×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Лазаровден е - обичаи и традиции
  • Правителството смени шестима областни управители
  • Седем доживотни присъди и 1794 години затвор за терористката от Истанбул
  • Май идва с ниски температури
  • Закрити са всички стари общински депа за отпадъци у нас, ЕК прекрати наказателната процедура
  • В Пловдивско задържаха участници в измамна схема в размер на 173 хил. лв.
  • Тестват първата в света персонализирана иРНК инжекция срещу меланом
  • Земеделците трябва да сезират за засегнатите от градушките площи в 10-дневен срок
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Симеон съсипан от скандала с пияната княгиня Калина


25 Август 2023, Петък, 10:38 ч.
Автор: Флагман.Бг

86-годишният бивш монарх не е мигвал дни наред и взема успокоителни

86-годишният бивш монарх Симеон Сакскобургготски е съсипан, след като дни наред в цялата страна гърми скандала с дъщеря му княгиня Калина. Тя катастрофира в Боровец, където си намира дворецът Царска Бистрица и фамилията често отдъхва там. При теста за алкохол дрегерът е отчел 1,5 промила. За грубото нарушение я грози от 1 до 3 години затвор или глоба от 1500 лева.

Симеон цяла седмица запазва пълно мълчание, но преживява тежко скандала и е на успокоителни. От събота изобщо не можел да спи от притеснение, че неприятната случка съсипва репутацията на царската фамилия, на която той особено много държи, пише „Уикенд“.

Монархът и съпругата му дона Маргарита горещо се молели 51-годишната им дъщеря Калина да не влезе в затвора, а да се отърве само с административна глоба. Досега княгинята, която е испанска и българска гражданка, не е имала подобни нарушения и не е била осъждана.

Царското семейство вече е осигурило най-добрите адвокати, които да следят хода на предварителното следствие, както и съдебното дело, ако се стигне до такова.


В категории: Животът


14
Коментара
14
Коментара по темата
14.
до 13: прост въпрос, не е за Карл Маркс
26.08.2023 02:14:46
1
1
Ще стъпиш ли в хотел Мура някога, като знаеш как се отнасят техните мутри към техни гости, известни в цял свят?
Как ще се отнасят тогава мутрите от хотел Мура към неизвестен гост на хотела/ресторанта?
Ще те подритват за забавление, може и с макетно ножче да те "украсят", нали?
Стана известно и кой е работодателят на Жоро Касапина, накълцал с макетно ножче Дебора.... казва се Георги Гихоров Димитров и стопанисва заведенията на Димитър Желязков – Митьо Очите:
https://blitz.bg/prestplenie/goreshchi-razkritiya-za-shefa-na-zhoro-kasapina-nakltsal-s-maketno-nozhche-debora-snimka_news970788.html
Кой е Димитър Желязков-Митьо Очите?
https://www.actualno.com/crime/koj-e-dimityr-jeljazkov-mitio-ochite-news_544083.html
13.
До12
25.08.2023 15:01:11
2
2
Наистина не става въпрос за името и за собственика на хотела, а за изцепката на пияната Калина. Да върви в Испания и тап да се титулова княгиня. Тук тя и семейството и са натрапници, които бяха аплодирани от дребни робски душегубци.
12.
репутация или изнудване и беззаконие?
25.08.2023 14:43:26
3
1
В случая не става въпрос за княгиня Калина, а за хотел Мура в Боровец.
Въпросът е кой е собственик на хотел Мура в Боровец? Известна мутра с протекции от полицията и висши политици ли е?
Видяхме доста преекспониран случай на изнудване с "катастрофа" на частен паркинг, където не се виждат никакви белези по колата или бариерата.
Да, имало е някакъв ремонт вътре в приватизирания частен паркинг с бариера, жената е дала много бавно заден ход и е докоснала някакви бетонни саксии, разляла някаква оставена кутия с боя вътре на паркинга, бариерата не е докосната. Това било "пътен инцидент" и "катастрофа".
След това мутра на паркинга й взема с насилие, през прозореца на колата, ключовете от колата, вика КАТ, които нямат право да правят проверки за алкохол на частен паркинг, а само по пътищата. Кръвен тест не са направили, насила са взели колата, без съдебно решение и без резултати от кръвен тест, само с някакъв "дрегер", който не е ясно дали е проверен, сертифициран за тестове и запечатан, или е подправен за да се събират глоби.
Повикани са всички достъпни медии, дадени са на всички медии "резултатите" от тестовете и името на лицето, на което са правени тестовете (всеки път с различни числа: 1.2, 1.5, 1.6) и мутрата се е хилел с любовницата си отстрани.
Това се нарича изнудване/рекет/ и беззаконие, нали?
11.
Ееххх
25.08.2023 13:40:32
0
9
Никога не е късно да станеш за резил. Ама то вашето , ,,царю" ,,български" си е резил отдавна.
10.
Ще ви оправя
25.08.2023 13:19:23
1
9
За 800 дни
9.
Симеон-Хасан
25.08.2023 12:45:18
1
14
И да му забранят на този самозванец да застава до патриарха
8.
Нито
25.08.2023 12:24:37
3
17
Симеон е монарх, нито семейството му - царско! Хайде, стига!!! Симеон Борисов е!!!
7.
Въй
25.08.2023 11:56:58
3
23
Доброто име на фамилията на Крадлив Дедо Секач.......
Давам му 800 дни да изчисти името.
6.
Komsomola
25.08.2023 11:55:14
3
4
Kolata kva beshe Maybacha li
Neq she plashta ili she q pribere nqkoi za evtiniq Tърг

Prezedenta zatui kara slujebna za 1 milion ne go ako go fanat piqn
5.
Ама разбира се
25.08.2023 11:40:43
1
14
Ако трябва и шефа на адвокатите ще наемем, ако трябва и шефа на съдиите ще наемем, но Калинчето трябва да се размине само с размахване на пръст!
4.
Този
25.08.2023 11:38:17
2
20
още не е разбрал, че си съсипа репутацията веднага след като сглоби израза :"Че защо да не си взема бащинията ?"
Е, взе си я!
Ако не я беше взел, сега тези панаири нямаше да се случат!
3.
Ъъъъ
25.08.2023 11:33:10
3
19
Репутацията на царската фамилия ли ?
Къде е тази репутация, в България не е !?
2.
Kalina
25.08.2023 11:20:24
1
15
За татко 1 500 са жълти стотинки
1.
майка
25.08.2023 11:15:58
3
16
ката родител го съжелявам дето има една приказка което най много те мързи това ще ти дойде до главата
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Държавата плаща 12 млн. лв. за "златната локва" на границата Държавата плаща 12 млн. лв. за "златната локва" на границата Кабинетът "Главчев" тихомълком е гласувал щедра компенсация на фирмата, спечелила десетки милиони от такса "дезинфекция" Бум на фалшивите банкноти, ето как да ги разпознаем Бум на фалшивите банкноти, ето как да ги разпознаем Един от най-разпространените начини за разпознаване на фалшиви банкноти е водният знак Кристиан Вигенин оглави листата на БСП за Европарламента Кристиан Вигенин оглави листата на БСП за Европарламента Петър Кънев е водач на кандидатите от Бургас за Народното събрание На Велики понеделник задължително трябва да... На Велики понеделник задължително трябва да... По време на Страстната седмица постите навлизат в своя най-строг период ПП-ДБ готови да управляват с ГЕРБ, ако Бойко Борисов счупи „заварката“ с Делян Пеевски ПП-ДБ готови да управляват с ГЕРБ, ако Бойко Борисов счупи „заварката“ с Делян Пеевски  Подготвя се почвата за връщане на Борисовата държава - завладяна съдебна система и имитация на честни избори, предупреди ген. Атанасов Унищожиха невзривен боеприпас, открит в кв. „Възраждане” (СНИМКА) Унищожиха невзривен боеприпас, открит в кв. „Възраждане” (СНИМКА) Специализиран екип от 78-ми батальон за осигуряване – София, разузна, транспортира и унищожи силно корозирала фугасно-осколъчна авиобомба AN-М30А1 Най-големият частен пристанищен оператор в страната БМФ Порт Бургас отвори врати за децата на служителите си Най-големият частен пристанищен оператор в страната БМФ Порт Бургас отвори врати за децата на служителите си Над 70 деца посетиха пристанището и разгледаха терминалите, за да се запознаят с работата на своите родители Внимание! Двама души са в тежко състояние след ухапване от кърлежи Внимание! Двама души са в тежко състояние след ухапване от кърлежи Това са първите случаи за тази година след затоплянето на времето Сезонът на фестивалите в Бургас е открит с първия кемпер фест Сезонът на фестивалите в Бургас е открит с първия кемпер фест Идеята за феста е на общинския съветник Евелина Михалева Накълцаната с макетно ножче Дебора свали перуката, мрежата прегря Накълцаната с макетно ножче Дебора свали перуката, мрежата прегря Тук съм, за да припомня на всички вас, че трябва да се обичаме без значение как изглеждаме - каза тя
Втори шанс: Известна порно актриса прескочи трапа, засега Втори шанс: Известна порно актриса прескочи трапа, засега Лекарите не са обнадеждени за състоянието й, нямат надежда за подобрение Откриха над 200 кг кокаин в щайги с банани в супермаркети в Германия Откриха над 200 кг кокаин в щайги с банани в супермаркети в Германия По цени на улицата стойността на разкритата пратка е повече от 10-15 милиона евро Съобщиха извънредна новина за Чарлз Трети Съобщиха извънредна новина за Чарлз Трети Публичната програма ще започне във вторник с посещение на център за лечение на болни от рак, където Чарлз и Камила ще се разговарят с пациенти и медици В коя страна официално забраниха домашните работи В коя страна официално забраниха домашните работи Правителството на министър-председателя Доналд Туск иска модернизация на образователната система Путин отива на визита в Китай през май Путин отива на визита в Китай през май Носи на Си книга на руски революционер Часовникът на най-богатия пасажер, загинал на „Титаник“, се продава на търг Часовникът на най-богатия пасажер, загинал на „Титаник“, се продава на търг Бизнесменът Джон Джейкъб Астор загива на 47 годишна възраст, когато „Титаник“ потъва през 1912 г. Съпругата му се спасява Трус разлюля Гърция - на 30 км от България Трус разлюля Гърция - на 30 км от България Епицентърът е до Петрич Макрон предупреди, че Европа не е безсмъртна Макрон предупреди, че Европа не е безсмъртна Европейският континент не инвестира достатъчно в иновации, не успява да защити промишлеността си и да засили военните и отбранителните си способности, каза френският президент Кой каза, че ергенът Алек е беден? Часовникът му струва 7 бона Кой каза, че ергенът Алек е беден? Часовникът му струва 7 бона Скъпата швейцарска марка „Baume et Mercier” блести на ръката му Паника в Бъкингам! Преразглеждат протокола за смъртта на Краля Паника в Бъкингам! Преразглеждат протокола за смъртта на Краля Кралят предизвика голямо безпокойство сред членовете на семейството и приятелите си, тъй като продължава да се бори с неразкрит вид онкологично заболяване
Делян Пеевски Делян Пеевски Кирил Петков е пудел, който драска на вратата на Борисов Виц на деня Виц на деня - Сащо, ти защо не ме взимаш никъде със себе си?
- Вземам те!
- Къде... Нито на кафе, нито на кино, нито на гости?
- Мими, аз винаги те нося в сърцето си!
Виц на деня Виц на деня - Здравей красавице, имаш ли си гадже?
- Ние с теб сме женени от две година бе!
- Опаа, обърках чата.
Статус във фейсбук Статус във фейсбук За да върви семейния живот, трябва не да се редят мебелите по фен-шуй, а да се спи по Камасутра!
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори