×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Български зет влезе в надпреварата за кметския пост в Лондон
  • Извадиха 15 кърлежа от тялото на дете след игра в Южния парк
  • Велики четвъртък е
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

ПП-ДБ отказват подкрепа за ГЕРБ на балотажите за местния вот - Борисов ще събаря кабинета


ПП-ДБ отказват подкрепа за ГЕРБ на балотажите за местния вот - Борисов ще събаря кабинета
"Аз мисля, че Антон Хекимян може да победи на първи тур"
26 Септември 2023, Вторник, 09:10 ч.
Автор: Лъчезар ЛИСИЦОВ (снимка: Авторът)

Изказване на Асен Василев провокира гнева му

"Аз мисля, че Антон Хекимян може да победи на първи тур... все пак в синя София." Това обяви Бойко Борисов по повод номинирането на журналиста за кмет на София от ГЕРБ-СДС. Хекимян има огромни шансове, обясни лидерът на ГЕРБ пред парламентарни репортери. Предимството му било в това, че щял да обере широк периферен вот.

"Със строго партийна кандидатура мисля, че щяхме да се ограничим само в твърдото ядро", заяви Бойко Борисов.

След въпрос на "Флагман" лесно ли е убедил СДС да подкрепят Хекимян, Борисов отговори лаконично: "Да."

Лидерът на ГЕРБ не смята, че има проблем с това, че кандидат-кметът им досега е бил журналист на ръководна позиция в bTV. Той даде пример с други журналисти в политиката - вицепрезидента Илияна Йотова, евродепутата Елена Йончева, Асен Агов. 

На въпрос как резултатите от местните избори могат да променят картината на националното управление, той отговори така: "Мен ме притесни изказването на г-н Василев, че на втори тур нямало да ни подкрепят. Следва логичен въпрос: а кого ще подкрепят? "Възраждане", БСП, кого? И ако е така, в парламента от кого ще очакват подкрепа, след като нас няма да ни подкрепят? Защото аз ясно и точно съм дал указания на партията - на втори тур подкрепяме ПП-ДБ, защото са наши некоалиционни партньори", каза Борисов. 

Той вероятно има предвид изказване на съпредседателя на "Продължаваме промяната" Асен Василев. 

Според Борисов, ако ПП-ДБ подкрепят горепосочените партии, то следвало след местните избори да си търсят подкрепа от тях (в парламента). Така той намекна, че може да събори правителството на Николай Денков. 

Попитан дали ГЕРБ ще иска промяна на конструкцията на управлението, ако ПП-ДБ не защити втората си позиция на местните избори, Бойко Борисов каза: "Не, ние си имаме ясно разписана програма на некоалиционната формация. Ротационен принцип. Ясно е разписано кой става премиер, какво се случва, как се оценяват министрите; който работи добре - остава; който не - бива сменен."

Гледайте тук:

 




Флагман.БГ Петте малки тайни на щастливата връзка Петте малки тайни на щастливата връзка 02/05/2024, Четвъртък 22:00 1
Май ще е прекрасен за 4 зодии
Май ще е прекрасен за 4 зодии 02/05/2024, Четвъртък 21:20 0
6
Коментара по темата
6.
до 5
27.09.2023 07:36:40
0
1
А кога Кирчо,Кокорчо и цялата им напушена,безродна шайка при бай Ставри? А?
5.
кога
26.09.2023 13:26:25
2
6
Кога Боко при бай Ставри? Хайде че няма време.
4.
До 3 Педала на Прокопи
26.09.2023 11:06:39
78
91
Трябва да си много закъсал, за да вЕрваш на Пипетките!
След като се търкаля по паветата, стана ли ти по-добре бе маргинал безроден!
Повтаряш като папагал опорките на разградската мафия и соросоидните НПО-та!
Тъп и ограничен си!
Факт!
3.
Бургазлия до 2
26.09.2023 10:25:23
110
94
охоо, още една герберска калинка -> що за малоумник трябва да си да вярваш на толупа... Освен ако не си от общинската администрация или не се облажваш от държавна подкрепа...
Толупът, ортак на мутри, Шиши, Доган, бивш шофьор, който пазеше колите на СИКаджиите докато пият по кръчмите... Толупът, послушник на Пашата и Маджо, дал им е всички обществени поръчки в София, имат си представители в общинския съвет... Толупът раздал всички плажни концесии или на ВИС или на СИК... Толупът, който е лежал в затвора в Чехия с Кармански и Васил илиев...
2.
До 1
26.09.2023 10:01:42
82
117
Сандо много си про3д!
Само жълтите павета са ти в главата и насрания гъз!
Нали ти и твоите надрусеняци ги разрушихте преди 3 години на платените от мафията протести срещу ГЕРБ, за да убивате полицаите!!!
1.
Сандо
26.09.2023 09:20:26
126
96
Кога си нашил общините с непосилни заеми за некачествени ремонти е по добре да извадиш губещ кандидат зада ти плаща някой друг заемите.
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Разпети петък e, вярващите не пият днес дори и вода Разпети петък e, вярващите не пият днес дори и вода Камбаните ще забият траурно след опелото Христово Венелин Венков напуска „Ку-Ку Бенд“ Венелин Венков напуска „Ку-Ку Бенд“ Слави Трифонов ще търси нови барабанист и певица с конкурси Овенът да внимава с парите, а Козирогът ги привлича като магнит Овенът да внимава с парите, а Козирогът ги привлича като магнит Хороскоп за деня – 3 май 2024, петък Петте малки тайни на щастливата връзка Петте малки тайни на щастливата връзка Никога не изневерявайте на себе си 5 неща, които карат мъжете да се отдръпват 5 неща, които карат мъжете да се отдръпват Мъжете следят за това дали имате общи интереси и хобита Помните ли черния 2 май през 2015 г., когато Даниел прегази 8-годишния Страхил на бул. „Т. Александров“ Помните ли черния 2 май през 2015 г., когато Даниел прегази 8-годишния Страхил на бул. „Т. Александров“ Изминаха 9 години - черното БМВ на бургазлията влачи 40 метра детето, без да спре Май ще е прекрасен за 4 зодии Май ще е прекрасен за 4 зодии Вижте кои са късметлиите Рецепта за печено халуми с боровинково сладко Рецепта за печено халуми с боровинково сладко Изключително лесна, но толкова вкусна и ефектна рецепта Кой ви каза, че тези храни са вредни - всъщност са здравословни Кой ви каза, че тези храни са вредни - всъщност са здравословни Ето кои са те  Ще отпаднат ли студентските такси през тази година Ще отпаднат ли студентските такси през тази година Отговорът на председателя на образователната комисия НС Красимир Вълчев
Удари по Израел с крилати ракети „Аркуб“ от Ирак Удари по Израел с крилати ракети „Аркуб“ от Ирак  Насочени били срещу Тел Авив Володимир Зеленски разкри как ще принуди Русия да преговаря за мир Володимир Зеленски разкри как ще принуди Русия да преговаря за мир По думите му Кремъл ще се опита да направи всичко по силите си, за да разстрои провеждането на предстоящата среща в Швейцария  Правил ли е Доналд Тръмп секс със Сторми Даниълс? Милиардерът се изкара жертва на порноактрисата Правил ли е Доналд Тръмп секс със Сторми Даниълс? Милиардерът се изкара жертва на порноактрисата Изнудвала го за пари, а адвокатът й бил замесен и в други подобни мръсни сделки със знаменитости  Ако в жк. "Меден рудник" ви е скъпо, отидете в Лондон - средният наем е над 3000 евро Ако в жк. "Меден рудник" ви е скъпо, отидете в Лондон - средният наем е над 3000 евро Повишение се отчита и в други градове Гърция отчете 16,5% ръст на постъпленията от туризъм Гърция отчете 16,5% ръст на постъпленията от туризъм Пристигналите в Гърция туристи през 2023 г. възлизат на 30,08 млн. души спрямо 29,875 млн. през 2022 г. Тръмп обеща 10% мито на всички вносни стоки Тръмп обеща 10% мито на всички вносни стоки Заяви приоритетите си за втори мандат пред сп. “Тайм” Почина рок легенда Почина рок легенда Издъхна на 76-годишна възраст Тя е на 41 години, девствена е и помоли Бог да и намери гадже Тя е на 41 години, девствена е и помоли Бог да и намери гадже Блондинката признава, че е подложена на подигравки и всекидневни оферти да скъса с принципите си Доживяхме тази новина: Прогнозират поевтиняване на храните Доживяхме тази новина: Прогнозират поевтиняване на храните Основната движеща сила зад този очакван спад е “изобилното предлагане” на много важни култури, особено на пшеница и царевица САЩ обвиняват Русия, че е използвала химическо оръжие в Украйна САЩ обвиняват Русия, че е използвала химическо оръжие в Украйна От Москва обаче твърдят, че не разполага с военен химически арсенал
Тодор ТАГАРЕВ, бивш министър Тодор ТАГАРЕВ, бивш министър Сега всички са срещу ПП

Виц на деня Виц на деня Тази година финансовите институции ще отпускат кредит "Великден" - за агнешко, козунаци и яйца!

Виц на деня Виц на деня Син споделя в писмо до майка си:
- Мамо, роди ти се внуче, обаче жена ми нямаше кърма и го дадохме на една негърка да го храни, и то за една седмица взе че почерня!
Отговор на майката:
- Сине, да ти призная едно време като те родих и аз нямах кърма и те хранех с мляко от кравата, но виждам, че чак сега са ти поникнали рогата...
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Германец на почивка в България разпозна старото си Ауди, което преди 25 години беше предал на вторични суровини.

Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори