×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Надраскаха автомобили на украинци във Варна с надписи „Вън“ и „Путин“


Надраскаха автомобили на украинци във Варна с надписи „Вън“ и „Путин“
Притесняваме се от нови нападения, сподели Евгения Волкова, след като автомобили на Украинския дом във Варна са надраскани с надписи от русофили
17 Октомври 2023, Вторник, 08:18 ч.
Автор: Флагман.БГ

Преди няколко месеца ни бяха залепили руското знаме на сградата, каза  Евгения Волкова

Вандали надраскаха със спрей автомобили на доброволци от Украинския дом във Варна. По колите е имало надписи „Вън” и „Путин”. Потърпевшите са шокирани от случилото се, съобщава Нова телевизия.

„Не знам кой може да постъпи по подобен начин. Преди няколко месеца ни бяха залепили руското знаме на сградата. Заплашвали са ни и със смс-и. Стигало се и до обири на апартаменти. Притесняваме се от нови нападения”, заяви в ефира на „Здравей, България” Евгения Волкова , председател на дома.
 


В категории: Варна


12
Коментара
Кой просълзи шеф Ангелов
Кой просълзи шеф Ангелов 28/04/2024, Неделя 16:23 0
12
Коментара по темата
12.
Мунчо
17.10.2023 13:26:17
3
7
Сами са си надраскали колите за да имат повод да се правят на жертви. Варна е пълна е с украински коли и нищо им няма, как пък точно все тяхната надраскана.
11.
33
17.10.2023 12:37:52
3
5
Трепането ви е малко , толкова сте нагли !1
10.
Само Доко
17.10.2023 11:52:28
8
3
И аз се чудя кой воюва срещу чебурашките след като се оказа, че всички украинци са в Европа. Сигурно са натовците.
Русофилските чутури, които се дразнят от украинските бежанци, дали им минава през мозъчната клетка, че тези ако се върнат резултатът ще е подсилване на украинската армия?
9.
Еми "вън"
17.10.2023 11:50:55
2
13
Значи вън!! Безплатните почивки свършиха.
8.
Само Локо
17.10.2023 11:20:28
4
18
Онзи ден в Прага, Украйна изигра поредния си мач за европейското догодина. Беше пълно с украинци годни за военна служба! Май е по-добре да се крият в Европа, вместо да са на фронта! Вижте евреите, от целия свят летят към Израел да се бият срещу Хамаз! А тия "доброволци" по плажовете на Варна!
7.
Ялов Бургас
17.10.2023 10:23:37
6
8
Хамелеоните винаги са си били просто мурви. Нито руzzки, нито евр(оп)ейски. Най-обикновени беZродници. Те са фурнаджийските лопати, те са машата на власт-имащите, те са слугинажът. Бивши комуняги, пребоядисани СДСини, царски слуги, ГРОБари а сега и ППеДБ***аси. Толкова са заспали, че дори не успяха да станат бачкатори в европата. Останаха тук на хранилка. Хей, кучета гладни, отровеното общество умря. Вие сте пътници.
6.
мда
17.10.2023 09:53:11
17
28
Гагаузите винаги са си били руски мурви. Неслучайно повечето продажници като Марешки и Копейкин стартират кариерата си на предатели от там.
5.
Дебили,Сър
17.10.2023 09:30:37
23
31
Родни дебили-путиноиди
Отличават се с брутална тъпота,но имат мнение.
4.
Azov Burgas
17.10.2023 09:24:38
20
30
Избиват комплекси от провала в Авдииевка :)
3.
Слава Украйна!
17.10.2023 09:09:12
26
27
Смерт каждому оккупантом!
https://youtu.be/C86fbMbDZYs?si=AxoJOhCmr2AqyN0K
Что случилось Ванька, не убежал из пташка?
Не се притеснявайте от бугарските русофили те могат само да драскат, нищо друго. Онзи дето забиваше кирки в украински коли го заловиха и си призна всичко. Такива са. Всех путинофильl- женщинь в щаньl.
2.
Хех
17.10.2023 08:57:21
32
44
Ами като се притеснявате, връщайте се от където сте дошли.
Наглеци!
1.
13
17.10.2023 08:38:37
33
36
Чемодан-вакзал-кийв-контр-офанзивь-фунерал
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Това е най-големият стратег в "Един за друг" Това е най-големият стратег в "Един за друг" Сияна играе умно  Каква е цената на агнешкото от ферма до магазина Каква е цената на агнешкото от ферма до магазина Kъм мoмeнтa пpи пoĸyпĸи oт фepмитe цeнитe "нa eдpo" ca 8-9 лв/ĸг живo тeглo, a "нa дpeбнo" (1-2 aгнeтa) ca 10-12 лв/ĸг живo тeглo Нещо невероятно се случва с планетите Нещо невероятно се случва с планетите В личен план съвпадът на двете планети ще се отрази най-много на родените в трета декада Телци, Раци, Деви, Козирози и Риби Комунистически диктатор твърдял, че видял извънземни в България Комунистически диктатор твърдял, че видял извънземни в България Бившият Първи притежавал строго секретни записи и снимки на НЛО Зрителите да свикват с тази физиономия, ще я гледат дълго от тв екрана Зрителите да свикват с тази физиономия, ще я гледат дълго от тв екрана Геро ще е водещ на шоуто, което започва веднага след Капките  Катаджии с нова схема: Обясняват на провини ли се водачи, че глобите вече са двойни Катаджии с нова схема: Обясняват на провини ли се водачи, че глобите вече са двойни Наказанията нито са променени, нито има изгледи да се променят по-рано от есента, ако не и догодина Гонзо си има нов враг - Вики от "Ергенът" Гонзо си има нов враг - Вики от "Ергенът" Ще го съди за уволнението от БФС, било неправомерно Как семейството на Кирил Петков го изненада за РД Как семейството на Кирил Петков го изненада за РД Вижте милите послания от дъщерите и съпругата му Линда  Цените на имотите в Бургас подгониха тези в столицата Цените на имотите в Бургас подгониха тези в столицата В Пловдив, Варна и Бургас вече почти не се срещат цени под 1000 евро/кв. м с изключение на някои по-крайни и непредпочитани квартали, а най-престижните им райони гонят и дори надминават 2000 евро/кв. м Той е звезда от "Съни бийч", но в личния си живот доскоро бе много нещастен Той е звезда от "Съни бийч", но в личния си живот доскоро бе много нещастен Колеги на Бойко издават, че всичко вече се е променило и той има нова любов в живота си, но още не я е показал на широката общественост 
Тя танцува с рокля с 3 000 камъка в Денсинг старс Тя танцува с рокля с 3 000 камъка в Денсинг старс Ефектните сценични тоалети са проектирани специално за всеки състезател, създадени са за конкретната хореография и осигуряват пълна свобода на движението, каза стилистката на предаването Августина Маркова-Тути Стена рухна върху АМ "Струма" и затрудни прибирането към София Стена рухна върху АМ "Струма" и затрудни прибирането към София Движението се отклонява през Владая и се е образувала колона от автомобили "Денсинг старс" заприлича на Море от любов, тези двамата май ще станат двойка "Денсинг старс" заприлича на Море от любов, тези двамата май ще станат двойка Това обаче очевидно няма да се случи точно сега Това не е дядката от квартала, а легендарният Агент 007 Това не е дядката от квартала, а легендарният Агент 007 Пиърс Броснан вече е на 70 години  Три от кифлите на "Ергенът" цъфнаха в "Денсинг старс" и едва не провалиха всичко Три от кифлите на "Ергенът" цъфнаха в "Денсинг старс" и едва не провалиха всичко Клетите гости на предаването, което се излъчва на живо всеки вторник, съжалиха многократно, че са се паднали именно до тях Байдън уж на шега: Аз съм възрастен мъж и се кандидатирам срещу 6-годишен Байдън уж на шега: Аз съм възрастен мъж и се кандидатирам срещу 6-годишен Протест посрещна президента на САЩ преди вечерята с кореспондентите   Злато и сребро за България от Европейското по бокс за жени Злато и сребро за България от Европейското по бокс за жени  Светлана Каменова стана шампион, а Златислава Чуканова - вицешампион Втори шанс: Известна порно актриса прескочи трапа, засега Втори шанс: Известна порно актриса прескочи трапа, засега Лекарите не са обнадеждени за състоянието й, нямат надежда за подобрение Откриха над 200 кг кокаин в щайги с банани в супермаркети в Германия Откриха над 200 кг кокаин в щайги с банани в супермаркети в Германия По цени на улицата стойността на разкритата пратка е повече от 10-15 милиона евро Съобщиха извънредна новина за Чарлз Трети Съобщиха извънредна новина за Чарлз Трети Публичната програма ще започне във вторник с посещение на център за лечение на болни от рак, където Чарлз и Камила ще се разговарят с пациенти и медици
Делян Пеевски Делян Пеевски Кирил Петков е пудел, който драска на вратата на Борисов Виц на деня Виц на деня - Сащо, ти защо не ме взимаш никъде със себе си?
- Вземам те!
- Къде... Нито на кафе, нито на кино, нито на гости?
- Мими, аз винаги те нося в сърцето си!
Виц на деня Виц на деня - Здравей красавице, имаш ли си гадже?
- Ние с теб сме женени от две година бе!
- Опаа, обърках чата.
Статус във фейсбук Статус във фейсбук За да върви семейния живот, трябва не да се редят мебелите по фен-шуй, а да се спи по Камасутра!
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори