×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Лазаровден е - обичаи и традиции
  • Правителството смени шестима областни управители
  • Седем доживотни присъди и 1794 години затвор за терористката от Истанбул
  • Май идва с ниски температури
  • Закрити са всички стари общински депа за отпадъци у нас, ЕК прекрати наказателната процедура
  • В Пловдивско задържаха участници в измамна схема в размер на 173 хил. лв.
  • Тестват първата в света персонализирана иРНК инжекция срещу меланом
  • Земеделците трябва да сезират за засегнатите от градушките площи в 10-дневен срок
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Черен ден за православието! Израел унищожи християнска светиня в Газа, загиналите са десетки


Черен ден за православието! Израел унищожи християнска светиня в Газа, загиналите са десетки
Ракета е паднала върху православния храм „Свети Порфирий“ в град Газа. Хиляди хора имало в манастирския комплекс преди удара
20 Октомври 2023, Петък, 07:10 ч.
Автор: Флагман.Бг

В същото време Джо Байдън каза, че не може да позволи тираните да спечелят и че "Хамас" и Путин имат обща цел – да унищожат съседите

Ракета е паднала върху гръцкия православен манастир „Свети Порфирий“ в град Газа, съобщава бТВ, цитирайки американския всекидневник „The Wall Street Journal“.

Преди дни отново имаше информация, че върху храма е паднала ракета, но тогава тя бе опровергана.  Това е най-старата църква в Газа. Построена е между 1150 и 1160 г. сл. Хр. и е посветена на Свети Порфирий, който е бил епископ на Газа през V. век, информира CNN.gr.

Според кореспондент на „Ал Джазира“ в град Газа най-малко двама души са загинали, а много други са ранени при взрива. Гръцките издания, сред които и „Катимерини“, също предават за разрушаването на част от храма.

Гръцкият архиепископ на Тиберия Алексий, който е в района, e говорил пред ERT за убитите и ранените от нападението срещу православната църква.

„Удариха офисите и входа на манастира. Бомбардираха ги с ракета и цялата сграда се срути. Имаше много християни вътре, много от които бяха ранени. Има и загинали“, посочва той.

 

„Операция Z: Военки Русской Весны“ публикува покъртителни кадри, на които се вижда как хора търсят оцелели в руините след удара по християнската светиня. Руското телеграм издание съобщава, че преди взрива в храма е имало хиляди души. 

Гръцките медии информират, че десетки хора са под руините. Не е известен броят на загиналите. 

Нелепо на фона на руините на православния храм звучат думите на Джо Байдън, че "Хамас" и Путин унищожат съседна на тях демокрация

В същото време американският президент Джо Байдън каза, че не може да позволи тираните да спечелят и че "Хамас" и Путин имат обща цел - да унищожат съседна на тях демокрация.

Президентът Джо Байдън стартира спешна мисия, за да накара американците да застанат зад допълнителни разходи от десетки милиарди долари за Израел и Украйна, използвайки рядка реч в Овалния кабинет, за да заяви, че подкрепата на САЩ е от решаващо значение за  двамата основни съюзници, които са погълнати от войни, предаде Ройтерс, цитирана от БТА.

Байдън се опита да свърже бойците на "Хамас" в ивицата Газа, които нападнаха Израел, с руския президент Владимир Путин, чиито сили нахлуха в Украйна.

Той заяви, че ще изпрати до Конгреса искане за спешно финансиране, което се очаква да бъде около 100 млрд. долара през следващата година. Предложението, което ще бъде представено в петък, включва пари за Украйна, Израел, Тайван, хуманитарна помощ и управление на границите. 

"Това е интелигентна инвестиция, която ще донесе дивиденти за американската сигурност на поколенията", каза Байдън.

"Американското лидерство е това, което държи света заедно. Американските съюзи са това, което ни държи в безопасност", каза Байдън.

Президентът на САЩ изрази загриженост, че някои американци се питат: "Защо има значение за Америка", че Съединените щати подкрепят войните?"

"Знам, че тези конфликти могат да изглеждат далечни", каза той. Но той каза, че противниците на Америка наблюдават как се развиват двата конфликти и биха могли да предизвикат проблеми на други места по света в зависимост от изхода.

Насочвайки забележките си директно към спорещите републиканци, Байдън каза: "Не можете да позволите на дребнавата, партийна, гневна политика да препречи пътя на нашите отговорности като велика нация."

Байдън поиска спешни разходи, които според американските служители ще възлизат на около 100 млрд. долара през следващата година за Израел, Украйна и Тайван, както и за сигурността по протежение на границата на САЩ с Мексико.

Според Байдън, в случай че Русия нападне съюзник на САЩ в НАТО, САЩ ще "защитят всеки сантиметър от НАТО", предаде ТАСС. "Би се случило това, което не искаме да се случи", твърди Байдън. "Ние не се стремим към това американските войски да се бият в Русия или срещу Русия".

"Позволете ми да изясня нещо. Изпращаме на Украйна оборудване, което имаме на склад. А когато използваме средствата, отпуснати от Конгреса [на САЩ], ще ги използваме за попълване на собствените си запаси - с ново оборудване. С оборудване, което защитава Америка и е произведено в Америка", заяви президентът на САЩ.

Междувременно говорителка на руското външно министерство Мария Захарова каза, че коментарът на американския президент Джо Байдън, в който той нарече подкрепата за Украйна и Израел "инвестиция", показва, че Вашингтон се възползва от марионетните войни, а не се бори за идеи, предаде Ройтерс, цитирана от БТА.

Вчера Байдън заяви, че подпомагането на двамата съюзници на САЩ е "умна инвестиция, която ще донесе дивиденти за американската сигурност на поколенията", като се опита да събере подкрепа за нови пакети помощ.

Захарова заяви, че коментарите на Байдън издават циничен подход.

"Преди наричаха това "борба за свобода и демокрация"," каза тя. "Сега се оказва, че това са просто изчисления. Това винаги е било така, те просто заблуждават света, използвайки ценности, които Вашингтон никога не е защитавал."

"Нищо лично, просто бизнес", каза тя, използвайки коментар, станал известен във филма "Кръстникът", за да обобщи това, което според нея е истинската позиция на САЩ по отношение на конфликтите в чужбина.

"Войните традиционно са "умни инвестиции" за САЩ, тъй като те не се провеждат на американска земя и те не се интересуват от разходите, които поемат другите", каза Захарова. 

 

В същото време председателката на Европейската комисия Урсула фон дер Лайен заяви,  че  рискът от от разпространение в региона на Близкия изток  на войната между Израел и "Халас" е "реален", предаде Ройтерс, цитирана от БТА.

В речта си в института "Хъдсън" във Вашингтон Фон дер Лайен заяви също, че диалогът между Израел и неговите съседи трябва да продължи.

Председателката на Еврокомисията посочи, че 93% от военното оборудване на "Хамас" извва от Иран.

Според Фон дер Лайен е важно да се засилят санкциите срещу Иран, но също така и да се пресекат възможностите за избягване на санкциите.




Жесток удар по Лена
Жесток удар по Лена 27/04/2024, Събота 10:00 0
Флагман.БГ Лазаровден е! Лазаровден е! 27/04/2024, Събота 08:59 0
44
Коментара по темата
44.
Фекрет Стораро
21.10.2023 22:55:36
0
4
Незнам израелци ли са кви са, но от край време обичат да нападат, крадат и преписват историята на загубилите на тях
43.
ЦИТАТИ ЗА ЕВРЕИТЕ
20.10.2023 22:22:21
2
6
"Някои го наричат ​​марксизъм - аз го наричам юдаизъм."
Равин Стивън С. Уайз, в американския бюлетин от 15 май 1935 г.
„Революцията в Русия е еврейска революция“
The Maccabean (Ню Йорк), ноември 1905 г., стр. 250
„Еврейството е майката на марксизма“.
Le Droit de Vivre, 12 май 1936 г.
„Юдаизмът е марксизъм, комунизъм“
Д-Р МАРТИН ЛУТЕР – ЕВРЕИТЕ И ТЕХНИТЕ ЛЪЖИ
„Слънцето никога не е огрявало такъв кръвожаден и отмъстителен народ като евреите, които лелеят идеята да убиват и удушават езичниците. Никой друг човек под слънцето не е по-алчен, отколкото са били и винаги ще бъдат, както може да се види от тяхната проклета лихва.
ДЖОРДЖ ВАШИНГТОН
„Евреите работят по-ефективно срещу нас, отколкото армиите на врага. Те са сто пъти по-опасни за нашите свободи и великата кауза, в която сме ангажирани. Много е за съжаление, че всяка държава отдавна не ги е преследвала като вредители за обществото и най-големите врагове, които имаме за щастието на Америка."
БЕНДЖАМИН ФРАНКЛИН
„В която и страна да са се заселили евреите в големи количества, те са понижили нейния морален тон, обезценили са търговския й интегритет, отделили са се и не са били асимилирани, присмивали са се и са се опитвали да подкопаят християнската религия, изградили са държава в рамките на държава и, когато се противопоставиха, се опитаха да удушат финансово тази страна до смърт.“
АНДРЮ ДЖАКСЪН
„Вие, еврейските банкери, сте леговище на усойници и крадци. Възнамерявам да те прогоня и кълна се в вечния Бог, ще те прогоня.“
ИСУС ХРИСТОС
„Вие (евреите) сте от баща си дявола; и ще вършите страстите на баща си. Той беше човекоубиец отначало и не устоя на истината, защото в него няма истина. (Йоан 8:44)
42.
гръцките СМИ
20.10.2023 22:14:22
3
6
Същата новина, поднесена от гръцките СМИ:
Израелски въздушен удар срещу църквата Свети Порфирий: оцеляла е през кръстоносни походи и войни в продължение на 1000 години (видео)
Остра реакция от Йерусалимската патриаршия: "Това е военно престъпление"
https://cutt.ly/awWauVmJ
Шокът беше причинен в световен мащаб от вчерашния въздушен удар в Газа, по време на който гръцката православна църква „Агиос Порфирий“ беше ударена, което доведе до най-малко трима смъртни случая (според докладите има осем), както и няколко ранени.
Църквата е съществувала на това място от 1000 години и е преживяла кръстоносните походи, войните и мюсюлманската окупация, само за да бъде разрушена сега!
https://twitter.com/AlanRMacLeod/status/1715124081467465882
Israel just sent 4 missiles into the 3rd oldest church in the world, while 400 people were praying there.
Забележете, че гръцките СМИ не споменават какво е казал дядо Байдън...
Но по какъв начин трябва да се споменава Украйна, във връзка с тази новина?
Кой управлява Украйна?
Украина е единствената страна в света освен Израел, където Президент, Премиер, Председател на Парламента, както и 306 членове на Парламента са евреи и имат израелски паспорти.
Да си спомним, че евреят сатанист Зеленски също затвори православните руски църкви в Украйна и прати свещенниците в затвор, а руски свещенници върна в Русия. Да напомним, че евреят сатанист Зеленски смени Коломойски като президент на скандалната сатанинска секта, движението Хабад, което има украински корени.
Еврейска ли е войната в Украйна? https://cutt.ly/fwvkW2Ys
Еврейска ли е войната в Газа?
41.
До евроатлантиците
20.10.2023 17:09:31
0
8
Хайде ревете сега п.дали... къде са санкциите... ге.чета смешни!
40.
Мда
20.10.2023 13:02:27
4
13
Еврейте не могат да хванат къде са арабюхите и карат наред... болници, църкви, джамии.. Егати и разузнаването .
39.
виж ти
20.10.2023 12:43:18
17
3
Начииии ако бях джорналист в рубладжийска медийка такива шизофрениии щеше да пръскам. Само бизнеса да върви. Щеше да си пиша коментари и да трия тези които оборват лъжите ми. Като съм си взел моето хич няма да ми дреме че сам си пиша и сам си отговарям.
Слава на Русия и на Хамас и на Камаз!
38.
до Виж ти
20.10.2023 11:34:58
1
25
А като се сетя, че същата тази Урсула им беше и военен министър на германците...
Каква експертиза има тая?
37.
ха ха
20.10.2023 11:34:21
4
23
Хамас е създаден от Израел на времето за противодействие на Ясер Арафат. Израел притежават най добре обучената армия в региона, най добре защитената граница, с датчици и т.н., които могат да засекат преминаването на котка, водет се с най добрите пилоти в света. Оттеглиха си алмията от границата и оставиха шепа хора да взривят оградите и да избиват мирно население за да имат повод и да не носят вина за зверствата си. Зверствата са видни за всеки.
36.
Гадни хамериканци
20.10.2023 11:20:47
6
18
Краварите първо подлъгаха Путин да нападне Usкрайна, обманули дурачка както казва той, после накараха Хамас да нападне евреите и това само за да си продават оръжията.
35.
*********
20.10.2023 10:45:52
1
3
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше рекламни съобщения или спам.
34.
Инвеститор
20.10.2023 10:18:41
7
35
да се правят Воини е Голяма Инвестиция- над 200 сенатори в САЩ имат военни заводи -- за милиарди!! важното е Воини да има и да се лее чужда кръв по улиците- без значение къде - само не в САЩ
33.
Виж ти
20.10.2023 10:10:29
7
36
Урсула открила топлата вода- 93% (ама точно толкова ли) от военното оборудване на Хамаз идвало от Иран !
И той трябва да бъде смачкан!
Е, то по тази логика , 100% от военното оборудване на Израел идва от САЩ !
Не трябва ли и те да бъдат смачкани?
32.
За първи път чувам
20.10.2023 10:06:42
6
25
Че продаването и доставянето на оръжия е инвестиция !
Независимо за каква цел е оръжието!
Старчока или съвсем превъртя или усеша, че му остава още малко и гледа да уреди поколенията си с поръчки към военния комплекс!
В този смисъл наистина е инвестиция (за него и обкръжението му)!
31.
*********
20.10.2023 10:03:45
3
5
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото не беше по темата на материала, за който се отнася.
30.
ей, yкpoпедал,
20.10.2023 09:57:33
11
20
стига си спамил, ве, 0лиг0фpeн - мишкa cмотана, заминавай в уcp@йна да те денацифицират братята-pycи и да хpaниш тopните чеpвеи...
29.
*********
20.10.2023 09:40:11
6
3
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше рекламни съобщения или спам.
28.
идиот русофоб
20.10.2023 09:33:08
7
13
"Американското лидерство е това, което държи света заедно. Американските съюзи са това, което ни държи в безопасност", каза Байдън.

Той заяви, че ще изпрати до Конгреса искане за спешно финансиране, което се очаква да бъде около 100 млрд. долара през следващата година. Предложението, което ще бъде представено в петък, включва пари за Украйна, Израел, Тайван, хуманитарна помощ и управление на границите.

"Това е интелигентна инвестиция, която ще донесе дивиденти за американската сигурност на поколенията", каза Байдън.
27.
Брей
20.10.2023 09:30:41
32
16
много сте силни бе, рашки тролове, много.
Кога свърши новината за взривената болница, че захванахте поредната простотия?
Кога станахе православни? Снощи докато хъркахте ли?
Да не се окаже, че безбожниците от хамас са я взривили........
26.
До 25
20.10.2023 09:26:30
5
17
Много си тъп Саше
25.
идиот русофоб
20.10.2023 09:21:20
25
13
Путин е виновен! САЩ и Израел нямат нищо общо с този геноцид!
24.
7
20.10.2023 09:20:41
17
49
Отвратително са евреите.
Убиват невинни хора, деца , жени, старци.
Разрушават жилищни сгради, църкви, болници.
Извършват геноцид над палестинците, като им спират водата, тока, храните, лекарствата.
Затова все повече хора по света мразят евреите.
23.
Камелия
20.10.2023 09:19:45
14
62
Това, което правят евреите е невъзможно за осмисляне...просто е извън нормалната човешка мисъл.
За няколко дни избиха десетки хиляди невинни хора, а света мълчи! България и нейните гнусни, продажни политици мълчи...
А онези борци за свобода- САЩ, които уж винаги са загрижени за мира и демокрацията, подкрепиха евреите и се правят че не разбират какво се случва. Сенилният старец дори каза, че палестинците сами са взривили болницата си...Позор!
Колкото повече ставаме свидетели на подобни действия в последните години, все повече ми стават симпатични руснаците и макар в началото на конфликта в Украйна да ги осъждах за действията им, сега разбирам че са нямали друг избор пред действията на американците и опитите им да контролират целия свят!
Путин ще се окаже най-нормалният политик сред морето от лицемерни и алчни ръководители на Западният свят!
22.
*********
20.10.2023 09:14:20
5
8
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше рекламни съобщения или спам.
21.
Хайл
20.10.2023 09:10:17
11
30
Да живее Хитлер! Ще го търсите сега. Евреите са най-мръсната сган на тая планета.
20.
леле
20.10.2023 08:58:30
38
16
Их флагман мнго сте информирани от путлерския канал военкор бребре. Кой плати за статията или ви пратиха безплатен линк а?
19.
Жалко
20.10.2023 08:57:35
33
19
Така става като получаваш милиарди от Запада и Израел, и вместо да строиш и произвеждаш, те управляват терористи и фанатици. Тогава поколения наред са с промити мозъци и растът с идеята да унищават Израел, само че Израел е икономика, медицина, технологии, въорение и просперитет и то при условия на постоянна война. Как тичаха тълпи цивилни палестинци заедно с терористите при пробива на оградата, как извършваха насилие и грабиха израелците. Простотията няма граници. Защо ли империята бърдак най-богатата на ресурси с педофилмародерската армия поддържа и ликува за зверствата на Хамаз?
Защо ли бг копейнските медиийки които са про Мацква са про Хамаз=митрофановски?

Гледаш
18.
*********
20.10.2023 08:51:29
6
16
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше вулгарни, нецензурни или обидни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.
17.
Бат роско
20.10.2023 08:51:08
14
45
С хамерикански виссокоточни ракети евреите унищожават православни храмове и после Путин им виновен
16.
свобода за Палестина
20.10.2023 08:48:08
12
39
Чифyтитe да спазят решението на ООН от 1947г., според което се създават две самостоятелни държави Израел и Палестина, със столица южен Йерусалим, Иначе ще бъдат унищожени и то не в много далечно бъдеще. Kpaваpите губят световното си господство и са като змията, най-много хапе, когато умира... На така или иначе краят на неоколониализма и неогейташкия либерализъм е близък.
15.
Позор !!
20.10.2023 08:44:45
9
51
Това кощунство ЛИПСВА В НОВИНИТЕ на Нова и бТВ !
Не възмущение.
Не гняв.
А просто, небългарските тв у нас "изтриха" тази новина.
Дават ни клишетата на Байдън и кохорта проеврейски пропагандатори и НИТО ДУМА ЗА УНИЩОЖЕНИЕТО НА БОЖИ ДОМ !!
Една от трите най-стари църкви в човешката история.

Президент ?
Премиер ?
Външен Министър ?
Парламент ?
Бойко Борисов, председателят на външната комисия и редовно снимащ се в църкви, НЯКАКВА ПОЗИЦИЯ ?

ПОЗОР !!
Бог да прости невинните жертви на еврейските убийци !
14.
Бичме
20.10.2023 08:39:52
12
47
евреите ще бъдат изметени от там ,лошото е че ще дойдат тука при нас, вижте колко празни села имаме , всичко са си подготвили предварително, ще започнат да си правят кибуци тука и после не можеш да ги мръднеш, ще се окажем в същата ситуация като палестинците
13.
Няма такава демагогия
20.10.2023 08:22:52
75
21
Голямо притеснение за православните храмове в Палестина. 100% към сигурен, че руснаците запалиха фитила в Газа. Гадни копелдаци са. Те стреляха по църквите в Украйна, там амнезия...
12.
*********
20.10.2023 08:22:21
11
11
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото не беше по темата на материала, за който се отнася.
11.
Ибн Ебн Ал Камил
20.10.2023 08:21:52
11
19
До Георги на майкати голямата кофа е била там
10.
Надали им пука
20.10.2023 08:20:29
9
51
Те евреите не са християни.
Те си изповядват юдаизъм
9.
До Георги
20.10.2023 08:19:01
19
55
Ти беше там и знаиш, така ли??? Учудвам се на изродщината на такива като теб. Човек няма да те нарека. Това не ти е футболен мач със залагания. Хора страдат. А не ми говори за някакви си Хамас. Не става въпрос за тях. А евреййските войници са мноогоо смели..Ти не разбра ли, че те не воюват с Хамас, а хладнокръвно избиват цивилните хора. Къде видя да има военни дайствия? Има целенасочено унищожаване на безпомощни хора. Голяма гордост, няма що!
8.
*********
20.10.2023 08:15:43
14
24
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше вулгарни, нецензурни или обидни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.
7.
*********
20.10.2023 08:11:12
26
16
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото не беше по темата на материала, за който се отнася.
6.
Да говорим истината
20.10.2023 08:03:56
15
69
Да убиваш мирни жени и деца потърсили помощ и защита в църквата ! Що за хора са това ? Убийци . Нищо не ги оправдава
5.
георги
20.10.2023 08:03:01
43
19
Флаегмани продажни,а защо не казвате какво е имали в подземията под църквата
4.
Понякога с право ви упрекват,че не си проверявате
20.10.2023 07:57:38
19
28
Та и в този случай сте пропуснали дефектиралата ракета,изстреляна от Хамас и паднала върху болницата
3.
хах
20.10.2023 07:52:39
10
33
не му е чиста работата на тоя пенсионер
2.
MT
20.10.2023 07:50:50
18
62
Същите изроди са като украинците и македонците.
1.
Пууууу
20.10.2023 07:39:29
29
56
Чифути мръсни !
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Смени в Надзорния съвет на НОИ Смени в Надзорния съвет на НОИ От състава на Надзорния съвет са освободени: Иванка Николова Шалапатова, Весела Начева Начева, Добринка Димитрова Вичева Жесток удар по Лена Жесток удар по Лена Днешните й думи не ми остават друг избор, освен да заведа срещу нея едно дело за клевета, заяви управителят на НЗОК Тревожна статистика: Над 500 са регистрираните болни от коклюш у нас, 90% са деца Тревожна статистика: Над 500 са регистрираните болни от коклюш у нас, 90% са деца Правят имунизационни кабинети във всеки областен център за безплатната ваксинация на бременни жени Кога ще започне изграждането на тунел под връх Шипка Кога ще започне изграждането на тунел под връх Шипка Все още има незавършени процедури по проектирането на съоръжението Лазаровден е! Лазаровден е! 3 страхотни имена черпят на светлия празник Пленум на БСП ще реди листите за парламентарните и евроизборите Пленум на БСП ще реди листите за парламентарните и евроизборите Излъчени са около 100 номинации за представители в ЕП Правят основна подмяна на футболния терен на градския стадион в Царево  Правят основна подмяна на футболния терен на градския стадион в Царево  Не е препоръчително през следващата седмица теренът да се използва Ударна ревизия на Закона за хазарта Ударна ревизия на Закона за хазарта На първо четене парламентът прие пълна забрана за рекламата на хазартни игри в радио, телевизия, печатни и електронни издания, както и на обществени места и фасади на сгради Трескава подготовка за откриването на "Флора 2024" Трескава подготовка за откриването на "Флора 2024" Не пропускайте да направите цветна обиколка на Лазаровден в Морската градина, официалното начало е от 11 в събота 4 знака, че имате нужда от спешна промяна в живота си 4 знака, че имате нужда от спешна промяна в живота си Понякога всичко, от което се нуждаем, за да се почувстваме пълноценни, е промяна на средата
Трус разлюля Гърция - на 30 км от България Трус разлюля Гърция - на 30 км от България Епицентърът е до Петрич Макрон предупреди, че Европа не е безсмъртна Макрон предупреди, че Европа не е безсмъртна Европейският континент не инвестира достатъчно в иновации, не успява да защити промишлеността си и да засили военните и отбранителните си способности, каза френският президент Кой каза, че ергенът Алек е беден? Часовникът му струва 7 бона Кой каза, че ергенът Алек е беден? Часовникът му струва 7 бона Скъпата швейцарска марка „Baume et Mercier” блести на ръката му Паника в Бъкингам! Преразглеждат протокола за смъртта на Краля Паника в Бъкингам! Преразглеждат протокола за смъртта на Краля Кралят предизвика голямо безпокойство сред членовете на семейството и приятелите си, тъй като продължава да се бори с неразкрит вид онкологично заболяване Служебното правителство назначи шест нови областни управители Служебното правителство назначи шест нови областни управители Повечето от тях са свързани с ГЕРБ Кевин Костнър гледа децата, докато жена му я спукват от секс Кевин Костнър гледа децата, докато жена му я спукват от секс Бившата му изобщо не ги поглежда, а Танцуващият с вълци плаща на хлапе по 160 000 щ.д. В този ресторант подаряват бутилка вино, ако не докосвате телефона си В този ресторант подаряват бутилка вино, ако не докосвате телефона си Заведението се намира във Верона Забравете за банани, ябълки и други подобни на Евро 2024 Забравете за банани, ябълки и други подобни на Евро 2024 Няма да може да вкарвате плодове по време на първенството Ето защо Алек гледаше Мария с такова презрение Ето защо Алек гледаше Мария с такова презрение Алек Младенов изправи на нокти Мария Чекмарьова Хотели по морето може да не отворят през лятото, никой не иска да им работи за малко пари Хотели по морето може да не отворят през лятото, никой не иска да им работи за малко пари Приетите от вчера от парламента промени в Закона за чужденците в България няма да спасят сезона
Делян Пеевски Делян Пеевски Кирил Петков е пудел, който драска на вратата на Борисов Виц на деня Виц на деня - Сащо, ти защо не ме взимаш никъде със себе си?
- Вземам те!
- Къде... Нито на кафе, нито на кино, нито на гости?
- Мими, аз винаги те нося в сърцето си!
Виц на деня Виц на деня - Здравей красавице, имаш ли си гадже?
- Ние с теб сме женени от две година бе!
- Опаа, обърках чата.
Статус във фейсбук Статус във фейсбук За да върви семейния живот, трябва не да се редят мебелите по фен-шуй, а да се спи по Камасутра!
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори