” телевизии, спрете да гледате като телета в екраните и започвайте да четете книги, мамка му…

И успех на Додо! Той е читаво момче и ще му се получи каквото и да захване.

* Коментарът е на музикантът и политик Венци МИЦОВ, публикуван във Фейсбук, а заглавието е на Флагман.БГ


В категории: Лайфстайл


17
Коментара по темата
17.
Виждащ
26.11.2023 13:50:54
1
1
До 16. Не само, че съм го живял това време, но и много добре помня колко стойностен беше животът тотава. А, ти който си много отворен и всичко видял и прозрял, и отричаш с лека ръка какво е било, а то не беше въобще лошо,запита ли се поне веднъж сегашното ти псевдо щастие, с какви зависимости и безумни компромиси със съвестта ти е свързано то.
16.
коооооллооотооо
26.11.2023 11:11:28
2
2
Къв Соц бе , какво ниво, 1 телевизия , руски филми. бг теленовели, аграрни предавания и нагласени Соц новини. Или сте от ония , които сте чували за Соцааа
15.
Виждащ
25.11.2023 19:42:33
2
8
Не, Венци, това шоу беше безинтересно, водещият вечно превъзбуден, сякаш това е шоу за пубертети, не за зрели хора. Хуморът - дъно, по подобие на глупостта на Рачков, който приучава аудиторията да се смее на отявлени глупостите, което естествено сва.я нивото., Но , какво ли вече в тази държава е на ниво. После ми плюите соца. СОЦА беше ниво във всяка една област на живота. А това, че ти е приятел този хлапендър, не променя факта, че е един обикновен лигльо.
14.
Бургазлия
25.11.2023 14:44:34
0
18
От кък Мърдог продаде телевизията и там се разпорежда един бай Ганьо , нивото спадна под морското равнище. Дъното с шеф Хекимян не може да се преодолее скоро
13.
Фекрет Стораро
25.11.2023 14:20:51
2
6
никога през живота ми не съм го чувал тоя, а съм на една прилична възраст!
12.
Пешо
25.11.2023 13:34:20
0
10
Урааа
11.
Бургас
25.11.2023 13:01:09
3
31
БТВ е на Прасето а НОВА е на Тиквата, те са заповядали да няма никакви предавания за разследваща журналистика а само бози, напълниха телевизиите със Бестета и Хикимянчета и Гейове и Проститутки!
Но иначе BULGARIA WANTS YOU!
Флагман и вие сте в това число, трийте ми пак поста!
10.
паткан
25.11.2023 12:51:28
1
21
Жалко . Тъкмо се наканих да го гледам и те го спряха ...
9.
Боцмана
25.11.2023 12:31:02
14
16
Въпрос на субективна гледна точка!!
Обаче определена с доста субективни фактори!!!
Защото когато великият Тодор Колев свиреше с цигулката "....на Черно море..." за всички това беше изкуство!
А когато Слави Трифонов по-късно свиреше в същия стил рязко се обърна в "чалга"!!
Стендъп комика Цитиридис бил уникален, а Рачков некадърник и простак!
Само, че обективната истина, примесена със щипка субективизъм е съвсем друга. Единствените хора, които можеха да напълнят "Васил Левски " доскоро бяха Слави Трифонов и Васил Найденов, за Лили Иванова не съм на 100% сигурен. А единствения комик, който пълни зала 1 на НДК и до ден днешен е Рачков, като никакви стендъп комици не могат да му стъпят и на малкия пръст!!
8.
Атанас
25.11.2023 12:13:43
5
20
"......млад стендъп комик с доста сериозен журналистически бекграунд....". И Вие наричате себе си музикант и политик? Този начин на изразяване показва, че сте ........ (текста е нецензурен, затова с точки, точки).
Родна реч омайна, сладка, реч на "Венци политика" ........
7.
Заслужено
25.11.2023 12:10:55
10
27
Заслужено си отива. Особено след снощната пр*стотия на гостуващите м*нагли. Пълна скръб. Много се опитваха да бъдат, като Слави през годините, но никой не може да бъде Слави. През годините правиха какви ли не опити, но така и не им се получиха нещата. То не бяха магарета, Иванчовци, Андрейчовци, Цитиридовци и прочие. Браво,че спряха това, сега им е ред и на другите гл*паци, оч*латкото и пияният блъснал се в камиона за боклук в Стара Загора. Време и тези небивалици да се махнат веднъж завинаги!
6.
Мишо
25.11.2023 12:05:30
5
31
Не ми пука! Дразнеше ме! Изказваше се за неща, които не разбира от чист популизъм.
5.
бургазлия до Капитана
25.11.2023 11:51:39
3
13
И аз не мога да понасям газовете на старият ти дизел, ама докато не ви забранят да ги карате, ще трябва да ви търпим. Все пак си "нормален" човек, който кара кола, имаш пари за гориво и си голяма работа, не си еврогей, да го знаят всички! Не че някой го интересува :)
4.
Капитана
25.11.2023 11:36:03
10
22
Не мога да понасям изсипаната бъчва Мицов, но в случая е прав!
3.
Мони
25.11.2023 11:30:28
1
47
Свалиха го преди да изпростее като Рачков.
2.
зрител
25.11.2023 11:14:27
8
42
Не ме интересува мнението на нелепият Венци Мицов.
Каквото стана със Светльо Витков това и с Мицов или Додо.
Едно голяма софийско нищо !
Безсмислени хора но пък с претенции.
И с тях занимават цяла държава.

Накой знае ли песен от Венци Мицов ?
1.
Дидо
25.11.2023 11:07:17
8
36
Айде, айде - какъв бекгрунд имал, как във "OffNews"....ДРЕМЕ МИ - искам, като пусна "комедийно шоу" да се забавлявам на лафове и гости, а не да сменя канала на 7-та минута!
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Ще поскъпнат ли горивата преди празниците Ще поскъпнат ли горивата преди празниците В краткосрочен план са възможни леки колебания в стойностите на колонките, може би ще са 2-3 стотинки нагоре или 2-3 стотинки надолу Той се провали като тв водещ в бТВ, но сега е на път да се провали и като мъж Той се провали като тв водещ в бТВ, но сега е на път да се провали и като мъж Дали ще приеме сериозно обвързване с гаджето си Боряна Братоева, която иска дете  Две жени-шофьорки се блъснаха на кръговото в Поморие Две жени-шофьорки се блъснаха на кръговото в Поморие Щетите са изцяло материални, няма пострадали  Страшна статистика: Всеки пети е под линията на бедност Страшна статистика: Всеки пети е под линията на бедност Тя е била 637,92 лева миналата година Пълен обрат с отвлечения син на полицейския шеф Пълен обрат с отвлечения син на полицейския шеф 22-годишният младеж сам загубил средствата и излъгал за посегателството 9 качества на мъжа, в който си струва да се влюбите 9 качества на мъжа, в който си струва да се влюбите Ето кои са те, запомнете ги, дами Полицията на крак, отвлечен е синът на полицейски началник Полицията на крак, отвлечен е синът на полицейски началник Под тревога се вдигна Главна дирекция Национална полиция, СДВР и областна дирекция на МВР-Кюстендил 10 неща, които всяка жена заслужава от мъжа до себе си 10 неща, които всяка жена заслужава от мъжа до себе си Връзките са вълнуващи и не могат да са изцяло безоблачни, но могат да ни карат да си казваме, че има смисъл да продължаваме с партньора, когато... Според зодията: Как да се преборите с пролетната умора? Според зодията: Как да се преборите с пролетната умора? Начини да се измъкнете от летаргията най-бързо Рецепта за козунак със сушени плодове по стара бабина рецепта Рецепта за козунак със сушени плодове по стара бабина рецепта Страшно вкусен 
Три от кифлите на "Ергенът" цъфнаха в "Денсинг старс" и едва не провалиха всичко Три от кифлите на "Ергенът" цъфнаха в "Денсинг старс" и едва не провалиха всичко Клетите гости на предаването, което се излъчва на живо всеки вторник, съжалиха многократно, че са се паднали именно до тях Байдън уж на шега: Аз съм възрастен мъж и се кандидатирам срещу 6-годишен Байдън уж на шега: Аз съм възрастен мъж и се кандидатирам срещу 6-годишен Протест посрещна президента на САЩ преди вечерята с кореспондентите   Злато и сребро за България от Европейското по бокс за жени Злато и сребро за България от Европейското по бокс за жени  Светлана Каменова стана шампион, а Златислава Чуканова - вицешампион Втори шанс: Известна порно актриса прескочи трапа, засега Втори шанс: Известна порно актриса прескочи трапа, засега Лекарите не са обнадеждени за състоянието й, нямат надежда за подобрение Откриха над 200 кг кокаин в щайги с банани в супермаркети в Германия Откриха над 200 кг кокаин в щайги с банани в супермаркети в Германия По цени на улицата стойността на разкритата пратка е повече от 10-15 милиона евро Съобщиха извънредна новина за Чарлз Трети Съобщиха извънредна новина за Чарлз Трети Публичната програма ще започне във вторник с посещение на център за лечение на болни от рак, където Чарлз и Камила ще се разговарят с пациенти и медици В коя страна официално забраниха домашните работи В коя страна официално забраниха домашните работи Правителството на министър-председателя Доналд Туск иска модернизация на образователната система Путин отива на визита в Китай през май Путин отива на визита в Китай през май Носи на Си книга на руски революционер Часовникът на най-богатия пасажер, загинал на „Титаник“, се продава на търг Часовникът на най-богатия пасажер, загинал на „Титаник“, се продава на търг Бизнесменът Джон Джейкъб Астор загива на 47 годишна възраст, когато „Титаник“ потъва през 1912 г. Съпругата му се спасява Трус разлюля Гърция - на 30 км от България Трус разлюля Гърция - на 30 км от България Епицентърът е до Петрич
Делян Пеевски Делян Пеевски Кирил Петков е пудел, който драска на вратата на Борисов Виц на деня Виц на деня - Сащо, ти защо не ме взимаш никъде със себе си?
- Вземам те!
- Къде... Нито на кафе, нито на кино, нито на гости?
- Мими, аз винаги те нося в сърцето си!
Виц на деня Виц на деня - Здравей красавице, имаш ли си гадже?
- Ние с теб сме женени от две година бе!
- Опаа, обърках чата.
Статус във фейсбук Статус във фейсбук За да върви семейния живот, трябва не да се редят мебелите по фен-шуй, а да се спи по Камасутра!
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори