×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Български зет влезе в надпреварата за кметския пост в Лондон
  • Извадиха 15 кърлежа от тялото на дете след игра в Южния парк
  • Велики четвъртък е
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Зеленски призна, че войната в Украйна е в последна фаза и призова НАТО и света да подкрепят Израел


11 Октомври 2023, Сряда, 19:41 ч.
Автор: Флагман

Запитан кога ще свърши войната, Володимир Зеленски отговори, че не може да каже точна дата

Президентът на Украйна Володимир Зеленски заяви, че войната с Русия е в последната си фаза, която е най-трудна. В края на официалното си посещение в Румъния вчера Зеленски даде пресконференция за четирима румънски журналисти. Телевизия Диджи 24 публикува въпросите и отговорите на украинския президент.

Запитан кога ще свърши войната, Володимир Зеленски отговори, че не може да каже точна дата. „Мисля, че знам кога, но не мога да кажа и на вас това. Последната част на войната е, не е средата. Първата част бе окупацията, последва спирането на напредването и поемането на иницативата. Мисля, че сме в последната част. Имаме много страхове – парите, оръжията, но сме в последната част, най-трудната“, отговори Зеленски.

Запитан дали е доволен от скоростта на украинската контраофанзива, Зеленски посочи, че има много предизвикателства, но инициативата е в ръцете на Украйна. „Продължаваме по-нататък, напред. Губим много хора, но продължаваме напред“, каза украинският президент.

В отговор на въпрос дали се опасява, че конфликтът в Израел ще отвлече вниманието от Украйна, Зеленски призна, че човек не може да се съсредоточи върху много неща едновременно. „Трябва да избереш кого подкрепяш, с пари, с военна помощ. За да можеш да поддържаш едно бойно поле, не можеш да отваряш много фронтове. Разбираемо е. След всичко, което се случи, на някои хора не им стига, обичат кръвта, не могат да се успокоят. Не можеш да сравняваш една война с друга война. Хората, които създават тези войни, са луди“, каза украинският президент.

Зеленски каза, че Украйна не се бори с Израел за подкрепата на САЩ. В отговор на въпрос украинският президент посочи, че е нормално американската помощ за Украйна да намалее в контекста на събитията в Израел. „Имаме каквото имаме, трябва да се справим“, каза украинският президент.

Запитан дали се тревожи от изхода от президентските избори в САЩ, Зеленски призна, че „всичко влияе, всяка промяна“. „Не мога да кажа, че всичко ще бъде същото. Не зная как ще бъде, кой ще спечели изборите, но е решение на американския народ. Тръмп би направил някои промени“, коментира Зеленски.

Запитан дали предстои световна война, Зеленски каза, че според него „Русия е заинтересована от това“. „За едни войната е трагедия, за други е възможност. Искат продължителна дестабилизация на света. Виждаме Русия в политическа изолация. За да я спрем, можем да направим това само чрез единство на световно ниво, големите страни, силните. Трябва да видим, че всички участват и че могат да спрат политически Русия“, отговори Зеленски.

Запитан дали би стиснал окървавената ръка на Владимир Путин, за да спре войната в Украйна, Зеленски каза, че президентът на Русия не иска да прекрати конфликта. „Ще бъде много искрен. Той дори не може да реши вече. Той не иска да прекрати нищо, не е заинтересован, няма да се случи никога. Стискането на ръка не означава нищо. Ако искаш да спреш войната, правиш всичко необходимо, за да я спреш, говориш с всички хора, които са готови да преговарят. Той не иска. Няма нито един човек, който има интерес да се върнат отношенията, които съществуваха преди с Русия“, каза Зеленски. Според него Путин иска да продължи напред „и не става дума само за Украйна“. „Той иска повече, територии, които бяха под закрилата на Съветския съюз, говоря за Молдова, балтийските страни“, посочи Зеленски в отговор на въпрос на телевизия Диджи 24.

 




Флагман.БГ Петте малки тайни на щастливата връзка Петте малки тайни на щастливата връзка 02/05/2024, Четвъртък 22:00 1
Май ще е прекрасен за 4 зодии
Май ще е прекрасен за 4 зодии 02/05/2024, Четвъртък 21:20 0
12
Коментара по темата
12.
13
12.10.2023 07:56:00
3
6
уКРАДНа конец
Zеленски мъртвец
11.
Българин копанарин от уарна
11.10.2023 22:37:05
17
6
Моля всички платени руски опикани мастий в други сайтове да обърнат унимание на Бургашкия сайт флагман. Даите инструкции моля.
10.
Трол до 9
11.10.2023 21:50:30
18
11
Другарю моля обадете се другарката мутрафанова и уточнете веднъж за винаги Зеленски евреин ли е или фашист. Защото ние платените опикани руски мастии се объркваме.
Чакаме указания.
9.
истината
11.10.2023 21:27:56
9
30
Едно еврейско актьорче успя да унищожи стотици хиляди хора- както се казва- Войната ще свърши със смъртта на последният украинец--!Честит Ви Майдан- жив пример как народът си седи и не протестира и накрая се случва това--
8.
До Евроби
11.10.2023 20:49:07
17
8
Русоробчо, стига драска маменце, хващай работа! Да седя аз в Дойч-Мойч Лондон Млондон и да ти пращам пари пък ти само плюскане и WC и ривеш "мамо, няма свястни жени".
Нали беше взел оная мамашка, че изпукахте един винпром и ти турна рога с половината ромсмахала.
7.
До 4
11.10.2023 20:48:22
21
10
Украйна загубила войната а онзи плъх година и половина се крие в бункера. Добре е да се знае че ти си абсолютен олигофрен наи вероятно платен. Незнам по колко ви плащат но да знаеш че рублата падна под 2 стотинки. По руската телевизия им казват че няма от какво да притисняват. Наздраве ха ха ха
6.
Чуденка
11.10.2023 20:36:24
8
24
И да не ги призове, еле пък САЩ, те пащ ще подкрепят Израел. Сигурно му е тъжно, че вече погледите са насочени за съчувствие към Израел. Обаче като гледам как ИЗраел водят война и ми става ясно, че това в Украйна не е точно същото. Евреите спряха тока, храната и всичко необходимо на мирните жители да оцеляват и като гледам не им пука - водят война на унищожение. А Украйна произвеждат зърно, продават, получават хуманитарни помощи и имат коридори по които минават, даряват им оръжие, за което се говори че е открито в ивицата Газа... да се чудиш какво се случва в световен мащаб
5.
Евроби
11.10.2023 20:31:57
9
3
Чемодан-вакзал-Дойчланд-Мойчланд
4.
Добре е да се знае
11.10.2023 20:08:02
9
30
Зеленски говори лъжи, на които едва ли си вярва. Всички виждат , че Украйна загуби войната и се отдръпват от него. На руснаците не им трябват територии, те имат достатъчно, Целите на СВО са други.
3.
КошиКрадем™
11.10.2023 19:59:47
20
2
Долна рашистска пуопагъдендъ! Войната сега започва, първо взимаме мацква, после взимаме йор мадър. :смее се: Как беше развалената грамофонна плоча? УCRYne конец, ZZеленZки мАртвец...Бла Бла.
2.
Марк Твен
11.10.2023 19:57:22
16
3
Долна рашистска пуопагъдендъ! Войната сега започва, първо взимаме мацква, после взимаме йор мадър. :смее се: Как беше развалената грамофонна плоча? УCRYne конец, ZZеленZки мАртвец...Бла Бла.
1.
Самюел Клеменс
11.10.2023 19:51:58
3
14
Пускам сълза.
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Овенът да внимава с парите, а Козирогът ги привлича като магнит Овенът да внимава с парите, а Козирогът ги привлича като магнит Хороскоп за деня – 3 май 2024, петък Петте малки тайни на щастливата връзка Петте малки тайни на щастливата връзка Никога не изневерявайте на себе си 5 неща, които карат мъжете да се отдръпват 5 неща, които карат мъжете да се отдръпват Мъжете следят за това дали имате общи интереси и хобита Помните ли черния 2 май през 2015 г., когато Даниел прегази 8-годишния Страхил на бул. „Т. Александров“ Помните ли черния 2 май през 2015 г., когато Даниел прегази 8-годишния Страхил на бул. „Т. Александров“ Изминаха 9 години - черното БМВ на бургазлията влачи 40 метра детето, без да спре Май ще е прекрасен за 4 зодии Май ще е прекрасен за 4 зодии Вижте кои са късметлиите Рецепта за печено халуми с боровинково сладко Рецепта за печено халуми с боровинково сладко Изключително лесна, но толкова вкусна и ефектна рецепта Кой ви каза, че тези храни са вредни - всъщност са здравословни Кой ви каза, че тези храни са вредни - всъщност са здравословни Ето кои са те  Ще отпаднат ли студентските такси през тази година Ще отпаднат ли студентските такси през тази година Отговорът на председателя на образователната комисия НС Красимир Вълчев Внимание! Мощна магнитна буря ни връхлита по празниците Внимание! Мощна магнитна буря ни връхлита по празниците Астрономите предупреждават, че въпросното изригване ще окаже влияние на навигационната система в някой райони по света Държавната хазна излиза от релсите Държавната хазна излиза от релсите Приходите от корпоративни данъци намаляват
Ако в жк. "Меден рудник" ви е скъпо, отидете в Лондон - средният наем е над 3000 евро Ако в жк. "Меден рудник" ви е скъпо, отидете в Лондон - средният наем е над 3000 евро Повишение се отчита и в други градове Гърция отчете 16,5% ръст на постъпленията от туризъм Гърция отчете 16,5% ръст на постъпленията от туризъм Пристигналите в Гърция туристи през 2023 г. възлизат на 30,08 млн. души спрямо 29,875 млн. през 2022 г. Тръмп обеща 10% мито на всички вносни стоки Тръмп обеща 10% мито на всички вносни стоки Заяви приоритетите си за втори мандат пред сп. “Тайм” Почина рок легенда Почина рок легенда Издъхна на 76-годишна възраст Тя е на 41 години, девствена е и помоли Бог да и намери гадже Тя е на 41 години, девствена е и помоли Бог да и намери гадже Блондинката признава, че е подложена на подигравки и всекидневни оферти да скъса с принципите си Доживяхме тази новина: Прогнозират поевтиняване на храните Доживяхме тази новина: Прогнозират поевтиняване на храните Основната движеща сила зад този очакван спад е “изобилното предлагане” на много важни култури, особено на пшеница и царевица САЩ обвиняват Русия, че е използвала химическо оръжие в Украйна САЩ обвиняват Русия, че е използвала химическо оръжие в Украйна От Москва обаче твърдят, че не разполага с военен химически арсенал Безредици в Тбилиси след одобрението на спорен законопроект Безредици в Тбилиси след одобрението на спорен законопроект Полицията използва сълзотворен газ и шокови гранати Огромен пожар в Одеса на годишнината от палежа на профсъюзния дом и убийството на 48 души Огромен пожар в Одеса на годишнината от палежа на профсъюзния дом и убийството на 48 души На 2 май 2014 жив изгоря и българинът инж. Иван Милев, а Виктор Медведчук едва сега сочи организаторите на клането Телецът да не рискува, а Близнаците да помислят как да си разширят бизнеса! Телецът да не рискува, а Близнаците да помислят как да си разширят бизнеса! Хороскоп за деня – 2 май 2024, четвъртък
Тодор ТАГАРЕВ, бивш министър Тодор ТАГАРЕВ, бивш министър Сега всички са срещу ПП

Виц на деня Виц на деня Тази година финансовите институции ще отпускат кредит "Великден" - за агнешко, козунаци и яйца!

Виц на деня Виц на деня Син споделя в писмо до майка си:
- Мамо, роди ти се внуче, обаче жена ми нямаше кърма и го дадохме на една негърка да го храни, и то за една седмица взе че почерня!
Отговор на майката:
- Сине, да ти призная едно време като те родих и аз нямах кърма и те хранех с мляко от кравата, но виждам, че чак сега са ти поникнали рогата...
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Германец на почивка в България разпозна старото си Ауди, което преди 25 години беше предал на вторични суровини.

Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори