×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Днес ще се подпише договор за дарение за 300 000 лв. между „Лукойл Нефтохим Бургас“ АД и Община Бургас
  • Гледат на второ четене забраната на рекламиране на хазарт
  • Велики вторник е! Трябва да бъдем смирени
  • Турция задържа 7 души за подготовка на терористичен акт в Истанбул
  • Слагат и електронен подпис в личните карти
  • 100-километров разлом заплашва Югоизточна Турция със земетресение от 7-а степен
  • Рядко природно явление причинило голямата градушка в Южна България
  • Подозират индийското разузнаване в заговори за убийства в САЩ и Канада
  • МВФ одобри финансиране за Пакистан в размер на 1,1 млрд. долара
  • 22 години затвор получи бивш служител на американската Агенция за национална сигурност, опитал да шпионира
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Радев от Карнобат: ДАНС е боксова круша за упражнения на некомпетентни


Радев от Карнобат: ДАНС е боксова круша за упражнения на некомпетентни
Зовът да се експулсират хора, изобличени като агенти, показва, че управляващите не познават работата на службите, каза президентът
26 Септември 2023, Вторник, 17:35 ч.
Автор: Георги РУСЧЕВ, Видео: Емел МАХМУД

„Хора, снимащи документи с гриф „СЕКРЕТНО” и публикуващи ги в социалните мрежи, ръсейки в ефир класифицирана информация, трябва да отговарят пред закона, а не да го градят”

Тези, които сега зоват осветените като агенти да бъдат експлусирани, показват с това само въпиющата си некомпетентност за това как работят службите. Това каза от Карнобат по повод изгонването на руските свещеници и бизнесмени от руски произход президентът Румен Радев, който даде кратък брифинг пред медии минути преди старта на официалните събития за празника на града. Държавният присъства на тържеството днес по покана от кмета Георги Димитров, който го посрещна около 16:30 ч.

Карнобат посрещна президента Румен Радев (НА ЖИВО)

„Става ясно, че в кръговете на властта има дълбоко непознаване на същността и работата на ДАНС. Когато някой се освети като агент, това не означава, че трябва да бъде моментално експулсиран. Точно обратното - тогава започва същинската работа, която цели да се установи на кои хора е въздействал, кога и каква информация е давал навън. С експулсирането му България се лишава от тази възможност”, каза Радев.

Не изгонихме свещеници, а руски агенти, твърди Асен Василев

По думите му, ДАНС не е „боксова круша, върху която да се упражняват невежи и институцията е длъжна да се защити, когато е така атакувана”. Според държавния глава няма смисъл директорът на Държавната агенция по национална сигурност да си подава оставка.

ДАНС с остра реакция срещу Кирил Петков

Радев засегна и темата с изтеклите секретни документи, но бе лаконичен: „Хора, които снимат документи с гриф „СЕКРЕТНО” и публикуват снимките в социалните мрежи, които ръсят в ефир класифицирана информация, трябва да отговарят пред закона, а не да го градят”.

Той призова властта за професионализъм и отговорност към националната сигурност и изтъкна, че макар всяка държава да си има проблемите, досега не е виждал в някоя чужда страна лидерите да се държат по подобен начин.

След малко Радев ще поздрави карнобатлии за празника им от сцената на площада в центъра на града. Очаквайте подробности от концерта!

 


В категории: Политика


Къде се женят най-много
Къде се женят най-много 30/04/2024, Вторник 18:00 0
27
Коментара по темата
27.
До 26 ГЕЙСТАПО
27.09.2023 16:27:04
0
1
лек ти връзка с мозъка имаш ли? Зададоха ти се конкретни въпроси ти не отговори на нито един от тях. Само като сектантите които като им кажеш нещо ти цитират библията и ти така цитираш някакви тъпи линкове от измислени сайтове смятайки ги за еманацията на истината. Жалък си
26.
до 18: ГЕЙСТАПО в чист вид
27.09.2023 12:32:32
2
1
Надрусания еврей сатанист Зеленски е май много миличък на други, надрусани като него, не можещи да пишат на клавиатурата...
Забележете, подобно на еврея сатанист Зеленски, Трюдо беше толкова надрусан, че когато кацна на срещата на Г-20 в Индия, самолета го арестуваха, защото имаше много кокаин на борда, надушен от обучено куче: „В самолета на Трюдо имаше КОКАИН, когато кацна за срещата на върха на Г-20“ https://cutt.ly/4wv4zCww
За нечувалите за съвременния хазарски сатанизъм: https://cutt.ly/vwlJU4DI
Цялата съвременна глобална идеология е проникната от нацизъм!
НАТО е проникнато от нацизъм от момента на създаването му, както обяснява Бенджамин Фулфорд (17-04-2023): https://cutt.ly/XwlSbHj3
"В случай, че не знаете, че падането на НАТО е падането на нацисткия Четвърти райх. Факт е, че офицери от НАЗИ са отговаряли за НАТО:...."
Всички вече са виждали снимки и видеоклипове на социалиста Джъстин Трюдо и евреина сатанист Володимир Зеленски, които поздравяват ветеран от 14-та Вафен-SS гренадирска доброволческа дивизия "Галисия", който живее в Канада.
Речта дори не на потомък, а на жив 98 годишен украински нацист от дивизия на Вафен-SS "Галисия" в канадския парламент говори много:
https://cutt.ly/Pwv4xw0c
https://cutt.ly/fwv4xsJZ
Защитникът на хомосексуалността, ляволибералният Трюдо, евреинът Зеленски, представляващ неонацистка Украйна, и ветеран от "Галисия", който някога убиваше евреи и социалисти като Трюдо.
Като в анекдот:
ЛГБТ активист, еврейски нацист, нацист-убиец на евреи и ЛГБТ активисти, се събраха, за да победят руснаците...
ГЕЙСТАПО в чист вид!!!
25.
Svako
27.09.2023 12:10:58
1
2
Ийй,ве флагман ,така се трогнах от трогателната реч на пРезидента , и после прочетох просташките коментари… И се почуствах някак разтрогнат . Толкова ли е сложно платените статии да са без коментари , питааам ?!
24.
до 7.
27.09.2023 09:48:45
0
2
"Не се гонят шпиони веднага - наблюдават се и изучават системно техните установени контакти"
Наблюдавали са ги 5 години и какво са установили, че се наложи македонците да ни измият очите!
23.
Абе
27.09.2023 09:32:36
0
1
Тая простачка Кьовеши вчера арестува няколко български зърнара ,бе не разбра ли тая кво и каза Мунчо бе ?! Може да крадат милиарди ,да не достигат за тва парите за лекарства . Може на още 20 годишни да са станали милионери ,както се хвалеха на протеста. Ма у нас служби и президент не работят така ма простачко недна !!
Каза ти човекът да се изчака някоя друга година ,дори десетилетие ,да се проучи въпроса .
Тва европейците са големи простаци !
22.
Буля митрофаница
27.09.2023 08:51:06
0
5
Браво Румка ще ти седна на лицето
21.
Президентството е рупор
27.09.2023 08:19:14
1
5
На руZкото посолство
20.
*********
27.09.2023 00:42:05
3
0
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше рекламни съобщения или спам.
19.
До 18
27.09.2023 00:21:58
1
8
Брат, той не е виновен, даже е полезен. Показва лицето на неадекватната незаинтересована психиатрична помощ. Поне е кротък. Имаше един, пишеше с главни букви и с десетки удивителни. Все плашеше флагман с прокурор като няма много плюсове под лудостите му.
Има един, преписване надлежно "комсомолская правда " И като е някаква тъпотия и му нашият хората 20-30 минуса вика -" Ей на ,спускам им факти ,а европеидните простаци минват. Защо минвате бе простаци такива ? "
Това са болни момчета ,братле, а няма кой да ги лекува активно.
И форум и държава са станали нещо средно м/у цирк и зоопарк.
18.
До малоумника дрънкащ за ""ГЕЙСТАПО"
26.09.2023 23:29:12
2
4
Малоумнико преди да каканижеш тъпотии поне се запознай за това което говориш.
Ти изобщо наясно ли се какво е сатанист и в какво вярват или дрънкаш квото си чул както децата дрънкат колко е лош торбалан и баба яга?

Много ти бъркат в гъза евреите ама отговори на следните въпроси:

1- защо почиташ еврейски бог? Исус да не е българин може би Нзарает е в България и Исус е българин и може би затова е обрязан на 8-мия ден?
2- След като "славиш право" как славиш еврейски бог - Исус и баща му Йехова който дори и омразните от теб евреи почитат за бог?
3- аиде обоснови се защо славип еврейски бог?
4- за баба Гуси чувал ли си? В манастири ходил ли си да видиш дали не е пълно с омразните от теб педали?

когато си толкова тъп че приемаш всяка пропаганда у фейсбука или велик сайтове като руската повърня на Явор Дачков и ги смяташ за истина говориш само тъпотии.

Шизофреник ли си мойто момче? Уж мразиш евреите а почиташ и славиш еврейски бог що така ве лек?
17.
Челеко
26.09.2023 22:43:33
0
4
Тва по Маков си е абсолютно нормален изказ за страна агромная, не се правят, така са си и винаги са били. Няма нищо лошо, просто да си стоят там на готения Сибир ,и без значение кво вика Резидента- по -скоро- чемадан-вакзал- нахуйск.
16.
Da,
26.09.2023 22:34:33
0
3
XX e много талантлив и не е развратен
15.
"ГЕЙСТАПО" по Хенри Маков
26.09.2023 22:24:33
6
2
До 14: Да си спомним, че евреят сатанист Зеленски затвори всички православни църкви в Украйна и прати свещенниците в затвор, а всички руски свещенници изгони в Русия.
Спомнете си, че от 2008 евреят сатанист Игор Коломойски беше ръководител на сатанинския култ Хабад, който има украински корени.
Сега Зеленски зае неговото място и дори арестува Коломойски и ще го предаде на САЩ. Това е Зеленски с Хазарската Мафия в Украйна (по Бенджамин Фулфорд):
https://video.wordpress.com/embed/6Tisx48r
Според Хенри Маков, накратко: ГЕЙСТАПО е ГЕСТАПО службите на сатанинския култ налагащ хомосексуалността (и отричащ църквата):
cutt.ly/lwvM7IAb
"Човечеството е колонизирано от този сатанински култ, Илюминати. Ако разбереш това, светът започва да има смисъл.
ГЕЙСТАПО
Например, Сатанистът прави това, което е болно, т.е. хомосексуалността, здравословно; и каквото е здравословно т.е. хетеросексуалността, болна.
До 1973 г. хомосексуалността е призната за това, което е, разстройство на развитието. Всяко лято ставаме свидетели на множество паради на "Гей прайд", предназначени да нормализират тази болест.
Повечето американски корпорации са собственост или контролирани от банките, собственост на Рокфелер и Ротшилд.
Всички американски корпорации са собственост на или зависят от тези банки.
Комунистическите банкери искат да ни обезчовечат, като откраднат половата ни идентичност, като по този начин унищожат брака и семейството. Това ни прави уязвими за техния контрол. Така имаме пълна съдебна преса-промоция на хомосексуалността, която е болест. (Не обвинявам хомосексуалистите. Възхищавам се на някои, които са много талантливи и не са развратни; Имам състрадание към останалите.)
Познавах две медицински сестри от спешно отделение, които ми казаха, че ще се изненадате колко много педали, влизат с мъртви хамстери или бутилки в задника им, и които трябва да бъдат отстранени хирургично. Това нямаше да стане, ако не бяха ПОБЪРКАНИ. Малките животни и топките за голф не пълзят вътре в ректума сами."
14.
Svako
26.09.2023 21:53:36
1
6
Мармалад стана ситуацията . Църкви ,гейове ,луда работа. А и цяла тълпа като “Дърт команъз от Хоминтерна” веднага чака да емне “лицето чатаев “ . И за тва все се заричам ,че няма да пиша повече,че само ше чета и ще вия от смях ,и все се изтървам ,отново.
Начи от тук на сетне “ авт.превод на браузера “ ,както вика #гейстапото
13.
Дърт команъз от Хоминтерна
26.09.2023 21:42:20
1
4
Дригарю Радев мое ли 1 екскурзия до кавказ да уредите при асланите на Кадир бей аз мога да нлея като коза даже оръча на комшията ме изненада ама само се цаливахме
12.
Радеф късото чорапче
26.09.2023 21:37:45
2
6
Кафявата точка на Митрофанова е сладкиш за всеки русчия
11.
ДАНС "ГЕЙСТАПО" ли е?
26.09.2023 21:30:14
6
3
ГЕЙСТАПО ли управлява България?
ДАНС над държавата и законите в България ли е?
Защо ДАНС се меси в управлението на ПРАВОСЛАВНА ЦЪРКВА в България?
По закон в България държавата и църквата са отделени и държавата няма право да се меси в управлението на църквата!
Църквата е наречена "руска" и построена и платена от Царска Русия, но си остава ПРАВОСЛАВНА ЦЪРКВА!
Златния купол на църква Александър Невски е също руски, ДАНС да не поиска и него да махнат?
Продължаваме Педерастията не позволяват руски свещенници да водят църковната служба в руската църква!
Но дори чичко Сорос и хомосексуалисти да управляват България, те нямат право да се месят в управлението на ПРАВОСЛАВНА ЦЪРКВА!!!
Погледнете какво е "ГЕЙСТАПО" според Хенри Маков и си помислете ГЕЙСТАПО ли управлява България? (авт.превод на браузера)
https://www.henrymakow.com/2016/04/we-have-de-facto-communism.html
10.
Svako
26.09.2023 21:18:21
1
6
Кака Корнелия Нинова: Хвърляйки се да брани ДАНС, президентът закопа службата още по-дълбоко .
ДАНС моля ви , вземете отношение ,ей от такива внушения се обърквам и губя вяра в пРезидента !
Също така и когато неподкупен бургашки сайт заключи коментарите под заглавието “Президентът трогна Карнобат с емоционална реч тази вечер “ и не мога да изразя колко съм трогнат !
9.
стоян
26.09.2023 20:36:51
3
6
тоя помияр меъсен,като го вида и ми се повръща
8.
Някой
26.09.2023 19:39:31
6
18
Радеф започна и руските шпиони да защитава. Жалък човек.
7.
Запознат
26.09.2023 19:29:55
14
13
Не го харесвам, но в случая в прав. Не се гонят шпиони веднага - наблюдават се и изучават системно техните установени контакти. Иначе, ако дойдат нови..колко време ще се установяват кои са и прочие.
6.
Svako
26.09.2023 18:21:38
8
17
Оставете Мунчо на мира , поповете ги изгонихме от кумова срама ,заради подлите македонци,дето издадоха четата ,как пет години правила мармалад и сега тьотя заплашва освен явочная цЕрква да заключи и президентството ! Простаци Такива Европеидни !
5.
hhmmm
26.09.2023 18:14:49
2
15
Значи одобрява ДАНС (които той назначава) да гонят руски служители?!?!?
4.
Svako
26.09.2023 18:10:44
1
7
Значи ,само ще споделя : Надявам се горещо Пламен Тончев след завръщането му от командировка в чужбина и след чаканото събитие , да изнесе нещо важно “от кухнята “
Примерно ,главният секретар Петър “някой си” ни информира за сексуално посегателство на работното място ,тук го четохме .
Тръпна в очакване !!
3.
Разбирач
26.09.2023 17:59:24
15
24
Радев газ пикае от яд , че руските му агенти си заминават един по един
2.
дебили бургас
26.09.2023 17:46:20
21
27
Русия е проказата на планетата Земя, а РРадев е нейния бацил в България!
1.
мда
26.09.2023 17:41:25
14
30
ДАНС е пробита кофа, информацията от която тече като река към Митрофанова, благодарение на тоя продажник и гълъбарника му. Много го боли, че ще му резнат перата, а вероятно и тьотката с кондукторската униформа му набива кухото канче всеки ден.
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Обичам те, ти си мъжът на живота ми, каза Мария на Рачков Обичам те, ти си мъжът на живота ми, каза Мария на Рачков Тя се раздели с Нойзи и тъжи за бившия си По-сериозният проблем от измамниците в политиката са гласуващите за тях По-сериозният проблем от измамниците в политиката са гласуващите за тях Наративът е ясен – всеки, който си позволи да каже нещо срещу ПП, бива набеден за слуга на Бойко Борисов, Делян Пеевски, Владимир Путин... Мъж си поръча сешоар онлайн, получи два буркана с марихуана Мъж си поръча сешоар онлайн, получи два буркана с марихуана Иззети са бурканчета с размери 6 см Х 5,5 см съдържащи растителна маса - съцветия „Жанет“ отново с най-добри цени за Великден – яйцата са по 26 ст., агнешкото за 19.99 лв. за кг „Жанет“ отново с най-добри цени за Великден – яйцата са по 26 ст., агнешкото за 19.99 лв. за кг Веригата магазини работи с най-добрите български ферми за месни и млечни продукти Къде се женят най-много Къде се женят най-много Най-малко хора си казват "Горчиво" в Перник, показва доклад на националната статистика Нов фитнес излиза на бургаския пазар, преустройват част от подземния паркинг под пл."Св.св.Кирил и Методий" Нов фитнес излиза на бургаския пазар, преустройват част от подземния паркинг под пл."Св.св.Кирил и Методий" Крещящата неоходимост от тренировъчна зала в ЦГЧ в последните няколко години най-после ще бъде удовлетворена До 10 евро на квадрат в търговските паркове До 10 евро на квадрат в търговските паркове Средният размер на незаетите пространства в съществуващите търговски паркове е под 5% Пазителят на българския фолклор Илия Луков гостува на Гергьовден в Поморие Пазителят на българския фолклор Илия Луков гостува на Гергьовден в Поморие Преди концерта, в Манастир „Свети Георги” – Поморие ще бъде отслужена Света литургия Тя така и не се отдаде на заслужена почивка - месеци след напускането на кметския стол ще връхлети отново в политиката Тя така и не се отдаде на заслужена почивка - месеци след напускането на кметския стол ще връхлети отново в политиката В последните месеци Йорданка Фандъкова ръководеше сдружение ГЕРБ – гражданска организация, от която тръгна всъщност партията на Борисов В този български град почерня от полиция В този български град почерня от полиция Полицейските действия по опазване на обществения ред и сигурността на гражданите стартираха рано сутринта на 30 април в областния град
Новият на тази чалгапевица е гръцки милионер Новият на тази чалгапевица е гръцки милионер Заради него Глория дори е спряла да пее по участия и се наслаждава на 100% на любовта Местят Мона Лиза, била най-разочароващата картина Местят Мона Лиза, била най-разочароващата картина Произведението на Леонардо привлича милиони хора, но много от тях остават недоволни Черна статистика: Има 43 трудови злополуки в Бургаска област за миналата година, 4 смъртни случая Черна статистика: Има 43 трудови злополуки в Бургаска област за миналата година, 4 смъртни случая Данните бяха изнесени във връзка с отбелязването на Международния ден в памет на загиналите и пострадалите при трудови злополуки Слави Трифонов губи дело за клевета за 100 000 лв. Слави Трифонов губи дело за клевета за 100 000 лв. Съдът прие, че думите на бившия му съратник Радостин Василев, макар груби и крайни, са политическа критика Кралят се показва за пръв път след заболяването от рак Кралят се показва за пръв път след заболяването от рак 75-годишният Чарлз преустанови публичните си изяви през февруари, след като през предходния месец му беше открит рак, докато се лекуваше от увеличена простата Балканите отново са буре с барут, Косово се готви за война, призна министър Балканите отново са буре с барут, Косово се готви за война, призна министър „Трябва да бъдем готови за война. Да, конвенционална война е невъзможна сега, тъй като сме защитени от мироопазващите сили на КейФОР", каза Бесник Бислими  Кв.метър в този европейски град струва 18 хил. евро Кв.метър в този европейски град струва 18 хил. евро Цените на жилищата в швейцарския град са с над 50% по-високи от нивото преди десет години Насметоха “Бригада нов дом” Насметоха “Бригада нов дом” Най-актуалният епизод на предаването безспорно извърши подвиг Почина модна икона Почина модна икона Юми Кацура е легенда  Дават 3 бона заплата, но желаещи няма Дават 3 бона заплата, но желаещи няма Търсят ударно стругари
Тодор ТАГАРЕВ, бивш министър Тодор ТАГАРЕВ, бивш министър Сега всички са срещу ПП

Виц на деня Виц на деня Мъж със сериозни наранявания в спешното отделение:
- Женен ли сте?
- Не, блъсна ме кола!
Виц на деня Виц на деня Алкохолик играе в "Стани богат":
- Остана ви жокер 50 на 50, ще го използвате ли?
- Да, 50 мастика и 50 МЕНТА!...
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Жените винаги имат по три възрасти: на която изглеждат, на която са в действителност и която им се приписва
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори