×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Михаил Хаджиянев стана председател на Общинския съвет в Бургас


Михаил Хаджиянев стана председател на Общинския съвет в Бургас
Кандидатурата на адв. Михаил Хаджиянев за председател на ОбС е безспорна и заслужено получи голяма подкрепа
13 Ноември 2023, Понеделник, 13:40 ч.
Автор: Иван КОЛЕВ, снимка: Иван КОЛЕВ

„Аз съм пръв сред равни и ще положа всички усилия, за да създам чудесна атмосфера за работа“, обяви Хаджиянев

Михаил Хаджиянев от ГЕРБ бе избран за председател на Общинския съвет на Бургас на тържественото първо заседание, което се проведе днес в Дома на Нефтохимика.

Хаджиянев получи подкрепата на 41 от общинските съветници срещу 10 за другия номиниран – Александър Койчев от „Възраждане“.

„Честитя на всички вас високата чест да бъдем избрани за общински съветници. Пожелавам ви искрено да бъдете здрави и работата ви да е ползотворна в името на жителите на Бургас. Колкото до моя избор съм безкрайно развълнувам, защото няма по-висока чест да се работи в името на родния град. Осъзнавам, че съм пръв сред равни и ви обещавам, че ще положа всички усилия, за да създам такава организация и атмосфера, че всички добри предложения в името на любимия ни град да бъдат приет“, каза след избора адв. Михаил Хаджиянев.

Как протече днешното тържествено заседание, какви са първите тенденции, които ясно се подчертаха днес, кой с кого ще "играе", кои са изолираните и как се позиционираха общинските съветници – очаквайте във Флагман.бг.




Почина известен футболен треньор
Почина известен футболен треньор 29/04/2024, Понеделник 13:52 0
Флагман.БГ Главчев смени още 6 областни управители Главчев смени още 6 областни управители 29/04/2024, Понеделник 12:01 2
15
Коментара по темата
15.
България
13.11.2023 17:34:05
1
10
Как какъв на 70 години съветник! 20 години се върти човека ту в атака, ту в нфсб, ту напред ту назад, че да издрапа да е все съветник. Дядо ти Димчо ги разбира схемите, още от мътните времена на сервитьор в хотел България.
14.
ChatGPT
13.11.2023 16:52:03
0
4
Братя Миладинови е най - хубавото училище с директорка "мечта" @!@ А???
13.
До Лоло
13.11.2023 16:03:13
1
6
Лоло Лолооооо,цял живот ще си останеш Лоло колкото и да откраднеш за благото на бургазлии !
12.
Някой
13.11.2023 15:49:20
2
17
Беше шеф на РИК, после стана гербаджия, а сега и начело на общинския съвет. Издига се човека. Растат му не само килограмите.
11.
Олеле
13.11.2023 15:48:01
1
21
Ама Димчо Грудев и той пак ! Мъка та мъка ! По цял ден стоеше с мутрите в хотел България и обслужване една дебела другарка от управата на хотела ! Та конкретно какъв му е бизнеса на Димчо , че не разбрах
10.
Свестен? Според мен не става
13.11.2023 15:30:21
2
13
Много обичам, когато герберасти си хвалят стоката :-)
9.
Кои са заместници
13.11.2023 15:28:02
3
12
Димчо Грудев и кой
8.
Lolo
13.11.2023 15:21:33
9
8
До 6 и 7:
Ето вижте колко съм прав. Обикновено тук пишат тъпанари и завършени кретени. Вие двамата се ярък пример за това.
7.
До Лоло
13.11.2023 15:06:22
2
13
Айде бе , ама той да не е извънземен ! Честен политик ....
6.
88
13.11.2023 14:58:57
2
18
Към 6: Колко добре познаваш тозирлужек та пишеш хвалебствия. Той да не ти е спечелил едно твое дело та ръсиш само глупости. Нагаждач е новия председател на Общинския съвет.
5.
Lolo
13.11.2023 14:39:23
19
24
Тук съм заради коментарите, защото обикновено драскат тъпанари, завършени кретени и отявлени идиоти.
Хаджиянев е изключително свестен човек, отлично подготвен, експерт в сферата в която работи, мъдър и диалогичен.
Това няма как да се хареса на простаците, но свиквайте.
4.
Грую
13.11.2023 14:18:04
1
28
Добре е охранен ама още може за благото на бургазлии
3.
Блаво! Молодец!
13.11.2023 14:06:41
1
23
Явно добре се е справил с изборният процес, щом му гласуват такова доверие
2.
Уж били равни, но той бил пръв?!
13.11.2023 14:05:30
4
19
„Аз съм пръв сред равни"
------
Колкото и да сте равни, ти нали си пръв? Тоест не сте много равни :-)
Иначе явно си заслужил мястото си ;-)
1.
Анелия
13.11.2023 13:54:33
3
17
Сега очаквам да им поръча тениски с логото: "Пръв сред равни"
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Стартира ремонтът на пречиствателната станция край яз. Ясна поляна в Приморско Стартира ремонтът на пречиствателната станция край яз. Ясна поляна в Приморско Срокът за изпълнение е 10 месец, летният сезон не е застрашен, подчерта кметът на община Приморско Иван Гайков Прокуратурата разследва Лена Бориславова от миналия август Прокуратурата разследва Лена Бориславова от миналия август "Към делото са приобщени множество относими документи, изискана е и справка от Сдружение "Да запазим Корал", посочва районната прокуратура ГЕРБ с 10 депутатски мандата в предстоящите избори за 50-ото НС от Бургас? Да, да ГЕРБ с 10 депутатски мандата в предстоящите избори за 50-ото НС от Бургас? Да, да Прогнозата на Флагман.бг е, че оттук може да изпратим трима министри и двама зам.-министри Българинът от "Хари Потър" залюби доста невзрачно, но секси чужденка, ето коя е Българинът от "Хари Потър" залюби доста невзрачно, но секси чужденка, ето коя е Нашенецът я пази в тайна Коклюшът е лятно заболяване, скоро няма да отшуми Коклюшът е лятно заболяване, скоро няма да отшуми Доц. Кунчев: Бременните да се консултират с лекарите си Главчев смени още 6 областни управители Главчев смени още 6 областни управители Кабинетът сменя управителите на областите Ловеч, Русе, Силистра, Сливен, област София и Софийска област Ученичка от Бургас реши да премине на червен светофар , попадна в болница Ученичка от Бургас реши да премине на червен светофар , попадна в болница Момиченцето получило охлузване на лявото коляно Орязаха добавката за Великден на хората с увреждания Орязаха добавката за Великден на хората с увреждания Не им се полагало след като ползвали и помощта "личен асистент" Пробутаха семпъл бивш министър в бургаската листа на ПП-ДБ, изтикаха трети Димитър Найденов Пробутаха семпъл бивш министър в бургаската листа на ПП-ДБ, изтикаха трети Димитър Найденов Изненадващото решение е на ръководството на „Да, България“ Зоват Димитър Главчев да спаси хотелиерите в Слънчев бряг, като пусне гастербайтерите от Непал Зоват Димитър Главчев да спаси хотелиерите в Слънчев бряг, като пусне гастербайтерите от Непал Не е нужно министърът на туризма да обикаля със слънчевите очила студията и да обяснява как прогнозата за времето трябвало да е хубава, каза Пламен Дотов
Почина известен футболен треньор Почина известен футболен треньор Като треньор е шампион на Украйна и носител на Купата на страната с Динамо (Киев) Apple възнамерява да въведе изкуствен интелект в iPhone Apple възнамерява да въведе изкуствен интелект в iPhone Apple обаче все още не е приела взела окончателно решение дали да осъществи сделката с OpenAI или с Alphabet Арестуваха Жерар Депардийо, разпитват го за сексуално посегателство над две жени Арестуваха Жерар Депардийо, разпитват го за сексуално посегателство над две жени Според една от жените той я е докосвал по интимните й части без нейно съгласие през 2014 г. на снимачната площадка Намериха 700 000 евро в багажа на пътници на летището Намериха 700 000 евро в багажа на пътници на летището Двама братовчеди искали да ги изхарчат в Турция 4-месечно бебе загина заради торнадото в Оклахома 4-месечно бебе загина заради торнадото в Оклахома Пет са жертвите, а ранените са десетки 14 чуждестранни наемници убити в Николаев, а ген. Сирски призна за отстъпление от ключови позиции 14 чуждестранни наемници убити в Николаев, а ген. Сирски призна за отстъпление от ключови позиции Бившият американски разузнавач Скот Ритър пък прогнозира, че до есента новото US оръжие в Украйна ще бъде унищожено, а Донбас ще стане руски Стрелецът омагьосва с чар, а Везните да не се занимават с интриганти и досадници! Стрелецът омагьосва с чар, а Везните да не се занимават с интриганти и досадници! Хороскоп за деня – 29 април 2024, понеделник Тя танцува с рокля с 3 000 камъка в Денсинг старс Тя танцува с рокля с 3 000 камъка в Денсинг старс Ефектните сценични тоалети са проектирани специално за всеки състезател, създадени са за конкретната хореография и осигуряват пълна свобода на движението, каза стилистката на предаването Августина Маркова-Тути Стена рухна върху АМ "Струма" и затрудни прибирането към София Стена рухна върху АМ "Струма" и затрудни прибирането към София Движението се отклонява през Владая и се е образувала колона от автомобили "Денсинг старс" заприлича на Море от любов, тези двамата май ще станат двойка "Денсинг старс" заприлича на Море от любов, тези двамата май ще станат двойка Това обаче очевидно няма да се случи точно сега
Делян Пеевски Делян Пеевски Кирил Петков е пудел, който драска на вратата на Борисов Виц на деня Виц на деня - Сащо, ти защо не ме взимаш никъде със себе си?
- Вземам те!
- Къде... Нито на кафе, нито на кино, нито на гости?
- Мими, аз винаги те нося в сърцето си!
Виц на деня Виц на деня - Здравей красавице, имаш ли си гадже?
- Ние с теб сме женени от две година бе!
- Опаа, обърках чата.
Статус във фейсбук Статус във фейсбук За да върви семейния живот, трябва не да се редят мебелите по фен-шуй, а да се спи по Камасутра!
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори