×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Лазаровден е - обичаи и традиции
  • Правителството смени шестима областни управители
  • Седем доживотни присъди и 1794 години затвор за терористката от Истанбул
  • Май идва с ниски температури
  • Закрити са всички стари общински депа за отпадъци у нас, ЕК прекрати наказателната процедура
  • В Пловдивско задържаха участници в измамна схема в размер на 173 хил. лв.
  • Тестват първата в света персонализирана иРНК инжекция срещу меланом
  • Земеделците трябва да сезират за засегнатите от градушките площи в 10-дневен срок
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

През есента софиянци ще се бият за панелка за 70 бона


02 Септември 2023, Събота, 18:20 ч.
Автор: Флагман.БГ

Тази есен частните съдебни изпълнители пускат на търг рекорден брой имоти

Бирници обявиха оферти на килограм за жилища на промоция. Тази есен частните съдебни изпълнители пускат на търг рекорден брой имоти. Сред тях има двустаен за 70 000 лева, гаражи между 17 000 лева и 59 000 лева, както и земеделска земя. Не липсват и скъпи оферти, сред които апартамент за над 900 000 лева, пише "Телеграф".

Предложения

Сред топпредложенията е жилище в столичния квартал „Дружба“ от две стаи и кухня, наддаването за което ще започне от 69 901 лева. Търгът ще се проведе точно на първия учебен ден. На 15 септември ще се търси нов собственик и за земеделски имот в район „Кремиковци“ за 5544 лева. Два дни по-рано ще бъде продадено и таванско ателие в „Княжево“ с начална цена от 104 000 лева.

Тристаен апартамент на бул. „Александър Стамболийски“ в София може да се купи за 344 700 лева. Обзаведен е и се състои от две стаи, вестибюл, кухня, антре, баня с тоалетна и килер. Площта му е 75,65 квадрата. Луксозен тристаен апартамент ще се продава за 273 819 лева на 29 септември. Имотът е с площ 113,86 квадрата и се намира в „Красно село“.

Ще се проведе и търг за магазин в квартал „Младост“ на 12 септември. Наддаването за бившия търговски обект от малко над 23 квадрата ще започне от 69 160 лева. Сред най-скъпите е многостаен апартамент в нова кооперация за 992 000 лева в „Триадица“ до Южния парк, като търгът ще бъде през октомври.

В София ще се състезават за двустаен в "Дружба" с начална цена от 69 901 лева. 

Гаражи

Оферти има и за много гаражи в София. Най-скъпи са тези в района на „Лозенец“. Началните им цени тръгват от 54 400 лева. За тази сума е обявено закрито място за автомобил от 25,56 квадрата в тузарския квартал. Търгът ще бъде на 12 септември. На 25 септември ще се наддава за гараж от 17 906 лева в „Гео Милев“.

Едно паркомясто на закрито може да се купи и за 17 000 лева в „Младост“. На улица „Дедеагач“ в София частните съдебни изпълнители продават гараж за 23 136 лева от близо 20 квадрата.

Новият собственик трябва да стане ясен на 12 септември. Някои от гаражите са функционирали като магазини и вътре в самите обекти има електронни везни, стелажи, шкафове. Други са изпълнявали ролята на мазета и складове.


В категории: София


2
Коментара
Флагман.БГ За втори шанс: Слагат такса матура За втори шанс: Слагат такса матура 27/04/2024, Събота 20:20 0
2
Коментара по темата
2.
Научете се
05.09.2023 20:27:35
0
1
Абсолютно лъжлива статия. Въпросната цена е за 1/2 от апартамента. Научете се най-полсе да правите елементарни проверки с три клика.
1.
Аз Кочо
05.09.2023 17:22:29
0
0
Евтините пари просто направиха възможно да отложим трудностите за утре. Ключовата характеристика на фалита - липсата на средства - сега внезапно отново е актуална ”, казва Робин Найт, партньор в консултантската фирма AlixPartners

Краховете на компаниите винаги оказват влияние върху икономиката, натоварвайки пазара на труда със съкращения и уволнения, което от своя страна забавя потребителско харчене, а оттам и производствената активност на всички останали предприятия. Получава се порочен кръг. В сегашната ситуация вълната от фалити само ще се увеличава. Ерата на високите лихви ще продължи дълго време, парите ще бъдат много по-скъпи, а просрочията и процедурите по несъстоятелност вероятно ще обезсърчат кредиторите да поемат рискове. Според някои наблюдатели най-лошото тепърва предстои.
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Според зодията: Как да се преборите с пролетната умора? Според зодията: Как да се преборите с пролетната умора? Начини да се измъкнете от летаргията най-бързо Рецепта за козунак със сушени плодове по стара бабина рецепта Рецепта за козунак със сушени плодове по стара бабина рецепта Страшно вкусен  Социален център – Бургас с благотворителен щанд на Флората Социален център – Бургас с благотворителен щанд на Флората Там може да намерите сувенири - картини с декупаж и батик, книгоразделители, поставки за чаши, предмети от глина и др. Партньорът ви ще е доволен: За да подобрите сексуалния си живот, трябва да подобрите храненето си Партньорът ви ще е доволен: За да подобрите сексуалния си живот, трябва да подобрите храненето си Водещи диетолози споделят какво трябва да купите и ядете в навечерието на важна среща или гостуване СЕК аут от ПП-ДБ заради ГЕРБ, но Бачийски се отказа от вота на 9 юни СЕК аут от ПП-ДБ заради ГЕРБ, но Бачийски се отказа от вота на 9 юни Започваме създаването на ново надпартийно обединение, което да бъде базирано на ценности, каза той За втори шанс: Слагат такса матура За втори шанс: Слагат такса матура Таксата ще се плаща за всеки изпит, на който зрелостникът реши да се яви повторно Как да засилим метаболизма си преди лятото Как да засилим метаболизма си преди лятото Може да ви помогне за отслабване, подобряване на енергията и общото здравословно състояние Гордост за Бургас! Весела Славева с национално отличие Гордост за Бургас! Весела Славева с национално отличие След приза "Студент на годината 2022" отличничката спечели и първо място за „Ландшафтен архитект на годината 2023“ Шок за „акулите“! Реми с Лудогорец II ги закопава в битката за спасение Шок за „акулите“! Реми с Лудогорец II ги закопава в битката за спасение Със спечелената с голяма мъка точка от мача в Бургас футболистите на „Черноморец“ не успяха да дръпат в битката със Спортист, а им предстои дерби в Своге Дезинформационна кампания внушава, че учебник по български рекламира еднополовите бракове Дезинформационна кампания внушава, че учебник по български рекламира еднополовите бракове Фалшивата новина е споделена близо 300 пъти за няколко часа, придружена е от злостни коментари
Втори шанс: Известна порно актриса прескочи трапа, засега Втори шанс: Известна порно актриса прескочи трапа, засега Лекарите не са обнадеждени за състоянието й, нямат надежда за подобрение Откриха над 200 кг кокаин в щайги с банани в супермаркети в Германия Откриха над 200 кг кокаин в щайги с банани в супермаркети в Германия По цени на улицата стойността на разкритата пратка е повече от 10-15 милиона евро Съобщиха извънредна новина за Чарлз Трети Съобщиха извънредна новина за Чарлз Трети Публичната програма ще започне във вторник с посещение на център за лечение на болни от рак, където Чарлз и Камила ще се разговарят с пациенти и медици В коя страна официално забраниха домашните работи В коя страна официално забраниха домашните работи Правителството на министър-председателя Доналд Туск иска модернизация на образователната система Путин отива на визита в Китай през май Путин отива на визита в Китай през май Носи на Си книга на руски революционер Часовникът на най-богатия пасажер, загинал на „Титаник“, се продава на търг Часовникът на най-богатия пасажер, загинал на „Титаник“, се продава на търг Бизнесменът Джон Джейкъб Астор загива на 47 годишна възраст, когато „Титаник“ потъва през 1912 г. Съпругата му се спасява Трус разлюля Гърция - на 30 км от България Трус разлюля Гърция - на 30 км от България Епицентърът е до Петрич Макрон предупреди, че Европа не е безсмъртна Макрон предупреди, че Европа не е безсмъртна Европейският континент не инвестира достатъчно в иновации, не успява да защити промишлеността си и да засили военните и отбранителните си способности, каза френският президент Кой каза, че ергенът Алек е беден? Часовникът му струва 7 бона Кой каза, че ергенът Алек е беден? Часовникът му струва 7 бона Скъпата швейцарска марка „Baume et Mercier” блести на ръката му Паника в Бъкингам! Преразглеждат протокола за смъртта на Краля Паника в Бъкингам! Преразглеждат протокола за смъртта на Краля Кралят предизвика голямо безпокойство сред членовете на семейството и приятелите си, тъй като продължава да се бори с неразкрит вид онкологично заболяване
Делян Пеевски Делян Пеевски Кирил Петков е пудел, който драска на вратата на Борисов Виц на деня Виц на деня - Сащо, ти защо не ме взимаш никъде със себе си?
- Вземам те!
- Къде... Нито на кафе, нито на кино, нито на гости?
- Мими, аз винаги те нося в сърцето си!
Виц на деня Виц на деня - Здравей красавице, имаш ли си гадже?
- Ние с теб сме женени от две година бе!
- Опаа, обърках чата.
Статус във фейсбук Статус във фейсбук За да върви семейния живот, трябва не да се редят мебелите по фен-шуй, а да се спи по Камасутра!
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори