×
Бизнес ЮГ София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

На 20 декември вечерта се приберете вкъщи и запалете свещ


23 Ноември 2011, Сряда, 10:54 ч.
Автор: Добромир ДОСКАЧАРОВ, Видео автора

Бойко Борисов води държавата в правилна посока, но ние трябва да спрем с отчаянието. 35 % от младите българи догодина заминават навън


- Госпожо Добрева, какво да очаква българинът през новата 2012 година?

- Народът много обедня. Не трябва да обвиняваме обаче само държавата, само управляващите. Периодът е такъв - трудностите и лишенията ще бъдат неразделна част от бита на българина. Много разумни народи ни завиждат за това, защото води до по-бързо пречистване на душите. Но това не е за всеки човек, не е за всяка душа. През идващата година ще се увеличи емиграцията на българи. Много от сънародниците ни ще се заселят извън пределите на страната. Това ще бъдат млади хора, образовани, които са обезверени. 35% от младите ще заминат навън.

- За Бургас и региона също толкова плачевна ли е обстановката?

- Управляващите ще поддържат хъса, с който влизат във втори мандат. Нови работни места ще бъдат отворени, въпреки че не виждам те да са от производство. Друг ще е поминъкът. Туризмът ще даде хляб на живеещите в окръга, но въпреки това около 20% от тях ще потърсят късмета си извън граница. 2012 г. ще бъде много по-добра за бранша. В същото време много собственици и управители на хотели и ресторанти, на туристически атракции, ще се опитват да взимат повече, отколкото им се дава. Сметките им накрая ще излязат криви. Трябва да се пази равновесието между това колко даваме и колко вземаме, не само в бизнеса, но и в личен план.

- Дайте по-точна рецепта, която да е приложима за всички.

- Трябва да се научим да мислим позитивно, толкова е просто. Сред хората се е насадило страшно отчаяние, което не бива да се разпространява повече, защото спира движението ни напред. Българите са такива - когато не са на постоянна или на държавна работа, казват че нищо не работят. А аз виждам, че всеки с нещо се занимава, макар и временно, получава доходи. Истински бедните са около 15%. Българин, затънал в блатото, аз не виждам, но положението ни няма да се подобри през следващата година. Прогресът ни е много бавен и ще отнеме години. Ако всеки свети със собствена светлинка, тя ще бъде уловена от околните и така ще бъде предадена на все повече хора... Но първо трябва да открием причината за трудностите вътре в нас.

- Кога ще се появи човек, който ще ни управлява без да мисли за собствения си джоб?

- Бойко Борисов е човек, който вижда много неща напред. Той успя да организира партията си и да спечели доверието на хората. Според моите изчисления той трябваше да бъде президент. Всички аспекти сочеха такава съдба за него. Още преди две години го видях на върха, той беше водач, но в края на краищата този избор е негов. Предстоят му много трудности като министър-председател, особено в избора на хора около него, това ръководство на държавата няма да позволи да се върнем назад. До 2015 година имаме все качване нагоре. Аз съм планинарка, на Рила – между хижа Вада и първото езеро има пътека от камъни, викат й Душевадката, много е дълга и трудна за качване, но пък е най-прекия път. Всяка стъпка по нея си заслужава. Нещо подобно е нашият път нагоре.

- А в 2012 загива ли светът?

- Няма да настъпи краят. Ще има природни катаклизми - земетресения, наводнения и други природни бедствия, но в България те ще са с умерена сила. Тук ни пазят велики сили, които поддържат равновесие в природата около нас. От 2012 започва да се отваря нов цикъл за живот пред всички хора на планетата. Около 21 и 22 март ще има политически неразбории, които ще са резултат от голям сблъсък между доброто и злото на планетата. Възможните конфликти ще бъдат на религиозна основа и ще въвлекат голяма част от населението. Това обаче ще бъде временно и равновесието ще се възстанови без да се стига до крайности.

- Наближава Нова година, какво да кажем на нашите читатели, което да им вдъхне надежда?

- На 20-и декември нека всички българи да запалят една свещичка вкъщи и да насочат молитва нагоре за успех, любов, разбирателство и подобрение на живота. Датата не е случайна - на този ден всякаква молитва ще бъде чута и ще получим божествена подкрепа.

- Какво е следващото след работата, от което се интересуват хората, обръщащи се за помощ към Вас?

- Всички здравословни проблеми идват от стрес и напрежение. При мен скоро доведоха момченце, което е в първи клас, и толкова бе стресирано, че едва говореше. Агресията в училище е предпоставка за болести в ранна възраст. Страховата невроза в това дете може да се предаде на друго дете и така болестите се размножават. От май месец спедващата година медицината в страната ще се подобри и ще намалеят тревожните тенденции в заболяванията сред българите.




В категории: Бургас


12
Коментара по темата
12.
Anonimna
04.04.2012 12:37:21
2
1
Милата.Жалко,че не може да гледа на семейството си,иначе щеше да види за случилото се със съпруга й.
11.
спасен
27.11.2011 15:52:12
2
7
Стефка Добрева е един от най-чистосърдечните и човеколюбиви хора, които съм имал честта да срещна.
Ако не е успяла да помогне на някой, нека този някой търси причината в себе си.
Защото за да се излекува човек, трябва първо сам да поиска.
Стефке, знам че четеш тези коментари и те боли. Не позволявай на огорчението да помрачи дори частица от огромната любов, с която обсипваш всички, докоснали се до светлината ти.
Благодаря на Бог, че те е пратил сред нас.
10.
възмутен
27.11.2011 11:12:28
8
1
Престанете да правите реклама на тази неграмотна жена. Тя не различава Слънцето от Луната, камо ли да разбира от нумерология и астрология.
9.
Теменуга Захариева
26.11.2011 14:07:17
2
4
Не знам какво е предизвикало злостните коментари на някои от читателите тук! Както писах в предишен материал за Стефка Добрева, познавам я от повече от 10 години, когато бях журналист, съм й правила неведнъж интервюта. Винаги е била изключително внимателна, отзивичива, разбираща, тактична, ненатрапчива и съпричастна. Досега никога не ме е подвела с прогнозите си, напротив, следвайки съветите й /по-скоро насоките, защото никой няма право да дава съвети, в крайна сметка човек сам решава как да следа жизнения си път/, не съм съжалявала. Впоследствие съм разбирала, според конфигурацията на случванията в живота си, колко права е била Стефка. А наистина за "тарифа от 50" лева не съм чувала, камо ли да съм заплащала такава. Мисля, че Стефка Добрева е един наистина чист и отдаден на хората човек, а думите, изписани срещу нея, са преднамерени и нагласени. А относно Венета Райкова - самата Стефка ми е споменавала, че самата Венета е настоявала да участва в предаванията й, без никакво заплащане, дори Стефка не е искала да застава пред камера, но Райкова е настоявала, защото явно е била доволна от професионалните й качества и е искала това да стане достояние на повече хора. Надявам се наистина да престанат злобните коментари по отношение на Стефка Добрева, макар че доказан факт е, че щом има приказки и завист, значи човекът, към когото са насочени, заслужава не само внимание, но и уважение, защото тези, които нищо не умеят и нищо не правят, никой не ги забелязва!...
8.
===
25.11.2011 20:12:07
1
7
Кючукова, много грозен език употребявате! И други Ваши коментари съм виждал в други сайтове. И Вие работите в болница, уж учени хора...
7.
Таня
25.11.2011 20:01:43
3
4
Абе тази като взема по 50 лева на човек, дава ли касова бележка от касов апарат и какви доходи си декларира в данъчната декларация?
6.
алооо № 5
25.11.2011 19:58:42
4
3
като гледам за сега 9 човека са гласували в одобрение на мнението ми, тъй че наивниците в капана нека си хвърчат в облаците и си оставят паричките на децата си по шарлатанки.Или ти си самата Стефка или дъщеря й и бързате за контрирате противоположни мнения.Гледах я тази Стефка още в платеното участие при Венета Райкова, ми тя не можа да събере на 2011 година цифрите и да изчисли вярно числото на годината - беше казала 3 и другите участници веднага скочиха като ужилени.Божеее тя не може да събере 2+1+1 вярно, чудно как изчислява другите числа, нумероложко дето смята грешно :))))) смях в залата.
Какви етапи в живота ти изчислявала не знам, ама айде със здраве
5.
До коментар № 3
25.11.2011 19:41:34
2
7
Явно само такива фрази се отнасят за човек като теб! Може би очакванията ти за теб самия са завишени?
Когато аз отидох при нея, ми разказа с невероятна точност за развитието на живота ми до момента, видя етапи и дори дати от пътя ми, отговори ми без да я питам, на въпроси, които само вътрешно бях си задавала, но които бяха от особена важност за мен, ориентира ме за раждането на второто ми дете, както и ми описа големия ми син и неговото предназначение в живота! След посещението си при нея, знам, че съм на прав път, както и знам занапред кога какво да очаквам.
А за хората, които не са особено съзнателни и живеят, за да се оплакват и да страдат, може и жената да говори общи приказки, за да не ги отчая съвсем, не зная...
4.
Кючукова старша на НХО МБАЛ-Бургас
24.11.2011 20:53:57
2
2
бахти правилната посока .35% духат навънка
3.
измамен
24.11.2011 18:04:53
5
11
изпечена мошеничка, взема по 50 лв. а говори камо общи универсални фрази, които прилягат за всеки човек.Вятър и мъгла е тази
2.
123456
24.11.2011 14:43:05
4
4
Къде мога да се срещна с тази жена? Телефон, адрес...
1.
оптимист
22.11.2011 17:07:33
1
1
Много оптимистична прогноза 35% от младите ще се заселят в чужбина
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Пред очите на Пулев: Млатиха се до кръв в пандиза Пред очите на Пулев: Млатиха се до кръв в пандиза Топдиригентът Левон Манукян дирижира хора на затвора Извънредно заседание на НС във вторник - според някои депутати безсмислено Извънредно заседание на НС във вторник - според някои депутати безсмислено Народните представители ще изслушват премиера Димитър Главчев Дино парк – уникалната атракция, която завладя Южното Черноморие Дино парк – уникалната атракция, която завладя Южното Черноморие Атракционният център се намира в парк „Езеро“ в Бургас Ето коя е темата на матурата по БЕЛ, учениците ликуват Ето коя е темата на матурата по БЕЛ, учениците ликуват Вижте за кое произведение пишат зрелостниците Кандидат-депутатите на БСП откриват кампанията в червената крепост Созопол Кандидат-депутатите на БСП откриват кампанията в червената крепост Созопол Четвъртото място в листата е  за зам.-кметът на Созопол Тодор Дамянов, който провежда сериозна преференциална кампания Какво се промени на матурите тази година - отвори се нова възможност Какво се промени на матурите тази година - отвори се нова възможност Организацията в училищата е много стройна, видя репортер на Флагман в две различни софийски училища Пуснаха от ареста счетоводителка от случая порт „Европа”, вижте разказа на дъщеря ѝ Пуснаха от ареста счетоводителка от случая порт „Европа”, вижте разказа на дъщеря ѝ Жената била изведена от дома си в кв. Ветрен вчера в 8:30 ч. и досега е била разпитвана Адвокатката на осъдения за убийството на родителите си разкри, че се е предал заради скъсан кабел Адвокатката на осъдения за убийството на родителите си разкри, че се е предал заради скъсан кабел Венцислав Караджов е искал е да се самоубие тази сутрин, но е приел това като знак на съдбата, каза Зоя Тошкова Селският хитрец Алек изигра всички Селският хитрец Алек изигра всички Най-гадното бе, че не позволи на победителките Маги и Надежда да се зарадват, че са финалистки Расте ли марихуана пред сградата на полицията в Русе Расте ли марихуана пред сградата на полицията в Русе Според ландшафтния архитект Росица Върбанова растението е от вида канабис сатива, така наречения промишлен коноп
САЩ готови да наложат санкции на Китай заради визитата на Путин? САЩ готови да наложат санкции на Китай заради визитата на Путин? Не може едновременно да сте и със Запада, и с Москва, обявиха от Държавния департамент Пекин и Москва укрепват връзките си на фона на засиленото руско настъпление в Украйна Пекин и Москва укрепват връзките си на фона на засиленото руско настъпление в Украйна Двудневното държавно посещение на Путин в страната, която е сред най-големите съюзници на Русия, идва в момент, когато въоръжените сили на Москва засилват настъплението си в Харковска област в Североизточна Украйна Заради Олимпиадата нощувка в хотел в Париж струва около 411 евро Заради Олимпиадата нощувка в хотел в Париж струва около 411 евро Тази цена е ниска, по-рано нощувките струваха до 699 евро средно Байдън срещу Тръмп в директен дебат на 27 юни Байдън срещу Тръмп в директен дебат на 27 юни Готов за мошеника Джо, коментира бившият президент Той бе най-привлекателният илюзионист, но днес го обвиняват в сексуално насилие над непълнолетни Той бе най-привлекателният илюзионист, но днес го обвиняват в сексуално насилие над непълнолетни Дейвид Копърфийлд в продължение на десетилетия тормозил 16 жени, които тогава били непълнолетни, се казва в обвинението Това се случва на почти всеки тийнейджър, а може да говори за страшна болест Това се случва на почти всеки тийнейджър, а може да говори за страшна болест Тя мина през Ада, докато майка й подозираше, че всичко се дължи на възрастта й Гардовете на Фицо действали като аматьори? Ген. Коджейков с мрачна прогноза за Европа заради мигрантите Гардовете на Фицо действали като аматьори? Ген. Коджейков с мрачна прогноза за Европа заради мигрантите Ако има втора атака някъде отзад, премиерът на Словакия щеше да бъде доубит, коментира бившият началник на българската национална служба за охрана  Кой е виновен за стрелбата срещу Фицо? Атентаторът бил радикализиран старец Кой е виновен за стрелбата срещу Фицо? Атентаторът бил радикализиран старец Напрежението е къкрило като в тенджера под налягане, коментира  Милен Керемедчиев Путин пристигна в Китай Путин пристигна в Китай Надява се да задълбочи стратегическото партньорство между двата най-мощни геополитически съперника на САЩ Простреляният премиер на Словакия дойде в съзнание след дълга операция Простреляният премиер на Словакия дойде в съзнание след дълга операция Полицаи са застанали до входа на болница "Рузвелт" в словашкия град Банска бистрица, където беше опериран Роберт Фицо
Доц. Наталия КИСЕЛОВА Доц. Наталия КИСЕЛОВА Промените в Закона за хазарта не бяха приети по правилата на Конституцията Виц на деня Виц на деня - Имам чувства към теб!
- Наистина ли? Какви?
- Чувствам че ми лазиш по нервите!
Виц на деня Виц на деня - Геле, чух оти у вазе ти миеш прозорците.
- Ааа, я мием и подо.
- А жена ти?
- Е па она е голема, она сама си са мие...
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Щастието е като пръднята... ако е твое, притеснява другите.
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори