×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Зърнопроизводителите се държат като терористи, според премиера Николай Денков


Зърнопроизводителите се държат като терористи, според премиера Николай Денков
Аз с терористи не преговарям, очаквам да дойдат на масата и да преговаряме по същество, каза още Денков
16 Септември 2023, Събота, 12:15 ч.
Автор: Флагман.БГ

Браншът днес отказа среща в МС с министър-председателя

Ден след като забраната за внос на украинско зърно отпадна, зърнопроизводителите отказаха среща с министър-председателя. Така без диалог между властта и бранша, от понеделник започват масови протести и блокади в цялата страна срещу решението на правителството и парламента.

„Отказаха да дойдат днес в 11 часа на среща. Аргументите, които използват са несъстоятелни”, каза Денков.

„Каня отново тези производители да дойдат в МС, за да обсъждаме конкретните теми, а не да протестираме по принцип”, каза Денков.

Връзката се късала от другата страна, смята той. Премиерът напомни, че забраната е била наложена като временна мярка и затварянето на пазара за години напред е невъзможно.  Денков също така коментира и противопоставянето на сектора с Европа, като по негови думи той не разбира това, тъй като голяма част от средствата за субсидии и за техника на зърнопроизводителите идвали именно от Брюксел. Денков обясни и решението на Полша, Унгария и Словакия да продължат с налагането на забраната за внос на зърно от Украйна с това, че там предстоят избори, предава nova.bg.

„Аргументите им са напълно несъстоятелни. Не може сектора да твърди, че няма грижа от държавата, при положение, че над 2 милиарда лева държавата дава, не може да се отнася с пренебрежение към европейските изисквания, при положение, че тракторите, с които искат да запушат пътищата, са купени с европейски средства, не могат да казват, че не ги интересува Европа, при положение, че повечето от средствата, които получават като субсидии и помощи, са европейски. Нека да се откажат от европейските средства тогава и тогава да слагат забрани за украинските стоки по решение на Европейската комисия. Така че трябва да бъде пределно ясно - има нужда от диалог. Те трябва да намерят пътя за преговорите в Министерския съвет”, каза Денков.

Според него, в началото е имало опит да диалог в конкретика, но в един момент браншът е променил подхода и е използвал фалшиви аргументи, за да откаже преговори.

„През последните 2 дни започнаха да се държат като терористи. Използват фалшиви аргументи, поставят искания незабавно да се случи това: „Ако не го направите, ние ще блокираме държавата”. Аз с терористи не преговарям, очаквам да дойдат на масата и да преговаряме по същество”, каза Денков. 


В категории: Политика


Батето се оказа пророк
Батето се оказа пророк 06/05/2024, Понеделник 14:00 0
69
Коментара по темата
69.
ОЧАКВАЙТЕ СКОРО
17.09.2023 11:06:05
6
16
И цяла България ще бъде пред парламента продажници нагли. Вие като си сваляте гащите защо карате и народа да го прави. Скоро съвсем скоро идваме с лопатите. Киро гела и Ококорения гном да си вземат билетите и да освободят България от присъствието си. БЪЛГАРИЯ ЗА БЪЛГАРИТЕ
68.
Ай сектир
16.09.2023 22:10:17
10
25
Цяла Европа не иска да яде от заразеното американско жито растящо на украинска територия , само нашите продажници ще ни карат.
67.
Ново 5
16.09.2023 21:58:57
7
26
Ха така !
Бедна България да храни богатите американски фирми!
Поредната изпълнена от правителството поръчка на "Козяк".
Нали разбрахте , че зърното от Украйна , всъщност е от американски земи в Украйна.
Но какво пък ? Те американците така съществуват , на гърба на бедните.
66.
Боцмана
16.09.2023 21:39:24
7
18
Този път мазния, продажен плъх настъпа яко мотиката!!!
65.
Да четат малоумниците подкрепящи правителството
16.09.2023 21:36:24
5
8
https://glasove.com/novini/doyche-vele-ungariya-i-polsha-spirat-vnosa-na-zarno-ot-ukrayna-za-da-predpazyat-ot-katastrofa-fermerite-si
https://glasove.com/novini/orban-ukrainskoto-zarno-ne-e-ukrainsko-a-targovski-produkt-ot-zemedelski-zemi-pritezhavani-ot-sasht
https://glasove.com/novini/razsledvane-v-polsha-yadem-hlyab-ot-nad-100-tona-ukrainska-pshenitsa-prednaznachena-za-proizvodstvo-na-lepila-i-shperplat
Това се казва национално отговорна политика .
64.
статистика
16.09.2023 21:22:33
5
21
Тия вече прекалиха.
До сега против тях бяха 60 % от хората , сега вече ще станат 80%.
63.
.
16.09.2023 20:59:30
3
11
Само Левски ще ви оправи всички продажни боклуци и безродници! Истински човек милеел за България!
62.
До вдлъбнатия ембицил
16.09.2023 20:53:30
13
8
С IQ колкото стайна температура не се напъвай ше спукаш некой капиляр или си бесен че спряха копейките. Пък колкото до зърнарите ми тая година ше карат с миналогодишния Майбах заради Укракна.
Малоумници сте вие че не виждате картела между зърнари и хлебари. Или сте купени по вероятно
61.
До малоумниците
16.09.2023 20:34:56
10
17
Като чета форума и виждам колко малоумници има в България.
Говоря за подкрепящите временното сегашно правителство и Украйна.
Да се информират обаче , че лихвите по заемите на любимата им Украйна , ще изплащаме ние съвместно с Евросъюза .
Да се информират , че програмата за бежанците от Украйна ще продължи само в България до 2025г. Кой ще плаща ? Ние.
Да се информират , че украинците ще ги приемат вече и в Нова Зеландия , без проучване и визи. Ние можем ли ? Не!
Има още много , но за сега това ви стига.
Хей , малоумници !
Излезте от транс!
60.
беш лиске да бягаме
16.09.2023 20:11:04
12
20
По най-бързия начин трябва да се спасяваме от Еврогейска Европа , особено пък водени от такива продажници.
Забраниха ни референдумите , променят ни конституцията както на тях им изнася , забраняват ни да стачкуваме когато сме против тях и ни наричат терористи.
А знаете ли още какви простотии гласят в Европа и ние ще сме длъжни да ги прилагаме.
Само един пример :
В Нидерландия например са гласували да се отпуснат по 150 000 ЕВРО , ако се откажеш от земеделие и животновъдство и то за винаги.
Това ли искаме да се случва и у нас ?
Това не е демократична Европа , а деспотична.
59.
Зърнар селтак назначен от ДС
16.09.2023 20:07:32
1
9
Без жуповти да протетурвами
58.
Баста
16.09.2023 19:57:26
9
23
Тази статия няма да я чета.
Дори само заглавието ми говори , че това правителство и този конкретно вече е аут .
Да идват следващите.
57.
Учен
16.09.2023 19:23:48
10
24
Денков боклук знаеш ли какво е тероризъм и какво е да пазиш интереса на държавата... Уж си бил начетен проста марионетка!
56.
Паметлив и Досетлив
16.09.2023 19:00:46
2
10
И още нещо Денков - даже и да не си изпълнят заканата с блокирането на държавата,ако си мъж просто си длъжен да ги поставиш на мястото им."Удряш ги през алчните пръсти" =поставяш ги на мястото им=стоварваш отгоре им ДЪРЖАВАТА С ЦЯЛАТА И МОЩ-институции,инспекции и прочие заплатаджии,започват проверки от -до : усвоени средства,отговаря ли действително направеното с декларираното и усвоеното.И не говоря за проверка само за документална проверка,а и задължителна на терен!!!Трябва да се покаже кой кара влака,ако искаш да те вземат насериозно.p.s.Е все пак съществува и варианта да си просто една бутафорна пионка за пред народа и да не направиш нищо от горе написаното,а просто да изпълниш заповедите на кукловода си,ето на това народът му казва "да станеш за резил на стари години"......
55.
чужди СМИ
16.09.2023 18:57:24
5
12
От гръцките СМИ:
"Унгария, Словакия и Румъния се споразумяха за ембарго върху украинското зърно – България е на различно мнение
Експортният потенциал на Украйна е намалял с половин милион тона зърно на месец"
https://warnews247-gr.translate.goog/oungaria-slovakia-kai-roumania-synezisoun-to-ebargko-sta-oukranika-sitira-diaforopoieitai-i-voulgaria/?_x_tr_sl=el&_x_tr_tl=bg
Вчера Денков казал едно, днес друго.
Денков изпълнява задачите спуснати от американското посолство, интересите на българските земеделци не го интересуват.
Забележете, не става въпрос за експорт на украинско зърно за Африка, дори не става въпрос за "украинско" зърно, защото обработваемата земя в Украйна беше изкупена от двете най-известни компании, принадлежащи към Новия Световен Ред, BlackRock и Vanguard. Те произвеждат "ваксините" срещу вирус, който никога не е изолиран. Те владеят половината от обработваемата земя в Украйна, тяхно е "украинското" зърно произвеждано със забранени в Европа хербициди...
Между другото, в Полша няколко пъти беше доставено голямо количество украинско зърно за храна на добитък, но беше представено като зърно за хляб, но веднага се разбра, че не е качествено дори за храна на прасетата.
54.
Паметлив
16.09.2023 18:45:10
7
9
Денкоов,Денкоов пълна мишка си ! К'во казали тези зърно олигарси,с кВо плашат - щели да блокират държавата ???Ами да заповядат има обаче някакъв закон ли беше или нещо от сорта,че ако с МПС препречиш или блокираш незаконно път то се конфискува от държавата( приеха го по времето на Костов мангала,тогава бакшишите се изсипаха на жълтите павета след случая с удушения Пепи - дете на техен колега).Та да заповядат господа олигарсите да си изпълнят заканата,а ти Денков,ако не си Мики - Маус и имаш топки ,просто приложи закона.Доста ще ги заболи,гарантирам ти ,че даже и пътека до МС ще направят.Та въпросът сега Денков е имаш ли топки или просто ни играеш пошъл театър ,за камуфлаж?
53.
Foli
16.09.2023 18:40:14
5
17
На това мръсно Квазимодо ще кажа,че фермерите ако искат могат да влязат в парламента.Ако не бяха подарили бтр-рите можеха да имат някакъв шанс срещу тракторите.Но уви .Жалко само ,че тиквата си спаси кожата.Поне с това недоразумение от Харвард и опуления ще се свърши веднъж за винаги
52.
До 41
16.09.2023 18:28:14
8
12
Абе няма ли кой журналист да ги снима тея зърнопроизводители като слизат от Майбасите. Да ги видим .
51.
Информация за Размисъл!
16.09.2023 18:02:48
11
17
Полша, Унгария, Румъния и Словакия забраняват внос на Всякакви хранителни продукти от Укрия...
И защо ли?!
50.
Б.Б
16.09.2023 17:51:44
0
7
А защо като се внася от Украйна техни гондоли изнасят от България?
49.
292
16.09.2023 16:32:18
12
26
денков не е с имунитет, нали? Защо, тогава, след като публично обяви няколко десетки хиляди български граждани за терористи, само заради това, че мислят различно от него, не е арестуван? Или, като имаме предвид и прецедента с тагарев, който имаше наглостта да цензурира медийното пространство, без никакъв опит от никого, да му бъде поискана подходящо отговорност, отиваме към "1984"?
48.
Евала
16.09.2023 16:31:31
19
10
На премиера
47.
До 43 и 44
16.09.2023 16:28:20
6
14
Ама не купуват и от Бг, а защо? Защото радните олигарси са надули здраво цените.Цените в Бг са много високи. А ти като не искаш не яж хляб. Толкоз.
46.
До фак ия
16.09.2023 16:12:32
9
16
Навремето пак го ядохме от Украйна заради АЕЦ чернобил осакатиха ни здравословно няколко пиколения......
45.
Кую
16.09.2023 16:11:06
3
16
Трябва да се държат като към терористи.
44.
ФАК ИЯ
16.09.2023 16:06:31
16
36
Абе денков като не разбираш огледай се ослушай се виж какво правят саседите Полша Унгария Румъния Швеция Холандия Белгия ОТКАЗВАТ категорично ВНОС от украйна на зърно и всякакъв вид ХРАНИТЕЛНИпродукти.Ти ли си ,,най умния " да отменяш ЗАБРАНАТА ОСТАВКА ПРЕДАТЕЛ
43.
До всички пишещи глупости
16.09.2023 15:44:09
18
40
Толкова ли е сложно до разберете, че
Земята в Украйна е отровена и всичко което тя ражда е опасно!
Нима не разбирате,че в Украйна не се спазват никакви ограничения за използване на
Пестициди, отрови за обработване на почва и растения и опасни торове!
Или сте готови да плащате за малко по-евтини стоки със живота и здравето си!
И не на последно - много скоро ще имаме удоволствието да консумираме обеднен уран!
42.
НЕ НА МОНОПОЛА
16.09.2023 15:25:11
4
23
Всеки монопол води до изкривяване на пазара,като някой пълни гуша,а народа го....плаща.
41.
Мазен зърнар( около 140 оки)
16.09.2023 15:23:47
17
27
Да го духа народа! Искаме да продаваме на цени каквито ние определим. Не сме чували за пазарна икономика, няма и да чуем. Важното е да има кинти за скъпи коли, кюлчета и мурви за оня банкянски психар.
40.
Zizi
16.09.2023 15:14:52
21
31
Личи си, че пишещите тук никога не са орали и сяли дори и 1 декар земя. Също като Денков и компания.
39.
Народе да се вдигаме на контрапротест
16.09.2023 15:09:56
27
32
КОНТРАПРОТЕСТ !!
Искаме свободен пазар
Искаме ниски цени в магазините
НЕ на зърнения Октопод !
Не на Бентлитата !
38.
Мачкай зърнената мафия
16.09.2023 15:03:58
20
24
Тия са като арабски шейххове - Бентли, Майбах, пикапи като Камази. И всичко с "честен" труд. Нарочно скачат срещу украйнското зърно, защото ако то влезе мафията няма как да държи цените високи.
Заедно с дървената мафия, енергийната мафия, пътно-строителната мафия тия са едни от най-големите паразити в държавата, заради, които сме на тоя хал.
37.
Мхм
16.09.2023 15:02:06
10
6
Укропитека с впн-а да не се прави на хитър. 34 35 и подобни всеки знае на кой са опорките. Укропитека е ДНР има трибуналза такива като теб. Какво си се скрил тук и пробутваш отрови?
36.
Аха
16.09.2023 14:58:05
17
39
Зеления наркоман вече започна да заплашва Полша, Словакия и Унгария. Този е същия. Опорките на американските терористи - дръжте терориста, ти не ореш и не сееш, ти вземаш субсидия видиш ли. Само че Франция като взема субсидия повече от всички и не внася отрови не се плюе. Плюе се по българският производител от националните предатели, за да се внасят отрови. Цяла България ще се вдигне и ще ви изрине!
35.
Бг пародия
16.09.2023 14:40:56
10
35
За терористи не знаем,но повечето са спекуланти!Да връщат европейските помощи,субсидии,дизел ,ДДС ,от всичко ги хрантутиха до сега ...повечето са милионери....
Да се жалват на папата сега...
34.
1
16.09.2023 14:27:47
30
19
Цялата 72 бригада на РФ е напълно разбита от украинците, след мълниеносна операция срещу рашкия гарнизон в Андреевка !
Всички оцелели пехота и офицери са взети в плен
Украинските БОЙЦИ са унищожили и голямо количество военна техника .
ВСУ са се закрепили твърдо в Андреевка и са превзели нови позиции
Битките продължават и в момента, УКРАИНЦИТЕ вървят НАПРЕД!
33.
НАРОДА
16.09.2023 14:20:38
15
26
Баста на зърнената Мафия !
32.
Емиииии
16.09.2023 14:19:24
16
17
Денков ли си Ненков ли си след като са терористи вадиш полиция, чупят им зъбите на тия оядени дерибеи, обираш им скъпите коли и ги зануляваш. На тяхно място ще дойдат други.
31.
Зърнар с Бентлито
16.09.2023 14:19:17
18
20
На мен печалбата си ми е по-важна от интересите на народа.
30.
Оставка !
16.09.2023 14:18:05
21
36
Украйнски Боклук !
Самозман академик !
Академик по прост от пожарникар.
29.
Вън!
16.09.2023 14:06:38
22
45
Хората в сектора са хиляди. Те са тези които орат, сеят, жънат, балират и превозват. А този продажник ги нарича терористи.
28.
бургазлия
16.09.2023 14:03:50
16
44
Защо купуваме зърно от държави извън евросъюзът? Без регулации и т.н. Нито знаем какво е това зърно, как е отглеждано и дали не е радиоактивно. Денков да си научи уроците или да не да се държи като "дръж ми шапката". Украинският внос за Африка и зърнената криза, нали така беше, Путин бил обрекъл светът на глад! Ние тук си имаме зърно, няма нужда да внасяме!
27.
Реалист
16.09.2023 14:02:20
12
22
Предателското а ти народно правителство е рерористът в България! Което не работи за добруването ни!
26.
Зърнар селтак назначен от ДС
16.09.2023 14:01:40
10
14
Идвайтии на протестя без жупуйти уааа
25.
Айде
16.09.2023 13:57:38
23
26
Стига дотирахте тая милионери-измамници зърнарите. Целият цирк е, че ако няма алтернативен внос ще надуят цените зо Луната. Защо не питате скочилите срещу тях производители на олио и хлебари, които твърдят, че без алтернативния внос продукцията им е непродаваема. Ра инержии фалираха вече или искате олио 10 лева, хляб 5, за да си купи някой зърнар майбах. И аз не харесвам Денков, нито Украйна, но не може първосегнално и слобоумно да се реагира. В случая подкрепям вноса. А нашите зърнари ппи тия цени реват, че никъде в Европа не им го купуват, иначе щяха да го изнасят и те. Ескат да накарат държавата, нашите производители на фляб и зърно да купуват скъпите продукти ш за крайния потребител всичко да е лукс, заради някой машеник зърнар.
24.
Дааа
16.09.2023 13:40:28
18
38
ОЧИЛАТ ПЕДЕРАСТ ПРОДАЖЕН
ИЗЧАДИЕ НА АДА
23.
искам бентли
16.09.2023 13:31:48
25
24
Па нека си фалират тия боклуци, на никой няма да пречат. Няма да ревем за тях.
22.
Пуууу
16.09.2023 13:31:39
15
39
Денкофффф... неадекватник!
21.
ТБС
16.09.2023 13:28:50
18
45
Продажният терорист и плъх денков си подритва здравното досие. Шибаният олигофрен държи да ни изтрови и да остави нашето хубаво жито за мазниците на запад. Плъх гнусен, ще ядеш украинският боклук и кръв ще сереш.
20.
За впн-а
16.09.2023 13:27:09
17
51
До 15 18 Цяла България излиза на протест. Твоите опорки по сайтовете за майбаси не минават. И пчеларите също излизат. Словакия Полша и Унгария забраниха не само зърно , а всички хранителни продукти. Защото освен всичко друго са опасни и отровни. И това се знае от всички. Една трета от тетиторията там е минирана. Тежки метали бол.
19.
Ццц
16.09.2023 13:22:52
15
54
Тоя хамстер е най-големия терорист за Бг-народа, за парите и лизане на USA и майка си ще продадете...интересно защо спряха медиите да го пишат академик...явно да не излага другите учени като се показва колко е прост...
18.
Зърнари = лайнар*
16.09.2023 13:21:24
32
26
С 2,5 млр. лева печалба за миналата година, зърнената мафия няма грам срам. Дано фалирате всички алчни, нагли помияри.
17.
Ttttt
16.09.2023 13:19:39
13
44
Тоя гъ.олизец трябва да го съдят за държавна измяна. Няма такъв плужек...!!!!
16.
До 3 - разбирача
16.09.2023 13:18:49
7
14
Предполагам че от нивата не излизаш, ореш , сеиш, жънеш без проблем, дай от твоето зърно да направим евтин и хубав хляб. Цената на хляба е съвкупност от величини, а зърното е 3-4-та поред, то и сега цената е 3лв./кг при внос от Украйна, ама кой да мисли и смята . След 1990г от училище излизат 70% тъпаци, и повтарят като папагал каквото им каже масовката....
15.
DMS зърнар на кратък номер..
16.09.2023 13:15:28
19
23
Ставрил Ставрев е един от най-големите зърнопроизводители в България. Той има 50 000 хектара земя в област Плевен, където отглежда пшеница, царевица и слънчоглед. Но тази година той е изправен пред сериозен проблем - вносът на украинска пшеница в страната.

“Украинците ни подбиват цените. Това е непоносимо. Аз имам разходи за торове, пестициди, машини, работници. Да не говорим за рестото, дето връщам на чиновниците по субсидиите. Как да изкарам края?” - споделя земеделецът.

Той казва, че вносът на украинска пшеница е по-скоро символичен като процент от българския пазар, но горчивият вкус от това, че държавата за едни е майка, а за други все пак е мащеха, вместо да им хлопне вратата в лицето, остава.Той признава, че тази година може да няма достатъчно печалби и да се наложи да продължи да кара миналогодишния си Майбах вместо да си купи актуалния модел на луксозното возило.

“Майбахът е моята страст. Аз обичам да карам скъпи коли. Това е начин да покажа на света, че съм успешен и уважаван. Но ако продажбите на пшеницата не се подобрят, може да се наложи тая година да си остана с миналогодишния модел. Това ще бъде ужасно, няма да бъда уважаван повече” - казва още Ставрил.

Той призовава правителството да предприеме мерки за защита на българските зърнопроизводители и да ограничи вноса на украинска пшеница или поне да дотира покупката на нови модели Майбах.

"Ние не искаме да живеем от субсидии или помощи. Ние искаме да работим и да продаваме продукцията си и да караме най-новите майбаси днес. Ако не мога да си го купя, ще се наложи да оставя десетки работници на улицата" - предупреждава земеделецът.
14.
Bill
16.09.2023 13:08:59
9
44
Разрешението не касае само зърнопроизводителите, а и производителите на мед и други култури. Тази сутрин един медар каза, че откакто се е разбрало, че ще се внася отново украински мед са спрели да му изкупуват продукцията. Търговците чакат евтинкия боклук. А украинския мед е евтин защото не ги задължават да ползват само оппределени препарати, не са им забранили употребата на антибиотици и т.н. европейски глупости. Същото е положението и със зърното - ще залежи по складовете и ще се развали или ще трябва да се продава на загуба.
13.
Така е
16.09.2023 13:06:25
5
32
Така, е да. Ако продават на цените на Украйна няма смисъл д а се, внася оттам. Или вече някои хора от парламента са дключили сделки за милиони да внасят оттам. Що се вдигат цените бе щом уж идва всичко евтино. Бензина трябва да е към 1.60 на бг стандарта Я тез баправо сами да си ходят. Докато няма арестувани от тях няма да се оорави
12.
айде нЕма нуЖда
16.09.2023 13:02:37
1
32
Купувам храни от Турция. А тук положението е "мижи да те лАжем".
11.
Да ви ева
16.09.2023 12:51:18
5
26
Махнаха ДДС-то от производството на храни ... и го усетихте ... отзад ... като горивата за последните два месеца.
Олигофрена ви обяснява, че повеме предлагане означава по-ниска цена, но махама руския петрол ... и горивата ...поевтиняват!
10.
Европа
16.09.2023 12:48:35
47
27
Терористи са .А зад тях стои президента със задачата да свали това правителство.
Без субсидии от Брюксел не могат нищо да произведат ,ама са много нахални и тъпи.
9.
Бай Най
16.09.2023 12:44:13
24
48
Батко тея земеделци не са наядоха. Изкарват техника и хвърлят десетки хиляди левове за гориво, да затварят пътища, на хляба ДДС-то направих 0%, потребителя не го усети. 2 млрд. помощи получават, потребителя не го усети и накрая извиват ръцете на правителството, изкарват се, като хората, които хранят българина, а всъщност точно те го клатят. Използват му земята и му плащат мизерни ренти, диви селяци, без грам образование, свикнали да лапат големите пари, а като трябва да дават им се къса сърцето.
8.
Българина
16.09.2023 12:41:31
30
55
Ти си терорист, Денков.
Барабар с правителството и НС.

Скоро са местните избори.
7.
Възмутен
16.09.2023 12:40:35
23
58
Абе някой да им обясни на тия, че в държавата няма само зърнопроизводители и ресторантьори и не може само с тях да се съобразяваме. Докога ще продължава това нещо - прибират субсидии, изнасят си качествената продукция навънка, а тука ни продават второкласен боклук и скъпо! Миналата година колко време не продаваха да се вдигнела цената да приберат още повече пари! Някои хора станаха неприлично богати от това, дори тиквата го беше казал преди години с възмущение какви скъпи коли карат! Да не говорим колко земи са обсебили една шепа хора. Ами не може цял живот да е така, това трябва да се промени! Аз не искам заради шепа тарикати хляба, олиото и пшеницата да са скъпи. Да излезем и ние да протестираме, стига сме ги бавили и търпяли. Пак казвам получават субсидии, изнасят си хубавата продукция навън, тука продават фуражната пшеница на високи цени и сега ламтят за още защото забраната за внос вдига цената!
6.
Зърнопроизводител
16.09.2023 12:36:45
19
36
Поръчал съм новото бентели.
На двете любовници също по едно Бентли. Грозен селяндур съм, обаче така поне ми обръщат малко внимание проститутките. Сега без бентлита ще съм само с бабата.
5.
До 1
16.09.2023 12:36:07
17
44
Зърнарите са добре угоявани благодарение обгрижването им от безхаберната към собствениците н земи държава. Те се хранят от чужди земи, присвоявайки си плодовете на чуждата земя и подхвърляйки получаваните субсидии на собствениците под форма на "рента". Алчността и несправедливото ограбване винаги се наказват, но псевдофермерите нямат нито морал, нито достойнство, за да разберат това! Стотиците хиляди недоволни собственици на земи няма да ги подкрепят!
4.
Афганистан
16.09.2023 12:31:46
12
74
Имам чувството, че накрая и тея ще висят на колесника на последния излитащ самолет за Америка... Руснаци и американци ни клатят с 200... Един водач нямаме да ни поведе. Лутаме се 30 години сред крадци, мафиоти, еничери...
3.
до 2
16.09.2023 12:31:38
56
25
тихо копейка... бързо забрави като ти направиха хляба 3лв тея къде си мислиш, че те хранят а то е точно обратното, но вие русофилите сте си тъпички.
2.
Ми да
16.09.2023 12:29:12
48
39
това за на зеления чорап номерата.
1.
Цв
16.09.2023 12:26:08
38
95
Нямаш право да квалифицираш селскостопанския бранш с подобни квалификации, защото те ни хранят. А вие в правителството сте назначени от народа да защитавате нашите български интереси, не на ПОСОЛСТВОТО, което ви върти като пионки!
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Идва краят на Капките, призна продуцентът Идва краят на Капките, призна продуцентът Шоуто все още е лидер в телевизията, но рейтингът му спада с всяка измината година Румен Радев намекна, че може да наложи вето на Закона за хазарта Румен Радев намекна, че може да наложи вето на Закона за хазарта Бързото законодателство не винаги води до желания резултат", лаконичен бе държавният глава  Батето се оказа пророк Батето се оказа пророк Секретарката на Иван Славков проговори 13 години след смъртта му След 2 ракии: Пияната Дебора имала ясновидски способности След 2 ракии: Пияната Дебора имала ясновидски способности В детството си Дебора Иванова била убедена, че по някакъв начин има силата да предизвиква предстоящите събития само с мисълта си и поради тази причина дълго време била измъчвана от непоносимо чувство за вина Вижте как Бургас почете Свети Георги Победоносец Вижте как Бургас почете Свети Георги Победоносец Днес официално бе открит и сезонът на остров „Света Анастасия“ Венцислав Мутафчийски още умува защо за COVID-19 в Китай се действало толкова строго Венцислав Мутафчийски още умува защо за COVID-19 в Китай се действало толкова строго Не намерих отговор, има нещо, което не знаем, сподели генералът „Храбри“ и „Смели“ ще пазят границата, адм. Емил Ефтимов заговори за заплахи в Черно море „Храбри“ и „Смели“ ще пазят границата, адм. Емил Ефтимов заговори за заплахи в Черно море Той уверява, че българската армия не е статична и стои стабилно на югоизточния фланг на НАТО Веселба до извора с лековитата вода в Поморие, където жена се спаси от рак Веселба до извора с лековитата вода в Поморие, където жена се спаси от рак За чудото разказа игуменът Паладий, а кметът Иван Алексиев сподели, че се надява Илия Луков да зарадва хората с песните си Започва Светлата седмица Започва Светлата седмица С това се поставя завършек на великденския празничен цикъл Гергьовден е, 208 016 българи имат имен ден Гергьовден е, 208 016 българи имат имен ден Вторият ден на Великден тази година съвпада и с Деня на храбростта и на Българската армия
Мъжките цици на Азис се оказаха дефектни Мъжките цици на Азис се оказаха дефектни Имплантите му имат собствено мнение  Вижте в какъв скандал се забърка тази звезда от Ергенът Вижте в какъв скандал се забърка тази звезда от Ергенът Освен че подпитва мъжете за стандартните неща, тя открито отправя намеци към тях, кара ги да лазят по земята, та дори пъшка в нечии ръце Емилия ми се натискаше, твърди този режисьор Емилия ми се натискаше, твърди този режисьор Режисьорът извади някои пикантерии от кухнята на попфолка в подкаста „При Тото“ Зверска гавра с Натали Трифонова в „Денсинг старс” Зверска гавра с Натали Трифонова в „Денсинг старс” Пред очите на цяла България в шоуто на Би Ти Ви синоптичката показа най-добрият танц за вечерта, спечели максималните 40 точки от журито и въпреки това беше изпратена на елиминация и за малко не отпадна Рачков се изпусна, стана ясно колко пари взема Фънки от Капките Рачков се изпусна, стана ясно колко пари взема Фънки от Капките Най-колоритният арбитър в предаването, Димитър Ковачев – Фънки , прибира по 6 бона на лайф Голямата подмяна е факт! Европейските народи капитулираха пред мигрантското нашествие Голямата подмяна е факт! Европейските народи капитулираха пред мигрантското нашествие Никъде по света, освен в Европе, лидерите не се радват на факта, че скоро народите им няма да са мнозинство в собственште си държави САЩ изпраща армия в Украйна, ако падне Киев? САЩ изпраща армия в Украйна, ако падне Киев? Бившият командир на батальона „Айдар“ Евгений Дикий коментира, че битката в Часов Яр е за целия Донбас и призна, че положението на ВСУ е лошо Огромен пожар в Берлин, трети ден гори военен завод Огромен пожар в Берлин, трети ден гори военен завод Бившият анализатор на ЦРУ Лари Джонсън пък прогнозира, че руснаците ще търсят оръжията, дадени на Украйна, докато не ги унищожат Секс на изхвърлен на улицата диван Секс на изхвърлен на улицата диван Двойката се била отдала на любовни ласки, без да обръща внимание на минувачите Кървава драма почерни Белгород, боец застреля шест свои колеги Кървава драма почерни Белгород, боец застреля шест свои колеги Военнослужещият, който дошъл в Русия от Донбас, убил и командира си
Левон ХАМПАРЦУМЯН Левон ХАМПАРЦУМЯН Нещото, което регулира цените да бъдат пазарни, са конкуренцията и контролът. Това, че цените са по-високи, показва институционална слабост Виц на деня Виц на деня - Скъпи, ако умра ще си вземеш ли друга жена?
- Не, първо ще си почина малко...
Виц на деня Виц на деня Ако една жена не помни къде си е оставила ластика, това въобще не означава, че е забравила какво си и казал преди 6 месеца, в 15:05! Статус във фейсбук Статус във фейсбук Когато я видях си пожелах да остарея с нея! Но нямах предвид за две години...
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори