×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Лазаровден е - обичаи и традиции
  • Правителството смени шестима областни управители
  • Седем доживотни присъди и 1794 години затвор за терористката от Истанбул
  • Май идва с ниски температури
  • Закрити са всички стари общински депа за отпадъци у нас, ЕК прекрати наказателната процедура
  • В Пловдивско задържаха участници в измамна схема в размер на 173 хил. лв.
  • Тестват първата в света персонализирана иРНК инжекция срещу меланом
  • Земеделците трябва да сезират за засегнатите от градушките площи в 10-дневен срок
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Скандален запис за тежка карма разтури предизборна среща на кандидат-кмета от ПП-ДБ Емил Пейчев


Скандален запис за тежка карма разтури предизборна среща на кандидат-кмета от ПП-ДБ Емил Пейчев
Мартин Русинов и Радко Денев до вчера бяха опоненти за кметския стол, от днес са обединени срещу човек, който скверни честта им
18 Октомври 2023, Сряда, 23:53 ч.
Автор: Флагман.БГ

В РУ-Царево са започнали разпити, изяснява се по какъв механизъм се „прави” кмет

Предизборно събрание на кандидата за кмет на община Царево от ПП-ДБ Емил Пейчев и кандидата за кмет от същата коалиция в село Бродилово - Радко Денев, бе разтурено с безпрецедентен скандал днес, съобщават присъствали на събитието.

Около 11 ч. в пенсионерския клуб на Бродилово били поканени местните жители, за да чуят посланията на лидера на ПП и кандидат-кмет Емил Пейчев, както и на Денев.

В залата обаче влязъл опонентът на Денев от Блок на труда Български лейбъристи (БТБЛ) - кандидат-кметът Мартин Русинов. Той помолил за кратко внимание и пуснал от тонколона запис на разговор, очевидно проведен на публично място. Флагман разполага със 2-минутния запис, в който се чува следното:

В Бродилово кой ще правим кмет?
-Не знам. Те са... трима кандидатите.
Ами... доколкото знам Мартин, Радко и... Динко.
-Ммм, да. [не се разбира]
Мартин, да. Да, от Илия ги имам в моя там... Някой бизнес блок, не мога, и аз не знам точно партията.
-Мда. Аз Радко не го харесвам като човек.
Той, да ти кажа честно... и аз не съм голям фен, ама... Понеже от самото начало...
-Аз го познавам, така... виждал съм го и...
Та, как са нещата според... А, също. Радко му казах, че аз го издигам там. Но знам, че Радко в най-добрия случай ще има три гласа.
-Той... да.
Знам го, че е много крив. Виждам го, че е много крив, но той дойде и каза така:
"Ше ме подкрепиш ли за кандидат за кмет или да излизам кат' независим?"
И понеже Бродилово е, бих казал, населено место, където няма вече кой знае к'ъв избор, [не се разбира], казвам О.К. 'Дето да нямаме кандидат, по-хубаво да.. Да издигнем него. Аз лично харесвам Динко. Динко, като работа, смятам, че си върши работата.

-Да. Да остане там... [не се разбира]
Да. Динко лично го харесвам. Мартин... Нямам добри впечатления.
-Той... подхожда по-остро в момента.
Не знам дали знаете... Ще ви кажа нещо за Мартин, което е... Една карма, която... той си я носи и си го знае. Преди години, ти си малък, на един от панаирите в Бродилово, бяха дошли... четири-пет момчета от Бургас. И са се спречкали с Мартин и са го били. То в Бродилово е модерно да те бият. Били са го. Нашият от там е отишъл и им е отрязал маркуча на спирачките.

Тия момчета се убиха.

И Мартин тогава го бяха скрили в Синеморец. След това го бяха... намушкали в Бургас седем-осем пъти. Явно родителите са търсили някакво възмездие. И от там Мартин се скри в Англия. И беше доста години във [не се разбира] Ми и в Англия беше. И де-факто сега вече нещата там, нали, всичко е минало и заминало. Но това нещо си стои. Т'ва е... Наистина много тежка Карма. Зат'ва Мартин не го харесвам.

Току-що обвиненият в тежко углавно престъпление кандидат за кмет Мартин Русинов потвърди пред Флагман, че е предал този запис на полицията, но няма да говори повече, защото са започнали разпити. „Това е клевета и вярвам, че органите на реда ще си свършат работата, защото ясно се чува гласът на човека, който изрича тези твърдения. Разпознаваем е не само за мен. Когато приключат изборите, ще направя изявление”, каза Русинов.

Оказа се, че днешният скандал има предистория, защото въпросният запис е бил предоставен за запознаване със съдържанието му както на Мартин Русинов, така и на неговия опонент Радко Денев няколко дни по-рано. Не е ясно пред каква аудитория са направени изявленията за тежката карма, която носи Русинов за погубените човешки животи, както и за трите гласа, в най-добрия случай, които ще спечели Денев като кандидат за кмет на ПП-ДБ в Бродилово, тъй като за съжаление самият той се натискал да го издигнат, въпреки че имало по-подходящ избор на коалицията за управник на странджанското село.

И двамата бродиловци са се почувствали осквернени от човека, който се чува на записа и на практика от политически врагове са се превърнали в естествени съюзници, бранещи честта си.

Ето защо вчера вечерта, на 17 октомври, в ресторанта на Бродилово се е състоял разтърсващ  спектакъл. Русинов свикал предизборна среща, откликнали над 40 души, сред които изненадващо бил и опонентът му Радко Денев. Денев поискал да направи изказване, в което призовал хората, които му симпатизират, да не дават гласа си за ПП-ДБ, а да гласуват за Мартин Русинов, защото той гарантира, че ще управлява Бродилово добре и справедливо.

Флагман опита да се свърже с Радко Денев, но той не отговаря на телефона си. Мартин Русинов потвърди за присъствието на довчерашния си опонент по време на предизборната среща в ресторанта, но бе лаконичен:

„Нека Радко ви каже каква беше речта му. Той е издигнат от друга партия, не ми подхожда пред вас да го коментирам, но действително той направи изказване. И двамата разпознаваме гласовете от записа. За себе си ще кажа, че ще дам под съд този, който ме клевети”.

 




Флагман.БГ За втори шанс: Слагат такса матура За втори шанс: Слагат такса матура 27/04/2024, Събота 20:20 0
24
Коментара по темата
24.
Дупчо
20.10.2023 14:14:30
1
4
Емил има една карма дет носи. Питайте го за момичето дето вкара в болница в Бургас. Прост двойкарин едвам изкласи.
23.
Местен
19.10.2023 19:42:28
0
2
Поправка;21-ви век.
22.
агент Тони до агент Тони
19.10.2023 19:41:36
1
2
Прав си адаш, ќе ни вкара гяволот в кукята, не го е срам! Айде сега да станеш от масата и да си сипя една ракия, че шизофренията ме хваща от абстиненцията!
21.
Местен
19.10.2023 19:40:25
1
4
Всички сте боклуци крадливи,гледате само как да се докопате до властта!Няма герб,ПП,БСП,ВЪЗРАЖДАНЕ и Т.Н.,ВСИЧКИ СТЕ МИ ЕДНАКВО ОТВРАТИТЕЛНИ,ПОВРЪЩА МИ СЕ ОТ ПРЕДИЗБОРНИТЕ ВИ КАМПАНИИ!ЕДНО И СЪЩО,ЕДНО И СЪЩО,ЕДНО И СЪЩО,ВСЕКИ ПЪТ.САМО ОБЕЩАНИЯ,ПЪЧЕНЕ,ПЛЮЕНЕ ПО ОПОНЕНТИТЕ И НАКРАЯ САМО КРАДЕТЕ,ГЛЕДАТЕ КАК ДА ОПРАВИТЕ ВАС И ОБКРЪЖЕНИЕТО СИ!ЧУМАТА НА 20-ти ВЕК,ТОВА СТЕ ВИЕ ;ПОЛИТИЦИТЕ;!
20.
агент Тони
19.10.2023 19:34:06
2
3
Здравейте аз съм агент Тони от ДС (Георги Пейчев Митрев) баща на Емил Георгиев Пейчев и искам да ви кажа, че ме е срам от синът ми и неговата неспособност да научи и приложи агентурните похвати на които съм го учил... Не че съм го учил, защото аз съм просто един посредствен ДС агент, но никой не си избира семейството!!!
19.
Скулиев до гага
19.10.2023 16:07:24
3
4
Емиле много се излагаме. Спри сам да си пишиш коментари тука
18.
gaga
19.10.2023 13:59:45
9
5
Мокрите сънища на ЦАР ЦИГУЛАР понякога се получават ,като олекне с по някоя друга хилядарка на Флагман !!!! Както и да го маскариш Е.Пейчев си остава ЧОВЕК ОТ НАРОДА ,СМЕЛ,ЧЕСТЕН И НЕПОДКУПЕН !!! ТАКЪВ ТРЯБВА ДА БЪДЕ КМЕТА НА ЦАРЕВО !!!
17.
Емили, спри се бе!
19.10.2023 12:06:03
4
12
Нямам какво да кажа повече - тоя човек трябва изобщо да не се показва в Царево - където стъпне трева не растне.
16.
Тони
19.10.2023 11:17:17
1
11
Колко пъти му казвам, да спре да се излага! Накрая ще ни освиделстват, цялото семейство!
15.
Папия
19.10.2023 09:38:26
3
13
Радко Денев е достоен човек и професионалист. Жалко че Емил Пейчев и компания му се подиграват по този начин…
14.
Чичо
19.10.2023 08:16:39
1
10
Приказки от селска вечеринка !
13.
Милан
19.10.2023 07:52:25
3
9
Жалка картинка са нещастниците в Царево! Много завистливи и калпави. Живял съм там и съм щастлив, че си тръгнах!
12.
царевски
19.10.2023 07:04:33
21
11
Пейчев бил един си какъв, бил нз си къв... Айде стегнете се. Кой ви извади сумати коли от Арапя? Като сте толкова надъхани срещу Пейчев, идете да си поговорите с него в лицето бе. Опалянка, внезапна малчанка настана
11.
Местен
18.10.2023 23:31:59
7
31
Отрицателен вот за този честен местен политик . Съграждани отворете си очите най-после колко лош човек е Емил Пейчев . Отрицателен вот за човека , който сменя партиите според това на къде духа вятъра . Така както днес решава кой ще бъде нечий кандидат , така утре ще решава и за нашите съдби . По такъв начин ли връща общината на хората .Айде няма нужда ! Вече си загубил .
10.
Advocatus Diaboli
18.10.2023 23:18:21
0
17
Фолклор от Исикията - този, който щял да дава под съд човека, който го клеветял, по-добре да се опита да го даде в тенджера - защото само с този запис ще стигне около кривата круша :)
9.
Баш измамникът
18.10.2023 22:39:14
19
9
Даааа, ама такива "записи" имаше и от всякакви публични личности в България, а после се оказа - опровергано по БНТ - че те нямат нищо общо.
Някои КУХИ ЛЕЙКИ май все още на са чули за "изкуствен интелект" и как може чрез него да се имитира (на 100%) човешки глас.
Отсега и нататък всякакви "снимки" и "записи" трябва да се гледат и слушат с голямо недоверие.
8.
Скулиев
18.10.2023 22:30:13
2
18
Я за сега съм с него ама до Когъ …..Дано и мен да не ме нареди някъде на някоя седянка ! И аз се обърках кой вече харесваме и кой не … ! Ма кът сме на зор и нема кой да турим за кандидат кмет в Бродилово и не само ще взимаме куцо кьораво сакато
7.
Кирчо и Кокорчо
18.10.2023 21:17:29
7
32
И ква стана тя с наш Емилчо пак пак пак, ама за кой път настъпваме мотиката вече не знам.Да свършват и тези избори , че пак ни направи смешни.
6.
Местен
18.10.2023 20:54:01
5
34
Щом предават своите хора , какво ли ще направи с нормалните граждани ?
5.
Царево
18.10.2023 20:43:31
1
27
Тези са абсолютни аматьори. Така става като не си платиш на флагман. Отключени коментари. Ако едната аграрна мутра имаше малко акъл можеше да стане кмет на Царево. Заслужават да започнат работа в Болеро с 3 месеца предизвестие за напускане.
4.
До 1
18.10.2023 20:34:56
3
26
Очевидно всеки със 7-ми клас може да ви Оправлява! Или да ви оправи!
Или който и да е професионален Оправител!
3.
Ба си
18.10.2023 20:32:01
1
18
предизборната сага ?!
2.
Справедлив
18.10.2023 20:29:51
9
54
Никой не е вредил толкова много на царево колкото навреди Емил Пейчев през последните години
1.
Царево
18.10.2023 20:25:30
8
51
Смях в залата и от този човек да очакваме да оправлява Царево
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
За втори шанс: Слагат такса матура За втори шанс: Слагат такса матура Таксата ще се плаща за всеки изпит, на който зрелостникът реши да се яви повторно Как да засилим метаболизма си преди лятото Как да засилим метаболизма си преди лятото Може да ви помогне за отслабване, подобряване на енергията и общото здравословно състояние Гордост за Бургас! Весела Славева с национално отличие Гордост за Бургас! Весела Славева с национално отличие След приза "Студент на годината 2022" отличничката спечели и първо място за „Ландшафтен архитект на годината 2023“ Шок за „акулите“! Реми с Лудогорец II ги закопава в битката за спасение Шок за „акулите“! Реми с Лудогорец II ги закопава в битката за спасение Със спечелената с голяма мъка точка от мача в Бургас футболистите на „Черноморец“ не успяха да дръпат в битката със Спортист, а им предстои дерби в Своге Дезинформационна кампания внушава, че учебник по български рекламира еднополовите бракове Дезинформационна кампания внушава, че учебник по български рекламира еднополовите бракове Фалшивата новина е споделена близо 300 пъти за няколко часа, придружена е от злостни коментари Лъжливи туроператори с почивки за празниците плъзнаха в нета, не се връзвайте Лъжливи туроператори с почивки за празниците плъзнаха в нета, не се връзвайте От Министерството на туризма са провели за ден 8 автобуса за Турция, 2 от тях не са имали редовни документи за превоз на пътниците Държавата плаща 12 млн. лв. за "златната локва" на границата Държавата плаща 12 млн. лв. за "златната локва" на границата Кабинетът "Главчев" тихомълком е гласувал щедра компенсация на фирмата, спечелила десетки милиони от такса "дезинфекция" Бум на фалшивите банкноти, ето как да ги разпознаем Бум на фалшивите банкноти, ето как да ги разпознаем Един от най-разпространените начини за разпознаване на фалшиви банкноти е водният знак Кристиан Вигенин оглави листата на БСП за Европарламента Кристиан Вигенин оглави листата на БСП за Европарламента Петър Кънев е водач на кандидатите от Бургас за Народното събрание На Велики понеделник задължително трябва да... На Велики понеделник задължително трябва да... По време на Страстната седмица постите навлизат в своя най-строг период
Втори шанс: Известна порно актриса прескочи трапа, засега Втори шанс: Известна порно актриса прескочи трапа, засега Лекарите не са обнадеждени за състоянието й, нямат надежда за подобрение Откриха над 200 кг кокаин в щайги с банани в супермаркети в Германия Откриха над 200 кг кокаин в щайги с банани в супермаркети в Германия По цени на улицата стойността на разкритата пратка е повече от 10-15 милиона евро Съобщиха извънредна новина за Чарлз Трети Съобщиха извънредна новина за Чарлз Трети Публичната програма ще започне във вторник с посещение на център за лечение на болни от рак, където Чарлз и Камила ще се разговарят с пациенти и медици В коя страна официално забраниха домашните работи В коя страна официално забраниха домашните работи Правителството на министър-председателя Доналд Туск иска модернизация на образователната система Путин отива на визита в Китай през май Путин отива на визита в Китай през май Носи на Си книга на руски революционер Часовникът на най-богатия пасажер, загинал на „Титаник“, се продава на търг Часовникът на най-богатия пасажер, загинал на „Титаник“, се продава на търг Бизнесменът Джон Джейкъб Астор загива на 47 годишна възраст, когато „Титаник“ потъва през 1912 г. Съпругата му се спасява Трус разлюля Гърция - на 30 км от България Трус разлюля Гърция - на 30 км от България Епицентърът е до Петрич Макрон предупреди, че Европа не е безсмъртна Макрон предупреди, че Европа не е безсмъртна Европейският континент не инвестира достатъчно в иновации, не успява да защити промишлеността си и да засили военните и отбранителните си способности, каза френският президент Кой каза, че ергенът Алек е беден? Часовникът му струва 7 бона Кой каза, че ергенът Алек е беден? Часовникът му струва 7 бона Скъпата швейцарска марка „Baume et Mercier” блести на ръката му Паника в Бъкингам! Преразглеждат протокола за смъртта на Краля Паника в Бъкингам! Преразглеждат протокола за смъртта на Краля Кралят предизвика голямо безпокойство сред членовете на семейството и приятелите си, тъй като продължава да се бори с неразкрит вид онкологично заболяване
Делян Пеевски Делян Пеевски Кирил Петков е пудел, който драска на вратата на Борисов Виц на деня Виц на деня - Сащо, ти защо не ме взимаш никъде със себе си?
- Вземам те!
- Къде... Нито на кафе, нито на кино, нито на гости?
- Мими, аз винаги те нося в сърцето си!
Виц на деня Виц на деня - Здравей красавице, имаш ли си гадже?
- Ние с теб сме женени от две година бе!
- Опаа, обърках чата.
Статус във фейсбук Статус във фейсбук За да върви семейния живот, трябва не да се редят мебелите по фен-шуй, а да се спи по Камасутра!
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори