×
Бизнес ЮГ София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Спасяват Виолета Илиева в Областна управа, доц. Таня Борисова се връща в РИ на МОН?


Спасяват Виолета Илиева в Областна управа, доц. Таня Борисова се връща в РИ на МОН?
Доц.Таня Борисова (вляво) е спечилила делото пред троен състав във ВАС, на Илиева никак не й е приятно, но едва ли ще я огрее за зам.областен управител
28 Ноември 2011, Понеделник, 15:29 ч.
Автор: Бесове.бг Снимки архив

Костантин Луков много искал да седне в кресло на зам.областен, предлагали и Захарина от Приморско

Началничката на РИ на МОН в Бургас доц.Таня Борисова, която беше уволнена дисциплинарно от правителството на ГЕРБ в края на 2009 г., скоро може да се завърне в кабинета си. На 15 ноември Борисова е спечелила делото пред тристранка във Върховния административен съд и до месец предстои да се произнесе петчленен състав.

„Водя делото в чисто морален аспект, защото не заслужавам подобно отношение“, каза днес доц.Борисова, която се е завърнала към преподавателската си работа в Тракийския университет.

Ако тя обаче бъде възстановена на поста, макар и за кратко, настоящата началничка Виолета Илиева щяла да се почувства крайно дискомфортно, се шушука из коридорите на инспектората. Затова отсега се търсел вариант амбициозната специалистка по професионално обучение в средния курс да бъде устроена с адекватна длъжност. Към момента Виолета Илиева, която успя да стане общински съветник, се спряга като вариант за овакантения пост на зам.областния управител Златко Димитров. Той бе назначен за изпълнителен директор на разпадащото се държавно АД в Слънчев бряг. Димитров ще изкара в Областна управа още двайсетина дни, докато подготви цялата си документация за предаване. Той е икономист по професия и ресорът му е да осчетоводява документи, разбира от подготовка на европейски проекти. Всъщност за неговото място се търси човек с икономическо образование, но такъв подходящ засега не може да се намери.

Областният лидер на ГЕРБ Димитър Бойчев и областният управител Константин Гребенаров са разговаряли днес върху кадровия проблем. Гребенаров, който е естет и държи на представителния вид на своите служители, поставил условие, че иска колегата му да бъде изряден като визия. За Гребенаров протокола е преди всичко.

 
Луков (в средата) действа хард в ОбС-Бургас, но там познават нрава му. Наскоро активистът на ГЕРБ обаче респектирал шофьор на Еко такси, спрял за миг неправилно на ул. "Гурко", човекът още заекваот преживения стрес
Мераклии за поста на Димитров, естествено имало много, но все били неподходящи. Един от тях е зам.шефът на Общинския съвет Костантин Луков, който обаче е известен с експанзивния си нрав и невъзможността да работи с граждани без да се „пали"  и от най-незначителната дреболия. Мераците му са парирани с обяснението, че е юрист, а се търси икономист.

 
В Приморско Захарина Неделчева е аналогична на Искра Фидосова в НС, но е далеч по-приятна и човечна
Имало оферта и за окръглената Захарина Неделчева – общинска съветничка от ГЕРБ в Приморско. Към момента тя все още е без висше образование, но предстои да се дипломира в Софийския университет по специалността „Икономика и маркетинг“. Като нрав, лоялност и работливост Захарина била недостижима, казват герберовите активисти. Теглото й обаче никак не хармонизирало на стройния Гребенаров.

„Ще прецизираме кандидатурите, има достатъчно време, кадри също, не бързаме, не сме обсъждали конкретно име“, каза областният управител Константин Гребенаров. Засега той остава само с един заместник – блестящата като професионалист и визия юристка - Златина Дукова.


В категории: Власт , Политика


36
Коментара по темата
36.
любопитко
31.12.2012 11:35:48
0
2
Карнобатлий явно са заслепени и нищо незнаят как се усвоиха парите при сливането на двете гимназии и как простия Дечо си купи къща в карнобат и сега я продава ...и как дебелата пача Борисова си взема паричките от минестерството и си купи кола това бе целта на загатката...
35.
любопитко
31.12.2012 11:35:48
0
2
Карнобатлий явно са заслепени и нищо незнаят как се усвоиха парите при сливането на двете гимназии и как простия Дечо си купи къща в карнобат и сега я продава ...и как дебелата пача Борисова си взема паричките от минестерството и си купи кола това бе целта на загатката...
34.
митева
17.07.2012 12:13:21
1
3
ЗАЩО НЕ PITAT NEDEWA KAK E NAZNA4ENA ZA DIREKTOR W BURGAS KATO NE ZNAESTE OTGOWORITE NA TESTA-PROTEJE NA BORISOWA KARNOBATSKI SELIANKI
33.
колега-карнобатлия
12.05.2012 11:59:41
1
4
Боже тази чобанка от село Карнобат -Танчето"знамето на карнобат"която заедно с простака Димов направиха далаверите с парите от сливането на гимназийте и отидоха във вилата -Соколово......кажи бе Димов как стана директор как махна Николова как шизофреник си как си вадеше сизала и плашеше служителите си че си бесеш.Какъв тъпанар си на две магарита плявата неможеш да разделиш.Кажи как товареше железа с любовника Георгиев и прибирахте парите а от нямаи как ни заведи до Елена защото Чакъров имаше там стара любов и още много простотий които извърши за училището.........
32.
колега-карнобатлия
12.05.2012 11:59:39
0
3
Боже тази чобанка от село Карнобат -Танчето"знамето на карнобат"която заедно с простака Димов направиха далаверите с парите от сливането на гимназийте и отидоха във вилата -Соколово......кажи бе Димов как стана директор как махна Николова как шизофреник си как си вадеше сизала и плашеше служителите си че си бесеш.Какъв тъпанар си на две магарита плявата неможеш да разделиш.Кажи как товареше железа с любовника Георгиев и прибирахте парите а от нямаи как ни заведи до Елена защото Чакъров имаше там стара любов и още много простотий които извърши за училището.........
31.
сателит
20.03.2012 20:46:20
2
6
Прочетете статията на Катя Касабова ,,Видни гербери разкулачиха елитно училище в Карнобат,, ,вижте и клипчето! Лунен пейзаж!Самозабравилата се директорка Бисерка Атанасова е,,образец,, на новоназначен ,, подходящ,, директор.Какво ще кажете и вие,бургазлии!
30.
койчо
25.02.2012 21:43:46
4
8
Тая болна, луда по цялата глава Виолета издевателства даже над колегите си. Сложила стъклени врати, за да следи кой какво прави. Икономисва ток, хората стоят на студено...В същото време си прави будоар-за прием на готини мъже, на които е раздала визитки...РАЗПОРЕТИНА ГНУСНА!!! Някой нея трябваше да следи-как се топли с две духалки и как не работи.
29.
патето яки
25.02.2012 21:37:43
3
9
Виолета Илиева е лайняна клечка! Смърди, вони и разнася смрад от тъпотия, некадърност и корупция! Срам за бургазлии, че търпят изцепките на тая алчна никаквица! Дано тя и тези дето я сложиха на това място си получат заслуженото! ГОСПОД ДА ГИ УБИЕ!!!
28.
карнобатлии -родители и др.граждани
23.02.2012 21:33:35
4
6
Вярно е за техникума ни .Някаква комплексарка се напъва да копира поведението на госпожица Илиева и техникума затъва .Жалко,че такива некадърници рушат авторитета на Герб!
27.
Бобеца
17.02.2012 18:26:42
2
6
Тая зла , корумпирана гад, с политически чадър ще се сгромоляса от раз.....много поразии е направила, но и тя ще си намери майстора !
Телевизиите по-често да снимат.....отива им....
26.
метлата
17.02.2012 18:22:32
1
6
Вярвам във възмездието!Когато греховете на шуро-баджанашките галеници( върлуващи като ,,началник-инспекторат,, или,, директор,,) натежат, връзките ще се скъсат.Метлата на съдбата ще прати на боклука титлите и на виолетки, и на бисерчета и др,,ценности,,
25.
Български учител
20.01.2012 17:03:09
0
3
ЗАПИСКИ НА БЪЛГАРСКИЯТ УЧИТЕЛ
(части от книгата на един български учител, където се споменава и за Виолета Илиева - сега началник на Инсектората по образование в Бургас)
ВИОЛЕТА ИЛИЕВА – експерт по предпрофесионална подготовка в РИО – Бургас
... 7-8 месеца по-късно (10 май 1999 г.) имах назначена проверка от инспектората. Аз естествено бях притеснен дали ще се представя добре. Тогава Налбантов (директор на СОУ-Приморско) ме успокояваше по следния начин: "Не се притеснявай! Разбери, тази инспекторка не идва при теб – тя идва при мен, за да я чукам". Т. е. проверката била фиктивна, само повод за осъществяване на любовна среща. Инспекторката се казваше Виолета Илиева – специалист по предпрофесионална подготовка. За целта Налбантов състави един много сложен сценарий, по който трябвало да протече проверката: Когато инспекторката дойдела те щели да се заключат в дирекцията, той щял да я напие с алкохол, за да се поотпуснела и след това щял да я съблече и да правят секс. През това време аз трябвало да си карам часовете нормално, както винаги. Към 11 ч. след като часовете ми свършели трябвало да вляза при тях в дирекцията. Те вече щели да са свършили със секса, щели да бъдат облечени и да ме чакат, за да направим разбор на часовете ми и да попълним необходимата документация, все едно че наистина е имало проверка.
Право да си кажа, тогава му повярвах. Мислех си, че всичко ще мине така, както той го е предвидил по сценария. Дори не ме интересуваха моралните аспекти на въпроса. Единственото, което исках, беше тази жена да не влиза в часовете ми и затова искрено се надявах "сценарият" да се осъществи... За съжаление "сценарият" не се осъществи (то кога ли съм имал късмет). Инспекторката дойде и си проведе проверката по най-прецизен начин. По нищо не личеше, че проверката е фиктивна или повод за осъществяване на любовна среща. Налбантов се оправда с факта, че се е опитал да я свали, но после се отказал. Бил я натиснал, хванал й задника, видял че е много виснал и затова се отказал - просто не я харесал. Според мен много по-вероятно е той да е направил някакви опити за интимен контакт и инспекторката да го е отблъснала. Впоследствие той развиваше теорията, че инспекторката му била обидена и постоянно търсела поводи за контакт с него, но той винаги я отбягвал... 07-07-2005 17:45
... Не по-малък интерес представляват връзките на Налбантов със служителките от инспектората в Бургас. За него това са жени разделени на две категории – с едните от тях той е спал, а с другите не е спал. Много често, когато сме имали посещения от инспектората, Налбантов е успокоявал учителите със следните думи: "Тази инспекторка не е опасна,защото съм я чукал", т.е. за Налбантов секса и служебните задължения са неразривно свързани – за да остане доволна дадена инспекторка и за да напише добри отзиви за училището, тя задължително трябва да бъде изчукана"(странно наистина, но такава е истината). Спомням си за един такъв много типичен случай (м. септември-октомври 1998 г.). Този случай ми направи много силно впечатление, защото току що бях започнал работа като учител и имах съвсем други представи за образователната система в България. Тогава Налбантов предупреди учителите, че в училището е дошла една проверяваща и че евентуално всички трябва да имат готовност за проверка в часовете им. Аз като начинаещ учител бях малко притеснен и на обяд попитах Налбантов, дали проверяващата е още тук или си е отишла. Неговият отговор беше буквално следният: "Аз я наебах и тя си отиде". Това, което най-много ме порази беше, че това изречение беше произнесено с много сериозен тон – той дори не се шегуваше, сякаш ставаше въпрос за нещо съвсем нормално и естествено, извършено просто така между другото като някаква незначителна част ежедневието му. Трудно ми е да го коментирам. С много хора съм споделял за този случай и всички са единодушни, че този човек нещо не е в ред.
Спомням си и за друг един случай пак по това време. Тогава директорът и зам. директорката проверяваха материалната книга в учителската стая и между другото водеха спор, дали той е спал с една от учителките или не е спал. Налбантов каза, как в инспектората му били подхвърлили, че той бил ходел с тази учителка, но той бил отричал и не си признавал. Зам.директорката не искаше да му повярва и го прекъсна: "Хайде стига си лъгал! Защо не си признаеш, че си я ебал?", на което Налбантов отговаряше: "Не бе, не съм я ебал! Гледай сега, защо никой не ми вярва?" Като слушах този диалог, не можех да повярвам на ушите си. Никога не бях предполагал, че в една учителска стая може да се говори по този начин. При това в същият този момент тези хора изпълняваха и служебните си задължения - проверяваха материалната книга, попълваха графи, слагаха си подписите. Възможно ли беше да изпълняват ролята на педагози, да извършват действия свързани с целите на учебно-възпитателния процес и едновременно с това да си служат с този вулгарен език.
Както казах, това бяха първите ми впечатления от работата ми като учител и подобни неща в началото много ме шокираха. Постепенно започнах да свиквам с тях и да не им обръщам внимание. Забелязах, че и другите учители не им обръщат внимание. При тях това беше един вид професионална деформация – вече дотолкова бяха закърнели сетивата им, че възприемаха подобни изцепки за нещо нормално.
МАРИАНА ПАРЗУЛОВА - началник на РИО - Бургас 2000-2001 г. (текста е взет от www.makedonija.com, форум “Култура, уметност, наука”, тема “Българското училище – днес”)
През периода 1997-2000 г. е отговаряла за образованието в Областната управа в Бургас. За кратко време /от 2000 до 2001 г./ е била началник на Инспектората на МОН в Бургас. През пролетта на 2001 г. след поредица от скандали е сменена от Мария Жекова. През периода 1998-1999 г. преподава във филиала на бившия Славянски университет в Приморско, който се помещава в сградата на училището. По това време тя е постоянен гост в дирекцията на училището, където Налбантов я посреща с отворени обятия. Възможно е връзката й с Налбантов да е много по-стара. Поради честите присъствия на Парзулова в дирекцията Налбантов е принуден да я представя като проверяваща от Областната управа. След подобни "проверки" той се хвалел на някои колеги: "Аз я наебах и тя си отиде" и други неща от този род, т. е. благодарение на него "проверката" минала успешно и тя си отишла доволна от свършената работа и най-вече от секса. В подобни случаи Налбантов се хвалел: "При мен проблеми няма бе! Аз инспекторките като дойдат ги наебавам и така решавам всичките проблеми - и те са доволни, и аз съм доволен, и работата върви, какво повече искаш от това?" Но много скоро Парзулова започнала да му омръзва. Както е известно Налбантов е имал много претоварена програма. Освен Парзулова той е трябвало да посреща в дирекцията и други жени - предимно Петкова и Прокопова, които правели секс с него почти ежедневно. Налагало се да се крие от Парзулова. Когато тя го посещавала той я отпращал като си измислял поводи, че уж заминавал по важна работа в общината или че някъде другаде го викали по спешност. Но Парзулова била неуморима и постоянно го преследвала. Налбантов вече се чудел как да се отърве от нея. Много често, когато Парзулова идвала в дирекцията с явното намерение да правят секс, Налбантов излизал и викал на помощ някои от колегите си учители: "Ох, елате да спасявате положението! Тази пак ми се натресе и иска да я еба." В такива случаи той вкарвал колегите си в дирекцията уж по работа и ги задържал като ги карал да пият алкохол, за да останат по дълго докато Парзулова си отидела. Когато Парзулова си отивала Налбантов въздъхвал с облегчение и казвал на колегите си с поучителен тон като човек, който много е живял и препатил, че нямало нищо по-страшно от това да те преследва разгонена жена.

СТЕФКА КОСТОВА - експерт по немски език в РИО - Бургас (текста е взет от www.makedonija.com, форум “Култура, уметност, наука”, тема “Българското училище – днес”)
През 1999 г. е била главен експерт по чуждоезиково обучение. Налбантов постоянно се хвали, че е спал с Костова. Когато стане въпрос за проверки от инспектората той успокоява учителите по чужди езици: "Няма страшно! Тази не е опасна, защото съм я ебал." Самата Костова много ценяла Налбантов, била силно респектирана от него и едва ли не изпълнявала всичко каквото й кажел, т. е. държала се като негова подчинена.
24.
крюела
05.01.2012 18:44:44
0
4
Не е луд, който яде баницата, а който му я дава. Коя беше болната глава и слепите очи, та видяха капацитет и професионализъм в тази госпожица Лудост?! Случайно ли е, че освен началник стана общински съветник и председател на комисията по образование?! РИО-то мълчи и трепери от страх. Ближат, пълзят, лазят, слугуват и сервилничат пред тъпунгерката, за да не се развихри отмъстителната й природа.
23.
tania
02.01.2012 14:45:32
0
3
Kukuvila kazvat na V.Ilieva v RIO-to,a didektorite ia natichat Ferhonde. Tova choveche e reshilo da napravi kolkoto moje pobeche zlini do zavrashtaneto na Borisova.Naznachava za direktori vsiakakvi bokluci - neina priiatelka injinerka v nemskata,neini bratovchedki dve sestri ednata v m.Cherno more,a drugata v LUSk-a. Goliam kapacitet uchitelka ot LUSK-a pak sloji za direktor na Ikonomicheskiia. Somo nenie iasno Kmeta kak tarpi tova i dokoga.
22.
Mimi
02.01.2012 12:12:46
0
4
Obnovete saita za gospojica V.Ilieva iasno e she mnogo neshta znaiat grajdanite.Ot kakto SKAT ia davaha v Odrin se e pobarkala.Napravo si smeni profesiiata-razsledva edin po edin ekspertite koi e kazal na SKAT za Odrin.Pobarkana jena. A za da dokaje che ne i puka ot Kasabova,otnovo haznachi za predsedatel na komisiiata za bolnite deca Rumen Evstatiev.
21.
кукувила
23.12.2011 14:47:03
0
3
Ми за госпожата Илиева подигравките са професия. Тя само се чуди кого да унизи, да ощети, да подритне. Сатанинската й душа се храни с гадости и несправедливости. Тази гад признава само многото пари, златото и скъпите воаяжи. Който й ги осигури е неприкосновен...докато не реши да го изрита болната й глава.
Тежко и горко на бургаското образование, което вече е обхванато от злокачествено образувание. Господ да пази!
20.
вила кукувила
23.12.2011 14:32:07
0
3
Ами каквито шефките, такива и директорките- НЕКАДЪРНИЦИ. Организирана банда от неграмотност, невежество и простотия, която признава само парите, парите и пак парите!
От Вилито нещо хубаво не чакайте! Крюела Девил е злобна, проста, отмъстителна и не вижда по-далеч от носа си. Образованието не я вълнува, а целта е да си оправя личното положение и да трупа пари и скъпоценности, които да завещае на внуците си.
19.
о-оох
21.12.2011 17:23:12
0
5
Илиева не знам с чия протекция назначи в СОУ -Средец за директор една пълна некъдърница.Била учителка във Факия.Нищо не разбира,на работа не стои,само пари от бюджета харчи за глупости.Жалко ,че от РИО я знаят и я прикриват.Не очаквахме Илиева да се подиграе с един цял колектив,но го направи.Сега в сайта на МОМН има обявени конкурси,но за училището ни такъв няма от 3 години.Вече половиния колектив е на колела тоест пътува от Бургас начело с директорката.Толкова ли нямаше местен човек!Отчаени сме госпожо Илиева от действията Ви.В образованието няма политика,а Вие я внесохте,но загубихме ние учителите и децата на града.Провалихте се с тези назначения-шуробаджинашки господа гербаджии.
18.
Щастливка
11.12.2011 07:53:07
4
4
Таня Борисова и да се върне,ще е за малко.Тя е обречена.
17.
Стойков
04.12.2011 20:51:15
1
6
Не може да е вярно, Илиева зам областен управител. ГЕРБ опомнетесе избори ви чакат след 2 године.Спрете с назначаването на обществено очевадни доказани некадърници на ключови постове в града.
16.
информиран
04.12.2011 20:45:39
0
4
Броди слух из Бургас- Виолета Илиева ще става зам.областен управител. Та нейния нааааай добър и близък приятел Гребенаров накрая е намести на подобаващо място.След като къдрува като кашишки фатмак в РИО и разказа играта на цялата образователна система доиде и ред на областа. Дано да знае че едно нещо колкото го бъргаш толкова повече мирише. Спокойно можем да я поставим и директор на обществена тоалетна. Ефекта ще е същия. Пълен бардак и гербаджийски далавери
15.
чума В.Илиева
03.12.2011 11:50:12
0
3
където стъпи дъртото моминско краче на госпожичка Виолетка Илиева и ТРОСКОТ НЕ НИКНЕ.
14.
простачка
30.11.2011 20:12:19
0
9
ВИЛИТО да ходи в Лукойл да упражнява забравената си професия на химик инж. Ами нека и тя да се почувства неудобно! Няма само тя да коли, беси и тормози хората! Дано се изяви в новото си поприще. От образование със сигурност не разбира! Летвата й е много ниска на тая некадърница. Не управила своя живот, хората ще съветва и ще оправя...тъпота безумна!
13.
гербер
30.11.2011 20:01:21
0
5
Абе, кой е тоя Димитър Бойчев? Той ли кадрува в Бургас? Дето предлага на момичетата от летището срещи и тайни вечери, ходи напет гачи е глътнал бастун и се държи сякаш ще е вечен?! Забравил, че народът го е избрал, а не че той е толкова велик...или го е излъгал бившият чейнчаджия?!
12.
чук и гек
30.11.2011 19:56:17
0
9
Виолета Илиева е мадам ДИАГНОЗА-властолюбива, с мания за величие, с дисоциативно разстройство! Изключително проста, некомпетентна и злобна. В тази държава колкото си по-прост, повече те издигат...такива малоумни тъпачки като Таралова. Корумпирани, отмъстителни и гадни празноглавки , дето нищо не разбират от образование-едната провален пишман инж., другата-инфантилна детска учителка! То, затова и децата ни толкоз образовани...
11.
нищо добро
29.11.2011 17:01:16
0
8
Какво да очаква човек от Илиева??? Всички в образователната система знаят за какво чудо става въпрос! Бургазлии тежко-Ви от такава управа.
10.
чичо Сам
29.11.2011 10:04:58
2
6
Абе стига с тези фидоски. Най-напред да си намалят теглото, тогава.Толкова са и кадърни. Тази няма още висше образование, те я готвят за зам. областен управител. Хей ГЕРБ май закъсахте с кадрите, впрочем вие никога сте ги нямали и слагате все едни серсеми.
9.
карнобатлия
29.11.2011 10:01:46
6
10
Таня, натрий им носа на тези самозабравили се гербери. Хем нямат хора, хем пък сменят кадърните от постовете им. Ето и в Карнобат в Техникума по мех.на селското стопанство махнаха кадърния директор, а сложиха една некадърница герберка от Бургас Бесерка Атанасова и тя започва да ликвидира техникума ни, най-напред ликвидира вечерното обучение. Време е да махнем тези некадърници от управлението не само в Бургаска област, но и в страната.
8.
kaka
28.11.2011 22:20:37
0
3
a ami kade zabraihte rodata na boichev sonia enilova ? zam-kmet ne moga da stane ama zam oblasten sto ne
7.
ами сега
28.11.2011 21:49:56
1
8
Какво ще прави Илиева,но няма страшно все ще я уредят и тя като Борисова е политическа слуга,що некъдърници назначи навременно и не подава заявка за конкурс.Аман от некъдърници и подлоги.То бива некомпетентност ,но ГЕРБ удариха всички и БСП и НДСВ .Нямат кадри,но се натискат да управляват.
6.
приморчанин
28.11.2011 21:07:05
1
7
Тия от ГЕРБ трябва много да са я закъсали за кадри,щом гласят Захарина за зам.областен.Или бесове много бъркат.Но нещо е сбъркано.
5.
КОСТА ГЛУПОВ
28.11.2011 20:58:41
1
4
НА ВЪНШЕН ВИД Г-Н ГРЕБЕНАРОВ ПО ПРИЛИЧА нА ГАРГАМЕЛ И ЩЕ МУ ХОДИ за ЗАМ.ОБЛАСТЕН - КРАСИМИРА МАРКОВИЧ .
ГОТИНА ДАНА, СВЕЖАРКА, ВЕРЕН КАДЪР на ПП"ГЕРБ" ... КОЙТО СЕ СЪМНЯВА, ДА ПОТЪРСИ ИНФО И ГАРАНЦИЯ от ДЕПУТАТА ИВАН ВЪЛКОВ.
4.
Евгения Томова
28.11.2011 20:31:45
0
4
Преди повече от 10 години синдикатът Подкрепа успя да уреди "голямата специалистка" Виолета Илиева на работа, но я спаси... После незнайно как стана инспектор по професионално образование - пълен абсурд и некомпетентност. Сега и общински съветник...Ако я обявят и за областен управител няма да се учудя. Май който е некадърен за работа го правят началник! Тешко и горко на Родината!
3.
анонимен
28.11.2011 18:52:38
2
2
Това са поредните журналистически глупости. Доколкото познавам Гребенаров дълбоко се съмнявям да си избира заместник само по визия.
2.
Петя Иванова
28.11.2011 16:26:28
1
6
То бива, бива самочувствие, но на г-н Гребенаров му е дошло много в повече! Кой му е казал, че неговата визия е перфектна. На мен лично ми прилича на Мефистофел и изобщо не ми харесва на външен вид, обаче станал областен управител! Това е вече прекалено, да не оценяват по качества кандидата, а по външен вид! Да не забравяме, че г-н Гребенаров е агент и на ДС, а партия ГЕРБ е върл враг на агентите. Припомням, че Божидар Димитров си подаде именно затова оставката като министър без портфейл!
1.
запознат
28.11.2011 15:41:48
1
4
Последния абзац си е чист пиар на блестящата. Запознатите са на друго мнение, но кой ли ги пита.
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Още през май дадоха старт на сезона, очаква се ръст на туристите Още през май дадоха старт на сезона, очаква се ръст на туристите Прогнозите на ресорното министерство много добри 69-годишният Начо от Винарско щял да става бизнесмен, като пласира оръжие на черния пазар 69-годишният Начо от Винарско щял да става бизнесмен, като пласира оръжие на черния пазар Синът му Борис го издал в полицията за нелегалното снаряжение   6 неща, които показват, че ще сме успешни в живота 6 неща, които показват, че ще сме успешни в живота Любопитните хора задават въпроси, защото който пита, получава и отговори 5 сигурни признака, че той все още не е забравил бившата си 5 сигурни признака, че той все още не е забравил бившата си Ако той постоянно проверява профилите на бившата си в социалните мрежи, харесва публикациите ѝ или дори ги коментира, това е ясен показател Тези зодии са най-големите флиртаджии на зодиака Тези зодии са най-големите флиртаджии на зодиака Ето кои са те  Продаде ли Пламен Янев на частник културното наследство на Созопол? Продаде ли Пламен Янев на частник културното наследство на Созопол? Доскорошният областен управител от ПП „Продължаваме промяната” е възложил оценка на земята, което значи, че е било въпрос на дни да се реализира сделката Добата от жк. "Изгрев" крещя на ченгета от Пето РУ: Ще ви изкормя, ще ви отрежа главите Добата от жк. "Изгрев" крещя на ченгета от Пето РУ: Ще ви изкормя, ще ви отрежа главите 40-годишният агресор си изпати жестоко за заплахите към служителите Президентът Румен Радев даде старт на Лято 2024 от Несебър Президентът Румен Радев даде старт на Лято 2024 от Несебър Кметът и екипът му са свършили тук страхотна работа, дано повече български общини изглеждат така, каза държавният глава Синдикалист: Лъжа е твърдението, че ще отпаднат студентските такси Синдикалист: Лъжа е твърдението, че ще отпаднат студентските такси След проведената среща между синдикатите и кабинета е подписано постановление за 39 милиона лева Почина майката на Веско Маринов Почина майката на Веско Маринов Прочутият музикант отложи концертите си, потъна в скръб
Роберт Фицо е бил опериран за втори път Роберт Фицо е бил опериран за втори път По-рано днес полицията претърси дома на заподозрения за атаката срещу словашкия премиер Путин заяви, че Русия няма да превзема Харков Путин заяви, че Русия няма да превзема Харков Руските въоръжени сили постигат напредък всеки ден   Катастрофа с участието на бившия сръбски президент Катастрофа с участието на бившия сръбски президент Няма пострадали САЩ готови да наложат санкции на Китай заради визитата на Путин? САЩ готови да наложат санкции на Китай заради визитата на Путин? Не може едновременно да сте и със Запада, и с Москва, обявиха от Държавния департамент Пекин и Москва укрепват връзките си на фона на засиленото руско настъпление в Украйна Пекин и Москва укрепват връзките си на фона на засиленото руско настъпление в Украйна Двудневното държавно посещение на Путин в страната, която е сред най-големите съюзници на Русия, идва в момент, когато въоръжените сили на Москва засилват настъплението си в Харковска област в Североизточна Украйна Заради Олимпиадата нощувка в хотел в Париж струва около 411 евро Заради Олимпиадата нощувка в хотел в Париж струва около 411 евро Тази цена е ниска, по-рано нощувките струваха до 699 евро средно Байдън срещу Тръмп в директен дебат на 27 юни Байдън срещу Тръмп в директен дебат на 27 юни Готов за мошеника Джо, коментира бившият президент Той бе най-привлекателният илюзионист, но днес го обвиняват в сексуално насилие над непълнолетни Той бе най-привлекателният илюзионист, но днес го обвиняват в сексуално насилие над непълнолетни Дейвид Копърфийлд в продължение на десетилетия тормозил 16 жени, които тогава били непълнолетни, се казва в обвинението Това се случва на почти всеки тийнейджър, а може да говори за страшна болест Това се случва на почти всеки тийнейджър, а може да говори за страшна болест Тя мина през Ада, докато майка й подозираше, че всичко се дължи на възрастта й Гардовете на Фицо действали като аматьори? Ген. Коджейков с мрачна прогноза за Европа заради мигрантите Гардовете на Фицо действали като аматьори? Ген. Коджейков с мрачна прогноза за Европа заради мигрантите Ако има втора атака някъде отзад, премиерът на Словакия щеше да бъде доубит, коментира бившият началник на българската национална служба за охрана 
Доц. Наталия КИСЕЛОВА Доц. Наталия КИСЕЛОВА Промените в Закона за хазарта не бяха приети по правилата на Конституцията Виц на деня Виц на деня - Имам чувства към теб!
- Наистина ли? Какви?
- Чувствам че ми лазиш по нервите!
Виц на деня Виц на деня - Геле, чух оти у вазе ти миеш прозорците.
- Ааа, я мием и подо.
- А жена ти?
- Е па она е голема, она сама си са мие...
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Щастието е като пръднята... ако е твое, притеснява другите.
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори