×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Български зет влезе в надпреварата за кметския пост в Лондон
  • Извадиха 15 кърлежа от тялото на дете след игра в Южния парк
  • Велики четвъртък е
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Драмата е неописуема: Таня, която спаси хиляди бездомни животни, е загиналата при пожара в жк "Меден рудник"


Драмата е неописуема: Таня, която спаси хиляди бездомни животни, е загиналата при пожара в жк "Меден рудник"
78-годишната жена е била доброволец в природозащитната организация Animal Hope-Бургас
02 Октомври 2023, Понеделник, 13:09 ч.
Автор: Флагман.бг

Тя имаше огромно сърце, в което побираше всички невинни същества, ридаят близките й

Бургазлийката Таня на 78 г. е загиналата при пожара в блок 308 в жк "Меден рудник". Тя е била доброволец в природозащитната организация Animal Hope, научи Флагман.бг. 

Тя имаше огромно сърце, в което имаше място за всички бездомничета, спасила е хиляди невинни животинчета, ридаят близките й.

Пожар избухна в апартамент в жк. "Меден рудник", възрастна жена е загинала

„Джеси – тя ще остане у дома докато разберем как ще продължи живота й. Днес тя загуби своята стопанка в пожар. Джеси в рамките на една година оцелява във втори пожар. Но Таня не оцеля. Днес при нелеп и ужасен инцидент си отиде един уникален и невероятен човек. Човек раздаващ се за хора и животни. В продължение на 8 месеца Таня всеки божи ден идваше в базата при животните, всеки божи ден им готвеше, всеки ден ми помагаше в грижите за тях по няколко часа. Тя бе горда че е доброволец и нейната работа е да помага в базата. Днес всички в базата я чакаха, но тя не дойде и никога повече няма да дойде, никога повече няма да я видим нито те, нито Джеси, нито аз. Загубих един невероятен приятел. Танче, почивай в мир мила моя, нито Джеси ще изоставя, нито Жожо и Кари нито другите мъници. Ще се грижа за тях винаги. Сега си при Барчи и Бобче – там горе. Нека е светъл пътят ти към звездите, а той ще е такъв защото ти бе невероятен човек обичащ и хората, и животните. Почивай в мир!“, написа Зорница Атанасова от Animal Hope-Бургас.

78-годишна баба е загинала при пожара в блок 308 в жк. „Меден рудник“


В категории: Меден Рудник


Флагман.БГ Внимание! Опасно време в тези области Внимание! Опасно време в тези области 02/05/2024, Четвъртък 08:20 0
15
Коментара по темата
15.
Ако не е ясно.
10.04.2024 00:31:45
0
1
Жената беше добра. Тя даваше всичко което има на хората. Смачкана от живота и "добри хора", които я нападаха със зли думи и омраза. Беше беззащитна и се опитваше да се защитава отвръщайки на простаците на техния език. Прегърбена и слаба нейната фигура описваше прехода на една прогнила епоха. В очите и се виждаше колко много е дала на хората и как е разочарована от тях. Живееше самостоятелно и не искаше помощ от никой. Работила цял живот и накрая изоставена и захвърлена от цялата обществена система. С мизерна учителска пенсия. Справяше се сама защото тя така беше решила да живее. Имаше си погребение и некролог, щом това е много важно за някой си по долу писал. Това беше само за най приближените хора, които знаеха за нейния проблем. Да, хората се включиха всички застанаха заедно и ремонтираха всичко изгоряло. Де да имаше повече такива... Апартамента беше закупен специално за нея и не е оставена на улицата. Да, някои са щастливи, че нея я няма но не и най близките и. Да почива в мир!
14.
Станка
14.10.2023 11:38:24
0
3
Жената беше сама и живееше в мизерия. Синовете й не я поглеждаха. Имаше нова кухня, която нямаше кой да сглоби. След пожара нямаше некролог, нямаше погребение. Много от нас виждаха Таня всеки ден и я познаваха добре. Елате да видите какви ремонтни работи се вършат сега. Всеки ден е пълно с хора. Личи си че не тъжат и са чакали с нетърпение да се отърват от нея. Мизерни долни същества.
13.
паткан
03.10.2023 22:29:45
0
3
Това , което животът ми е показал , е че човек който не помага на животни няма никакъв шанс да помогне и на хора.
Ако все пак го направи това обикновено е с някакъв друг личен интерес.
Това трудно ще бъде разбрано от приматът обявил се за хуманоид.
"Хората" отдавна загубиха представа за свят , планета и тяхната връзка, и са враждебни към всичко що не им носи лична изгода. Но всичко е свързано.
Обикновено човекът - примат, не може да си обясни защо някой друг би помогнал на друго същество, което дори не става за яхния. За жалост градът ни се напълни с подобни примати които само донякъде, и по външен вид приличат на хора та дори се мислят за хора , но когато си отворят устата или напишат нещо веднага го разбираш какъв е.
Да , дразнят се че не разбират как може някой да се занимава с нещо което не носи изгода. Приматите наричат тези хора луди. Изумително невежество.

Разбирам я . Много по приятно е да направиш едно изстрадало същество щастливо, и с коричка хляб, отколкото да угаждаш на някой алчен двукрак ненаситен търбух , чийто уникален почерк може да бъде забелязан единствено по тоалетната хартия.

Достоен човек. Нека да почива в мир
12.
Апокалипсис сега
03.10.2023 10:21:42
1
0
Отдавна е дошло времето, в което живота на уличните котки и кучета е по ценен от човешкия. Не беше ли и готвача от ДНА-то котколюбец? И той хранел котките в квартала. В Меден рудник един нисък тантурест с голяма раница на гърба ходи и храни уличните котки. В почти всеки вход има някоя, която мрази хората, но се лигави на котките.
11.
Кара Кольо
03.10.2023 09:08:55
4
1
Тази беше ненормалница! Изпокара се с живущите в 82бл с половината вход. Опита се да прави интриги между 4 семейства във входа! Отделно комшия се оплакваше че постоянно лаят кучетата и без да упражнява контрол върху тях го заключваше по цял ден в апартамент които не беше нейна собственост. Направи входа зоологическата градина с няколко помияра, лайна и миризми навсвкъде. Късно е прибра Бог.
Мир на праха и!
10.
друг комшия до 2
03.10.2023 08:32:47
1
2
събираше гoвната само на нейното си куче, това че хранеше всички останали не я прави отговорна. да почива в мир!
9.
Онзи
03.10.2023 06:59:19
2
4
За тези,които хулят загинал човек. Сега ясно ли ви е,защо е обичала животните повече??? Мир на праха и!
8.
Зина
02.10.2023 21:52:16
1
8
Поклон! Добър човек е била!
7.
Валци
02.10.2023 17:12:29
2
21
Мир на праха й един добър и стойностен човек с голямо сърце ! Почивай в мир !
6.
puertoriko
02.10.2023 16:00:51
25
14
имам усещането че някой хора хранят и се грижат за животните за да изкупят някакви грехове или да спечелят милосърдието на Господ както и да спечелят точки пред обществото като високо морални хора, но както се вижда никога човек не е застрахован от страшна смърт като тази да изгориш , една позната която също хранеше котките , точно в процеса на изсипване на храна зимно време се подхлъзна и си счупи бедрото и тъй като беше възрастна жена почина скоротечно по тази причина.
Да почиват в мир!
5.
Мм333
02.10.2023 15:49:27
26
32
Все повече се уверявам ,че тези "защитници на животните"имат голям проблем в главата.Спасява животни ,себе си не може,живеят в мизерия близка до тази по принцип, в която живеят "любимците"им.По правилно би било като са толкова милосърдни да отнесат милосърдието си към хората ,които имат нужда от него ,не те по принцип "обичат"кучетата и котките ,но не и хората.
4.
До комшията
02.10.2023 15:10:35
9
23
Според мен е редно да отидете на погребието да го кажете. Хората трябва да знаят.
Ей затова подобни теми трябва да са заключени за коментари, ама вие заключвате само платените публикации.
3.
Ние
02.10.2023 15:10:19
3
26
Да ти е леко Небето, мила Танче!
2.
комшия
02.10.2023 14:57:40
28
25
Страшно невъзпитана жена. Кучетата и постоянно серат на улицата и при забележка да им събере изпражненията , започваше да ругае.
1.
Мир
02.10.2023 14:48:58
3
33
И покой на душата й.
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Показват монетното съкровище от с. Синеморец в изложбата „Сребърна Тракия“ Показват монетното съкровище от с. Синеморец в изложбата „Сребърна Тракия“ Среброто представя и друга страна от културно-историческите процеси, които протичат в източните и централните части на Балканите преди 2500 години Ще се класира ли България на световно първенство по футбол? Гонзо призна, че това е фантасмагория Ще се класира ли България на световно първенство по футбол? Гонзо призна, че това е фантасмагория Това обаче ни е целта, каза президентът на БФС Шофьор успя да си върне книжката, докато чака кръвна проба, след положителен тест за наркотици Шофьор успя да си върне книжката, докато чака кръвна проба, след положителен тест за наркотици По думите му автомобилът все още се намира в КАТ Задължително се спазват тези обичаи на Велики четвъртък Задължително се спазват тези обичаи на Велики четвъртък Този ден е денят на голямото чистене преди Великден, защото се приема, че освен дома си пречистваме ума, мислите и душата си Внимание! Опасно време в тези области Внимание! Опасно време в тези области Прогноза за времето - 2 май, четвъртък Велики четвъртък е! Денят на Тайната вечеря и големия съд, а тези красиви имена черпят Велики четвъртък е! Денят на Тайната вечеря и големия съд, а тези красиви имена черпят Според традицията великденските яйца се боядисват рано сутринта на Велики четвъртък или на Велика събота преди празника Възкресение Христово, a първото яйце трябва да се боядиса в червено 6 съобщения от мъжа, които разкриват, че е лудо влюбен във вас 6 съобщения от мъжа, които разкриват, че е лудо влюбен във вас Ето кои са те  5 отблъскващи грешки по време на целувка 5 отблъскващи грешки по време на целувка Обърнете най-голямо внимание на лошия дъх Утре е важен ден за бургаското Барби, следва 37-а вливка... Утре е важен ден за бургаското Барби, следва 37-а вливка... Медици масово отказват да й поставя повече филъри в устните заради опасността от некроза Най-големите скандалджии в зодиака Най-големите скандалджии в зодиака Скандалите и свадите с тези зодии са вързани в кърпа
САЩ обвиняват Русия, че е използвала химическо оръжие в Украйна САЩ обвиняват Русия, че е използвала химическо оръжие в Украйна От Москва обаче твърдят, че не разполага с военен химически арсенал Безредици в Тбилиси след одобрението на спорен законопроект Безредици в Тбилиси след одобрението на спорен законопроект Полицията използва сълзотворен газ и шокови гранати Огромен пожар в Одеса на годишнината от палежа на профсъюзния дом и убийството на 48 души Огромен пожар в Одеса на годишнината от палежа на профсъюзния дом и убийството на 48 души На 2 май 2014 жив изгоря и българинът инж. Иван Милев, а Виктор Медведчук едва сега сочи организаторите на клането Марихуаната става нискорисков наркотик в САЩ Марихуаната става нискорисков наркотик в САЩ Досега спадаше към категория едно, включваща хероин, екстази... Пациентка отиде на преглед, оказа се умряла Пациентка отиде на преглед, оказа се умряла Жената останала в шок, била "мъртва" от месеци Ето какво ще ядат спортистите на Олимпиадата в Париж Ето какво ще ядат спортистите на Олимпиадата в Париж Разкриха какво ще включва менюто им Бунт в "Икеа" и "Метро" Бунт в "Икеа" и "Метро" Германският синдикат "Ферди" (verdi) започна общонационална стачка в секторите на търговията на дребно и едро в Германия Млада жена не можеше да забременее - оказа се, че тя е мъж заради рядък синдром Млада жена не можеше да забременее - оказа се, че тя е мъж заради рядък синдром Тя отишла на консултация при гинеколог, който след обстоен преглед ѝ казал, че биологично те не може да се нарича жена Трансферна бомба на Острова - ще играе ли Салах в Саудитска Арабия Трансферна бомба на Острова - ще играе ли Салах в Саудитска Арабия Египтянинът изкара седем сезона в Ливърпул и за това време успя да спечели Шампионската лига, Световното клубно първенство, ФА Къп, Суперкупите на Европа и Англия, две Купи на лигата, както и Висшата лига Американските войски се изтеглят от Африка Американските войски се изтеглят от Африка Нигер заменя западните сили в страната с руски
Тодор ТАГАРЕВ, бивш министър Тодор ТАГАРЕВ, бивш министър Сега всички са срещу ПП

Виц на деня Виц на деня Тази година финансовите институции ще отпускат кредит "Великден" - за агнешко, козунаци и яйца!

Виц на деня Виц на деня Син споделя в писмо до майка си:
- Мамо, роди ти се внуче, обаче жена ми нямаше кърма и го дадохме на една негърка да го храни, и то за една седмица взе че почерня!
Отговор на майката:
- Сине, да ти призная едно време като те родих и аз нямах кърма и те хранех с мляко от кравата, но виждам, че чак сега са ти поникнали рогата...
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Германец на почивка в България разпозна старото си Ауди, което преди 25 години беше предал на вторични суровини.

Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори