×
Бизнес ЮГ София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Основателят и лидер на форума в Давос Клаус Шваб се оттегля
  • Руски дронове поразиха енергийни обекти и оставиха на тъмно Сумска област
  • Русия показа новите коли "Волга", които всъщност са изцяло китайски
  • Подобрява се състоянието на жената, пострадала при катастрофата на входа на Аксаково с автомобил на НСО
  • Прокурорската колегия освободи апелативния прокурор на София Радослав Димов и го награди
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Калина Крумова напуска Волен и "Атака" днес?


Калина Крумова напуска Волен и "Атака" днес?
Най-младата депутатка в парламента е не само сред емблемите на "Атака", но и сред сочените за приближени на Сидеров националисти
24 Ноември 2011, Четвъртък, 09:52 ч.

Най-младата депутатка ще последва вълната на семейното разцепление, оглавена от доведения син на лидера на партията

Един от приближените хора на Волен Сидеров в „Атака“, Калина Крумова напуска партията в четвъртък, научи BNews от свои източници в парламента. Крумова ще последва вълната на семейното разцепление, оглавена от доведения син на лидера на партията и неговата майка, Капка Сидерова.

Крумова е поредният от депутатите на Волен Сидеров, която ще последва вълната от недоволство срещу политиката му, засилила се още повече, след като Димитър Стоянов, неговият доведен син и евродепутат, скандално поиска оставката му заради унизителните резултати на последните избори.

Най-младата депутатка в парламента е не само сред емблемите на "Атака", но и сред сочените за приближени на Сидеров националисти.

Слуховете за напускането й тръгнаха из кулоарите на парламента още преди седмица, когато тя не се появи за гласуването на първото четене на проектобюджета, въпреки че партията й имаше твърдо решение да гласува "против". Оттогава 26-годишната депутатка не вдига мобилния си телефон. Калина Крумова ще е седмият депутат, напуснал групата на "Атака" в мандата на това Народно събрание.

След излизането й на разположение на Волен остават 14 националисти. Ако се вярва на кулоарните слухове, че Калина няма да е последната, която се разделя със Сидеров, то лидерът на "Атака" може да последва съдбата на Яне Янев и да остане без парламентарна група. Според правилника на Народното събрание, ако групата падне под 10 депутата, тя се разпада.

Напрежението в "Атака" ескалира през последната седмица.

Крак на поредното люспене повлече варненската депутатка Цвета Георгиева, която напусна групата на националистите миналата сряда. Преди нея на различни порции от партията си тръгнаха Камен Петков, Валентин Николов, Кирил Гумнаров, Огнян Пейчев и Стоян Иванов.

Преди дни заради атаката си срещу Сидеров от партията бе изключен евродепутатът и Димитър Стоянов.  Тогава той продължи атаките срещу пастрока си, като практически потвърди и слуховете, че майка му Капка вече не е с Волен. Той пък от своя страна живеел с друга депутатка от партията – Деница Гаджева.

Самата Гаджева подаде оставката си от ръководството на партията в понеделник с изявлението, че иска да стопира нападките срещу Волен и „Атака“, които идвали от едно-единствено място – личност, която Гаджева тогава нарече „сивия кардинал“, визирайки Капка Сидерова. По думите на бившия депутат от партията Валентин Николов обаче предстои Сидерова най-сетне да проговори и да хвърли светлина върху семейната „Атака“.

Междувременно пък стана ясно, че лидерът на разпадналата се парламентарна група на РЗС Яне Янев точи зъби да прибере под крилото си някои от отцепките на „Атака“, за да може да възстанови своята ПГ или да сформира нова. Ако се съди по последните действия на Яне – внесеният мораториум срещу добива на шистов газ, то може да се види, че под текстовете на председателя на РЗС подписа си поставиха бившите депутати на Сидеров Кирил Гумнаров, Валентин Николов и Стоян Иванов.


В категории: Опозиция , Политика


5 неща, за които мъжете лъжат
5 неща, за които мъжете лъжат 23/05/2024, Четвъртък 21:40 2
6
Коментара по темата
6.
007
26.11.2011 10:03:58
11
12
mn qsno 6teo napyska ataka zada potkrepi boiko na drygiq vot oniq otkachalkata siderov sega vze dago plye 6to podkrepi na oniq vot,boiko napravi ataka i toi q razibi odrqza na siderov harchlqka ot haznata i sme6nika se ga se natiska i se pravi na geroi qni sq6tiq maimyn dadohamo malko kinti i mina kam boiko sa6tata istoriq i toi 6te svar6i kato ataka dvamata ani i siderov sa palni palqchovci boiko si tarsi jertvi no nenzqt che naroda na drygite izbori 6tegi smachkat , a kalinka vibratora boiko i kypi nqkoq po skqpa sex igrachka za da moje daq predlaga na ostanalite ot nezavisimite i te 6tesi poigraqt s neq za sledva6tiq vot ot qsno po qsno tozipqt ciganchetata 6teim dadqt daim calynat chernite rqzani pi6ki 2013 6te bade praznik za balgariq boiko i qni qnev 6te badat na 7 i 8 poziciq i bati bo6ko 6te izbega v amerika i 6te plachi za znamenta i konfetite na gerberite
5.
сказател
24.11.2011 21:46:54
0
2
Калинка напуска АТАКА и България, защото Деница и Волен вече го направиха.Преди два дни двойката лидери на партията са засечени с големи куфари да напускат Централния офис на АТАКА. Отлетели са към топлите страни.
4.
Б.Д. - съвипусничка
24.11.2011 21:18:45
1
7
тя още в гимназията не си го вадеше, забременя като ученичка и роди преди да завърши - на практика се оказа, че такава биография е важна екстра за да те направят депутат, това не е ли срамно и позорно?
3.
живота я иска
24.11.2011 19:09:04
1
9
туй му е предназначението на момичето бе що завиждате, тя за туй става за туй я вземат със себе си, а има много дето и за туй не стават , в живота е така - щом някоя много става за .уй веднага й се отваря парашута , туй то
2.
ОТБОЙ !!!
24.11.2011 15:52:46
1
17
абе Калинка навремето им почупи вибраторите на водещите в партията , те пък й се отплатиха в кариерата , сега е време да свие байряка и да бяга от потъващата гемия , все ще се ориентира къде има други вибратори за чупене и там ще се насади - пак временно
1.
Asen Prodanov, Burgas
24.11.2011 14:02:54
2
11
Естествен процес на разпад, който ще продължи до свиването на партията в партийка от стотина последователи. Въпрос на време е. На парламентарните избори след 2 години АТАКА с вожд Волен Сидеров няма да има абсолютно никакъв шанс за класиране. И тогава ще последва край с едноличната и безпринципна (вече!) сбирщина АТАКА. Димчо Грудев, ти до тогава ли ще чакаш?
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Украинка преведе „История славянобългарска”, след като намерила монета на брега на морето Украинка преведе „История славянобългарска”, след като намерила монета на брега на морето Олена Грицюк пожертвала всичките си спестявания за тази кауза Отбелязваме с шествия и тържества Деня на българската азбука, просвета и култура Отбелязваме с шествия и тържества Деня на българската азбука, просвета и култура Вечерта в театър "Българска армия" ще бъдат раздадени наградите "Аскеер" Професори и доценти на символичен протест Професори и доценти на символичен протест Въпреки че правителството отпусна първия транш от обещаните близо 80 милиона лева за заплати, университетските преподаватели ще протестират Превърнаха стара каравана в библиотека Превърнаха стара каравана в библиотека Целта е да се даде втори живот на вече прочетените книги 6 кандидат-депутати от ГЕРБ-СДС, които заслужават Вашата подкрепа 6 кандидат-депутати от ГЕРБ-СДС, които заслужават Вашата подкрепа Те с добри биографии, притежават знания и умения, за да защитават интересите на своите съграждани БДЖ получи първите 19 вагони втора ръка от Германия, чака още 51 БДЖ получи първите 19 вагони втора ръка от Германия, чака още 51 Страната ни продължава традицията железопътният ни транспорт да е мърляв със стари изтърбушени влакове ЛГБТИ разбра, че няма как да пробие сред консервативните българи и таргетира децата чрез киното ЛГБТИ разбра, че няма как да пробие сред консервативните българи и таргетира децата чрез киното Ролята на лошите, разбира се, поемат закостенелите родители, които не разбират поривите на младите души Училището не трябва да е само сбор от уроци, изпитвания, оценки, а свят, в който учениците умеят да се забавляват Училището не трябва да е само сбор от уроци, изпитвания, оценки, а свят, в който учениците умеят да се забавляват Не можем да заменим ролята на учителя с робот, но в много от предметите дигитализацията навлезе  Жена почина в зъболекарски кабинет Жена почина в зъболекарски кабинет ИА „Медицински надзор“ назначи проверка по случая Разследват полицай, предлагал секс на 13-годишно момиче Разследват полицай, предлагал секс на 13-годишно момиче Униформеният е временно отстранен, след като в социалните мрежи е публикуван скандален клип
Трагедия в Палма де Майорка! Срути се ресторант, има жертви и десетки ранени Трагедия в Палма де Майорка! Срути се ресторант, има жертви и десетки ранени Сградата е била разположена на един от плажовете в курорта   Какви изненади се очакват на изборите в Нидерландия Какви изненади се очакват на изборите в Нидерландия Крайнодясната Партия на свободата набира сила Шок: Крал Чарлз III удари шамар на Елизабет II след смъртта й Шок: Крал Чарлз III удари шамар на Елизабет II след смъртта й Едва ли някой е очаквал точно това да се случи с монарха на Великобритания Русия мести едностранно границата си в Балтийско море, за сметка на Литва и Финландия Русия мести едностранно границата си в Балтийско море, за сметка на Литва и Финландия Настоящите географски координати, установени от Съвета на министрите на СССР през 1985 г., „не отговарят напълно на сегашното географско положение“, твърдят авторите на проекта Той задмина по богатство майка си Той задмина по богатство майка си Имението Сандригам и замъкът Балморал са най-ценните активи Рейтингът на Джо Байдън се срива Рейтингът на Джо Байдън се срива Падна до най-ниското си равнище за последните две години Руски дипломат размаха пръст на ЕС, Брюксел ще си върне това, което възнамерява да "открадне" Руски дипломат размаха пръст на ЕС, Брюксел ще си върне това, което възнамерява да "открадне" Кирил Логвинов коментира плана за подаряване на Украйна печалбите от замразените руски активи  Украйна загуби и Клещеевка, а от Генщаба заговориха и за „маневри“ край Покровск Украйна загуби и Клещеевка, а от Генщаба заговориха и за „маневри“ край Покровск Руски дронове поразиха енергийни обекти и оставиха на тъмно части от Сумска област. Очаква се и там настъпление на окупаторите Телецът може да спечели много пари, а Овенът да се пази от досадници и насилници! Телецът може да спечели много пари, а Овенът да се пази от досадници и насилници! Хороскоп за деня – 22 май 2024, сряда Руснаците окупират Бали и на местните това не им харесва Руснаците окупират Бали и на местните това не им харесва Местен курорт беше преименуван на шега на "Новата Москва", но опасенията от колонизация не са на майтап
Министърът на образованието Галин ЦОКОВ като Соломон: Министърът на образованието Галин ЦОКОВ като Соломон: Всички зрелостници ще получат точките от проблемната задача в матурата по БЕЛ Виц на деня Виц на деня - Разделихме се с жената!
- Вземи бутилка, да "удавиш" мъката!
- Не става!
- Защо, пари ли нямаш?!
- Пари има, мъка НЯМА!...
Виц на деня Виц на деня -Както казва Кобилкина: Има два вида рускини - вменяеми и невменяеми.
По време на с*ксове едните викат "в меня", а другите - "не в меня".
Статус във фейсбук Статус във фейсбук 9. Наистина харесвам обувките си. Удобни са, когато тъпчеш хората.
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори