×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Български зет влезе в надпреварата за кметския пост в Лондон
  • Извадиха 15 кърлежа от тялото на дете след игра в Южния парк
  • Велики четвъртък е
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

„Генерал СВР“: На истинския Путин му остават броени дни живот (видео)


„Генерал СВР“: На истинския Путин му остават броени дни живот (видео)
Двойникът му се опитва да изземе властта, твърди каналът, зад който стоят бивши руски разузнавачи
Ключови думи: путин, живот, русия, здраве
23 Октомври 2023, Понеделник, 18:29 ч.
Автор: Божидар БОЖКОВ

Той вече не излиза от бункера и общува само с лекарите и най-близките

Истинският президент на Русия Владимир Путин, когото светът не е виждал от посещението на Ердоган в Сочи в първите дни на септември, е на смъртно легло, остават му броени дни живот. Това съобщи в събота профилът „Генерал СВР“, зад който стоят бивши офицери от Службата за външно разузнаване на Русия. Те управляват канали в Телеграм, Ютюб и Инстаграм.

Оттам твърдят, че в момента Путин не се интересува от нищо, дори от обстановката на фронта. Той не изслушва докладите, които му се подготвят. Не участва в никакви съвещания. Денонощно престоява в бункера, а с малки изключения не напуска и стаята си. Общува само с лекарите, охраната и прислугата. Дори е спрял да отговаря на обажданията на своите приятели. Според „Генерал СВР“, Владимир Путин е в последния четвърти стадий на рака. След като от бункера са си заминали израелските специалисти, които са поддържали състоянието му, то вече не се поддава на никаква терапия.

„В момента видът му е такъв, че ако оригиналът се появи пред камерите сега, напълно е възможно това да предизвика хаос в страната, а властта да рухне много бързо, смятат от „Генерал СВР“. - Навсякъде в момента участва единствено неговият двойник, направляван от изключително ограничен кръг хора, т. нар. политбюро, които постепенно се превръщат в заложници на лъжепрезидента. Двойникът се среща с малкото чужди държавни глави, навестяващи Москва, той бе и на посещение в Китай“. От профила заявяват, че китайците не просто са били наясно, че при тях идва на посещение лъже-Путин, но са го очаквали с огромно любопитство.

„Нашите източници сочат, че те са искали да видят как работи подобна политическа система с двойник, вероятно за да я въведат и в самия Китай“, казват от „Генерал СВР“.

Освен канала на бившите разузнавачи, за вероятното съществуване на двойник на Путин говорят отдавна и други източници. Японско проучване от началото на тази седмица, направено с изкуствен интелект, в което са изследвани видеозаписи от различни проявления на Путин от последните месеци, пък стигна до извода, че в там са участвали най-малко двама двойници на руския президент. Но „Генерал СВР“ настоява, че двойникът е един единствен.

„В началото той допускаше досадни и много явни за специалистите грешки, но с времето се усъвършенства да остава неразличим от оригинала поне за обикновените хора“, казват от „Генерал СВР“. Като типичен провал например се посочва участието на двойника в срещата на Съвета за стратегическо развитие и национални проекти в средата на август. „Левият клепач на двойника започна да трепери и накрая спря да се подчинява, като започна да се движи в контраст с десния.

Причината е, че в резултат от грешка на пластичния хирург левият клепач, подобно на скулите, не може да стои в нормална позиция прекалено дълго време. В 55-тата минута двойникът, напълно забравил, че оригиналът носи часовника си винаги на дясната ръка, вдигна лявата, за да види колко е часа. Но понеже не намери часовник там, смутено го свали от дясната. После започна да си слага часовника на лявата ръка, както е свикнал от предишния си живот, но бързо бе смъмрен в слушалката. Оставайки в тази поза – с часовник в ръка, той закри срещата. Всичко това се случи пред камерите, излъчвано директно на официалния сайт на Кремъл“, разказват от „Генерал СВР“.

„Този човек, който се оказа абсолютно незаслужено в президентското кресло, може да се опита да повтори онова, което някога направи самият Путин. Той също се озова случайно на поста президент, поставен там уж временно от Елцин. Но именно това го застави да разчисти около себе си и да превърне случайното си президентство в доживотно.

Напълно е очаквано сега същото да се опита да направи и самозванецът. Нещо повече – няма никакви гаранции, че двойникът, ако бъде оставен да го направи, няма да се превърне в същото чудовище. Дори сега, при все още живия оригинал, лъже-Путин вече видимо се опитва да управлява самостоятелно и да не се ограничава в рамките, спуснати му от т. нар. политбюро в Кремъл. Неотдавна например той изненада всички, когато заяви, че на Русия не са ѝ нужни никакви окупирани територии. Това бе в ярък контраст с дотогавашните изявления на оригинала и бързо се разлетя по световните медии.

Подобно изявление напълно излиза от рамките на контекста, който му е зададен. Не е изключено след скорошната смърт на Путин това т. нар. политбюро да се окаже напълно зависимо от двойника. Те няма да искат да съобщят за смъртта на президента, защото нямат идея как да легитимират властта, с която автоматично ще се сдобият. А това ги превръща в заложници на чудовището, което самите те създадоха“, заявяват от „Генерал СВР“.

Всяка неделя човекът, чийто глас може да се чуе в този канал, участва в съвместно предаване с бившия руски разузнавач Сергей Жирнов, който в момента живее като политически имигрант във Франция. В едно от последните издания двамата обсъждат какви могат да са сценариите за двойника след смъртта на оригинала.

Анализи сочат, че каналът „Генерал СВР“ се управлява от Турция, където в момента има голяма диаспора от избягали руснаци. Поради миналите си занимания в Русия те не са добре дошли на Запад, а в същото време ги чакат опасности в самата Русия. Турция се оказва онова приемливо място, където биха могли да живеят на разстояние от родината си. Много пъти „Генерал СВР“ се е оказвал с точна вътрешна предварителна информация.

В този канал например дълго време преди Русия да нахлуе в Украйна са посочвали конкретната дата, когато това ще се случи, което е проследимо от старите публикации. Но е имало и моменти, в които твърденията му могат да се приемат за спорни. Например, че Кремъл е съучаствал в разработването на коронавируса и в залагането му в Китай, като място, откъдето той да се разпространи по света.


В категории: Животът


51
Коментара по темата
51.
опровержение от руските СМИ
25.10.2023 16:16:36
0
1
"Кремъл отрече присъствието на двойници на Путин"
https://www.m24.ru/news/vlast/24102023/632514
Прессекретарят на президента на Руската федерация Дмитрий Песков коментира публикации, че Владимир Путин уж има двойници, които се използват от Кремъл. Той отбеляза, че подобни послания не могат да предизвикат нищо друго освен усмивка.
Според говорителя на Кремъл държавният глава няма двойници.
"Това принадлежи към категорията на абсурдните информационни канари, които се обсъждат със завидна упоритост от редица медии", подчерта Песков.
В края на февруари 2020 г. Владимир Путин призна, че му е било предложено да използва дубльор за сигурност, но той отказал.
По-рано Песков заяви, че Владимир Путин абсолютно не толерира некомпетентни хора около себе си. Освен това, според него, руският лидер също не толерира, когато човек твърди нещо, но няма необходимото ниво на знания.
Песков отрече съобщенията в медиите за сърдечните проблеми на Путин
Владимир Путин няма сърдечни проблеми. Това заяви прессекретарят на президента на Руската федерация Дмитрий Песков, коментирайки публикациите на западните медии за предполагаемия здравословен проблем на руския лидер.
Преди това медиите разпространяваха информация, че вечерта на 22 октомври Путин е имал здравословни проблеми и сърдечен арест.
"Той е добре. Това е просто още една патица", каза говорителят на Кремъл.
50.
до 49
25.10.2023 15:25:37
0
3
Ленин ръководи Еврейската Революция в Русия заедно с любовниците си евреи Зиновиев и Троцки. Потърсете на Интернет "Доказано, что Ленин был пассивным гомосексуалистом" или "Владимир Ленин - палач и обычный педераст" и прочетете техните трогателни любовни писма.
Да си спомним, че една от първите заповеди на гей-болшевика Ленин (по дядо Израел Бланк) през 1917 е отмяна на присъдите за хомосексуализъм. В Царска Русия за хомосексуализъм се е полагало каторга. Тази заповед на Ленин просъществува до 1936, когато Сталин се обявява твърдо против хомосексуализма в Кремъл и се заема да го изкорени.
Сталин също се обявява твърдо срещу плановете за Велик Израел в Крим и Украйна, заради което е убит.
Сталин е еврей, говорил е идиш, имал е 3 жени еврейки, Иосиф Джугашвили е еврейско име, Джуга – еврей, Швили – син. Но дори и Сталин не е позволил този план да се осъществи.
"Защо проектът за създаване на еврейска държава в Крим не се осъществи"
https://cutt.ly/VwW45ao8
"Нова Хазария и планове за Ерец-Украйна"
https://cutt.ly/twW47BVg
49.
ХХ
25.10.2023 11:19:35
1
1
В допълнение към 45

От комисарите на Ленин в първото правителство след Революцията (12-13), само двама не са били евреи.
Троцки е бил евреин, и върл борец за световна революция чрез терор (и отмяна на Кирилицата) но Сталин го озъптява.
Затова евреите мразят Сталин.
48.
yte
25.10.2023 01:21:18
5
8
Така или иначе до 1-2 години Зеленски ще ходи в Кремъл да се моли и да прави свирки. Ако не на Путин, ще духа на двойника му :))) Хахахаха
47.
до 46
25.10.2023 00:48:47
0
2
Може ли въобще да се чете текст с по няколко правописни грешки във всеки ред? И с текстове написани без връзка с главния мозък?
Погледни текста за тувинеца Сергей Кужугетович Шойгу, с баща Кужугет Шойгу Серээ оглу, какво означавало тувинската фамилия Шойгу на иврит:
"Шефа на Руската армия Сергей ШОЙГУ по майка еврейка Бениамин (ШОЙ-на иврит Изравнявам,доганвам за равен и ГУ-на иврит Връщям се за)"
46.
DO 36
24.10.2023 23:08:28
0
1
Виж кво ти е писал човека МАЙКАТА Александра ЯКОВлена е еврейка с моминска ЕВРЕИСКА фамилия БЕНИАМИН
По законите на еврейската ТОРА еврейство се ПРЕДАВА по МАИЧИНА линия /Халпогрупа У/
45.
до 34: Ленинизмът и сифилисът...
24.10.2023 20:49:04
1
3
Дядото на Ленин по бащина линия Николай Улянов е чуваш, а баба му по бащина линия, Анна Смирнова, е калмук (калмык).
Николай Улянов е имал четири деца от собствената си дъщеря Александра Улянова (която е била маскирана като Анна Смирнова пред властите). Бащата на Ленин Иля е роден като четвърто дете, когато Николай Улянов е на 67 години.
Иля Улянов се жени за наполовина еврейката Мария Бланк, чийто дядо по бащина линия Мойся Бланк е бил съден за няколко престъпления, включително измама и изнудване. Мария Бланк, майката на Ленин говорела идиш, немски, а също и шведски.
Бабата на Мария Бланк по майчина линия се казва Анна Беата Остед, родена в Санкт Петербург в семейство на златари, имигрирали от Упсала (Швеция). Дядото на Мария Бланк по майчина линия, нотариусът Йохан-Готлиб Грошопф, произхожда от семейство на търговци в Германия. Бабата и дядото на Мария Бланк по бащина линия са били евреи. Това прави Мария Бланк само наполовина еврейка, тъй като само баща й беше пълен евреин.
Инбридингът вероятно е изиграл голяма роля в превръщането на Владимир Улянов-Ленин в толкова перверзен: неговата изключителна агресивност е наследствена и той е роден със значително мозъчно 95% увреждане, той имаше няколко нервни кризи, три инсулта и беше бисексуален.
Ленин умира от сифилис... още от 1903 Ленин има третичен сифилис. Професор Иван Павлов казва, че "революцията е направена от луд със сифилис на мозъка".
Ленинизмът и сифилисът са вредни за здравето...
44.
123
24.10.2023 16:20:31
0
5
АМА АЗ НЕ ЗНАМ ЗАЩО СЕ ПРИТЕСНЯВАТЕ,НАЛИ С ТУМБАЦИТЕ НА БОКО И ШИШИ ВСИЧКО Е НАРЕД-НАРАСТВАТ ЕДНОВРЕМЕННО,НО ДО КОЛЕДА ИМА ВРЕМЕ
43.
XX
24.10.2023 13:32:37
1
5
Само да не се окаже, че двойникът на Пригожин е бил в самолета...
42.
ХХ
24.10.2023 13:31:09
2
8
Даже двойникът бива посрещан с почести от Хегемона Си, а не оставян в чакалнята като провала блинкен.
41.
Ха ха
24.10.2023 13:27:48
0
6
Добре, че е компетентния анализ от коментар 40. Тъкмо бях почнал да се съмнявам, че Путин има двойници и човека, като запознат с материята, обясни всичко.
40.
Компетентен
24.10.2023 12:07:41
1
10
Путин може и да има милион двойници , НО НЯМА КАК двойниците му да имат същия глас , същия изказ и най-важното - същата информираност и същият интелект ! Запознатите отлично знаят , че работата на двойника е само една - да бъде показан за кратко на публично място и пред много медии . Но само толкова ! Щото който и да е двойник , ще се провали на секундата ако реши да вземе микрофона и да държи реч на живо пред журналисти . Така , че разликите в снимките най-вероятно се дължат на фотошоп ! Там не е трудно да се създадат колкото си искате "двойници" !
39.
M'glata
24.10.2023 12:03:12
0
5
Още от раждането,на всеки му остават броени дни...на кой повече,на кой по-малко....сал(според верующите) Христос е безсмъртен.В тази "медия" или не са чували за Фотошоп...или са преиграли с него!
38.
Климбо
24.10.2023 11:49:00
1
6
Къде ги намирате тези статии...или откъде ви ги раждат главите????
37.
двойници и актьори
24.10.2023 11:42:33
0
4
Малко странна дописка, която се концентрира върху един двойник на Президента Путин, докато Путин има поне 4 двойника.
Както казва Бенджамин Фулфорд (26-12-2022), властта на Xазарската Mафия е сведена до актьори с гумени маски, представящи се за "папа Франциск" и "президент Джо Байдън".
https://benjaminfulford.net/wp-content/uploads/2022/12/Rubber-masked-Biden.mp4
Както знаем, Джонатан Прайс, актьорът, играл "високото врабче" в поредицата "Игра на тронове", сега играе истинската роля на папа Франциск.
https://benjaminfulford.net/wp-content/uploads/2022/12/Pope-Francis-falls-asleep-.mp4
Кой управлява САЩ? Както Илън Мъск каза: "суфльорът на Байдън управлява САЩ"... Джо Байдън е мъртъв от 2019 г. Това беше потвърдено от семейството му. https://cutt.ly/AwvkzT8v Актьорът, който играе Джо Байдън, се казва Артър Робъртс. Те използват двойници или маски за лице, за да изобразят Байдън.
Камала Харис е изиграна от актьор тук. Вижте шията!!! Оригиналното видео, от което е заснето, е тук и не може да бъде фалшиво.
https://twitter.com/TNTJohn1717/status/1623241087698497536
Същото е доказано за Хилари Клинтън, която е замествана от по-млада жена с маска, можете да видите шева на шията:
https://telegra.ph/file/6fcf31d573cbe2365fe5d.mp4
За сатанинския култ на ХМ, еврейският комик Зеленски е точният човек на правилното място. Човекът беше не само за продан, той беше и актьор, който може да играе всяка роля, която искате:
https://www.youtube.com/watch?v=-9smD823aE0
"Байдън" дори не е най-високоплатеният актьор. Официално Том Круз беше най-високоплатеният актьор за 2022 година. Той е спечелил 100 милиона долара. Но всъщност Володимир Зеленски беше най-високоплатеният актьор. Той получи 18 милиарда долара. Зеленски:
https://video.wordpress.com/embed/Ebut85y3
Двойници имат всички известни световни политици, например Ким Чен-ун от Северна Корея, Президентът Си от Китай, Тръмп се замества от актьор, Буш, Обама, ....
36.
до 34: оправи си правописа и "печатните грешк
24.10.2023 09:55:00
1
3
Оправи си правописа и умишлените "печатни грешки"! Всичките приведени данни са с умишлени "печатни грешки"!
Шойгу е тувинец, не е еврей!
Шойгу по образование е строителен инженер, няма военно образование, но попада в МО случайно. Бащата на Шойгу е от тюркски произход, тувинец - Кужугет Шойгу Серээ оглу, бивш секретар на Тувинския окръжен комитет на КПСС.
Майката на Шойгу е зоотехничката Александра Яковлевна Шойгу (по баща Кудрявцева). Роднините му по майчина линия са родом от Украйна.
Кръстен е в православието през 1960 г. в една от църквите в град Стаханов, Луганска област.
От 1962 до 1972 г. учи в местното училище, от 1972 до 1977 г. в Красноярския политехнически институт, който завършва със специалност строително инженерство.
Не е служил в армията.
https://ru.wikipedia.org/wiki/Шойгу,_Сергей_Кужугетович#Происхождение
https://ru.wikipedia.org/wiki/Тувинцы
http://www.reller-rezensionen.de/voelker/tuwiner2.htm
Туванците са възникнали от смесването на тюркоезични племена с тюркизирани кети, самоеди и монголи, те са един от най-старите народи в Централна Азия. "Руските сойоти (туванците) са бедни номади и държат малко елени и кучета, обучени да бродят. Те живеят в окаяни колиби от брезова кора, чието място често сменят, и живеят на мизерен лов, риболов и корени, които изкопават от земята.
Юлиус фон Клапрот, немски ориенталист, синолог и изследовател (1783 – 1835)
Тувиния - съкращение: Тува, принадлежаща на Русия - се намира в средата на азиатския континент, на границата с Монголия, където се срещат сибирската тайга и пустините на Централна Азия. Тувиния е отворена за чужденци от 1990 г.
Език/писменост: Тувин принадлежи към уйгурската група на източните тюркски езици. - Широко известно е, че тюркският език (или по-скоро групата на тюркските езици) е вторият по важност език в Руската империя след руския. Около 60 милиона говорят този език. Един азербайджанец може да общува не само в Анкара, но и в Ташкент и Якутск. Съветският съюз беше в известен смисъл съветско-турска империя.
"Две качества са направили тувинците печално известни (...): клептомания и мръсотия. Първото зло се дължи на числена слабост в лицето на външните врагове. Затова туванците винаги са обичали да се опитват да изплашат нашествениците чрез кражби и засади, вместо открити боеве. Вината за второто зло е религията на туванците. Трябва да уважавате чистотата на водата. Тувинецът не се съблича, не се мие, не се къпе. Когато го питат за това, той оставя 108-те перли на будистката броеница да се процеждат през мръсните му пръсти и отговаря: "Моята религия ми забранява."
В: Der Spiegel, 9 октомври 1948 г.
35.
Партенка
24.10.2023 09:30:56
1
4
Щуротия за откачалки.
34.
Моше Честния с Чесна 208 В
24.10.2023 08:54:08
1
6
Владимир Путин по майка еврейн ШАЛОМович,прадедо му е грузински горски евреи равина ШЛОМО
ВСИЧКИТЕ му олегарси около Путин са ЕВРЕИ хазари
Ротенберг
Дерипаскха
Фрийдман
Векселберг
Абрамович
80% от "руски"ръководен елит министри зам миникстри са ЕВРЕИ
Вицепремиера Мишустин по баща арменски кавкавказки евреи МОШЕстан
Премиера Дмитрий Медведев(с истинско име Давид Ааарон Мендель)
Шефа на Руската армия Сергей ШОЙГУ по майка еврейка Бениамин (ШОЙ-на иврит Изравнявам,доганвам за равен и ГУ-на иврит Връщям се за)
Фирмята на Путин_Шаломович се казва ГУНВОР(евруйско словосъчетание ГУН-на иврет Градина и ВОР-Командвам ,навигирам,КРАДА)
В офшорката Гунвор Швуйцярия Шаломович крие над 200 милиарда евра
И 2 му дъщери ся омъжуни за ЕВРЕИ
1 за руския еврей Шемалоф,а 2 зя холандския Еврей Йоритф Фаасен
Дори и националиста пакойния Жириновски е ЕВРЕЙ(Балцман)
Жирин-Талмудстки псевдоним на иврит Жирин-Приземен,Низък,мазе,плевня аналагия че Жириновски ТРЯБВА даВЛИЯ в-у умовете на Низките най-долниту приземни слоеве на руското общество(пияните бедне селски мужици)
Еврей е опозиционеря Навални(на иврит Навални=Лира,Арфа,струнен инструме
нт)
Еврей по майка е дори Главата ня Руската Православие КГБполоковник Кирил Гундаев по майка еврейка Вукселберг
На иврит Гун-Градина
Даев-на иврит Мечка
Вексел-на иврит Месо,Плът,Материя
и Берг-на иврет Спирала,ДНК,Хеликс
Дядота на Путин по БАЩИНА линия Спиридон е бел НКВД и личен готвач първо на евреина ЛЕНИН(Ленин син шведски евреи Циля-на иврит Сенчест,Църен,Изпечен,и ЛЕНИН-талмудиски псевдонем на иврит ЛЕНИН-Буден Постави,стоящ на паст пазач) и послу на кавказкия грузински евреи Йосеф Джехудашнили-Сталин
Толкова за "руски" праваславен лидер
33.
Въй
24.10.2023 08:48:53
0
1
Безаналоговия Путин ще се окаже фейк.
32.
Байдън
24.10.2023 07:56:59
3
9
си е наел група каскадьори да му играят паданията.
31.
МТ
24.10.2023 07:55:34
9
14
Явно Путин вече е победил запада, щом не излиза от празните кратуни на разни пишман журнагля. Навсякъде им се явява като Богодорица.
30.
Фл мите
24.10.2023 01:55:49
3
3
Пак се ос Ра а
29.
До Божинката
24.10.2023 00:14:00
8
17
Божинка, пий си моля те хапчетата, ако са ти свършили бягай за зелената рецепта пий ги спешно и лягай да спиш. По голяма идиотщина не бях чел до сега и това с корона вируса, че сега и от Русия тръгва направо ми изуми. Браво уникален ум
28.
Артър Робъртс
24.10.2023 00:00:55
5
19
Браво,Божка!Браво и на колегите в Русия.Няма ли да пишеш за мен,Джим Кери и още няколко човека,които заместваме Джо Байдън?Даже и клип излезе,където един от колегите се почеса по врата и маската се сбръчка.
Стават фалове,но все някой трябва да замести идиота.
27.
bai kosta
23.10.2023 23:23:09
1
13
Вярно е бе!Еднажена на пазара ми каза.
26.
до 25
23.10.2023 22:42:55
13
20
Вие, хомосексуалистите евроатлантици, така ли се успокоявате като разберете, че Путин не е предал богу дух?
Щом на такива като Божката разчитате да ви пише подобни "новини"...
25.
До 24 кочо
23.10.2023 22:34:14
13
7
Кочо вземи един вибратор от секс шопа и и ще се успокоиш че нещо нервен ми се виждаш.
24.
Кочо Честименски
23.10.2023 22:25:49
14
29
Баа. Ххх маа мууу....От началото на СВО всеки ден слушаме как Путин до дни ще умре,а пък Шойгу е получил поне 7-8 инфаркта.А и двамата са си живи и здрави,и даже Русия яко ступа укро -фашистите.Ще ступа и други,които не разбират какво става.
23.
Путкин вече е легнал до Ленин
23.10.2023 22:05:27
8
12
Ще се наложи да работите руски платени кучета. Добре дошли в частния сектор Ха ха ха ха ха ха. Няма нужда да изпадате в истерия. Време е да плащате данъци на България само че лихвите са вече много високи.
22.
Клавиатурна копейка
23.10.2023 21:55:08
1
6
Мчи нека си умира ва. Мен туй ни мъ бърка.
21.
да да
23.10.2023 21:44:46
2
7
И в российските медии от известно време ежедневно пишат по този въпрос.
20.
Ха ха ха
23.10.2023 21:25:30
6
12
Пак ли ве...
19.
Пак ли ти бре?
23.10.2023 21:21:20
8
26
Божка, тази първата снимка, пак е на Путин, но отпреди 20 години. Втората най-вериятбо е фалшива или минала орез фотообработка. Не ти ли омръзна?
18.
Майко мила
23.10.2023 21:20:54
11
16
Най ниско интелигентната,неграмотна,завистлива,допускаща правописни грешки и т.н. медия - СТЕ ВИЕ ....
Няма нужда дори от коментар.
А що се касае за " заглавията " на статиите ви е просто УЛТРА МЕГА МИТИЧНО КУЛТОВА ....Т Ъ П О Т И Я ...
Защо поне не си смените името на СТЪРШЕЛ 2.0....за да не се излагате толкова?
Ебаси СМЕШНИЦИТЕ където сте
17.
До дядо Вова
23.10.2023 20:25:45
22
26
Ани на, горките дечица от путлер юген и те като родителите си зомбоящики.
Вовата разграби и продаде расия на Запада и Китай, всичко най-ценно изнесоха на Запад, включително и децата си, а бараните блеят и живеят в 19 век, защото Запада искал да им вземе черните пътища, сортире, комуналните квартири от времето на СССР - 4-5 семейства обща баня и тоалете. Горките дечица, връстниците им на Запад растът и съграждат,а путлеровия юген и родителите им се притесняват да не ги нападне Запада и затова нападнаха най-близкия си народ. Тц тц тц горките талибаншъни, за една пералня и джанти от Украйна ги пращът напред на убой и месни щурмове и горят в танкове и БТРи.
Цял свят им смее на тези. В 21 век да те управляват милиционери корупционери и ти да вярваш, че Запада ти е враг при положение че всички богати и политици си дават парите и децата на "врагът", който искал да те ограби и унищожи.
Тези и бг русофилистиите са по-празни от талибаншъните.
16.
Чимодан Вокзалоф
23.10.2023 20:19:23
23
19
роZпия КОНЕЦ
пУтлер МЪРТВЕЦ
на роСИФИЛИСтиците ВГЪЗЕЦ
15.
Дядя Вова мы с тобой
23.10.2023 20:04:26
19
25
Половин България и останалата част са за Путин и Русия в тази неравностойна битка.

https://www.youtube.com/watch?v=NFn3c4MqjYg
14.
до 4
23.10.2023 19:41:08
11
11
КРЕТЕН СЪР.....ОРИГИНАЛЕН КРЕТЕН
С ЛАЙНА ВМЕСТО МОЗЪК В ГЛАВАТА
13.
всеобщо мнение
23.10.2023 19:38:59
25
31
ПОРЕДНАТА ПОРЪЧКОВА ПОВЪРНЯ
ИЗБЪЛВАНА ОТ БОЛНИЯ МОЗЪК НА
ИЗПЕДЕРАСТЕН ЕВРОГЕЙСКИ БОКЛУК
ИЛИ ПРАЗНОГЛАВ,ЧЕРВЕНОКОЖ КРАВАР
12.
Р
23.10.2023 19:35:16
40
32
Рано или късно и тоя боклук ще умре , най-вероятно както всички диктатори,я в бункер или скрит в някоя дупка може и бит с чапък на площада.
11.
Ади бе
23.10.2023 19:27:33
14
37
За, 17-ти път ли ще умира?
Щото досега Бритиш неИнтелиджънс 16 пъти го умираха.
10.
Хахахах
23.10.2023 19:20:19
21
46
Поредната мозъчна дрисня предизвикала мега мощен скуирт анален оргазъм сред гей средите в България, които се водят демократи ХАХХАХАХАХХАХАХХАХАХХАХАХАХ
9.
*********
23.10.2023 19:20:10
1
8
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше вулгарни, нецензурни или обидни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.
8.
*********
23.10.2023 19:19:26
1
6
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше вулгарни, нецензурни или обидни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.
7.
ДО 4
23.10.2023 19:17:14
6
7
Голям си хахахахаха
6.
Ххх
23.10.2023 19:15:17
12
58
Путин трябва да го наричат,котката!В годината 6-7 пъти умира,бааааси не човек а котка!
5.
6matarok
23.10.2023 19:06:36
18
38
vinagi kogato vidq podobni novini razbiram 4e Putin im go e nabil na kravarite s 200 i im se varti
4.
Американският посланик
23.10.2023 19:01:47
40
35
Всъщност, доколкото ми е известно, Путлер отдавна е мъртъв, а това, което виждаме е китайски киборг, доставен на ватниците, за да има какво да показват на любителите на одеколон и да има на какво да се радват нашите русороби.
Ватенките може само да мечтаят да имат лидер в отлично физическо и психическо здраве като великия и недостижим Джо Байдън.
3.
На СВР
23.10.2023 18:54:05
20
22
Им иска, ама това са дезинформации за настрйка на общестееността. Тези кьор фишеци ги пуска и проф Соловей, който беше арестуван на първия месец от войната защото пригласяша на лоби генерали от руския Ген Щаб които са против войната и твърдяха, че Русия не е готова за нападение над Украйна и това ще е провал и обединение на САЩ и Евроча. Друг говорител на тази теза(оказала се 100% вярна) беше ген Ивашов бивш командващ руския ген Щаб.
https://youtu.be/c3BJyPs4KBs?si=ILcHjhKTAqPyFfV0
Руската армия се оказа пълен фейк.
2.
идиот русофоб
23.10.2023 18:50:48
24
52
Браво, Божка! Голем си! Разкри го ватника и двойниците му! Велик журналист и истински русофоб, каквито са всички велики журналисти и политици като Иво Инджев, Росен Плевнелиев, Елена Поптодорова, Соломон Паси, Бойко Борисов, Кирил Петков и хиляди други почтени хора!
Бой по ватниците, интелигентна дружина!
1.
Силвия
23.10.2023 18:47:43
30
113
Аз по-голяма глупост отдавна не бях чела. Превърнахте се в жълта преса. Жалко!
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Кой ви каза, че тези храни са вредни - всъщност са здравословни Кой ви каза, че тези храни са вредни - всъщност са здравословни Ето кои са те  Ще отпаднат ли студентските такси през тази година Ще отпаднат ли студентските такси през тази година Отговорът на председателя на образователната комисия НС Красимир Вълчев Внимание! Мощна магнитна буря ни връхлита по празниците Внимание! Мощна магнитна буря ни връхлита по празниците Астрономите предупреждават, че въпросното изригване ще окаже влияние на навигационната система в някой райони по света Държавната хазна излиза от релсите Държавната хазна излиза от релсите Приходите от корпоративни данъци намаляват Внимание, кърлежи: Вижте съветите на здравните власти Внимание, кърлежи: Вижте съветите на здравните власти Ето как да използвате репелент Стана ясно какво е състоянието на детето, блъснато до "Родевата къща" в центъра на Бургас Стана ясно какво е състоянието на детето, блъснато до "Родевата къща" в центъра на Бургас Вчера момиченцето бе пометено от товарен автомобил на ул. "Славянска" Рекет пред КАТ: Дай пари или ти съсипвам колата Рекет пред КАТ: Дай пари или ти съсипвам колата Който откаже да плати - си пати жестоко   Защо някои домакини не мият суровото месо преди готвене Защо някои домакини не мият суровото месо преди готвене Всъщност измиването може само да увеличи риска от разпръскването на бактериите в месните сокове по други храни, прибори и повърхности в кухнята Фермерите искат да се създаде гаранционен фонд при щети в земеделието Фермерите искат да се създаде гаранционен фонд при щети в земеделието Те призовават служебния кабинет за навременна помощ и съдействие Жена пострада на паркинг, удари я кола на заден ход Жена пострада на паркинг, удари я кола на заден ход Пострадалата е с фрактура на прешлен, без опасност за живота
Ако в жк. "Меден рудник" ви е скъпо, отидете в Лондон - средният наем е над 3000 евро Ако в жк. "Меден рудник" ви е скъпо, отидете в Лондон - средният наем е над 3000 евро Повишение се отчита и в други градове Гърция отчете 16,5% ръст на постъпленията от туризъм Гърция отчете 16,5% ръст на постъпленията от туризъм Пристигналите в Гърция туристи през 2023 г. възлизат на 30,08 млн. души спрямо 29,875 млн. през 2022 г. Тръмп обеща 10% мито на всички вносни стоки Тръмп обеща 10% мито на всички вносни стоки Заяви приоритетите си за втори мандат пред сп. “Тайм” Почина рок легенда Почина рок легенда Издъхна на 76-годишна възраст Тя е на 41 години, девствена е и помоли Бог да и намери гадже Тя е на 41 години, девствена е и помоли Бог да и намери гадже Блондинката признава, че е подложена на подигравки и всекидневни оферти да скъса с принципите си Доживяхме тази новина: Прогнозират поевтиняване на храните Доживяхме тази новина: Прогнозират поевтиняване на храните Основната движеща сила зад този очакван спад е “изобилното предлагане” на много важни култури, особено на пшеница и царевица САЩ обвиняват Русия, че е използвала химическо оръжие в Украйна САЩ обвиняват Русия, че е използвала химическо оръжие в Украйна От Москва обаче твърдят, че не разполага с военен химически арсенал Безредици в Тбилиси след одобрението на спорен законопроект Безредици в Тбилиси след одобрението на спорен законопроект Полицията използва сълзотворен газ и шокови гранати Огромен пожар в Одеса на годишнината от палежа на профсъюзния дом и убийството на 48 души Огромен пожар в Одеса на годишнината от палежа на профсъюзния дом и убийството на 48 души На 2 май 2014 жив изгоря и българинът инж. Иван Милев, а Виктор Медведчук едва сега сочи организаторите на клането Телецът да не рискува, а Близнаците да помислят как да си разширят бизнеса! Телецът да не рискува, а Близнаците да помислят как да си разширят бизнеса! Хороскоп за деня – 2 май 2024, четвъртък
Тодор ТАГАРЕВ, бивш министър Тодор ТАГАРЕВ, бивш министър Сега всички са срещу ПП

Виц на деня Виц на деня Тази година финансовите институции ще отпускат кредит "Великден" - за агнешко, козунаци и яйца!

Виц на деня Виц на деня Син споделя в писмо до майка си:
- Мамо, роди ти се внуче, обаче жена ми нямаше кърма и го дадохме на една негърка да го храни, и то за една седмица взе че почерня!
Отговор на майката:
- Сине, да ти призная едно време като те родих и аз нямах кърма и те хранех с мляко от кравата, но виждам, че чак сега са ти поникнали рогата...
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Германец на почивка в България разпозна старото си Ауди, което преди 25 години беше предал на вторични суровини.

Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори