×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Любовен хороскоп за септември


01 Септември 2023, Петък, 20:23 ч.
Автор: Флагман.БГ

Настъпват промени в любовния живот

Любовта през септември ще бъде динамична и пълна с изненади. Очакват ни редица промени и обрати. При някои представители на зодиака може да има подновяване на минали връзки, създаване на нови или приключване на такива, които вече са се изчерпали. Звездите ни съветват да не бързаме, да внимаваме с необмислените думи и действия. 

Повече за всяка зодия вижте в любовния ни хороскоп.

Овен 

Скъпи Овни, през септември месец личният ви живот може да се промени значително. Ще искате да анализирате минали връзки и да избегнете грешки в настоящите. Опитайте се да се съсредоточите върху положителното и направете нещо хубаво за сродната си душа, ако сте обвързани.

Месецът ще е богат на романтични срещи и разходки, както за вас, така и за търсещите нова любов. Вашата чувствителност е на върха! Запазете спокойствие и бъдете търпеливи. Ако има неприятни ситуации, те могат да се разрешат, но само с добра комуникация.

Телец 

При Телците през новия период ще цари хармония и спокойствие. Те трябва да спрат да се борят с темперамента си и да започнат да го приемат такъв, какъвто е. Това ще изиграе положителна роля в любовните отношения с партньора им. Така ще могат да постигнат дългоочакваното спокойствие, нежност и топлина във връзката.Някои представители на зодията може да преминат към нов етап в отношенията.

Много е важно да не бързате в нищо, Телци. Необвързаните ще бъдат заети повече с битови въпроси, работа и има вероятност любовта да остане леко на заден план. Забавлявайте се и се грижете добре за себе си, любовта няма да ви подмине.

Близнаци 

Новият месец за родените под знака на зодията ще донесе променливост в настроенията, но от друга страна няма да липсват приятни изненади, въпреки че не са изключени и някои противоречия на любовния фронт. Близнаците често променят мнението си или действията си. Много представители на този знак могат да разберат, че половинката дълго време е крила нещо от тях, което ще предизвика негативни емоции. Звездите ви съветват да не бързате с кавгите, а да се опитате да разберете постъпката на вашата сродна душа. 

От друга страна, някои двойки ще преразгледат връзката си и статусът им може да се промени както към добро, така и в посока раздяла.  Свободните Близнаци ще имат шанс да подновят минали връзки, но преди да направите това, трябва добре да помислят. В противен случай съществува риск да се разочаровате. Що се отнася до новите отношения, те ще се развиват по-бавно.

Рак 

Романтичен и красив месец очаква Раците. Септември ще бъде изпълнен с хармония, романтика и спокойствие. Много необвързани представители на зодиакалния знак ще успеят да намерят своята половинка. Но трябва да не се затварят в себе си и да внимават с негативните настроения. 

Раците във връзка отново ще се почувстват привлечени от партньора си и ще могат да подновят топлите емоции помежду си, а това ще ги накара да се почувстват по-желани и обичани. При някои необвързани представители на зодията предстоят съдбовни срещи.

Лъв 

Лъвовете, които са във връзка, ще се почувстват обичани и желани, но при условие, че самите те покажат реципрочност към партньора си. Не забравяйте, че вашата гордост няма да пострада, ако споделяте чувствата си и търсите начин да се сближите с любимия ви човек. Самият Лъв е много ярък знак в зодиака, така че представителите на зодията винаги се стремят към повишено внимание и понякога дори насочват чара си към трети човек. Ако сте в сериозна връзка звездите ви съветват да се въздържате от този импулс, в противен случай няма да е възможно да се избегнат кавгите.

Дева

Деви, през новия период ще имате възможността да преодолее много проблеми, което веднага измества любовната сфера на заден план. Тези, които имат сродна душа, не трябва да позволяват това, защото избраният няма да толерира такова отношение към себе си. Необвързаните няма да се притесняват от липсата на любов в живота си, защото първият месец на есента може да им предостави приятни романтични емоции.

Везни 
За някои от вас, които са във връзка може да има притеснения относно надеждността на партньора ви. Звездите ви съветват да бъдете търпеливи и да не взимате необмислени решения. Подкрепата на Венера ще помогне на Везните да разрешат най-объркващите и неприятни ситуации на любовния фронт. Хубавото е, че ще успеете да се справите с емоциите и капризите на партньора си, и да си организирате романтично забавление за двама. Свободните Везни трябва внимателно да гледат на новите познанства, тъй като е възможно да срещнат партньор за дългосрочна връзка.

Скорпион 

Поради трудния си характер, Скорпионите трудно изграждат връзката, за която винаги са мечтали. В същото време септември ще бъде изпълнен с предизвикателства, които няма да се отразят много благоприятно на любовната сфера. Звездите ви съветва да се въздържате от хапливи изказвания към любимия човек. Необвързаните представители на зодията, също ще бъде важно да следят думите и действията си, тъй като могат неволно да обидят чувствата на някой, който изпитва симпатия към тях.

Стрелец 

Септември за Стрелците ще бъде период на прибиране на плодовете от положените им усилия. Този месец е резултат от онези решения, които някои от вас са взели по-рано. Следователно, романтичните отношения могат да бъдат изпълнени с приятни и щастливи събития. За тези, които са във връзка, звездите предвещават голямо разнообразие от емоции. През втората половина на месеца започва да се отваря нещо ново пред вас.

Но Стрелецът трябва да бъде снизходителен към всички грешки на своя избраник и да помни, че няма идеални хора. 

За необвързаните, звездите са подготвили неочакван обрат в личния им живот. Те ще открият напълно нови аспекти на стари познати, което ще им позволи да погледнат по нов начин на тези минали отношения.

Козирог 

Козирози, през първата половина на септември, ако нямате половинка до себе си, бъдете много внимателни с новите познанства, тъй като може да се окаже, че някой не е съвсем искрен към вас. Втората половина на месеца ще ви донесе много романтични и радостни срещи. През този период звездите ви съветват да спрете да затваряте сърцето си и да се отворите за нови любовни възможности. Обвързаните ще се радват на страстни емоции, те ще бъдат много по-привлечени от домашните и тихи, уютни моменти с любимия човек.

Водолей 
Първата декада на септември ви носи някои проблеми в личния живот. Възможно е определени връзки да бъдат прекъснати. Нова любов може да се появи в живота на Водолеите съвсем внезапно и да се окаже, че тя е в лицето на техен познат и приятел. Средата на месеца предвещава романтични срещи и неочаквани приятни изненади. За онези от вас, които са в стабилни връзки, звездите са им приготвили хубави мигове с любимия човек.

Риби 

Септември ви предвещава много вълнуващи срещи, романтични изненади и създаване на трайни връзки. Под покровителството на Нептун, Рибите ще могат да бъдат по-освободени в любовните дела и поведението им ще стане по-естествено, което много ще се хареса на партньора. Началото на месеца е подходящо за анализ на реални връзки и спомени. Звездите обаче предупреждават да не се сравняват настоящите връзки с минали. Това може значително да попречи да се насладите на приятните моменти. Трудности в любовта не са изключени, но ще успеете да ги разрешите.

източник: az-jenata.bg


В категории: Хороскоп


Коментари
От какво е болен този певец
От какво е болен този певец 28/04/2024, Неделя 20:00 1
0
Коментара по темата
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Кирил Петков пред пълна зала в Бургас: Видяха, че не могат да ни купят и започнаха да заливат с помия Кирил Петков пред пълна зала в Бургас: Видяха, че не могат да ни купят и започнаха да заливат с помия „Ако имахме една забежка с публичен ресурс – щяхме да сме в затвора, чакат ни отдавна, нямаше да ни го простят“, категоричен е съпредседателят на „Продължаваме промяната“ Новите изисквания за спасителите може да блокират летния сезон Новите изисквания за спасителите може да блокират летния сезон Най-сериозната промяна в Наредбата е свързана с двойно увеличаване на броя на медицинските специалисти, които трябва да се осигурят на всяка една такава водна площ Бойко Борисов не е в положение да поставя условия, каза Асен Василев в Бургас Бойко Борисов не е в положение да поставя условия, каза Асен Василев в Бургас Ако се освободи от зависимостите бихме седнали да преговаряме с него, обяви съпредседателят на Промяната Пролет ли? През май ни очакват температури до 35 градуса Пролет ли? През май ни очакват температури до 35 градуса За съжаление обаче най-студено се очаква да е именно по празниците От какво е болен този певец От какво е болен този певец Мистериозно заболяване мъчи Галин Първият ми съпруг ме подари на втория, призна тази певица Първият ми съпруг ме подари на втория, призна тази певица Двамата баджанаци и до днес били близки приятели  Това е най-големият стратег в "Един за друг" Това е най-големият стратег в "Един за друг" Сияна играе умно  Каква е цената на агнешкото от ферма до магазина Каква е цената на агнешкото от ферма до магазина Kъм мoмeнтa пpи пoĸyпĸи oт фepмитe цeнитe "нa eдpo" ca 8-9 лв/ĸг живo тeглo, a "нa дpeбнo" (1-2 aгнeтa) ca 10-12 лв/ĸг живo тeглo Нещо невероятно се случва с планетите Нещо невероятно се случва с планетите В личен план съвпадът на двете планети ще се отрази най-много на родените в трета декада Телци, Раци, Деви, Козирози и Риби Комунистически диктатор твърдял, че видял извънземни в България Комунистически диктатор твърдял, че видял извънземни в България Бившият Първи притежавал строго секретни записи и снимки на НЛО
Тя танцува с рокля с 3 000 камъка в Денсинг старс Тя танцува с рокля с 3 000 камъка в Денсинг старс Ефектните сценични тоалети са проектирани специално за всеки състезател, създадени са за конкретната хореография и осигуряват пълна свобода на движението, каза стилистката на предаването Августина Маркова-Тути Стена рухна върху АМ "Струма" и затрудни прибирането към София Стена рухна върху АМ "Струма" и затрудни прибирането към София Движението се отклонява през Владая и се е образувала колона от автомобили "Денсинг старс" заприлича на Море от любов, тези двамата май ще станат двойка "Денсинг старс" заприлича на Море от любов, тези двамата май ще станат двойка Това обаче очевидно няма да се случи точно сега Това не е дядката от квартала, а легендарният Агент 007 Това не е дядката от квартала, а легендарният Агент 007 Пиърс Броснан вече е на 70 години  Три от кифлите на "Ергенът" цъфнаха в "Денсинг старс" и едва не провалиха всичко Три от кифлите на "Ергенът" цъфнаха в "Денсинг старс" и едва не провалиха всичко Клетите гости на предаването, което се излъчва на живо всеки вторник, съжалиха многократно, че са се паднали именно до тях Байдън уж на шега: Аз съм възрастен мъж и се кандидатирам срещу 6-годишен Байдън уж на шега: Аз съм възрастен мъж и се кандидатирам срещу 6-годишен Протест посрещна президента на САЩ преди вечерята с кореспондентите   Злато и сребро за България от Европейското по бокс за жени Злато и сребро за България от Европейското по бокс за жени  Светлана Каменова стана шампион, а Златислава Чуканова - вицешампион Втори шанс: Известна порно актриса прескочи трапа, засега Втори шанс: Известна порно актриса прескочи трапа, засега Лекарите не са обнадеждени за състоянието й, нямат надежда за подобрение Откриха над 200 кг кокаин в щайги с банани в супермаркети в Германия Откриха над 200 кг кокаин в щайги с банани в супермаркети в Германия По цени на улицата стойността на разкритата пратка е повече от 10-15 милиона евро Съобщиха извънредна новина за Чарлз Трети Съобщиха извънредна новина за Чарлз Трети Публичната програма ще започне във вторник с посещение на център за лечение на болни от рак, където Чарлз и Камила ще се разговарят с пациенти и медици
Делян Пеевски Делян Пеевски Кирил Петков е пудел, който драска на вратата на Борисов Виц на деня Виц на деня - Сащо, ти защо не ме взимаш никъде със себе си?
- Вземам те!
- Къде... Нито на кафе, нито на кино, нито на гости?
- Мими, аз винаги те нося в сърцето си!
Виц на деня Виц на деня - Здравей красавице, имаш ли си гадже?
- Ние с теб сме женени от две година бе!
- Опаа, обърках чата.
Статус във фейсбук Статус във фейсбук За да върви семейния живот, трябва не да се редят мебелите по фен-шуй, а да се спи по Камасутра!
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори