×
Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
 • Отложиха делото срещу княгиня Калина за март
 • Почина съпругата на Йосиф Сърчаджиев - сценаристката Райна Томова-Сърчаджиева
 • Прокурорският син Васил Михайлов излиза от ареста срещу 3000 лв. гаранция
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Кандидатът за кмет на ДПС в Сунгурларе инж. Димитър Гавазов стартира кампания си с амбициозна програма


Кандидатът за кмет на ДПС в Сунгурларе инж. Димитър Гавазов стартира кампания си с амбициозна програма
Лидерът на ДПС Мустафа Карадайъ гарантира подкрепата на партията към кандидата за кмет инж. Димитър Гавазов и си пожела победа на първи тур
05 Октомври 2023, Четвъртък, 16:30 ч.
Автор: Иван КОЛЕВ, снимки и видео: Иван КОЛЕВ

Имам волята и решителността да намирам решения, свързани с развитието и просперитета на Сунгурларе, каза инж. Димитър Гавазов

Кандидатът за кмет на ДПС за община Сунгурларе инж. Димитър Гавазов откри мощно предизборната си кампания снощи пред пълния площад „Св.св.Кирил и Методий“.

Подкрепата си за технократа, който добре познава проблемите на местната общност, декларираха лидерът на ДПС Мустафа Карадайъ, областният председател на партията за Бургас Ахмед Сюлейман, бившият депутат и министър д-р Хасан Адемов и редица знакови лица на Движението.

ДПС показа, че редиците им са обединени, представяйки силна листа, начело на която е досегашният председател на ОбС Ружди Хаджен.

Партията има и кандидати за 12 населени места, а Мустафа Карадайъ им постави амбициозна цел – да спечелят изборите още на първи тур и да имат мнозинство в местния парламент.

В ДПС работят сериозно за тази цел, а в следващите три седмици кандидатите за съветници и кандидатът за кмет инж. Димитър Гавазов ще запознаят жителите на общината с амбициозната програма за управление.

„След това посрещане имам усещането, че на 29 октомври изборите тук ще приключат с избран кмет – инж. Димитър Гавазов. ДПС ще има най-малко 12 общински съветници, начело с безспорния водач – г-н Хаджен и 12 кметове на кметства от листата на ДПС. Централният изборен лъч на ДПС дойде тук, за да подкрепи жителите на община Сунгурларе, да дадем нашата гаранция, че сме загрижени за решаването на проблемите ви. Заради това сме регистрирали най-достойните кандидати. ДПС твърдо, с цялата си мощ в българския и европейския парламент, заявява категоричната си подкрепа към този екип от съветници и кандидатът за кмет инж. Гавазов. Знаем, че в тези кризисни времена имаме много проблеми, а тези хора знаят как да се справят с тях“, каза в емоционално обръщение от трибуната лидерът на ДПС Мустафа Карадайъ.

Мустафа Карадайъ гарантира пълната подкрепа на ДПС към инж. Димитър Гавазов

„Имам волята и решителността да намирам решения, свързани с развитието и просперитета на Сунгурларе. Зад мен са хора и организации, които гарантират, че с тяхната подкрепа може да изпратим Общината на едно друго по-високо икономическо равнище. Подкрепя ме най-силната, модерна и сигурна партия в страната – ДПС. Това ми дава увереност, че ще изпълня плана от моята програма. Благодаря на централното ръководство на партията и на г-н Мустафа Карадайъ за уважението лично да присъства на откриването на моята кампания. Гарантирам, че няма да ги подведа“, започна словото си кандидатът за кмет инж. Димитър Гавазов.

Той посочи, че знае реалните проблеми на Сунгурларе и е готов да работи за разрешаването им още от ден първи.

Инж. Гавазов действително е развил мащабна програма, която е засегнала развитието на общинския център и населените места във всички аспекти. Вече има готов екип от експерти и гарантира, че ще работят с ясни правила, при пълна прозрачност.

Сред основните цели на екипа на инж. Гавазов са – привличане на европейски средства и инвестиции за модернизиране на община Сунгурларе и откриване на работни места, ремонт и изграждане на общинска пътна мрежа, проектиране и изграждане на кръгово кръстовище на входа на Сунгурларе, автобуси за всички населени места в общината, подмяна на водопроводната мрежа, обновяване на всички детски градини и училища, топъл обяд за всички деца, пенсионери и жители на общината в неравностойно положение, мобилна здравна служба, развитието на селски и алтернативен туризъм и други.

„Искам през следващите години заедно да чертаем европейския облик на нашата община“, призова инж. Гавазов.

Водачът на листата Ружди Хаджен подчерта, че кандидатите за общински съветници на ДПС могат да гледат избирателите в очите си, защото не са ги подвели. Работили са за техните интереси, преминали са заедно през редица кризи и трудни моменти. Хаджен подчерта, че кандидатът за кмет – инж. Димитър Гавазов е доказал, че знае как да решава проблемите.

Листата с кандидати за общински съветници на ДПС:

 • 101. Ружди Хикмет Хаджен
 • 102. Живка Николова Колева
 • 103. Исмет Юсеин Саид
 • 104. Ахмед Али Али
 • 105. Исмаил Осман Коруосман
 • 106. Амет Хюсеин Хюсеин
 • 107. Иванка Стефанова Димитрова
 • 108. Кина Иванова Христова
 • 109. Сюлейхан Исуф Хасан
 • 110. Исмаил Шабан Шакир
 • 111. Садет Сали Бошнак
 • 112. Димитрина Стефанова Терзиева
 • 113. Златко Петров Славов
 • 114. Осман Ахмед Ахмед
 • 115. Фикрет Миман Кадиш
 • 116. Севди Севим Емин
 • 117. Ердал Али Юсуф

Кандидатите на ДПС за кметове на кметства:

Румен Кехайов – Везенково

Кръстю Янев – Вълчин

Иван Колев – Грозден

Севим Емин – Камчия

Байрамали Индже – Климаш

Ахмед Христем – Костен

Белгин Кадиш – Манолич

Пепа Чанева – Прилеп

Софийка Христова – Садово

Стефан Димов – Славянци

Ахмед Мюслюм – Съединение

Митко Димитров - Чубра

Инж. Димитър Гавазов е харизматичен и получава подкрепата на жителите на общината
Мустафа Карадайъ с досегашния кмет на съседната община Руен Исмаил Осман (вляво) и настоящият кандидат на ДПС Ахмед Сюлейман (вдясно). Осман показа уважение и приемственост, а участието му в централния предизборен лъч на ДПС бе знаково
Водачът на листата на ДПС за Сунгурларе Ружди Хаджен е безспорен авторитет 

 


България Всички новини
Правете това и ще държите ума си бистър до дълбока старост Правете това и ще държите ума си бистър до дълбока старост Експерти споделят 4 лесни упражнения Има ли кой да спре полуделия рецидивист Красимир Каранлиев? Този път запали цяла кооперация в ж.к. "Лазур" Има ли кой да спре полуделия рецидивист Красимир Каранлиев? Този път запали цяла кооперация в ж.к. "Лазур" Пак е в ареста за денонощие, след като драснал клечката на ел. таблото на десетки апартаменти, но дали пак ще го пуснат да се вихри още Sora - изкуственият интелект, който ще промени света на видеото и анимацията (ВИДЕО) Sora - изкуственият интелект, който ще промени света на видеото и анимацията (ВИДЕО) Само допреди 2 години бе абсурдно дори да си помислим, че машина може да „рисува”, днес вече и „снима с камера” Капалъ чаршъ вече не е на мода! Това са най-добрите места за пазар в Турция! Капалъ чаршъ вече не е на мода! Това са най-добрите места за пазар в Турция! Вижте полезни съвети - къде и кога са пазарните дни, какво да си купим и как да плащаме 5 дихателни упражнения за работа на мозъка 5 дихателни упражнения за работа на мозъка Ние правим около 17 000 вдишвания на ден без да се замисляме Еротична актриса от Бургас ще готви в Хелс китчън Еротична актриса от Бургас ще готви в Хелс китчън 24-годишната Владимира е непозната в  родния си град, тъй като от 20 години живее в Испания Ако косата ви капе задължително прочетете тази новина Ако косата ви капе задължително прочетете тази новина Широко разпространено е мнението, че тези витамини са ефективни Шефка на ОИК подаде оставка заради различия с местното ръководство на ГЕРБ и незачитане на личността Шефка на ОИК подаде оставка заради различия с местното ръководство на ГЕРБ и незачитане на личността Не е заради изборите и затова, че не успяха да се преборят за балотаж в Разград, заяви Ралица Цветанова Съдебните дела, свързани с мигранти в Царево, вече не са сериозен проблем Съдебните дела, свързани с мигранти в Царево, вече не са сериозен проблем През последните 1-2 години намаляха трайно, не мога да кажа каква е причината, обяви шефът на Районния съд Кулинарен гуру от Айтос отказа работа в топ ресторант в САЩ, за да влезе в Кухната на ада Кулинарен гуру от Айтос отказа работа в топ ресторант в САЩ, за да влезе в Кухната на ада Младежът е завършил престижна кулинарна академия, известни ресторантьори в София се надпреварват за него
САЩ с вето срещу прекратяването на огъня в Газа, Китай реагира остро САЩ с вето срещу прекратяването на огъня в Газа, Китай реагира остро Според Пекин отказът от подкрепа на документа е равносилен на "разрешително за убиване" "Златна мечка" за Мартин Скорсезе, голям успех и за България на „Берлинале“ "Златна мечка" за Мартин Скорсезе, голям успех и за България на „Берлинале“  Младата актриса Маргарита Стойкова беше отличена за ролята си във филма „Диада“ Защо не бива да влизате в нова връзка веднага след раздялата Защо не бива да влизате в нова връзка веднага след раздялата Въпреки това психолозите препоръчват да си дадете време да се възстановите и да позволите на тялото да се адаптира към нова щастлива връзка В тези страни не страдат от разширени вени – ето защо В тези страни не страдат от разширени вени – ето защо Много честа проява на хронична венозна недостатъчност, засягаща 25% от жените до 15% от мъжете, са изкривените, разширени повърхностни вени с 4 mm или повече Вижте какво да направите, за да изчезне безсънието завинаги Вижте какво да направите, за да изчезне безсънието завинаги Учените са доказали, че днес от 30 до 40% от общото възрастно население на нашата планета има проблеми със съня Ако сте жена над 30 години задължително прочетете тази статия Ако сте жена над 30 години задължително прочетете тази статия Вижте кои храни да използвате  Защо посланикът на Грузия пристигна в Бургас Защо посланикът на Грузия пристигна в Бургас Основна тема на разговор беше икономическият потенциал на Бургас Защо Благо мрази Слави Защо Благо мрази Слави Благой изобщо не обича прякора си Джизъса Бургас ще е домакин на турнира за баскетболната купа при мъжете Бургас ще е домакин на турнира за баскетболната купа при мъжете Предстои преглед на залата в Бургас и подписване на договор до края на месеца X спря акаунта на съпругата на Навални X спря акаунта на съпругата на Навални Кремъл отрече да е замесен и заяви, че твърденията, че руският лидер е отговорен, са неприемливи
Живко КОЦЕВ, главен секретар на МВР Живко КОЦЕВ, главен секретар на МВР МВР ще установи как се развивал убитият във времето като ученик и войник Виц на деня Виц на деня Попитали една жена:
- Каква е разликата между "Ох" и "Ах"?
- Разликата е пет сантиметра!
Виц на деня Виц на деня Врачка, отседнала в хотел, пита камериерката в коридора:
- Какво е менюто днес?
Камериерката си мърмори зад гърба ѝ: "Б*си врачката, не знае какво е менюто..."
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Нищо не отблъсква толкова много купувачите, колкото желанието на пpoдавачите да им помогнат с нещо...
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори