×
Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Кандидатът за кмет Ваня Андонова: Да пречупим порочния модел и да върнем Приморско на гражданите


Кандидатът за кмет Ваня Андонова: Да пречупим порочния модел и да върнем Приморско на гражданите
Ген. Янев бе категоричен, че Ваня Андонова е обединителна фигура, с ясна визия за развитието на Приморско
08 Октомври 2023, Неделя, 15:02 ч.
Автор: Флагман, снимки: Флагман

"Взех си решението и тръгнах по този труден път, защото моделът на управление в последните 12 години загуби връзка с гражданите и реалността", категорична е кандидатът за кмет на Община Приморско от "Български възход"

Един от категоричните фаворити на вота в община Приморско Ваня Андонова получи сериозна подкрепа от бившия служебен премиер и лидер на "Български възход" ген. Стефан Янев, който посети града при визитата си в Бургаско. 

Ваня Андонова е в разгара на кампанията си, провежда множество срещи, представя идеите си, които се приемат много добре. Това й вдъхва увереност, че ще спечели изборите. Тя е издигната от "Български възход", но получава широка подкрепа и от редица опозиционни партии.

Ген. Янев бе категоричен, че Ваня Андонова е обединителна фигура, с ясна визия за развитието на Приморско и е доказала, че може да отстоява решенията си, ще търси диалог, позитивните решения и добрите резултати, които да стигнат до всеки жител на общината. 

Изграждането на пристанище Приморско и удължаването на сезона са водещите ми приоритети

"Радвам се, че г-жа Андонова е събрала страхотен екип. Вярвам, че той е успешен и ще промени Приморско. Желая Ви успех. Страхотни сте", каза ген. Стефан Янев пред местния актив на БВ. 

Вижте още във видеото:

"Благодаря на г-н Янев, че уважи Приморско. Благодаря за неговата подкрепа, както и за това, че ми е гласувал пълно доверие в избора да поканя хората, с които искам да работим и то не само един месец, а в дългосрочен план - с ясна стратегия и визия за общината. Всеки от Вас съм го оценила според качествата, достойнството и професионализма. Познаваме се от дълги години и по един или друг начин сме си заслужили доверие. Ценя това, въпреки че, както казах на откриването в Бургас, години наред сред нас броди призрака на страха, който плаши със сянката си и отказва хората от участие в обществения живот, защото всичко е опорочено и ще бъде отново същото. Мен не ме е страх от призраци, а щом сте до мен, означава, че и вас не ви е страх", каза в емоционалното си обръщение Ваня Андонова.

Зад гърба си тя има един успешен мандат като общински съветник, в който бе близо до хората и спечели тяхното уважение и доверие.

Днес е с всички шансове да оглави Община Приморско, да донесе нужното спокойствие и откритост за реализиране на смели идеи за морския курорт и съставните селища.

Ваня Андонова има всички шансове да спечели вота в община Приморско 

"Защо започнах да се занимавам с политика преди 5 години ли? Осъзнах нуждата като родител, работодател и човек, създаващ добавена стойност в обществото, защо е необходимо такива хора като нас да бъдат преки участници в обществения живот. Не се примирих с начина и несъвършенствата на системата, както и някой друг да задава дневния ред, който виждам, че не е правилен и морален. Осъзнах, че не може друг да твори реалността по негов модел или наложен чрез него модел. Заради това влязах в политиката и се опитах да променя нашата община към по-добро. Направих първата крачка, но сега е време за втората, далеч по-сериозна. Кандидатирах се за кмет. Тръгнах по един труден път, защото този модел на управление в последните 12 години загуби връзка с гражданите и реалността, създаде липсите на морал, почтеност, отговорност и прозрачност при управлението. На тези избори имаме огромен шанс да прекършим този модел, да внесем така исканата промяна. Защото това, което се предлага на щанда от партиите, е още по-горчив бонбон с нова лъскава опаковка. Днес имаме шанс почтени хора със здрав морал да управляват този град", допълни Ваня Андонова.

Ваня Андонова е кандидат за кмет на "Български възход" с №20 в интегралната бюлетина. Тя е и водач на листата с кандидати за общински съветници.

Ваня Андонова

1.Ваня Андонова – Магистър по икономика на туризма

Завършила съм  ПМГ "Добри Чинтулов" в Сливен, магистър по икономика и мениджмънт на туризма. Бакалавър „Икономика и управление на социалното осигуряване“, с допълнителна специализация "Финансов ревизор" от Стопанската Академия "Д.А.Ценов" Свищов.

От 2018 г. се занимавам активно с обществена дейност в сферата на туризма и социалните политики в община Приморско. Общински съветник. С редица законодателни инициативи, член на УС на „Асоциация за климатолечение и здравен туризъм". С 22-годишен опит в сферата на търговията, производството и хотелиерството. Управител на строително дружество. Омъжена, с 3 деца.

2. Георги Зафиров – Магистър по право, колега в общински съвет, опитен политик и  общественик

В този мандат разреши редица казуси, за които общинската администрация имаше затворени врати в София. Благодарение на него центърът за спешната помощ в Приморско е под юрисдикцията на държавата, а не на общината, което би коствало значителен ресурс от местния бюджет.

Георги Зафиров

3.Георги Анастасов

Завършил строителен техникум със специалност проектиране и монтаж на машини и съоръжения. Собственик и управител на фирма за хотелиерство и ресторантьорство и строителна фирма. Семеен с две деца.

Георги Анастасов

4. Стоян Диханов – Висше икономическо образование. Бил е заместник-кмет, но е напуснал заради липсата на прозрачност в управлението и опитите на местни олигарси да ощетяват общината. Кандидат за кмет на гр.Китен.

Стоян Диханов

5 Ирена Красимирова Митева

Магистър по „Счетоводство и контрол”- УНСС. Бакалавър по „Биотехнологии”- Софийски университет „Св. Климент Охридски”. Работи дълги години като Експерт качество при извършването на независим строителен надзор, инженеринг и управление на инфраструктурни проекти, финансирани по европейски програми. Опит в управлението на малки екипи в сферата на търговията и общественото хранене. Майка на три деца.

Ирена Митева

6. Красимира Тодорова

Магистър Корпоративни финанси- ВИНС Варна. Магистър Корпоративни финанси- Д.А. Цанов, Свищов. Дългогодишен опит като Управител в сферата на туризма. Управител в счетоводна Кантора и Финансов консултант. Експерт финанси в общинска администрация.

Красимира Тодорова

7.Сийка Симеонова Михайлова

Завършва средно-специално образование, специалност „Мениджмънт в хотелиерството”, професия- хотелиер. Дългогодишен опит в същата сфера както в Приморско, така и гр. Банско, и Велинград.

Сийка Симеонова Михайлова

8 Стефан Колев Богданов

Роден през 1962. Завършва висшето си образование в ПУ „Паисий Хилендарски“, специалност – математика. Семеен. Притежава дългогодишен управленски опит в сферата на строителството, търговската, консултантска дейност. Учител по математика. Кандидат кмет за с.Писменово.

Стефан Богданов

9. Янко Томов - активен участник в обществения живот на Приморско, бил е общински съветник, председател на БСДП Приморско, с което изразява категоричната си подкрепа към листата.

Янко Томов

10. Иван Гендов – предприемач, производител, с обществени каузи. Свидетел на неравнопоставеността, делението на хората, всяка година изпитва трудности, свързани с модела на управление. 

Иван Гендов

 
Флагман.БГ ЕС призна ядрената енергия за чиста ЕС призна ядрената енергия за чиста 09/12/2023, Събота 18:30 0
България Всички новини
Такър Карлсън ли ще е вицепрезидентът на Доналд Тръмп, ако бъде избран през ноември 2024 Такър Карлсън ли ще е вицепрезидентът на Доналд Тръмп, ако бъде избран през ноември 2024 Идеята е на Мелания Обособяват защитена зона в Странджа Обособяват защитена зона в Странджа Тя ще обхваща общините  Малко Търново, Царево, Средец и Приморско, спират  тралирането в морето Благотворителен базар за нов паметник на Васил Левски в Бургас, нужни са близо 500 000 лева Благотворителен базар за нов паметник на Васил Левски в Бургас, нужни са близо 500 000 лева Статуята на Апостола на свободата ще е висока 3,5 метра Отпускат над 40 млн.лв. за ремонт и строителство на републикански, общински и горски пътища в Бургас Отпускат над 40 млн.лв. за ремонт и строителство на републикански, общински и горски пътища в Бургас Проектът е съвместен между АПИ, Община Бургас и Югоизточно държавно предприятие Шофьорската книжка става цифрова, а здравните прегледи за подновяването ѝ - задължителни Шофьорската книжка става цифрова, а здравните прегледи за подновяването ѝ - задължителни Неопитните водачи в страните от ЕС ще трябва да преминат „изпитателен срок“ Кметът на Бургас с добра новина, вижте дните, в които Дядо Коледа ще раздава подаръци до елхата! Кметът на Бургас с добра новина, вижте дните, в които Дядо Коледа ще раздава подаръци до елхата!  Весели празници, пожела Димитър Николов на бургазлии, а от общинския пресцентър обявиха, че чак до Коледа ще продължат концертите Топ подаръци за Коледа за деца Топ подаръци за Коледа за деца Романтична изненада взриви мрежата Романтична изненада взриви мрежата Какъвто и да е поводът подаръкът успя да трогне стотици във Велико Търново (М)истерия с BG-ALERT! Контролират ли ни съзнанието чрез ниски честоти? (М)истерия с BG-ALERT! Контролират ли ни съзнанието чрез ниски честоти? Любителите на конспиративните теории твърдят, че технологията е създадена от правителствена агенция към Министерството на отбраната на Съединените щати Голям празник е днес, вижте кой празнува Голям празник е днес, вижте кой празнува Православната църква чества зачатието на Света Анна
Колкото повече Украйна губи войната, толкова повече ще ни вкарват в нея Колкото повече Украйна губи войната, толкова повече ще ни вкарват в нея От едната страна е господарят, а от другата – наемният работник и им наредиха да дадат още ракети за ПВО на Киев и ... се оказа, че имаме още негодни Фронтменът на Iron Maiden се бракува с доста по-млада фитнес инструкторка Фронтменът на Iron Maiden се бракува с доста по-млада фитнес инструкторка  65-годишната рокзвезда Брус Дикинсън се среща от две години с 48-годишната френска фитнес инструкторка Жена направи снимка на ястието си в ресторант и получи сметка от 100 000 бона Жена направи снимка на ястието си в ресторант и получи сметка от 100 000 бона Въпреки че бързо осъзнава грешката в действията си и изтрива онлайн качването, Уанг продължава да бъде заливана с поръчки Исторически ден за Европа, прието е съдбоносно решение за изкуствения интелект Исторически ден за Европа, прието е съдбоносно решение за изкуствения интелект В ЕС се споразумяха за правилата, регулиращи използването му, заяви еврокомисарят за вътрешния пазар Тиери Бретон Холивуд потъна в скърби, почина обичан актьор Холивуд потъна в скърби, почина обичан актьор Скръбната вест за смъртта на Райън О'Нийл съобщи синът му - Патрик Часовникът на Страшния съд алармира, че през 2023-та човечеството ще е на ръба на катастрофа Часовникът на Страшния съд алармира, че през 2023-та човечеството ще е на ръба на катастрофа  Устройството измерва символично колко близо сме до момента, в който Земята ще стане необитаема Александър Везенков с нов български рекорд в НБА Александър Везенков с нов български рекорд в НБА Българинът и Сакраменто Кингс с обрат срещу Финикс Сънс Ще изоставят ли САЩ Украйна? Бивш US разузнавач очаква руска окупация и на Одеса Ще изоставят ли САЩ Украйна? Бивш US разузнавач очаква руска окупация и на Одеса Страната може да загуби пет области и пълен достъп до Черно море, прогнозира Скот Ритер Глобиха пияна рускиня заради орален секс с непознат в самолет Глобиха пияна рускиня заради орален секс с непознат в самолет  Предполагаемият сексуален контакт е станал по време на петчасов полет на авиокомпания "Победа" Какво се крие в древното ДНК на българите? Какво се крие в древното ДНК на българите? Българите, румънците и хърватите имат най-голям процент славянски гени на Балканите
Александър Николов, бивш министър на енергетиката Александър Николов, бивш министър на енергетиката Може ли да ми посочите стратегически актив в България, особено в монополен сектор, който е бил придобит по нормален начин. Така ще бъде и с Лукойл Виц на деня Виц на деня Ерген - човек, който всяка сутрин идва на работа от различни посоки! Виц на деня Виц на деня - Скъпи дядо коледа. Миналата година те молих за ново гадже. Моля те, вземи я тая гадина обратно, и ми донеси мандарини! Статус във фейсбук Статус във фейсбук Истинският мъж е от стомана и не може да бъде пречупен. Затова на жената и остава само едно - да пили!
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори